lindilus.blogg.se

Träning <3

Kategori: Gymnasietiden

Äntligen fredag :D
Hade inte svenksa på morgonen så vi fick en sötig sovmorgon till typ 12. Mkt nice indeed!

Trots smärtan i överkroppen ska det bli massive me fun att åka och träna. Jag har packat ner Lill-Kurtis så nu jävlar. Hihiii.. kan inte klockan bli "åka och träna" snart.. dumdiduuu.

Efteråt ska vi nog pallra oss till tungelsta och besöka Anders namnsdagsfest. Alltid lika läskigt att åka dit, men förhoppningsvis överlever vi denna gång oxå. Måste hem tidigt imorn dock för att plugga filosofi. Har inte börjat än..MAMMAAAAA! =/

Hidå!
 
 
 
 
Kommentarer:

 jag säger bara . . . om gårdagen... 
Skrivet av larree den 01 december, 2007 kl. 15:01 #

Smärtaaa!

Kategori: Gymnasietiden

Tjoppiploppi!
Träningsvärken efter gårdagens styrketräning är enorm. Annars lekte vi, eeh hehe, bla snoppkull. Hemsnickrad kull som Patrick ägde totalt på. Lärde oss resten av ramsan och så vidare. På hemvägen gjorde jag, Patrick och Larre små fina videor i väntan på bussen. Bilder från träning och diverse finns på P:s blogg (finns under länkar) och sen har han startat en ny gemensam blogg till vårt lag. Vackert! <3

[quote]cheersrb.blogg.se Lagets söta blogg![/quote]

Idag va det inte kul att heta Lennart. Franskaprov och engelskaprov på samma dag. Det sista gick ganska mkt åt fanders tror jag, men det är bara bita i den sura puddingen och skicka ett julkort istället.

Sen va det idrott.. och såklart, bara för att jag har enorm träningsvärk, hade vi kondition och styrka. Mkt glädjeskriksframkallande dock att jag körde stillastående flickis. Dock med hjälp från Cas, men jag vågade. :lol::lol::lol: Sååå happy face!

Appropå julkort så borde man väl ta och skicka ett par, som jag alltid gör. Får dock aldrig några själv nästan. Men skit samma. Mamma har julpyntat lite här idag så stämningen börja infinna sig i både muskler och tår. Ska städa rummet nån gång innan jul, skicka kort, köpa julklappisar till alla som e bruna i näbben och mysipyyyys-skriva en önskelista. Inte för att man kanske får det som står där, men det är ju så pyssligt gulligt att skriva en.

Borde plugga på typ filosofi så man slipper sitta hela helgen, men jag förtjänar fan att sitta och dega. Jag försökte ändå köra flickis helt själv utan pass, dog inte helt och fick inte hyperventilatoriska besvär. Alltså är jag värd lite deg. Well thank you!

Kom ihåg alla att påminna mig om Kastanje-Kurt till träningen imorn!
 
 
 
Kommentarer:

 (SVAR) Hahah, aa fett kul gör sen lägger vi ihop filmern vi spelat in så blir det värsta roliga långfilmen =P 
Skrivet av Patrick den 29 november, 2007 kl. 18:47 #
 

 Sorry skrev lite cp =P ta bort "gör". heheh, kram Patrick 
Skrivet av Patrick den 29 november, 2007 kl. 18:48 #
 

 du var aaasaduttig idag ^^, jag är fett stolt, as your coach and friend <3 LOML 
Skrivet av cäz den 29 november, 2007 kl. 23:44 #
 

 Tack Cas.. fäller typ en tår här. Du är truly LOML! 
Skrivet av Linda den 30 november, 2007 kl. 00:01 #

Sugit

Kategori: Gymnasietiden

Mm hallå...

Fan va jag hatar tisdagar. Helt sjukt äckliga dagar. Det börjar med världens äckligaste spanska. Kan vi snälla sluta prata om konst och politik? Dagen fylls sedan unkig eng c och naturkunskap och med vidrig filosofi..varför? Jo för att den vill det! Sen är det mördande snuskig cambridge. Provet gick cp-dåligt tror jag. Usch!

Wippii (not), sen får jag åka och träna barn. Har tydligen fått klagomål bl.a. för att jag vart bakis på träningarna.
1. Vet ni ens att jag kmr dit kl 11 på min lediga söndag och tränar en grupp innan era barn? Det kan inte vara så att jag vart trött för att jag gått upp fett tidigt på en helg.
2. Har jag någonsin inte kunnat passa ordentligt?
3. Vad jag gör på min lördag ska ni skita i så länge jag gör det jag ska.
4. Vet ni ens om att jag velat sluta träna era barn, men inte fick? Bara för att det lyckats förstöra söndagen tänker jag inte låta det förstöra lördagen oxå.
Prova att träna era egna ungar så ska ni få se hur kul man mår efter ett tag.

Sen kmr man hem hungrig som en varböld och måste sätta sig och plugga. Kill me!
 
 
 
Kommentarer:

 men linda vi älskar dej ändå eller hur allihopa! 
Skrivet av änhoe den 27 november, 2007 kl. 22:51 #
 

 "Har tydligen fått klagomål bl.a. för att jag vart bakis på träningarna. " hahaha, :D 
Skrivet av Cliff den 28 november, 2007 kl. 23:00 #

25 helvetesdagar kvar

Kategori: Gymnasietiden

Hej!
På begäran av Patrick ska jag nu berätta en lite kort notisering om hur jäcla pissnödig jag varit idag. Oj vad det skvalade och skvalpade. Nästan så att filosofi-läraren frågade om jag ätit bäver!

Detta gjorde mig lite nere i näsan. Då är det bra att man har en liten söt Cassandra som kan mojsa på en som man blir gladare igen. Vem blir inte glad av att sticka hål i papper med en nål lixom?? Feta rehabiliteringen för lost souls.

Blev även lite glad när jag fick fina låtar till mobilen av lite fok in school. Massa McFly från Madde så nu har hennes mobil no battery at all, sorry. Jag är nöjd dock eftersom jag har The heart never lies som ringsignal. Det började ringa när jag va inne på ICA dum som jag är blev jag helt överlycklig för jag trodde det var ur affärens radio. :lol:
Det är inte för att jag är blond, jag har bara otur när jag tänker!

Skolan har gone crazy. Läxorna hänger som stora kastanjer över oss och ångesten är bladen på kastanjeträdet = MÅNGA! Alltså stor ångest och imorn är det CAE-prov på english in use, det som jag är absolut sämst på. Har försökt öva hela dagen, men jag fattar inte så bra och sen somnade jag som en sengångare i Alaskas djungler.

Prövade med lite EngC istället för det har vi ju oxå prov på imorn, men det va bara för tråkigt så jag satte mig här istället. Lyssnar lite Maria Mena och Mcfly (all about the M:s). Men nu blir det andra bullar..tjoppi!

This is my dance floor, you\'re just dancing on it.

Welcome back Chaplin\'s

Kategori: Gymnasietiden

Ding dong dong ding dong.. Barbapappa är alltid en bra inledning!

Igår satt jag hela jävla dagen vid datorn och spelade spel och pluggade en minimal yttepyttebit. Hade ju bestämt att sitta hemma denna helg och vara ordentlig med läxorna. Gick inte så bra med den idén dock och jag hänkade på SKin, Kvik och Anna till Chaplin\'s. Martin och hans vänner oxå där. Hehe..oj så skoj! Det va iofs en rätt rolig natt som slutade hos Skinny med lite lussebiffar. Undrar hur det slutade för söta lilla Kvikmor..lever du än måhända?

Idag va det sååå mysigt att gå upp och åka med skavsår och blöta skor till Dalskolan och inta rollen som hurtig tränare. Snart är det fan över!

Vidare till träning med apesarna. Today lärde vi oss the rams.. mkt underhållande och vackert indeed. :D

Lägesrapport från östra sydost-malaysia: Lindilus måste plugga som en skållad babianpenis. Tjolavipp!

Hemma <3

Kategori: Gymnasietiden

Hej alla barn nu blir det barnprogram...

Hann inte riktigt klart med pluggande av NK igår så jag gjorde inte provet idag. Tur att historian blev insälld oxå..då kunde jag ju skutta hem. Sitter här med 2 vårrullar när de andra stackarna samtidigt sitter i den där äckliga byggnade n och skriver prov.

Ska dock plugga en del hade jag tänkt.. får se hur det blir med den saken. Lite spanska dikter blir det nog iaf..loooool.

Ikväll är det träning i Torvalla igen. Jipiiiiejeeeej! Cas kmr säkert vara ond som vanligt, men vafan... hon har ju en söt bakdel så det löser sig.

Måste vattna mina blommor oxå... typ 3 st har dött. Har iofs typ 7 kvar, men dom kanske behöver en liten återställare.
 
 
 
Kommentarer:

 you\\\'re beautiness i sin fasta form. vad händer i stugan, man? 
Skrivet av cas den 24 november, 2007 kl. 16:08 #
 

 I stugan..jadu.. jag försöker slå allas rekord på facebook-spelen. Sånt är inte bra för mig..jag siter tills jag klarar det. Geek 
Skrivet av Linda den 24 november, 2007 kl. 16:41 #

Cambridge = döden

Kategori: Gymnasietiden

Massive jobbig, men efterlängtad, träning i onsdags. Orkade inte så värtans mkt, men det va fina firrar iaf. Patrick och moi fnissade som stekta laxar på vägen hem. Bl.a. åt de extremfina rörelserna som muppen Patrick kommunicerar med. :lol:

- Det är inte för att jag är blond...jag har bara otur när jag tänker.

Idag kom vi till skolan och fick reda på att dagens första och enda lektion inte skulle finnas till eftersom läraren va hemma. Mmm va kul att åka till skolan i onödan. Vi åkte iaf en sväng till SACO-mässan och gluttade på massive antal utbildningar. Raffsa ihop lite skit om språk/spanska och sen gittade vi hem.

Efter lite bluttirunti här hemma va det dags för dagens enorma ångestbildande test. Muntligt test i Cambridge inne på Folkuniversitetet. Madde och jag träffades i Odenplan och försökte följa vår lilla karta, men gick tydligen åt helt fel håll. Tillslut fick vi hjälp av en man med parkinsons. Vi stod mitt i gatan och fick en skakig vägbeskrivning. För att inte komma för sent lubbade vi som stuckna mamuttar. Jag hade valt helt fel skor och brölade som en get. Madde tappade dock inte hoppet:
- Låtsas att vi jagar Danny Jones!
- Du måste tro Linda!

Tillslut kom vi fram och det va mer ångest än väntat. Madde lämnade mig och gick in med Arpad i dödsrummet. Efter ett tag kom dom ut med nerskitna brallor och det va Beas och min tur. OOOOhh myyyy gooood. Böand det hemskaste jag gjort, men nu e det iaf över. Proudiie! Efteråt träffade vi världens skönaste/tröttaste/mest förvirrade tjej:
- Hörni tjejer..Ove med skägget!
.....
- Vart ligger det? Snygg jacka förresten..asså jag e så trött. Fnissssssss. Kungstensgatan 21 vart ligger det... där nere..tack.
(sen struttade hon vidare med telefonen i högsta hugg)

Nu måste jag iaf plugga till naturkunskapen imorn. Aldrig ska man få ha riktigt kul. Kommer kanske gå åt helvete.. maybe att jag skippar det imorn, men då blir helvetesveckan nästa vecka ännu mer helvete. Fan!

Slappt

Kategori: Gymnasietiden

Någon sugen på en Kennethcake??

Viveka blev rätt förvånad idag på spanskan när jag kmr in och är relativt glad i fejset och inte lika anti som vanligt. Hon kunde tillome klämma ut en liten komplimang om mitt gröna halsband. Gillar jag grönt?? JAAAAAAA

Dagen har annars varit oerhört slapp. Eng-läraren rymde från lektionen och då gjorde vi såklart samma sak. I mean helloooo! Se va det naturkunskap.. där kan man i princip alltid göra lite som man vill och särskilt idag = inget blev gjort. Sen va det filosofi med "eget arbete". Yeah right.. lika troligt som att jultomten använder kondom. Jag menar..kolla på alla nissar han har lyckats producera. Ingen Cambridge idag för filuren va sjuk. Fick dock sitta kvar och dega i skolan tills gympan började kl 5.

Lika B som vanligt att träna barn. Blev dessutom extremt hungrig idag. Ville bara skrika Helmut Balle rätt ut, men då skulle säkert nån börja böla av rädsla.

Nu borde man kanske göra religionen.. eh tolka nån text ur bibeln och så.. men det känns inte så lockande så att säga. Önskar att jag hade ett hibreiskt hembiträde, vid namn Spartfutt Nagel, som kunde göra alla mina läxor. Ska fan kolla efter en Spartfutt Nagel på blocket. Återkommer när jag hittat henne.

Svejs!
 
 
 
Kommentarer:

 i am! 
Skrivet av cas den 20 november, 2007 kl. 21:29 #
 

 ja, jag har införskaffat mig en "in public" blogg ^^ 
Skrivet av Larree den 20 november, 2007 kl. 23:03 #
 

 Jo lilla Lärru.. vi fattade det första gången :D 
Skrivet av Linda den 21 november, 2007 kl. 15:02 #

Nagel och balle

Kategori: Gymnasietiden

Spartfutt Nagel och Helmut Balle. Mina 2 nya favvisnamn!

Pratar nu med Cas i telefonis. Dom kom tydligen 6:a på VM..massive duttig liten vän indeediooow. Vilda säger hon nu och gör ett mögligt läte. :D

Jag är hungrig som en Helmut Balle. Blev ju inte direkt megasugen på mat när Baja-Fisa stod bakom i matkön och sa åt folk att inte tränga sig. - Skynda er frammåt flickor innan nån annan hinner före! Sen försöker kärringen tränga sig själv. Bara för att mat är det viktigaste på hennes schema. Snusk!

Irriterade mig även på en brutta som gick framför mig hem idag. Hon rökte som en jävla idiot och man verkligen såg hur skiten hängde kvar i luften efter henne. Det va ju så extremt mysigt att gå igenom hennes jävla rök/munrester. Usch!

Roa er med nåt annat nu..jag har inte tid!
 
 
 
Kommentarer:

 jag har sett Cas på VM :D 
Skrivet av larree den 19 november, 2007 kl. 16:51 #
 

 finns det inte en "kändis" som heter typ HELMUT BALLE ? 
Skrivet av helajna den 19 november, 2007 kl. 20:26 #
 

 Haha gör det??? I sånna fall blir jag extremt lycklig :D 
Skrivet av Linda den 19 november, 2007 kl. 20:32 #
 

 Helmut is the shit! Nästan lika fint som Kalle-Otto =D 
Skrivet av Skins den 19 november, 2007 kl. 20:35 #
 

 så nu vet ni den oxå ;D 
Skrivet av Larree den 19 november, 2007 kl. 23:28 #
 

 Haha.. larrus blogg frågetecken utropstecken 
Skrivet av Linda den 20 november, 2007 kl. 20:52 #

Rastafarian views..lr inte!

Kategori: Gymnasietiden

JAG ÄR KLAR MED ENG-UPPSATSEN!!! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Hehe, känns otroligt nice eftersom jag för första gången på länge har gjort en läxa tidigare än dagen innan. Sen är ju Jamaicas religioner inte det roligaste man kan pluffa med på en söndag som denna. Äntligen klar iaf och ett ångestmoment borta.

Och bara så alla vet så kan jag jonglera och sjunga samtidigt. Jag vet oxå att Anderna ligger i Afrika..helt säkert!

Ny underbaris låt med McFly: Don\'t wake me up.
OMFG..Jones röst i denna e inte helt normalt bra. Och lilla Tomold när han sjunger sådär ljust underbart DOM ÄGER! Nej, jag har inte alls lyssnat på den på repeat i typ 2 timmar..nej nej! Det funkade inte att lägga upp den på bloggen så ni får helt enkelt titta på youtube om ni e intresserade.
 
 
 
Kommentarer:

 åååååh, jag vill så gärna lägga upp hela skiten på youtube men jag får inte "/ fast jag kan ju göra det i smyg, jag är ju rätt så bra på sånt ^^ 
Skrivet av världens bästa larsson(larree) den 18 november, 2007 kl. 22:30 #
 

 Den här dagen fylld eman 16 år (a) hiih
 Skrivet av annina den 10 december, 2007 kl.21:09 #

Gårdagen mostly...

Kategori: Gymnasietiden

Ånej, nu kommer PeddoSven...Nu e han här igen!

Igår dårå så va det så hära... runt 5 åkte jag hem till Tinis för att hjälpa henne förbereda middagen. Ingen storpanna med vänner på bussen denna gång..thank god. Hos Tin fick jag damsuga och göra avocadoröran. Va inte så jävla P, men med Jensis stöd blev det ätbart.
Sen kom Maaarit och hon blev bjugen på Tins matlagningshow. Färdigköpt pannkakssmet är inte riktigt hennes grej. Sen kom Åsa-flåsa och diggade radion som enbart gick att ställa in på 2 lägen..finsk hårdrock lr lugna favoriter. - Dom spelar va dom vill!
Sen kom Alle och lille Maria och vi kunde svulla igång. Smakade sååå fint med vegofärs och nachos. Babblade som måsar hela högen..mkt vackert. - Mindre prat, lättare att få in den.

Sen kletade jag vidare hem till Skinny där hon, Kvik (aningens lullig), Helänu, Larre, Mäddu och Sänni hade kört igång en runda trivial persuit. Kvik råförstörde för vårt lilla lag genom att sitta och skrika de andra lagens svar, men vi va rätt glada ändå. Larreboy och Sännu vann de små jävlarna. Sen va Kvikmor i farten igen med sin "Mando Diao dricka som jag kallade den. Min drinkis förstördes rejält, men jag va rätt glad ändå. Sen begavs sig småfjuttar och Helena till andra breddgrader och Kvik och Skin började piffa sig i...15 timmar typ :D
Sen åkte vi iaf till Viper. Träffade lite folk från skolan.. åt en persons dans hade vi oerört skojs. Pratade med Veronica som gick i Tyresö skola för lääääääääängesen. Hon e rolig hon!
Dansade loss som babyapor, de andra rökte som skorstenar och Kikis findade en flört som sig bör. Sen va det lite nattmacka på McDonalds. Det hela avslutades lite sorgligt med att Skin tappade bort sin mobil. På bussen hem, i brist på vänner hittade jag två grabs som va ytterst trevlig. Drog sedan ner en reklamskylt med Totoro på för att jag skulle ge den till Homis. Har den i mitt rum nu..du ska få den i present. Men asså det e en hemlis så säg inte till nån!

I brist på annat ätbart lägger jag upp lite fina bilder/konstverk som vår alldeles egna mingelfotograf Larre har fotat. De skildrar livet på Tyresö Gymnasium.  (bilderna har som vanligt försvunnit från passagen)
Skinnys födelsedag firas med finaste presenter.

Jag försökte piffa upp naturkunskapen i fredags genom att leka norrländsk snsande potatisodlare.

Some random pics från våra urhärliga letioner.

Nu måste jag skriva min sunkiga jävla uppsats i eng och sen glutta tv i mitt rum. Vi har fixat kanalerna nu..tjihooo! Mor & far e tydligen ute på promenix..haha, fett kul! Jaja..hejdå!
 
 
 
 
Kommentarer:

 Vi hade lätt vunnit om Kviken hade kunnat lägga band på sig själv och lyssnat när jag sa att det faktiskt var sydamerika =) Mkt minnesvärd kväll! <3 
Skrivet av Skins den 18 november, 2007 kl. 16:50 #
 

 tss, larree är bäst pch så kommer det alltid att vara! Hur mkt ni än står på tå så kommer ni aldrig upp till Larrees nivå! ;D 
Skrivet av världens bästa larsson(larree) den 18 november, 2007 kl. 18:09 #

Fredagis!

Kategori: Gymnasietiden

Asså nu ger jag upp! Typ alla dagar denna vecka har jag sett den där jävla storpannan från spec-klassen på bussen lr i närheten av här. Monstret hänger runt med sin pojkvän, som skulle kunna va hennes farsa, och med den där jobbiga jävla särkillen som jag lovar att alla i Tyresö vet vem det är. Alla 3 är halvt lr helt borta i huvvet och när "kärleksparet" börjar slabba på varandra är det ju så man bara vill åka till Säffle och spy lungorna ur sig. Jag vill inte se.. och jag vill inte höra era extremt höga samtal om att ni ska åka till gården. Ni äcklar mig! Palla att tjejen heter Linda.. det stör mig enormt.

Inte nog med det..jag blev kallad jude igår. Jag ställde en helt normal fråga till läraren och hon sa:
- Ja..nu tänker du som en riktig jude.
Härligt värre att höra..ingen fnissade ju brallan av sig heller. XD

En märklig fredag det här. Fick för mig att gå på en promenix helt själv i mörkret. Blev lite mörkräddis här och var där skogen såg lärrig ut. Anders har dock förklarat att det är i skogen man ska hålla till nu för det är ändå ingen där. Tillbaka från promenade kollade jag på idol. Har inte sett ett program i år typ.. verkar inte ha missat särskilt mkt heller.

Ska nog gå och lägga mig och glutta lite på Lillan, Ivar och Melitta istället. Mohahahaha!

Pussis!
 
 
 
 
Kommentarer:

 Haha...det är säkert dig själv som du beskriver. ;) men du vågar inte säga sanningen! XD 
Skrivet av Ho-Man den 17 november, 2007 kl. 18:04 #
 

 MMm så e det nog.. lr så e hon min okända tvilling :D 
Skrivet av Linda den 18 november, 2007 kl. 14:55 #

Smetig kanal!

Kategori: Gymnasietiden

Kyssta bananer!
Har två nya favvisuttryck som jag måste dela med mig av:
Slynfejja och rackabumling... mkt användbara och vackra! Användningsområde varierar!

Pappa e på roligt humör..jag fnissar som en rakad morot! Cp-minerna och kommentarerna är totalitärt fulländade!

Nu e Casmor påväg till Finland...påväg till VM i cheer. Fett massive indeed och hon kmr va sååå söt. Det vet jag för jag har sett hennes läckra bakdel och as some of you know fäller jag en tår lr två. Bara för att det är så extremt vackert!

Fick två fina foton av Skins idag oxå.. på tränis och på moi and Cas. Ska sätta upp dom i mitt rum för dom e apafina verkligen. Thank u Skin!

- Har ni schampoo?
- Till fejset lr?
- Aaa vart??
UNDERBAAAAAART ROLIGT

Over and shout!
 
 
 
 
Kommentarer:

 Jag skall kämpa för att få gå kvar och det är inget att oroa sig för, inget kommer att komma i mellan vår kärlek. Mig kommer du inte bli av med så enkelt =P hehe, ha det bra kram Patrick 
Skrivet av Patrick den 15 november, 2007 kl. 18:39 #
 

 IIiiii.. min vackraste synkbroder! <3 
Skrivet av Linda den 15 november, 2007 kl. 18:41 #

Skinny 18 år

Kategori: Gymnasietiden

Skinny.. 18 år idag din smale fan!
Feting fina presenterna fick hon av mig, Sän och Cäsoo:
* En spelande ros
* Örhängen och halsband som jag bara sååå gärna vill ha
* Handklovar. (Do not know why)
* Massive hög med havrebollar (vi smakade bara liiite)
* En fint dekorejtad cd-skiva med underbart vackert bildspel på (gjort de själv faktiskt..neheee??)
* En ROSA (!!!) fickplunta med roligt innehåll. (En sån alla flickor vill ha!)
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!
Även till Eva Svensson, Ostkakan (ostkakans dag) och alla diabetiker (diabetes-dagen). YPPERLIGT MÄRKVÄRDIG DAG!

Roligaste dock va att fylla på pluntisen inne på toaletten. FETT FULT! Cas helt förstörd när vi stod där med den fula stadium-vattenflaskan. - Du slösar fett mkt!! Aaaaah! :lol:

[line]
Återgå till gårdagen då kanske eftersom internet va lika dött som en nergrävd grävling då. Dagen startades med äckligt nationellt prov i svenska B. Helts jukt tråkiga och menigslösa ämnen att skriva om. Valde tillslut en sunkig krönika om drömmars betydelse. Eat slugs!

Efter den skönsånge pallrade Sän, Cäs & me oss in till stockholms stad och köpte le presents till Skiniosa! Fick äran att titta på en show av munspelsmannen. Oj va jag gillar den pricken.. så totalitärt helvacker!

Bio med muppiga franskstuderande elever från skolan på kvällen. Sturebion = inte riktigt vårt kind of place om jag säger så. Hela området va bara liiiite för propert för oss geeklords. Filmen va rätt gullinuttig på sina håll.. gamla kärrringbröst och en halvt hunkig söting. Homis störde dock förfärligt som vanligt..lalala. XD
 
 
 
 
Kommentarer:

 Lövar alla mina vackra presents! Måste dock erkänna att fickpluntan har en särskild plats i mitt hjärta, likaså skivan =D Geeklords for life! 
Skrivet av Skins den 14 november, 2007 kl. 18:10 #
 

 grr, handklovarna var från moi med juuuu. bara jag som vet varför hon fick dom oxå ;D 
Skrivet av larree den 14 november, 2007 kl. 18:14 #
 

 Har nog hört sagan om handklovarna XD Geeklords är lätt for life :D 
Skrivet av Linda den 14 november, 2007 kl. 18:19 #
 

 Grattis skinny! :P tyvärr, köpte aldrig nån present till dig. hoppas du inte blev ledsen. du får nog imorrn. :) 
Skrivet av Ho-Man den 14 november, 2007 kl. 21:22 #
 

 Grattis Skinny, jag trodde du fyllde 19 !! 
Skrivet av Cliff den 15 november, 2007 kl. 00:42 #
 

 Vem är denna Cliff? ;) 
Skrivet av Skins den 15 november, 2007 kl.

Körsbärsvin

Kategori: Gymnasietiden

Goda fruktviner har en lång tradition i Sverige. redan i slutet av 1800-talet fanns i varje vinhandel av dignitet ett stort antal fruktviner i sortimentet. Då smakades vinet i små klunkar och avnjöts ofta till en god dessert. Idag serverar vi det även till ost. Eller iskallt, som aperitif.

Färg: Djupröd
Doft: Stor, frisk och bärig med inslag av körsbärskärna och mandelmassa.
Smak: Fyllig och frisk med en rik körsbärskaraktär och inslag av mandel.
Servering: Lika gott till glassen som till festliga chokladdesserter. den fylliga smaken harmonierar också väl med starka hårdostar och grönmögelostar.

Servera vinet svalt, 10-12 grader
Innehåller sulfiter

Uttråkad frågetecken... men nu vet ni iaf. Kan bli viktig kunskap i framtiden. Att veta huruvida körsbärsnötens karaktär harmoniserar med hårt mögel lr icke.
 
 
Kommentarer:

 ska tänka på det nästa gång jag dricker vin ;D meen åh, nu blev jag ju sugen på vin"/ 
Skrivet av larree den 12 november, 2007 kl. 18:15 #
 

 Blir snarare sugen på glass och festlig choklad :D 
Skrivet av Linda den 12 november, 2007 kl. 20:30 #

En inblick

Kategori: Gymnasietiden

Tomatröra!!
Gick inte till skolan idag. Är fett med sjuksi i halsen och diverse och va så trött på all skit så jag gav upp dagen. Gick och la mig igen och sov till 2, niiiice. Sen gick jag upp och gluttade i skolkatalogen som kom idag. Vissa faces saknas stort måste jag säga. Jag har även ätit en citron- och kycklingsoppa utan minsta spår av kyckling i. Låt oss säga att det va intressant! Nyss skickade syster yster ett sms och meddelade att Kitty nu går på bio, kan bli ett riktigt mysterium. Framtidsvis ska jag lägga mig nånstans och få hysteriska attacker inför provet imorn. Nu har ni fått en liten inblick i livet som nunna.. tack för ikväll och välkomna tillbaka nästa vecka! Adjö..
 
 
 
Kommentarer:

 duw, varje gång vi inte pallar att ta oss till helvetesbyggnaden är typ alltid the same day = me wasn\\\'t there idag either (a) 
Skrivet av caszn den 12 november, 2007 kl. 15:25 #
 

 Hah va fult.. men duw.. måste inte duw dyka upp every day fortf.??? Läskigt det där med våfflor! 
Skrivet av Linda den 12 november, 2007 kl. 15:30 #
 

 Jag har inte fått någe katalog ju! Katastrof (på katalogen). Förresten skulle jag förmed
la till er "andra flickor" att bion går på sture istället för söder imorgon. Så det så. 
Skrivet av Sannilu den 12 november, 2007 kl. 16:28 #

Järfälla trup cup

Kategori: Gymnasietiden

Jaha.. gårdagens utekväll togs emot med blandade fejor. Jag kom igång efter att ha fått rastat mig själv bakom en container. (förlåt att jag skrev uttrycket Patrick, men det passade så bra) Elin va dock inte på hugget och åkte hem rätt tidigt. Anna, Micke, Magnus och jag luffsade på och dansade som avdankade fyllon på rehab. Om jag inte skulle upp till tävlingen idag kunde kvällen ha slutat betydligt trevligare...

Kom hem tillslut iaf för att sova.. i 3 små äckliga timmar. Sen upp vid 06.45 för att åka iväg till Jacobsbergshallen och skrika åt ungar. Gick som vanligt inte så värst bra för våra små änglar. De kom 10/17..great job. Sista tävlingen med det laget iaf..snart är det slut!

Sen guppades det vidare till träning med Apes <3. Vi fick lite gnabb i pannan av vra fina fröknar, men ändå en glada faces från mig och Patrik som fnissade oerhört åt diverse roligheter. Blev stolta över våran "varannan-räkning". Vackert! Fick även lilla minikurt lr vafan den kallas. Jag väljer att kalla honom Kastanje-Kurt.

Har ätit lite tårta för att fira alla pappors dag. Grattis till er då lr va man säger. Men inte bryr sig lärare om att det är stor firardag.. Cambridge måste göras och jag är inte road. Bäst att sätta igång...eeeeller inte!

Hihiii, gillade min vattenflaska idag. En grön glasflaska med text som berättade för omgivningen att det va körsbärsvin jag drack. Fyllo frågetecken..

Att lurva..lr icke lurva

Kategori: Gymnasietiden

Aaaaah!
Nu är jag färdig med en mkt hemlig grej som är mkt hemlig..mohaha!
Så nu när jag är färdig med den extremt hemliga grejen vet jag inte riktigt va jag ska ha för mig. Annisen vill att jag ska hänka på ut.. men asså jag ska åka härifrån halv 7 imorn för att va på tävling med fjärtbarnen imorn och sen efter det ska jag direkt till egen träning. Tror iofs att jag klarar det efter monster-lovet. Är såå sugen på att dansa.. längesen jag va med Anna oxå. Vi brukade kunna lurva runt rätt roligt. Tror nog jag hänkar..fast njaae.. fan va jag hatar gymnastiken. Försvinn ur mit liv!

Mor och far åkte båda två förresten så jag har haft en helt ensammis-dag idag. Har sjungit lika högt som ringmuren i Kina..den du!

Ska jag..ska jag inte?? Åker och invaderar Homis kusins bröllop istället. Mohaha, har svårt att stå emot de 170 kineser som säkert alla är hur snuttiga som helst. Men om jag förstör den tillställningen kan jag aldrig tvinga Homis att kolla på Dirty Dancing..och det vore synd.

Asså jag är grymt taggad inför julen..har feta julkänslorna from time to time så att säga. Tror jag ska börja på min önskelista redan nu faktiskt. Det är nu man tänker på massa saker som man glömmer bort sen när man ska fixa det hela lixom. ÅÅåååh va mysigt! Puss alla gröna och rosa!
 
 
Kommentarer:

 Skulle du ha kommit och wedding crashat så skulle jag defenitivt ha sett dirty dancing. Bara för att du inte kom så tänker jag inte kolla på filmen längre. :P 
Skrivet av Ho-Man den 11 november, 2007 kl. 11:57 #
 

 Vafan säger du lilla minsting?? Jag tjatar bara järnet tills du kollar på den..and u know it! :D 
Skrivet av Linda den 11 november, 2007 kl. 19:47 #

En lördagis

Kategori: Gymnasietiden

Orka med min far idag.. han är grymt jävla otrevlig mot mamsi. Inte konstigt att jag har fått fel i huvvet och är elak mot henne hela tiden. Han är helt sjukt sur.. skärp dig förfan! Du äger inte världen...ska du ha nån klapp på rumpan på fars dag imorn kanske?? :lol:

Igår va det träning iaf och det va väl kul förutom vissa folk..orka komma och vara dryg! Uuuusch! Gick bra för mig though.. jag ska komma över spökerna i huvvet och lära mig flickis.. ångest! :D
Åkte därefter lökiga som korvar till Mäddus lilla get together. Fluffy va helt crazy med nåt spel och många va rätt luriga i bollen. Vi drog dock hem rätt tidigt till Skinny.

Hade sett fram emot en dag helt själv hemma idag, men nu ruttnade typ mamma på fars humör och ska tydligen inte följa med och fira Ulla. Undrar om pappa åker själv då.. haha..undrar verkligen. Hoppas båda åker så jag får va själv. Hehe!

Skrivs mer later..rivvs!

Fågeln Roger

Kategori: Gymnasietiden

Ja det är sant att jag har en blogg och att du lilla svenskalärare inte får läsa den. Det finns reasons lilla du! Tror inte hon skulle uppskatta det hela så jävla mkt iaf.

Bara så att alla, verkligen ALLA, vet så ser jag min näsa hela tiden. Den lixom skymtar fram hur jag än gör. Det är inte så att jag har en onormalt stor näsa. Den bara envisas med och synas every day. Kan du sluta??

Ikväll ska vi äntligen träna igen..ska bli kul att få löka sönder totalt innan vi åker direkt till Mäddus lilla kalas. Har bestämt att jag ska ha en röd tröja med en prinsessa på och mina finaste kalasbyxor med vita och gröna ränder. Ja, mitt mål är att se ut som en uppblåst julbäver!

Hahaha!
- Det här är en snäll spegel!, sa min mor just och grabbade tag i sin rumpa.
Hihiiii, det tyckte jag va lite skoj.

Men nu får jag röra på tummarna.. päronplättarna ska tydligen till bauhaus för att eeh fira denna fredagkväll så jag får skjuts till träningen. Tjoflöjtis!

Framtid..vad är det??

Kategori: Gymnasietiden

Jösses grabbar! Sitter och gör förberedelser inför det ångestfyllda nationella provet i svenska B. Häftet med texter är inte lite massive. Har läst i år nu och har fortfarande 9 sidor kvar.

Min mor är ond och deprimerad på mig idag. Hon tycker jag totalt har tappat ambitionen och lusten. Va ska du göra efter skolan då?? Finns det inget du vill göra?? Men såhär kan vi inte ha det.. du tycker ju inte att något är roligt längre! Det är sorgligt att du inte har något du vill göra.. det känns bara sorgligt!

Har ingen aning om vad jag ska göra. Får stor ångest när jag hör alla planera vilka utbildningar dom ska gå och vad dom vill bli. Orka bry mig!

Trampettis på idrotten idag.. finally en idrottslärare som är goodie. Haha, bara för att jag gillar trampett. :lol: Cas och moi insåg oxå att vi totalitärt tappat bort Dirty Dancingen så nån gång inom snar framtid måste vi bara lära oss den igen. Vackerhet!

Nä.. nu ska dessa 9 sidor läsas så jag kan slappa resten av kvällen. Puss
 
 
 
Kommentarer:

 håller faktiskt med det där med framtiden. Hur ska man veta sånt liksom? Jag är fortfarande liten. Och bara för att göra mig själv lite extra glad nu, så tänkte jag bara säga att jag gjorde två mål på innebandyn medans ni lekte bumbibjörnar. Jag är ingen bra bumbibjörn. 
Skrivet av Sannilu den 08 november, 2007 kl. 19:58 #
 

 Du ska bli en bumbibjörn Linda! 
Skrivet av thihi den 08 november, 2007 kl. 22:10 #
 

 Jag gillar din blog! 
Skrivet av Kristine den 09 november, 2007 kl. 08:03 #

18:18

Kategori: Gymnasietiden

Tjopp!

Härlig stämning in school today..NOT! Blev ju inte bättre av att bönröran va slut och att mattanten inte har luggen instoppad i kepsen. Det är dock synd om henne på samma gång eftersom hon måste ha något så fult på sig på jobbet.

Hoppade över projektet idag för jag skulle åka hem istället och vara sååååå duktig och plugga massa annat. Det gjorde jag inte. La mig i soffan och sov som en stork istället... och nu orkar jag inte för jag blev så trött av att sova. Vad ska man då göra med resten av dagen? Livet alltså! =/

Svart plåtask

Kategori: Gymnasietiden

Vad är det för usch! Det mesta är usch... Va feting otrevlig mot Viveka på spanskan idag. Men seriöst så har jag bara blivit sämre på spanska sen jag började i den där jävla kukskolan. Känns så onödigt och sitta där med en oduglig person som jag hatar.

Hade dock lite kul på CAE när jag och Cas skulle göra speaking-grejen. Cas va intervjuare och ja va de 2 som skulle svara. Växlade mellan att vara Beda och Bingrid, diskuterade med mig sj\'lv, använde olika röstlägen osv. Vi fnissade som kastanjer i Bahamas. Koncentrationen förhöjdes ju inte direkt när Fat-Lip med anhang gjorde oss sällskap i mediateket. Groteskt jävla ful.. svårt att fatta det även fast jag vet att hon är på riktigt. Eller är hon??

Träningen efter school va värre en vanligt. VISSA ungjävlar ser det som sin högsta uppgift i livet att psyka mig så mkt de kan. Lägga sig ner och garva mitt i ett varv med ström, göra så fult de bara kan, rycka mig i håret, stå och viska om mig och fnissa. Småflickor..sånt där höll jag på med för typ 8 år sen..om jag ens gjorde det då. Har jävligt svårt att föreställa mig. Längtar så tills jag slipper er små djävlar!

Efter träningen går jag till bussen och ser den komma när jag är rätt långt bort. Springer som en tårta och är några meter ifrån dörren när bussjäveln åker. Orka vänta in mig bara för att få åka ifrån mig..plus att bussjäveln åker 11 över när den ska åka 12 över. Jag blir så jävla arg!! Jag undrar om chaufförerna får gå nån kurs i hur man kan va så ond som möjligt. - Vänta tills en springande människa kommit precis i linje med backspegeln, då trycker ni gasen i botten.

Jamen det va ju mkt kul som hände idag. Inte fick man nåt matpaket av Skinny heller den jäveln. Inte konstigt att en viss person hängde på halv stång. Torrt ollon frågetecken
 
 
 
Kommentarer:

 Fan jag glömde! Inte helt okej av mig, men jag lovar att du får extra im. Då har det hunnit möra till sig lite också.. Remember, you are the force babe =) <3 
Skrivet av Skins den 06 november, 2007 kl. 23:02 #

Back to hell!

Kategori: Gymnasietiden

Remember, remember the 5th of November

Jaha ok, då va det dax igen..
Skolan börjar med snuskig Cambridge där en enormt grov människa sätter frukosten i gungning. Sen kommer den härliga håltimmen på 2 tim och 30 min. Every monday! Extra sad idag för vissa då nån lärare tydligen tagit livet av sig. Asså det dör verkligen nån varenda jävla år på den där skolan. Den är feting cursed.

[quote]Nippes djungel-motto:
Ät aldrig innan du söker till Top-Model. :lol:[/quote]

Ska tydligen träna Änglarna själv imorn.. Jag pallar seriöst inte! Ok om jag hade tjänat massive med pengar på det men vafan. Hejhoj låt oss få 40 spänn i timmen för det är verkligen rättvist! NOOOOT!

Nämen, nu ska vi inte vara såna. Får glädja med mig att första veckan efter lovet är helt jävla packad med läxor. Mmmm marabou!
Just ja.. finns tydligen en marabou med non stop. Verkar spännande! Nu har dom iaf äntligen stängt de jävla fönstrerna i skolan så att man inte får lung-baktaluciters-infektioner av 3:e graden. Tack!

Sist men inte minst en liten golden snitch såhär i höstcancern. De 4 vackraste grabsen i världen. Enjoy!

Channing Tatum, Danny Jones, Johnny Depp & Rupert Grint
 
 
 
Kommentarer:

 Vackraste guys med mos i världen, så sant! Undra hur många som håller med.. <3 
Skrivet av Skins den 05 november, 2007 kl. 19:34 #
 

 nååån ståååp, undrar om jag har ngt kvar ^^ 
Skrivet av larreew den 05 november, 2007 kl. 19:37 #
 

 jag håller med ultrus totalus! channing och johnnor; not so much (very sexyful though), men the rest <333 favoriter som har en mkt speciell plats i hjärtat. The Daniels in my life får icke förglömmas heller ;D 
Skrivet av caszn den 06 november, 2007 kl. 00:17 #
 

 du gör mig otroligt avundsjuk; jag vill också plugga i GB! och o-ja, the lads are fit as fuck. jag hade ett tag då jag gillade Channing, not so much anymore though. Johnny har väl alla en liten crush på? jag var också galen i Herr Grint ett tag, älskar hans hår! men Danny, oh dear beloved God, han är verkligen mitt cherry on top. :] 
Skrivet av kas den 30 juni, 2008 kl. 13:22 #

Sista höstlovet

Kategori: Gymnasietiden

Tjatelisknat mina små vänner..nu skriver jag!

I fredags kommer jag bara ihåg kvällen typ. Jag och Cäsimoris va ute och svängde våra lurviga. Först på nivåis, sen vidare till andra muppställen. Blev lite schlager och lite runare-rajvare. Lite normal musik hittade vi oxå, men seriously..det va lite odd musik ja.
Sen avslutades kvällen ännu mer mobbat. I gullmars mötte vi Rickard och Charlie då jag försökte hjälpa en spyende yngling. Ge honom tuggummi och diverse. (han verkade inte så uppåt av mitt helglada humör) Följde iaf med hem till Charlie sen och det va lite hejhoj. Mkt märkligt tycker jag nog. Sov inte en endaste jävla timme på hela natten. Det är 2 underliga grappar det där.

Trött som en panda begav jag mig hemmåt och vem trakasserar mig då om inte lilla Kvikmor som va på party-humör. Så jag bet ihop och hänkade på henne till the vibe där vi luffade runt ett tag. Träffade senare Anders och Daniel på McDonalds där Kvik fick sig ett redigt märke på halsen. Mohahaha! Hänkade på till den onda människan i Tungelsta och sov i den underbart vackra soffan. Jag och soffor alltså :D

En möglig morron.. lika trött fortfarande bluttade jag iväg till träningen. Åt en banan på vägen. Oj va den va fin!
Träningen gick som en kletig bakplåt = mums i näsan.

Nämen nu måste jag typ sova..har pluggat jävla fittäckel och imorn börjar skolan. Kan man känna sig mer deppig över något?? Inte just nu iaf. Jag hatar det där stället!

Anders cottage <3

Kategori: Gymnasietiden

Filmkväll I Anders cottage igår. Ansamlingen bestod av: Anders, Sander, Albin, Emil, Helena, Cas, Larre, Skin, jag och Larres hund Astrid/min hund/mörten (som den numera kallas tack vare den odör av död mört som spreds imorse)

Kollade på Mr. Brooks och nån annan weird film som alla fattade lagom mkt av. Jävligt trångt att sova, men jag antar att jag inte ska klaga. Trött som en panda efter ingen sömn allas så får Lindilus såklart fetaste skrattutbrotten. Ganska jobbigt, men åååh så roligt!

I morse gos med mos och massa tv-titt. Senare guppade Larre, Skin och jag och åt middag. Nu är jag på jakt efter nåt att gör igen. Sitter i mitt sketna datarum och mamma poppar popcorn till oss. Det va värst!


Måste lägga upp en liten låt här oxå. Egentligen hatar, VERKLIGEN HATAR, jag denna låt. Men som alla förstår så är den helt underbart underbar när det är lövli McFly som sjunger den. Studio-version och allt.
 
 
 
Kommentarer:

 hon stinker fortfarnde... 
Skrivet av larreew den 02 november, 2007 kl. 23:44 #
 

 Sounds like fun Charlie! 
Skrivet av Nippe den 03 november, 2007 kl. 01:39 #

Congrats Lucas!

Kategori: Gymnasietiden

Grattis Lucas 18 år! Hoppas du får en megadag med hiphop och tårta!

Har kommit lite längre med städningen av rummet idag iaf. Slängde in alla kläder här i datarummet istället. XD
Lyssnar nu på låten Cp Barn. Den är fiiiiiin!

Måste bli lite arg idag oxå. Busschaufförshelvetet stannar vid en tom busshållplats där det endast sitter en annan busschaufför. Det är dock inte för att plocka upp honom utan för att dra ett skämt. WTF???
Men i centrum kan dom minsann inte stanna i 30 sek för att låta folk, som kommer några meter för sent, kliva på bussen. Det är kanske stor skillnad på de minuter det tar att dra det där jävla skämtet??
SUCK!

[quote]- Va skönt det va att bara ligga.
- Det där lät inte bra!
- Men..Va skönt det är att bara ligga och slappna av, helt själv, fullt påklädd.[/quote]

Nu ska jag fixa rumphalvorna. Vi ska åter hajka till Tungelsta och glutta lite film och så. Hare bra alla röda rödbetor!