lindilus.blogg.se

Geeklords <3

Kategori: Livets lilla gång

Eeeeh heeej!

Mucho stor lycka att återförenas med de andra 2 medmänniskorna af the Geeklords. Så stor lycka att jag stannade efter träningen och tittade på deras välformade klyftor när de skuttade runt med srb. Jag gillade verkligen Maddes rövsucker-style att ge bullar till tränarna. Host host, låt mig bli topp, host!! :lol: Ser, hur som haver fram emot, att gosa med mina små bönor imorn och kanske stryka mina trosor med Caszns nya strykjärn. Har hört att det ska vara jättebra!

Annars är det väl mest Zoo Tycoon 2 som fifflas med för tillfället. Sjukt mysigt litet spel där man bygger en park med söta djur. Jag gillar såklart flodhästarna mest och de sköna meddelanderna man får som varnar för olika missöden i parken. T.ex: Djurskötare kan inte nå den medelstora bajshögen! (Vad bra att man får veta att det är en korv i storlek medel)

Imorn ska jag upp tidigt och, med hälarna lätta av lycka, lubba iväg till Hornstull med vind och vårblommor susandes i håret. Fast i verkliga livet kommer jag under allehanda stön och ångestattacker såsa mig till diverse bussar och halsova som en dillstuvad hummer. Hoppas det inte är alltför mkt folk så att man slipper bli hotad till döds för att en servett inte har rätt vikning eller för att en bussremsa är orange och inte grön.

Aja.. life goes on..
 
 
 
Kommentarer:

 SHIT DU KOMMER BLI SÅ RIIIIIIK! DU FÅR BJUSSA MIG PÅ NÅT NÄR DIN FÖRSTA LÖN KOMMER!! Tänk på att jag är fattiga studenten nu!!! 
Skrivet av catrin den 30 augusti, 2008 kl. 11:41 #

Porr i kanal 1

Kategori: Livets lilla gång

Livet alltså!

Igår var en av det jobbigare dagarna i livet. Telefonsamtal extremt tidigt på morgonen och missad träning pga jobb. Jag var inte alltför glad, men jag fick iaf skåda Idol-Sibels ljuva yttre och det vill jag lova satte fart i kallingarna. Om nån vill ha min autograf nu är det bara att hojta.

Om ett par mindre klockslag ska jag och Ricken (Caszn nya påhitt) åka till centrum och utföra diverse viktigheter. Jag ska bland annat beställa en tid hos psykiatriker åt Cassandra, som igår fick skåda diverse pungpåsars porriga pastillar på Sveriges television. Skandalöst! Vad är det för ett 2008 vi lever i????

Nu skuttar ja iväg då om ingen misstycker...

Rännan på mosters hund

Kategori: Livets lilla gång

Heeeeeeeej alla glada och lessna och hej även alla med extremt fula kroppshyddor och sustatusstanker. Däribland är jag inräknad efter ett pass på kära Mariatorget. Var mysigt på något vis att smussla in som en hårdkokt krabba på morgonen och inte finna hela placet smutsigt och crowded med kalsonger och kartonger. I det stora hela var det en fin liten arbetsdag. Hittade dessutom massa roliga pengar att ge till Ricky, som studsade upp och ner av totalitär glädjeförtjusning.

Sitter i stugan och förundras, någonstans ovanför ögonbrynstrakten, över att jag inte har någon träningsvärk från igår. Är jag på väg att dö eller få en allvarlig baciliusksjuka i kroppen??? På spaning i Lindas muskelfibrer lixom!!

Känner även att jag saknar det lilla fulegänget från skolan en väldans massa. Krysso eller kräftis snart så att man får dra er i gylfen lite och kanske, bara kanske, får inhalera er sustatus.

Men nufick jag brådis i badbrallorna... ska städa takrännorna på mosters hund så jag måste rusa. Vi säss!
 
 
 
Kommentarer:

 hatar mig själv.. hatar att aldrig vara fin... hatar hatar hatar... vill typ dö! 
Skrivet av catrin den 27 augusti, 2008 kl. 20:50 #

Midnatt råder...kind off

Kategori: Livets lilla gång

Sitter i stugan och filosoferar över livet. Ricky snarkar loss bakom gardinen medan jag försöker underhålla mig på bästa sätt genom att titta på Rushkinoff vodka, lukta på gamla pizzabitar och läsa diverse bloggar. Sms:ade just med Beeeeenny och jag ska öppna imorn. Happy att det är på Mariatorget, men det kmr bli extremt vattnigt i ögonen att skåda dagens ljus vid en sådan tidpunkt på dygnet. Kroppen kommer antagligen även känna sig extra morgonmör då vi idag har fysträning med någon slags body builder. Hoppas bara att det ger andra resultat än brutna lårbenshalsar och muskelinflammationer. :lol:
Detta siktar jag på:

Mun och snopp!

Kategori: Livets lilla gång

Bloggskrivandet har blivit helt fuckat.. ungefär som en felknullad bäver och sånt vill man ju helst vara utan. Här kmr då lite raportering från det senaste uppehället av livets dagliga dos.

Gårkvällen spenderades med den alltid lika klämmiga Casboo, som kvällen i ära bakade en hallonpaj som tilltugg. Under baket kom vi fram till att mitt hem luktar mun och snopp. Kanske inte den bästa kombon i ett kök, men jag tar det som en komplimang. Sen tror jag att det blev lite för mkt Sex in the city för jag drömde att min mamma gav mig en glass med en dildo i och att Rickard + bror gjorde en nakenfilm i sitt badkar. Helt krystifikt!!!

Idag va det träning som hette duga med mer tyngd än en fluga. Körde hela programmet med diverse bygg och dylikt. Kan säga att det var mer än en lungblåsa som jobbade övertid.

Just för tillfället sitter jag i stugan och spelar BackPacker2 och kollar på ett program om pedofiler. Haha, riktigt nydeliga aktiviteter!!

Sprucket tunnbröd

Kategori: Livets lilla gång

Bristfällig rapportering i byxan kan man tycka och det finns allehanda svar på det som kan ges i utbyte mot en smärre summa pengar eller massage av min bedårande träningsvärk.

Gårdgadens träning var mysig.. att bygga var helt ok och det var nästan, NÄSTAN!!, kul att göra flickis. Dock dog man lite halvt i slutet av alla hopp och fällknivar och jag kan lova att sustatusen inte sjöng söndagspsalmer om julaftons ljuva doft. Men det vädrades snabbt bort då jag satt i centrum i 45 minuter och inväntade bussen. Hann kissa bakom en buske oxå under den tiden och det kan ju vara bra att veta.

Idag vaknade jag till ljudet av Bennys ljuva stämma som meddelade att jag ska jobba klockan 6.00 på Hornstull imorn. Roligare nyheter har man ju fått, men jag ska bita mig i kragen och hoppas att det blir ett så litet fräthål som möjligt.

Jaha, annars då?!?!?! Trion är hemma i landet igen, dom bygger nya hus på andra sidan vägen och jag äter en hemmasnickrad tunnbrödsrulle med torrt sprucket bröd och korv med ketchup. Det var va jag hittade. Muuuuuums!

Joho men jaha.. va tråkigt livet är..vad gör alla??
Beautiful sadness
 
 
 
Kommentarer:

 jag sörjer min skadade blogg ännu! 
Skrivet av catrin den 21 augusti, 2008 kl. 17:11 #
 

 KRYSSNING! trio + trio + trio = triornas trio! När var och hur babe?!?!? ;) 
Skrivet av casilduw den 21 augusti, 2008 kl. 21:30 #
 

 ey va fan.. ska ni på kryssning.. jag ska åka den 28-29... heheh. tänk om vi prickar in samma dag.. CRASSY! 
Skrivet av catrin den 21 augusti, 2008 kl. 22:07 #

Pizza och jobb

Kategori: Livets lilla gång

Igår va det pizzabak och bomber man hemma hos Tin. (Jag vet att man blir fet av pizza) Jag sög ganska stenhårt på spelet, men det var kuligt som en sommarsol i augusti. Efter den lilla sammanstrålningen gled jag över till Rickard as usual och kollade på 27 dresses. Har ju sett bättre kan jag säga, men den var helt ok.

Idag, med sömnlöshet dunkande i pannan, jobbade jag åter på Hornstull. Denna gång med den ytterst trevliga pricken AM, som fnissade lika psykadeliskt som mig. Allt förutom tidningarna var helt ok... hade bara 50 öres diff i kassan. Mkt bra mkt bra!!

Tänkte nog att jag skulle sova nu lite innan träningen så att jag ens orkar pallra mig dit. Är så jävla trött på att åka buss. Det är typ det enda jag gör. Om träningen slutar 22.00 är man hemma typ tidigast halv 12. Ah och så kan det ju va!

Nu har jag gnällt klart..tackar som frågar!

Tråk!

Kategori: Livets lilla gång

Jahaja!
Nivå på en Söndag var inte alltför dumt.. bara lite tyst och tomt. Dock var det ju gott om äldre män. Och då snackar vi jävligt mycket äldre med fula gula skidjackor. Man har tydligen såna när man träna såna där snygga rörelser vi fick skåda igår. Cas behöver inte iaf oroa sig för att hitta en make inför framtiden nu.. skidjackan ställer lätt upp då han tycktes mkt intresserad av hennes kyliga otrevligheter. Lite annorlunda samtalsämnen dök upp då vi satt och smuttade på diverse pommes och vätskor. Udda bröllop, föda barn och en jävla massa jobb...fast vi balanserade det hela med att föra in samtalet på HP som vanligt. Stackars killen som satt brevid och smålog åt vårt samtal och sen fick åhöra en massive rap från Cas. Hans smile försvann direkt och han tittade snabbt bort... vid vårat bord va det ingen som ens tycktes ha märkt det lilla gasmolnet som exploderade i Caszns inre. :lol: Det var vackert helt enkelt!

Idag är en tråkig dag.. sitter ensam hemma och vet inte vad jag ska hitta på. Har städat lite i mitt rum där jag bland annat fann mögel i en tillbringare med saft. Så jävla mysigt har jag det lixom. :lol:
Senare idager blir det träning igen och det är styrka och kondition som står på tapeten. Det blir 4 varv på ångestbanan bland annat.

[quote]Änglarna sjunger i himlen, halleluja! Glädjen blir stor när Guds ande kommer och styrker vår tro...[/quote]

Ohoooj, herr bäver!!!!
 
 
 
Kommentarer:

 glädjen blir stor när guds bajskorv kommer o stärker vår torv.... 
Skrivet av catrin den 19 augusti, 2008 kl. 09:53 #

Nivå22

Kategori: Livets lilla gång

Vi har nu bestämt oss för att trolla bort våra tillfälliga bekymmer och de få hjärnceller vi har kvar. Detta, har vi upptäckt, gör man bäst på Nivå22, där sunkigheten får en att känna sig i riktigt läcker vigör. (?) Särskilt om man träder in i toaletternas osande atmosfär. Alla som vill är välkomna att hänka då det inte lär vara alltför mkt folk där på en söndag. We\'ll do our best!
 
 
 
Kommentarer:

 We do löv our Nivå22 
Skrivet av Skin den 17 augusti, 2008 kl. 18:31 #

Life sucks!

Kategori: Livets lilla gång

Livet är som en hårdsmält ost som passerat sitt bäst före-datum med flera mils avstånd. Vissa har probs som heter duga och fluga och jobbet e ungefär lika kul som att ha utedass och få flugor i de bakre delarna. Tro mig..jag vet hur det känns! Vi borde få medalj för att ha levt med utedass i 6 år. Visserligen kan man ju jämföra med typ Afrika där dom typ bajsar i jordhål och inte har nån mat, men iaf!

Idag fick jag förfrågan om en klubb där det skulle finnas en man som låg i ett badkar..och att man där skulle få kissa på denne man. Blev jag totallurad månne eller finns det verkligen sådana särdeles särbehandlade aktiviteter i detta samhälle??

Hur som haver så ska jag umgås med min allre smalaste vän idag hade jag tänkt. Om Cas medföljer på köpet vet jag ikke, men vi få väl se hur kvällen urartar sig. Först och främst måste vi komma på vad som ska göras och känner jag moi och SKin rätt så är det inte den lättaste stenen att stoppa i fickan.

Todelooo!

Knark är bajs!

Kategori: Livets lilla gång

Pressbyrån Hornstull är inte riktigt min grej.. fittigt otrevliga människor och knarkare som sover på golvet.. USCH i brallan! Tog dessutom 511 år att stänga idag och jag blev ofräschare för var minut som gick. Lovar att jag inte doftar julafton just nu.

På väg hem från bussen såg mor och jag en grävling. Jag menar hur ofta har man sett en sån? Det var första gången jag såg en i rörelse och inte liggandes död på vägen. Den var ganska liten och söt.. en söting grävling..tjing tjing!

Bäst att gå och slå hårtottarna i huvudkudden nu för imorn är det dags igen för att få mer otrevligheter kastade i fejset. Nån gång innan 7 ska min nuna åter se dagens ljus. Lev väl och må ikke vattnet stiga dig åt huvudet!

Mör

Kategori: Cheerleading

Träningslägret är över. Det har sugit alla skrivar-påskmust ur mina ådror och all övrig must över huvud taget. Pyrren är särskiellt mördande, men dansen är ytterst fallane i smaken. Massa shake, men fucking insane och hysteriskt psykadelisk. Cheer Elite vi är dom blåa..och dom vita. Braigast av de braigaste.. ja det är rätt. Konstigt nog har jag nästan ingen träningsvärk idag, utan bara massa allmän smärta i leder och fettmassa. JAG, ingen träningsvärk??? Jag blir rädd..vart är världen på väg?

När ena bajshögen är mockad är det såklart dags för nästa: Jobb! Stod på Hornstull idag och jävla va mkt otrevliga kunder det är där. I princip alla har något problem. Jag ska be att få informera alla att jag INTE har något att göra med tillverkningen av tändare så vänd er till ågon annan med klagomål tack!!! Det hela blev ju inte bättre av att toanödigheten var grov många timmar genom arbetsdagen. Dock fick jag prata lite spanska och så hittade jag pluralis med konstiga mynt till Ricky, som vill spara på nåt spännande tjaffs.

Fett weird happening på bussen hem från jobbet. Och det var inte att en smal fuling sms:ade, utan att Dogge, a.k.a. Hajtanden, från Grancis som ringde och babblade loss. Han och de övriga grapparna är tydligen i Sverige och visitar. Allright..aa visst visst.. du lyssna..vi ska rocka grönt!

Kvällen har bestått av att bygga en hundkoja tillsammans med Ricky. Vi är så jävla bra vill jag lova även fast "huset" mest ser ut som en stor fruktlåda för transport av bananer. Hahahaha, finsnickeri for sure.

Sen kom jag att tänka på en sak i dag. Fan vad man uppskattade och uppmärksammade ekollon mer när man va liten. Såg asmånga idag och... faaaan va fina dom är. Så söta söta ekollon..helt gröna och jättebra att göra små gubbar med. Underbart!

Hata!

Kategori: Cheerleading

HORkacka!!!

Dagens träning med Amerikamänniskorna gick ju inte helt fläckfitt då vi skulle lära oss det nya programmet. Byggen var ju bara sorgliga och sen cepade handleden loss totalitärt i ångestflickis såklart. Känner mig verkligen sämst i världen och vill köra ner choklad och diverse nydeligheter i gomseglet. Hoppas verkligen att det går bättre imorn för detta va inte helt ok. Träningsvärk och allmän smärta borde ju göra susen.. lr va säger alla skadeskjutna kameler i Saharas västra djungel?

Tydligen är det gosmos på Hagtornsvägen med Cas och Skins ikväll. Är det bara jag eller är det lång att åka tillbaka samma väg jag kom? Orka att det är så långt.. jävla värld! Kanske borde börja övningsköra????

Skåda taxen Sören:
 
 
 
Kommentarer:

 jag vill oxå övningsköra :( 
Skrivet av catrin den 11 augusti, 2008 kl. 21:54 #
 
 

Diverse bollplank

Kategori: Livets lilla gång

Åhårehej dåhårehejdå!

Efter att ha fått skjuts av Tina, med tillhörande pojkvasker, sitter jag i stugan och inväntar något att äta. Det drar ihop sig nere i magsäckarnas allra mörkaste gångar och det kan bara betyda en sak.Hungern anlände säkerligen i samband med den hårda ansträngningen då jag och Rickard byggde ett bollplank ute på tomten för en stund sen. Mkt krystifikt (mitt nya ord) och nydeligt. Det håller tillome om man sparkar en boll emot det..den du!

Ikväll blir det Epocalypso (?) och Cheeseballz. Ring om det kniper!

No air, no aiiir!

Kategori: Livets lilla gång

Snälla lilla helg..ta inte slut!!!! Dock ska det bli kul att imorn få dansa loss till amerikanarnas ihopknåpade program. Meddelar senare hur det hela urartarde sig.

Igår var alltså Cas här och jag tror att det var en ny upplevelse för både farfars böna Elsie och farfars hund Sören. I brist på öppetider hos Vivo fick vi själva baka ihop en kaka av diverse satser vi hittade i köket. Undrar vems de var. Hur som haver blev det en kladdis och efter att ha rumstrerat om i saft och sängkammare slog vi oss ner i min nyuppfunna dubbelsäng och kollade in Sex in the city från avsnitt numero uno. Och som tack för att jag klämde nära hennes mer rektala delar fick jag tillslut en liten krumelur i min studentmössa. Sent omCIDERs, men vad gör det när vi älskar solnedgångens tysta brus. No air no aiiiiir!


Idager har det inte hänt ett piss. Sverige tog nån medalj i OS, men det kan ha vart igår oxå. Me do not know. Ska smeta på mig någet på kroppen nu och susa iväg till RickyRoo. Förhoppningsvis är han ute och sladdar med övningsskylten på så att man kan få rulla på fyra hjul ända ut till Brevik.

Tjolahopp!

Kräftis..när??

Kategori: Livets lilla gång

Hur gör vi med kräftis frågetecken????
Kan alla meddela hur vi vill göra??!!? Imorn kanske blir lite kort varsel,s om det heter på vuxenspråk. Skulle va muse om vi alla kunde samlas och ha hattar på huvvet och bryta nacken av djur. Bestämelser måste göras! Jag och Cassandra önskar gå från boreass-stadiet till stadiet då man har det lite för kul. Eller kanske stanna på nåt stadie innan det.

Skönt att vara ledig idag efter en mystifik dag på jobbet då jag bland annat kom försent tack vare de underbara anslutande Tyresöbussarna som inte ansluter till varandra. Är det svårt att vänta in bussen man ska vänta på???? Undrar va det är man får lära sig på busschaufförsutbildningar egentligen. Dagens samhälle alltså..riktigt jävla boreass och nightmare fuel!

Har gluttat på kines-OS som idag bjussade på herrarnas kval i gymnastik. Sånt som borde visas oftare på TV.. och så borde Nemi bli serie på TV. Hade gluttat ögonen ur mig varje gång. Fast nu e det för mkt svammel här känner jag så det är bäsdt jag inväntar Casilduws fagra fotsteg. Hon anländer om cirkus en timme.

Bye!
 
 
Kommentarer:

 jag anser att måndag är en bra dag för kräftförtäring 
Skrivet av kvikmodern den 10 augusti, 2008 kl. 01:23 #

Stockholmarnas dag

Kategori: Livets lilla gång

Den mesta av spykänslorna och de dramaturgiska besvären är över. Och idag är det ju den stora dagen för alla stockholmare: 08-08-08!!!!
Äntligen får vi ge igen för alla spårvagnar i Göteborg och alla igelkottar på Gotlan. (?) Att sen OS invigs på denna dag är ju bara för bra för att vara sant, det måste ju vara en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Och för att fira ska jag åka och jobba till halv 10 ikväll. Stänga helt själv ska jag göra och jag lovar att telefonen kommer gå varm under förfrågningarnas nerhaglande. Men man får ju kanske en bulle iaf! :D

Höres!

Hej Gunilla, jag mår illa!

Kategori: Livets lilla gång

Hallå i stugan!

Inte en helt smäktande dag om man får uttrycka sig som man vill, och det får man.. Öppeliöppnade själv på jobbet idag och allt gick som mätta plättar ända tills kortläsaren fuckade upp. Pratade med nån brytande böna på Help Desk.. hörde knappt va hon sa, men jag antar att det är så det ska vara. När det lilla problemet var ordnat satt jag och läste fetingboken med Nemi. Asså hon e så sjukt jävla rätt. Fnissar så jag nästan gör i brallan.

- I vasernas värld är det här en konstig och lite överviktig gnu. Jag gillar den!

Allteftersom dagens timmar rullade i snigelfart, med tillhörande slem, blev min panna varm som rövsvett på flygplan. Mådde så jävla piss ett tag att jag gick in på toan i rädsla för att spy upp matlådisen. Inte mysigt jag vet, men mina croissanter blev ju bra iaf.

Väl hemma svettig och jävligt mkt sjuklingtrött insåg jag att jag tagit med nyckeln till boxen med mig hem. Så det var bara att bege sig igen (fällde en tår som ett riktigt mobbat barn), men som tur är har Ricky världens sötaste far: STIIIIIG! Han skjutsade mig hela vägen fram och tillbaka så nu sitter jag i stugan och lyssnar på Katy Perry och smetar fingersafter på tangenterna.

Sa jag att jag ville prata om nåt vitt??
 
 
 
Kommentarer:

 hhahahahha börja du böla??? jag mådde oxå alltid illa i den där butiken, tror det har något att göra med den mystiska spyflugan som aldrig dör att göra!!! Har du inte sett honom än?? hehe just wait, you will seeee!!!! 
Skrivet av catrin den 07 augusti, 2008 kl. 22:03 #

Jobb

Kategori: Livets lilla gång

Lite för tröttig igår för att skriva så jag sammanfattar det stora hela nu på sådär en tjugo böjda och fem raka.

Gårdagen började med en träning som inte gick alltför smärtfritt då hela min kropp är en muskelinflammation. Har ALDRIG ALDRIG ALDRIG haft sån här träningsvärk, och jag har haft det ett större antal ggr under mitt fagra liv. När träningen va slut och Froid and moi letat färdigt efter en Jennifer i manskropp guppade jag vidare till Pressis för ett första pass. Näsvingarna fladdrade av nervösa kramper, men allt gick enligt planerna för det mesta. Tin kom och hjälpte till med stängning och en overfull påse med bullar släpades hem till min frys. Hehe...

Imorse gick jag upp 04.50 och tryckte i mig lite frasigt rågtjaffs och följde med far på ett åk så jag slapp åka buss. Jobbade loss till 15.00 fick smärre panik då jag hade minus i kassan. Dock läste sig livet till det bästa och jag har rusat hema till Rickards hus innan jag måste hem och sova igen inför åter en mardrömstidigt morgon.

Nu sitter Rickard och filosoferar om Pressis.. om pengar och tidningar och massa pluttigt tjaffs. Han ser ut som en koala by the way och vi ska äta pasta som två lemurer. Av för mkt blad blir man hög. Hej!

Träning <3

Kategori: Cheerleading

Lets go lets fight lixom. Första dagen på träningslägret idag och det gick väl helt ok trots att vi var lite väl flåsiga redan efter uppvärmningen. Dock finns det vissa personer i livet som är mindre julafton än andra. Underbar egenskap att få andra att känna sig sämst...men jaja. Det va skojsit iaf och nu återstår det bara att se om träningsvärken blir av sådan art att man vill flytta till Afrika och leva som ungmö resten av livet.

Nu ska jag duscha loss och sen ut i regnrusket för att bege mig en stundis till stugan. Pusspåreh!

Gamling me Senior B
 

The day after crew

Kategori: Livets lilla gång

Eeeh heej!
Den här dagen var lite myskoxe må jag säga. Gårkvällen spenderades på Nivå med allehanda folk. Trevligt att se lille Anna igen efter mången år och dager. Efter de pillemariska 4 sista var de mer än 2 tomtar på mitt loft och Cas och jag begav oss mot Breviks dunklare delar. Dock gick det ingen buss och ja det kan ju vara ett problem. Men tur som man kan ha sådär när sommarn lider mot sitt slut så stötte vi på busschauffören Bosse Norr a.k.a. NORM. Han körde oss först en bit med sin Ej i trafik-buss och sen hela jävla vägen fram till Rickys enkla boning. Fast först stannade vi då Bosse-gubben trodde han kört på en levande varelse...dock va det bara en gatsten. Men herrejistannes vilken fin man. Han borde få medalj för socialiserande insatser i samhällets södra delar.

Väl framme i stugan va jag inte helt på topp, men det ordnades snabbt med en vilopaus på den lille mysiga utomhussoffan under taket. Cas, I know you felt it to!

Idager vaknade vi upp av en uttråkad Cassandra utan sovplats. Efter att ha försökt attt inte avlida av degiga känslor guppade "The day after crew" ner till Trinntorp och förtärde allehanda ätbara prylar. Sen, hehe, hängde vi ett tag på stranden där jag och Charlie tog oss ett dopp. Tror dock att Charliebarn gillade glassgubbens badsällskap mer än mitt. Med blöta rövar (som sedan även skulle få en släng av kåda) degade vi loss på olika locations runt Trinntorp. :lol: Bland annat fick vi tiden att gå genom att leka med den vandrade pinnen/larven Peter Pinna. Later on blev kvartetten en trio då Cas tog sina riskakor och sin youghurt och lämnade oss med kåda i baken och knorrande magar.

Därefter fortskred dagen utan större händelser. Sov loss och gluttade film all night long lixom. Såg ett rådjur vid bussen iofs.

Men nu ska man väl dra sig tillbaka så att man orkar med träningen imorn... Är ganska nerviiiöös i ögat. Vi får se om jag överlever dagen. Puss i pannkakan!

Brådis

Kategori: Livets lilla gång

Syntax 115... Dagen har passerat och det är dags för nåt annat än vidbrända tilltugg. Nämen seriously.. nu va det då tänkt så att vi ska in till Nivå och sen vettefan. Verkar lite halvt kaotiskt då Cas precis slutat jobbet och ska till nån Haningebo later on. Men jag får väl göra det bästa av situationen och fylla trosorna med räkost och kaviar.

Har ju sagt att det ska bli mer bilder på bloggen så här får ni en av Ricky då han på Rhodos konverterade till jude. Mkt läckert må jag säga.


Vi höres när tiden är knapp!
 
 
 
Kommentarer:

 trevlig scarfs 
Skrivet av casilduw den 04 augusti, 2008 kl. 20:05 #
 

 Onekligen mkt trevlig. Känner den mkt väl så du kan få låna den när du vill. Den har eventuellt en liten bulle oxå. 
Skrivet av Lindilus den 04 augusti, 2008 kl. 21:30 #
 
 
 

OKQ8 - Inget för korta

Kategori: Livets lilla gång

Inmundigande av too much Läkerol har gett min mage en orolig kväll. Laxerande effekt som heter duga om jag inte har förstått helt fel..gasmasker på!!! Do nooot go in there!! Nämen skämt och sido, som man säger i Rom...sitter i Ricky\'s stuga igen och gluttar runt i all min ensamhet. Kom och tänka på att ag måste berätta att det finns så jävla mkt långa människor på OKQ8 i Tyresö. Märkte det idag när jag var där..var tvungen att nämna det för killen som stod i kassan, som btw oxå va fett lång. Märkligt märkligt, jag kände mig som en dvärg!

Men hur som haver så ska vi glutta film nu och imorn ska jag vara med flickebarnen om allt går enligt planerna. Puss i kamelen!!

Sommardagar & mullrande magar

Kategori: Livets lilla gång

Hallå i hörnets friska fläkt!

Igår var en äkta sommardag. Egentligen skulle jag ha städat hela dagen så att det blev mysepys i mitt rum, men annat kom i vägen som det brukar heta på hibreiska. Jag hann iaf tvätta en maskin..är mkt stolt i ögat. XD
Tvätt!

Farbror med familj kom och vi lubbade i vildaste galopp ner till badet och svalkade våra ömmande tånaglar. Kusin och jag simmade till hopptornet och tog oss ett hopp och tillome med käre mor tog sig ett par svajande simtag i de blå vätskorna.

Senare på dagen skutte jag och Ricky åter till badet. Denna gång gjorde vi ett smärre uppehåll på fotbollsplanen och sparkade runt på en handsydd (ikke att förglömma) fotboll. Denna hade antagligen blivit ihoppsydd av magra stackare från Indien och det snörper ju lite i hjärtroten när man tänker på det. Men hjärtroten läkte snabbt och vi skuttade glatt i vattnet efter att ha lökat loss, som två halvätna bävrar.

Dagen avslutades med grillning, dragspel och ett försök till att laga datorn. Det gick ungefär lika bra som det gick att inte va trött imorse när vi åkte och storhandlade tidigt på morgonen. Jag har inhandlat en kalender och en nyckelring. Mkt tjusigt må jag säga.

Kom just hem från en snabb badtur då jag och mor bl.a. fick skåda Krister Fürst (stavning?) smäckra bringa. Men nu kanske det är bäst att ta skydd bakom ett gammalt bildäck för åskan mullrar över oss, som en Lindilus-mage som inte fått tillräckligt mkt föda under småtimmarna. Piff och puss

Dokumentation av städning (bilderna har som vanligt försvunnit från passagen)

Före:Efter:
 
 
 
 
 
Kommentarer:

 eeh, är det bara jag som inte ser någon skillnad på före-och efter bilderna..? fick ditt kort idag btw, fint motiv i sann geeklordstaajl ;D ska du med ut och skutta imorn kväll? 
Skrivet av cäsilbuuws den 01 augusti, 2008 kl. 18:24 #
 

 Orka att jag precis skicka sms till dig innan jag läste detta och fråga om vi skulle skåda varandra imorn. Och jag ser oxå avsaknaden av skillnad bilderna emellan. Sanningen är att skillnaden inte ens finns. Mihiiiiiii! 
Skrivet av Linda den 01 augusti, 2008 kl. 19:07 #