lindilus.blogg.se

Mör som en panda

Kategori: Gymnasietiden

Jaha, vad har då hänt i plåtasken??

* Jag hänkade på till träningen i fredags. Tyckte det va massive med amuzing trots all cancer i ryggen, vilket jag har iaf lixom.

* Sanna och jag gluttade hockey i lördags. Många intressanta aspekter att förhandla om, men det allra bästa: Där är någon som har sex iofs.

* Lördag afternoon: Hem till Casbah för att piffa fejjan inför le night. På youtube underbart äckliga tjejer som shake:ade rumpan. Ge er! Guppade ihop med Casbahs frunds och sprang senare i vildaste gallopp till Nivå22 & Candy för att inse att det va många familiar faces att beskåda. Det blev ett par turer till Donken och en del lövel moves på dansgolvet.

* Söndag morgon...Linda är otroligt trött och mör efter 5 timmars sömn, men kravlar sig upp som en myggbiten dagisfröken. Från 11.00-14.30 tränade hon småfisarna..Hennes älsklingsaktivitet! Sen direkt till cheer-träning där det gick vilt till i både blåbärsbuske och afrikanska hattar. Me like!

* Nu är det dags för CAE och gärna lite histora oxå. Men FAN va jag HATAR det. Sjuk på onsdag frågetecken

[line]
Hörde en låt på radion med texten: I NEED A GIRL TO RIDE RIDE RIDE (ook, inte alls vulgärt) Men va ska han göra med henne sen undrar ni då...jo: I NEED A GIRL TO BE MY WIFE. Nämen va gulligt. Då slutade det hela lyckligt iaf. Till skillnad från verkliga livet som är som en fet läckande latrinpåse.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: