lindilus.blogg.se

The day after crew

Kategori: Livets lilla gång

Eeeh heej!
Den här dagen var lite myskoxe må jag säga. Gårkvällen spenderades på Nivå med allehanda folk. Trevligt att se lille Anna igen efter mången år och dager. Efter de pillemariska 4 sista var de mer än 2 tomtar på mitt loft och Cas och jag begav oss mot Breviks dunklare delar. Dock gick det ingen buss och ja det kan ju vara ett problem. Men tur som man kan ha sådär när sommarn lider mot sitt slut så stötte vi på busschauffören Bosse Norr a.k.a. NORM. Han körde oss först en bit med sin Ej i trafik-buss och sen hela jävla vägen fram till Rickys enkla boning. Fast först stannade vi då Bosse-gubben trodde han kört på en levande varelse...dock va det bara en gatsten. Men herrejistannes vilken fin man. Han borde få medalj för socialiserande insatser i samhällets södra delar.

Väl framme i stugan va jag inte helt på topp, men det ordnades snabbt med en vilopaus på den lille mysiga utomhussoffan under taket. Cas, I know you felt it to!

Idager vaknade vi upp av en uttråkad Cassandra utan sovplats. Efter att ha försökt attt inte avlida av degiga känslor guppade "The day after crew" ner till Trinntorp och förtärde allehanda ätbara prylar. Sen, hehe, hängde vi ett tag på stranden där jag och Charlie tog oss ett dopp. Tror dock att Charliebarn gillade glassgubbens badsällskap mer än mitt. Med blöta rövar (som sedan även skulle få en släng av kåda) degade vi loss på olika locations runt Trinntorp. :lol: Bland annat fick vi tiden att gå genom att leka med den vandrade pinnen/larven Peter Pinna. Later on blev kvartetten en trio då Cas tog sina riskakor och sin youghurt och lämnade oss med kåda i baken och knorrande magar.

Därefter fortskred dagen utan större händelser. Sov loss och gluttade film all night long lixom. Såg ett rådjur vid bussen iofs.

Men nu ska man väl dra sig tillbaka så att man orkar med träningen imorn... Är ganska nerviiiöös i ögat. Vi får se om jag överlever dagen. Puss i pannkakan!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: