lindilus.blogg.se

Dreggel!

Kategori: Gymnasietiden

Men herregud.. glömde ju en av dagens viktigaste händelser. Jag och Skinny glider in i matsalen lyckliga över den relativt goda maten. Skinny skriker i glädjens stund: Vi sätter oss vid mongoborden. Tur att ingen från spec.klasserna va där. Då slkulle dom kanske blivit något sårade över hennes glada utrop. Vi svassar iaf bort till mongoborden. Det är när Skinny är påväg att sätta sig och hiva in mat i käften som hon upptäcker det: Två droppar av en genomskinlig vätska, dock mkt kompaktare än vatten. Vi drar slutsatsen att det måste vara dreggel från någon ur spec.klassen. Resten av tiden sitter vi och fnissar över detta som defenitivt har lightat upp dagen.

Efter lunchen va vi tvungna att dölja vitlöksstanken så vi tog en tripp till kanlegränd med bussen. Såklart stod den underbara dreggelklassen där och gjorde det svårt att smälta in bland mängden. Lr gjorde vi det??
 
 
 
Kommentarer:

 Jag tror vi smälte in ganska bra! Spec. när vi skulle försöka att inte skratta, din feja var som ett klockspel som svänger i vinden =D lövlii 
Skrivet av Skins den 25 oktober, 2007 kl. 20:48 #
 

 Nej det var bara jag o mina vänner som va ute på ett litet spatser!!! 
Skrivet av cathy patty! den 27 oktober, 2007 kl. 19:50 #

Kommentarer


Kommentera inlägget här: