lindilus.blogg.se

Valborg

Kategori: Gymnasietiden

Natten spenderades med polly i käften och Step Up på tv-skärmen. Buppis dog inte av den heller så då kan vi glutta på fina rosa-fluggiga filmer istället för att glutta på utslitna tarma och automatladdade bananer.

Projektrapporten gick ganska smärtfritt.. kanske inte av bästa kvalité, men det är bara sänka priset lite så köper folk ändå.

Ikväll ska flickorna och jag på pickenicke med roliga vätskor och potatissallad. Kanske kolla in några brasor och kanske en eld oxå. (ibland e jag för rolig). Har stora problem med att välja kläder inför aftonen.. är det feting kallt eller. Undrar va de andra mupparna ska bära över sina valkar och skavanker. Måste oxå säga tack till Toyo som har hjälpt oss mkt idager.

Andra underbaringar i livet är att vi fixat flak och att studsisen nu är framplockad. Sötaste syster ska hjälpa att dekorejta flaket och jag är lökig som en pandamamma efter diverse saltos och mongostuds. Me löv it!

Hoppas alla får en trevlig kväll!

Pesto fåevvah!

Kategori: Gymnasietiden

Hej jag heter Linda och jag blir dissad every day..haha! Satt och väntade på Rickard vid bussen igår..i kanske 40 minuter. Dansade en helt flowy dans som fick fötterna att dallra av lycka. Höll på med det i 20 minuter innan jag kom på att folk faktiskt bo rätt nära och antagligen skulle ringa narkotikapolisen om de såg mig. Ingen Rickard satt på bussen så jag vandrade hemmåt ensam och dyster. Dock ringde Cas och läste upp gamla dagboksinlägg från när vi precis börjat gymnasiet. Fällde en liten tår av vackerhet.
[quote]Om Larsi står med asset åt hennes håll så är det hon som har läget[/quote]
Låg i sängen sur som en uppstoppad sillhane, men fick tillslut sällis av mullvaden som kom med nästa buss. Mullvader tål ikke ljus och sover konstant = Rickard.

Idager guppade jag till skolan för att filma in de sista 2 scenerna i min absoluta hatfilm. Blir bara massa tjaffs och äckel.. en jävla massa bossin\' around och hatiska känslor. Men nu är det ganska mycket över iaf..bara själva mösspåtagningen kvar.

Sprang hem och åt en pan pizza med mozarella och pesto (viktig info, så skriv upp!). Den va god som en klubba med saffranspastiller! Jag vill fylla mina strumpor med pesto..så mkt tycker jag om det. Men innan jag gör det måste jag skriva projektrapporten, som ska vara inne imorn. Har haft sen i september på mig, men såklart börjar jag dagen innan den ska in. Tack Skinny dock för the helping hand. <3
Men jag hoppas att du med "min marängtårta" inte menar klicken jag lämnade i ditt badrum i onsdags..för då kanske du borde gå och tvätta framtänderna...snarast!

Ha en trevlig resa!
 
 
 
Kommentarer:

 NYKTER VUXEN??? HAHAHHH 
Skrivet av KATTPISS den 30 april, 2008 kl. 12:00 #

Cas

Kategori: Gymnasietiden

Ett beställningsinlägg från Cas som har hört av sig och just i detta tillfälle bråkar med sin mor samtidigt som hon pratar med sin allra vackraste vän: mig!

Cas är en antilop som hoppar 2 steg i taget..det väljer hon själv och det bestämmer hon då! Hoppas den beskrivningen räcker för lilla damen..

Ses på träningen söta vän!

6 timmar

Kategori: Gymnasietiden

Som den extrema bloggnörd jag är känner jag att jag måste skriva ett inlägg till idag. Annars kanske mina lungartärer spricker av för mkt morötter i köttfärssåsen.

Dagen blev inte den bästa.. Nippe behagade inte dyka upp till filminspelningen så vi kunde inte göra klart idag. Imorn kunde jag ha börjat 14.15, men måste istället åka till fittbyggnaden kl.11.00. Tack så mycket, den sitter fint i hjärtroten. j¤#&%rf ¤%5fi(=)"

Nu ser jag här att det finns ett band som heter OLA & POTATISARNA..det verkar vara nåt i min smak. Potatis är ju gott i munnen så varför inte i öronen oxå??

Träning senare och jag kan ju säga att gummibanden och 2km inte lockar alltför mkt idag. Sitter hellre hemma och lyssnar på denna underbara dam. Detta är talang! Kan trösta mig med att Buppis kommer hit efter träningen.. måste typ sova då, men iaf. Hinner kanske plocka lite löss från hans strumpa eller så.

Men hörni..vartfan e Cas??

Lektion á la sp05b

Kategori: Gymnasietiden

Får man maila den på kvällen undrar Kvikmor och stryker under lite text med en gul penna.

Larre babblar åter om Peace and love-festivalen och småpetar på datamusen. Och kanske sin egen??

Madde sitter bakom ryggen på mig och startar en alldeles egen blogg.

Anna och Helena kliver in genom dörren och pratar flak till studenten.

Skinny sitter brevid och läser min blogg och diskuterar vilka slags djur vi skulle vara. Cas = antilop, jag = jordekorre och Skinny = giraff.

En mycket lyckad historialektion där den enda som actually arbetar är Bea. :lol:

Pickenicke på valborgis är bestämt nu.. dock inte plats och tid. Låt vädergudarna vara med oss!

Hum hum hmm..vart e Cas??

Ångest

Kategori: Gymnasietiden

Nu dyker tjockis-korren upp ur sitt hål med kinderna fulla med nötter och stirrar hysteriskt åt båda hållen. Hon spanar efter läxmonstren som kommer för att ta hennes nötförråd. Ångesten är total!

[quote]To do:
Projektarbete inlämnat denna onsdag
Historia inlämningsuppgift måndag 5/5
Psykologiarbete inlämnat tisdag 13/5
Franskaprov Nationellt måndag 19/5
Historiaprov måndag 19/5

Projekt i eng c inlämnat
3 spanskainlämningar
Labbrapport om lökar
Göra om Hills like white elephants
Göra uppgifterna till eng-filmen
+ The småläxor[/quote]

Självmord frågetecken

En blodig söndag

Kategori: Gymnasietiden

En till helg är borta PÅ vinden och inte fan är man smartare i hatten för det. Ingen träning i fredags va ganska gulligt i ögat dock. Åkte till min lilla solbulle efter skolan och hmm... typ kollade på konstig film jag fick mardröm av. Gosesnosade med vovven oxå = jag blev glad i näsvingarna!

Efter att ha pluggat lite körkortstjaffs med Buppis var det dags för lördagens stora tillställning. :lol: Jag, Cas och Skins åkte in till stan och... ja eehh.. vi va i stan helt enkelt. Satt på en trappa, satt på ett stenlejon..ni vet det där vanliga. Det extraordinära va dock att vi såg Blondinbella på tunnelbanan.. herrjöstanes vilken grej att berätta för barnbarnen. Hon såg faktiskt riktigt gångbar ut i verkliga livet, men bara på onsdagar kl.18.26. Efter den trevliga trippen åkte vi hem.. en helt jävligt fin kväll á la geeklords. Me löf u! <3

Kvällen slutade med att världens pluttigaste hunk gick med på att ladda ner Dirty Dancing och genomlida den medans jag satt med hjärtat fladdrandes i hårfästet. Shiet va jag diggar den filmen.. vi måste skärpa oss Cas och komma back on track med sista dansen igen. Det är ren allmänbildning att kunna den!

Idager va det träning igen.. utöver de vanliga blåmärkerna och muskelfebrarna dödades Jennifers näsa. Efter en knaprig pyramid rann det bastanta mängder blod lite här och där. Men det är inget som inte kan stoppas med ett par tamponger och lite vaselin.

Luktar det krabba från stortån nu igen?? Jahahja.. då blir det badrummet för alla inblandade. Tjoppi!

NK = careface

Kategori: Gymnasietiden

1 månad kvar till min födslidag och vår skiva.. tänkte bara nämna det till er sorgliga stackare som icke kan räkna. Tappar man en tumme eller 2 är det faktiskt svårt att komma upp i 10. Prova själva!

Nu har jag läst om kromosomer och nedärvning av blodgrupper tills jag spyr småkottar av glas. Är inte övertygad om att det kommer gå helt jättebra imorn, men jag ska ändå inte bli atomklyvare och gå runt i vit rock och fula glasögon så nån kan ju ta och plocka upp mitt careface från golvet så att alla kan se det.
[quote]Ser du det här..?...så mkt bryr jag mig![/quote]

Nu luktar det tårta igen!

Biiiiip!

Kategori: Gymnasietiden

Mögliga blöjor och gröna morötter. Plåtasken är inte vacker idag.. det bipiga testet gick iofs bra, men lökigheten sitter fortfarande i som en bäver i ett gult kylskåp. Råkade hoppa över franskan lite sådär för att fixa näring till min hasselbulle Cazoor. Får hon inte tillräckligt med nötter varje dag så smälter hon ihop till en liten pöl.

För tillfället sitter eng c-mupparna i ett sönderollat datarum och "pluggar stenhårt med våra små projekt". Smootch sitter till höger och babblar om jultomten.. han är ljus och häftig och det är inte alltför konstigt att Toyo vill ta honom lite försiktigt i kolagrottan.

Imorn är alla glada för då är det prov på genteknik och det är ju fan nästan som julafton. Hela kvällen får man sitta och plugga när det är sol utanför. Fast man sitter ju fan hellre inne och blir gulblek och finnig. Livet alltså!

Pendeltåg

Kategori: Gymnasietiden

[quote]Det är något fel på dörrarna.. så fort vi inte åtgärdat det så åker vi. (stabilt sagt)[/quote]
Asså fan va jag är emot pendeltåg just för tillfället. Inte bara för att de luktar häst (på riktigt..lukta när ni kmr in på ett) utan för att tåghelvetet vi skulle ta till träningen inte behagade att fungera så vi fick gå och vänta på extrabussar som aldrig kom. Kom bara sådär en 40 minuter försent. På träningen knastrade mina axlar som en osmörjd osthyvel och det gick ganska piss att bygga. Men livet är som det är! Jag och Patte hade iaf ett trevligt djupt samtal på bussen hem och jag fick agera modell då lill-killen tycker att jag har för några bilder på bloggen. Fan va det ska gnällas jämt!
Skulle ha vart bilder här dårå, men eftersom sprayblog är det värsta pisset i världen så funkar det inte idager..alltså återkommer jag med dem senare. Tack för visad hänsyn och välkommen åter!

Jaha..nu måste jag hitta en mobil till Buppis som jag tycker han ska köpa. Han måste tydligen ha en ny även fast han har en som fungerar oooh så bra. Ska välja den mest rosa och glittriga mobil jag bara kan hitta bara för att han är min fredag.

Nu ska jag duscha både mina tår, ögonbryn och övrig kroppshydda. Detta för att slippa komplikationer med vaktmästaren imorn. Han brukar klaga på att jag luktar krabba. Ha det!

Overboobed och orange rand.. my new style

Kategori: Gymnasietiden

Skäms att jag sitter här som en punkterad sjögurka när det är så ultimat väder ute, men sola kan jag göra på väg till bussen sen eller så. Nu e Patte hemma igen oxå så nu får jag sällis till och från träningar, vilket får kastanjerna i min mage att skutta av lycka.

Idag var det hemskt att gå upp. Va hos min sötaste solbulle igår och då brukar man komma hem en inte alltför härlig tid. Men va gör det när man e kär i ögat och får se utsikt och fågelbajs uppe på telegrafberget. Efter att ha vilat ögonen i 5 timmar skuttade jag upp som en felknullad Duracell-kanin och hej och hå!

Efter/under den lökiga skoldagen spelade vi in vår inte alltför seriösa film till mösspåtagningen. Jag ska spela blondinpucko och självklart måste man ha massa jävla klet i facet då. Urringningen kan jag ta (mohahaha), men sminket fick min rosa själ att koka som en kastrull med nudlar. Folk bråkade som vildar över oförmågan att komma frammåt med skiten medans andra dansade robotdans och garvade som nerknarkade daggmaskar. Dagens underbaring va helt klart när Larre dansar loss så hårt att hon ramlar ner för backen. :lol: Svårt att stå och se kexig ut när man skrattar som en frustande islandshäst. Det blir nog bra med det där iaf trots ångest på vissa håll!

Min tröja luktar Buppis.. inte bra när man ska försöka plugga till prov. Herrejävlar säger jag bara. Lev väl!

[quote]- Har du sol på din balle??
- Aa, efter 5[/quote]

Fuskis! :D

Kategori: Gymnasietiden

Jag är ett med mitt fett! Det är mitt nya motto, som jag ska följa för att bli en ljusare själ och komma till himlen.

Träffade sötaste hunken i centrum i morse. Det gjorde mig såklart massive glad i höger näsvinge, men det gjorde mig oxå försenad. Men spanskan gick fan bra. Bokgrejset på engelskan oxå..people sa att det lät som om jag hade läst hela boken iaf. Nice! Dock fick vi tillbaka inlämningen om De vita elefanterna. Jag fick inte min text för jag hade fuskat för mycket. Pandamammor och helikoptrar!! Haha, helt kul eftersom Cassandra använt samma sida. Ingen idé att vara arg i ögat över sånt underhållande trams. Det är bara att göra om skiten och skriva om cp-boken så att man kan gå ut och sola om det finns nåt kvar av den här jävla håltimmen.

Har även haft en fin liten session med sam-klassens vackra pöjkar. Once again fick jag höra att jag är lik Ika i rutan. Bra eller dåligt..hmm :lol: Lilla griiisen!!

Lukta hej Bob!

Bullar..dagens ord??

Kategori: Gymnasietiden

Hemma från träningen igen.. lyckades springa de 2 km utan större cancer-attacker, men uppvärmningen efter va ju bara så extremt lökig. Ville hänga mig i ett av de gröna gummibanden!!! Dock räddades atmosfären av bläck-mustascher i facet och blötläggning av Cassies ass. Som tur va kunde hon torka det i handtorken på invalidtoaletten. (video finns att glutta på för intresserade)

Engelska-läxan är värre än jag trodde. En nackdel är ju att boken jag ska skriva om inte ens är utläst. Är på sidan 63 av 252 så nu får jag peta mig rejält mellan näsvingarna och låta fantasin flöda. Jag älskar ju den här boken för dess detaljrika miljöförklaringar och annorlunda tema..låtsas vi!

Nu har Anders lyckats med det omöjliga..eller så såg sprayblog-folket mitt arga öga och bestämde sig för att fixa problemet innan de gjorde stort i kallingarna av ren rädsla. Personligen tror jag att det är Anders som besitter en stark magisk kraft, som dödar alla som inte kan göra en baklängeshjulning i motvind.
Andz - säger:
Känner mig bara inte så magisk
Linda säger:
Det gjorde inte Harry Potter heller innan han fick brevet.. vänta du bara!!

Hoppas nu att alla andra små tomtar ute i landet oxå kan kommentera så att jag slipper känna mig så extremt mobbad och ikke poppis som jag gjort den senaste tiden. Tog nästan självmord med en spade igår för att det kändes så tungt..NOT! Men nu blir Skin och Cas lite glada kanske.?.. sötare hasselbullar får man leta efter!!

Sen ska jag meddela att Rickard är min söta lilla solbulle. Jag tycker om solbullar VÄLDIGT JÄVLA MKT!! Man kan mosa ihop dom så att dom blir helt platta och sen äta på dom.. så perfekt rund form. Så imorn efter skolan vet du vad som väntar min lilla solbulle.. platt som en pannkaka kommer du att bli. Me love u long time!
 

Solen är hasselbullig!

Kategori: Gymnasietiden

No air no air.. fan va jag ska hålla på och tjata ut låtar när jag gillar dom. Lyssnar hela dagarna om och om igen som en apatisk bäver och tillslut vill man bara spy på låten. Livet alltså!

Hej solen, du e välkommen! Helt jättefint att sita ute på rasten som en fransk varmhund och steka. Tror min gulle hasselbulle håller med på den punkten. Har kommit på nu att denna sommar ska jag göra en radikal förändring i solandet. Ska verkligen försöka att inte få så mkt sträck av bikiniöverdelen = massive svårt i mitt case. Jag önskar mig själv lycka till!

Har gjort färdigt spanskan på någe mirakulöst sätt och håller på med fittengelskan nu. Vet dock inte riktigt vad jag är supposed to do. Men håller man tungan hårt åt höger och flaxar samtidigt med armarna brukar det lösa sig. Ska nog ta mig samman ännu lite mer senare och åka till Torvalla lite tidigare och springa de satans 2 kilometrarna som får både lungor och övriga inälvor att rosta sönder.

Men nu får ni klara er utan min underhållning ett tag.. cya!
 
 
 
Kommentarer:

 Så du ska sola topless i sommar? O.O!!!! 
Skrivet av Anders den 21 april, 2008 kl. 23:11 #

Polerad plåtask!

Kategori: Gymnasietiden

Jag tackar för inlägget sötaste systeris.. nu va det fanimej år och årstider sen vi sågs så vi får pallra våra valkar över soffkanten och ta oss samman!!! :lol: Samtidigt kanske sprayblog-folket kavla upp sina ruttna skjortärmar lite och fixa så att man kan kommentera igen?? Det börjar bli lite väl ryckigt i ögat nu tycker jag!!

Plåtasken känns polerad i de flesta hörnorna utom den hörnan där alla läxor ligger och skräpar. Högarna växer sig större medans mitt intresse krymper för varje nanosekund som går. Men vem orkar reflektera över det när man kan sitta på en brygga och vara lycklig i ögat??

Träningen idager va jobbig i fler än en muskel.. även om vi fick tillbaka krafterna något av den mystiske mannen i bilen. Froid, iförd sin bästa måströja, var oerhört sugen på att visa upp sina talanger på motorhuven. Men i rädsla för att Cassandra skulle bli avundsjuk och börja böla, som en katt utan hår, spolade vi ner den idén.

Men nu alla barn är det dags för det ni så länge längtat efter.... The end!

Vill kommentera!

Kategori: Gymnasietiden

Jag vill kommentera men eftersom det inte går så gör jag mitt gamla hackartrick.... SAKNAR DIG PÅ MSN SYRRIS!! MITT SÖTA LILLA SPARKLE-FACE!!! Det är så tomt utan dig bluttandes massa onödigheter om kvällarna me mej!!! KRAM...

oh just d, förresten... HALLONNÄSA, HALLONNÄSAFRÄSA!! SLUTA FRÄSA, MED DIN HALLON NÄSA.. HAAAAALLOOONNEEEESAAAFREEEESAAAA.........

/cAtRiN :P:P:P

Trumkonsert

Kategori: Gymnasietiden

Det finns ungdomsljud oxå informerar Rickard och slår som en överkåt eskimå på sina små mongade trummor. De massiva hörlurarna är ju pricken över i:et. Ser ju inte alls skojsig ut. Snuttigt indeed!

Ikväll kanske det blir liten get-together med laget, men jag e lite confusad över var och när det var. Ska fixa sen när flodvågorna slutat härja i Venezuela. Du kan gå eller inte gå..det väljer du själv.. och det bestämmer vi då! :lol:

Ses på övervåningen med 3 defekta penisar i jackfickan.

Uppsats och pizza

Kategori: Gymnasietiden

Sitter i en omänskligt lökig datasal och har precis skrivit färdig nån jävla uppsats i svenska c. Skrev en krönika om våld i samhället med en space-knapp som e totalt cp. Nån som vill läsa den så kan ni lägga ett bud nästa torsdag. Budgivningen börjar på 175 kronor.
 

Lyssnar lite på No Air och gluttar på Kviken som sitter brevid och har ångest. Väldigt fina örhängen har hon oxå..haha! Snart e det lunch = pizza. Inte så nyttigt, men jävligt gott! Sen har vi ju träning ikväll oxå så hela himlen och havet är det ju inte att vi får i oss lite överflödiga fettjuicer. Ska hem till Cas after school och gnaga på hennes armbågar. Ska bli sååå skönt i hörntanden!

Ha en bra dag alla pandamammor och skogstomtar!

Hemskt!

Kategori: Gymnasietiden

Asså herre min skapare.. nu är jag klar med uppgifts-helvetet. Är så sjukt missnöjd att jag inte riktigt vet vad jag ska göra med livet. Jag som va så satans glad efetr träningen. Fick lite sällskap under skrivandet dock..Rickard på msn och en fffeeeet jävla spindel som kräla runt på golvet. Höll på att skita på mig för den va verkligen äckligare än äckligast. Jag döpte den i vilket fall som helst till Leffe och släppte ut den på altanen. Kunde inte låta den kvävas i ett glas hela natten och jag kunde inte låta den vandra fritt här inne. Så nu vandrar Leffe ute i Sverigekylan. Hoppas han e lycklig!

Nu ska jag sova som en stor fet blåskatarr!

Sobreviví

Kategori: Gymnasietiden

Holabandoooola!!

Jag överlevde de 2 km på en helt ok tid oxå.. trodde att mina lungor skulle lämna landet ett tag där, men jag knep ihop låren och tänkte på mjukglass. Måste även få skryta om att jag körde stillstående flickis + rondat flickis helt med egna små händer och fötter. Kändes som en riktigt fin mandarin runt juletid. Även Patte va duttig i ögat och studsade runt som en galen gråsparv. Han ska oxå börja träna med senior A nu och det e nice nice nice. T.ex. slipper jag sitta ensam på bussen hem. Me are kind of happy!

Dock inte över idrottsuppgiften.. vet lixom att jag inte gjort riktigt som man ska och jag har typ hälften kvar, men bara man lämnar in nåt så kanske Gud ser att man e en saftig liten prilla som han vill belöna med sitt finaste guld. Men nu har det svävat ut lite för mkt här så vi får väl ta och plugga istället.

Lycka till alla prilliga sillar!

Idrottsarbete

Kategori: Gymnasietiden

Hallå i stugans 15 hörn!

Sitter här och försöker lista ut hut jag ska genomlida livet...det är inte lätt kan jag lova. Till att börja med måste idrottsuppgiften göras (huuuur??) och sen klara av att springa 2 km utan att stupa som en soldat med för trånga stövlar.

Igår, efter en glad och lessen dag i skolan, skuttade jag som en rosa fluffig panda hem till min lilla hunk som fortfarande har körtelfeber i både öron och hjärna. Träffade på hans förtjusade far som man får stor lust att klappa mustachen på. Fick iaf en liten kram som muntrade upp i hårsäckarna. Later on spelade vi ett mkt intressant spel på datorn..nån psykolog som skulle hjälpa enormt psykiskt störda personer. Och för att göra kvällen komplett så fick jag ett MASSIVE skrattanfall som höll på i säkert 30 minuter. Först skrattade jag åt mina egna fula skratt, sen åt en host, sen skrattade jag bara för att jag redan hade börjat. Det roligaste av allt va när ett hårstrå som fastnat i Rickard panna hade rmlat bort..då skrattade jag helt hysteriskt för att sedan avsluta med att skratta åt ordet korv. Sammanfattningsvis kan man ju säga att jag kommer overlive you all ..ett skratt förlänger livet! :lol: Dataspelet hade dock satt igång feelings av rädsla i mer än bara en hjärna.. Det va inte så farligt till bussen då jag fick sällskapis, men på väg hem tog jag av mig skorna så att inte nåt mongo inne i skogen skulle kunna höra mig. Så där gick jag i mina strumpor, som en felknullad japan, och kände stenarna knåda sig in i fötterna. Mycket stabilt!!

Jaha, och idager då? Alla som vill veta räcker upp en hand.. (alla viftar som en vild Hermione på trolldrycks-lektion förstås).
Dagen började dramatiskt med att jag höll på att missa burren. Fick halvt slänga in cykel bland lite buskar och rusa som en fåraherde utan tandställning. Sedan väntade en angenämt kort skoldag.. lite genomlidbar historia, korvgryta med ris och sedan titta in till Viveka och visa fejjan. Det bästa med dagen var att få våldta Cassilus mage..det gör mig alltid lika upprymd i de bakre delarna. Och som Cas själv säger: - Jag blir alltid så utmattad efteråt.
Det blir lätt så din genmaniplerade tulpanfejja! :lol:

Nämen om man skulle sätta igång med de viktiga sakerna nu då så att man kan bli nåt här i livet. Vi höres senare om jag överlever kvällen. Tjoppi!

Helena är tjej!

Kategori: Gymnasietiden

Läxberget (tänker på venusberg) är större än vad jag trodde, spanskan tar kol på alla daggmasker i buken på mig. Har nu gjort 6 sidor grammatik, översatt en dikt och försökt förstå veckans text med mindre lyckade resultat. Kvar återstår ett grammatikpapper och en översättning av Bockarna Bruse. Börjar känna små ångestattacker komma ryckandes i näsvingarna när jag gluttar i kalendern. På torsdag ska idrootuppgiften in (har ej börjat på), på tisdag ska eng-boken vara utläst (har ej börjat på) och veckan efter det är det projektinlämning (har ej börjat på). Tycker mig kunna se nån typ av mönster..hmm.. eller så är det jag som har lite för mycket ugglor i stortårna.

Skoldagen va inte direkt mycket att hänga i äppelträdet. (Där ska det iofs bara hänga äpplen och allehanda löv) Vi diskuterade mösspåtagningen och Madde var full av extas då hon hejvilt planerade idén om att göra en film-trailer. Helena drogs med av Maddes tankeflödning och kom fram till den extrema upptäckten att hon är tjej. :lol: [quote]Nämen vänta.. jag e ju tjej!![/quote]

Under psykologin var det geeklording på hög nivå.. sånt här ska man fan inte kunna egentligen. Men fan va jag lövar det mina söta nördar!
[quote]- Va heter Ginny\'s första pojkvän?
- Michael Corner
- Va heter mamman??
- Kendra
- Hur stavas Lunas pappa??[/quote]
Ska bli spännande att glutta in er religion.. hahaha jävla nördar :lol:


Ikväll blir det massa slit i gummibanden igen..träning träning every day, that\'s a lövly price to pay. Hey hey! (för de som vill kan jag sjunga den med melodi för en mindre summa pengar). - Men vem e det som klampar på min bro?? - Det är jag, fetaste Bocken Bruse..jag vill att du ska äta upp mig för jag e så fet att jag är helt deprimerad och vill ta självmord.

Hahaha..livet alltså!

Bluemark & dega pantalonger

Kategori: Gymnasietiden

Jahaja! Här sitter jag som en pösig munk och hoppas att Kina ska bli invaderat av Polen så att man kan få sina jävla frukostflingor nån gång. Kinapuffar och små mögliga vantar..jag e trött och uttråkad. Men jag har iaf gjort den ytterst flummiga analysen av Hemmingways ultra-äckliga lilla berättelse Hills like white elephants. Hur obetydelsefull den lilla stycket med bokstavskladd än är så känner jag mig nöjd i hjärtat med mitt performance.

Träningen var oerhört seg i muskulatur-strukturen. Fick feeet smäll på ögat som börjar få en fiiin färg. :lol: Jag, och säkert även andra medmänniskor, kände mig som en sexuellt frustrerad barrakuda (?). Det ultimata skulle ju va att någon gång få känna sig som en välsvarvad plattfisk, men det får bli om jag överlever 2 km-joggen på onsdag. Be för mig!

Har precis läst bockarna bruse.. fet saga! Läs den om ni har tråkigt..så får ni ännu mer tråkigt. Mohahahaha!

Ses i ett senare skede av livet.. imorn e det skola igen så det är väl bäst att slå pannan i kudden. Cya!

We are the lovers

Kategori: Gymnasietiden

Jahaja.. brist på inlägg ser jag..IKKE BRA!! Men jag har ju varit så oerhört upptagen med att titta på Rocky 1,2,3 och 4. (suck!!!) Nästa gång väljer jag film..for real. Blutta iaf ner till Trinntorp och åt, iofs under stora ångestpåfrestningar, men har man stortår så har man. Vet inte riktigt alls vafan jag filosoferar om nu, men det va dock jävlarns vackert när Rickard spelade Heart never lies för mig på le guitar. Hej hoj tår i ögat frågetecken

Jag känner mig som en sliten kamel och tänker av nån äcklig anledning på läxor och brist av pengar. Kanske kan träningen ge denna dag en skvätt syréndoftande sköljmedel. Pandamammor och stångsparris! Söndagar borde inte få finnas.. en saffransbulle kan ju lixom inte mäta sig med ett wienerbröd från Bohuslän. Eller va säger du Blenda??

Nu ska jag badda pannan med urin från nyckelpigor. Har hört att det ska va bra för den sociala kompetensen. Tjoppi!

Trib to Dumbledore

Kategori: Gymnasietiden

But alas, he died in vain

Boring

Kategori: Gymnasietiden

Sitter ännu en gång i biblioteket för att undkomma lektionens strypande tristessfaktorer. Denna gång är det bild som får mitt hjärta att mensa ner sig av hat och ångest. Ska göra en bild som förmedlar ett statement. Mitt är: Äter du snabbmat så blir du fet! Har klistrat upp bilder på extrema fetton på ett papper och letar efter bilder på fettbildande saker att smacka upp på kollaget. Lövli...not!

Förkylningen krampar i fejjan och ögonlocken fladdrar som fladdermöss med nervskador.

Ikväll är det träning och eftersom jag bor i en kartong långt från civilisationen får mor komma med kläder och diverse så att jag kan åka direkt. Med den extrema hjärnkapacitet jag har kan jag räkna ut att hon kommer om ca. 10 minuter. Då ska jag springa genom korridorerna som en jävla galning och skrika hibreiska kärleksord till alla jag möter. Tror det kan vara bra för min sociala status.

En sjömans biff och en sjömansbiff!

Frihet

Kategori: Gymnasietiden

Ögonen flödar över av trötthet efter natten avsked av italien. Efter att ha suttit på Kök&Bar hela kvällen och kollat på fotboll och vidrig otrohet skuttade vi hem. Daniele fick lite godis och en osthyvel as a present. Om jag hade haft en egen osthyvel hade jag tagit livet av mig med den då vi va tvugna att gå upp kl.3 igen och åka till skolan...MITT I NATTEN! Tog ett jävla tag att säga hejdå till alla, lr det kändes iaf så eftesrom jag bara ville att de skulle dra fort. Det var svårt att se lessen ut i ögat när man bara kände hur jävla skönt det va när bussjäveln försvann ur sikte. FREEEEEEEDOM!!!

Nu sitter jag på engelskan och försöker tolka en helt sjukt vidrig text om Vita elefanter. Hemingway kan inte ha vart nån vidare rolig typ om hans intresse i livet va att skriva sånt här piss. Datarummet är som vanligt lika lökigt som jag och Cas efter dagens buggturer på idrotten. Kan ju lova att det var mer än bara en valk som svängde i takt till dansbandsmusiken.

Dingadingading here goes my hero..dingadingading I don\'t know!

Bakisbajs och redovisning

Kategori: Gymnasietiden

Efter en kissigt grå dag med tryckande bakisbajs och allmäna psykiska påfrestningar sitter jag nu hemma, fri från italienare och ganska fri från ångest. Bakisbajset har lämnat kroppen, italienarna åker hem om cirkus 13 timmar och projektredovisningen avklarades utan större benbrott eller näsblödningar. Däremot fälldes en ganska massiv volym av tårar då sötaste Simon skulle redovisa. Det är nog fan en av de vackraste varelserna jag nånsin sett i livet. SÅ JÄVLA FIN MÄNNISKA!

Nu luktar det tårta igen!

Ångest

Kategori: Gymnasietiden

Högerfickan uppe! Där pillar Cas runt för att hitta min mobil. Vi sitter i bibblan yttesrt uttråkade och försöker förbereda oss för projektredovisningen senare idager. Det hela resulterar mest i mer ångest och lökluktande stortår. Det fina med kråkpastillen är dock att vi är fria från Italien ända tills kl. 18.00 ivkäll då vi ska ha middag här i skolan. Lyckan är total..or not!

Igår hade vi ett extremfult partaj i Nyboda med alla inblandade.. Diverse italienare slemmade på alla svenska flicka de kunde komma åt och smurfet tog slut fortare än fortast. Kanske för att några mindre roliga själar gömde undan och smuttade i all hemlighet. Kasst!

- Skinny, får jag titta på dina ögon?? ... Åh jag ser mig själv i dina ögon, fan va snygg jag e!! :lol:

Nämen nu tror jag att det blir rakblad och överdos av tabletter. Jasså du har en slida?? Det har jag oxå..best friends 4-ever then!


Imorn åker de jävlarna = Lycka for real!!!

Oh ah marmelad!!

Kategori: Gymnasietiden

Nämen äntligen... har dumpat min italiano hos de andra svettiga gurkstavarna och har nu a moment of freedom framför min käre gamle dator. Ögonen håller på att falla samman av ångest och planering av dagarna. Samtidigt faller kroppen ihop av diverse träningar med Caszns snuttiga lilla lag. Det är fett kul though! Ikväll är det 1,5 timmes styrketräning. Sedan studsar vi som svettiga bananflugor in i Torvallas väldoftande duschrum. (old tungelsta-style) Sen griper vi tag i varandra och kubbar i vildaste trav till bussen och möter vår smalaste vän för att gå på Froids skiva. Kan bli kul i kaluffsen. :D

Jaha..nån kanske vill höra en liten sammanfattande snutt av de föregående dagarnas aktiviteter. Den ångest vi känt och känner kanske inte riktigt kommer träda fram genom tangenternas plastiga yttre, men så är livet.

Fredag:
Efter lång jävla väntan utanför skolan kom bussen me de små skorstenarna som genast började röka som galningar. Cas och jag tog med våra vackerheter till donken och sedan vidare på träning. Min 1:a träning med srA. Dom ruttnade uppe på läktaren och jag hade feting skoj. Mohaha! På kvällen tappade vi bort oss i vår egen Stockholms stad och satt med alla italianos och degade på ett café. Kvällen avslutades med 3,5:or från 7-eleven till de små liven.

Lördag:
Vi dumpade av människorna inne vid Gullmars så de kunde tråka&frysa @ Waxholm och Skansen. Själv skuttade jag som en bäver hem till Rickard och mysispysade tills det blev kväller. Mkt ångest och fix och trix hade pågått om hur vi skulle fixa en trevlig kväller. Då ställde världens bästa Anders upp och bjöd oss till Tungelsta. Har saknat de små stugisfesterna. Vi åkte dit och bjussade Italien på diverse alkoliserade flytningar och det hela blev riktigt lyckat. Vi dansade som bisonoxar och hemvägen va sjukt rolig. Snygg-Daniele hoppade rakt in i en buske och va otroligt underbar. Federico spydde = vårt mål uppnått.

Söndag
Ingen jävla sömn här inte lilla gubben! Drog med oss de otroligt trötta smågubbarna in till stan och dega runt i 100 år. Dom käka helt otroligt massiva portioner på McDonalds och rökte enorma mängder som vanligt. Cas och jag dumpade våra 2 bölder och åkte till träning. Fångade skruvar och diverse = kul i ögonen! Strechen i brygga var dock inte helt ok..mina axlar har gått av på mer än 511 ställen. :lol:

Idag:
De gluttade på världens mest meningslösa historialektion. Alla bara satt och hängde som döda flourtabletter. Sen va det lyriktävling i aulan och det va ju inte heller en stor succé direkt. Tiden går när man har fötter så nu sitter jag här och bara känner frihetens vingslag fläkta i fejjan. Ska bestämma kläder till ikväll och förbereda mig mentalt för styrketräning. Jag e rädd i ögat.

Skriver så fort jag dumpat min lillkille nästa gång..mohahaha!

Italien anländer...

Kategori: Gymnasietiden

Tillfälligt avbrott i kolgruvan är fixerat och vagnarna till Säffle har åter tagits i bruk.

Kom precis hem från en jävligt sjuk Rickard(aka Svettnisse). Gav honom lite Ben&Jerrys Cookie Dough bara för att jag e så snäll i mössan. För alla vet ju att man mår så mycket mer soligt i ögat av glass när man e sjuk, fet eller allmänt sugen på nåt att äta. Soligt i ögat är det dock icke att inte träffas på typ en vecka. Ungefär lika illa som att trampa ihjäl en buggande flamingo.

Och appropå bugg så måste nämna att idrotten idag va extra skojsigt. The Geeklords dans va ju bara så melodiskt penetrerande. Det sista steget fick sannerligen svettlökarna att öppna dörrarna för omvärlden.

Imorn händer då det vi så mkt såg fram emot för ett tag sen, men nu helst bara vill slippa. En bit av Italien anländer hit till Tyresö i form av de allehanda utbytesstudenter vi bodde hos för ett år sen. ETT ÅR!! Vad ska vi prata om, vad ska vi göra, hur fan ska detta gå?? Anna har ju redan sitt planerat: gifta sig med den jointrökande bilgalningen som hon så länge velat. :lol: Jag känner bara en stor ångest inför det hela.. det blir som att passa barn, och det är inte riktigt min grej. Har iaf kommit på att jag ska bjussa på pannkakor nån dag. Men hur gör vi med dom under träningen imorn..vad ska vi göra på lördag..och på söndag?????? Hjärnan kriverar av diverse molnbyar i nordvästlig riktning. Kan även hända att en del regnskurar hopar sig i öst.

Men nu ska jag nog trippa bort till min säng, som en ballerina utan stortår, och skriva en lista över saker man kan prata med stackaren om. Jag brukar ikke ha något problem med att prata, men i detta fall känns det som om en lista kan komma väl till pass. Wish me luck!

Fortsättning följer...

Beautiful sadness

Kategori: Gymnasietiden

Mr. Hankey the christmas poo!

Asså nåt märkligt har hänt denna dag..vågar nästan ikke berätta i rädsla för att få stryk av monsturösa medmänniskor. Men jag har gjort 3 läxor idag!!!!!! Svenskan, labbrapoort och en spanskainlämning. Måste nästan gå och sparka om kull en gammal tant eller spotta småbarn i ögonen bara för att vara lite ond.

Underbart vacker

Jag blir hög bara av att se dig..hög på kärlek <3

Butters

Kategori: Gymnasietiden

Grattis Marcus som fyller 18 små tårtor idag!

Uuussch.. mamma och jag pratar mediciner. Får bara tragiska attacker i hjärtroten. Egentligen är det ingen idé att det finns sjukhus för om man inte är gravt döende så gör dom ju inte direkt nåt ändå. Ger personen en spruta för malaria och hoppas att den ska funka mot vilka problem det nu är man har. Uuuusch!

Tisdagar e ju inte direkt favoriten i skolan och det blir ju inte direkt bättre när inte min make Cassandra Göran Karlsson är där. Dock piffade min sötis upp dagen med ett snuttigt samtal. Ska nog guppa hem till honom imorn, men då får jag fan pilla mig i nacksinnet och göra de här jävla läxhögarna, som snart är i nivå med Mount Everest. Ska bara nörda runt med massa onödigt crap först... och då vet vi alla hur resten av kvällen slutar.

Tjejer med stora bröst är korkade...Sen är det bara så att jag har en ny kärlek i mitt liv: Butters från South Park. Asså påriktigt!!! Kan man vara kär i en seriefigur så är jag nog fan det. Han e sååå söt att mina näsvingar fladdrar ikapp med måsvingar i solsken. Lululu I\'ve got some apples..Up up and awayyyy..

School is not a pool

Kategori: Gymnasietiden

Smutta muttan.. den e precis där!
Första dagen efter lovet och mardrömmarna hopar sig i pannloben. Ångest inför läxor och italienare blandar sig med uppstötningarna från smaksensationerna i matsalen. Då är det inte mer än rätt att smeta en taco-tallrik i facet. Cas och jag instämde i den tankegången och smällde i oss en varsin under stressade operafanfarer. - Hey you..I\'ve got a plane to catch!

Jag e så trött i ögat att jag knappt känner igen gårdsfolket. Kom hem från inventeringen, på Willys i Bromma, för typ en timme sen och har suttit som en knastrande blodigel över grammatikboken i spanska. Fan va skolan får en att må dåligt! Efter att ha räknat diverse såspåsar, glassburkar och stillahavstorskar e man fan inte sugen på att plugga som en sugga hela natten. Får iaf skjuts to school imorn av mami.. thank you!! <3

- This is a bus!
- Are you siiirious??
- Yeesss..look around you...siiriously, this is a bus!

- Har livet vänt upp och ner på ditt ögonlock??
- Nej, det är ögonlocket som har vänt upp och ner på mitt liv!
(Skinny mobbas på tunnelbanan..förlåt raring men du vet att min verbala öppning bara måste yttra sig alltför ofta)

Och om nån vill förvara nåt så har jag ett ypperligt ställe för både små och stora saker. Kan bli lite kladdig, men är förvaringsplatsen under navelhöjd så får man fan räkna med det.

Nu måste jag nog sova tror jag.. fast har mkt kvar att plugga. Skulle sitta pörfa med en time-turner nu. Hermione, where are you???