lindilus.blogg.se

Tråk!

Kategori: Livets lilla gång

Jahaja!
Nivå på en Söndag var inte alltför dumt.. bara lite tyst och tomt. Dock var det ju gott om äldre män. Och då snackar vi jävligt mycket äldre med fula gula skidjackor. Man har tydligen såna när man träna såna där snygga rörelser vi fick skåda igår. Cas behöver inte iaf oroa sig för att hitta en make inför framtiden nu.. skidjackan ställer lätt upp då han tycktes mkt intresserad av hennes kyliga otrevligheter. Lite annorlunda samtalsämnen dök upp då vi satt och smuttade på diverse pommes och vätskor. Udda bröllop, föda barn och en jävla massa jobb...fast vi balanserade det hela med att föra in samtalet på HP som vanligt. Stackars killen som satt brevid och smålog åt vårt samtal och sen fick åhöra en massive rap från Cas. Hans smile försvann direkt och han tittade snabbt bort... vid vårat bord va det ingen som ens tycktes ha märkt det lilla gasmolnet som exploderade i Caszns inre. :lol: Det var vackert helt enkelt!

Idag är en tråkig dag.. sitter ensam hemma och vet inte vad jag ska hitta på. Har städat lite i mitt rum där jag bland annat fann mögel i en tillbringare med saft. Så jävla mysigt har jag det lixom. :lol:
Senare idager blir det träning igen och det är styrka och kondition som står på tapeten. Det blir 4 varv på ångestbanan bland annat.

[quote]Änglarna sjunger i himlen, halleluja! Glädjen blir stor när Guds ande kommer och styrker vår tro...[/quote]

Ohoooj, herr bäver!!!!
 
 
 
Kommentarer:

 glädjen blir stor när guds bajskorv kommer o stärker vår torv.... 
Skrivet av catrin den 19 augusti, 2008 kl. 09:53 #

Kommentarer


Kommentera inlägget här: