lindilus.blogg.se

Up, up and away

Kategori: Gymnasietiden

Tjihopp! Det blev tillslut Skin, Sänni och Anna-panna som gick på bio idag..vart tog alla vägen lixom? Hoppas ni får det roligt små bomullsfrön! Vi ses när skolan börjar igen.. om jag inte har brytit alla ben i kroppen by then.

Har fortfarande inte proppat ner allt jag ska ha med mig..och pappa står och trampar här. Han ska skjutsa mig till Cas-mama! Vi åker till Åhårej imorn after el frukostio.

Bye bye now!
 
Kommentarer:
 

 • kommer sssssssssssssssssssssssssssssssssssakna dig.. =)

  Skrivet av Hallonnäsa! den 25 februari, 2007 kl. 18:14 #
 
 

Grattis!

Kategori: Gymnasietiden

23 feb kl 18:41, 2007

Grattis på födelsedagen lilla mamma. 

Tin är här också..hon kollar på Stårgåte och svullar lite snåx, typ åstkrokar och jårdnåtter. :lol: Hon e söt som en knaprig kotlett..fast inte när hon blåser pärlsocker i mitt öga! Tin vs. Keak the Sneak lixom.


Och bara så att alla vet så är det LOV, LOV, HEMSKT MKT LOV!
Jag håller på och packsir värran jag ska bringa när jag joinar Caszns familio till Åre. Lite halvt hej kom och hjälp mig eftersom jag är fett mkt proffs på skidor.


Nu känner jag jävligt mkt för att glutta lite på Channing Tatum (third on the list). Fundar på att tvinga Tin och de andra stackarna att checka in She\'s the man.. I\'ll be back!

Stories

Kategori: Gymnasietiden

Eftersom Cas o jag egentligen ska göra historia nu skriver vi istället ner some old sagor som skrevs för att piffa upp skoldagen.

Saga1
En dag när Skinny var ute och gick sin vanliga prommis på 500 meter såg hon något underligt. En man kom gåendes med Harry Potter som föreslog en mysig krampkänning i låret. Det enda som hjälpte var lök och hans panna var grön. Då upptäckte Skinny att hon hade ett manligt könsorgan och var gravid med Ullas barn. Skinny m*****e då på bordet och krävde att ***** på alla i hela klassen utom Karl-Adam för han ska inte vara med i de här historien. Då kom Käkis hoppandes och kick-sparkade ner Bjönil som stod i ett hörn och var högre stående och lökig i pannan. Karl-Adam frågade honom om han hade en kondom så dom kunde ****** på varandra. Då sprängdes skolans kök och en frän mensadoft spred sig över Turesooo. Det var nice!


Saga2
Pelikanströssel, ropade Tjäsi och pillade runt på en brun sårskorpa på Käkis som inte kunde hjälpa att Linda hade ****** på sig. Linda lubbade bort till matkön och spillde glass och kompostmat på Krummis lilla rumpa som var fett muskulös. Han spände alla muskler och flög iväg som supermannen. Med sig tog han Cas som var i 15 minuters intervaller som motsvarade lite mer än 5 myror är fler än 4 Lindor. What!??, sa Skinzoor och letade upp Caszns kamera med en blixt som från en klar jävla himmel. Det enda molnet hette Alfred i mellannamn. Det gillade Sänni och tog fram Madelänis d**** och krämade ner ett par termobrallor i vitt manchestertyg. Dom var alldeles för tajta och klämde på Lindas tuttar frustrerat. Det var upphetsande!
 
 
Kommentarer:
 
 
 • Vad är det för saga? Den sjukaste jag någonsin har läst! =P

  Skrivet av Ho-Man den 23 februari, 2007 kl. 12:34 #
 
 • Vi gjorde dem när vi hade tråkigt förut.. man skriver en meninge, täcker över det man skrivit och låter nästa fortsätta. That\\\'s why it\\\'s kind of weird. ;) Hoppas du inte blev rädd nu..mohahaha!!

  Skrivet av Linda den 23 februari, 2007 kl. 18:24 #

Elin

Kategori: Gymnasietiden

Köpte mammas ket nu.. ljuslyktor som ser ut som näckrosor..det va vad hon önskade sig typ..askul! (inte). Och när jag var i centrum såg jag Elin...Elin som egentligen är i Spanien. Hon är visst hemma över helgen för att fira sin mammas födelsedag. Supersötaste Elin..jag blev jätteglad av att se dig porris.

Sen måste jag ju bara skriva om min busskompis Anna som står ut med mitt hyperhumör på morgonen när hon bara vill kräkas av trötthet. Det är så bra när du kliver på i Öringe för då kan man börja babbla och sjunga. Bolin..du är oxå bra..med din lilla hej-vinkning 


Haha! Jag kollade på flodisbilder och hitta den här.. Jag har en sån!
Mamma köpte den till mig på vägen hem från Danmark. Fiiiiin!

INGET LATIN IMORN...YEEEEEEEEEEEES! INGET JÄVLA 8.15..SOVMORGON TILL TYP 9.40. TACK!
 
 
 
Kommentarer:
 
 • Vet döw, jag kom på en grej. ska jag säga..? (A) Du borde skriva in alla våra "kalenderhistorier" som vi skrivit i min lilla bokis ^^, Dät schkölle va fäth najssssh.. :$ / The one and only Cascarus Fulus, please löv me *-*

  Skrivet av Cäääääz den 22 februari, 2007 kl. 23:28 #
 
 • Fan va våra hjärnor är smackade! Jag tänkte på det för några timmar sen XD Och du vet att jag lövar dig ditt lilla spån :D

  Skrivet av Linda den 22 februari, 2007 kl. 23:33 #
 

Deberes de español

Kategori: Gymnasietiden

Jag är färdig med idrotts-frågorna..fett duktigt! Nu är det bara spanska oxå..Antonio ha sacado el carnet de conducir..vem fan bryr sig om Antonio kan parkera eller inte.


Måste köpa present till mor..när, var, hur?? Jag får ångest..det är lixom imorn hon fyller år. Får väl fixa det hela innan träningen idag..friståendeträning. Tävling snart och musiken är inte fixad..vi har fortfarande bara halva dansen klar..känns ju super :roll:

Nu har Sänni börjat skriva blogg..någon tjatade tills hon gav sig..mohahaha! Jag har länkat den så det är ju bara att glutta. 

Har laddat min Mp3 nu..har inte lyssnat på typ en vecka. Att åka buss utan Mp3 är som att borsta tänderna med en helt torr tanborste tom på tandkräm..helt värdelöst!

Snuttar:
Nakensötis
Knattarna
Seamus
Sötisasiaten
Marcys
Homis
 
 
Kommentarer:
 
 • Hej sötis. jag köpte iallaf de där som jag sa! kom inte på nåt annat.. det får bära eller brista!!! Tanken som räknas iallaf.. puzz!

  Skrivet av Hallonnäsa! den 22 februari, 2007 kl. 15:27 #

Orientalisk idé

Kategori: Gymnasietiden

Sämst dag..Cas kom aldrig..din lilla fillifjonk. Det var så satans tråkigt att jag och Kvik piffade upp latinet med helt otroligt roliga skämt.NOT Lite CPR på hennes helt friska arm.. och såklart den gamle hedersknutten Per Plimp.

Och när vi nu är inne på CPR.. om det är en tjej med enorma boobs som måste räddas.. då har vi funderat över om man lixom ska mosa ner händerna mellan hennes you know what och massage:a hennes hjärta..hmmm.

Igår på Wallmans smakade maten skiiiiiit.. fisken både luktade och smakade som rutten sjöbotten. Det var nästan så att vi åkte till McDonalds efter. Men artisterna var fina..sjöng asabra! Plus att han som spelade tomtenissen i Greveholm va med..STORT!

Skin och jag har kommit på en helt ny revolutionerande idé.. en snortub. Typ som räkost, fast ändå inte. Och nästa gång man ser en såndär äcklig näs-utforskar-unge kan man ju helt enkelt fråga om man får bjussa på en tub Kavli Snortubsmassa. En ond och äcklig idé..det gillar vi!
By the way så är vi inte så bra på orientaliska Skinny...eller det kanske ska knastra sådär i axlarna?? Haha!


Snuttar:
Sötis
Jeycops
Knattarna
Ric....
Homis
Marcys
Ögonsötis
Käkis
Nakensötis
"Danny Jones"
(Borde vart en lucky day)
 
 
 
Kommentarer:
 

 • Vadå inte duktiga?! Vi äger ju alla i våran grupp, tom läraren. Eller inte =P

  Skrivet av Skins den 21 februari, 2007 kl. 21:48 #
 
 • Eeh jo kanske på lördagar kl.12.47.. men vi dansar ju på onsdagar så...

  Skrivet av Linda den 21 februari, 2007 kl. 21:53 #
 
 • JAAA!, jag fick vara med på Lindas snuttis lista! =D Haha! =P

  Skrivet av Ho-Man den 21 februari, 2007 kl. 23:55 #
 
 • Tjihopp! Finally lixom.. och på hemstudiedan och allt XD

  Skrivet av Linda den 22 februari, 2007 kl. 00:09 #
 
 • Min blogg går inte o öppna idag! bajs =( det blev nog för mkt klagande på den igår så den deppa ihop!!

  Skrivet av Hallonnäsa! den 22 februari, 2007 kl. 13:39 #

In school!

Kategori: Gymnasietiden

Sitter i skolan och "arbetar" med feting historieuppgiften. Cassandra är TYVÄRR inte här än, bajsbarn, så det blir lite svårt eftersom vi ska göra det här tillsammans. KOM HIT NU!!!
 
 
Kommentarer:
 
 • GUD VA BAJSIGT, HISTORIA ÄR SOM GAMLA BLÖTA TIDNINGAR I EN BAJSIG HINK!! =(

  Skrivet av Hallonnäsa! den 21 februari, 2007 kl. 17:17 #

Fettis-dagen

Kategori: Gymnasietiden

Idag har jag ätit en semla.. och locket från mammas semla eftersom det är locket som är godast...fast kanske inte så nyttigt. =)

Alla måste ju ha läst barnböckerna om Totte, med bilder på en ful bebis. Cas och jag , med hjälp av bror Max, har hittat på en egen helt underbar version av Totte. Det är bara att beundra:
Idag ska Totte döda. Totte är en blodig bebis. Han har en kniv. Lisa vill vara med och leka med kniven. Det vill inte Totte. Totte hugger Lisa i naveln. Lisa får stora sår. Totte ler. Totte hämtar ett plåster. Totte vill inte använda plåstret. Det är roligare utan. Lisa förblöder. Lisa finns inte längre. Totte ler.
(Caszns far kallas Totte by the way)

Senare ikväll ska jag, mor, Stina och Nina till Wallmans salonger. Äta typ ål, sill och punchpudding till efterrätt..haha..låter ju jävligt KULinariskt.


Snuttar:
Knattarna
Käkis
Nakensötis
Jeycops
Snuttbjörnen
Ric....
Seamus
 
 
Kommentarer:
 

 • wooow.. wallmans, där har jag oxå vart! de e rätt kuuuul, men inte roligare än gurgelsmuff!!!

  Skrivet av Hallonnäsa! den 20 februari, 2007 kl. 21:09 #

Duv är schööt!

Kategori: Gymnasietiden

This is Cassudrah. She\'s been living and working in Uganda for the past 15 years. Kom ihåg mig när du är 30 och inte har någon husband för då kommer jag till Uganda och gifter mig med dig!

I know CPR!

Kategori: Gymnasietiden

Whaahoo... ett GK Trollbäcken-lag , YEM, kom 1:a på UT Ungdom. Gaaanska coolt att de från vår förening ska representera Stockholm. :cool: Grattis till dem iaf!
Grattis till Sänni & Kenneth oxå som hade stor framgång med sina dikter idag..vackert vackert!

Bara så att alla vet så är jag nyttig igen nu. Cyklade till bussen idag bla...sen va det faktiskt inte så mycket mitt fel att det var 15 mil kö till maten. Ska tillägga att Cas oxå är en nyttig prick, hon höll i choklad och tänkte äta den, men la tillbax. Det är fan en stor prestation.

På idrotten skulle vi rädda livet på otroligt döda dockor, som framkallar stor ångest. Först och främst ser de ut som hej kom och hjälp mig och för det andra så har hela jävla skolan blåst i dockornas mongo-munnar. PLUS ATT MAN TORKAR AV DOM MED TOAPAPPER DOPPAT I NÅT ÄCKEL!
Jag tycker synd om den person som behöver bli räddad av mig...för jag tror inte det är meningen att den som räddar ska ligga brevid den halvdöda döingen och skratta så tårarna spruttar runt :lol:

Och Skinny..eftersom vi pratade idag om att pricka för vilka snuttisar vi har sett så gör jag det nu. Om jag glömmer nån får du väl säga till.. iofs kanske du har sett nån som inte jag har sett, men du fattar va jag menar säkert..lr inte. Men skitsamma..dagens snuttar:
* Knattarna (såklart)
* Seamus (2ggr)
* "Danny Jones" (plus bror)
* Sötisasiaten
* Sötis

Nu ska Blenda snart gå och slita upp barn på en plint så att hennes rygg mojsar ihop ännu mer. 60 kr here I come!
 
 
Kommentarer:
 

 • Är jag med i snuttis listan?? :P

   Skrivet av Ho-Man den 19 februari, 2007 kl. 17:41 #
 
 • wohooo! här va det späckat me sötisar!!! =) Aså, spy på dom där dockorna.. uäk, jag hade oxå skrattat nyllet av mig! Piuss piuss!!

  Skrivet av Hallonnäsa! den 19 februari, 2007 kl. 19:15 #
 

 • Just det, du glömde Homis =P Eller var det bara Cas och jag som träffade honom?? skit samma. Vi måste pricka av im också =) Puss på sträcket xD

   Skrivet av Päronpastej den 19 februari, 2007 kl. 19:59 #
 

 • * Nä Skinny jag såg honom inte idag...det måste ha vart du o Cas lr så! * Tin..du e knas! * Och Homis..det är klart du är med på listan..bara det att jag inte såg dig idag.

  Skrivet av Linda den 19 februari, 2007 kl. 20:11 # '
 

 • gillar du meeeeej :$:$

  Skrivet av Cäz the Bäz den 19 februari, 2007 kl. 21:41 #
 

 • Yes Cas.. I like a lot! Just watch theeeeam picture!

  Skrivet av Linda den 19 februari, 2007 kl. 21:53 #

En söndag

Kategori: Gymnasietiden

Tjihopp..nu har jag massa nya färger som jag kan ge till dig Tin.

FE1 var duktiga idag. Jag trodde inte att vi skulle få ihop 8 st till rondatvarvet, men så blev det :D Lessen att du behövde ta bandspelaren Stina, men jag släpar hem den igen efter nästa träning. Hihii hon rullade hem den i en röd gammal barnvagn.

Och medan ni längtar, så att ni bölar sönder fejjan, efter nästa inlägg kan ni ju lyssna på världens bästaste band. 

Les suédois

Kategori: Gymnasietiden

Eeeh vafan..hej!
Nu e jag tillbax från kvällen med svennarna. Det var Maja, Lisa, Greta och Jan. Fast egentligen var det Kviken, Skinny, Cas-mama, Linda, Homis och Marcys. Mkt angenäma människor måste jag få påpeka!

Vi såg Over the hedge. Tin, du skulle snutta sönder på alla söta djur i den. Sköldisen och den speedade korren va totally lövel. Sen var det The departed lr vafan den nu hette.. vilken vi inte kollade färdigt på eftersom två mongon inte kunde hålla käften. Lindibin och Cas Va vart?? Jag ber om ursäkt om ni blev lessna över det hela.. men ni hade ju iaf megamusen att trösta er med.
:lol:


Måste bara nämna ett fett weird par som satt på bussen när jag åkte hem. Han satt och sa, Lämna mig i fred!, typ tusen gånger och puttade typ till henne. Hon verkade dock inte fatta riktigt. Sen när dom steg av bussen vid Lagergrens började han rålubba över vägen bort i rondellen och bara försvann. Hon stog typ kvar och väntade på en taxi..när den kom sa hon nåt åt chauffören, smällde igen dörren och lubbade efter sin boyfriend lr vafan det var. Och sen levde dom lyckliga i alla sina dagar. :lol:

Ginatt!
 
 
 
Kommentarer:
 
 • hur fan får du till alla coola färger. jag har bara vanliga bajsfärger. 

  Skrivet av Hallonnäsa! den 18 februari, 2007 kl. 19:12 #
 

 • Haha lilla Tin! Jag skriver bara de färger jag vill ha.Skriv typ lime och coral, that\\\'s what I\\\'ve been up to. :D

  Skrivet av Weehee den 18 februari, 2007 kl. 19:26 #

Caszn e lökig XD

Kategori: Gymnasietiden

They are Cheer Elite the blue and white
Jag va och kolla på Caszns träning igår... mkt älskvärt! Du är fääätt bra Cassandra. 

Nu ska det bli kväll med les suedois... bussen går om typ.. nu snart så jag måste sätta fast benproteserna..;) eller inte!

Inga pojkar gluttar, för ?***? är för ful.
Luften hon andas, det är fan nästan kul.
Och det finns ingen som skulle vilja röra hennes skitfula hår.
Vem tar emot när ?***? ramlar?
Hon skaffar sig sår. :lol:
Jag går fram till hennes dörr och ringer på.
På andra sidan hör jag farsan slå.. åååh.
*Skippa dina converse*
Åh ?***? du är ful ikväll.
Du är ensam i hörnet i skolcafeterian.
Åh ?***? du är mer än jag förstår.
Lämna dina böcker så får du ha glajjerna på.

*Böcker eller glajjer ?***?, det är bara att välja.*
 
Kommentarer:
 
Livet är som en bladiös

Skrivet av Ali den 17 februari, 2007 kl. 20:00 #

Låten <3

Kategori: Gymnasietiden


Tack Homis som skickade denna låt! Den går på repeat i flera timmar.. mkt älskvärd sång från studsbollsreklamen

Jose Gonzales - Heartbeats:lol:
 
 
 
 
 
Kommentarer:
 
whiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii underbar blogg. har skrattat nyllet av mig här =) ska lyssna låten imorn, e lite för trött nu.. puss på dig syrris!

Skrivet av Hallonnäsa! den 16 februari, 2007 kl. 04:17 #

Sjuk i halsen!

Kategori: Gymnasietiden

Linda har vart hemma en hel dag från skolan!!!!
Jag borde fan få medalj för det här! :cool:

Jag har räknat ut att när den här dagen har gått är det 54 dagar kvar till Italien-resan och 66 (tror jag) till Frankrike.
Hoppas man blir brunis i Italien så att jag kan komma hem och mobba Skinny lite ;)

Nu till the fortsättning med tillämpningar och icke-linjära modeller och allt vad det är.. den dag jag förstår den skiten ska jag döpa om mig till Blenda! Iofs hade jag ju tänkt göra det iaf. :lol:

Äh vafan.. hej!

Kategori: Gymnasietiden

Hipp hurra på alla hjärtans Nu skriver jag Tin eftersom du vill det så gärna. Och bara så att du vet så vill jag också ha en permobil som Hans har, för jag får krupp i benen from time to time:lol:

Kvadratkomplettering och lösningsformler..whaaaat?? Precis som jag och Cas kom fram till så är det plus, minus, gånger, delat med och lite area och sånt som behövs!
Hej hopp, jag ska gå och köpa lite mjölk.. men innan jag går tar vi och räknar ut symetrilinjen för hur mycket mjölken skulle ha kostat om 2x var lika mycket som ett smörpaket. HATA MATTE!:mad: