lindilus.blogg.se

Kurt!

Kategori: Gymnasietiden

Este hombre es Kurt. Vive en Estocolmo. Helt bäst..det där var inte det sista ni har fått se av Kurt kan vi lova. (Hittar honom dock inte på google...får lägga upp en bild senare)

Idag var jag i farsta och placerade ut brevbomber i alla affärer som ligger norr om Hemköp. Sen köpte jag två linnen oxå..mkt chicka! Måste ju ha nåt att klämma på mig när vi åker till Italien..OM BARA 12 DAGAR! Buongiorno och arrivederci på samma gång lixom!

Om man kastar om bokstäverna i mitt namn blir det ett annat apfint namn. Kanske ska döpa om mig, som jag säger typ 15 ggr om dagen, till Bodil Graneng. Det låter oerhört sofistikerat tycker jag..jag kan nog komma långt på det! Typ till ICA Kvantum i Edsbyn eller så.

Haenbradag!
 
 
 
Kommentarer:
 
 • sommarnäsa pallefräsa! Fan va spännande liv vi har! Varför hörde du inte av dig när du va i Farsta, älskar inte du mig? *fniss* 

  Skrivet av Hallonnäsa! den 31 mars, 2007 kl. 13:31 #

Mandarin-filosofi!

Kategori: Gymnasietiden

Sol lalala sooool, som en mandarin! Fast jag gillar Pink Lady bättre. Lätt det godaste äpplet i världen. Skriv upp det nu!! Och nu kommer en redogörelse för hur börsmarknaden har svängt radikalt från 2001-2004...eller inte!

Jag kan däremot meddela att nu ska Skinny få en liten historia eftersom hon vill ha något intressant att läsa:

Det var en gång en Mamma-hare som skuttatde runt med två bäbisharar i munnen, som hette Lena och Nils-Erik. Mamma-haren, även kallad Bodil, hade tyvärr fått en oerhörd muskelvärk i sina käkar pga alla kilon med småhare. Därför gömde hon Lena och Nils-Erik under lite missfärgat gräs och lubbade iväg för att hitta lite stimorol att träna upp käkarna med. Bodil tänkte att det vore nice om hon kunde få tag på stimorol fushion och frågade ett par lastbilschaffisar om de kunde köpa ut till henne...det kunde de inte.
.......Samtidigt hemma under tuvan med mongogräs låg bebishararna och snosade när en fet jävla jätteLinda kom klampades som en grotesk panda med för små byxor. Hon böjde sig ner och körde ner sitt enorma fejs rakt i gräset. Nils-Erik såg henne komma närmare och närmare...och över skog och berg sken solen, som en mandarin!


Bebishararna är borta nu..blev lite lessen först, men sen solade jag järnet istället. Fick tillome streck!!! I like, please tell Chris my husband! Imorn är sista dagen innan lovet så vi ska studsa hela natten, studsa hela dan, studsa hela natten och slå volter som en Jan! Enjoy!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly
McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly
McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly
McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly
McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly
McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly
McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly McFly
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 
 
 
Kommentarer:

 • underbar liten historia!! the best part var när den feta jävla jättelindan kom, totally true =p studs studs hela lovet, JAAA!!

  Skrivet av Skins den 29 mars, 2007 kl. 21:11 #
 
 • FAN DÅ... VARFÖR FOTADE DU DOM INTEEEE? JAG VILLE JU OXÅ SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

  Skrivet av Hallonnäsa! den 29 mars, 2007 kl. 23:07 #

Gos med mos!

Kategori: Gymnasietiden

Onsdagar = Fakejones-dagar, alltså ganska fina och innehållsrika moments! Det är en uuunderbar dag, solen skiiiner! Hallå Skuggan, är det du? Buskisarna från My little ponny är ju sötast i världen.

Ååååh fast jag har ännu sötare saker precis vid vårat staket. Två små bebisharar som ligger där och gosar mot varandra. Lyckligt moment i livet! Apsmå och jättepluttesöta..vill bara klämma på deras små öron och mosa upp dem i nyllet. Hoppas de är kvar imorn!Sen satt jag på bruhuggan och solade, då kom små söta sothönor som man kunde mata lite. Söta små djur överallt! Jag såg tillome en Cascarus Fulus idag. Helt klart the cheeroff in my loft!

Och äntligen fick the mjölkfyllon of Stockholm åter igen möta sin gamle vän sugrörsmannen som idag var iklädd mörkrosa påskfjädrar och nån röd liten plastgrej mitt i pannan. Han är så vackert genialiskt genomtänkt. En av mina större idoler faktiskt.


Slut på Kane&Abel finally!

Den är lövel!

Kategori: Gymnasietiden

I\'ve gone identity mad!
I could be brown
I could be blue
I could be violet sky
I could be hurtful
I could be purple
I could be anything you like
Gotta be green
Gotta be mean
Gotta be everything more
Why don\'t you like me?
Why don\'t you like me?
Why don\'t you walk out the door!

Usch!!

Kategori: Gymnasietiden

Idag behövs det rosa för den här dagen har varit helbajsig..förutom solen och FakeJones. Blev gaaaanska avis när jag fick ditt meddelande Cas. Antar att jag kmr få höra all about it imorn.

Har försökt rårejsa i engelskaboken, men den är ju så jävla tråkig...jävla evighetsbok! Särciellt när man sitter ute så att texten blir helt röd och fuckad, mkt irriterande.

Sen var det ju jävligt nödvändigt och gå upp typ 1 timme tidigare för att gå på en äcklig lyriktävling som inte ens är stjärnstopp på nåt sätt. Vad är det för jävla "skådespelare" lixom...Typ Beda från jullovsmorgon 1986.

Tror jag behöver lite ACOUSTIC FRESHLY SQUEEZED och lite Outtakes och diverse. Antagligen bara det som kan piffa upp denna skitäckliga dag. Hiahia!
 
 
 
Kommentarer:
 
 • jag kan hjälpa med en chock som kommer hålla dig avsvimmad tills påsklovet börjar =P jag har joggat idag och inte bara 500 m, hoho! 

  Skrivet av Skins den 27 mars, 2007 kl. 20:08 #

Never get enough of youuuuu!

Kategori: Gymnasietiden

McFly
 

//I just wanna date a surfer babe//

Våfflor!

Kategori: Gymnasietiden

Våffeldagen gör dig glad i magen...det fattade dock inte människorna på dansen för de tyckte jag var jättekonstig när jag upplyste dem om det hela. Fast jag vet att det är de som inte bryr sig om våfflor som e konstiga i bollen!
För att fira denna otroligt viktiga svullardag är Tin och Jens här..och såklart har vi ätit voffles. Även fast de åt upp alla mina våfflor och gömde grädde i fickorna så gillar jag dem till stjärnstopp (nytt uttryck).
Man kan ju undra om det finns en person som är mamma och farfar på en och samma gång. Det är nog mitt nya mål här i livet. + Att skaffa en TV till mitt rum..det vore trevligt hehe!
 
 
 
 
 • Kommentarer:

  Just det, idag var det våffeldagen! =P Jag har visst glömt bort det! xD Får äta våfflor imorrn eller något.

  Skrivet av Ho-Man den 25 mars, 2007 kl. 22:26 #
 
 • Aså våfflorna va goda till stjärnstopp, fett me mkt... gotti gotti!

  Skrivet av Hallonnäsa! den 26 mars, 2007 kl. 16:47 #

Det kallas telefon!

Kategori: Gymnasietiden

Hejhoj! Igår var jag och Skins på Caszns träning. Vi satt och jäste på läktaren medan Cas blev ännu mer biff. Så vackert! Efteråt garvade vi på oss..lixom foderboden, vad fan är det för jävla namn på en affär. Stackars människor på bussen..mihiii det va skojs! (sagt med min mongoröst samtidigt som jag går på mitt nya avslappnande sätt) Sen blev såklart fettoSkinny aphungrig så hon fick trycka i sig 15 BigMac och 3 stora pommes..mohahaha! Jag fick iaf en såndär asapiff haklapp från McDonalds.

Idag fixade Stina och jag lite fristående och sen ner till träning med småfisarna. 5 stycken kom, men det var bara 1 som hade ringt sig sjuk. Fy fan va skoj och stå där med 5 stycken och typ inte kunna göra nåt på riktigt. Sugert Hubert! Om alla hade ringt så hade vi kunnat ställa in träningen och vi kunde ha haft vårat beloved rejs nu på förmiddagen. Baaaajs!

Grattis på födelsedagen till Elin, den goda lilla pinglan!
 
 
 
Kommentarer:
 
 • Hela bussen tyckte säkert att vi var helt underbara ..not! Löövel! Vadå jag var ju hungrig xD

  Skrivet av Skins den 24 mars, 2007 kl. 19:41 #

Trutt de lutt!

Kategori: Gymnasietiden

Nu är det så att Daniel Radcliffe går i våran skola. Det måste vara jättesant..han är borta ibland för att spela in film och sen kommer han tillbaka med den helt rätta stilen. Man ser klart och tydligt att det är han när han hivar upp rotfruktspytt på en tallrik. Inte det minsta geeky över det..det är ju otroligt! Hur blir det med vårat rejs?? (underbar stavning)


Nu är gatorna sopade oxå, det är alltid så mys. Nu slipper man ju snubbla på gruset som dessutom trivs väldigt bra i mina skor.


Trutt de lutt! (By Homis)
Helt lövel..hahaha!!!!!!! Tutt a löööör!!
 
 
Kommentarer:

 • Rejs på lördag tycker jag =) 

   Skrivet av Skin den 22 mars, 2007 kl. 22:37

Mjölfyllo

Kategori: Gymnasietiden

 
 
Jag och Skin är de nya fyllona som hänger runt Medis...Mjölkfyllon! För om man har en tia och en burk kostar 11 kronor, vad fan gör man då? Köper en liter mellanmjölk såklart. (minimjölk är iofs godare) Det är ju lixom så mkt mer dricka för pengarna. Vi ska alltid hänga i tunnelbanan med vår mjölk och vår bästa vän sugrörsmannen. Det är den nya hobbyn.

Och som mjölkfyllo längtar man såklart tills vi är klara med Kane&Abel på engelskan så att vi kan börja läsa en till ännu tjockare, eller luftig som andra kallar det, bok i svenskan. Den ska handla om arkitektritarekonomen Willy och aparaturförsäkraren Snabel och deras spännande livshistoria. Thats for sure!
 
Bara 60 sidor kvar nu
 
 
 
Kommentarer:
 
 • Här var det mjölk! Mellanmjölk. Ja det är mjölk. Jävligt mätt blev man =) pussis

   Skrivet av Skinny den 21 mars, 2007 kl. 22:26 #
 
 • Nån som vill ha lite mjölk. Haha hon dricker mjölk. Mjölk mjölk mjölk!!! Nämen titta, grön mjölk!

  Skrivet av Linda den 21 mars, 2007 kl. 22:48 #
 
 • minimjölk vill jag haaaa, jag vill ha mjölk, av minigaste slag!!!!!!!!!!!!!!! Mjölk är livet!!! hörrö, har du sett madagaskar-asken än?

  Skrivet av Hallonnäsa! den 22 mars, 2007 kl. 10:52 #
 
 

Hata skolan!

Kategori: Gymnasietiden

Sug aplem! Tråkigt, onödigt, sugit, meningslöst, sorgligt, jobbigt, äckligt. Mest tack vare en särskild person som jag hatar och andra småfisar som störar runt.


Oh yes..80 sidor kvar i fucking Kane&Abel oxå. Kan inte de astråkiga människorna bara dö ut så man slipper läsa om skiten. Finanskapituleringskonvidencitation (?) och jadi jadi. Bland det tråkigaste jag har läst faktiskt.

Dock var det lövel på latinet när vi foundade out värsta grejorna från Putah.
Expecto Patronum = Jag väntar överhuvudet.
Occulus reparo = Jag återbereder öga
Haha det är ju små underbaringar. Det här måste vi arbeta på Cas-mama!


- Du är negativ i ansiktet. Hehe!!
 
 
 
Kommentarer:

 • Hej sötan! Jag behövde inte skärpet, hade ett eget gammalt snickers-skärp. eh, inte snickers dårår, men du fattar... Whihi,,, jag e värsta coolingen i mina skärp! får du inte höra storys? fniss! kramis

  Skrivet av Hallonnäsa! den 21 mars, 2007 kl. 19:59 #

Jossssseph..haha snuttbacon!

Kategori: Gymnasietiden

Idag flög 500 fåglar in i Skinnys öga så att hon blev fett blind i 10 minuter och fick hjälpas in i skåpet. Fast jag tror det är bättre nu.

Jag undrar vad busschauffören sa efter min lilla kick. Han såg jävligt glad ut iaf. Fetare smile, kombinerat med mustach, får man leta efter.
Särciella danssteg är lövel!

Ska gå och läsa en särciell (lövel ord) bok nu eftersom jag längtar som fan efter 5:an. Kmr glutta sönder en särciell scen..true magic!


  Kolla in den här. En av de bättre dagarna i mitt liv. Very much love Cäz the Bäz!
 
 
 
Kommentarer:
 
 • Du får en burk ögonsaft av mig im då =P blir du glad då??

  Skrivet av Skinny den 20 mars, 2007 kl. 22:35 #

En måndag!

Kategori: Gymnasietiden

 
Simhallen var inte så jätteångest...Cas dök på det grunda och slog i pannan så det sprutade blod och hela bassängen blev röd, men det var det enda lixom. Inga plåster och inga simmande hårstrån (eeuuu). Så nu kan vi alla drunkna med gott samvete!

Efter traumat med godis och allt innan simhallen var det ju bara SVULLARDAG som gällde. Tänker inte räkna upp allt vi tröck i oss, skulle ta hela natten. (INTE) Sen var det lite Rictusempra och Spongisar, alltid lika hoppelihej!

Later off to träning igen med minisarna. Vi började köra förövning till frivolt idag..mohahaha! Haha, nu ringer Stina och är totally uppe i ett program som vi kan fixa friståendemusiken i.
- Värsta bra!! Man kan tona och mixa..fatta va bra! Aja skulle bara säga det!
Knasbarn..det blir nog bra det där.

Just nu känner jag verkligen för att blåsa lite på en viss mage..haha..det är så roligt..även fast du halvdör! Ska anordna VM i magblåsning. Då kan vi ställa upp och kommer lätt råvinna. Det klingar så fint mellan valkarna..hiahia!
 
 
 
 
 
Kommentarer:
 
 • .. sen somnade Cas och det enda som fick upp henne var Lindibins famous magblåsning + lite dragning i hennes fett muskulösa armar av mig. puss på dig

  Skrivet av Skins den 19 mars, 2007 kl. 21:54 #
 
 • hände det något hemskt med Cas? fick hon sy eller något??

  Skrivet av Ho-Man den 19 mars, 2007 kl. 22:49 #
 
 • Haha nej det hände inget alls..jag ljög lite bara. XD

  Skrivet av Linda den 20 mars, 2007 kl. 22:08 #
 

Cheer Elite

Kategori: Gymnasietiden

Grattis till Cäs-mama som kom 2:a på DM. Bästaste sötingen + fätt säxy! Lite var ju turfluffets förtjänst oxå ;) Men iaf är Cäs dagens snutt nr 1..me like a lot!

Jag råmojsade fram till ett bra place där Skins, Sänni och moi kunde sitta. Helt plötsligt dyker världens mest berömda afro upp: Fluffy came!!! Sen var jag tvungen att böla lite bara för att CASSANDRA ÄR SÅ JÄVLA BÄST!! (Fan va ont i halsen jag har)

Simhall imorn, men det skiter jag i just idag..för jag e glad glad glad för det var så slojseliskoj..trots den ENORMA träsmak som uppstod i min bak.

Sen måste jag ju nämna det ytterst vackra klippet på YouTube..wahhhaaa..Cas shake:ar loss på en stol.
Puss Caszn..you\'ve made my day!
 
 
 
Kommentarer:
 
 • Bästa dagen ever!!! Cäz är vackrast, bäst och snuttigast! Inget kan få mig att må dåligt efter att ha sett Cässie Bässie shake:a loss. Puss på dig med Lindibin!

  Skrivet av Skins den 18 mars, 2007 kl. 20:05 #

HGTC

Kategori: Gymnasietiden

Nu har jag stått i fett lökiga Enskedehallen hela dagen och jotat runt med gymnastiken. Först våra små älvor i klass A som aldrig tävlat förut. Dom kom 11 av 21 lag ..helt bäst! Minstast av alla! Änglarna kom 11 av 19..men jätteduktiga på friståendet idag. Sen dömde Stina och jag i C-klassen..gud så seriöst det var hahaha. Bra att vi fick pengar iaf!

By the way så var den där Mattias från RoomService funktionär på tävlingen. Han stog och pratade i en walkie-talkie..knaselibras!

Tack Stina och Schyler för att jag inte behöver gå på träningen för att kunna kolla på Cas. Ni e fina nallar ni!
 
 
 
Kommentarer:
 
 • Vad duktiga dina gymnastikelever!! =D

  Skrivet av Ho-Man den 18 mars, 2007 kl. 11:55 #

Låtar på G

Kategori: Gymnasietiden

Jag har fixat två låtar med Danny Jones som jag inte haft förut. Den ena är Forget all you know och den andra är You should know by now. (feat. George Karalexis.) Äääääälska!
 
 
 
Kommentarer:
 
 • Helt underbar låt!! totally löv. Hoppas det går bra på tävlingen im och att ungjäv.. nej, jag menar dom söta små barnen är duktiga och lyssnar på dig =)

  Skrivet av Skins den 16 mars, 2007 kl. 23:59 #
 
 • whatta... va fan!! tävla hit o dit lukta skit. fniss, moget va? jag fyller ju 25 om bara 2 månader så, va fan! Jag hatar den där reklamen om gainomax på tv, har du sett apans f*tta som sladdrar när han hoppar fram mot bananen? man tror nästan han ska köra upp den lixom...! suck! =o(

  Skrivet av Hallonnäsa! den 17 mars, 2007 kl. 20:57 #

Sunkissed trampoline!

Kategori: Gymnasietiden

Hejsvejs! Ingen FakeJones idag tyvärr, men vi fick ju iaf ha lite latinprov. Det är ju nästan samma sak..eeeh.

Nu har jag planerat resan till Botkyrka som jag kallar den. Ingen behöver vara rädd, vi ska inte åka på semester dit eller så. Bara åka fram och tillbaka på tunnelbanan för skojs skull.. och kanske kolla på våran söta valkfia lite i smyg.  Bara för att hon är bäst! 

Ska snart på en till fredags-extraträning...imorn är det tävling som gäller. Ganska mkt lycka till!
Och glöm inte att skaffa ett Stockholm Á la carte..mkt exklusivt! XD

- Neeeeej...neej.. neeeeeeej!
- Men jo!

FakeJones-dag <3

Kategori: Gymnasietiden

Parse kö, parse kö as they say in France. Helt lövel supermoment idag när topp 3 samlades på samma ställe och där i mitten satt vi och typ hallå vad händer här!?!

Det kan man ju oxå fråga gubben som Skinny och jag brukar se påväg hem från dansen. Idag hade han inte bara sina vanliga uppstickande sugrör. I sugrören satt det även fast orangea påskfjädrar som viftade i vinden. Det var dock inte lika kul att han äcklade sig med den andra uteliggarens nagel..usch!

Lööööööövar när det är sol igen..då kan man soholaha..tjihopp jippi!
Hejsidåsi era små kroppbollar!
 
 
 
Kommentarer:
 
 • han e kul den där uteliggarn, han brukar alltid hänga i medis o fåna sig.... hahahh.a..

  Skrivet av Hallonnäsa! den 17 mars, 2007 kl. 20:54 #

Tweetely tweet!

Kategori: Gymnasietiden

Every little swallow, every chick-a-dee love rockin' Robin! Kinky bitch XD

Cas spelar cool och böjer lite sedeo, forum romanum, mensae och allt vad det är...vi har dock inte så stor framgång. Inte med apspanskan heller, ska bli rågos med prov imorn såklart!

Har kommit på att jag måste läsa en harlequin-bok nu snart..feting längesen. Och hur länge kan man stå ut utan vilda röda lockar och jadegröna ögon? Nepp..det går inte för sig!
 
 
 
Kommentarer:
 
 
 • läs då "när änglar gråter" SNÄLLA!!!!1

  Skrivet av Hallonnäsa! den 13 mars, 2007 kl. 20:21 #

Grattis Danny!

Kategori: Gymnasietiden

Grattis på födelsedagen till världens vackraste Daniel Alan David Jones, 21 år idag.

Feting synd att vi skulle ha den där svenska-grejen idag. Jag som var så glad på morgonen..sen blev det bara massa skit. Består idrott och hälsa A bara av bollspel lr..jag vill inte köra mer tråkiga bollsporter. Det var tillome bättre när vi fick skämma ut oss med stavgång. Nej men nu kom jag ju på att vi ska ju faktiskt FÅ åka till simhallen nästa vecka..hipp hurra för här kommer Bumbibjörnarna, studsar ner i bassängen och får svallvågorna att dränka hela badhuset.....


Och på vägen hem från bussen lade jag märke till hur jävla mkt hundskit det ligger överallt nu när snön är borta. Det är ju vidrigt! Typ 38 st minst...


Hejhoj!
 
 
 
Kommentarer:
 
 • Min lilla snuttpöl, don\\\'t cry. Imorn ska vi ha jätterrrrroligt *rrrullande rrr* utan äcklishsvenshkis, för då äre bara en dag kvar till onsdagen. för gissa vad som kommer då? ostkaka! och även lite spanska+latin och annat härligt ^^ JAG ÄR SÅ GLAD!! by the way, congrats DANNY JONES <3333333 (måste ju skriva på engelska så han förstår när han läser det här sen)

  Skrivet av Cäääääzbäzz den 12 mars, 2007 kl. 22:49 #
 
 • :D Fan va du är bäst Cas-mama! Tur att du är så smart..tänkte inte på att Danny inte skulle förstå svenska när han läser min blogg (vilket han absolut gör)

  Skrivet av Linda den 12 mars, 2007 kl. 22:54 #
 
 • Tack for kommentaren! Jo Mcfly ar inte sa stora i Sverige, sa det ar valdigt svart att hitta nagon som ocksa alskar dem! Sa du ar en Danny-flicka du? Hihi. Lycka till med honom :D Puss

  Skrivet av Mia den 13 mars, 2007 kl. 10:18 #
 
 • Jag har tråkigt, jag blir deppad då! Jag får bara äta tråkiga saker för jag vill ha en fin bikini iår.. moset bajsar o skrivet svajsar!

  Skrivet av Hallonnäsa! den 13 mars, 2007 kl. 17:12 #

Tuss!

Kategori: Gymnasietiden

Fröken, fröken jag har sett en tussilaaaago!
Det är sant! Kom på att vi såg ju årets första tussilago idag när vi åkte hem från Lillsved. Weeehee, jag blev lite glad!

Licensis!

Kategori: Gymnasietiden

Såpp! Nu har Jag, Stina och Sarah licens på trampett! Haha..vi som va fett nervösa för att inte klara proven..vi va duttiga. Och våra små bäbisgymnaster mohaha oxå. Det är inte alltid så lätt med brickor i matsalen Tack till Lucas, Lalle, Julia, Love och Mattis som hjälpte oss genom att va med och hoppa..hoppas vi inte halvdödade er alldeles för mkt. ;) Sen va det kul och se Linda Granis oxå..hon e en fin prick!  
Apfult på kvällen när alla satt i tv-rummet och kollade på melodifestivalen..verkligen råkollade som om världens öde hängde på vem som skulle vinna. Då var det visst två personer som fick fetaste skrattutbrottet så tårarna rann. Toapapper lindat runt handen, Klas och diverse Förlåt om vi förstörde spänningen för er andra! 


Sen åkte jag direkt till dansen..som jag missade förra gången. Alltså gick det ganska skit och jag såg ut som en halvt avlivad padda med termobrallor. Inte så mysigt lixom, men iaf!
Imorn blir det prov på hjärt- och lungräddning. Kanske ska ta med mig en ICA-kasse och vira in dockans huvve i så jag slipper röra vid den. Sen skulle det ju oxå vara bra att öva på att inte skratta på sig när man försöker rädda den lilla firren.

//She will always be my sunkissed trampoline 
She goes up and down in my heart
Turned into jelly beans
And I\'m starting to believe that danger\'s never near//
 
 
 
 Kommentarer:
 
 • Fröken fröken fröken jag har hittat en tussilago

  Skrivet av Stina den 11 mars, 2007 kl. 22:56 #

Late night sauna

Kategori: Gymnasietiden

Homis sitter och skickar låtar som man kan lyssna runt lite på. Cas och jag kollar in McFly-videor och inlövar oss som fan.
- I like to hug Dougie. Jo men vem skulle inte vilja göra det?

Ska snart gå och sova eftersom jag måste gå upp typ 8 imorn. Livet är hårt för den som har pytt i pannan.

Måste bekänna en liten bekännelse att jag åt Ben n Jerrys idag. 
Grattis Gotland! Cya!
 
 
 
 Kommentarer:
 
 • Hela du ä en pannpytt. jag fnissar som fan när jag läser din blogg. puss" 

  Skrivet av Hallonnäsa! den 10 mars, 2007 kl. 15:28 #
 
 • Bra sötis.. det är ju för din lilla skull jag började skriva. Tjatifnat-banan ;) Löv you though!

  Skrivet av Linda den 11 mars, 2007 kl. 23:49 #

Ceeepee-dag

Kategori: Gymnasietiden

Mongodag! Den 300 år gamla kärringen dampade på Cas.. usch! Sen äckel-lektioner och två prov. Sen bara för att göra dagen ännu lite roligare är det extraträning ikväll. Hoppas det går hejhoj. Det underbaraste skulle ju vara om jag välte med cykeln och fick övernatta i ett dike fullt med klet och mög. Därför fundar jag jävligt mkt på att baka en kaka.. men det kanske inte går för sig

//When everything is going wrong
and things are just a little strange
It's been so long now
You've forgotten how to smile.
And overhead the skies are clear
But it still seems to rain on you,
And your only friends all have
better things to do.

When you're down and lost
and you need a helping hand
When you're down and lost
along the way,
Oh, just tell yourself
I, I'll be OK//


<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Imorn bitti åks det till Lillsved på trampettkurs..både lördag o söndag. Vet dock inte riktigt vad jag ska ha med mig.. gummianka verkar ju lite överdrivet, men kanske ett par uppblåsbara gympadojs..jag får fundera vidare på det.

Festis fåevva!

Kategori: Gymnasietiden

Il y a une boum chez Arne ce soir. Y Beda ha hecho caca en su pantalones. Aha i like..don't tell Chris my husband!
Hata att vi har två äckliga språkprov imorn.. hela dagen blir bajs.
Plus att jag fick hjälpa en barnvagn av bussen idag, och jag hatar det! Jag kan hjälpa med massa annat, men helst inte med barnvagnar.

Det som skulle kunna hjälpa nu är en festis guanabana..jag vill ha en årsförbrukning och dricka upp hela skiten på en dag. Förhoppningsvis skulle jag spricka sönder som en krokus i november och slippa böja massa äckliga konjunktiv imperfekt.


//Girl I gotta tell you,
I'm feelin' much better
I can't get enough of you
Galaxy defenders stay forever
Never get enough of you.//

I\'ve got a rotor on my head!

Kategori: Gymnasietiden

Grattis Homis som fyller 17 idag!
Grattis till Jens oxå som fyller 24..hoppas du överlever min systers tårta..Mohahaha!


Idag pallrar vi oss upp och går till skolan 8.15. Men nejdå..det är ingen första lektion, ingen andra, ingen tredje heller. Så egentligen kunde vi ha kommit till skolan 14.10 istället..
Åkte hem till Cas och kollade in HP 2. Det va vi fan värda!

Dagens underbaring: Påväg till orientaliska ser vi en gubbe som sitter på backen med ett rosa svettband runt huvve. I svettbandet hade han stuckit in två sugrör från McDonalds som stod rätt upp som känselspröt. Han var uhunderbar!

Trampettkursen i måndags va ganska bajsig.. ändå fick jag såklart världens skrattanfall. Orka förklara att näsblod är när det kmr blod från ena lr båda näsborrarna. I helgen ska vi till Lillsved!

34 dagar tills vi åker till Italien..det är typ ingenting ju! 19 grader där nu..vi ska bli bruna heeela daaaan varje daaag.

 //Och hon hade en kjol som var tunn röd och liten. Den väckte en känsla i mig att ta av den. Hon sa: - Vi kan vänta med sånt för vi älskar varann. Jag kallar henne stumpan ibland.//

Sen ska man kolla på den här länken om man gillar people som kan sjunga bäst i hela världen. Fan va bäst dom är!
 
 
 
Kommentarer:
 
 
 • Tack så mycket!!

  Skrivet av Ho-Man den 07 mars, 2007 kl. 23:40 #
 
 • Jag visade platsen där dom sköt min pappa.... Jag älskar den låten, det e braaaahhh!!

  Skrivet av Hallonnäsa! den 08 mars, 2007 kl. 16:24 #

Olala..

Kategori: GymnasietidenOur skoolish är bäst på snuttish. Vi har Danny Jones..yess yess yess!!
(Skulle vilja lägga upp en speciell bild.. några förstår säkert vad jag menar) Första dagen och vi har sett nästan alla. Var det nån som ens kände hur maten smakade..lr va vi upptagna av annat?? Mohahaha!


Danny Jones (plus bror)
Ögonsötis
Käkis
Nakensötis
Seamus
Sötisasiaten
Snuttbjörnen
Marcys
Knattarna


Anna ska oxå fixa barbiefrilla idag by the way..eller hur?? Den va verkligen oerhört tjusig. Matches the uhuttal lixom ;)

Idag blir det teorikurs med Stina..fast bara om vi hittar rätt. Gu va skoj vi kmr ha! Har verkligen längtat efter den där Robban  Fast nej!
Hejhoj!

(Jag hittade latinboken...under en massive hög med tvätt...kanske inte behöver den eftersom Ullibull skickade sina små fett massive hjälppapper.)
 
 
Kommentarer:
 
 
 • Jag är en sugande bananas... Varför ska man äta mos när man kan äta mås! hedanefter ska jag alltid BARA och ENDAST, ENBART äta äppelmås, potatismås och övrig mås! så nu vet du! piuss!

  Skrivet av Hallonnäsa! den 06 mars, 2007 kl. 00:55 #

Ur bikten

Kategori: Gymnasietiden

Cassandra! Vi är färdiga med arbetet! Yess yess yess! En jävla massa blaj blev det, men ändå.
Det va sol i typ 20 min idag..och jag pessade som en jävla idiot..mohahaha! Sen cyklade jag en kvart så nu får jag väl muskelinflammation lr nåt :lol:

[quote] Ur Bikten:
Tycker verkligen att min systers ungar är världens FULASTE barn. Hon tror att de är jättesöta och jag ljuger och säger att de är söta. Herregud! Det är ju min egen syrra.
- Anonym 30 år
Jag kissar alltid i bassängen när jag är på badhuset.
- Kristina 42 år, psykolog
Ibland när mina grannar har åkt till jobbet brukar jag gå över till deras brevinkast och kissa in genom det.
- Anonym 28 år
För kanske ett år sen skulle jag gå över ett övergångsställe. Där låg en tant på mage med ansiktet i snön. Jag gick bara förbi. Känner mig hemsk. Fortfarande.
- Sofia, dagisfröken
Utåt sett är jag vegeterian, men äter hamburgare när ingen ser mig.
- Anonym
Varje gång jag ser en liten hund blir jag sugen på att placera foten under magen och lobba iväg den. De ser ju ut att vara gjorda för det. En vacker dag blir det av.
- Anonym
Jag brukar snyta mig på folk, men så dom inte märker det. En morgonhobby jag tycker börjar gå till överdrift.
- Erik, vårdare
Jag brukar säga till min flickvän att hennes mat är jättegod, fast allt egentligen smakar gummi. Äter hellre äcklig mat än ser henne ledsen.
- Per, musiker SÖTAST!
En elektriker berättar att han satt upp övervakningskameror i stora affärer i Stockholm och att hans väktar-kompis hämtar banden. Sen sitter de och gluttar på människor som provar kläder. Ganska mycket hej kom och hjälp mig!:mad:[/quote]
......................McFly..........................
Jason Mraz....................José Gonsalez
...............James Morrison...................
....................Racoon.........................
 
 
 
Kommentarer:
 
 
 • Fan dig om du är brun innan ni åker till Italien =P 

  Skrivet av Skin den 04 mars, 2007 kl. 20:57 #
 
 • EH okej! döda den där väktaren o elektrikern. fatta dom skulle få straff om jag fick syn på dom. typ kissa i deras sko i smyg när dom va på väg till jobbet!!! Gånger 203498! Satans bananas!

  Skrivet av Hallonnäsa! den 06 mars, 2007 kl. 00:47 #

Squattabanarne!

Kategori: Gymnasietiden

Jävlar va spännande det är idag. VEM VINNER VASALOPPET???????? Biter av mig naglarna för att det är så satans spännande. Eller inte!!!!!

Igår såg vi månförmörkelsen...det va intressant. Särskilt eftersom vi egentligen ville lubba in för att vi var rädda för statybruttan som framkallar ångest. Undrar om jag har sett en solförmörkelse oxå nån gång..måste ringa nån oerhört smart människa i Uppsala och fråga!
Jag har iaf sett norrsken och en halo..måste betyda att jag ska vinna en bil när jag blir stor.

Lånade en fnissig bok av Skins igår: BIKTEN.
Den är mkt lövel, människor som erkänner massa sjuka saker. Ska skriva upp några sen när jag slutat komma på hur Sveriges bönder för 3750 år sen ska bli glada på lilla Gustav.

Hos Skins-mama!

Kategori: Gymnasietiden

Efter en hel daug med Gustav fucking Vase sitter vi hos Skinny och gluttar fula bilder. Caszn har kommit över sin godis-sjuka och trycker i sig en milky way i rasande fart!

Bajs, säger Skinny och sjunger lite Seventh heaven. Nu va fantan slut oxå!

Dagens underbaring: Danny Jones bruhur på bussen i kombination med den stirrande rumpfejjan!

Gustav Vasa

Tillbax!

Kategori: Gymnasietiden

Vi glider nerför hoodsen med hoodsarna i handen.

O 1 o 2, kom igen shake:a rumpan
O 3 o 4, känn hur pulsen pumpar
O 5 o 6, sexy sexy sexy
O 7 o 8, rör din kropp!

Åhårehej, dårehej, Åhårehejdå! Nu e vi hemma igen! Vi åkte heela daan vaarje daag. Jag är fett mkt proffs..ramlade BARA typ 9 ggr och en gång i liften:
- Fan va avslappnad jag e!
- Det.......(blir lätt så).


Monkareta lägger ju orden i mun på Blenda..Åhårej är ju verkligen ett skidparadis för hela familjen..mohahaha...förutom kanske dasstoan som ger multi-kväljningar.
Men det hela kunde ju inte ha avslutats bättre än att sötaste Cas-mama får överdos av godis (är det möjligt?) och spyr sönder hela samhället (stugan.)


Underbara små namn på weird places:
* Skuttunge
* Månkarbo
* Illmårdsberg
* Strutsens Café
* Gryttjom
* Munga
* Skärplinge
* Njutånger
* Snäckmör
* Smed/troll/häggsåsen
* Låsböle
* Mattmar
* Vägkrog Stinis
 
Kommentarer:

 • hahhahah. never stop... non stop.. godis propp!!! =)

  Skrivet av Hallonnäsa! den 02 mars, 2007 kl. 21:52 #
 

 • Vad söta ni är på bilden snuttisar! Då vet man att man har en vägkrog namngiven efter en xD

  Skrivet av Skin den 02 mars, 2007 kl. 22:29 #