lindilus.blogg.se

En smula, en smula!

Kategori: Gymnasietiden

Pumpapastej och avslagen fruktjuice.. ingen höjdare direkt och jag är därför glad över att jag alltid behövt förtära något sånt.

Det har varit en slapp dag.. va händer med världen lixom?? Satt vid skåpen i typ 100 år och smulade sönder papper i småbitar och snackade blaj med pögarna från sam-klassen. Det va antingen det eller att gå på idrotten och springa till Gammelström. Det är inte direkt min grej så jag smulade papper istället. :lol:

Imorn är det idrottsdag.. the geeklords är ute i sista stund som vanligt.. antar att vi ska till Eriksdals, eller?? Vi får höras om det i ett senare skede helt enkelt.

Mor har köpit asasnuttiga små kläder till mig nu när jag ska åka till varmare longituder. Bla en lövli kjol med 711 färger och ett linne med typ massa saker på. Palmer eller anannasissar eller vafan det va, haha! Måste ju på riktigt börja packa nu, men såklart skjuter jag upp allt till sista momento och får panikslagna attacker som leder till blåsor mellan låren. Eeeeu..det sista va en lögn.

Sommarens besök till Gran Canaria blir svårslaget, men jag ska fan försöka. Känns lite omöjligt dock när man gluttar på de gamla kära bilderna. - Men titta, där är ju Lillebror...med en koompis! :lol:
Love you geeklords!
 
 
Kommentarer:

 aoouoauoa bulle i ögat, poriktigt! längtar tillbaka till ~ the time of my life ~ <333 
Skrivet av cas den 31 januari, 2008 kl. 19:51 #
 

 Vet vad du menar lövör. Tänk dig bara den där megakvällen med besök hos Ives och försök att låsa dörren. Kan seriöst inte komma på mkt som slår den natten. Älska!!!! 
Skrivet av Linda den 31 januari, 2008 kl. 20:04 #
 

 Lätt den bästa resan ever!!! Seriously, vi måste göra om det. Geeklords for life <3 
Skrivet av Skin den 31 januari, 2008 kl. 20:15 #

Firande av studiedag! <3

Kategori: Gymnasietiden

Idag är det det då studiedag.. inte mkt tid har gått åt till studier (ingen än så länge) men det är så det ska vara.

Igår susade vi in till stan föra att fira dagens frihet från helvetesbyggnaden. Jag och de 2 vanliga busarna lunkade först förbi Wokhouse och tog en varsin fin liten drink. Dom smakade ganska mkt piss och killen i baren va sjukt otrevlig. Det enda som höll stämningen uppe va Smootch och gänget.. och det faktum att the geeklords underhåller sig själva så sjukt underbart.
- Nivå varje kväll, lakritsshots och smirnoff ice..party varje helg..hahaha :lol:

Guppade vidare till Gröna jägarn (lol) där vi träffade käre Lukas och hans gölliga vänner. Detta inlägg är förövrigt tillägnat Lukas (som faktiskt läser min blogg ibland) eftersom vi fick joina och han va lite orolig i ögat över min hemkomst sen. Hihiiii! Även Knattarna + Sanna och Anna joinade vår lilla sammankomst. Trots den otroliga värmen hade vi massive med fun. Jag träffade många nya frunds..bla den 70-åriga gubben som bjussa på massa fina saker. (champagne till bordet = jag nöjd i ögat) Även huliganen med långt hår, mannen från indien och den tyska killen som hängde i baren va oerhört intressanta människor. Antons och Freddes kareoke á la BSB va oxå underbar lixom bitchslapen från Cas.

Sedan sprang vi som vilda antiloper under parningstid till After där vi träffade folk från den alltid lika vackra SamSam-klassen. Fick tillslut Affe-Baffe att visa ett litet move och Cas fick sig en liten lektion om jag inte minns helt fel i strumpebandslådan. Det va helt enkelt lika kul som att pissa i en papperskorg. :lol:

Väntan på bussen va extremt mkt roligare än vanligt eftersom jag denna gång slapp vänta själv. Cas och Skinny va plötsligt borta..jag va antagligen upptagen av annat...så jag hänkade hem till Anton som bodde nära och bra. Aja..det va iaf en helt unerbart rolig kväll.. we should do it again sometime alla söta vänner. :lol:

Nu blire fan en massa OC känner jag för det är farligt att bli alldeles för involverad i det verkliga livet. Då kan man få känslosvallningar och sånt. Dock kan jag gå med på att skriva en packlista till Grancis för packlistor är alltid så mysiga. Åker fan om 5 dagar.. hello sunshine!!!
 
 
 
 
Kommentarer:

 Fett roligt vi hade!! Vi måste lätt göra om det snart xD Gnu <3 
Skrivet av Skin den 30 januari, 2008 kl. 17:41 #
 

 Har u kollat biljetterna än! (jobbiga mamman 2 lixom) 
Skrivet av cathy patty! den 31 januari, 2008 kl. 08:37 #
 

 fyllde ut lite av minnesförlusten iallafall. 
Skrivet av axel den 31 januari, 2008 kl. 12:41 #
 

 Glad I could help Axel XD Tin..mor ringer dig idag och babblar lite så ni kan babbla om det då..har nämligen lostat det där numret igen så jag ringer imorn. Lovsir (a) 
Skrivet av Linda den 31 januari, 2008 kl. 17:50 #

Wonderwall <3

Kategori: Gymnasietiden

OMG.. denna cover e ju typ så sjukt bra en låt kan bli. Sen att den spelas i underbara OC gör den ju inte sämre. E lite hack och skit i den, men den äger iaf. Tnx Balle-Du som skickade den till moi.

Enjoy!   (länken har försvunnit på passagen)
 
 
 
Kommentarer:

 den den försvann från min dator.*snyft* 
Skrivet av larree den 28 januari, 2008 kl. 21:00 #

Kvantfysik och kebab...

Kategori: Gymnasietiden

Ont vi har ont, men det går.. dagens största samtalsämne: TRÄNINGSVÄRK!!!!!! Har knåpeliknåpats lite här och var och jag kom med det ytterst smarta uttalandet: Min röv är enorm. Jag syftar då på mängden träningsvärk i mina bakre regioner.

Provet gick fan bättre än förväntat. Ska börja att slappöva varje gång, det verkar fungera lika bra som att plugga på riktigt. Lika härlig va ju inte dagens lunch om man säger så. Vem är det som har uppfunnit fiskbullar och lunchkorv??? Tog några vegetariska plättar och genomled det hela utan större traumatiska besvär.

Psykologin va faktiskt ganska rolig. Jag och Skins hade iaf kul.. sen om tvillingarna hade det är ju en annan sak..hehe! Men nu vet jag iaf vilken typ av man jag vill gifta mig med: En som är blyg, men snäll och som gillar kvantfysik. Glasögon är ett måste!

- En kebab med skurk tack!


Nu när ångesten över provet har lagt sig kommer nästa ångestmoln susande. Ännu ett kapitel i cp-spanska-boken till imorn. Ännu en gång läsa nåt som man fattar 1/4 av och sen g till skolan imorn och veta att man inte kan svara på Vivekas allt annat än intressanta frågor. Men snart e det Gran Canaria som gäller i 2 veckor och då slipper jag alla worn out faces.

Pandamammor, ta er i akt!!

Mördeg

Kategori: Gymnasietiden

Noooo.. helgen är slut och det innebär historia-prov the first thing in the morning. Har typ gett upp det hela rätt mkt. Ska läsa boken en gång till tror jag så får vi se vart plåtasken tar mig. (came out wrong) :lol:

Igår degade jag hemma hos Stina. Vi hyrde Isprinsessan i nån liten kiosk i granängsringen där ägaren till butiken tjaffsade med ett gäng poliser samtidigt som han va otroligt charmant mot sina kunder. Har inte polisen nåt annat att göra än att hänga där.. tror knappast det behövdes. Kollade iaf på den där filmen och ja jag vet inte vad jag ska säga. Det va nog bland det lummigaste jag sett. Sen insåg vi att det va en svt-serie vi satt och kollade på. Jag råder er att inte se den om jag säger så. För att kompensera gluttade vi lite på oc oxå innan jag skuttade hem.

Idag va det massive träning från 13-18. Min kropp e ju typ inte frisk på många ställen asså.. måste typ ta den där äckliga hostmedicinen snart. Mörare Maria får man leta efter! Har övat den nya dansen lite halvt mellan U-båtskrigen och kolonialiseringarna. Men nu måste jag nog fan sussa snart..rivss rivss!

- Varför klär hon av sig?? :lol:

9b-dinner

Kategori: Gymnasietiden

Gårdagen va lite smått kaotisk. Eftersom vi inte hade nån träning skulle vi ut på kvällen. Gamla skruttarna från 9:an (Jag, Stina, Frida, Elin, Manne, Stoffe, Alex och Chrille) åt middag på O.Lareys lr vafan det hette. Va faktiskt väldans trevligt och min laxpasta va lövliful. Sen drack jag, Alex och Stina underbara frozzzzen mojitos. Sååå mumsiga! :lol:

Efter middagen skulle vi ut och partaja, men det blev feta komplikationerna. Tyvärr träffade jag inte mina söta små vännur..I\'m sorry. Men ni lär ju ha haft fett kul ändå, hoppas jag. Folk drog typ hem och jag och Stina tänkte hänka på hem till Charlie-barn, men han hade typ somnat eller vafan det nu va, haha. Så jag, Stina och Alex satt hemma hos Stina och åt bulle och kollade på bilder från den "ökända indien-resan".
- När kmr fängelset..jag vill se människor utan framtid. Jag vill se folk som lider.


Idag har mor och far vart borta större delen av dagen = oh ah, I\'m lövin\' it. Dom e alltid hemma lixom så det känns ju alltid lite kul i kolan när man får sitta själv en hel dag och läsa historia. Men nu har mina ben somnat så vi får ta och säga adjö här...
 
 
 
Kommentarer:

 Tequilan glömde du att nämna med påhittiga Alex grapfrukt istället för Citron :D och bullen den gjorde nog susen hihi 
Skrivet av Stina den 27 januari, 2008 kl. 21:09 #
 

 Haha.. ja det hoppade jag över.. folk kan ju ta illa vid sig..haha ;) ;) Det va dock jävligt kul att se hans uppfinningsrikedom :D 
Skrivet av Linda den 29 januari, 2008 kl. 18:17 #

Skrämmande, men inte drastiskt!

Kategori: Gymnasietiden

Hej alla barn nu blir det barnprogram!!!

Nu luktar det tårta igen..Lindilus e glad som en räka med tuberkulos. Det va inget fel med min fiiina mobil. Nåt tjaffs med sim-kortet bara. Jag måste tydligen ta i lite mer med mina biffarmar när jag trycker in det. Nu funkar mobben igen och den ligger här breve och ser så lycklig ut.

Skridskor på idrotten idag och det va nice. Första gången sen förra året = skäms på min rumpstump! Maria, som har treinat konståkning visade några snurrar och så.. jag tycker mkt om sådant!!!

Extremt vackra modeller.. måste ändå säga att Kvik och Fluff håller liite högre klass på skridskor. Söööta!

Efter skolan kråkade jag hem till Tin. Höjdpunkten va helt klart att äta fiskgratäng, haha! Sen hjälpte den lilla bönan mig att färga håret lite sådär halvt. Sved som en skadeskjuten ekorre i huvvet, men det får man tåla. Blev pretty ljust.. inte för att nån här hemma har märkt det. Men jag förlåter dom, dom kan få beundra mig nån annan dag.

Kanske inte syns så bra nej, men det e fan skillnad.

Bussresan hem va lövli. Träffade Sara, Emelie och Elin.. Sassa-Brassa och jag hade precis tjatat om hur sjukt det är att vi aldrig ser varandra när vi bor typ gaaaanska nära. Babblade på om diverse iaf.

Men nu ska vi inte sitta här och spilla smulor i bröstklykan.. Cas har lånat mig säsong 3 av OC on nu jävlar ska det gluttas så ögonfransarna hänger nere vid tårna. God kväller!
 
 
Kommentarer:

 I like my ass på första bilden ;D 
Skrivet av larree den 24 januari, 2008 kl. 22:34 #

Bildööör

Kategori: Gymnasietiden

Asså va är det med livet?? Det är astråkigt, asirriterande och asdeppigt!! Den nya mobilen orkade med mig i 5 dagar. Den fick nämligen cp-ryck idag, jag sa ju att den skulle vilja ha skilsmässa från mig. Asså jag har verkligen vart rädd om den.. fattar inte varför mina saker aldrig funkar. Någon där uppe har nåt allvarligt problem med mig. Jag hatar det!

Jag hatar oxå historiaprovet vi ska ha på måndag. En människa kan inte trycka in hur mkt som helst i huvvet... särskilt inte om den kollar på EM i konståkning samtidigt. Sverige-pojkarna va asaduttiga i kortprogrammet. Fun fun fun!

Eftersom jag egentligen borde plugga historia lr svenska så fixar jag runt med lite foton istället. Nu du Patrick ska du få se på bilder på bloggen. (som försvunnit från passagen som vanligt)

Först ut Maddes first time out..Nivå 22 <3


HP-rejs hos Cazsn. Froidor och SKinny oxå närvarande.


I lördags hos Skinny.


Lövar denna..Cas & jag färgar håret
 




Men allihopa..skulle vi åka skridskor imorn?? För jag pallar ej gå ner och hämta de små jävlarna i huset där nere. Tror jag står över och springer till gammelström istället = asbra för min inte så friska kropp. (Mor tror för övrigt att jag har tuberkulos) Imorn måste vi iaf prata med Gunnar..Larre det måste vi!! Och Cas, du tar med nästa OC-box. Jag går under av abstinens här!!
 
 
 
 
 
 
Kommentarer:

 Hehe, sexiga bilder =P 
Skrivet av Patrick den 23 januari, 2008 kl. 19:21 #
 

 vi kirrar gunnar imorn ;D ska du springa imorn elr? jag har fan inga skridskor "/ så jag måste nog springa.... 
Skrivet av larree den 23 januari, 2008 kl. 20:35 #
 

 vi springer! palla firra ut skrillskrollarna ur friggan ;D lövel smekisar + allmänt vackra bilder på generellt vackra människor. 
Skrivet av cas den 23 januari, 2008 kl. 23:22 #

Kroppkakor smakar ost!

Kategori: Gymnasietiden

Usch! Den här dagen är äcklig! Livet är äckligt irriterande..

................................................

............... Stor idé och skriva när man verkligen inte har nåt att berätta.. som en möglig plånbok med hål i. ......................................


............................................



<3____<3____<3____<3____<3____<3____<3____<3____<3____<3____<3
 
 
 
 
 
Kommentarer:

 vad nu? :O Bra låt dock <3 
 Skrivet av Sannilu den 22 januari, 2008 kl. 18:31 #

Färdigläst!!! :D

Kategori: Gymnasietiden

Wwwwaaaahoooo, jag har läst hela jävla kapitlet nu... jag är värd en klapp på näsan. Pppperiously, jag har läst färdigt..lalala.. Inte för att jag fattar mkt, men ändå. Me have done my best so to speak. (äckel Cambridge-uttryck) :lol: Ska bara göra sid. 10 nu oxå, men det finns värre saker. *host* Cassandras face *host* Mihihiiii! :lol:

Just nu uppmärksammar jag Ramalama Bang Bang som skrultar ut ur högtalarna. Och hur tolkar jag då detta?? Maybe a lot of SYTYCD??? Well yes! Skulle va kul med en ny säsong av det nu känner jag. Men jag har ju iofs ett par 100 avsnitt av OC kvar att kolla på. Hej svarta ringar under ögonen och liggsår i röven!!!

Nåt annat onödigt jag kan skriva?? .. ?? Pandamamma!! Det va fett längesen jag skrev. Och stångsparris!! Hahaa, fina gamla favvo-ord. Nån dag ska jag kolla tillbax på plåtasken och hitta alla roliga ord och grejs vi har använt. Typ Miss Fat Fletchly and so on..

Vill bjuda på lite grön färg idag..eftersom den ska ha en lugnande effekt på oss jordbor. Helt klart lugnande, oh ja, helt klart! And if I need a rythm it\'ll be to my heart I listen..

3 på grönt, 511 på blått, 0 på orange...

Kategori: Gymnasietiden

Wiiho.. bloggen funkar igen. Fick lite abstinens i ögat när hela skiten krascha ihop. Men ingen fara kära bananer.. allt är ordnat.

I helgen hände inte mkt.. degade hos Skinny i lördagis. Klämde på varandras tånaglar och allt det där ni vet. Igår va det träning..painful med all träningsvärk, men kul ändå. Komplikationer att gå i trapporna idag though = very much AAAAAAAAAJJJ! Men det är bara att bita ihop och tänka på barnen i Gnesta. De kan inte ha det lätt!?!!

Ingen fränskow idag = vi guppar hem tidigt. Jag är ju extra glad eftersom jag de kommande timmarna får läsa 25 sidor i den där jävla spanskaboken. Och inte nog med det... (känns som om jag vunnit på lotto).. Jag får göra 2 sidor i grammatiken oxå. OMFG..jag e sååå lycklig!

[quote]Kan du hålla det här, jag e trött på mitt fitthår![/quote] :lol:
 
 
 
 
Kommentarer:

 aså allvarligt. jag vet nåra barn i Gnesta, och dom har det FAN inte enkelt!!! så huvudet på soppskålen och koka soppa på en skruv! 
Skrivet av cathy patty! den 21 januari, 2008 kl. 15:01 #

Mjäh

Kategori: Gymnasietiden

Hallå i stugan!
Träningsvärken är enorm.. ENORM!!!! Mina lår känns som tyska blodkorvar, som har stekts för länge på grovt hög värme.

Så.. inte mkt att skriva really. Har mest legat och kollat OC, som en äkta nörd. Ska inte följa med ut idag, första gången på typ 100 år. Känns jävligt skönt att bara ligga hemma och dega for ones. Samtidigt får jag krampaktiga känningar i vaden för att det börjar bli lite långtråkigt att inte göra nånting.

Får väl sticka en strumpa lr nåt.. ha en trevlig lördag alla barn!
 
 
 
Kommentarer:

 Börjar rycka lite smått i ögat av rastlöshet nu känner jag.. what to do = prison break 
Skrivet av Skinny den 19 januari, 2008 kl. 17:54 #
 

 jag chillar med O.C här med ^^ fast jag är ju van vid hemma kvällar på helgerna... (notera stora PUNKT PUNKT PUNKT) welcome to my world "/ 
Skrivet av larree den 19 januari, 2008 kl. 21:32 #

Ny mobil!

Kategori: Gymnasietiden

No tears todaysies! Idag är plåtasken mer polerad om man säger så. Styrka på idrotten och allt va föredömligt som vanligt, kan det va lärarens favoritord frågetecken

Franska-testet gick ju inte alltför bra, men kan räknas som en stor success om man jämför med engelskan. Kärringen är ju helt jävla tota-gaggig. Feta provet om USA\'s valprocess och historia om skiten. När i helvete kommer jag behöva det? Och om vi nu ka kunna det skulle det underlätta om häxan gick igenom det vi ska kunna. SUCK!

Har ny mobil nu iaf (gick fett fort, me know). Känner mig extremt bortskämd faktiskt.. aasfin mobil som jag valde mellan förut. Skulle tagit den med en gång så hade jag sluppit all skit med den andra. Alla mina bilder från den andra e ju borta nu dock.. det känns i hjärtat kan jag tala om. Bilden på Caszn\'s "sup & kram"- tårta och när Sänhoe är myrdrottning med konstig frisyr. Men jag borde verkligen inte klaga alltför mkt..den nya mobilen är för bra för mig. Den kommer vilja ta ut skillsmässa.
 


Har bara ett avsnitt kvar av första säsongen av OC.. vet inte hur jag ska klara kvällen/natten. Kommer få en enorm abstinens i båda hålfoten och kapillärsystemet. Cassandra, du måste ta med säsong 2 imorn! Annars vet jag inte om jag överlever fram till träningen...aight?
 
 
 
Kommentarer:

 Värsta fräsiga mobilen! Är det exakt en sån som du har? Den färgen och allt. Eller det märker jag nog imorgon. Jag har kollat på sista Scrubsavsnittet på säsong 1 nu. Lite ledsen i ögat är jag allt, men har massa bonusisar kvar att njuta till. Vi säss! 
Skrivet av Sannilu den 17 januari, 2008 kl. 18:49 #
 

 Caszn får jag låna första säsongen av OC? jag veet att du vill ;D 
Skrivet av larree den 17 januari, 2008 kl. 21:37 #
 

 lärru, du kan ta den av lindi. jag luktar curry, god natt! 
Skrivet av cas den 17 januari, 2008 kl. 22:41 #
 

 Bortskämda unge!! :P Ny mobil alltså!! 
Skrivet av Kinesen den 17 januari, 2008 kl. 23:34 #

16/1.. världens äckligaste dag

Kategori: Gymnasietiden

Detta va nog fan en av de sämsta dagarna i mitt liv. Borde vart en awesome morgon med de 2 första lektionerna ledigt, men det blev inte riktigt så. Kom till skolan som ett jävla skeppsvrak som legat på havbotten i 1 vecka och 2 dagar. Dessutom tappade jag min mobil i golvet så att skärmen förstördes TOTALT! Den skönaste känslan va ju bruttan som satt vid datorn brevid som uppenbart tyckte det va en roande händelse...eftersom hon skrattade åt det hela. Oh ja, det va ju sååååå kul! Att lämna in den kostar massive, så jag får väl köpa en ny antar jag. Den där mobilen är fan cursed, har bara vart massa skit med den.

Imorn har vi test på USA election process och jag orkar verkligen inte öva. Papprerna ligger i min säng och ruttnar. Vem fan kommer bry sig om det när dom e typ 30? Kommer ha glömt det big time då iaf! Det kmr sluta med att jag "övar lite innan lektionen" imorn. Franskan tänker jag heller inte öva på. Hatar franska..det är nog det fulaste språket i världen. Jävla sliskigt trams..tråkiga lektioner är det oxå.

Och vart fan va du idag Cassandra ???? Fyyy! (L)

Sooo inconsiderate... na na inconsiderate.. no we back!

Detest!

Kategori: Gymnasietiden

 
MMmm.. härlig stämning det är här..verkligen mmm! Är man familjens fetto så är man, förlåt så hemskt alla närvarande som tar illa upp! Kanske ska ta och hoppa över middagen.. stoooort lol!

Skulle ha gjort lite läxor, men nu e jag inte riktigt på humör för det. Kollar på McFly istället och blir ännu mer dallrig i hjärtgropen. Some people laugh, some people cry. <3 Den låten är så sjukt underbar. När Jones skriker är det andningsbesvär gånger 15 och hans skratt i slutet is pure magic. Hittade oxå samma video där de låter som små barn = fett söta! Enjoy!



 
Ska glutta fett med OC idag.. annars kmr jag deppa ihop. Höres när magcancern har spridit sig till Ukraina. Hepp!
 
 
 
 
Kommentarer:

 Bästaste loaten <3 och bästaste bruuden (lol) <3 Då tänkte jag mest på dig och inte den vackre Tomold Fletcher (; ehh, nej jag vet inte 
Skrivet av cas den 16 januari, 2008 kl. 14:19 #
 

 Löf u Cäs.. hade b-höft dig in school today. That place is not much utan digo alltså ;) eeeh nej jag vet inte! 
Skrivet av Linda den 16 januari, 2008 kl. 20:13 #
 
 
 

In school

Kategori: Gymnasietiden

Jag bubbleribubbar dig till Bubblare Bob! Det är Eng c och jag bluttar runt och dubbar folk, med ett stolsben, till min nya Bubblare Bob-klan. Än så länge består klanen av: Mig (huvudbubblare), Cas, Mäds, Sännu, Attila, Simon och Tommy.

Förbereder oss för 2,5 tim håltimme.. fundar på att ta en av de gamla nacho-tripparna. Cas säger: - Det står mellan din stav och min grotta!
Nu är det fajt á la Star Wars med ett stolsben och en kalender!

Nej.. nu ska jag skriva upp de tio senaste presidenterna of The United States.. wish me luck!
 
 
 
Kommentarer:

 Jaha var det det hon sa som var lite oanständigt? Jag hörde inte riktigt eftersom jag var uppe i mitt spännande presidential elections fuckah. xD Där fick hon till det, som vanligt ;) 
Skrivet av Sannilu den 15 januari, 2008 kl. 19:19 #

Skratta som en kratta!

Kategori: Gymnasietiden

Man ska sova när det är natt!!!! Det vet jag, men jag gör det inte.. jag kollade på OC inatt istället. Så idag har jag vart på bästa fnisshumör..särskilt när jag såg den enorma falaffeln i matsalen. Den smakade bra!

Asså jag får deppiga ryck i snoken.. har suttit och pluggat sen klockan 4. Bara flummat iväg ytterst lite ibland. Spanskaboken går bara inte, har 12 sidor kvar och har ändå läst som en jävla idiot. Rickard har underhållit med att skicka små fakta om världens vara och icke vara. Eeeeh.. nämen typ.. En humla slår 180 slag i sekunden. Kan det verkligen vara möjligt?? Älskar humlor i vilket fall som helst,..så luddiga och surrigt söta.

Vill bara vara färdig med allt så jag kan rusa in i mitt rum och glutta på vackra OC, men nej nej..det är totalitärt förbjudet! Men innan jag återgår till läsandet måste jag bara säga att jag kom på en sak igår. Läste på en kryddburk att den helst ska förvaras mörkt, svalt och torrt. Oftast har man ju lixom kryddorna på spishyllan/fläkten ovanför spisen och där är det
1. Inte mörkt
2. Inte svalt
3. Inte torrt
Betyder detta att vi alla kommer att infekteras och dö av paprikapulver och citronpeppar?? Skulle iofs kunna komma på värre sätt att dö på!

För att avsluta med nåt riktigt trevligt skriver vi: Laxabon, pulver till 1 liter oral lösning = Medel för tarmsköljning. Tack!

Kontakteeer!

Kategori: Gymnasietiden

Oj oj.. skandal! Lindilus har inte skrivit på en hel dag. Måste va den feta träningsvärken som gör att det blivit lite komplikationer i systemet. Har faktiskt tillome träningsvärk i händerna från i fredags. Knåpeliknåp i de kära små kycklingbenen!

Efter träningen åkte jag hem och duschade så att jag åter doftade hallonbåt och jordgubbspastill. Sen Skuttade jag vidare hem till Rickard och hade de vanliga djupa samtalen..eh..heh. Nämen det va trevligt.

Igår va det stor sensation i bärskogen! Sanna och Nippe följde med ut..tjohooo! Kletade runt på Nivå22 som vanligt innan. Nåra knasbollar beställde pommes frites och satt och knapra på som hungriga bävervalpar. Sen skuttade vi vidare till Berzelii där det såklart va hur mkt Tyresö-människor som helst. En del missöden mot slutet av kvällen dock, men annars va det en fin sammankomst.

Det bästa (nästan) var att jag träffade min käre gamla spanskalärare Alfie på bussen hem. Han pratade fortfarande med sin extremt underbart mörka röst och han va iförd en raffig grön basker. Va gör du nuförtiden, varför hör du aldrig av dig..och allt det där ni vet. Han blev iaf ytterst glad när han hörde att jag läser språk och fortsatte med spanskan så att säga. Fin människa den där Alf. :D

Idag va det träning igen..min kropp är inte glad i ögat för tillfället, men jag antar att det är så det ska va om man inte är från Ukraina lr så. Nu måste jag typ åstadkomma något inom pluggandet. Spanskan typ dränker oss..why God why?????

Till sist ett visdomsord från mig och Patte (Patrick):
Man måste ha konservöppnare för att kunna öppna en konservburk!

Och eftersom Patte klagade på att det inte är några bilder på min blogg ska ni nu få en bild på mjölk. Håll till godo!
 
 
 
Kommentarer:

 Jonibeeet, tjalalallala! *vickar på höfterna* Spy! 
Skrivet av cathy patty! den 14 januari, 2008 kl. 18:10 #
 

 HAHAH 
Skrivet av Patrick den 14 januari, 2008 kl. 23:10 #
 

 MJÖÖÖÖÖÖÖÖÖLK<3 
Skrivet av gissa vem ^^ den 15 januari, 2008 kl. 16:38 #
 

 hmmm.. kan det vara BalleDu (Larre)?? XD 
Skrivet av Linda den 15 januari, 2008 kl. 16:39 #
 

Muffliato!

Kategori: Gymnasietiden

Muffliato!

Nu känner jag ångesten komma över oss.. första veckan i skolan efter lovat och det är redan loads of läxor. Why are you doing this to us?? Fundar stort på att give in for lite mer nötter idag, men det blir komplikationer då vi ska åka och träna. Ska bli nice price att fota BalleDu\'s (Larre) röv när hon stylar järnet. Visste ni förresten att järn och svavel blir järnsulfid?? Bra att veta om man skulle hamna på en öde ö någon gång i livet.

Asså va e det för en mupp som har anmält Våldtäktsman-låten. "Den kränker de som inte dansar..blabla". Det kan man väl fan fatta själv att låten inte menar feting allvaret. Börja dansa då för fan jävla stortönt! :lol:

Anywho...tjocka barn kan inte le! Vrai o faux?
 
 
 
Kommentarer:

 a tuttalör vollevo.. 
Skrivet av cathy patty! den 11 januari, 2008 kl. 23:20 #
 

 :D 
Skrivet av Abby den 13 januari, 2008 kl. 07:00 #
 

 Alltid lika intressant att läsa din blog! 
Skrivet av Micha den 13 januari, 2008 kl. 07:00 #

Schazaaam, rakt på en fläck!

Kategori: Gymnasietiden

Hej söta vänner, mongolojda fiender och diverse people!

Har precis smällt i mig en risifrutti original med blåbär eftersom middagen va allt annat än rolig i magen. Torra ångestbitar med falukorv och pommes de terre.

Även fast vi hade sovmorgon till halv 1 så sög denna dag ganska rejält. Typ inga människor förutom våran klass i skolan, kändes det som. Och lektioner borde seriöst inte få vara så extremt jävla långa. De känns inte ens kortare när man sitter och petar i sig 5 flourtabletter (lakritssmak) eller om man sitter och halvsover under luvan som en jävla pundare. (Nämner inga namn...CASSANDRA!) Eh va..det va inte jag. Det är nån som kastar saker!

Det roligaste, fast samtidigt inte det minsta roliga, som hänt idag är att jag ramlade som en jävla idiot påväg hem från bussen. Skulle precis svänga vänster vid tunneln när jag halkade riktigt jävla ordentligt på en fittig isfläck. Låg där en ministund och bara kände: ORKA!! Sen, med en enorm grace *fniss*, reste jag mig upp och kollade så att det inte va nån som hade sett, satt nån vid bussen såklart. Hoppas att jag förgyllde den personens dag iaf :lol:

Imorn e det finally träning igen. Ska bli nice att bli av med lite julfläbb och så. Har dock stor ångest inför styrkan..me are about to die! :lol: Tar med mig ett paket tändstickor och hoppas på att dom kan rädda upp situationen. Nu blir det annat.. hej!

Kitty och skatten..

Kategori: Gymnasietiden

Jaha eeeh jaha.. känns lite som om jag har en kanalj i hjärntrådarna. det har kommit till min kännedom att folk faktiskt läser min blogg. Trodde mest det va Cas och Skin som loggade in 500 ggr om dagen för att göra mig glad (och för att dom inte har något liv). :lol: Lite läskigt i hörnen, men det löser sig alltid..har ju inte fått några brevbomber än så det är lugnt.

Skolan lullar på som om det inte ens har funnits en minstaste dag med lov. Haaallå, vi behöver vila efter lovet. Det är ansträngande att vara ledig så nu behöver vi starta med minst en vecka då vi bara går runt och lär oss allas namn igen och leker ugly lekar. Schazaaam!

Har läxor att göra idag, men engelskan glömde jag i skolan och franskan gör jag aldrig för den e ändå så lame. Bara att säga till Lasse-man att man va lite krasslig i sitt bästa skrivfinger så det blev komplikationer. Så..vad göra istället?? Tror fanimej att jag ska göra lite Trivia...som den nörd jag är. Hehe, me like!

Nu tjaffsas det om ökade skatter..ingen som arbetar längre.. och då får vi betala.. skatter hit och tvillingskatt dit... helt förjävligt! :lol:

Ha det bra i granskogen. Ät inte för mkt blåbär!
 
 
 
Kommentarer:

 menmen jaaag läser ju :\\\'( 
Skrivet av larree den 09 januari, 2008 kl. 18:03 #
 

 Förlåt Larre.. du ska få en till puss imorn som tröst. Så att du kan bli helt galen och vrida di som en mask! Mohaha! 
Skrivet av Linda den 09 januari, 2008 kl. 18:33 #
 

 En dag utan din blogg = en sorglig och hemsk dag i min värld. Haha 
Skrivet av Skins den 09 januari, 2008 kl. 19:33 #
 

 ehh...jag läser också när jag har tid! :P 
Skrivet av Kinesen den 09 januari, 2008 kl. 23:47 #
 

 i agree with sääni. Periously, blev mkt sorgsen igår när du aldrig skrev :\\\'( still hurts! 
Skrivet av cas den 10 januari, 2008 kl. 00:00 #
 

 Huh..har Sän sagt det..hmm.. vart?? Hiahia, glada bollar i melondalen! 
Skrivet av Linda den 10 januari, 2008 kl. 17:39 #

The Fluff\'s gone! :O

Kategori: Gymnasietiden

Ikväll borde jag på allvar gå och lägga mig tidigt.. är så jävla trött idag att jag flåsar ögonen ur mig.

Första dagen i skolan efter lovet va ju inte direkt underbar. Föra tt fira det hela riktigt ordentligt blev det brandalarm. Så myspys att gå ut i den fina vinterluften, utan jacka! Sista CAE-lektionen för all framtid dock = Känns pretty nice. Filosofin och franskan va ju bara det största sömnpillrerna ever. Känner att jag inte orkar sånt här. Men då är det ju tur att vi får så sköna selleribiffar till lunch. Va skulle vi göra utan dom?

Dagens hemskaste nyhet dock är att allas vår favorit-afro-man Fluffy har rakat av sig fluffet. Afrot e borta!!! Va ska vi nu klämma på när vie förtvivlade som trasiga måsar?? Kan ju inte ens kallas för Fluff längre nu. =/ Nä, den tog hårt i hjärtroten!

Har läst färdigt spanskan iaf och gjort den 3 sidor långa diagnosen, som fan kändes rätt lätt. Är jag massive med duktig frågetecken.. svaret är ja!

Tin ska hjälpa mig att beställa le McFly-skivor jag inte har ännu: Motion in the ocean och greatest hits-skivan. Ska bli gos att få dom till den lilla samlingen. Mäddu e även inställd på att åka och kolla på en konsert framöver så vi kollar in lite skit. Me wanna see them, for real!

Nu ska jag duscha ballen av en kamel = jag ska gå och duscha min hamsters springhjul = jag ska duscha med 5 finska bastubadare = nu ska jag gå och duscha. Toodles!
 
 
Kommentarer:

 Jag blev helt och hållet chockat när jag såg zienna!!! :O hans hår...var obeskrivligt. vems hår ska jag ta på nu?? :P 
Skrivet av Kinesen den 07 januari, 2008 kl. 22:55 #
 

 Du kan få ta på mitt hår..eeeh.. haha! 
Skrivet av Linda den 07 januari, 2008 kl. 23:02 #
 

 är det borta ? :O heeeeelt borta??? 
Skrivet av Cliff den 08 januari, 2008 kl. 00:09 #
 

 eh halå... fixade du skivorna eller? ska jag göra det min vakkra bananslända?! 
Skrivet av cathy patty! den 09 januari, 2008 kl. 15:42 #

No training =/

Kategori: Gymnasietiden

Jahapp, då va lovet slut. ÅNGEST x 522,50
8.30 Imorn med kuk-Cambridge och mina ögon kommer inte va glada att gå upp. Även om man går och lägger sig nu kmr man ju ändå inte somna på några timmar. Om man nu kunde gå och lägga sig nu, men vissa mobbade ungar måste ju göra spanskaläxa på lovet. Tack Viveka ännu en gång, den läxan värmde fint!

Idag va vi såå glada när träningen skulle börja igen. Börnade iväg till Vikingaskolan med vattenflarra och skor i högstaste hugg. Träffade geten Patrick igen och fiolerna spelade vackra flöjtsånger. Sen kom Cas med nyckeln och vi upptäckte att vi inte kom in i hallen så vi fick packa oss hemmåt igen. Plåtasken vill inte alltid vara på vår sida. Så nu går nån ner och förklarar jävligt noga att jag inte e anträffbar!

Nämen mmm, kom just på att det är måndagar vi har 2,5 timmars håltimme. Lär ju inte ha nån filosofi heller så då blir det sådär en 4 timmar vi bara ska sitta och "mysa" på ett ställa vi "älskar" mer än rotmos och kåldolmar. Men hörni, vi får ju iaf häva i oss de otroligt delikata rätter som de med all största möda har kokat ihop och serverar i, som de vill kalla den, skolans lunchresturang. Mums fillifjonkis!

Inge mer klag nu.. bara att sätta igång med Crónica de una muerte anunciada. = Läsa en mening och slå upp 95% av orden på datorn för att upptäcka att 50% av de orden inte finns inlagda i ordlistan = Hej, vad handlar boken om??!!!?!

Adios papazitos y mamazitas!

Holabandolakväll

Kategori: Gymnasietiden

Är du en riktig holabandolatjej??

Igår träffades då Froid, Skin, Cas och moi hemma hos Casi KLOCKAN 9 PÅ MORGONEN!!!! Sen satte vi igång med vårt HP-rejs. Underbara filmer såklart, men jävlar va dom sliter på en när man stirrar 11,5 timmar i sträck. Helt lövel!
- Vadå fil, men asså seriöst..vadå fil?? Vi har bara youghurt..du kan få olivolja. (Skinny har brytit nageln och ber om en fil. Cas får problem!)
- Hon kommer dö snart! (Frida i egna funderingar)

Piffade oss samtidigt för att direkt, när sista filmisen var färdig, åka in och fira Mäddilu. Burnade iväg till vårt älskade Nivå och blev fetaste gängen, som desvärre splittades lite drastiskt. Some of us gick iaf till Viper Room (ännu en gång) och typ råååååådansade. Man vill ju visa sig duktig inför Stalker. Eller va säger ni mina små kalaspinglor?

Sen, efter en pratsam busstur, skuttade jag hem med Rickard, Klabbe och Charli till hans lilla stuga där jag blev enorm utsatt för råstirr och läskigheter. Sjuk musik på enorm volym och annat tjaffs. Hänkade på Rickardo hem till honom istället och gluttade in has asafnuttiga stuga. Helt trevligt faktiskt, måste jag säga att det va!

Nu vill jag tvätta håret och sova eftersom man aldrig sover nåt när man är med de där jonen. MEN NEJDÅ!!! Linda måste läsa ett fett kapitel i en spansk bok. Har tydligen fått nobelpris och grejor, men det fattar jag fan inte hur det kom sig för man fattar ju inte ens vad namnet på första kapitlet betyder. Trams! Mor har iaf bakat en blåbärspaj som vi ska titta på resten av kvällen. Imorgon börjar allvaret igen, med träningar och diverse.

I\'d t** that :lol:

Congrats Mäddu!

Kategori: Gymnasietiden

Grattis lilla Mäddilu som fyller 18 idag. Imorn ska det firas! Har lite probs med planeingen dock. Mäd sa att vi skulle va i Gulligmars ungefär 21.30 och om vi har rejs så kmr det ju bli jääävligt tajt med tid och så. Jag har iaf lovat att följa med ut så det måste jag helt klart göra. :lol: Jaja, vi får diskutta det hela!

Fan vilken lame dag detta har varit, trött som en stork efter nattens lååånga telefonsamtal med ölglad hunk och läsning av the most lövli book ever. Hur ska man kunna sluta läsa??´Ätit 3 ton halstabletter och diverse.

Får ta och hitta på nåt nu...
 
 
 
Kommentarer:

 REEEEJS! mihi fetingtaggad. bör sova. nej, orkar ej. hej 
Skrivet av cas den 04 januari, 2008 kl. 02:40 #
 

 tjo potta tjo potta tjo potta-tis! 
Skrivet av cathy patty! den 05 januari, 2008 kl. 13:59 #

Inventering och diverse

Kategori: Gymnasietiden

Nu mår min mor bra..lr hur?? :lol: Stort lol och stort c-face för jag vet nåt som du inte vet!

Idag gick jag upp kl. 5 för att bege mig till Maxi och inventera små söta varor. Den föregående nattens enorma nerkylning har fått mig att må sämre än en kanadensisk sirapsstuvning = jag e sjuk i halsen!
Mycket underhållande jobb va det..att räkna leksaker och filmer och det ena med det tredje. Tänkte mkt på bortskämda barn när jag fiffla med skiten. Helt sjukt va det finns för leksaker nu. En docka för 899 kanske kan vara nåt?? Oh herre!

Nu e jag iaf hemma igen som alla, med nån form av hjärna, har fattat. Ska lyssna på lite jamie Scott nu. Han e så löövli.. är med i Step Up och sjunger oxå. Vackerhet, vackerhet!


Covers e covers dock!
 
 
 
 
 
 
Kommentarer:

 Ni bara kom inlufsande helt plötsligen. :D Trevligt trevligt! Jag stod där vid "hockeyfikan" när ni sa hej. Sen fick jag räkna rostad lök = sanna ville spy. Men 899? Jag slår till direkt! 
Skrivet av Sannilu den 02 januari, 2008 kl. 13:09 #
 

 jag gick faktiskt upp 4.15 och jag har iofs inte gått och lagt mig än... haha, jag står typ och sover ^^ LEGO FOR LIFE! 
Skrivet av BIFF den 02 januari, 2008 kl. 13:23 #

Färdigfirat!

Kategori: Gymnasietiden

Tjong kong!

Skinny och jag kom tillslut fram till något att göra igår. Vi hänkade på trion och Micke som skulle äta på Mongolian med några vänner. Smakade fett bra efter att Skin och jag suttit i Gullmars och väntat på fyllbultarna i 100 år. I vild desperation och hunger delade vi på en muffins, haha! Mysipysigt vare, lite konstigt det där med jackorna dock..hmm.

Sen följde vi med de andra, för mig, okända människorna till Hässelby. Asså det måste va det ruttnaste stället på denna jord. Kollade på raketerna där och så vidare. Åkte därifrån efter bara en stund. Eller vi försökte åka därifrån. Fick vänta på tunnelbanan i massive med time, samtidigt som Kviken ramlade raklång på perrongen då hon pratade i telefon. Micke kom på den underbara förklaringen: Framstupa kvikläge. :lol:

När vi suttit i en livstid på tunnelbanan åkte vi hem Till Kvikmor och dumdelidummade ett tag. Sen bestämde vi oss för att kvällen va slut så jag hänkade Skins till Norra för att ta bussen därifrån. Träffade konstigt nog Toyo som gjorde sällskap i den oändliga väntan på bussen, som gick över styr haha. Vi fick tillslut skjuts med några mongon till centrum och där stod jag och två asfeta brudar som jag socialiserade mig lite med. Tror aldrig jag har frusit så mkt faktiskt, hehe.

Idag e jag inte lite krasslig i halsen..förkyld som en liten gåslever. Hihiiii, men kul va det! Nä..om man skulle ta och glutta på Step up...?...?...
 
 
 
Kommentarer:

 först och främst, varför måste vi alltid fokusera på de små missödena i samband med tunnelbanor!! hahahah....sen är jag lite förvirrad...hade inte Larree klänning på sig?!?!?! ja hade iallafall trevligt! 
Skrivet av the kvik den 01 januari, 2008 kl. 16:46 #
 

 HAHA, jo jag strippad i Hässelby strand och svitchade om till my vans(L) samtidigt som ditt framstupa kvikläge skedde ^^ 
Skrivet av BIFF den 01 januari, 2008 kl. 18:41 #
 

 Haha, ni e vackra! 
Skrivet av Linda den 01 januari, 2008 kl. 21:04