lindilus.blogg.se

Buthaven sketch

Kategori: Gymnasietiden

Jag hittade den..JAG HITTADE DEN!! Lalalaaaa.. asså kolla in dom här gräbsen Alla andra människor är dock fett B, men McFly är så lövel. Tom, Dougie och Danny är underbara.
- A toilet exploooooooooded!!

Cas och alla, ni måste kolla på den om ni inte redan har sett den.
 
 
 
 
Kommentarer:

 lövleboys <3 duuw, bli vipmedlem@official pics= L to the O to the V to the E. Love 
Skrivet av casemama den 01 juni, 2007 kl. 11:35 #
 

 det var med en mcfly låt igår på tv, nån serie ;D 
Skrivet av Sandra den 01 juni, 2007 kl. 12:26 #
 

 Va!!!??? Vilken serie då?? 
Skrivet av Linda den 01 juni, 2007 kl. 13:49 #
 

Blå bär..

Kategori: Gymnasietiden

Uti vår rumpa där växa blå bär. Ja konkelbär! Vill du mig något så träffas vi där.
- Hahaha, I ett par jeans då lr.
Pappa startade samtalsämnet konkelbär vid matbordet..såå mysigt. Jävligt kul dock!

Kollar in massa McFly-clip...såg nåt när dom typ spelar teater och har vita rockar på sig. MÅSTE HITTA HELA!!! Dom va hur vackra som helst..som vanligt.

Jag har trååååkigt...Amerikanska revolutionen får en ju inte att tappa brallorna av garv direkt. Please let us do that one togetthaah!!??

Men annars är det ju bara 7 dagar kvar till avslutningen. Då ska jag ha på mig mina nya platåskor med gröna och lila stjärnor på. Kommer bli så fint...lr inte!

Utrota hungern? Köp ett dass!
 
 
 
 

Mamazejta!

Kategori: Gymnasietiden

Hola mamazejtas & papazejtos. Sa han gordo?? You\'re lövel lilla burk med poopelipoo.

Weee..jag är glad som en boll idag, även fast jag har massa läxor kvar. Har fnissat som en lök på uppvärmning. Inte ens Ullibull kunde få mig att sluta. Spanskan gick dessutom asbra i alla fall utan massa ångestpluggande. Ibland är jag så bäst! Du oxå Beritt, fast bara på att baka tartufflar av smördeg.

Tins blogg fungerar igen nu oxå ...Gud måste ju ha bakat en chokladtårta lr nåt idag. Något lame dock att min Mp3 måste va på lagning i typ 3 veckor. Kommer sakna den asamycket. Jag kan inte åka buss lr nåt utan den. Jag kommer få krupp i höger hjärtklappnings-central. But it will return iaf och det får man ju vara överlycklig över.

Tror jag ska städa mitt rum idag.. så att det blir apafint när jag ska kolla på Channing Tatum. You step up, I step up to!
 
 
 
Kommentarer:

 kolla, massa papazejtas! :O Duuw, du borde nämna: "jag skulle kunna ta en cum-sats också" ;D;D very lövle and you know it. me <3 you 
Skrivet av vem tror du ^^, den 30 maj, 2007 kl. 17:45 #
 

 MIHIHIHIN BLOHOHOHOGG FUNKAR!! PUSS PÅ NOSEN SYRRAN! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 30 maj, 2007 kl. 18:01 #

Lökig jävla dag!

Kategori: Gymnasietiden

Asså våran musikvideo blev så satans bra..so proud faktiskt. You and me, me and you. We\'re the only ones in the bajs song.

Fett sugigt det är nu...orka att vi fick feta historiauppgiften när det är typ en vecka kvar av skolan. Jag blir så lessen i ögat. Och imorn massive spanskaprov...used to be fun lixom. Tack mongo-lärare som gör allt sugtråkigt! Just nu skulle jag lätt kunna ge min "extremt tursamma chans att få gå i skolan" till nåt mindre tursamt barn i ett annat land. Varse!

Åå Arne.. jag tror jag måste glutta lite Step Up.. för det är inge kul och studsa idag. Träningsvärken i mina ben är olidlig, men så går det när man har tandpetare i trosorna.

Se upp för dörrarna, dörrarna stängs!

The bajs-song

Kategori: Gymnasietiden

Salto..hrmm..SAAALTOOO! Jag körde salto idag på studsisen, alldeles själv. Bara för att Cas den jäveln tvingade mig. Love you though!

Just nu kör vi upp minimjölk under överläppen. - Nu kommer det asmkt!

Drottish med Jonzzooor idag..inte helt ok..eller jo, jävligt ok. Äähfätt snygg!

Nu måste vi spela in vår musikvideo till The bajs-song
 
 
 
 
Kommentarer:
 

 min... min... MIN BLOGG E BORTA?? VA FAN HAR HÄNT??!?!?!? *gråter stort* 
Skrivet av Hallonnäsa! den 29 maj, 2007 kl. 18:06 #
 

 min blooooogg, MIN BLOOHOOOHOOOOGG... DEN ÄR DÖÖÖÖD! SNYYYYFT!!! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 29 maj, 2007 kl. 21:10 #

Ett ställe

Kategori: Gymnasietiden

Hejhoj! Våruppvisning igår...sista gympan för terminen..Very good gummisnodd! (Marika rip off) Stina och jag hade värsta julafton..vi fick supermånga fina små saker från de små knoddarna. Bara för att vi e bäst..mihiii!

Sen grottade jag hem till Tin och Alina. Lite piff och lite puff va det..och lite paff med Tins äkta champagne..haha..fett fula! Dock fixade Tinis väldigt chick frittelur..lövel! Måste ju berätta om den fina flaggan på bilen, svensk flagga till le birthday-barn. :lol: Det va very lövel alltihop...särciellt Alina "fina" flaska, thö armband och crazy-dansen.

Nä..nu har jag för ont i stortånaglarna för att skriva. Och vi ska nu springa hem till Tyresö..Carina och Sabina kommer och hälsar på. Mys i brallan!

Hej mamma!
 
 
 
Kommentarer:

 Flaskan e underbar... men... jag e jättesnurrig i huvet... whoo howowohowoooo!!! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 27 maj, 2007 kl. 11:13 #

Grattis!

Kategori: Gymnasietiden

Nu är jag då 18 år..känns inte nån större skillnad. Kanske gått upp några kilo bara på allt skit jag tryckt i mig. Tack mamma och pappa för alla tårtor och sånt och tack alla för mina fina saker jag fått. I love you long time!

Dagen började med grattis från mamma på sängen (lät inte så bra). Upp o studsa, skala ägg och skära bröd. Jag va fett P! Sen åkte jag till skolan..sovmorgon hade jag dessutom...Homis va den första jag träffade. Vacker människa indeed. Jag fick fina ballonger med flodhästar på. Tack tack tack!

Sen fick jag stå och vänta megalänge med Sanna för att de andra jepparna höll på med nåt fuffens. Sannas vän med en uppstoppad fiskmås fiskmås gled förbi oxå. Finally fick jag gå till skåpern. Då såg jag det vackra affischen Cas, Skins och Sänno hade gjort till mig. Vackra bilder med McFly och oss. Jag var inklippt lite här och var. Den var verkligen jättefin. Blev så glad mina fina vänner!

Sen var det franskan..asså när Lasse sjöng födelsedagslåt för mig blev det ju nästan för bra. Guuud va söt, värsta underbara sångrösten. Haha, please do it again!

Sen åkte vi hem hit..till tristesspalatset. Lessen att mitt hem är sugit, men då förstår ni kanske varför jag är lite weird i bollen. :P Vi fick iaf svulla! Och Cas..jag har tagit tillbax rekordet på spelet igen nu.

Mina presenter:
En Tv till mitt rum (det blev så fint)
Step up (film med Channing Tatum)
Parfym
Kjol, 2 tröjor
Ballonger och hornys cornys
Affischen
Örhängen (sååå fina)
En blomma
En fågel som kvittrar när det blir för torrt i krukan
Presentkort i Farsta
Boken som Tin gjort med bilder från våra stora och små resor. Älska!
Karta över T-banans alla engelska stationer. Love!
McFly-tröja och pin. apfint
Massa saker att äta (always) Och en cider som var alkoholfrifull

Tack alla som grattat och gett mig fina saker.
 
 
 
Kommentarer:

 shaka booba loss.. alla i stacken!! Du glömde min film?? hahhaha! Den va väl den bästa presenten. mohahhaaa! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 26 maj, 2007 kl. 08:30 #

Hipp hurra på Plabedag!

Kategori: Gymnasietiden

Nu är det min födelsedag dådå..lr födelsenatt. Homis va den första som sa grattis, ska alltid komma ihåg. Dock har min mp3 gått sönder så jag e lite nedstämd i fejjan. Inte en enda låt finns kvar och den går inte att ladda. Men jaja..grattis på min 18-årsdag! Tack!
 
 
Kommentarer:

 GRATTIS SYRR. I LOVE YOU!!! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 24 maj, 2007 kl. 21:34 #

Kaveln!

Kategori: Gymnasietiden

Idag var det kaveln..klassen var romare. Inte helt ok, men vafan..man får ställa upp ibland. Cas och jag ägde på schottis såklart, men ciipiii-kärringen som stod där va fett störig. Gå hem och sticka vantar lr nåt!

Fluffi var som vanligt otroligt underbar och säxy. Ännu mer säxy va Homis och Marcus. Deras klass va simpsons...ni borde verkligen ha vunnit. Såååå söta!

Ni är vackra människor!


Pestigt värre blev det när jag kom hem sen. Mamma var inte hemma, hallå du är ju alltid det för fan!!! Jag hade varken nycklar eller telefon för att vi skulle lubba runt i Alby hela dagen. Så jag fick sitta och vänta i fucking jävla 2 och en halv timme. Tillslut la jag mig på trappan och sov!

Massa plugg på språkproven idag oxå..eftersom jag inte vill plugga imorn. Då blir jag stor..helt jättevuxen är jag imorn. Byråkrati och aktiesparande! Puss och kram!
 
 
 
Kommentarer:

 du glömde skriva hur jag piskade varenda en på albybacken. =P Sen så kommer jag aldrig mera i mitt liv ha klänning på mig, tror jag. Så det var synd att ni inte tog flera bilder. XD 
Skrivet av Ho-Man den 23 maj, 2007 kl. 22:48 #
 

 Jag tror alla ser på bilden att du ägde i albybacken..och om folk inte ser det: Homis ägde alla på att springa uppför backen. Fett bäst! Dessutom har vi fler bilder på dig i klänning..du vet från när du stog ensam hemma och provade den syrras kläder. Bara det att du inte va ensam. Mohahaha! 
Skrivet av Linda den 23 maj, 2007 kl. 22:53 #

Och där kan jag bo!

Kategori: Gymnasietiden

Plingplong!
Igår dansade vi fristående med småpluttarna..haha..undrar hur det ska gå. Idrotten va dock totally lövel. Vi fick dessutom hoppa trampett, hah!

Idag va det äckligt kultur och idéhistoria-prov. Massa snuskiga gamla författare och konstnärer som va såååå bra på allt. Målade med ljus och färg och balans hit och lite harmoni dit. Sen fick vi tillbax matte nationella. Alla (nästan) var apaduktiga...jag fick VG. Bäst frågetecken

Äckelroligt moment när vi satt utanför sjuksyster och läste Lathund om sex.Fett gråååsche! Orka vara oss ibland...love it though! Och vårat porträtt från hitorialektionen är ju bara för vackert. När vi blir stora säljer vi det och blir miljonärer.

Lite orolig i näsan här för min Mp3 är cipiii, det går typ inte att ladda den och inställningarna verkar vara hej kom och hjälp mig. Om den är trasig så går mitt liv av på mitten! Snälla söta lilla rosa underbara Mp3...dö inte! I never get enough of youuuuuu!

Nu ska jag leta kläder till kaveln imorn. Jag ska vara slav..eeeh! Så jag får väl tränga på mig en sopsäck lr så. Doodlebugs!

Jonezoor en tha buhuzzor..bara så ni vet..kroppkakor med sylt!
 
 
 
Kommentarer:

min mattehjälp kanske hjälpte lite iaf. XD
Skrivet av Ho-Man den 22 maj, 2007 kl. 19:13 # 
 

 Måste vart den som avgjorde ;) Gracie! 
Skrivet av Linda den 22 maj, 2007 kl. 19:35 #
 

 SNORVA SNORVA IN THA KORVA. JAG ÄR UTTRÅKAD TILL MAX... FLAX.... 
Skrivet av Hallonnäsa! den 22 maj, 2007 kl. 22:41 #

En kringla..lite mjölk??

Kategori: Gymnasietiden

Nu ska Caselutti få en liten lista här. Hon har nämligen tappat sin kalender den luddiga talesmanen. Hon tjatar att hon vill ha det i punktform! Ta för dig av min pizzabuffé!
* Le frenchioso-prov
* La Spaniziocho-prov
* Lycka-skit (fett seg du är korven)
* Muntligt knull i historia
* Vaise-fucka

Enjoy!

GKT!!

Kategori: Gymnasietiden

Jag e så trött i mina ögon. Igår va Skin och jag med Homis, Tobbe och Chris (stavar säkert fel). Mkt snuttigt sällskap måste jag säga. Och i morse var jag tvungen att gå upp tidigt tidigt (kl 06.40 haha) för att åka till tävlingen. Nice ändå att det var vår egen tävling (trollbäckscuperna) för då ligger hallen nära.

Först va det klass A med våra små söta Älvor. Nästa år kmr vi va ännu mer bäst av alla. Dom kom 5:a i matta och 6:a i hopp. Hur bra som helst av så små knoddar...dom andra är stora som pandor om man jämför. Heh!Sen va det klass B med Änglarna. Fan va dom dansade fint idag... fick liten tår i ögat. Satt framför och log som en jävla galning så dom skulle se glada ut. Jag, Stina och Schyler lär ju sett helt mongade ut. Dock ingen medalj i fristående, men vafan...vi kom 3:a i hopp iaf. Duktiga barn, finally medalj!!


Imorn är det skola igen..baaaaaajs..så nu måste jag göra lite lähäxuurs hära. Men då får fan Gud fixa så att FakeJones är extra snygg imorn. Annars tänker inte jag vara med på julafton!
Trutt de lutt!
 
 
 
Kommentarer:

 annars e jag FAAN inte heller me på julafton!! (som vanligt inte en aning om vad jag håller med om, men jag gör som du, Labe) 
Skrivet av Hallonnäsa! den 20 maj, 2007 kl. 19:28 #
 

 Haha bra bra!! Gör som jag bara så löser sig världsproblemen! 
Skrivet av Linda den 20 maj, 2007 kl. 19:34 #

Måne och sol!

Kategori: Gymnasietiden

Psalm 21 heter tydligen Måne och sol.. *glädjeskrik*..det finns på riktigt!

Idag har jag städat mitt rum..det va så äckligt stökigt så det tog hela jävla dagen. Hittade gaaanska många festis guanabana. Möblerade om lite oxå och piffade med de rosa och lila glitterbanden från Disney-land, haha. Så nu är det myyyysigt där..så jag går och sätter mig här inne istället där det är stökigt..lord! Och igår, det glömde jag säga ju, igår funkade mitt busskort i spärren! Verkligen helt plötsligt händer det moment!!

Men nu ska jag bege mig! Vinkevink!!


N is for Nerdy
 
 
 
Kommentarer:

 En, Två, Tre, Fyra... JAG E EN PARTYMYRA!!!!! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 18 maj, 2007 kl. 10:05 #

Milkfillo goes juicy!

Kategori: Gymnasietiden

Nu har då Skinny och jag vart och workat out..riktigt ordentligt! Ingen sugrörsgubbe idag, men ett finskt fyllo som antog att vi svenskar hatar alla finnar och nån annan fräck prick som börja snacka bananas med oss.
- Ni bah vao va!! Har ni pojkvän?
- Jo, hon är min pojkvän!
- Jag är man!
- Aha så du gillar inte (nån konstig skrevrörelse)
(Asså weirdon dras till oss. Har vi nån särciell lukt som lockar till sig sär-människor?)

The milkfyllos went juicy today. Vi skippade mellanmjölken och körde på vindruvor och bravo istället. Funkar det med, om man inte spottar ut juicen som jag brukar göra.

Men nu är det 30 min tills det är 1 tim tills klockan är 12...så jag ska städa rummet tror jag. För det gör man ju så gärna såhär på trampdynans yttre halva. Blinkeblink!

Heeeeeeelt underbar: !!!
- Ååh...hepp!
Välkomna till allsång på skansen. Mitt namn e Lasse Berghagen. Å jag ska inleda detta med att sjunga...mmm..EN SÅNG!
Mmmåååne och soool... Å vaffö sjunger int publiken med i sången då? HÖH?? Helvete det här e allsång på skansen å då ska banne mej varenda en sjunga me!
- Men vi kan inte ordena...Å om vi int kan dem så kan vi ju int sjunga me.
- kjdjksayjkf Där har ni orden, å nästa pensionär som int sjunger me i mina sånger tänker jag slå in en morot i näsan på!
Nu tänker jag kasta min krita på den fula pojken med brunt hår!
- Äsch int kan han kasta sådär långt...
- Ååhej!
- Woooa
- Nåja, sådär går det om ni int passar er! Nu e det dags för solosången. Alltså..fröken här får börja!
- Måne å sol...vattenåvindåblommoråbarn...??
- Um jo..men hu fortsätter de då? 
 
 
 
Kommentarer:

och som vanligt bestod våra ytterst meningsfulla samtal av FakeJones, skratt och.. sa jag FakeJones =) diu är söt!
Skrivet av Skins den 16 maj, 2007 kl. 22:53 # 
 

I know!! Diu..va det länge på latin..lr va det deu? Orka bry sig om det pandamamma!
Skrivet av Linda den 16 maj, 2007 kl. 22:57 
fattar inte så mkt men DIU E SÖÖÖÖT!!! puss!

Skrivet av Hallonnäsa! den 17 maj, 2007 kl. 16:19 #

Leeeedigt!!!

Kategori: Gymnasietiden

I had his arsl in my fejjah, very lövel indeed!

Snuttidooa wohooowooa tjudubidoo bom bom bom bom!
FakeJones
Bruhur
Käkis (Hejhoj va vackert)
Jeycops
Homis&Marcus
Sötis
Ögonsötis

Ingen särciell dag direkt. Vi pratade lite med Micke och Homis, guds lilla glädjespridare ;) Massa tjafs om kaveln: Det vore ju inte alldeles rationellt blablabla lakan och tofflor, lite kol i fejjan. Lord!
Latinprovet gick ok. Gandalf meddelade att hon är alldeles för snäll...åååkej!

Solade idag på studsisen, men det blev så jävla kallt att jag gick in och kolla på "Allsång på Skansen" istället.
Måååne och soool! Jo..eh..men hur fortsätter det då??
Nu ska jag till orientaliska och skämma ut mig i spärren med mitt mobbade busskort. Cya!
 
 
Kommentarer:

 Ni kommer säkert att vinna kaveln...NOT 
Skrivet av Ho-Man den 16 maj, 2007 kl. 18:49 #
 

 Käft! Jag kmr va fett bäst som slav! 
Skrivet av Linda den 16 maj, 2007 kl. 22:17 #

Studs in ma <3

Kategori: Gymnasietiden

Jaha..det va då fan att jag missade ett lövel FakeJones-moment, men jag fick ju iaf getta togettha med Hom och Marcys in the bibbla och gå hem 2 timmar tidigare så det är lungt i fyrverkeriet. Har bara typ 50 latinglosor kvar nu, utav typ 300 lr så. Varför gör paddjäveln så?? Jävla Gandalf asså..kan hon inte choke on the krita och bara dra till el inferie. Pandamamma och diverse!

Jag studsade idag..har inte gjort på typ 3 veckor lr mer...inte helt ok. Det var totally lövel though! Fick några bacon av mamma också och det var ju fint. Dom hänger på väggen i mitt rum nu.

Mor sitter och är irriterad på Martin Timell som ska visa oss hur vi ska sortera vårat skräp. - Det fattar man väl föfan själv..blabla. Han är iofs fett störig, har aldrig gillat honom. Nepp!

Måste enligt Cas-mor börja med snuttlistan igen så då får jag väl göra dig glad pandamamma.
FakeJones
+ Bruhur
Käkis
Jeycops
Ögonsötis
Marcys och Homis
E

Å nu tänker jag kasta min krita på den fula pojken me brunt hår.
Äsch int kan han kasta sådär långt...
Ååhej!
Wooooa
 
 
 
Kommentarer:

 ååå HEPP! 
Skrivet av you know who ;) den 15 maj, 2007 kl. 21:41 #
 

 by the way, när the f*ck såg du ögonsoetis? din dyyävel. me want But i got the lövle Fake Jones instead *nick* 
Skrivet av casemama den 15 maj, 2007 kl. 21:43 #
 

 Jag gick från tha bibblio..då ser jag first thea B E A utiful eyezzors och sen bahara nåhåra meheters ifrån står den andra carus pueri (du fattar). Uhunderbahart! 
Skrivet av Linda den 15 maj, 2007 kl. 21:58 #
 

 Jag såg mig själv i spegeln idag, det var oxå ett fett lövel moment.. *nickar frenetiskt* ;o) 
Skrivet av Hallonnäsa! den 16 maj, 2007 kl. 16:06 #

Bäst bäst, din mamma är häst!

Kategori: Gymnasietiden

Kom igen..säg det! Vem har vart en duktig drake??
Linda är färdig med arbetet..jag har vart massive med duktig. Iofs suger det råttpung, men nu hinner jag öva till latinprovet imorn iaf. Tack för samtalet Cas..det peppade min rumpa att sitta på den här stolen och löka runt med massa ångest-papper. Jag e så bäst ibland..feeeeeeeeeeeeett stolt!!! Nu ska jag gå och sova...imorn nationellt i engelska. Lycka till alla spån!
 
 
Kommentarer:

 herrejävlar vad du missade fake jones moment! helt vilt, och jag och skins är höga på "hethet". me <3 u 
Skrivet av Cäzie den 15 maj, 2007 kl. 13:42 #

 fa-an vad du missade nåt nu, jonser in the clasroom! jag avlider av underbarhet. bästa dagen ever! 
Skrivet av skins den 15 maj, 2007 kl. 14:58 #

 Jag har iaf nästan pratat med "saken". Iaf nästan... 
Skrivet av Linda den 15 maj, 2007 kl. 21:03 #

Fula fötter!

Kategori: Gymnasietiden

- Vilka fula fötter du har!
Det bästa som nån sagt på träningarna ever. Men Stina, jag tycker dina fötter är jättefina..mihiiii! :lol:

Idag hade jag bara idrott, helt klart bästa lektionen i veckan..lalalalala! F..........A..........K..........E..........J..........O..........N..........E..........S
Vi "spelade" volleyboll, lr försökte. Not being rude, men bruttorna på andra sidan fisknätet va gaaaanska op. Cäz <3 och jag fick öva lite, hur fan stavas det??, schottis iaf eftersom vi ska skutta runt på kaveln. Vi gjorde dock inte så stora framsteg eftersom vi skrattade på oss och dessutom stampade jag sönder Cas fot så att den sprack på tre ställen. Nä, men vi kommer äga fiskpudding sen när det gäller...NOT!

Och nu finally tror jag att jag fattat hur man ska skriva det där jävla hönsherpes-arbetet. Jag tänker fan skriva klart det idag...JAG SKA!!! Skitbra att sitta här och dega då..men jaja!

Min stortå är en Fanta!
 
 
Kommentarer:
 
 
 • KOLLA MIN BLOGG. STJÄRT-FLIPFLOPPEN 4 EVER!!! 

  Skrivet av Hallonnäsa! den 14 maj, 2007 kl. 20:54 #
 
 • JA FÖR FAN, BARA BESTÄLL DEN ALLIHOP! VI MÅSTE SKAPA TREND!! THOJOJOOJ!! =) gÅR DET BRA MED CP-FITT-ARBETET???

  Skrivet av Hallonnäsa! den 14 maj, 2007 kl. 21:11 #

Genrep

Kategori: Gymnasietiden

Nu skriver jag med bajsbrunt bara för att allt är bajs. Livet är som en fet jävla fredagen den 13:e. Hata!

Idag hade vi det helt underbart roliga genrepet i Tyresöhallen. Det bestod mest av att sitta och vänta i kanske 4 tim och va ute på golvet och köra i 1 tim. Sååååååå nödvändigt verkligen. Men det bästa var ändå att jag missade dansen ännu en gång. Fan va glad jag blir...NOT!
Slå huvvet i en fet fläck asfalt?? Ja tack!

Lalala nu är det feting uppsatsen här oxå..jag vill inte, jag hinner inte, jag kan inte, jag orkar inte! Ska kolla in Tori Kelly lite så kanske jag blir lite gladare i ögat. Hon äger!

Dessutom en massa spam-helvete! Jag vill skjuta skallen av er!!

Suck!

Kategori: Gymnasietiden

Finally helg så att man får vila...NOT! Igår extraträning..idag extraträning mellan 10 och 12 och senare idag vanlig träning. Imorn är det genrepet och så skulle jag gärna vilja åka till dansen om jag får. Nån annan som kan göra min uppsats i historia och svenska?? Och öva på latinet, läsa svenskaboken, göra resterna i svenska och gärna lite spanska oxå. Plus att mitt rum ser ut som en jävla soptipp...det kmr snart börja växa upp brännässlor ur golvet. JAG BLIR LESSEN PÅ LIVET!

Och när jag nu är inne på maskerad, pannkakor och clowner så är det ju rimligt med ett gigantiskt:
Knull!

Tredjegradskänsloekvationen

Kategori: Gymnasietiden

Har nyss fått lära mig en ny ekvation av Kenneth. Den är verkligen asabra! Tredjegradskänsloekvationen:

Läsa = knowledge = lycka = glädje = smile = sött ansikte = bra

Och you better like it för annars blir han ännu mer påtränglig..ahaha!

Av deg blir man seg!

Kategori: Gymnasietiden

Tjihopp!
Idag var det the massive matte B nationella...det gick ok, skadade iaf ingen ;) Matte är som sagt inte riktigt min grej. Men nu slipper vi det snart..yeeeey!


Idag fyller Kenneth 18 oxå. Grattis Fontanelli! Vi vet nog vad du önskar dig allra mest. Va..vem sa spädbarn??

[quote]- Jo men jag är dagisfröken hemma i Värmland. Och där har vi inga bussar. Men det finns nåt som kallas mjuka linjen (lr vafan det va) så att vi kan åka och hälsa på andra dagis. Då är det en minibuss som kommer så vi får in ett gäng...och några vagnar, lite blöjor, lite saft och mackor. [/quote]
Ett oerhört spännande samtal jag hörde på bussen hem..så spännande att jag var tvungen att stänga av Mp3:n för att lyssna..snacka om tristess på hög nivå.

[quote]I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me. Release me. [/quote] Älska!


Har hittat låten från Saab-reklamen nu... den e mys i brallan. Jag share:ar den här då om det är ok för alla.

Dirty lars!

Kategori: Gymnasietiden

Jag dog inte på toan, kom inte ihåg hur man gjorde! Hade beep-test istället. Det gick faktiskt bättre än vanligt för mig. Kanske pga av en speciell sak som pågick! Tjäsi, I\'ll tell you...du skulle storkna ögonen av dig...

Sen fick vi hjälp av Homis med matten... och jag var otrevlig som vanligt när jag får mattehjälp. Förlåt igen Hom..we love you!! Jag försökte vara snäll, brukar faktiskt vara ännu värre! Jag kan göra din läxa nån gång som tack för hjälpen!

Sen guppade jag och Skins till centrum innan min träning. Sen hände nåt mkt weird..Larsi klev på bussen vid gymnasiet. Ni skulle se när Skinny sjönk ner låååångt ner i sätet. Man fick hemska flash backs...han kom instonkades med en bandyklubba och babblade med nån. Hahaha..verkligen en konstig händelse!

Nu måste jag sitta och göra det satans utkastet och skicka in. Nån som vet varför och hur dansen ändrades under renässansen jämfört med tidigare kan väl viska det till mig så jag slipper få en rutten depression stor som störstaste stort.

Grattis igen till Tin, som just i detta nu sitter på färjan och äter buffé. Jag får trösta mig med Danny Jones och dom andra. Det var aslövel att lyssna idag. Ska oxå kolla in diverse favvovideor!
Doodle bugs!
 
 
 
Kommentarer:
 
 • Lars!!, Lars Rådvall The Movie har visats 1,285 gånger på youtube. Lars Rådvall har 211 träffar på google, ungefär 5 av dem handlar om VÅR LARS! Lars kan inte stava sitt efternamn på rak arm, men efter lite suddande och betänketid så går det vägen. Lars kan ETT! skämt, det handlar om bråk. Lars har en förmåga att skratta åt FEEEL saker. åååh, jag önskar att jag får träffa honom någon gång. Lars är FuNktastic, Är det lungt om jag också säger grattis till Tin ? xD 

  Skrivet av Jeff den 07 maj, 2007 kl. 21:40 #
 
 • Gör så!

  Skrivet av Linda den 07 maj, 2007 kl. 23:00 #
 
 • AHUUUUU. ÅNGESTEN BLADIÖSAR I NOSEN..... dUMbIdUPPiduM... FAN DÅ!! IBLAND KÄNNS ALLT SOM VÅR M0NGOLISKA DANS I HELGEN!

  Skrivet av Hallonnäsa! den 09 maj, 2007 kl. 15:34 #

Grattis!

Kategori: Gymnasietiden

 
Grattis Tin på 25-årsdagen. Grattis grattis till världens sötaste, snällaste, snyggaste, coolaste, vackraste, roligaste och bästa syrra!

Nu sitter fucking jävla kuk-s2b och skriver på den jävla helt otroligt feta och svåra uppsatsen i historia&svenska. Jag fattar seriöst inte hur detta ska gå till. Får man lägga sig ner på golvet och böla så näsan spricker??

Det är dock nya datorer i datasalen och det är ju piffigt...NOT!!!
Nu tänker jag gå och dö på skoltoaletten.Adjö!
 
 
 
Kommentarer:
 
 • Tackar tackar!! =) JAg åt smörgåstårtsApa till frukost idag! hihhii! puzz 

  Skrivet av Hallonnäsa! den 07 maj, 2007 kl. 15:46 #
 
 • Om du har otur så kolar du i fel toa och blir upplockad utav toa-mannen och slutar som ett gråtande spöke, preeeecis som på Harry potter

  Skrivet av Jeff den 07 maj, 2007 kl. 18:24 #
 
 • Det där med gråtande spöke låter majsigt! Tyvärr lyckades jag inte träffa toa-mannen. Tror han va i skåne idag!

  Skrivet av Linda den 07 maj, 2007 kl. 20:07 #

Dance in my pants!

Kategori: Gymnasietiden

Nu har ryggen pajjat ihop igen. Hade inte känt nåt på aplänge och så skulle jag passa på gympan och hela skiten typ dog. Det är såååå skönt! Dansade iaf och det var roholigt roholigt idag. I löv a lot!

Tin är här och vi firar hennes födelsedag som är imorn! Jag har ätit smörgåstårta!! Smörgåstårta in my heart! Av mig fik hon:
* Ett armband (från frankrike)
* Örhängen (från frankrike & italien)
* En spegel (från frankrike)
* Randiga leggings
* En hårklämma
Såååå tjusigt alltså!

För att träna bort lite tårta tokdansade vi i typ 20 minuter här i datarummet som är fett litet och inte så bra dance-space. Men vi körde ändå det fulaste vi kunde.

Har btw inte lyssnat på McFly alls idag.. då kmr jag löva dom extra hyper imorn. Ganska smart tror jag...


Fundar just på om Cas körde salto på träningen i fredags. Hoppas du ägde knashög! Hörde att Schyler lärde sig barbie-händer lr va det va...hiahia!

Sen ber vi alla till gud att vi klarar matte-provet på torsdag! Nu får han fan ta och hjälpa till!!! Och om han känner att han inte har så hemskt mkt att göra får han gärna hjälpa mig mig beep-testet imorn oxå. Annars får jag väl vända mig till jultomten lr tandfen.

Spiderman <3

Kategori: Gymnasietiden

Nu ska jag då berätta om Skinnys och min massive-ass dag igår! Skolan började med nationella i engelska som gick helt ok...ingen panik i blåbärsskogen! Sen var det hååååål innan matten, matten som för övrigt går åt helvete. Efter matten var det håååååååål innan spanskan. Fast vi översatte lite text och fick sen gå hem. Egentligen skulle vi ha fått hjälp av Homis och Marcus med matten men dom fasade för våran otroliga brist i matematiska kunskaper så vi fick klara oss utan dem. Puss på er ändå!

Skins och jag burnade ner till centrum och satt och hade dötråkigt..varför satt vi där lixom?? Köpte liten present till syster yster och så proppade vi i oss en apamumsigt nachostallrik.
[quote]- Kolla han äter en korv. Asså det är så jävla ute med korv nu![/quote]

Efter 300 år kom vi på idén att vi kunde åka till stan och kolla bio. Denna gång satt det en mkt trevlig man i spärren i T-banan som inte klagade det minsta över mitt busskort. Vi ville glutta på spindelmannen, men det var ju såklart fullbokat på alla föreställningar utom kl. 23.59. Eftersom vi inte kan räkna så bra tyckte vi det lät perfa och vandrade iväg för att få tiden att gå.

Vi lubbade runt i affärer och Skinny köpte ett megafint halsband och kollade på apfina gråa skor (dock med för hög klack9. Jag hittade ett halsband som jag very much önskar mig i födelsedagspresent. Det finns på indiska. Sen hände det bästa på hela dagen. Vi såg ett gäng söta asiater på typ turisttur gå förbi och jag var bara tvungen att säga hej på kinesiska. (Tänker inte försöka stava det här för jag vet en som bara kommer råmobbas då). Iaf så sa jag det till dom och en liten gubbkines tittade på mig och nickade lite artigt med sitt snutthuvve. Jag blev så lycklig att jag nästan började böla!!! Helt klart det bästa på hela dagen!!

Sen när det var 4 tim kvar tills det var 1 tim kvar gick vi och satte oss på McDonalds´. Skrev massa mongomeningar och jag blev sönderstirrad av en gubbe som jag är säker på var maffiaboss. Vi skrev oxå ett vykort till Cas-mor.
[quote]- Oooh gud hon har en paj! Jag vill ha paj! Jag älskar pajerna![/quote]
[quote]- Jag får till det ibland!
- Får du verkligen det??[/quote]

Vi burnade därifrån till ett annat McDonalds där vi satt brevid två handikappade mongon som delade på en chokladmuffins. Orkade dock inte dom så vi trippade ner till T-banan utanför gottcenter (euuu) och satte och & lyssnade in McFly och kollade på en onormalt lång och smal kvinna som hade jättekonstiga knän. Dom satt lixom aplångt ner på smalbenen.

När vi ruttnat på det gippade vi till bion och mobbade några småpojkar och diverse. Finally började bion, när vi var hur jävla trötta som helst. Filmen var iaf bra..lite mkt böl though! Sen hände en lövel sak efter..snutt! På vägen hem tog vi en sväng förbi Pungpinan och sen va dagen slut. Den var verkligen massive!
[line]

Idag har jag räknat massa matte, men jag blir bara lessen i ögat. Funderar allvarligt på att gå på föreningstimmen på tisdag..annars kommer nationella gå sämre än en gammal man utan käpp.
Nu måste jag börja på historia-grejjen oxå..jag blir så jävla less på livet. Ska det vara så svårt att fatta att vi inte hinner göra allt???
Och på måndag är det beep-test oxå..hmm..sprang 80 ggr fram och tillbax på gräsmattan idag bara för att inte vara så deg. JAG TÄNKER INTE VARA SÄMST!
Svejs!
 
 
 
Kommentarer:
 
 • När du skrev" Tänker inte försöka stava det här för jag vet en som bara kommer råmobbas då" syftade du på mig då? ;) :p Behöver du hjälp med matten behöver du bara säga till, står alltid vid din tjänst! =P 

  Skrivet av Ho-Man den 05 maj, 2007 kl. 22:49 #
 
 • Japp det va dig jag menade. :P Ok..men då hjälper du oss kl 02.54 tisdag natt, ok? ;)

  Skrivet av Linda den 06 maj, 2007 kl

Julafton??

Kategori: Gymnasietiden

Då börjar nudå med att tacka alla ettagluttare för att dom gjorde nationella idag så att jag fick sova! Om jag inte gör det blir ju Homis såklart fett sur som vanligt. ...NOT!!!

Inga lektioner idag alltså, så jag kunde räkna matte! Fast det kunde jag visst inte alls för det var bara nej! Var sen tvungen att åka till skolan iaf för att ha utvärdering av frankrikeresan. Fett sorgligt att det är slut nu...vill ju åka dit och gosa runt med KB. (stort skämt)
Hans kompisar var btw fett äckliga...den ena började babbla massa strunt! Plus att han hade mongade ögon och var allmänt ful!

Efter skolan var det träning med änglarna. Vi sprang..lr skulle springa, men folk får ju 500 frakturer och massa håll och diverse skador så fort man ska springa. Nästa vecka får jag ta med mig en flugsmälla och slå dem på baken med. Friståendet gick däremot okidooo. Känns iaf inte helt lame i ögat lixom!

Krämpor i vaden för jag måste plugga nu! Spanska och engelska. Imorn är det nationella i engelska B. I\'m scared!

DOODLE BUGS!!
 
 
 
Kommentarer:
 
 • Me toi! men eftersom vi har lärt oss så mkt i år kommer det säkert gå asa bra..eller inte! 

  Skrivet av Skin den 03 maj, 2007 kl. 22:00 #
 
 • ?!

  Skrivet av Ulrika Henriksson den 04 maj, 2007 kl. 07:02 #
 
 • kolla in min bloggis från idag.. finns länk till min film där från bajseborg!

  Skrivet av Hallonnäsa! den 04 maj, 2007 kl. 21:39 #

Ge mig 15 spänn neuuu!!

Kategori: Gymnasietiden

Om jag hade skrivit för några minuter sen hade jag kunnat skriva idag, men nu är det igår. Igår var det skola igen och det sög lamatestikel. Tur att det var FakeJones-dag för annars hade jag inte orkad med Gandalf och alla andra luffare!

Skinny och jag åkte till orientaliska..jag råsov på bussen! Sen gick det inte att gå genom spärren med det tillknögglade busskortet så jag fick stå i kö. Då börjar kärringen tjaffsa om att sådär gör man minsann inte med kortet. Bajsa på dig tunnelbanegumma!
Trötta som 2 myggbitna flodhästar satt vi på T-banan påväg till le dans.
[quote]- Här skulle vi ha gått av...
- Aaaa...[/quote]
Så vi får byta för att jota tillbax. In i nästa tåg!
[quote]- Vi åker åt fel håll![/quote]
Hur lyckas man åka så jävla fel när man bara ska till dansen?? Herregutt!

Vi såg iaf vår underbara lilla uteliggare. Fast idag var han arg, men alltid lika underhållande!
[quote]- Det där jävla systembolaget är stängt! Jag behöver 15 spänn neuuu neuu NEUUUU!!!![/quote]

Imorn är det inga lektioner...bara nån utvärdering av franskoresan kl. 15.45. Weeehaaoo jag får sova!
 
 
 
 
 
Kommentarer:
 
 • Det är tack vare oss ettagluttare som du får din sovmorgon. Så ett stort tack till oss, tycker jag att du ska skriva. =P 

  Skrivet av Ho-Man den 03 maj, 2007 kl. 17:46 #

Summa satmara!

Kategori: Gymnasietiden

Måste ju bara skriva en liten summa satmara av dagarna jag inte skriverat om.

Lördagen:
På morgonen åkte några av tha sveediss people med till skolan för att gå på engelska-lektion. Shit va dom sög alltså, helt sjukt va vi ägde dom haha! Nej men laptop det är svåra grejor!
Sen åkte vi till Disneyland...de andra mupparna åkte runt medan jag satt och degade. Såklart stötte jag på en vidrig unge (varför alltid jag) kastade jord på mina skor och sparkade på Homis värra. Sen gjorde hon även något annat supersnuskigt som jag inte tänker skriva..hihiii!
Sen var det väldigt lövel att slita ner rosa och lila glitterband från träden. Man var iofs tvungen att stå i rabatten, men det var det värt. Skinny fick ett blått! På hemvägen (som tog ett år) satt jag på tåget med min fransooosa och hennes granne. Jag hade värsta fnissanfallet så dom undrade nog vafan som pågick. Sen märker vi på stationen att Kvik och Skins har suttit i en annan vagn på tåget. Orka sånt!! Middagen var helt jättehemsk, en biff som det rann blod ur! Jag höll på att dö, men jag är ju så satans dum i huvve att jag inte kan säga nåt. Sen packade jag värran...och till min stora lycka (inte) fick jag en burk nutella, och en flarra vin till mina parents.

Söndag:
Adjö till mongohundarna och familjen och iväg till skolan. Alla skulle in till Paris, men ingen av de franska människorna ville det så det blev bara svenskarna. Fett skönt! Elaura sa att jag fick komma tillbax när jag ville. Hehe..näää tack!
Inne i Paris åkte vi till nån marknad där vi jotade runt lite på jakt efter den rätta hallonsaften. Sen åkte vi till Notre-Dame och såg de små söta stenfigurerna som är med i filmen. Priceless! Kvik, Skin och jag lubbade runt och gluttade lite och köpte fina speglar och lite kort. The grabs orkade inte med det och åkte i förväg. Vi tre vandrade runt på jakt efter en Metro och träffade bla. en trevlig brasilianare, några äckel som fotade oss genom bilrutan och en underbar liten ventil i marken som blåste runt sådär supertrevligt!
Vi kom iaf fram till the place där vi skulle träffas. Vi satt på marken och väntade på ilarna. Marcus rullade runt lite på marken och vi sjöng Jason Mraz. Det var ett fint moment! Sen kom bilarna som skulle ta oss till flyget. Jag fick sitta längst fram med den franska rektorn. Jag fick underhålla mig själv och det gick ganska bra!
På flygplatsen tog Marcus fram sina bollar....och jonglerade lite! Vi åt Express Menu och bråkade om passfoton XD
I väntan på flyget böjde vi Homis ögonfransar och försökte måla dem, men det gick inte så super direkt. Hahah! Eftersom inte personalen ville säga vilken gate det skulle bli försökte jag flöörrta med en gammal gubbe, men han va inte så glad på mina frågor. Så jag och Homis gick och satte oss vid gate c när alla andra stod i B. Sen började folk gå in i B, trodde jag, så vi ställde oss längst bak i kön. Men när vi kom fram så var det helt plötsligt C iaf. Jag fattar fortfarande inte!
På planet blev Homis lite sur på mig. Har absolut ingen aning om varför, lalalala, men han bankade på bordet så att hans vatten spilldes ut. Den där killen är alldeles för arg av sig. (Du vet att jag retas) Sen bussen hem och slut på resan. Det var roligare än jag trodde det skulle bli! Kommer dock inte sakna KB och The Big M och deras snuskerier! Heh!

Måndag: Valborg firades med att plugga järnet på morgonen. Franska och spanska som e så mysigt lixom. Fast på kvällen var jag, Skinny, Marcus och Homis med varandra. Vi var hemma hos Hom och bla gluttade på en film på världens minstaste och sötaste kines. Så jävla snuttigast! Dock tappade jag mitt busskort sen...inte så nice, men obladi oblada life goes on bra!

(det kommer bilder från france lite senare)