lindilus.blogg.se

Resedagboken del 2

Kategori: Resa

Här kmr då den, för somliga, efterlängtade fortsättningen på den mkt eminenta resedagboken. Läs och lär!

3/7 Degfest 21.12
Oj, oj, oj ens ådan kväll. Gårdagens partande var grovt på många ställen och vi var inte helt rediga. Alls. Mina spyflugor till medresenärer bronkade massiva mängder och jag själv har lämnat allt jag äger och har på engelsmännens balle. Här kommer en snabbgenomgång från det vi kommer ihåg.
* Drack oss lite roliga i huvvet på ballen.
* Hängde vid hotellets lilla bar, drack roliga drinkar och smashade glas. Sambuca!
* Kubbade iväg efter chirre och dylikt och blev i samma veva inbjudna på ett room.
* På Ben och Matts balle drack vi och umgicks som sig bör. Ungefär nu blev det för mkt för vår smale vän och hon smetade ner hela badrummet, ballen och Mitt ÖRA!! med diverse magsäckssafter. Även Linda kände för lite bronkaction, men hon höll sig till köket. All in all, det var en jävligt lyckad kväll! (Idag var vi inte helt okej, bah så ni vet!)

3/7 22.46 Tjipuuh!
Den cancerartade dagen har äntligen börjat avta och mörkret faller på runt ballen. Vi har nyss vart på en kvällsvandring i sann Geeklords-style och gjort gatorna osäkra för andra medmänniskors intima hälsa. Först tog vi en titt på det närbelägna nöjesfältet som helt otroligt nog hade en HarryPotter-karusell med smäktande vackra bilder. Sen tog vi oss en tur för att få höra undergrabben med magical voice. Till ögats och örats stora sorg var de 3 lättklädda damer som sjöng och dansade små väl inövade rutiner. I rädsla för att spy av det vi fick skåda återvände vi hem till ballen och våra kort.

23:23 Citat från Linds i poolen då hon sög in fett från medresenärerna:
- Jag är en bliodiigel!!

4/7 17:39 Av deg blir man seg
Med krispiga kycklingar från burgarkungen somnade vi till dunkande musik as always. idag har vi stekt i solen med hysteriskt reducerad mängd kräm på kroppen. Detta gav tveklösa resultat även om det var mer åt det tomteröda hållet. Hysteriskt är oxå antalet engelsmän som strosar runt på hotellets marker. Den kvinnliga sorten av dessa är mer än bara lite grova och tycks tro att man är 20 år och partypingla ända tills man inte kan ta av sig bikinin själv för att flasha boobsen. Äckligt kvinnofolk! Själva lever vi inte riktigt upp till svenska flickors rykte. Vi sitter inne och gosar med chips och annat ätbart istället för att göra allt för att få uppmärksamhet av det penisbeklädda folket nere vid poolen. Tjejer alltså!

4/7 Typ halv 11
- Om man bögsmörjer in sig händer ju inte ett piss.

Vi sitter på ballen och reflekterar över diverse festligheter. Middagen trycktes in på Napa Star där underbara Will sjunger. Mat i kombination med underbarnets tonflöde fick tårkanalerna ur funktion och andningsapparaten att dampa loss totalt. Nu väntar en natt med smirre på ballen. Smirnoff...We sure do like it!

Linds: Ballen är liite för lång...jag hade velat att den var bredare. (Skinny tar på sig själv och bråk uppstår om könets ädla delar)

tid? På ballen, as usual
Alltså, Linda är inte helt okej. Mobilen packade ihop under kvällens lugna gång och ett deppressivt (felstavat) anfall har slagit Linds med full kraft. Varför är världen så orättvis?!? Orka att Linda är dyster...smirren och gråtanfall hjälper lite dock. Fan va underbart!

5/7 22.00 Bränd bulley!
Just i detta moment har vi en hetsig diskussion om Harry Potter och dess karaktärer. Vi insåg nyss att våra aktivaste, eller snarare de enda, samtalsämnen som tas upp här i värmen är HP, fula/vackra/äckliga människors existens och speerit! * Vi läser intensivt Putah för tillfället i väntan på den stundande partykvällen. Vår festglädje har emellertid reducerats kraftigt på gamla dar, vilket suger lite mkt sådär. En hederlig smirre skulle dock sitta fint nu i brännans grövre påverkan. Våra kroppar har nämligen antagit en ton som lutar mer åt det purpuröda hållet mer än Lindas blån***rfärg. Men vi litar på att Potter tar hand om det hela och vi vaknar brunare än de svarta pojkarna på den andra ballen. Nu väntar Fenixorden. Hej! * (och bajs förstås)

23:25 Samma kväller
N***rmaja på ballen i riktig Grancisanda och SkinLind klagar magarna av sig p.g.a. n***rförstoppning i tarmkanalen. "Asså det går inte!!!" Stackarna...

00.00 "Bajset sitter upp i lungorna! Klockan har nu slagit tolv och nu får vi påbörja drickandet!

01.42 asså fan det är tungt. Men kul!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: