lindilus.blogg.se

Resedagboken 2

Kategori: Gymnasietiden

Every night 04:40 23/7
Hemma från bästaste partykvällen. Linds ser typ inte vad hon skriver. Vi har .........blabla...Har vart på de vanliga ställerna och vi startade rörelsen på every dance floor. Vi har haft massive med fun... blev bjudna på nästan allt ikväl. .......blabla.... Linda hittade underbar dansare som vi senare följde med......blabla badade i deras pool när nån som jobbade där kom och blev sur. Då va vi tvugna att gå hem. Kameran var med idag oxå och linds hade (blev lite fel..ORKA fortsättning 04:40 23/7) bomull i öronen och det verkar funka. Nu har vi tagit oss hempå nått sätt och vi är roligare än någonsin. Äter puddingen och andra mackor. Cas ramlade på dansgolvet BTW. Kollar lite bilder nu.. bäst att sova snart. Skinny har skurit knät och allt är bäst. Vi går ut sista kvällen oxå för FAN! Älskar er Cas och Skin <3

22:45 23/7 Cäs ska bakisbajsa igen
Idag hittar jag inte pennan så det får bli såhär. Lägenheten ser ut som crap från igrå. Vi har inte orkat göra så mkt idag. Låg nere vid poolen och såg två cp-äckliga barn stöta på varandra. Dom kanske är typ 11 och 13....KILLEN HADE PRAKTSTÅND. Sen somnade vi mystiskt uppe på rummet och vaknade när spar stängde. Vi fick ta en annan affär. :\'( Linds tryckte in sitt kort i bankomaten när det stod: Ta ut kort. Skiten började pipa och det skapade allmän panik. This kväll åt vi middag på resaturang. Kyckling och potatis = första riktiga maten. Nu är det drink och piff igen. Kasbah väntar...
23:06 - Asså har du diarré?
- JAg vet inte!

24/7 22:30 penna fortfarande borta. Denna suger!
Gårkvällen (natten) va lite weird (pennan back) Skinny ****** efter ******* ****. Ingen märkte dock för hon lubbade ut själv. Cas och Skin försvann mycket spöklikt hela kvällen och Linds som dansade med Ives again fattade inte riktigt. Cas smällde igen ett fönster på långfingret så det ser ut som en blågrå korv från pressbyrån. Avslutade allt med en dippning i havet med Ives och Florian (killnamn...what??) Dom snackade massa Schweiziska, som att vi fattar det lixom. Big NONO. Crionic lixom.
Idag har vi stekt på klipporna och även i solen vid poolen. Sista dagen är alltid sorglig så vi "firade" med att äta pizza ute. Skin beställde focaccia-pizza och fick sitta och knapra på en fet bit vitlöksbröd. XD
Har besökt spar för sista gången BTW och inhandlat allt som behövs. Ligger some STATUS i värran. Gör oss redo för en sista natt... har ALDRIG varit så sliten. But we do love it. Skönt för städerskan imorn. Det säger vi bara!
Cas och Skin låg döda i en gränd igår, haha!
- Fan vilken livsstil vi har här.
- Vi duschar iaf.
- Va fan är det som rinner på mig?
Linda höll precis på att ***... nu åker vi.

11:40 Going home 25/7 =\'(
Sista natten igår var inte på topp för alla. Skins klev på glas och Linds har feting förslitningsskador efter alla "dip it low" Inte lukta usch, lukta hej! Lindhoe va tvungen att ta farväl av the hot stepah Ives. Extremsorgligt.... livet är som en mandarin. Idag tog vi farväl av Buganvilla. Städade, solade lite och Linds + Cäs gjorde en sista strömvirvel i barnpoolen. Nu sitter vi på bussen on the way to the flygplats. Vill inte Bob!

17:20 25/7 Barn & flygplan = inte ok
Glömde berätta om den manliga strippan igår natt. Han hade obviously knådat balle innan showen. Han drgo av sig varenda liten tygbit, ganska osmakligt. BTW så skulle vi alla behöva en liten ...........blalala....Snacka om drunkos vi har become. Har .....blala varenda jävla dag. Måste köra på ....blabla.. när vi kmr tillbax till tråkiga Sweden. Blir svårt när man har älskade STATUS i resvärran. Linds besökte spar en allra sista gång imorse och smashade sönder en spriteburk. Som den otroliga gangster hon är gick hon bara därifrån. På flyget sitter Cas och Skin tillsammans och gosar. Dom är vackra som få, det kan jag lova. Linds sitter på andra sidan gången med...EN BARNFAMILJ! Hennes vanliga tur...Det är deppigt på pkats 31D. Vill inte åka hem.
Får glätta upp oss med att resan har vart fett lyckad. Nu är den SLUT! Ungen brevid tycks ha gjort stort i blöjan. :\'l
 
 
 
 
Kommentarer:

 Jag - Asså har du ****** eller? Cas - Jag vet inte.. Fa-an att vi inte skulle vara där i 2 v. vill inte vara hemma, det är b. söt diu är! 
Skrivet av Skin den 27 juli, 2007 kl. 22:51 #
 

 roligt att ni hade roligt.... lyxos! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 27 juli, 2007 kl. 23:33 #
 

 Näääääj jag saknar vårt trash-liv massive amount nuuw :\\\'( VI MÅSTE ÅKA TILLBAKS! *harry potter är lövel though (A)* 
Skrivet av cäääz den 28 juli, 2007 kl. 13:14 #

Kommentarer


Kommentera inlägget här: