lindilus.blogg.se

Shoppi shoppi i Paris!!

Kategori: Gymnasietiden

Glomde ju att fortelle om Playboy-brandmannen som lubbade runt i tajt linne och hotpants och som styrde stegen, ojoj vilken tuffing.
Kvikis nagellacks-session far man inte heller glomma. Ett finger var (inte bara pa nagel eftersom Kviken inte kan mala)och lite i graset och i Kvikens har.

Idag jotade vi runt i Paris utan lararna, det var mys! De sma garcons ville inte hanka pa mig, Kvik och Skin pa varan shoppingrunda sa vi tre fick ga sjalva. Vi var glada anda for det fanns sa javla mkt roligt att glutta pa. Det blev ganska mkt shittemojjer vi kopte. Kopte din present nu Tin...och lite till mor och far oxa for det kanns alltid bra!!

Sen at vi pa KFC och Marcus fick en del fjadrar i sin kyckling, men enligt "expediten" var det bara normalt.

Tillbaka i Savigny skulle vissa ivag pa typ grillpartaj, men inte jag Marcus och Kvik. Vi aktye till annu ett shoppingcenter med vara fransosjavlar och at pa McDonalds...det var saaaa trevligt!! Det var det ju faktiskt lite granna sadar soder om linkoping!

Imorn ska jag med pa engelskalektion och aga sonder de sugiga sma bajsbarnen!!

Tjing!!
 
 
 
Kommentarer:
 
  • whiwhiwhiw mina preseeeenter... ahoo ho! 

    Skrivet av Hallonnäsa! den 27 april, 2007 kl. 22:40 #

Diverse slott och partaj!!

Kategori: Gymnasietiden

Hajhoj!! Igar fick vi kora hoghojdsbana, me like!! Fast den svarta var ganska aplaskig och vi fick vanda tillbax for vi hann inte till nat javla famoso slott annars. Dar satt vi ett tag i slottsparken och at le pickenicke och korde ner fotterna i vatten med feting stora fiskarna i. Tin hade dott!! Sen gick vi en runda i slottet och sen burnade vi hem. Kvik; Marcus och jag fick aka och kolla pa brandstationen och fick aka i den dar korgen pa stegen. Just for us lixom, nice!! Marcus och jag var "hemma hos honom" pa kvallen och kakade pizza med knackt agg pa. Fett weird!

Idag va vi med i skolan...sa javla sugtrakigt sa man spyr. Och saklart ar det matte som jag alskar sa otrrrrrroligt mkt! Sen GICK vi till en till slott dar alla bara ville somna. Nu har ja kommit hem fran varsta partyt, haha eller inte. Middag pa skolan med couscous som smakade asnepung och fransoser som partar loss tillsammans med lararna. Vi var iofs oxa med och flumdansade lite. Jag och Skin simmade through sa att saga. Lok i mitt kok, ses!

Jahapp!!

Kategori: Gymnasietiden

Det har gar ju bra idag... vi har pratat med varandra och hundjaveln har inte bitit sonder nan mer troja. Idag var vi och kollade pa triumfâgen och det fett kanda tornet. Sen var vi pa nan inspelning av tv...typ politik och skit, jag fattade inte ett piss!!

Weeee, jag fick jordgubbar efter maten oâ, med gradde. Det var feeett gott! Nu ska jag ga och lagga mig sa att jag inta forsovar mig imorn oxa! Puss!!
 
 
 
Kommentarer:
 
  • HAR U FÅTT NÅN NY TRÖJ ÄN DA? 

    Skrivet av Hallonnäsa! den 25 april, 2007 kl. 19:38 #
 
  • Nepp, tror inte de bryr sig. Bara deras sota lilla hund inte gor illa tanderna, hehe!!

    Skrivet av Moi den 26 april, 2007 kl. 22:24 #

Jag suger pa franska!!

Kategori: Gymnasietiden

Det gar inte ens att ha farg pa taxten har for datorn muppar sig. Det ar dessutom apsvart att skriva med tangentbordet. Pa flyget satt jag saklart vid ett mobbat barn som grat och spydde, usch!!!

Namen resten av dagen ska jag bara sitta har tror jag, for inget annat verkar handa! Hundarna ar iofs sota och familjen verkar trevlig om man bara skulle fatta vad de sa. Undrar vad Skinny och Kviken gor nu...tror Skinny skulle hanka pa sin till gymmet, ooo sa skoj!!

Vi far skrivas later...jar ar upptagen med att se upptagen ut!! Haha, hejhoj!!

France 23-29 apri

Kategori: Gymnasietiden

I\'m going to France..Packelipack! Jag har paus i packandet..det är ganska lame feeling över det hela, men vaffan jag kan ju vara fett dryg för jag kmr aldrig träffa människorna igen. Hehe!

Igår var det tävling...vi kom 7:a av 13 lag så det var som det var..


Skulle packa trihikåhåer för en stund sen..då luktade det fett mkt Cas-mama. Du måste ha lånat dom lillsnoppen (eeuu). Det var iaf lite intressant att nämna..skriv upp!!! (Will miss you!)

Och kom ihåg att nötter och diverse frön är bra för hälsan.

Tiiiiin!

Kategori: Gymnasietiden

Sista skoldagen innan frankrike..ser inte mina hometoys på 10 dagar..det är ju skandalöst. David tog iaf avsked genom att säga åt mig & Cas att hålla käften. :lol:

Hehe..idag skulle jag åka till Farsta, men jag mötte Tin utanför T-banan och hänkade på hem till henne för att titta på när hon tvättade och diskade. Det är ju iofs kul när det är hon som gör det, haha! Vi lyssnade oxå på Absolute Italia, fick låna med dem hem så nu ska jag sitta och titta på bilder och lyssna på skivan så att näsvingarna fladdrar i vinden.
Jag kommer tillbax!

Vi kom finally till Farsta efter lite rejs i hissen och så, men vi hann inte kolla så mkt. Åt lite räkröra och sen gnotade vi tillbax och kollade på Miss Secret Agent. Fortafarande lika bra!

Tänkte lägga in bilderna från the trip i mitt fotoalbum så alla kan enjoy:a de ytterst vackra motiven och snyfta en liten kråka ur örat...det lär ju bara ta typ 15 år. Imorn är det tävling så jag får väl ge upp för idag. See you!
 
 
 
Kommentarer:
 

  • bicthy, du måste skicka bilds till mig innan du gittar iväg till fraaance! i\\\'ll miss you big time :\\\'( uääääääääääääääääh

    Skrivet av your mama den 21 april, 2007 kl. 17:04 #
 
  • Muffis mama! Samma här! Snackar du Italienbilder kan du ju getta alla på Bohlins sida. Upp med händerna och frllkrfjkasj!

    Skrivet av Linda den 21 april, 2007 kl. 18:33 #

Tack för vykortet!

Kategori: Gymnasietiden

Jag fick ett vykort från Elin idag. Det var nära att jag snörvlade lite med ena näsborren. Det är en vacker människa den där Elin. Tack så jättemkt för kortet om du någonsin läser det här! Saknar dig porris!

Mor undrade om jag ville att hon skulle skaffa hjälp till mig. Typ antidepressiva eller nåt. Haha..bäst! Nej jag vill inte ha en massa piller...jag vill ha något roligt att göra. ALLT ÄR TRÅKIGT!!

Anna skickar bilder på den italienska FakeJones..för i skolan ser man ju ingen. Det är som att försöka stoppa in en för stor falukorv i en nyrenoverad torktumlare. Och alla vet såklart att det slutar med att man sitter helt nerdeppad i soffan, tröstäter som en jävla gorilla och allt blir till en ond cirkel. Snart är man lika fet som Göran Persson och behöver åka iväg till tjockholmen. Jag skulle iofs vilja åka till tjockholmen.

Nämen om man skulle ta och göra franskaläxan. Det är ju bäst att finslipa (hata det uttrycket) språket nu när vi åker till Frankrike på måndag. Det kommer bli såå skoj att leva i en familj som inte talar ett ord engelska. Jag snyter mig nästan hellre. Nej men det blir nog bra. Det kan ju inte bli värre än nationellt prov i matte.

Sovmorgon imorn..inget latin! I LIKE!

Deppigt!

Kategori: Gymnasietiden

Deppigt deppigt! Idag såg vi FakeJones..snacka om att ha sjunkit när vi varit borta. Han var inte lika brun längre heller. Suck!

Gandalf var typ surare än vanligt på lektionen. Hon berättade historier från sitt liv.
- När jag fanns...eller ehhm..när jag levde..

Jag är nästan klar med den överdrivet tråkiga uppsatsen om vad som är lycka och jadi jadi. Lycka är Italien och att slippa göra äckliga läxor.
Hatar tjaffs! Annars kan vi ju bara hålla en liten diskussion där vi nämner DaVinci 500 ggr och säger samma sak om och om igen. Det är alltid lika kul.

Nej..nä..nepp..nope!

Tutti Frutti!

Kategori: Gymnasietiden

Skola igen..aaaastråkigt! Såg inte ens FakeJones som dessutom gjort nåt med håret. Nu har jag iaf skrivit en återberättelse på den bästaste resan till Italien. Det är ett halvår kvar innan de kommer..tråk! Jämfört med verkligheten kommer "sagan" vara fett lame, men jag måste skriva så att jag aldrig glömmer.

11 april
Cassandra och jag försökte sova..omöjligt eftersom jag hade fått megamuppiga skrattutbrottet. Vi låg i min minimala säng och typ dog av trängsel. Vi filosoferade bla. om glasruta. Efter 0 timmars sömn kollade vi en stund på en revolverfilm som var ganska hej kom & hjälp mig. Sen åkte vi iväg med far till centralen och eftersom min familj alltid är onödigt tidiga fick vi sitta där och vänta i år och dar. Tillslut åkte vi iaf med bussen till Skavsta och sen in i flygplanet. Där hamnade såklart jag, Cas och Sanni-loo framför en bebis som skrek som en jävla f***a och doftade avföring. Har seriöst aldrig vart med om en sådan irriterande unge...

Annas gäng (alla bilder har försvunnit från passagen)

När vi väntade på bagaget fick vi se bilder på gubbarna vi skulle bo hos. Min såg ut som en jävla mordbrännar-pedofil så jag blev lite nervös i ögat. Men innan vi åkte till familjerna tog vi en sväng till staden tivoli. Där kollade vi in en liten marknad och astuderade hur italienarna gör för att ta sig över de hysteriska gatorna. Typ 3 pers dog i trafikolyckor under tiden vi var där. Vi kom fram till att man bara ska gå rätt ut!

Pose i Tivoli

Sen var det VillaDesde, ett gammalt slott med en park full med Gandalfgamla fontäner. Vi orkade dock inte kollade på fontanellas hela dagen så vi la oss ner bland turisterna och råpressade. Sen körde vi ner fötterna i en fontän så att vi inte skulle lukta polsk torsk när vi kom till värdfamiljerna. (hehe)

VillaDesde

Efter 700 timmar satte vi oss i bussen igen och åkte till skolan i Monterotondo där alla råsnygga italienare väntade. Tjejerna va iofs inte så snygga, men ni fattar! Typ det första vi fick se vad en kopia av FakeJones, såklart med namnet Daniele, och världens lyckligaste Cassandra fick bo med honom. Jag fick bo med en supersnäll supersnutt som inte alls såg ut som på fotot. Han hette oxå Daniele. Efter att ha vart på snabbköpet och köpt nutella åkte vi hem till hans feta trevåningshus i Torlupara som jag gick vilse i. Där bodde jag med mamma Patricia, pappa Mauro och vovven Aron som bara sov hela tiden. Efter middag med asgod pasta gick jag och Daniele ut och åt glass. Vi satt på två vita plaststolar och stirrade på varandra medan en snorunge tappade sin glass på backen. Sen gick vi hem och sov...

12 april
Klockan sju gick jag upp och åt frulle. Två minismå kakor med nutella och youghurt med flingor i en liten mugg. Haha! Sedan hänkade vi på till skolan. Ingen av mina kompisars italienare gick i hans klass, men det va fett skoj ändå. Helt lövel people..särskilt Flavia. Lektionerna var helt vilda..ingen hade böcker, alla satt och skrek och läraren i matte hade värsta megakuken..mohahaha!
Efter 3 lektioner lämnade vi skolan och gick och kollade in nåt litet museum där en guide pratade asrolig engelska. Han avslutade varje mening med ett lite eeh! Efter det kollade vi lite kommunhus eller vad det var. Sen skulle vi äta lunch, men vi hann inte hem till vårt hus så vi gick till en restaurang istället. Där träffade vi massa andra från gruppen och det var ju skojs. När Cas och jag satt där och åt lasagne och pizza fick jag blinken..vilken blinkning. Om nån vill se den så fråga Cas..hon e pretty good! En jättesöt voffsing fanns det där oxå..skulle vilja gosa med den, men den kunde ju haft rabies.

Efter maten åkte vi in till Rom och kollade in Vatikanstaten och Peterskyrkan. Fett kaos när gruppen skulle åka nånstans..folk kom inte av tunnelbanan och massa skit. Sen fick vi stanna var femte meter för att Gandalf (som itialenarna kallade Ullibull) skulle kolla att alla hängde med. Vem är det som inte hänger med lixom! Gandalf var fett mobbad av alla..mohahaha!
Helt lökiga kom vi tillbax och gick på pizzeria med allihop. Måste säga att svensk pizza är mkt godare..Jag beställde en pizza som var skitäcklig med ägghalvor på o massa skit. Jag ska inte gå in närmare på vad den luktade. Men glassen var ju som sagt iaf god!

13 april
Svennarna åkte in till Rom och kollade på Colosseum, Spanska trappan, Forum Romano, Fontana di Trevi och annat sånt. Jag och Sanna kastade mynt i fontänen så vi kmr lätt komma tillbaka! Gandalf pratade så jävla länge att tillome de andra lärarna typ avled. Det var dock en underbar utklädd gladiator utanför Colosseum..han var lövel! Sen var det en annan gladiator som klämde Bolin i fettet..haha!

Turister på Colosseum

På kvällen åkte jag och Niclas (alltid vi) med våra italianos och några tjejer från Danieles klass till en pub och satt där och satt. Tvingade i mig äcklig dricka, men ändå en skojsig kväll. Dock var en särciell flickvän till vänster inte så nice..:lol:

Alicia, Mateo, Niclas, Linda, Federica, Flavia, Daniele

14 april
Utflykt till Ostia. Först kollade vi på nån gammal utgrävd stad där Niclas och jag kom fram till att man måste ha druckit hallonsaft med sin bakdel från impluvium. När vi satt på lektaren av nån gammal teater såg vi världens underbaraste gubbfrisyr. Så jävla ful!!
Sen skulle vi iväg till stranden och bada, men då började det regna och blåsa som bara Arnold kan! Mina skor e typ fortfarande blöta. Vi satt på ett McDonalds och degade tills vi åkte tillbax hem.
På kvällen var det middag ordnad av kommunen. Vi åkte till nån villa där det bodde massa finländare, estländare och andra svenskar. Middagen var inte så god, men det var kul att se Niclas och Daniele dansa sin dans när deras musik kom. Jag höll på att garva röven av mig. Underbaringen Paolo (sannas snubbe som lespade) dansade sååååå snuttigt. Ingen som inte såg kan föreställa sig, helt bäst! Sen blev jag på råbra humör och började megadansa med Fausto och Fabio som var ytterst trevliga och Fausto var en jättesnutt..så söt! Ville inte åka hem på kvällen.

15 april
Eftersom vi inte blivit bruna kände jag mig tvungen att pressa så jag låg på min balkong tills gubben vaknade och vi skulle ut på familjedag i Rom. Bara det att alla andra hade gettat together för att gå tillsammans. Jag mötte alla i stan när de var på väg åt andra hållet och jag gick ensam med min familj. Det kändes som en kotte under stortån. Jag och Daniele gick och satte oss på ett torg och blev filmade av nån weird gubbe från TV så nu är vi stjärnor snart..tror vi. Jag fick en mugg av mamman, som ett minne av Rom. Apfint!
När alla gnatade vidare i Rom åkte vi och mötte brorsan Valerio vid stationen som kom hem från sin flickvän nånstans ifrån. Han var engelskalärare för små barn så honom var det apmysigt att prata med. Det blev den roligaste middagen på hela tiden även fast det grillade spettet bara bestod av brosk och fettiga klumpar. (spykänslor)
På kvällen åkte jag och Niclas, såklart, till pizzerian där vi mötte några andra och satt där och gluttade på människor som åkte skridskor brevid stället. (fett weird) Sen kom pappan och babblade om att vi skulle gå hem igen så då var sista dagen slut.

Balkongen <3

16 april
Gick upp halv 6 för att åka hem..alla i huset var jättetrötta och vi kom ganska sent så jag hann inte riktigt säga hejdå. Det var sorgligt..tycker vi kunde få mer tid på oss att kladda på varandra. Och så står Gandalf och surar om att vi måste kliva på bussen. Bara för att hon aldrig nånsin har haft några vänner. Vi ville verkligen inte åka..jag höll på att råböla när familjen vinkade till mig, söööta! Snipp snapp snopp..vi vill åka tillbax på en skurmopp!

Hejdå huset

[quote]* Anna klunkar på, Anna klunkar på, Anna kan klunka, Anna klunkar på!
* Alessandro lärde sig knåda balle och gjorde underbara illustrationer.
* Daniele sjöng helan går helt underbart.
[/quote]
 

Saknar!!
 
 
 
 
Kommentarer:
 
  • vi åker helt klart dit i sommar <3 bara typ 3 månader kvar då! tjihopp! 

    Skrivet av Skinny den 17 april, 2007 kl. 20:59 #

Hej Sverige!

Kategori: Gymnasietiden

Hemma igen! Fett lame...orka åka ifrån värsta högen med snuttarna och god glass. Orkar inte berätta allt nu för jag måste egentligen göra lite gosig franska o diverse. Orkar inte redogöra för the lövle resa..jag tar det sen med lite bilder och stuff. Ska gå igenom dag för dag lixom. Sorgligt frågetecken
 
ITALIA
<3<3<3<3<3

Italien here we come 11-16 april

Kategori: Gymnasietiden

Nu skriver jag vafan jag vill! Cas och jag sitter och degar..make:ar en liten movie..typ Våra bästa år.
Vi har köpt pepparkakor och ahlgrens bilar i prehesehent och vi gjorde ett lövel program på thö stuhudsmättha samtidigt som vi sket ner oss...mm Marabou! Såklart har vi feta lagret med fettbildande ämnen att trycka i oss på planet.

[quote]Jag har nog haft ditt saliv i munnen ett flertal gånger.
Har du?? Ja vi har iofs sugit på saker.

Ja asså movie det är engelska och betyder... nääee den e trasig[/quote]

HAhahaahahahahahahahahaha vi har så skooooj era jävla badtrunkar!

Nu ska vi gå och blunda nu för vi ska åka härifrån halv tre...hare bra suckers!
 
 
 
 
Kommentarer:
 
  • oj intressant... blev dom glada för presenterna? 

    Skrivet av Hallonnäsa! den 16 april, 2007 kl. 19:46 #

Packar bananer!

Kategori: Gymnasietiden

Sista dagen på påsklovet..med snö!! 
Fast vi åker ju till Italien tisdag natt..myyyys. Har börjat packa nu, men det är jävligt svårt när typ allt ligger i tvätten, tror dessutom att mamma råkade krympa ett linne som jag skulle ha med mig.

Skulle oxå behöva göra den där jävla uppsatsen och den där boksammanfattningsfan, men nej! Jag gör lite JewelleryCandyKit istället..jag är lätt naturbegåvning på att pyssla, fast bara i smyg.


Jag klippte håret igår. Det blev värsta mkt klippt så nu är jag nästan flintis..fast bara nästan. Nä, men när jag har toffs ser det typ ut som en liten prinskorv. En ganska stor prinskorv alltså!


[quote]Snigelhorn kunde ha gett mig den där boken, men nej, jag fick förstås den som ingen nånsin har skrivit i. Snarare spytt i, av utseendet på sidan 52 att döma, men...[/quote]

Nu ska jag packa vidare. I\'ll be

Svullardag!

Kategori: Gymnasietiden


Nu e Tin o Jens här. Vi har svullat påskmiddag och massa godis så nu spyr tillome jag snart! Jag hade köpt en påskpresent till Tin; en badmössa som ser ut som en gris. Hehe, rosa såklart och ooo så tjusig! Balluuubaaa..sen har jag gjort ett eget godishalsband..jättepyssligt! Det finns lila, rosa, gröna, vita, gula, blå och orangea pärlor och några stora smockor som man kan trycka på. Jag vet vem som ska få ett!

Alla andra in the family sitter och spelar bingolotto, oh lordi! Jag har lubbat iväg till datorn en stund för jag har redan bidragit: JAG FICK BINGO!! Lyckan är gjord lixom!

Och nu har jag äntligen fått se tablettaskarna med flodhästen från madagaskar.. den hoppar rätt in i skåpet med alla andra flodisar. Thanks spanks!


[quote]* Jag har bara 1,5 centimeters leende
* Sladderslampa[/quote]



[quote]If I lose the highs at least I\'m spared the lows[/quote]






Kommentarer:
 

  • nu när vi ändå är inne på det här med deodorant; snart snart snart åker vi och det kommer bli myhysihigt (;

    Skrivet av cääääääääääääs den 08 april, 2007 kl. 23:48 #
 
  • Haha..lätt att det kommer :D Jag ska tortera dig riktigt ordentligt så folk tror att det är terrorister på planet!

    Skrivet av Linda den 08 april, 2007 kl. 23:50 #

!!!!McFly!!!!

Kategori: Gymnasietiden



08 apr kl 01:01, 2007

Skrivet av barbalalabe under kategorin Allmänt liv | 1 Kommentarer | Redigera | Permalink
Jag har tråkigt...verkligen suuuuuugtråkigt! Så varför inte skriva ner alla McFly-låtar man har i en liten lista och sätta lite olika färger för olika skivor och så. Gärna komplicera det hela så att det tar lång tid så att jag har nåt att göra. Sorgligt tråkigt! Och det irriterar i mitt bakre öra att jag inte har Little cute Danny och Seven weeks until summer. Får fixa dem sen!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Acoustic Medley..................................Lonely
All about you ................................ . . Memory lane
Babys coming back....................,,...... Met this girl
Broccoli............................................, My generation(Roger Daltrey)
Brown eyed girl (Busted)..................... My heart will go on
Bubble wrap..............................,,.....,. Mr Brightside
Build me up buttercup (Busted)............ Not alone
Chills in the evening (V)...................... Nothing
Crazy little thing called love................. No worries
Danny is gay...................................,.. Obviously
Deck the halls..................................... On my own
Diarrhoea........................................... Pinball wizard
Don\'t know why................................... Please please
Don\'t stop me now .............................. Rockin’ Robin
Down by the lake..........................,..... Room on the third floor
Easy way out .................................,... Santa Claus is coming to town
Eddies song (Son of dork).................... Saturday night
Five colours in her hair ....................... She falls asleep (part 1)
Forget all you know ..... ...................... She falls asleep (part2)
Friday night ....................................... She left me
Fun fun fun (Busted) ........................... She loves you
Get over you ...................................... Silence is a scary sound
Help............................................. .. .. Silence of the city
Home is where the heart is................... Sorry\'s not good enough
Honky tonk women.............................. Star girl
Hypnotised......................................... Surfer babe
I\'ll be ok.............................................That girl
I predict a riot .................................... The ballad of Paul K
I\'ve got you ....................................... The guy who turned her down
I wanna hold you ................................ Too close for comfort
I wanna to touch you ..................... ..... Transylvania
Just my luck ....................................... Ultraviolet
Late night sauna (Busted)..................... Unsaid things
Let it snow .......................................... Walk in the sun
Little Joanna........................................ We\'re the young
Little Saint Nick..................................... You should know by know
Lola..................................................... You\'ve got a friend

Motion in the ocean
Just my luck
Wonderland
Room on the third floor
Annat
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Ser att jag precis fick 10000 besökare, det var ju iaf en anna femma. Ska gå & lägga mig nu så att det blir imorn nån gång. See you!!
 
 
 
Kommentarer:
 

  • Haha....Vilken lista alltså! Det är ett sätt att bli sysselsatt när man har tråkigt. xD

    Skrivet av Ho-Man den 08 april, 2007 kl. 11:36 #

Glad påsk!

Kategori: Gymnasietiden

 
Men gud så skoj med påsk..lr inte! Tin och Jensius kommer imorn och äter påskmiddag så idag fick jag fira bäst jag kunde på eget vis. Så jag städade rummet lite och ställde alla festisflaskor i en chick liten trekant. Christina är här och Annie kommer snart med en smörgåstårta som vi ska titta på och kanske senare äta på..I like!! Det enda påskiga med den här påskaftonen är att jag har ätit en påskhare, inte en riktig
när man biter av dem huvvet. Mohahaha!!!
                         
 
Sen har jag kommit på nåt väldigt mystikfullt (fint ord). Jag tror att Danny Jones och Tom Fletcher kan vara magiska..och nu menar jag inte magiska på det sättet att de är bäst i världen på musik och allmänt snuttiga...utan jag menar att de är MAGISKA!!
Kan Tom Fletcher möjligtvis vara en avlägsen släkting till Mundungus Fletcher och är Danny Jones en pysslingsysslings sonsons bror till Gwenog Jones?? Ta och tänk på saken.

Mundungus.....................................Tom

Gwenog...........................................Danny
Man kan ju absolut se vissa likheter..eehh..om man blundar och hoppar upp&ner med en halsduk virad några varv runt pannan.

 
 
 
 

Trummor i Fjärran

Kategori: Gymnasietiden

Usch vilken tråkig dag, även fast man kan sola. Sola är iofs inte så aproligt. Mest beroendeframkallande lixom..

Idag har jag kommit ett steg närmare att packa värran: jag tog upp den från lilla huset. Har dock ingen aning om vad jag ska proppa ner i den. Men när jag väl kommer igång lär det ju bli mer än 15 kilo. Bara själva värran väger ju typ 10. Hoho jaja! Det är iaf mysigt att skriva packlista (måste alltid ha en).

Far och jag tittade på Turmmor i Fjärran, världens pissigaste film. Massa indianer och soldater sprang runt och jadi jadi. Pappa fnissade som fan. Sen kollade vi på Sixten. Uhunderbart litet namn..ska nog döpa nåt till det. Jag fick även låna papis kamera till Italien.. min har blivit fett seg och batterierna är alltid slut fast de är nya. Så nu ska jag fixa över lite bilder till datorn..sen är det Walk in the sun som gäller!

Hoppas nu att alla har tänkt riktigt ordentligt på stackars Jesus idag som hänger och dinglar på korset...det kan ju inte vara kul att missa påskmusten.
 
 
 
Kommentarer:

 
  • satan, jag som inte tänkt en enda tanke på honom. måste genast börja tänka som fan!!!

    Skrivet av Hallonnäsa! den 06 april, 2007 kl. 19:06 #

Hp-rejs!

Kategori: Gymnasietiden

Gick upp 07.40 för och burna iväg till sötaste Caszn och film-rejsa. Skins och Sänni-loo va oxå med!
Två av världens vackraste guys i samma film...that\'s mental! Den nya studsisen var mkt lövel oxå. Man kunde göra vörsting grejsorna..jag var asaduktig och gjorde flickisar. Inte i klass med Cas though!

Underbaringar
Kille med rör kmr och knackar på:
[quote]- Det var till Tomeka...
- Ja det är ju här, men jag bor inte här.
(Caszn kommer till undsättning för att skriva på pappret)
- Det är ett rör....
- Jag har gjort det här förut..det är svårt![/quote]

Påskkärring kommer och knackar på och räcker fram ett asfult påskkort:
[quote]- Åå tack, men jag bor inte här.
(Caszn kommer ännu en gång till undsättning.)
- Vi har tyvärr inget godis hemma...
- Ge henne lite nötter!
- Gillar du nötter, det är det enda vi har hemma. Gillar du såna här nötter?? (Ungjäveln fick lite torrostade jordnötter..mohahaha)[/quote]

Sen drog Cas till sin andra viktigare (skojja bara) kompis Snuf och vi satt ensamma kvar hemma hos Cas och kollade på film. Pappa Totte var ju där förstås så det blev ju mysigt iaf. Fett weird hihiii!

Ut i stormen och leta mat. Jag tyckte McDonalds i Tyresö och fan vilken tur att vi åkte dit. När vi sitter där och snackar skit blir vi plöhölötsligt helt tysta för vad fan är det vi märker?? McFly spelas på radion. Det är andra gången jag hör en McFly-låt på McDonalds här i Tyresö..det är fan min nya kyrka. Förra gången hörde jag The ballad of Paul K och idag var det Ultraviolet. Lycka! Jag gick fram till kassan och frågade vilken kanal som spelades, men han sa att det var en särciell McDonalds-kanal. Skämtade han??
I vilket fall som helst var det ett uuuuuuunderbar ending på denna dag.

Jag fick nya skor av momi i påskpresent. Le shoes jag kollade på igår..de vita! Så tack Jesus för att du blir förrådd och dör på korset och allt det där tjafset.

Sen måste jag bara länka den här.. älska hans ljud på 01.08 och frammåt. Haha, han e asrolig!
http://youtube.com/watch?v=Ivcv3VPbu5I
 
 
 
Kommentarer:

  • Det var ju länken som jag skickade till dig! =D Har ni sett alla Harry Potter filmer nu? ;) 

    Skrivet av Ho-Man den 06 april, 2007 kl. 00:22 #
 
  • Yes..jag lövar den :D Vi hoppade över 2:an för den hade vi precis sett och så hittade vi den inte. Det va nice ändå XD

    Skrivet av Linda den 06 april, 2007 kl. 18:27 #

1 vecka till Italien

Kategori: Gymnasietiden

Idag var det Farsta igen, men idag var mor med. Då blir jag bara feting irriterad. Men tumbrödsrullen med skagenröra var iaf gullig. Haha, jävla tjockis jag e! Och som den sanna mullis jag är köpte jag mjukisbyxor och en goströja. När jag kom hem studsade jag lite såklart..har träningsvärk i låren. Försökte oxå spela lite RayMan, men jag va inte så P så jag gav upp. :lol:

[quote]- Hoppas han ser mig nu!
- Aha, och vafan skulle hända annars?
- Ja, men han kanske backar på mig. Jag trodde det var Anders![/quote]

Later on: Orientalisk dans! Skinny och jag fick som vanligt fnissutbrott..och läraren frågade om vi ville dela med oss av det som var så kul. Som att vi skulle säga högt att det var The Shemale vi skrattade åt. Dock ska vi följa hennoms mode att klippa av alla ärmar och ben på kläderna + eftersträva en likadan frilla = Sååååå sexigt!
Efter såg vi sugrörsmannen..upptäckte att hans fejja är vacker PÅ RIKTIGT och att han även kör upp lite färgglada pennor i hårbandet. En förträfflig karl!

[quote]- Sa du att dina hål lät *pruttljud*??
- Nej, mina harar låter *pruttljud*!! [/quote]

[quote](En man går förbi med gul och lila jacka)
- Bingolotto!
- Högsta vinsten!
- Du har vunnit på färgfemman..en Volvo V70....
(Linda garvar så mkt att hon spiller festis i knät)[/quote]

Jag har en till McFly-låt..har jag ju glömt att säga! Baby\'s coming back! Weaoohii!




Sexbomben Cas-mama och hennes man Daniel
 
 
 
Kommentarer:

 
  • Hemlis, lite sådär chut sebastien över The shemale. AHHA kl 10 im, kommer uppröra hel bussen med mina högljudda snarkningar. Tjihopp!

    Skrivet av Skinny den 04 april, 2007 kl. 22:06 #

Friståendefix!

Kategori: Gymnasietiden

Tack mamma för den stekta potasisen..I like!! Tin och pappa kommer få asgod matlåda imorn..era små maskätna fikon.

Stina och jag har fixat friståenden och lite annat idag. Shit majbritt asså...tar 500 år när vi håller på, haha! Men orientaliskt is the grej! Sen var det ytterst fint att se bildspelet från klassresan i 9:an. Några av världens vackraste knoddar!!

Hahahaaaa:
[quote]Harry kunde höra de avlägsna knallarna från smällare på rymmen när han och Ron gick upp för att lägga sig en timme senare, och medan han klädde av sig svävade ett tomtebloss förbi tornet och ritade raskt ordet bajs i luften.[/quote]

Åpa åpa, åpa åpa! Jag ska tvätta dig med såpa! Saknar magblåsningen..<3

STUDSIIIIS!

Kategori: Gymnasietiden

Idag solade jag järnet..verkligen råpressade! Fick tillome lite ont i huvvet av all sol, men det sket jag i. Särciellt eftersom jag såg en asasöt humla och årets första fjäril. Ooooo så skoj!

Tog fram min kära studsis för ett par timmar sen. Har tjatat lääänge nu! Fast jag kunde inte hoppa så jävla länge för jag blev för trött. Oh lordi! Sen är det inte lika roligt heller utan min bästaste studskompis Bassändsa Mobbfejja!

Nu ska jag gå och äta några doodle-bugs. Det låter så gulligt så, men jag vet inte vad det är. Hmmm...

Hallonris!

Kategori: Gymnasietiden

April, april! Har blivit lurad en gång idag (vad jag vet om) av två tjejer på träningen. Typ att de skulle till Frankrike lr nåt. Sen lurade jag Stina om att jag glömt hennes nycklar! Inget mer lurelilur!

Du är en människa, du är en människa, du är ingen häst!

Grattis Marcys på födelsedagen! Du är ett riktigt aprilskämt!

Träningen igår var inte så skojs utan Stinis. Fatta mig i 1 1/2 timme med en massa småbarn som enda sällskap. Prestation på hög nivå...ingen började böla iaf.

Idag var det ovanligt roligt att dansa..kanske för att jag såg min kära sugrörsman innan. För människorna på dansen är ju fortfarande lika B.
- Asså jag känner mig värsta trött..typ nästan som om jag var utbränd!!! (lord) Sugrörisen hade dock inga påskisfjädrar idag, men han var vacker ändå.
Sen påväg hem träffade jag Jens..trevligt trevligt. Ännu trevligare var det förstås med knarkaren i Gullmars som satte sig rakt upp och ner och pissade. Spy galla på henne frågetecken

Helt weird..på bussen hem såg jag Peppe Eng gå förbi utanför med såna där gåstavar. Tydlingen bor han här i Öringe, enligt mor.April,april!

Och igår upptäckte jag nåt! Det finns en varelse i Askersund som har samma namn som mig, och nu pratar jag inte om Bodil Graneng.:cool: Mor säger att det är typ en brylling lr syssling, fast bara om hennes pappa heter Mats. Så kan det gå om byxan är på!

Hallonris, hallonris! Rensa det och elda upp det i en överkörd skottkärra, men se till att ha handskar på er. De sticks! :lol: