lindilus.blogg.se

Mör som en panda

Kategori: Gymnasietiden

Jaha, vad har då hänt i plåtasken??

* Jag hänkade på till träningen i fredags. Tyckte det va massive med amuzing trots all cancer i ryggen, vilket jag har iaf lixom.

* Sanna och jag gluttade hockey i lördags. Många intressanta aspekter att förhandla om, men det allra bästa: Där är någon som har sex iofs.

* Lördag afternoon: Hem till Casbah för att piffa fejjan inför le night. På youtube underbart äckliga tjejer som shake:ade rumpan. Ge er! Guppade ihop med Casbahs frunds och sprang senare i vildaste gallopp till Nivå22 & Candy för att inse att det va många familiar faces att beskåda. Det blev ett par turer till Donken och en del lövel moves på dansgolvet.

* Söndag morgon...Linda är otroligt trött och mör efter 5 timmars sömn, men kravlar sig upp som en myggbiten dagisfröken. Från 11.00-14.30 tränade hon småfisarna..Hennes älsklingsaktivitet! Sen direkt till cheer-träning där det gick vilt till i både blåbärsbuske och afrikanska hattar. Me like!

* Nu är det dags för CAE och gärna lite histora oxå. Men FAN va jag HATAR det. Sjuk på onsdag frågetecken

[line]
Hörde en låt på radion med texten: I NEED A GIRL TO RIDE RIDE RIDE (ook, inte alls vulgärt) Men va ska han göra med henne sen undrar ni då...jo: I NEED A GIRL TO BE MY WIFE. Nämen va gulligt. Då slutade det hela lyckligt iaf. Till skillnad från verkliga livet som är som en fet läckande latrinpåse.

Ass (synonym för back) on track!

Kategori: Gymnasietiden

Hallu i mössans alla hörn!
Efter den underbara upplevelsen av en långbensspindel krillekrallandes mellan boobsen ser livet lite ljusare ut. Ungefär lika ljust som en halvmogen citron från nordvästra Katmandu.

Igår springning 3 km på idrotten. Rätt proud över min insats, men fick seriöst cancer i lungor och övrigt andningsmaskineri. Börja träna igen frågetecken....jag kan inte bara sitta hemma för då river jag minst 5 kinesiska vaser om dagen. Plus att min mor kanske inte uppskattar mina dansföreställningar i vardagsrummet. Fast vem skulle inte göra det??

Idag iaf hade jag nog tänkt hänka på de andra töserna till SeniorB-träningen och bli piskad av min kära gulleplutt Cassandra. Får se hur det blir med den saken.

Schnappi schnappi... min mobil är färdiglagad nu oxå. Har inte hämtat den än dock.. kanske gör det senare idag :D Om den inte fungerar underbart bra denna går slår jag en slägga igenom skiten. Och när vi talar om slägga så kmr jag på att jag måste rensa stuprören på grannens katt. Bråttom bråttom..ses sen!
 
 
Kommentarer:

 du har inte alls kinesiska vaser hemma. jag vet! ;) bara riktiga kineser som får äga såna dyrbara saker. XD 
Skrivet av Ho-Man den 28 september, 2007 kl. 17:08 #
 

 Johoo.. jag har dom gömda under min pappas skäggsamling. Och jag är en riktig kines.. vi är ju kusiner you know ;) 
Skrivet av Linda den 28 september, 2007 kl. 18

Orka vara dryg!

Kategori: Gymnasietiden

Ännu en dag grå som den gråaste lilla gråsparv. As you fattar är det mkt grått just nu.

Skolfoto idag och såklart fick jag stå med dåliga hårsidan mot kameran. Vad gör Gud när han behövs?? Jag och Cäs körde med våra porslinsgubbar as we\'ve said for years now. Vet dock inte om det förskönade oss det minsta.

Annars bara massa skit. Sänni och jag har haft diskussioner och samtal över msn och tillsamman workat out den där svenska-uppgiften. Är fan nöjd med min insats, ibland är jag faktiskt rätt bright. Larre och Cäs kan tacka oss senare med ett dussin krokodilägg lr liknande.

Fan va jag lövar Carolina Gynning! Älskade henne i BigBrother, älskar henne fortfarande. Så totalt jävla underbar.. snacka om att skita i vad folk tycker. I\'m a big fan!

[quote]Hon borde få ett paraply uppstoppat i tarmen och sen när det är väl instoppat fäller man upp det.[/quote] Lindilus pratar lärare.


[quote]When you play to much with your instrument you might get AIDS in your fingers. [/quote]
Nippe och Lindilus livar upp CAE-lektion

Och den där feltränade jävla wannabe-turken med 5 kg blinbling...sluta svassa runt som om du är värsta hunken. Orka vara dryg!
 
 
Kommentarer:

 Gjorde han nånting på religionen igår? Såg ut som att han gick fram till Cassandra och slängde ner hennes jacka på golvet, men jag menar... Så konstig kan ingen vara. =D 
Skrivet av Sannilu den 27 september, 2007 kl. 17:31 #
 

 Skulle inte förvåna mig dock.. han har ju inte alla blodplättar i rätt urinrör. 
Skrivet av Linda den 28 september, 2007 kl. 16:18 #

Usch!

Kategori: Gymnasietiden

1,5 tim att komma hem från träning som jag hatar.
Fotografering imorn = skjut mig. Jag hatar livet!

Ge mig ett får och en skalpell!

Kategori: Gymnasietiden

Some pics från kräftskivan. By: Larre, våran underbara mingelfotograf :D
 
Ingen särskilt rolig dag denna. Började med att jag försov mig = Jag blev arg! Sen Cambridge = jag blir uttråkad och får känsla av att jag är dålig. Sen ingen Cas i skolan = jag gillar inte när du är hemma. Sen andra saker som jag blir extremlessen på. (det är dock uppklarat nu) Helt enkelt en pissig dag.

Skulle behöva disikera ett får igen nu så man blir lite glad. Har iofs nåt som är bättre än inälvorna från ett får. McFly\'s nya låt The heart never lies är så vacker att man nästan bölar. Videon är oxå massive med vackerhet. Har gluttat så många gånger att ögonen blöder bambuskott.
//Some people run right into the fire// ÄÄÄÄÄÄÄÄlskar den mer än choklad!

Funderade ett tag p att gå ut och springa, men som de flesta vet så hatar jag det. Därför satt jag kvar här istället och skrev om Jane Goodall. Orka med en gammal subba som har samlag med chimpanser..haha!

Nej nu är jag klar här..vi hörs!
 
 
 
 
Kommentarer:

 med en kameraaaa i larrees hand blir allt magiskt och till konstverk som alla eeelskar ;D 
Skrivet av du kan ju gissa vem... den 24 september, 2007 kl. 20:18 #
 

 hur fan blöder man bambuskott? :O det skulle jag vilja se! XD 
Skrivet av Ho-Man den 24 september, 2007 kl. 23:18 #
 

 donka donka... 
Skrivet av Hallonnäsa! den 25 september, 2007 kl. 13:33 #
 

 Jag ska visa dig i nästa liv Homis! 
Skrivet av Linda den 25 september, 2007 kl. 21:50 #

Kräftskiva och diverse

Kategori: Gymnasietiden

Igår vad det då kräftis hemma hos Skinny..inte helt ok, men oj så skoj! Jag hade köpt 1 (endast en) kräfta som jag döpte till Börje. Det va lite tjat om den där Börje ett tag..när han plötsligt döck upp på Skinnys tallrik. Olika människor kom..i omgångar typ, haha sötingar. Skriver alla bara för att det är kul:
Skinny, Cas, Lindilus, Sännilu, Lill-Nippe, Homis, Marcus, Larre, Kviken, Helajna, Micke, Mäddu, Pokis, Fluffi..tror det va alla ja. Fan va folk inte dök upp..jaja vi hade fett kul ändå!

McFly in the högtalare och Homis uppkastad i cheerbygg.
- AKTA MIN KINEEEEES! AKTA HONOM..LARRE..MIN KINES!
(Larre bara fotar vidare den jäveln, men..lite större mkt bättre, lite rödare mkt mkt bättre)

Lill-Nippe och Lindilus fnittrade gärnet som 2 storkar..snuttigare Nippe får man leta efter. Han girlfriend blev bjuden på mer än en av Cas som va på finaste bjussarhumör. SANNA KLUNKAR PÅ!!! Men det kanske inte Caszn kmr ihåg..lr hur är det med minnesluckorna raring??

Kviken skulle vidare på birthday-partaj, men hon behövde en ros till födelsedagsbarnet så jag slet av en ros från nån söt granne. Kvik blev så glad att hon började böla som en fågelunge. Sååååååå vacker!!

Sen försvann alla people helt plötsligt och kvar va Nippe+sän, Skin, jag och cäs. Eeeh så vi sov. Nippe skulle sova i badkaret, men guppade in till Cas istället. Jävla svikare!

Vaknade på topp idag allihop (a) och jag fick släpa mig iväg till träningen. Jag spyr på det! Efter åkte Tin och jag till SkogsKyrkis och hälsade på farmor. Vi hade skrivit varsit brev som vi brände så att farmor-askan kan läsa brev-askan. Det va ett fint moment. I <3 my syss.


Nämen nu får man väl typ gå och sova lr nåt sånt kul. Alla kukläxor gör så ögonen känns som tennisbollar. Imorn 8.15 = inte helt ok.
Over and out!
 
 
 
Kommentarer:

 Vacker kväll! <3 
Skrivet av Skins den 23 september, 2007 kl. 22:25 #
 

 underbar kväll! :D hoppas det händer igen. :) det här måste upp på bloggen. :P 
Skrivet av Ho-Man den 24 september, 2007 kl. 14:32 #
 

 dä va fina grejjer... jag färgar håret... lovely rött... 
Skrivet av Hallonnäsa! den 24 september, 2007 kl. 23:34 #

Linda = master-obducent

Kategori: Gymnasietiden

Åkte till SKins igår istället.. men det va ju oxå hurtigt lixom. Köpte två paket kräftor som huliganerna ska svulla i sig på lördag. Sen brakade vi hem till Bajse (Joshi) och gluttade TV all night long. Lindilus fick enormt skrattanfall och skrek: Jag vill inte mer.
Riktigt trötta som två musmattor somnade vi som storkar och jag babblade tydligen i sömnen.
[quote]Du..vart är Kenneth då förfaaan??[/quote]

Idag fick vi disikera lungor, hjärta och lite annat från ett lamm lr va det var. Jag tyckte det va skitkul..jävligt grååse, men ändå oooh so fun! Slet och drog i de små inälvsbitarna så det stänkte. Mohahaha :D

Idag ska jag åka till Martin på riktigt.. annars blir jag fan lessen i ögat. Då tänker jag ta det lilla fårets hjärta och sprätta upp det i nåns fula panna. Så passa dig du med extra mkt blåa blämmor.. you\'re first in line.

Tjing!

Orientalisk orientering

Kategori: Gymnasietiden

Japp.. så var idrottsdagen avklarad. Vissa *host* anna och elin *host* var lite möra efter partajet igår. Dom försvann helt random och sen såg vi dom inte mer. Hoppas ni kom hem. Vi lubbilubbade runt med kartan i högsta hugg. Kunde lika gärna vart utan karta för vi va totalt lost iaf. Hittade dock alla såna där orange/vita äckliga tygstycken så vi kunde börna hem med gott samvete lr dylikt.

Mkt nice att komma hem tidigt när ingen är hemma. Då kan man sjunga och låta hur jävla högt och mkt man vill. Ingen som stör sig lr som tycker det är pinsamt att dom är i mitt sällskap. Jag sjöng så det blev fan nästan ett kulhål till i köksfönstret. Me like!

Asså det är helt sanslöst..jag har läst NK-läxan = har typ aldrig hänt förut. Vi får se om det gör livet lättare. Tvivlar starkt though. Ännu större prestation = jag har läst ut Theresé Raquin- boken. Yeeeeeees, den är äntligen slut. Imorn samtal om den lilla jäveln och sen är den borta ur mitt liv för alltid. [quote]Lixom hej vad heter du ens svarta anonyma bok??[/quote]

Kanske ska åka till Martin idag.. mihiiiii. Jag har saknat min lilla sötis. På lördag kräftis <3 och söndag Tin, jag och Farmis. Plåtasken kanske inte är så hård ändå! :D:D
 
 
 
Kommentarer:

 yä kräftis :D ! på lördag är det stinas kylskåps tur att bli antastat mihi 
Skrivet av helena den 20 september, 2007 kl. 22:39 #
 

 Haha vackert! Men asså..är det ok om jag tar med mig en kompis...hahahaha!! 
Skrivet av Linds den 21 september, 2007 kl. 15:47 #

Viola Ölund <3

Kategori: Gymnasietiden

Jävla Tin som ska börja babbla om farmor. Sitter och bölar som en stork bara för det. Bara för att våran farmor var bäst. Hon ägde på att baka, på att göra dillstuvad potatis, på att göra bitch-miner, på att stampa ihjäl nerramlade fågelungar så dom slapp lida.. hon va bäst på att vara farmor. Vackraste människa jag nånsin känt. Tin och jag kommer och hälsar på dig på söndag farmor. (fett stolta barnbarn, bara så du vet) We love you!
 
 
Kommentarer:

 inte jävla mig! jävla orättvist att hon försvann! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 19 september, 2007 kl. 22:26 #
 

 Lill-lill-viola! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 19 september, 2007 kl. 22:28 #
 

 Oki.. inte jävla Lill-Viola. Jävla cp-orättvisa :D På söndag... 
Skrivet av Linda den 19 september, 2007 kl. 22:29 #

En dag

Kategori: Gymnasietiden

Hallå!
Ganska tom i bollen, vet inte vad jag ska skriva. Inte likt min hjärna när det kmr till bloggen lixom, men alla dagar har ju sitt egna daimkryss...även denna! Fast idag hade vi bara 1 lektion så lite lövel va det allt ändå!

Cas my love har inte vart i skolan på 2 dagar. Vart är du, vad gör du och framförallt varför gör du det?? Jag saknar ju dina slemmiga underbyxor. Orientering imorn och jag hoppas du är där, annars kmr hela jävla systemet rubbas. Alla kmr springa vilse och hamna på en öde ö precis som i LOST.

Fått bekräftelsen på studentgrejerna..mössan kostar 507 kr..det andra tjaffset kostade också massa skit. Blir inte kul att betala, men kul att ha på sig kanske. Jadi jadi och så vidare..

Har rensat bland alla mina smycken idag..har så många fina grejor som jag aldrig använder för jag glömmer att jag har dom. Nu har jag dock tryckt på mig allt jag kan hitta, så jag ser ut som en överpyntad julgran. Har även polerat av lådan under sängen och...SLÄNGT MASSA SAKER! Jag borde få medalj..sparar alltid på massa skit som man aldrig kmr ha nån nytta av.

Men jaha..får väl gå och kolla på idol i brist på annat. Så kmr jag med nya stunning news imorn från orienteringen. Hejdå!

In school

Kategori: Gymnasietiden

Pitt i pannan! Spanskan gick åt helvete som vanligt..Sänhoe, vi kanske ska öva lite mer. Eller kanske bara ge upp?? Haha, snacka om att vara sämst!

Right now lite engelska..Jane Goodall är heta grejor. Henne skulle man inte tacka nej till en lite halvmörk fredagskväll..eerhm! Och vart fan är min vackerhet i fasta form inte här?? Cäshoe, bring your black ass down here!

Ska nämna att Kviken sitter här och snackar loads of crap. Scgema på McDonalds och att Ella har amputerat sina ben. Den damen får mina lungor att dallra som ett gelehallon.

Nepp..nu kommer draken. Bäst att sätta igång med det hela. You and me Jane Goodall..4ever.

Löövlii..Snart kmr Änhoe hem oxå!
 
 
 
 
Kommentarer:

 nu är jag hemma och snart ska ja åka och träffa chris igen hihi ;) ses imorn lindilus 
Skrivet av änhoe den 18 september, 2007 kl. 18:48 #
 

 Vad fan, vi som är så bra på spanskilu. Eller okej.. men vi kan plugga mer.. det kan gå! Jag har inte börjat läsa historian än. Jag måste skärpa mig... igen. 
Skrivet av Sannilu den 18 september, 2007 kl. 22:25 #
 

 Jävla Anna.. jag vill ju oxå åka! D får dra med dom hem hit igen så vi kan fullfölja den där kvällen :D Historia vad då Säniluu?? Sånt tjaffs kan B** hålla på med! :P Puss på er 
Skrivet av Linda den 19 september, 2007 kl. 12:48 #
 

 hhaha ja han får ju gärna bo här hos mej;) 
Skrivet av änhoe den 19 september, 2007 kl. 16:55 #

Kanske inte så dåligt ändå!

Kategori: Gymnasietiden

Hej mina undersköna kompanjoner.. ÅÅnej, här kommer PeddoSven dumdum nu e han här igen dumdidum...

Skinny\'s tankar när jag träder in i rummet:
- Fan, allt kanske inte är så dåligt ändå!
(Känns bra att ha ett mission här i världen..om mitt nu är att förfina din dag så får det väl va så) :lol:

Hoppelihoppad över Cambridge idag..really didn\'t orka (extra artikulerat sagt för att hedra the teeeacher). Dregglade kvar i sängen istället och störde Martin med severala irriterande pet i face:et. Sånt är alltid amuzing.

Lite hjärnblödnings-framkallande filosofi och franska anpassad till förståndshandikappade va resten av dagens underbara underhållningar. Fick tillbax en kär gammal vän av MäddiMaddu: Den mest extremt porriga harlequin jag nånsin läst. Gosh I just love\'em. Måste börja läsa igen..såå ytterst underbart bra dom är. Vissa utvalda av oss förstår vad jag menar..mohahha!

Today har jag äntligen städat mitt rum..samtidigt som jag och mor hade vår vanliga freak-show. Diverse fula danssteg och såklart underskön sång som förgyller även den minsta penis. Eeehh..jo!
Sen massive med spanska som går åt helvete. Nu över till engelska och NK..DETTA TAR LIVET AV MIG! Måste även rensa min väska innan jag somnar..det är så viktigt att det inte ens står viktigare saker i George Bush lagförslag. Så är läget.

Jag kan bara ta en ton, men en gång tog jag två..men det gör jag aldrig om igen. För jag lät som en gök så ni kan nog förstå att jag håller mig helst till en.

Bye bye now!
 
 
 
Kommentarer:

 haha...städat rummet! varför inte låta det vara som det är? efter du har städat rummet blir det ju likadant sen. XD (A) sen JA!!! jag och mackan ska komma...eller jag ska komma. vet inte med mackan ännu. XD så se ou there. kommer ihåg mitt namn nu. ;) 
Skrivet av Ho-Man den 17 september, 2007 kl. 23:31 #
 

 ^^ 
Skrivet av Amelia den 18 september, 2007 kl. 07:08 #

OMFG

Kategori: Gymnasietiden

Finally är den satans kursen klar.. har fått gå upp massive tidigt hela helgen och suttit på "lektioner" hela dagen. Jo men snälla förstör min helg lite mer.

Igår va vi på Hirschenkeller. Helt sjukt massive när vi upptäckte ett par käkben som vi gillar väldigt mkt... finns historier att berätta.
Innan dock hemma hos Cas-mor. Greveholm, photosession och upphängning av tavlan. Den passar så jävla bra med de blå tapeterna. Bara så alla vet.

Men nu är jag så trött att jag inte känner igen gårdsfolket.. ska springa och trampa på en mina så jag slipper existera. Toodies allt tråkigt!
 
 
 
Kommentarer:

 Vill också träffa cheekybones! fatta att du har tagit på honom, det är stort. diu är söt, ja det är jag! 
Skrivet av Navel Bob den 16 september, 2007 kl. 20:06 #
 

 Kletiga Linda bindan? Ja, det är jag! *fniss* Kram pá dej stumpan =) 
Skrivet av Alina den 16 september, 2007 kl. 21:51 #

Cas = first time out = helrolig stund I hope

Kategori: Gymnasietiden

Lite lila passar bra nu när jag och Cas ska ut och svänga dom lurviga..LOL!
NÄMEN SERIOUS, jag har längtat så satans länge på att du oxå kan följa med min lilla polerade vackerhet. Nog babblat..måste rusa iväg till dig nu..ses om en stund Cäs. STATUUUUUS!
 
 
Kommentarer:

 hirsen rockar fetmås!!! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 16 september, 2007 kl. 19:46 #
 

 Haha. Vad fan snackar du om Tin!?.... 
Skrivet av Alina den 16 september, 2007 kl. 21:50 #

Klia dig på skabbet Lill-Nippe!

Kategori: Gymnasietiden

Kenneth nya namn är Lill-Nippe alternativt bara Nippe..sååå vackert och oerhört passande. Så att så är det vettu!

Extremt tråkig dag som förgylldes en aning av mitt och Cassandra besök på toan. Blev rätt fint tycker jag nog. Geeklords finns det för några av!

Bolle & Elsie är här = pappa hänkar med mig inne i datarummet. Han e fan rolig som en skrattmås på sitt rätta humör. Skrattar så jag förblöder. Kollade lite Svullo och mobbade allmänna personer.
- Roooosmarie. :lol:

Har gjort klart massa skit nu så jag slipper i helgen och nästa vecka. Kmr inte ha feting tid lixom..för imorn ska jag upp typ halv 7 och svischa iväg på curso med Stina. Inte så taggad längre på att sitta där hela dagen. Men bara lite mer än 40 dagar kvar till lov nu. Och Niclas som vill gifta sig med mig och allt (inte haha), inte deppa ihop totalt.

Måste städa rummet och ta bort fult nagellack bara..sen är jag ganska planerad i plåtasken. Tjing!

Massive inlägg..as in them days

Kategori: Gymnasietiden

Vem fan har hittat på att vi ska ha lektioner som är extremt långa?? Är det seriöst nån som tror att jag kan sitta tyst och stilla som ett snällt litet snormongo-barn i 1 tim och 35 min....för att sedan gå till en lektion som är 1 tim och 25 min???????? JAG KAN INTE DET!!!!!!!!!!!!

Åh suck... skolan ska ju sluta så sent oxå. Kunde inte gå på träningen igår bara för det. Fick lämna Stina själv med alla de små barnen. Megasynd om henne..men vad gör man inte för kärleken till vishet. Lol! I helgen är det iaf friståendekurs för oss två gamla godingar. Det kan faktiskt bli rätt intressant. Lördagskvällen kmr dock bli ännu mer extra ordinär..får vi hoppas iaf.

Later on iaf så va jag med Martin. Kollade på Shrek 3.. asså drak/åsne-bebisarna är ju så söta att man vill klämma sönder dom. Gullig liten film tycker jag nog.

Hann med lite riding along in my automobile oxå innan lillgrabben behövde gå och sova. Mitt hår va smutsigt!!

Känner nostalgiska småvindar fladdra i mina näsborrar.. det här inlägget är typ så som jag höll på förut. Med massa bilder och mojjs. Det är allt lite mysigt..fick bara sån lust att smeta in massa onödiga pictures. C-face säger ni, men jag säger: Tell it to my A-hole!

Idag ännu en extremt painful dag i l\'école. När dagens höjdpunkt är fiskpudding kan ju inte resten va så mkt att kasta in i den sönderbarrade julgranen.

Missade bussen i skolan och fick vänta till 56 (massive long time). Sen skulle jag ta ut pengar för att kunna blutta in pengar på mobilen. MEN JAG HADE INGA PENGAR PÅ KORTET!!! Fan jag hatar det, är trött på det. Kan bara studiebidrag och den där lönen komma så att jag kan använda min mobil och köpa små roliga saker? Men nej.. så då missade jag bussen i centrum oxå. Skolan slutade 15.25...jag kom hem typ 17.00.. VAD HÄNDER MED VÄRLDEN??? Jävla pandamamma!

Nu har jag ventilerat kolagrottan lite (kan misstolkas som att jag vart på toa, vilket jag inte har) så det känns en aning bättre. Ska gå och glutta idol och sen scrubs. En såndär sitta-och-titta-på-tv-hela-kvällen-kväll som när man va liten och inte hade några läxor.

Sen måste jag ju bara säga att Madde och jag har gudar som är fett bra kompisar. Bang..hur känns det?? Ett Shivas-märke i pannan är inte alltid skönt! Notera att det finns olika typer av ost!
 
 
 
Kommentarer:

 you on crack or something? =D 
Skrivet av Sannilu den 13 september, 2007 kl. 17:18 #
 

 solen steker feta vindar i bananen! glöm aldrig det syrran! blev cazn gla för presenten? och du! hur gick de me le crönique??? 
Skrivet av Hallonnäsa! den 13 september, 2007 kl. 18:09 #
 

 Cäs blev mkt nöjd..verkade det som iaf. Man kan ju aldrig va riktigt säker. Den färdiga versionen av krönikan ska lämnas in idag så det lär väl ta ett år att få reda på skiten. Och sännily.. om du vill ha ett par roliga tabletter är det bara att säga till ;) 
Skrivet av Linda den 14 september, 2007 kl. 07:40 #
 

 haha nu har jag äntligen funnit din blog. fan va ägit, vill faktiskt ha ett shivamärke rakti pannan nu. annoyinly much! 
Skrivet av Mädelini den 14 september, 2007 kl. 20:36 #

But then again no!

Kategori: Gymnasietiden

(inlägg från gårdagen 9/9
Ja nu ska det va lite rött.. iiihiii! Känner mig lite nere...har gjort massa läxor såhär på kvällskvisten. Massive med Cambridge, religion och franska. Nere i sockorna..lr i trosorna.

Tränade småfisar idag från 11.00-14.30 = inte helt ok. Trött som en panda. Hade hellre vart kvar hos sömnbabblaren. Inatt va det babbel om spolarvätska..hah det va kuligt. - Men sluta tjata..förlåt men jag kastar fan upp dig på taket!

Casiluu hade ringit, men ingen Lindihop hade svarat. Sen skulle Lindihop ringas tillbax lite senare..då fanns ingen Casiluu som svarade. Plåtasken är inte med mig! Det kan ju ha vart nåt viktigt..typ: - Tänk om FakeJones skulle färga luggen blondare, hur tror du det skulle se ut?? LIVSVIKTIGA SAMTAL!!!

I hope you don\'t mind what I wrote down in words. But then again no!
Nu får det va nog med tangent-tryckar-reckords-försök... jag ska öva in ett asboring speech om mig själv som ska ligga på en higher level. Vem fan bryr sig om sånt lixom. Hjäääääääääääääääääääääääääääälp!!!!

Good luck with your new face
Tell me, tell me, tell it to my A-hole.
- Ånej!
Oh det är skönt!

Idag:
GRATTIS GRATTIS GRATTIS allra vackraste Cassandra Merbal Gert. Finally 18..mihhiii nån att mongodansa med. Hon fick en liten fin kaka av min mor, fett god.. hon fick lite smurf, som hon tydligen kallar det själv. Och icke att förglömma den extremt vackra hemsnickrade tavlan med 4 vackerheter. Magnifik gåva till den bästa personligheten I\'ve ever known.

Grattis oxå till Frida som oxå blir 18 idag. Även hon en mkt vacker människa som ska ha sig en turbo-bra dag. Congrats lövörs!

Annars är livet surt som en rutten morot. Skrattar iofs som en tusenfoting all the time, men fan va deppigt det är iaf..och segt. Plus att natur-töntarna muppade sig på Cambridge idag. Tittar ni ens på mig en gång till så spyr jag i era extremt töntiga ryggsäckar. Tvinga inte oss andra att sitta och tycka att det är kul att plugga..för vi kmr aldrig tycka det..tack!!!!!!!!!!!! And your lips...you shouldn\'t do that...

Nämen oj så kul.. nu blir det läxor..jippiiiiiiiii! Engelska och Naturkunskap. Asså jag har verkligen längtat hela dagen. Ska göra ett litet kalkuleringsschema så jag vet exakt i vilken sekund jag ska plugga vad så att inlärningen blir maximal.....ELLER INTE!!!!

P.s. Tnx to Larre-boy som mixtrade med the mobiles så jag fick the song. Piussi!

.

Kategori: Gymnasietiden

Bloggen är cp.. går inte att inlägga

Grattis Cas my love. 18 år och ser fortfarande ut som 4.. så jävla vacker är du!
Grattis Frida oxå!

Pimpett i anus

Kategori: Gymnasietiden

Lite lessen i ögat känner jag. Lika plågsam dag som vanligt i skolan.. Cassandra piffade dock upp naturkunskapen genom att blanda ihop två vätskor och förstöra hela testet som vi hållt på med den här veckan. Björn såg inte, men han stod och mumlade att: Det verkar va nåt fel..hmm..det här va konstigt. Vred och skruvade på rattarna (inte sådana rattar ditt perversa yngel) tills han såg små mobbade celler flyta runt och inte göra nåt annat än att finnas till. Ungefär som jag.

Satt en del på golvet som vanligt. Folk verkar ha väldigt mkt emot att man sitter på golvet. Va glada förfan att det blir bänkar över till er jävla miffon!

Efter skolan bluttade jag hem till Martin och samlade ihop min 500-kilos hög med pryttlar (oj va vackert ord), städade lite och påbörjade min resa hemmåt. Mamsel kom och hämtade mig i bilen och allt va frid och fröjd ända tills jag klev innanför dörren här. Då blev jag arg som en skogspanda. Fick så mkt damp av stället att jag sparkade i golvet = ont i vänster fot i cirkus-sådär en 10 min.

För att dämpa den enorma ångesten cyklade jag iväg till Vivo för att köpa kanel till min mor. Det hjälpte lite. :lol:

Igår hämtade jag min mobil som vart på lagning pga batteri-helvetet. Så glad att ha skönheten tillbax, men idag blev jag lessnare än lessnast när jag upptäckte att alla mina bilder, allting va borta. FATTA ATT BILDEN PÅ MIN SNIGEL ÄR BORTA!!! Jag älskade den där snigelbilden mer än min fasters lillfinger. Massa andra minnesvärda bilder oxå. Som Cas & jag på cafét, Tin och jag på pressis och framförallt bilden då Cas har en jordnöt innaför sin sporttopp. Åhh..börjar fan nästan böla. Livet är inte helt ok!

ÅÅÅÅÅÅÅÅNGEST!
 
 
Kommentarer:

 ursäkta, sånt där borde va olagligt. att sno någons bilder sådär.. FY FAN VA LÅGT! 
Skrivet av Hallonnäsa! den 08 september, 2007 kl. 01:25 #
 

 inte undra på att det regnade igår på kvällen/natten. det var för att du var lessen. :( bli inte lessen...för då får vi bara en massa regn. vi vill ha sol! :D 
Skrivet av Ho-Man den 08 september, 2007 kl. 19:11 #
 

 Me know.. det är lågt som en stortås gradtal. Duv e allt lite snutt Homis-ponken! 
Skrivet av Linda den 08 september, 2007 kl. 20:48 #
 

 När min katt dog grät jag.. sen gick det över. 
Skrivet av Jeff den 10 september, 2007 kl. 19:58 #
 
 
 
 
 

God morgon

Kategori: Gymnasietiden

Pungplättar va jobbigt det är att gå upp på morgonen. Särskilt när man ska iväg till Eva och babbla om krönikor. :mad: Det kommer bli fett lame som vanligt...och alla lektioner kmr vara minst 2 tim långa som vanligt. Jag kriverar på det här. Jävla pandamamma! (fortfarande vackert ord):lol:

Mina kläder ligger i en ångest-stor hög på golvet...sätter man på sig nåt av det där så vomiterar jag väl. Ska se om jag kan hitta några svarta sopsäckar att dra över skallen. Lr så åker jag bara hem idag till den ångest-stora klädhögen i mitt rum och add:ar dessa på högen. Shit vilken bra plan..jag ska nog bli filosof. NOT! :cool:

Nej.. men nu får det va bra. Ska blutta iväg till skolan in some time så allt patrask får flytta sig..och det på direkten. Svejs!

Usch

Kategori: Gymnasietiden

Denna skoldag va inte helt ok..kom en timme tidigt för att cp-människor inte kan planera och meddela. Provade studentmössor..ganska mkt ångest mest, men jadi jadi det ska väl gå det med.

Engelska c - läraren är cp oxå..hatar henne. 2 veckors skola och jag orkar inte mer. Det verkar lovande.

Nä nu ska jag ner och umgås med smågossarna..annars blir man väl mobbad för all framtid för att vara datanörd lr så.
 
 
 
Kommentarer:

 Ni har Onyxia som engelska lärare va? Hon kan spruta eld, det är därför hon har rött hår med 1 vit fäck i mitten utav huvudet! Uuush, Susanne Larsson Krieg. Nä men seriöst, när man tänker på en häxa så får man ju henne framför sig! 
Skrivet av Jeff den 06 september, 2007 kl. 22:34 #
 

 Nepp..så värst hräligt är hon inte direkt. 
Skrivet av Lindilus den 07 september, 2007 kl. 08:33 #

Flyttit lixom..wii

Kategori: Gymnasietiden

Har ju inte skrivit på år och dagar..eller iaf några dagar. Bor hos Martin denna week..parents är på Kreta. Idag köpte jag lite Proviva..haha. Kul kul. Nu sitter jag själv och tänkte skriva den satans krönikan. Alla e på träning så det är lite lonely. Dock Hey there Delilah att trösta mig med.

Skolan idag: Ingen Cassansdra :| = exem. Jag skrattade dock på rätt bra iaf precis som vanligt. Skinny hörde mig ända från expeditionen när hon stod vid skåpen. ME LIKE IT A LOT. :lol:
Jag vill oxå leva drömvärld när jag blir stor..med en man som heter Elvis. Love me tender..... XD

Nä nu får jag fan sätta igång med krönikan annars får jag vårtor på näsan. Tänkte städa lite oxå..fuuuuuuuuuuuun.

Ha det kletit i bastun!

:D
 
 
 
Kommentarer:

 det var verkligen på tiden lindihop. me lööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööv u :$ 
Skrivet av jag äter bajs den 05 september, 2007 kl. 23:11 #