lindilus.blogg.se

Stories

Kategori: Gymnasietiden

Eftersom Cas o jag egentligen ska göra historia nu skriver vi istället ner some old sagor som skrevs för att piffa upp skoldagen.

Saga1
En dag när Skinny var ute och gick sin vanliga prommis på 500 meter såg hon något underligt. En man kom gåendes med Harry Potter som föreslog en mysig krampkänning i låret. Det enda som hjälpte var lök och hans panna var grön. Då upptäckte Skinny att hon hade ett manligt könsorgan och var gravid med Ullas barn. Skinny m*****e då på bordet och krävde att ***** på alla i hela klassen utom Karl-Adam för han ska inte vara med i de här historien. Då kom Käkis hoppandes och kick-sparkade ner Bjönil som stod i ett hörn och var högre stående och lökig i pannan. Karl-Adam frågade honom om han hade en kondom så dom kunde ****** på varandra. Då sprängdes skolans kök och en frän mensadoft spred sig över Turesooo. Det var nice!


Saga2
Pelikanströssel, ropade Tjäsi och pillade runt på en brun sårskorpa på Käkis som inte kunde hjälpa att Linda hade ****** på sig. Linda lubbade bort till matkön och spillde glass och kompostmat på Krummis lilla rumpa som var fett muskulös. Han spände alla muskler och flög iväg som supermannen. Med sig tog han Cas som var i 15 minuters intervaller som motsvarade lite mer än 5 myror är fler än 4 Lindor. What!??, sa Skinzoor och letade upp Caszns kamera med en blixt som från en klar jävla himmel. Det enda molnet hette Alfred i mellannamn. Det gillade Sänni och tog fram Madelänis d**** och krämade ner ett par termobrallor i vitt manchestertyg. Dom var alldeles för tajta och klämde på Lindas tuttar frustrerat. Det var upphetsande!
 
 
Kommentarer:
 
 
  • Vad är det för saga? Den sjukaste jag någonsin har läst! =P

    Skrivet av Ho-Man den 23 februari, 2007 kl. 12:34 #
 
  • Vi gjorde dem när vi hade tråkigt förut.. man skriver en meninge, täcker över det man skrivit och låter nästa fortsätta. That\\\'s why it\\\'s kind of weird. ;) Hoppas du inte blev rädd nu..mohahaha!!

    Skrivet av Linda den 23 februari, 2007 kl. 18:24 #

Kommentarer


Kommentera inlägget här: