lindilus.blogg.se

Äh vafan.. hej!

Kategori: Gymnasietiden

Vem är den mystiska Ullrika från gårdagens blad. Jag säger bara: CF
- CareFace!!!!

Cas skulle show:a sitt flag igår. Drog upp le tröja på T-banan till oerhört stort nöje för gubben en bit bort.
- Det gör inget!
Vafan vet du dom det gubbjävel? Pff, folk nuförtiden..ingen anständighet nånstans!

Babbelibu.. Cas-mor har åkt hem nu, iofs flera timmar sen, men när man är i chock kan det komma såhär i efterhand. Ganska starkt faktiskt.. det ska va hårt!

Kom på att man blir fett glad av att få hallon...plockade och rensade hallon. Så man slipper göra nåt själv lixom...det är kärlek! Oxå love = SYTYCD ikväll..ska glo som den äkta pandamamma jag är!

Moster och Elin-kusin är här..hej! Men nnneeepp! Jag vill äta nåt.. kan äta massive med mer, men har inget att gnaga på! Funderar på att gå en lite walk. Men då får jag väl cancer i halsen. JAG VILL VARA FRISK!
 
 
Kommentarer:

 visst är det lätt o inte äta när man har den där sidan!! man e lixom inte sugen på samma sätt!! =) fetma-glad!! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 31 juli, 2007 kl. 23:14 #
 

 Är fortfarande sugen, men det går rätt bra! 
Skrivet av Linda den 01 augusti, 2007 kl. 00:10 #

Casorini

Kategori: Gymnasietiden

Grattis Annie-kusin som fyller stora-damen idag. Grattis grattis!!

Oi..that\'s mental! Låg och läste till 4 igår...va ganska rädd om jag ska vara ärlig. Älskar att min favvoponke Ronny-Boy is getting some love though.

Va utanför dörren idag och käkade lite hallon.. satt fint! Fick inte överhängande dengufeber lr femte gradens hudbölder av att gå ut i friska luften heller. Det kunde man ju ha trott. Har skrivit in hallonen i min dagboksides...har 863 kvar to go.

Ska åka and grab som bites for dinner med Casorini, love of my life, later. Pratar med henne i telefon nu.. vackrare röst får man leta efter. Hennes ljuva stämma smäktar mig!

Har inte slutat lyssna på bästaste danslåten än.. humöret blir ju så löv när man hör den. Ska se om det funkar att plutta in den på bloggen en gång till. Vill ha den här. Är det så svårt att fatta?? Men nu måste jag pissa mig innan vi tar sista drinken.

Adjö alla tittare.. särskilt mamma och moster Kristina. Hahaha! Och nej, jag har inte fått nåt mer sms från dom där jävlarna. Tjosan!
 
 
Kommentarer:

 ;( 
Skrivet av Ulrika Henriksson den 31 juli, 2007 kl. 07:00 #

Pictures <3

Kategori: Gymnasietiden

Hej i stugan! Tror jag börjar bli friskare nu, men mår fortfarande rätt heroinäckligt i halsen. - Lillebror, jag och pappa ska gå och köpa lite heroiiiin.
Cas my löver har skickat bilderna nu så jag lägger upp dom här utan further förklaringar. - Men titta, där är ju lillebror... med en koompis!
Vi tycker iaf att bilderna är vackra. Vackraste vänner på alla foton.. särskilt på det med kylskåpet. Så gott, så gott, så gott.
LUKTA HEJ! Saknar det som fan, men största deppet har gått över nu.
- Och det är skönt! Hahaha!!

Nu har dock ny ångest kommit över mig...DET ÄR ALLRA SISTA BOKEN! Separationsångest X 500 miljoner. Man vill nästan inte läsa för att det inte ska ta slut. Yet..I have to get through it. Mobboffer man är.. jag gillar det.

Skins är on the way to Strömsta..lr hon kanske är där nu. Hon skickade ett sms och sa att hon åkte genom Säffle.. fan vilken lyckocheese hon är. Casorini..när ska vi åka till Säffle??? Ett av mina mål i livet (seriös på riktigt) tillsammans med att åka så nära Nackamasterna det går. Dream coming true lixom..hihi!

Nä, nu lägger jag upp bilderna då. För dom som är intresserade kan jag visa a lot more, men det får vi ta då påsken kommer. Smaklig måltid! Cas & Skin for life! <3
 
(bilderna försvann på passagenbloggen, men finns på fejsbuck)
Lite bilder från rummet och balkongen. Vissa rätt osmakliga, men vi duschade iaf.


Ni ser själva..behövs inga förklaringar direkt. Bara den kanske att vi äger poolen. :D


Kasbah fo life.. älska dessa ställen. Loads of fun..I ain\'t got no money. Står Cas vid en strippstång?? Japp!
 
 
 
 
 
 
Kommentarer:

 ni måste ha haft en oförglömlig resa när man tittar på bilderna. ^^ 
Skrivet av Ho-Man den 29 juli, 2007 kl. 00:47 #
 

 Aaaa verkligen :P 
Skrivet av Linda den 29 juli, 2007 kl. 00:59 #
 

 wiiiiiiiie så lövle! + läste precis ut boken = can i share my feelings and thoughts with you eller har du hela skiten kvar? 
Skrivet av cäääz den 29 juli, 2007 kl. 20:51 #
 

 Jag har en del kvar.. meddelar när jag är färdig. Vill inte bli färdig, fan va lärrigt. XD 
Skrivet av Linda den 29 juli, 2007 kl. 21:53 #
 

 japps fan va kul att ni hade najs därborta, du är ju brun som en bajskorv!! 
Skrivet av Alina den 29 juli, 2007 kl. 23:13 #
 

 Hihiiiiii Alina.. vackra människa! Det är en del insmetande av bajs ja :D 
Skrivet av Linda den 29 juli, 2007 kl. 23:33 #
 

 linds, skicka alla dina bilder till min mejlis senaris. me want them! 
Skrivet av cäääz den 30 juli, 2007 kl. 03:14 #

Resedagboken 1

Kategori: Gymnasietiden

Här kommer då alla inlägg vi skrev på vår underbara resa. Får nog censurera vissa grejer dock för allas välbefinnande. Kommer bli fett långt så om man inte pallar läsa så är det bara ge fan i det. Lägger in bilderna sen för jag har dom inte än. Håll till godo!

GRAN CANARIA 18:E - 25:E JULI 2007

Arlanda 05.45 18/7
Efter en het natt med Eyla, men utan sömn, sitter vi nu på Arlanda och tar fula bilder. Denna morgon har följande pågått:
* Veckans dance routine har färdigställts i bilen.
*Ett enormt, men härligt, avsläpp från huge human butt.
*Värsta hunken greppade våra biljetter.
*Lindilus blev antastad av den kvinnliga kroppsvisitören. (Boobs ingick)
*Någon ropar efter Alish Volpeda.

På flyget 9:51 18/7
Nu sitter vi på flyget dårah och det är 3 tim och 55 min kvar tills vi är i Las Palmas. SÅklart hamnade vi framför en otroligt störande ungjävel som heter Jessica. Fler småjävlar runt omkring gör det omöjligt att sova. Cas har sina vanliga "rese-må-illa-attacker". Hon vandrade just iväg för att besöka damrummet. Den mystiska äldre mannen hon sitter brevid längtar säkert tills skönheten kommer tillbax. Skinny är trött som en gammal tant och även jävligt förbannad på le kids. Lindilus ska nu för första gången i livet besöka toan på ett flygplan. Det blir en upplevelse som heter duga... för alla!
(Ett jävla tjat om mer te & kaffe)

På balkongen 17::44 18/7
Vi chillar nu på balkongen till vårt undersköna hotellrum. :) Lindibin spenderar större delen av sin tid i köket, där hon kokar nudlar som den söta matmor hon är. När vi först anlände chockades vi av hotellets sjaskiga interiör vilket påminner oss om ett ruttet läger. Åsikten ändrades kvickt vid första anblicken av vårt rum, balkong och poolområde. Vi råbadade i poolen under extremt kletande av solkräm. Vi såg en ödla oxå! Gick och handlade massa hallonsaft på nån butik där en oerhört intensiv yngling arbetade. Hallonsaften spills dock ut, spottas på sig själv (Skinny) och flaskor krossas. Lind och Cas badade i havet och sveptes med av fettovågor. Saltet i ögonen var olidigt. Vi är aaaah efter samma dricka over and over. Lindilus behöver ingen is, hon är stark nog ändå. Kameran går varm och senare ska vi ut på nattliga promenader. Våra pass är hos polisen BTW och Cas och Lind har kommit på ett sexigt trick i poolen. Over and out!

Nattliga äventyr 22:26 18/7
Efter the massive amount of hallonsaft kände vi för en mysig promenad i kvällsbrisen. Linds blev gravt pissnödigt, men detta försvann efter pissningen under brin. ;) På vägen hem återfann sig känslan av extrem nödighet. Vi uträttade våra behov i det lilla sketna toalett-skjulet brevid den ovala poolen. Därefter kastade vi oss i det klorluktande vattnet. Frihetens vindar fläktade våra fejjor och fyllde våra sinnen till den grad att vi slet av oss kläderna och näckade ohämmat till ljudet av havets vågor. Vilket nattdopp! (Vi mötte även en kackerlacka påväg upp till rummet.)

Are you serious? 20:35 19/7
Idag har det vart massive dag i solen. Vi började nere på la playa och fick sand på alla delar av kroppen, även några vi inte ska nämna här. Badade apmycket i det extremt (asså verkligen extremt) höga vågorna. Lite frrar och en krabba såg vi oxå. Sen åt vi en ful lunch och badade ännu mer... i poolen denna gång. Där träffade vi ett par riktigt mysiga killar, ålder 8-12. Den lilla Javier som är lövel att lyfta runt och kasta iväg åt hevete. Hans tjockisbror och charmisbror va oxå fina. Nu står Cäsiluu och fixar drinks innan vi ska vandra 500 mil till playa del ingles. Middagen, bestående av överkokta makaroner, skvalpar runt i magen så detta blir kul att slurpa ner. För övrigt har det varit lite SvartaMaja och rumpträning. Nu ska Lindiluu duscha bort 300 liter lök från sin hypervackra och extremt (not) bruna kropp.
- Hej snygging, får jag snurra på din palm? (raggningsreplik från Arlanda)
Ingridienser:
Brezloff
Sprite
Citron + Is
= En helrolig stund!

På rummet 15:51 20/7
I väntan på överkokta nudlar drabbas vi av nostalgiska minnestrippar från gårdagens helvilda utekväll. Efter de fabulösa drinkarna startade vi vår 50-minuters-vandring till Playa del Ingles. Lök-halten på kroppen var enorm. Först satt vi på nån B bar och drack äckliga drinkar. Fina drinkpinnar med grodor och fåglar var det dock + äcklig gubbe som satt i baren. Det tomma dansgolvet fylldes snart av våra grovt vackra danssteg och senare av en mörkhyad dvärg sdom lekte med eld. Helt crazy! Gittade därifrån rätt snabbt med våra fina plasthalsband. Tog en taxi till Kasbah där vi drack massa lövel drinkar. Fick 6 st for free. Sen tog vi över the dance floor totalt. Dansade helt megamycket tills vi inte orkade längre. Vi träffade ett gölligt gäng engelska snubbar. Det va den snaggade killen, den konstiga killen, gultröjan som knådade röv, rödtröjan som va vacker men fett rude och så Luke med vackra käkben. När partandet var slut gick vi tillbax samma massive väg. Kroppen va inte helt ok så vi tog oss ett dopp i poolen och en glass på balkisen innan vi slängde oss på de fett hårda sängarna. Caszns säng har ett kissa-på-sig.skydd. Det är kul!Idag har vi mest legat vid poolen eftersom våra bodies är möra som frukost-croissanterna. Har såklart vart på vår favvoaffär Spar och köpt vykort vi ska skicka sen. - Are you thirsty?
Nudlarna blev inte överkokta BTW. Nu står vi i receptionen och väntar på snubbar från Apollo, men de tycks inte dyka upp. Nu får det vara bra. Svejs! Buganvilla...det ska vara hårt! (hotellets slogan enligt oss)

Bartender-feeling 22:21 20/7
Dagen har passerat. En ny familj med en fettodotter har anlänt. Vi vill mobba henne. Lindilus är på bästa skratthumör. on har en ny pojkvän: kudden Boris. Caszn har en handslida. Har ni en sån ska ni inte klappa händerna. Lukta hej! Sitter nu på balkongen och fixar drinkar och spelar NegerMaja. .....................Massa babbel om ingridienser........STATUS VODKA. Smoothness! Cas är lycklig. Sen ska vi till Kasbah. See you!

Piff 22:37 20/7
Vi pissar oss innan vi tar sista drinken. (Linds är så bright)

12:07 21/7 Centro comercial lixom!
Efter sista drinken Va Cas och Linds på topp. Skinny var dock jävligt mätt och allmänt OP. Sminket va inte helt ok. Begav oss sen, med taxi denna gång, till Kasbah där vi återförenades med den engelska snuttgruppen. Cas var mer än bara lite på G med Mr. RudeBoy. Även Skins fick sig ett nyp med...Bob! Haha! Dansade massor med vackra käkbens-Luke, som för övrigt är lik Dougie. Lindilus smashade 2 glas. Vilda frågetecken Lubbade runt lite på gatorna och gick sedan ner till stranden med Antonio och hans vän med very weird name. Skinny och Linds svalkade sig i saltbrygden tillsammans med Antonio som hade små fula underbyxor. Smilehålen i kinderna vägde dock upp det hela. Later on gittade vi tillbax till Buganvilla och satt utanför och pratade coño och verga. Fick sura grinkommentarer från gubben i receptionen. Idag är ingen på topp. Det ligger yoghurt kletad i sängen och kackerlackan vi stängde in på toan igår är mystiskt försvunnen. Nu ska vi till köpcentra. Pussiluss!

Bakisbajsa 16:02 21/7
Från gårdagens strapatser var formen mindre god. Ändå bet vi ihop och gled iväg till shoppingcentrat Kasbah. Satt ner ett antal gånger och kämpade oss sedan igenom en mäktig lunch @ BurgerKing. Därefter började shoppingen på allvar.
Införskaffades:
Linda: Krabbmagnet, 3 armband, tröja, vykort, strawberry fanta
Stina: 2 armband, fotlänk
Cassandra: Tröja, örhängen, 2 shotglas, fruit twist fanta
MAT PÅ NETTO we miss you Spar <3

Party på gång...IGEN!! 22:31 21/7
Vi hann med lite bad och sol efter "shoppingen". Vi är bäst, tänkte bara säga det. Lindilus: - Jag gluttade runt och spottade en WC. WC no. 1!
Cas: - Vi leker rädda Willy
Linds: - Åh, nice att jag får vara valen.
Har vart på spar..kunde inte hålla oss därifrån. Medans Cas duschade riktigt sexigt gick jag och Skins till receptionen för att fråga efter öronproppar. Lindi har nämligen fått tinitus av allt festande. Va lite deppad, men receptionen gjorde henne glad. Vi fick en lapp där det stod hur man skulle få öronproppar i affären. Det stod: Tampones para las oidas, vliket betyder tamponger för öronen. Lindilus skrattade så hon grinade stora kluttar. Hon har iaf bomull att ha i öronen nu...happy face. Efter några timmars sömn är vi again redo för fest. ........ingridiensblaj again........ Ännu en gång svarta Maja på balkongen och Linda spillde just ut sin drink. VI ÄLSKAR VARANDRA.

Älska! Tid oviktig 21/7
Stoppa upp drinken i minn tunnelbana. (underliv) Linda har drinken i ögat. :) Låten i högtalarna: KNULLA Linds kommer för fort med sina drinkar, hon är snabb. Vi äger oxå på att shake:a. <3

05:17 Stammisar på Kasbah 22/7
Ännu en lövel natt i Playa del Ingles. Inte så jättemånga trevliga människor, men vi klarar oss alltid fett bäst tillsammans utan guys och annat tjaffs. Träffade dock trevliga tyska tjejer och Antonio som åker hem imorn. Engelsmännen åkte hem igår så vi saknade dem MYCKET. Testade massa nya ställen, fick bla. dansa på en scen på en klubb där en manlig dansare körde underbara volter. Sen kom vi på att vi inte hade några pengar kvar så vi var tvugna att vandra hem. När klubbarna stängde tog vi vårt pick & pack och påbörjade 50-minuters-promenaden. Cas: - Jag kan seriöst säga att jag är ****. (håret står åt alla håll). Väl hemma igen käkade vi massive med grejjer och babbla massa skit. Linda: - Jag har lax på låret!
Skinny: - Har du skrivit klart nu Linda, får jag läsa?
OK då lixom... varsegod världen. :D

Naket 18:07 22/7
- Då kan vi ta ut pengar till ikväll på samma gång. Eller jag ska det för jag ska ****** ****. (Linds filosoferar om dagens tripp till Spar.) Idag har vi legat på stranden hela jävla dagen. Några av gruppens medlemmar (nämner inga namn) är röda som sparbössor från dalarna. På stränderna här går alla killar i speedos som inte lämnar nåt åt fantasin. Samma sak gäller the ladies. Om de har bikini är det string som gäller. Gärna topless oxå. Det är bara vi som är anständiga här. Tog en tur i barnpoolen oxå. Sprang runt och skapade virvelström vi kunde åka i. Det var mys! Nu ska vi guppa iväg till Spar. <3

Resedagboken 2

Kategori: Gymnasietiden

Every night 04:40 23/7
Hemma från bästaste partykvällen. Linds ser typ inte vad hon skriver. Vi har .........blabla...Har vart på de vanliga ställerna och vi startade rörelsen på every dance floor. Vi har haft massive med fun... blev bjudna på nästan allt ikväl. .......blabla.... Linda hittade underbar dansare som vi senare följde med......blabla badade i deras pool när nån som jobbade där kom och blev sur. Då va vi tvugna att gå hem. Kameran var med idag oxå och linds hade (blev lite fel..ORKA fortsättning 04:40 23/7) bomull i öronen och det verkar funka. Nu har vi tagit oss hempå nått sätt och vi är roligare än någonsin. Äter puddingen och andra mackor. Cas ramlade på dansgolvet BTW. Kollar lite bilder nu.. bäst att sova snart. Skinny har skurit knät och allt är bäst. Vi går ut sista kvällen oxå för FAN! Älskar er Cas och Skin <3

22:45 23/7 Cäs ska bakisbajsa igen
Idag hittar jag inte pennan så det får bli såhär. Lägenheten ser ut som crap från igrå. Vi har inte orkat göra så mkt idag. Låg nere vid poolen och såg två cp-äckliga barn stöta på varandra. Dom kanske är typ 11 och 13....KILLEN HADE PRAKTSTÅND. Sen somnade vi mystiskt uppe på rummet och vaknade när spar stängde. Vi fick ta en annan affär. :\'( Linds tryckte in sitt kort i bankomaten när det stod: Ta ut kort. Skiten började pipa och det skapade allmän panik. This kväll åt vi middag på resaturang. Kyckling och potatis = första riktiga maten. Nu är det drink och piff igen. Kasbah väntar...
23:06 - Asså har du diarré?
- JAg vet inte!

24/7 22:30 penna fortfarande borta. Denna suger!
Gårkvällen (natten) va lite weird (pennan back) Skinny ****** efter ******* ****. Ingen märkte dock för hon lubbade ut själv. Cas och Skin försvann mycket spöklikt hela kvällen och Linds som dansade med Ives again fattade inte riktigt. Cas smällde igen ett fönster på långfingret så det ser ut som en blågrå korv från pressbyrån. Avslutade allt med en dippning i havet med Ives och Florian (killnamn...what??) Dom snackade massa Schweiziska, som att vi fattar det lixom. Big NONO. Crionic lixom.
Idag har vi stekt på klipporna och även i solen vid poolen. Sista dagen är alltid sorglig så vi "firade" med att äta pizza ute. Skin beställde focaccia-pizza och fick sitta och knapra på en fet bit vitlöksbröd. XD
Har besökt spar för sista gången BTW och inhandlat allt som behövs. Ligger some STATUS i värran. Gör oss redo för en sista natt... har ALDRIG varit så sliten. But we do love it. Skönt för städerskan imorn. Det säger vi bara!
Cas och Skin låg döda i en gränd igår, haha!
- Fan vilken livsstil vi har här.
- Vi duschar iaf.
- Va fan är det som rinner på mig?
Linda höll precis på att ***... nu åker vi.

11:40 Going home 25/7 =\'(
Sista natten igår var inte på topp för alla. Skins klev på glas och Linds har feting förslitningsskador efter alla "dip it low" Inte lukta usch, lukta hej! Lindhoe va tvungen att ta farväl av the hot stepah Ives. Extremsorgligt.... livet är som en mandarin. Idag tog vi farväl av Buganvilla. Städade, solade lite och Linds + Cäs gjorde en sista strömvirvel i barnpoolen. Nu sitter vi på bussen on the way to the flygplats. Vill inte Bob!

17:20 25/7 Barn & flygplan = inte ok
Glömde berätta om den manliga strippan igår natt. Han hade obviously knådat balle innan showen. Han drgo av sig varenda liten tygbit, ganska osmakligt. BTW så skulle vi alla behöva en liten ...........blalala....Snacka om drunkos vi har become. Har .....blala varenda jävla dag. Måste köra på ....blabla.. när vi kmr tillbax till tråkiga Sweden. Blir svårt när man har älskade STATUS i resvärran. Linds besökte spar en allra sista gång imorse och smashade sönder en spriteburk. Som den otroliga gangster hon är gick hon bara därifrån. På flyget sitter Cas och Skin tillsammans och gosar. Dom är vackra som få, det kan jag lova. Linds sitter på andra sidan gången med...EN BARNFAMILJ! Hennes vanliga tur...Det är deppigt på pkats 31D. Vill inte åka hem.
Får glätta upp oss med att resan har vart fett lyckad. Nu är den SLUT! Ungen brevid tycks ha gjort stort i blöjan. :\'l
 
 
 
 
Kommentarer:

 Jag - Asså har du ****** eller? Cas - Jag vet inte.. Fa-an att vi inte skulle vara där i 2 v. vill inte vara hemma, det är b. söt diu är! 
Skrivet av Skin den 27 juli, 2007 kl. 22:51 #
 

 roligt att ni hade roligt.... lyxos! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 27 juli, 2007 kl. 23:33 #
 

 Näääääj jag saknar vårt trash-liv massive amount nuuw :\\\'( VI MÅSTE ÅKA TILLBAKS! *harry potter är lövel though (A)* 
Skrivet av cäääz den 28 juli, 2007 kl. 13:14 #

Låten tillägnad Kasbah

Kategori: Gymnasietiden

Asså denna låt! När den kommer vill man ju bara shake:a benen av sig. I den här finns inte Pamela Anderson-biten med så jag klistrar in lite lyrics. Så jävla bäst låt..har lyssnat på den hela dagen och deppat. Min hals känns som ett getingbo med 700 liter saltsyra och shit.

//Your body ain\'t Pamela Anderson,
Its a struggle just to get you in the caravan,
But listen baby girl,
Before I let you lose a pound I\'ll buy a bigger car,
So listen baby girl,
I love you just the way you are, the way you are//


Dock too close for comfort som spelas just nu. Haha en riktig bölarlåt!
 
 
 
 
Kommentarer:

 Sluta deppa börja steppa! Ställ dig i bostadskön som jag sa!!! Tråkigt att du inte kunde komma hit o blutta idag, jag e ensam hela helgen, visserligen jobbar jag juh men... bajs bajs i luttan! piuss! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 27 juli, 2007 kl. 12:07 #

Sämst!

Kategori: Gymnasietiden

Jag är lessen, jag är sjuk, vill inte vara här. Jag mår allmänt piss. Den där jävla mobilgrejjen håller fortfarande på att dra pengar från mitt kontantkort. Mamma håller på och försöker fixa..fett jobbigt, jag spyr gallla. Pappa är bara fett sur och säger att jag betalar bensinen till nåns BMW. Har så jävla cp-ont i halsen.. knulla panda!

Ives har skickat sms..längtar bara tillbax ännu mer. Tog ut tvätten ur maskinen och det luktade Rome Coke, suck! Ska skriva resedagboken sen när Cas skickat bilderna..det blir roligare då.

Orka att dom sitter därute och diskuterar om mig och mina problem fett högt.. jag sitter här!!! Pallar inte med detta hus...

Ska läsa lite Deathly Hallows nu, men det lär ju inte gå nå bra när dom sitter och skriker. Orka att dom bråkar över det där.. som att pappa fattar nåt lixom. Dum i huvet.. orka va sur på mamma oxå.

Nä nu går jag härifrån.. går och sätter mig på bryggan lr nåt.
KNULL!

Hemma.... tyvärr!

Kategori: Gymnasietiden

Inte lukta usch, lukta hej!
Tillbax vid fucking datorn igen. Helt jävla med bäst resa.. hade så kul att jag får ont i hjärtat av att va tillbax här i tråklandet. Jag säger bara every night! Kasbah, Status och smirre for life. Det enda bra är maten här och MINIMJÖLK..fan va jag älskar det. Älskar dock Grancis mer.. Buganvilla is the shit. Det ska va hårt! Jag kmr med mer ingående info senare.. från resedagboken som det kladdats frenetiskt i.

Palla tanken på Kasbah.. Att hot stepah Ives är där och shake:ar loss som en grobian. Det är bara så nej Bob! Jag och mina bästis-vänner äger så stenhårt... det här var bland det roligaste ever. När är nästa lov frågetecken
 
 
 
Kommentarer:

 välkommen tillbaka, din pepparkaka! 
Skrivet av Ho-Man den 25 juli, 2007 kl. 23:34 #
 

 Tnx Homis fina lilla vän! 
Skrivet av Linda den 25 juli, 2007 kl. 23:49 #
 

 Åh Bob! jag vill inte vara hemma!! 
Skrivet av Skin den 26 juli, 2007 kl. 17:03 #
 
 

 Och jag fick ett litet vykort! Avis? Ja jag med. Tacktack! 
Skrivet av Sannilu den 28 juli, 2007 kl. 19:42 #
 
 

Bye to you, hello to proviant!

Kategori: Gymnasietiden

Sista dagen hemma i Svedala på en hel vecka. Imorn är det Gran Canaria som gäller, ända till den 25:e. Nu (när jag skriver alltså) är det 15 tim, 8 min och 16 sek kvar tills flyget avgår. Så ni som är kvar här hemma får väl läsa gamla inlägg eller trösta er med att tänka på mig lr så..eeeller inte. Idag var vi då i Farsta IGEN och skulle köpa lite saker. Vi köpte inte nåt förutom mat till resan. Lite nudlar och sånt som kan vara bra att stoppa i avloppet. Cas och jag såg ett så vackert barn på T-banan. Han kmr bli precis lika jobbig som oss när han blir stor. Det gillas.. hans ögon var oxå mkt lövel. Fin liten pojke helt enkelt!

Tin åker till Grekland (med Jensi) imorn och kmr hem samma dag som oss.. jag får önska dig en angenäm resa min söta systeriii.
Aaaaaaaaaah, höll nästan på att glömma! Asså McDonalds is the shit.. nu är det 3:e gången jag hör McFly där. Cas och jag satt och åt..helt plötsligt blir båda tysta och lägger bort burgarna i slow motion: The ballad of Paul K... EXTREMT VACKERT!

Har packat färdigt allt nu, det blev ca 11 kg. Nästan som hela min kroppsvikt lixom. Nu ska jag bara duscha bort barnbajset från mina tår och stoppa lite korv och jordäpplen i käften. Sen är det off to Skinny där vi ska tillbringa en het kärleksnatt. Haha not! Kmr antagligen sitta som feta kloakpaddor framför tv:n tills vi somnar. Men så ska livet vara för snortare som oss. Löv you gubbs!


People marching to the drums everybody\'s having fun to the sound of love... och pappa kliver in genom dörren som en ståtlig grekisk gud... Who is your lover? I couldn\'t tell...
 
 
 
Kommentarer:

 Ha det så kul på Granis! :D Hoppas du inte blir brun nu. xP (snälla ingen sol) haha...skoja! ska gå och handla nu. :) puss och kram 
Skrivet av Ho-Man den 17 juli, 2007 kl. 17:06 #
 

 nu jäklars! papazejtos all over the place likzåm bah. Sa han gordo? :O me löv u 
Skrivet av cäsilby den 17 juli, 2007 kl. 19:08 #

Packelipack!

Kategori: Gymnasietiden

Hopplahej dillpastej!
Idag var jag i Farsta again.. med Tin och mor. Åt även en utsökt, ytterst delikat och trevlig lunch med moster. Köpade en grön klänning och: EN BIKINI! Helt sanslöst lixom att jag hittade en.. den är blå med små silverränder. Ja, precis som Bedas finaste underbyxor. Kalasbyxor brukar jag annars kalla det!

När vi kom hem fanns det ju bara una cosa att göra = SOLA som en död panda. Satt bla. fett länge on the bruhugga och lyssnade på musica. Va nere vid stranden och badade lite oxå för det blev lika varmt som i en jäst pesto-burk. Badade helt ensam.. as in them old days. Sen lekte jag bonde (vilket jag är en riktig korthaj på). Snodde hallon från grannen och plockade söta potatisar från små blå hinkar. Sant faktiskt!

Later on kubbade jag runt som en helstekt iller och gjorde värsta spurtisen med le packing. Så nu är jag i princip färdig. Iaf med resväskan, handskiten tar jag sen. Det som fattas är: Necessären med allt skit, badkläder som för tillfället hänger på tork och fettomaten vi ska bringa = köps imorn.

Varse för den ingående beskrivningen av en dag i mitt liv. Om ni missade receptet på Ernst handsalva så får ni helt enkelt hitta på ett eget recept. Å...kej!
 
 
 
Kommentarer:

 jag har så jävla tråkigt.. kan d va onsdag nu lr? 
Skrivet av Hallonnäsa! den 16 juli, 2007 kl. 21:22 #
 

 Nej, för då hade tisdagen försvunnit och det fungerar inte så! Jag vet allt om det där... Har du tjååla mina smöörgåsar?? 
Skrivet av Linda den 16 juli, 2007 kl. 21:38 #

Flum som en skum gubbe

Kategori: Gymnasietiden

Lövar människor som kan make me glad när jag är på ruttet humör. Cas och Homis har gjort det idag..därför har ni vunnit varsin rakaparat från Rusta. Känns det inte underbart frågetecken

Ni vet sims-spelet när mätare visar hur gubbarna mår? Mina mätare för att ha kul och för umgänge har varit feting röda idag. Sen ringde Cäsilby och Hom babblade på msn. Då blev mätarna grönare igen. Vi kanske bor i ett Sims-spel.. vi är bara ett program som styrs av nån som sitter och spelar. Nån har sagt åt Linda-gubben att gå och blippa på datorn nu. Jomen det är min livsfilosofi. Jag är en Sims-gubbe.
Förövrigt tycker jag att Sverige
Det är mitt motto!
 
 
 
Kommentarer:
 

 Naww...vad fint skrivet! känner mig rörd. Börjar få lite tårar i ögat. snyft snyft! Glädjetårar! :D När ska jag få rakapparaten? blir den hemskickat? 
Skrivet av Ho-Man den 16 juli, 2007 kl. 01:14 #
 

 Jepp.. den kmr med posten senast lördag nästa vecka! 
Skrivet av Linda den 16 juli, 2007 kl. 01:29 #
 

 Om jag inte får den på lördag så ska jag få en rakapparat från OnOff. :P 
Skrivet av Ho-Man den 16 juli, 2007 kl. 10:51 #
 

 jag vill ha en rak apparat... svängda apparater e skit! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 16 juli, 2007 kl. 13:38 #
 

 OnOff är ju bara skitgrejjer..Rusta ska det va! Och Tin..du ska inte raka av dig ögonbrynen igen! Så du kan glömma att få en! 
Skrivet av Linda den 16 juli, 2007 kl. 19:09 #
 

 voffan dååå. jag va ju snygg me bara 1 ögonbryn!!! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 16 juli, 2007 kl. 19:30 #
 

 Svaret är nej! 
Skrivet av Linda den 16 juli, 2007 kl. 20:30 #

Panda...ett bra ord

Kategori: Gymnasietiden

Orka att bloggen cp:ar sig... massa skit som inte funkar! Jag får 500 raptus i rad. Men jaja.. nu kunde jag ju logga in iaf. Grattis till er!

Inte mkt har hänt idag.. jag har börjat packa lite, men jag vet inte vad jag ska ta med mig även fast jag gjort en asfin liten lista. Badankan och kylskåpsmagneterna är såklart med!

Har pysslat som en liten myra simmandes i diskmedel.. har gjort en liten adressbok som ju är hur bra som helst att ha. Ni kmr säkert tycka att jag e sååå onödig när ni ser den, men jag hade kuktråkigt så jag drog fram saxen och limmet och stylade om mitt eget hår. Och där kom vi way off the ämne, men alla fattar säkert.

Kom oxå på tanken att vi borde göra en resedagbok.. så kan jag få äran att göra en till bok som vi kan kleta ner med våra innersta tankar och känslor..NOT! Ni 2 grodlårs-smaskare får väl säga vad ni tycker om det hela imorn... om vi fortfarande skulle åka och shoppsi då!

Skit i det.. livet är en pandamamma!
 
 
 
Kommentarer:

 Tycker det låter asafint!! skulle inte vi handla på tisdag?? Lindilus är ett vackert ord 
Skrivet av Skin den 15 juli, 2007 kl. 21:27 #
 

 Jo maten väl?? Imorn skulle vi väl kanske till farsta?? Skit samma.. livet är en pandamamma! 
Skrivet av Linda den 15 juli, 2007 kl. 21:33 #
 

 Jaha, jag förstår.. det kan vi göra! ring om vi ska åka. Ska till stan im dock och försöka hitta min bikini, men det blir nog senare. du kan va pandamamma, din pandamamma ;) 
Skrivet av Skin den 15 juli, 2007 kl. 22:30 #
 

 Mås skrås i ballefongket! Jag har resfeber.. är det normalt lr? 
Skrivet av Hallonnäsa! den 15 juli, 2007 kl. 23:21 #
 
 
 

Blåbär..alltid blåbär!

Kategori: Gymnasietiden

Jahapp, idag har det varit livat i byxorna. Nämen kanske inte... saken är den att det har vart feting bra väder. Solade ganska mkt så att huden kmr se 75 år äldre ut när jag är 40.

Dissade sedan mina 2 söta gosedjursvänner för att vara med Tin och Jenzoor som skulle plocka bär. Jag är dock ingen bärplockare.
Vi startade off med lite bänkpress. Biffar som vi är tog vi minst 180 kg...NOT! Åt lite blåbärspaj istället och studsade lite volts. Det va år & dar sen, slog i pannan minst 15 ggr och bröt 3 ben och 5 kotor.

Niuuu är det dags att skriva en liten packlista.. kanske tillome tar fram resväskan och stirrar på den några timmar innan jag går och lägger mig. Mor har införskaffat en ny väska eftersom min förra var så minimal att inte ens måsarna ville ha den. Over and out!

JA, jag är HP-nörd

Kategori: Gymnasietiden

Lubbade nyss in genom dörren. Har vart och sett Harry Potter med Cas, Sännhoe och Skins. Längesen man såg Sänni, men hon såg ut som vanligt: som en grön vante utan garn. Dom andra 2 vill jag inte ens nämna, ni skulle få bölder i ögonen. Filmen var very much lövel. Dock skippades och ändrades ganska mkt grejjer som hade vart nice att ta med. Underbaraste filmerna though.. så vackra skådespelare. Alla som tycker att Ronny-boy är ful kan ju typ skaffa extra starka linser till sina cp-ögon. Han är så vacker! Och käkbenen på Mr Potter är inte helt ok.. ge mig lixom! Ingen behöver nämna att jag är feting nörd..jag är redan väldigt medveten.


Förut idag va jag hemma hos Tin och vi gick och strosade i Fart-sta. Sprang hysteriskt runt som anfådda illrar för att hitta något att köpa. Jag råsnodde köpte en grå klänning/tunika och mysiga shorts och linne.. typ sovkläder egentligen, men vem orkar lägga näsan i blöt? Då kan det ju bli kladdigt. På väg hem, innan jag åt tortellini, mötte jag Homis i centrum. Han fick lite tranbärsjuice eftersom han är en så snäll och rar liten pojke. :cool:

Nä nu ska jag nog ta och kolla in Felicias dunderhonungs-blog innan jag gör ännu en tarmsköljning på min handledare Anna-Karin.
Anna-Karin, Anna-Karin, Anna-Karin!!
 
 
 
Kommentarer:

 Nu har jag fixat min tranbärsjuice. :P Har fått två små till en stor nu. Därför bör hon inte märka något. HAHA 
Skrivet av Ho-Man den 14 juli, 2007 kl. 13:48 #
 

 Knashög... hur gör du med plastremsan då?? Knashög! 
Skrivet av Linda den 14 juli, 2007 kl. 21:28 #
 

 hehe...det är bara att ta en från de nya och sätta den på den stora flaskan. Jag är fett P denna gång. HAHA..."p" :p 
Skrivet av Ho-Man den 14 juli, 2007 kl. 22:44 #
 

 Duktigt, värsta pysselstugan du har haft i helgen. Du kan ju börja sända ett hemmafixar-program snart! 
Skrivet av Linda den 14 juli, 2007 kl. 23:48 #

Grön korv...allt är grönt!

Kategori: Gymnasietiden

Nu är det grönt.. älska grönt! Rosa är oxå underbart, men grönt är ju grönt lixom!

Igår jobbade jag hos Tin. Rev sönder en & annan bussremsa, men annars gick det rätt bra. - Euu varför är korven grön??

Efter Pressis mötte jag Skinny och vi åkte till Homis och Marcus. Vi kollade på Night at the museum. This time hörde vi McFly under eftertexten. Friday Night in my heart! Gick ut och kastade lite boll i en korg oxå. Jag och Skinny ägde förstås "basketproffset" Ho-Man. :lol: We lagade även en sallad till Homis matlåda. Han tyckte tydligen att den va god, men man vet ju aldrig! Irriterande med en matsked tonfisk tycker jag. Haha, livet är för roligt. Ännu en gång fick vi gå upp very tidigt för att någon skulle iväg och städa toaletter.


Denna gång såg jag inga sniglar, men en liten liten minigroda som hoppade upp i min hand. Jag tog såklart en bild på den så ingen behöver böla ihjäl sig för att den missade ögonblicket!

Efter att ha sovit lite i en säng full med möglig smutstvätt kollade jag på Chocolat. Vacker film och en vacker Johnny Depp. Tänkte kolla på Step Up först, men jag lyckades stå emot. Ungefär som en ek i höststormen. Och där fick vi in lite poesi oxå. Det är ju för bra för att vara sant!

Nu ska jag piffa mitt rum.. tvätta lite kläder och diverse inför resan!. Skrev ut biljetterna nyss btw..jag längtar sååå mkt! Och Marcus den jäveln åker till Alicante inatt.. han borde få en pandaröv i nyllet lite oftare. Sen måste jag ju säga grattis till Manne som fyller 18 idag. GRATTIS GRATTIS!
 
 
 
Kommentarer:

 Ni ägde inte alls mig på basket. :P Det var mörkt och det var därför jag missade bara. Men tack för salladen! Den var underbar! :) 
Skrivet av Ho-Man den 12 juli, 2007 kl. 17:15 #
 

 Aså, det är dietkorv!!! OCH DET FINNS ANDRA MJÖLK OXÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 12 juli, 2007 kl. 18:57 #
 

 Ni e söta! :D 
Skrivet av Linda den 12 juli, 2007 kl. 19:03 #

Trött som en panda

Kategori: Gymnasietiden

Resan är fixad!! Jag, Cas och Skinny ska åka till Gran Canaria 18-25 juli. Roligt roligt som en ask med bacon!

Igår iaf va Skinny och jag med Marcus och Homis. Fett längesen vi träffades. Det va kul att se er små knoddar! Kul att få mobbas lite igen.. för BSB-skivan och diverse. Kollade på den underbara filmen Spaceballs och Homis fick fina naglar både på händer och fötter. Matchar busskortsfodralet.
Sen skulle vi sova.. det va roligast av allt. Jag och Marcus låg i en liten ful och knarrande tältsäng. Helt ortroligt va den gjorde mig på skratthumör. Synd om Ho-Man though som skulle upp och jobba så tidigt idag. Men jag tror han klarar sig nu när han använder mitt knep att tänka på ordet herpes.

Är så trött i ögonen efter en natt i den där sängen.. fotade en snigel med mobilen när jag gick från bussen. Bilden är såå fin.. jag bara älskar den. Men nu vill jag sova lite tror jag.. puss i brallorna.
 
 

Mobil och en liten överkörd ekorre

Kategori: Gymnasietiden

Den här dagen borde vara gladare. Mamma och jag har vart i centrum och på lite andra ställen och fixat massa skit. Hämtade min skena till tänderna så att jag inte ska bita sönder dom på natten. Den va konstig. Fixade lite bakngrejjer, vilket jag hatar.

Men det som borde gjort den här dagen mkt gladare är att jag köpt en ny mobil. Den är asafin och jag gillar den feting mkt...äntligen slipper jag den gamla ärselhåls-fula gammel-mobilen. Ändå suger den här dagen! Jag klarar inte av att vara snäll mot min mor.. bråk typ 24. Jag vill åka utomlands nuuuu!

Vi måste fixa den där resan hörni.. vi får träffas nån dag och ordna det hela.


Lövar iaf min nya mobil... måste bara fixa lite saker till den. Ringsignaler, musik och lite sånt tjaffs. Jodå, den är vacker som en glänsande nykläckt skalbacke.


Röjd i röven... kuk!
 
 
 
 
Kommentarer:

 Jaha...har du köpt den där fula mobilen. :P nee...skoja, den var jättefin. :) 
Skrivet av Ho-Man den 09 juli, 2007 kl. 20:30 #
 

 ångest ångest... JENCA MÅSTE FÅ VÅRD.. ahhahhahahahah.... 
Skrivet av Hallonnäsa! den 10 juli, 2007 kl. 00:21 #
 

 JAHA GRATTTTTTTIIISSS ska man väl säga?! jag vill oxå ¨åka t kanarieöarna.....;(((( JAG E AVIS O SUR JUST NUUUUUU 
Skrivet av Alina den 10 juli, 2007 kl. 00:23 #

Hemma

Kategori: Gymnasietiden

Time for some massive förklarande inlägg. Jag är nu back from Gotland. Åka med på träningsläger som tränare = Vara dagisfröken. Jag bodde själv i ett rum med 8 småtjejer som totalt inte alls lyssnar på vad man säger för det mesta. Ganska efter. Några av dem hade större problematiska besvär. Typ som att böla varje kväll eller att smälla i sig godis då man absolut inte fick. Jag höll på att krivera. Fett stolt att jag inte tog till våld!

Lite roligt hade vi såklart oxå, även fast hallarna och "vandrarhemmet" sög. En dag cyklade vi tandemcykel.. jag trampade på trampor som jag inte nådde och Stina satt bakom och trampade inte eftersom ena pedalen va mongo. Kul ändå att ha gjort det. En annan dag va vi på Bodaborg, typ som fångarna på fortet. Jag fick såklart ta hand om 4 små tjejer och gå runt med dom. Men kul ändå att ha gjort det oxå. Åkte vattenkana på Kneipbyn och tappade bikiniöverdelen där folk stod och fotade. Det va såååå kul...tur att inte Love såg. Sen kan jag oxå berätta att jag spelat brännboll med Jesus.

Det bästa på hela veckan va när jag utanför fönstret såg en stubbe som såg ut som en enorm kossa. Jag bröt ihop i världens största skrattanfall så tårarna sprutade. Skrattade i typ 10 min.
Missade dock Loves lilla skämt igår på färjan. Han gick och sa till informationen att Linda Genborg 12 år va borttappad. Sen ropade de ut det i högtalarna. Men jag hade hörlurar så jag hörde inte. Annica sa åt mig och gå dit för dom ropade efter mig.
- Hej, jag skulle gå hit.
- Jaha..Linda Genborg. Du är tydligen borttappad.
- Ok..nej jag är inte borttappad..not!

Fan va skönt det är att vara hemma!!!!


Orkar inte skriva mer.. ha en rolig natt!
 
 
 
 
Kommentarer:

 linda genborg 12 kom till reseptionen ÄHÄ ;D 
Skrivet av helajna den 09 juli, 2007 kl. 18:14 #
 

 Den där Love verkar vara en busunge. Jag tänkte skriva i min blogg men nån bloggud måste hata mig för precis när jag skulle skicka så försvann hela meddelandet = Screw my fucking blog. :) Ses på friday! 
Skrivet av sanna den 09 juli, 2007 kl. 19:05 #

Dansa loss som en kloss!

Kategori: Gymnasietiden

Igår va det apskoj.. Anna och jag va på Chaplin\'s again. Anna va oxå med och dansade i normal takt denna gång..haha! En riktig goding du fick tag i Anna..NOOOT! Massa mongon som sjöng och många roliga att glutta på! Synd att AnniPanni skulle upp så tidigt idag bara.. men det kmr en nästa gång...
Måste säga oxå att MyLöv-låten kom senare..dutuduu dutuduu!! *vevar med armarna*Inte igår though!

Korvar!!! Nu har jag väl typ packat färdigt då! Hata verkligen när man måste ha med sig sängkläder. När man lagt i dem och handdukar så är ju väskjäveln full. Väskan är minimal och packningen är enorm. Vet fan inte hur jag ska göra, men för tillfället har jag gett upp. - Om du börjat lite tidigare kunde vi ha lånat en större väska av någon annan!!
SUCK!! Imorn är det iaf Gotland..måste gå upp vid 5 nånting. Oh herre!

Har kopplat in Mp3:n i datorn..det verkar funka. Hoppas bara att det gör det, ska prova in att lägga in alla låtar nu så får vi se om jag får raptus lite senare ikväll. Ha det supörbans medans jag är gone with the wind lr nåt sånt!! PUSS!
 
 
 
Kommentarer:

 Logga minus L plus J = jogga! =0) Ha såå kul på gotland me hälsa o allt! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 03 juli, 2007 kl. 20:33 #
 

 ;( 
Skrivet av Fredrik Magnusson den 04 juli, 2007 kl. 07:00 #
 

 "Hade du börjat tidigare.." har man ju aldrig hört... 
Skrivet av sanna den 04 juli, 2007 kl. 18:07 #
 

 jaaaAAAaaaaAAAaaag har så tråkigt! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 07 juli, 2007 kl. 19:32 #
 

 Fattade det där med jogga sen..haha. Totally confusing! Och vem fan är Fredrik Magnusson..I\\\'m not intresserad av kirurgi din lusiga koftkrage. 
Skrivet av Linda den 08 juli, 2007 kl. 12:50 #