lindilus.blogg.se

No training =/

Kategori: Gymnasietiden

Jahapp, då va lovet slut. ÅNGEST x 522,50
8.30 Imorn med kuk-Cambridge och mina ögon kommer inte va glada att gå upp. Även om man går och lägger sig nu kmr man ju ändå inte somna på några timmar. Om man nu kunde gå och lägga sig nu, men vissa mobbade ungar måste ju göra spanskaläxa på lovet. Tack Viveka ännu en gång, den läxan värmde fint!

Idag va vi såå glada när träningen skulle börja igen. Börnade iväg till Vikingaskolan med vattenflarra och skor i högstaste hugg. Träffade geten Patrick igen och fiolerna spelade vackra flöjtsånger. Sen kom Cas med nyckeln och vi upptäckte att vi inte kom in i hallen så vi fick packa oss hemmåt igen. Plåtasken vill inte alltid vara på vår sida. Så nu går nån ner och förklarar jävligt noga att jag inte e anträffbar!

Nämen mmm, kom just på att det är måndagar vi har 2,5 timmars håltimme. Lär ju inte ha nån filosofi heller så då blir det sådär en 4 timmar vi bara ska sitta och "mysa" på ett ställa vi "älskar" mer än rotmos och kåldolmar. Men hörni, vi får ju iaf häva i oss de otroligt delikata rätter som de med all största möda har kokat ihop och serverar i, som de vill kalla den, skolans lunchresturang. Mums fillifjonkis!

Inge mer klag nu.. bara att sätta igång med Crónica de una muerte anunciada. = Läsa en mening och slå upp 95% av orden på datorn för att upptäcka att 50% av de orden inte finns inlagda i ordlistan = Hej, vad handlar boken om??!!!?!

Adios papazitos y mamazitas!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: