lindilus.blogg.se

Resedagboken del 3

Kategori: Resa

Tid, vem vet? Ps.svårtydat!!!! (vi vet själva inte vad detta betyder)
Precis koimt hem från nattlig beach, atnight. Skin spir oh vi ah heame ine rediga späs eller pava, det är detta jdu hur kasta allt? FRÅGAN?

Typ nu
Älskar Purba tills nu. hej, alla spyr! FESTA. (Personlig favorit)

22.53 På la ballen
Vi dissade tanken på att bara dega denna kväll så nu sitter vi på ballen igen och ska blanda första drinken. Vi har även en norrman med oss och allt är grejt!

Who knows time and shit?
Nu e det mer än 1 norrmän här inne. Simen (uttalas som sperma ja), CH och Bergen är några av karaktärerna. Skin och Bergen är försöker fixa att bada i bassäng hos Stiiiv we have no chips! Nu e det vifta på snabeln här!
(Inlägget innehåller oxå Simens hotmail med en pil på den som säger att den är viktig.)

7/7 03.11 Jovisst Simen!
Nu har vi haft nattligt bad och städning med diverse norrbaggar. Bergen höll ut längst. Men värd att nämna är avhyvlingen vi fick av receptionisten som ville att vi skulle sticka från hotellet. Sanden gresar upp i ställen ej värda att nämna och vi har helt klart haft en lyckad final. Stiiiv!!

08:39 Skrivet av Simen tidigt!!!!! på morgonen
SimEN HAR ENU iNTE LAKTS seij enu. och vi skal need På Bad POOL. NU OCH BADA =)
(Simen har precis kommit hem från krogen, blivit utelåst och besökt vårt hem istället. Han försvann nyss klättrandes till sin balle.)

03.20 Efter en hemlös dag vid poolen, BK och norrbaggarnas balle har vi nu genomlidit en av de värsta flygresorna någonsin. Sämsta handikappsplatserna och no MERCI från the people framför. Nu är det bara ett toalettbesök från frihet. Geeklords made it.
 
 
 
Kommentarer:

 VEM FAN ÄR PURBA?!?! :D:D löööööv <3 
Skrivet av cäsilbuuws den 15 juli, 2008 kl. 11:23 #
 

 OCH VARFÖR älskar vi bara honom tills nu?! Vackert! 
Skrivet av Skinny den 15 juli, 2008 kl. 11:27 #

Kommentarer


Kommentera inlägget här: