lindilus.blogg.se

Adjö Sverige

Kategori: Resa

Nu e det lite snuffsigt i ögat här.. åker till Skinny om en halvtimme ungefär och sen bär det av till Arlanda. Allt är packat och håret på tårna är borstat. Det var inte kul att åka från sjuklingen imorse, men jag fick back-up i telefon by Patte. Så Cypern it is tills på måndag. Antar att Tin kan dra i några trådar och uppdatera bloggen åt mig om det skulle behövas. Puss på er alla skäggpandor!

Råris i halsen

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Hallå stugans alla hörn!

Har precis vaknat upp ur en smärre dvala i soffan här. Rickard ligger dessvärre kvar och snarkar så halsmandlarna ekar nånstans nere i djupet. Då får man väl roa sig så gott man kan tänker jag och sätter mig framför datorn såklart och förtär riskakor med pizzasmak. Det finns choklad här oxå, men det är ju dödsstraff på sånt så den ger jag fan i. Eyes on the price!

Oh helvete.. dags att ändar inlägget här!!! McFly har en ny singel..hur fan kan jag ha missat detta??!!??! One for the radio heter den. Måste lyssna in den ordentligt innan jag kan yttra mig vidare. HAPPY FACE då jag har väntat länge på detta! 
 
 
Kommentarer:

 underbar låt med ett enormt vackert skrik gjort av Danny Jones of course <3 och du... SNART ÅKER VI! 
Skrivet av casilduw den 30 juni, 2008 kl. 10:38 #

Införskaffning av nötter

Kategori: Livets lilla gång

Tickipriiiii!
Åter tillbaka vid tangentbordet efter Geeklords räcerinköp på ICA. Vi grabbade tag i det mest nödvändiga i en fart närmast liknad vid ljusets hastighet. Bland annat blev det lite makaroner och nötter och..ja det kan ju vara bra att ha. Allt blev extra mysigt då Cas såg ut att ha böldpest på halsen och Skinny prydde dagen med ett par finfina svettislökar. Jag var perfekt som vanligt. ;) ;)

Nu e jag helt förundrad här.. jag e nästan klar med packningen och det är massa timmar kvar innan man behöver vara färdig och inte en endaste hörna på resväskan har spruckit eller börjat mögla loss. Det enda sakerna som finns kvar på min eminenta (?? huh?) lista är:
-Parfym+deo
-Mp3
-Mobil+laddare
-Kofta
Så då vet ni det..skriv upp för guds skull!

Men nu ska jag för ovanligheternas skull åka till Rickard.. ska ju trots allt vara borta i en vecka så man kan ju åka och peta honom några gånger i pannan för att säga adjö och tack för maten ni vet. Fick t.ex. pasta med pesto där igår och det är ju inte fy skam. Pesto, pasta, pizza och lite karameller. Sånt är livet och nu e inlägget slut för denna gången.

Packar

Kategori: Livets lilla gång

Resfeber i höger öra och lite dillkvistar i trosorna för extra bekvämlighet och välmående tunnelbana. Nämen asså nu e jag lite nervös här inför resan.. har inte packat så organiserat serru så nu har jag säkert glömt en massa viktigt krimskrams. Men men.. om 10 minuter beger jag mig till centrat för att MÖTA UPP Skinny och Cas. Då ska det inhandlas ytterligare grejor att trycka ner i värran, som ännu inte verkar vara så överdrivet packad. Vet inte om jag ska se det som nåt bra eller nåt dåligt. Tjolahopp tjolahej.. mer bloggis senare!

Nattmacka

Kategori: Livets lilla gång

Hallå alla nattugglor och skafferismygare! Ni ska inte tro att jag själv har vart och rotat i kylen för jag kom nämligen precis hem från en trevlig nattprommis från bussen. Det hände en väldans massa spännande uti natten kan jag meddela. Bland annat såg jag ett gäng killar med en bil. 2 av dem höll på att krångla sig ner i bagageluckan medans den tredje smällde igen luckan över dem och sedan burnade de iväg. Snacka om instänga panikkänslor i vänster näsborre. Men hur som helst vandrade jag stilla hem från bussen.. men ni ska fan inte tro att jag var ensam i mörkret. Det var som om Guds alla små skapelser följde mig i nattdunklet då jag var som mest vilsen och trött. Eeeh, det jag vill säga är att jag såg fett mkt djur. En katt, massa sniglar, en hare, en stor spindel och en överkörd liten fågel (den tyckte jag bäst om).

Kan ju berätta öm gårkvällen oxå nu när jag ändå har spänt upp ögonlocken och värmt upp fingermuskeln. Förutom jag så beträddes Nivå22 av inga mindre än Skinny, Larre, Helena, Kvik, Axl, Jeppe, Sander, Anders och Rappe. Allt började dock med att min fina sko gick sönder i Gullmars så att jag fick lubba runt som en mongolid knubbsäl och fråga efter silvertejp. Men det är tydligen ingen som har det längre så Skinny fick knåpa ihop med vanlig tejp det bästa hon kunde. Tillslut anlände vi iaf till Nivå och slog oss ner vid bordet närmast toan. Aromerna var inte bara underbara kan jag lova. Dock luktade det bra i ciderflaskorna, som jag under större delen av kvällen satt och sniffade i för att plåga mig själv. Och med stora svårigheter lyckades jag att inte dricka en endaste liten mummig droppe på hela kvällen. Istället satt jag och lyssnade på Sander, Rappe och Jeppe som var mer än bara lite berusade i näsroten. Det var faktiskt riktigt underhållande att höra samma svammel over and over. Jävla riksmongon :lol:

På hemvägen träffade vi på Matte i Gullmars.. en Matte som kanske inte visade sig från sin bästa sida...insidan! Det blir svårt att få ut de bilderna ur huvvet, men jag får väl tänka på Lindsay Lohans fejja istället så kanske det går. Kollade på filmen Tonåsliv med henne idag medans Rickard bluttade på elgitarren. Asså jag ogiller den lilla snuskiga skådespelaren starkt och den där filmen var så jävla äckligt äcklig så det finns inte. Men men.. en ny dag i morgon och då ska Geeklords shoppa allehanda brödbitar och nudlepaket tills på måndag.

Tjillevingky!

Stockholmsnatt

Kategori: Musik,TV,Video,Film

 
 
Denna låt gör mig glad i ögat.. filmen är inte mkt att hänga i det rosa äppelträdet, men låten är ju bara så fettig. Ganska passande inför kvällen oxå.


Bussen nästa...
 
 
 
Kommentarer:

 Tur som fan att Stu kom o rädda linsey lohan på slutet av filmen, hur skulle det annars gått med den amerikanska highschool-filmen???!?!?! 
Skrivet av catrin den 28 juni, 2008 kl. 23:14 #
 

 Men eller hur... jag höll på att krivera av allmänna äckelkänslor. XD Lövli lövli! 
Skrivet av Linda den 29 juni, 2008 kl.

Sjung om Lindas lyckliga dag

Kategori: Livets lilla gång

Asså det här är en av de bättre dagarna i mitt liv känner jag nu sådär på en höft eller kanske 2,5 centimeters avgasrör från en väl förbrukad Volvo V70. Som ni som förstår förstår så blev det hallonbåtar idag. Happy news lixom man bah va!?!

Vaknade tidigt och släpade en grovt sjuk Rickard till tandläkaren. På bussen dit fick han dessutom migrän så han fick struppla runt som en gammal gubbe. Stackars lille Buppis så sjuk så sjuk. Men eftersom han e en apakexig viking med fin form på skallen, arisk knöl och allt det där så klarar han sig nog utan större men. Lots of löv and flower power.

Sen börnade jag hem hit och fuckade solen totalt och satte mig vid datan istället som förr i tiden. Håller på att lägga över alla bilder till mailen eftersom cd-enheten på datan packat ihop som en vulkan under Judas ena knäskålsparti. Så håll er i hatten Geeklords för snart kan det hända att det dimper ner en och en annan e-uggla i inkorgen. Tog mig en liten springtur och pumpade musklerna i takt med Justin Timberlakes lena stämband.

Happy news number 2 idag är att det äntligen går att kommentera på käre bloggisen igen. ÄNTLIGEN!! Det har fan inte riktigt varit samma grej utan Skinnys ständiga plippande på tangenterna och andra utspridda notes om livet och dess mening i undre kvarter. Så nu vet ni det och jag e glad och allt det där ni vet.

Glad nyhet nummer 3 är så glad att man vill mangla magen i en tvättsstuga i Kärrtorp. Det är fan nästan så att jag beställer tid på studs.. så kan jag tvätta kläderna som jag ska packa ner samtidigt. För på måndag åker Geeklords till Cypern. PÅ MÅNDAG! Tinis hjälpte mig att fixa resan idag och allt e lika bakat som en bulle på Pressbyrån. Nu behöver vi bara packa och köpa nudlar. Me are happy in the eyes!

Senare ikväller ska jag för första gången beträda Nivå utan att insupa allehanda läckerheter, då dricka inte ingår i nyttighetsreglerna. Tror bestämt att Larre nämnde något om Rålis oxå så vi får se vad slutdestinationen blir. Personligen skulle jag önska att det blir en klamydiasmittad tunnelbana i Kairo, men av egen erfarenhet vet jag att man inte alltid får som man önskar.

Twinkewinkle!
 
 
 
 
 
Kommentarer:

 Ja alkoholen e fan svårast o va utan när man e på diet, allvarligt talat.... 
Skrivet av catrin den 27 juni, 2008 kl. 18:14 #
 

 WEEAGLE!!! Lycka i ögonen och tårna, vi åker på måndag!!! AAAH 
Skrivet av Skinny den 27 juni, 2008 kl. 18:48 #

Slappt som en dallrig tallrik med fett.

Kategori: Livets lilla gång

Jag överlevde attacken från de spanska balkong-gubbarna även fast de fick öronen att blöda av allt oljud och lägenheten att förvandlas till ett frysfack på minus 311 grader (celsius). Sen att jag fick sitta och vänta i 3,5 timmar i onödan på dem var ju bara alltför gulligt när mina ögon höll på att förfalla av trötthet. Men sen kom min otoleranta syster hem och artikulerade rakt i fejan på spanjackerna: - VILKEN TID?!?
Och sen utbrast ena gubben det vackraste på hela dagen och mungiporna blev genast gladare. Jenci satt på discokulan i köket och gubben utbrister:
- Aaah, den lever fritt..ah va fint! :lol:

Väl hemma tog jag tag i min nyttiga vecka och sprang i hela 15 minuter..hipp hurra, medalj till mig och allt det där. Bolle och Elsie hade också anlänt med deras kära husbil. Såklart var supersöta limpan Sören med oxå, taxjäveln, som nu är så gott som döv. Fick lite försenade studentpresents och åt en del flintastekar.

Idag har vart den ultimata slappardagen och jag orkade inte ens gå ut och lägga mig i solen. Tarvliga tuttar! Istället har vi kollat på Wedding kraschers, spelat Sims2 och babblat med Smalisvännen i telefon. Och och och och.. JAG HAR ÄTIT PANNKAKA!

Imorn gäller det...hallonbåt eller böldpest!
 
 
 
 
Kommentarer:

 Tack, jag är så himla lycklig =P 
Skrivet av Patrick den 27 juni, 2008 kl. 09:18 #
 

 :P Oh Patte lyckades kommentera. Då måste jag bara pröva min lycka och se om det faktiskt kan vara sant att den funktionen e tillbaka,,,hoppas... 
Skrivet av Linda den 27 juni, 2008 kl. 17:00 #

TIDIGT!!!

Kategori: Livets lilla gång

Här sitter jag nu i lägenheten på Larsbodavägen och inväntar de mystiska arbetarna. Tyckte mig höra ett ord spanska, men det kan ju ha varit hibreiska också. Är så trött att jag knappt vet vart mina stortår tagit vägen och det känns som en feting baksmälla X56. Sötisfågel Jencipenk sitter i sin bur och kvittrar uppmuntrande... den pigge lille fan! Jag meddelar hur det går framöver..

Choklad

Kategori: Livets lilla gång

En fet jävla marabou på bordet och jag får inte äta den. Jag befinner mig så nära helvetet man kan komma utan att vara där. Shitas pomfritas vad detta är jobbigt i pandaögonen!

Sims2

Kategori: Livets lilla gång

Håkan Hellström på TV och jag spyr.. spyr även av att Ricky svullar pizza här brevid när jag försöker vara nyttig. Är hungrig som en jävla brunbjörn.

Igår va Geeklords inne i staden och tittade på bio och gick på allehanda andra små uppdrag. Vi gluttade på Sex and the city. Helt okej film och jag fnissade järnet under flygplanscenen då choklad svullas i enorma mängder. Kände väl igen mig i tjockis-stylen. Och efter filmtitten åt vi allehanda nudlar och sen for vi till centrum för att köpa choklé, sitta i krukor och ta en titt i leksaksaffären som sig bör.

Idag har jag spelat Sims2 HELA dagen. Har alla tilläggspaketen och grejor här så det är helt enormt kul. Mina ögon ser ut som 2 datorskärmar med tuberkulos.

Imorn ska jag upp och passa Tins lägenhet medans balkoninstruktörer kommer och reparerar. Frågan e bara om det är mig eller reparatörerna lägenheten behöver passas från/för/av/i/på. Eeeeh heeeej! Upp 06.45 imorn = ännu mer tuberkulos i ögonen.

Vi säss!

Fuck it!

Kategori: Livets lilla gång

Hela jävla inlägget försvann.. den här dagen e inte på min sida. Lite upplyftning fick jag då jag tittade på fnittertipporna då det rakade bort ALLT hår på varandras huvven. Annars har det vart mest dystra miner. Åkte hem och städade i mitt ypersunkiga rum som gav mig mer än bara några kväljningar. Knaprade i mig en korv med bröd (hehe) och åkte hit. Jo jajaja jo jag e jättetråkig och allt det där..blabla.

Bara du e nöjd mumlar nån här, men jag e fan inte nöjd. Känner mig mkt lessen i ögat även om Spaniens målvakt är feting kexig. Känns som om cirka 5 stångsparrisar rört runt i ögat på mig. Tröstar mig med Nile city 105,6 som Ricky satt på i försök att få mina mungipor på bättre vägar.

Imorn blir det bio med geeklords.

Dagen efter

Kategori: Livets lilla gång

Då jag har svårigheter att hålla käften blev det inte så mkt sova. Charlie och Cas hade dock sovit loss och kollade glatt in Kalle&chokladfabriken. Tillslut lyckades vi få med oss alla till pizzerian och svullade tills magsäckarna skrek av både lycka och sorg.

Därefter knatade vi tillbaka och umgicks med bollar och klubbor i gröngräset. Dock ville gudarna annorlunda och släppte ner allehanda regn och hagel över våra välsvarvade kroppshyddor. Efter ett tag kunde jag och Cassandra dock äga småpojkarna på tecken och kubb..3 gånger!!! Kilar är visst inte bäst på allt. Fule liten dag som slutade med HarryPotter5 hemma hos Ricky-roo.

Midsommar

Kategori: Livets lilla gång

Midsommar var en stor hit på många sätt och vis. Dagen började dock i större ensamhet. Spelade lite guitar, pillade mig i naveln och anordnade helt marvulösa bordsdekorationer till matbordet. Just som jag piffade med blommor som bäst kom Cassandra för att fira högtidligt med min lille familj. Vi siktade på att rida lite Vingfåle, men eftersom vår cd-enhet tydligen rymt till Bahamas fick vi ge upp den idén. Mor hjälpte oss dock med underhållningen och skapade egna små hallon och lakrits-saker som Cas dessvärre spillde ut en del av i datarummet. Doftar bättre än bäst!

Därefter var det dags att fixa partyutstyrseln inför middagen. Cassandra körde stenhårt på en aftonblåsa á la Emostetic Summer Flow och jag beklädde mina kurviga karameller i en outfit kallad Dramaturg Highlander. Kan meddela att dessa gjorde sig otroligt väl emot potatisen uppe på mina snapas-gafflar. Snapasglasen piffade verkligen upp middagen totalitärt.

I väntan på Larre, Axl, Ricky, och Charlie-Barn dansade vi loss och hade ett fint moment med utsikt över Albybacken. När de andra mupparna anlände guppade vi ner till bastranden och fick se den vackra synen av Axl och Charlies halvnakna revben i vattenbrynet. Charlie bjöd på ett underbart moment då han med ölen i handen stod i vattnet och filosoferade mot solnedgången..VACKERT!! Sedan slog vi oss ner i gröngräset och spelade diverse ölspel och knåpade varandras bakdelar. Kan meddela att jag hade större mängder barr, gräs och fågelavföring i skinkområdet. Det var ett jävla besvär, men vi hade ruhuligt iaf.

Efter det följde en mindre tid på altanen där vissa åt potatis och andra nötter. Jag och Cassandra höll oss dock till hallon och annat snapas-innehåll. Sedan bestämde vi oss för att bege oss västerut och fick skjuts av min mor. Efter smärre Tyresö-äventyr hamnade vi hos Charlies mor. Cas och jag förehöll oss mest inne på toan där vi i lugn och ro kunde tänka över livet. Innan morgonen anlänt var Cas, Jag, Ricky och Charlie tillbaka hos mig och kollade in Kjesarens nya stil. En riktigt fin midsommar som avslutades med att mitt rum såg ut som craaaaaaaap.

Frulle frulle...

Kategori: Livets lilla gång

[quote]Frulle frulle every day, it\'s an easy game to play.
Frulle frulle every day, not a very high price to play.[/quote]
Denna extremt vackra melodiska snutt fick nästan Rickard till tårar imorse då jag skulle försöka få upp honom ur sängen för att äta frulle i köket. Det kan inte vara lätt för en mullvadig morgonhatare att vakna upp till mitt psykadeliskt glada morgonhumör.

Men tjaffs och gnabb wont last long here när jag och Tin gör en egen krocket-plan och pillar runt i ett pissmyrebo. Efter det otroligt krävande spelet, som Tin nätt och jämt klarade sig igenom, var det inte mer än rätt att hon fick äga mig och Ricky i alfapet. Mi casa es tu casa lixom!

Nu känner jag såhär alla Geeklords och members of the Trio.. Vi måste besluta om resan så att we can go through with it inom rimliga ramar och utan vidare tjaffs om morötter. Det är dags att vi slutar diskutera tånaglarnas existens i den yttre rymden och istället sätter oss ner och beställa reshelvetet. Och med det sagt vill jag att vi alla har en tyst minut för alla kaffebönor som just i detta ögonblick dör i Bolivia.

När kommer du imorn Cas??

Öde i ödlornas borg

Kategori: Livets lilla gång

Godmorgron alla glada svenskar. Iaf var det övervägande glatt i vårt läger igår även om Sverige förlorade matchen. Det var nog bara Axl som ville gå in på toan och skära lite runt handleder och andra könsdelar. För övrigt gästades Larre&Astrid av mig+Ricky, Kvikmor, Cas, Skin, Nippe och Sänhoe... en tapper skara utan större hjärnkapacitet. Vissa lyckades ändå spela kort med varandra och ibland kunde vi till och med föra enklare konversationer. Extra krydda på kvällen gav den lille spindeln som mystiskt kilade fram och tillbaka över golvet.

Just nu sitter jag i ett, till synes, öde hus. Idyllen förstörs dock lite av de snusande snarkningarna innefrån mitt rum. Dessa har även varit en av orsakerna till att jag i natt sovit på en madrass på golvet. Det var hur muse som helst faktiskt. Tror jag ska flytta ner på golvet permanent. Iofs blir det komplikationer vid eventuell dammsugning då, men jag gör ju aldrig det ändå så...kör i vind!

Idager ska jag förstans köra upp Ricky-Roo från sängen och sparka iväg honom till centrum så jag får vila tårkanalerna från hans vackra nuna. Blir lätt att man stirrar ihjäl sig annars.. :P Sen kommer Tin hit och firar Midsommar (jo vi vet att det är imorn). Kanske äter en och en annan potatis och poke:ar varandra med diverse gafflar och bestick.

Nu fick jag sms.. tjibahoa! Vi säss...

Fotboll

Kategori: Livets lilla gång

Sverige-Ryssland på G och därför anser jag att det är dags att ansa ögonbrynen lite. Fotboll @ Larres ikväll är inte helt fel. Håll hårt i hatten för nu lubbar vi till bussen...

Plankan och Linan!

Kategori: Livets lilla gång

Rickard va så bajanödigt att han nyss utropade \'oh shiet\' och sprang ut ur stugan i vildaste galopp. Jag hoppas han hann hela vägen fram..annars blir det jag som sover på soffan idag.

Appropå sova på soffa så tillbringade jag natten i Cassandras mindre väldoftande soffa. Men innan vi skådade varandras fejjor satt jag ensam i hennes rum i typ 30 minuter och fibblade med mobilen. Sen kom jag på att: vafan heeej! Så jag ringde Cas och fick reda på att hon var i Felicias rum mitt emot. Så det var bara att skutta dit och se ful ut.

Gårkvällen fylldes alltså med allehanda idiotier då de 2 fulaste fialottorna i stockholms stad bestämde träff. Först tog vi en inte alltför snabb promenad till Djurgårdsplan och inhandlade diverse snarrebarr och lakritspulver. Detta pulver blev sedan väl omhändertaget med kreditkortet. Finare Lina får man leta efter... filmer finns att avnjutas.

Under promenaden drömde vi om en samsam-fest och försökte planera midsommar utan större framgång. Istället gick vi hem och spelade ölspelet med mjölk..eeeh japp! Innan det var dags att blunda rejält resterande delen av natten kollade vi in en jävla massa youtube-klipp. Pingu när han får smisk till fräsig musik, Tommys ultimata fulgarv och Pippi/Crack-Karlsson.

Till slut kunde inte ens vi bekämpa ögonlockens tyngdlag och vi skuttade i säng efter att ha läst ett par sidor i HP. (Hey why do you think we call us Geeklords?) Just som vi skulle besöka önskeskogen i våra drömmar hördes ett mystiskt ljud från alla delar av rummet.
- Det är nån som duschar??
- Nej. det är nog pappa som använder nån apparat.
Efter en stunds rundvandring i rummet insåg vi att det var datan som satt igång och brumma loss som en strandad val. Mkt märkligt!

- Läntar till Amarula...åh jag hade nåt i naveln!


Hey pretty platt, pretty platt hey hey preetty platt!

Skogsfamiljerna

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Detta inlägg är tillägnat Caszn Karlsson.. en ful vän som sett och uppriktigt uppskattar detta makalöst underbara barnprogram.

Skogsfamiljerna bor i Önskeskogen. Följ med och hälsa på. Det är alltid lika spännande att gå igenom skogvaktarens lilla dörr och bli liten...mindre...minst! Donny önskar att han var stark, Joe vill inte bli lurad av andra barn, Grace vill inte vara så klumpig, Maria vill inte vara mörkrädd, Lilla detektiven Charlie drömmer om ett fall att lösa och Penny vill att hennes familj ska bli rik… ...alla kommer att lära sig något de behöver och på så sätt uppfylls deras önskningar!

//Wooo, vår önskeskog! Önska bort bekymmer som du har.
Wooo, vår önskeskog! Här får alla dina frågor svar.
Wooo, vår önskeskog! Alla skogsfamiljer hjälper dig
och allt blir bra i vår önskeskog idag.//

Morötter, en ny trend?

Kategori: Livets lilla gång

Nu kopplas det in syntar till höger och till vänster och själv sitter jag och är databeroende någonstans i Breviks mörka skogar.

Gårdagen svävar som en mystisk osynlighetsmantel över en nyklippt sommargräsmatta. Sverigematchen gick ju inte som man velat, men i en lägenhet i Farsta var det glada miner ändå. Egenhändigt ihopklaffsade ölspel, viftande med sverigeflaggan och ett besök på Farstas hetaste lokalpub New Castle In gjorde kvällen riktigt mysig i brallan. Den där puben borde fan beträdas fler gånger..dimmig engelsk feeling och riktigt fueleto-style. Ett måste för alla trendriktiga hårfrisörer.

Idag vaknade jag upp klockan 11.. i min extrasäng. i min riktiga säng låg Ricky-roo och sträckte ut sig totalitärt medan hans snarkningar gungade i både väggar och golvplankor. Trots detta lyckades jag knipa ihop ögondörrana ett tag till och studsade upp klockan 12 för att steka valkarna i solen en stund.

Sen kände jag hur energin bubblade upp i luftstrupen på mig och jag rusade ut ur huset och rensade rabatter ed mor och far. Det var sjukt mysepysigt faktiskt. Hällde lite bark runt roserna, hittade pissmyror som vi gasade ihjäl, klättrade runt i äppelträden och klippte grenar. Helt sjukt trädgårdskreativt var det idag.. lyckades tillome plantera 5 blommor utanför päronens sovisfönster. Milda makaroner säger jag bara.

Hipp som happ viskade en liten fågel i mitt öra (ja det var en fett liten fågel) att syster Tin hade enormt tråkigt och ville skutta in till storstaden och kolla bio. Då var jag såklart inte sämre än att dra upp min käre man ur sängen och börna iväg på hörntänderna. Inföskaffade enorma mängder guhuudis (älska uttalet på den) och en MoonWooker som snabbt trycktes ner i tarmkanalen.

Träffade även Flyffy & Chocolate bear med familj och då kan ju typ inte dagen bli bättre... MEN JODÅ! När vi entrat bion, och bestämt oss för att kolla på What happens in Vegas, fångade ögonloben upp en random kille som i högsta hugg hade en påse morötter och en cola-flarra. DET VAR HANS BIOGODIS!!!!! Är inte det vackert.. riktigt ultimata tankegångar hos den snubben. Riktigt lika ultimat var inte filmen, men jag är lika glad innanför pannbenet iaf.

Morötter ska ju vara bra för mörkerseende så kanske att snubben ville se lite bättre i biomörkret. Smart grabb!

Imorn blir det goseligos med Tjäsilmus om jag inte tar alldeles fel på datum.. är ju så överbokad i min kalender ni vet. Men asså... säger han lama eller mama???

Strandad på Brevik..

Kategori: Livets lilla gång

Dagens rubrik skulle kunna bli en riktigt bra boktitel..hmmm.. idéerna börjar flöda som innehållet i en smörbytta som stått för länge i solen.

Här sitter jag som ett annat miffo med grön klänning och ont i halsen. Vid den andra datorn brevid mig sitter Ricky och blippar loss. Mkt stabilt förhållande detta!

Tin försöker fixa resan, men det går ju lixom inte så smärtfritt om vi inte babblar ihop oss om hur vi vill ha det. Vi måste bestämma:
* Mellan vilka datum vi vill åka
* Maxpris
* Specificerat eller ospecificerat
* Hur vi ska betala då man måste betala på en gång vid sista minuten.
Och till alla med Vivos bonuskort kan jag rekomendera en 2-dagars tur till Skövde Bäverpark där man kan titta på bålgetingar..som man får klappa.

Ikväller är det match igen.. som den enorma sportfantast jag är ska jag spjärna upp ögonlocken med tandpetare och tillsammans med Tin, Helena och Ricky kolla in de välsvarvade svenska stjärnskotten..eeeh. Smutta en och en annan cider och fylla käften med potatissallad sitter ju inte heller helt fel. :P

Nu ska jag försöka komma hem från ödemarken (Brevik) utan busskort eftersom det sadly enough gick ut igår. Palla betala trehundraelva kronisar från mobilen för att åka typ 7 stationer. Skandal..vart e samhället på väg??! ? Tur att man föddes så jävla snygg.. börjar nästan gråta när jag ser mig i spegeln.. lyckan över min skönhet är så enorm. (eeeh say what now?)

Puss i fillifjonkerna!

Domedags-fredag

Kategori: Livets lilla gång

Begynnelsen av fredagen den 13:e var fylld med torr hals och bakisbajs i överflöd. Sen blev de ett mindre angenämt äventyr, men kära Skinny var med och backade upp via sms. Sen såg Sara, som gick i vår klass förut, med en barnvagn. Arma jänta säger jag bara!

Gårdagen var mycket angenäm må jag säga. Jag börnade iväg till min man Cas och chillade galet (eeu) innan vi skulle in till staden och baka andra bullar. Vi gluttade på My little ponny, Lady Lovely Locks (?) och framförallt lyssnade vi på vacker sång från skogsfamiljerna. Det är det vackraste barnprogrammet ever, men som typ ingen har sett dock.

Sen bar det av till Nivå och jävlar va pommes vi käkade. Gluttande av fotboll var en av sysselsättningarna. Dock fattade vi inte riktigt färgsttningen på lagen. Hipp som happ kom Larre och Kvik och gjorde de fula sällskapet ännu fulare. Mitt bussort fick sig ännu en sugomgång och allt var frid och fröjd.

Nu spelar jag och Ricky fighting-spel och jag håller på att gråta på mig av rädsla. Rädda mig nån!
 
 
 
Kommentarer:

 Ja men äre inte lady lovleylocks som har pixisar i håret?!?!?! 
Skrivet av catrin den 14 juni, 2008 kl. 09:35 #

Uliibull med gaser

Kategori: Livets lilla gång

I natt jag drömde något som jag aldrig drömt förut... Jag drömde att Ulla Stenbacka la av en riktig brakfjärt inför hela skolan. Dessutom hade hon piffat till sig genom att färga håret brunt. Det var både en rolig och en mindre angenäm upplevelse på samma gång.

Har precis kommit hem från Ricky... käkade lite jordnötter till frukost innan jag kubbade till bussen som ett fruset hallon. Mor går runt och säger: - Kom med mig om du vill leva!

Prosit till mig! Nu ska jag rusa vidare.. a day with Geeklords väntar. :lol:

Cykelsabotör

Kategori: Livets lilla gång

Cas & Skin.. jag saknar era små uppnosiga rövansikten!!! Märkte det som fan när vi babblades vid genom telefonerna idagis. Fett taggad för dinering på Nivå imorn. Och dom som tycker att det är tacky och bara undrar varför så kan jag ta och meddela att det är det tackyness som är grejen. We sure do like it! Ses imorn mina söta knubbsälar.. <3

Trodde min cykel blivit snodd idag när jag skulle åka hem, men den hade bara blivit indragen i skogen. Någon hade fått ha det riktigt roligt och brutit av stödet, nästan slitit loss låset, fuckat up växlarna och mongat till framstyret. Dagens medborgare vet sannerligen hur man underhåller sig själva på bästa sätt.

Undrar hur det går för lilla Tin i Riga. Jag får ta och fundera över det medans vi gluttar på ännu en film här. Idag är det dock paus från Potter. Tjolahopp!!!

Hemmarfixardag

Kategori: Livets lilla gång

Det där med time turners är knepiga grejor har vi insett nu efter en natts sökande efter exakt förklaring på diverse internet-sidor.

Här sitter jag som en slokörad ökenelefant. Idag har jag städat mitt äckliga rum och även slängt ut alla fula eller för små kläder som befunnit sig i mina lådor. Kan meddela att det var mest kläder som var för små, vad nu det kan bero på.

Idag anlände betygen oxå.. jävlar va arg jag blev över vissa grejor. Trodde nästan mitt näsben skulle gå av. Känner bara enorm hopplöshet över mänsklighetens fortlevnad. Livet är INTE rättvist!!!!!! Dock blev jag lite gladare i ögat när jag fick ett brev från min gamla mellanstasie-lärare Irja, som hade skickat 500 kronor till mig. Jag blev helt jätteförvånad. Iofs är det ingen hemlighet att Irja är en av de bästa lärarna ever, men hej hoj det var ju typ år och dar sen jag hade henne. Får skicka ett litet snyftande tackbrev till henne och så vidare...

Imorn hoppas jag få träffa mina vackraste kompanjoner för en finare dinering ute på stan..mohahaha.. låt oss se vart magarna för oss..

Svensk vinst i mittfält!

Kategori: Livets lilla gång

Måååååååål!!! Heja Sverige friskt humör..eller frisk tumör kanske?? 2-0 till de lökiga svennarna..helt klart tack vare Zlatans offside i mittzon och mycket offensivt spel i eget straffområde. Linjedomaren och Isaksson gjorde såklart sitt oxå. Eeeeeh..heja Sverige iaf!

Nu ska jag få lite pay-back och kolla på Potter numero 3. Ricky verkar faktiskt digga dem. Han funderar loss totalt. - Jaha, så han den där onda har säkert tagit massa bitar av sig och lagt på olika ställen för att han inte ska kunna dö helt...
ORKA KOMMA PÅ DET BARA SÅDÄR!!! Iofs hade vi en helt massiv skål poppiskorn att gnugga geniknölarna med.

Puss i panelen!
 
 
 
Kommentarer:

 fast att dom onda delar upp sig så där gör ju dom i alla fantasifilmer o spel.. om d e det som nu händer i pötter?`?!?..... MÅÅÅÅÅÅL! 
Skrivet av tin den 10 juni, 2008 kl. 23:19

Fotboll...

Kategori: Livets lilla gång

Idager har jag och Rickard vart hos Tin och svullat pizza, gullat med Jenci och spelat playstation. Spelade bubble babble och Buppis trodde han var bäst. Men jag ägde rumpa såklart!

Men jo javisst! Fotboll är ju min favoritsport genom tiderna. Är därför oerhört lycklig att jag får äran att titta på Sverige-Grekland med Buppis. Har vart så taggad att jag tuggat nagelbanden ur led minst tre gånger i minuten. Eeeeller inte.. har köpt ett par desperata nävar godis som jag kan stoppa i käften för att överleva åtminstone första halvlek. :lol: Det blir nog bra, bara Larsson och Zlatan går upp på högkant och dribblar upp och ner i mittzon som undernärda bävermammor. Nu är det dags...

Måndag for sure

Kategori: Livets lilla gång

Men fan.. jag va visst lite bakom flötet igår. Idag är det måndag på riktigt och vi har sovit typ fram till nu. Det är ju jävligt stabilt. Måste ha varit all överväldigan över Potter som gjorde oss så trötta i ögonen. Ricky var ju inte direkt insatt i ämnet och han hade blivit rejält mobbad om han suttit tillsammans med Geeklords och tittat. 538 frågor i minuten om de allra mest basic stuff. - Men vadå..varför ska han bo hos den där familjen?
Haha, snutt!

Appropå Potter så var jag häromdagen inne i Holm-familjens hus för första gången (weird). Det remindade om Kråkboet..skojar inte. Enorma mängder krimsigt krams överallt och helt myspys. Nästan så man slängde sig ner på golvet och mös loss med mattorna. Dock vill deras hund fortfarande äta upp mig..på riktigt! :lol:

Tin mitt lilla fyrklöver.. kan vi inte åka till Eriksdals imorn och bada loss??

Pottertime

Kategori: Livets lilla gång

Men fan vad jag suger på att skriva blogg.. dock är den enkla anledningen att jag inte har befunnit mig hemma i datarummet så ofta på sistens. Och nu är det sommar och allt oxå, men jag ska kämpa som en maläten lovikavante med solsting för att fortsätta att nördblogga 358 ggr om dagen. Här kommer en liten sammanfattning av de senaste nyheterna. Både inrikes, utrikes och ekonomiska börskriser blandat med väder och allehanda debattmusikaliteter.

I fredags var kroppen som en snigel man hällt salt på. (För ni vet väl att mördarsniglar smälter när man heller salt på dom..jag har provat själv) Jag försökte åtgärda Rickys frilla med ett stadigt grepp om saxen och med tålamodet fastspänt under nageltipparna. Jag ser själv tussarna som sticker fram lite här och var, men fan va nöjd jag är. Tycker jag gjorde ett riktigt toppeluring-jobb. Under fredagen kom oxå ångesten flygande som Voldemort då han e på jakt efter käraste Potty-boy. Ångest över att jag slutat skolan och aldrig mer kmr att gå dit. Inte för at jag saknar det direkt, men ångesten finns iaf. Kanske för att man inte kommer se alla underbarisar varje dag och för att man inte är fett misslyckad arbetslös när man går i skolan. Haha!
[line]
Lördagis bestod av lite dopp i havet och solning nere vid Trinntorp..lr tror det var i lördags. Shiet vilken mobbad dag..vart fan tog den vägen??? Jag måste ha inhalerat diverse röksvampar med murkelsås eller petat mig i ögonen med crabsticks för många gånger. Kan även ha varit denna dag vi tittade på den underbara parodin på Sparta. Fnissade som en torkad lök i solsken.. den var riktigt underhållande. Stabilt att jag kommer ihåg vad den hette.
[line]
Men jo.. fan e jag sjuk i huvvet eller. Nu har jag koll på dagarna igen, även om jag är lite förvirrad i ögat. Jesus, detta börjar likna vår resedagbok från Grancis och jag har inte druckit en endaste Smirre. Igår = lördag för alla som inte visste det, så var det långväga utflykt till allas vårt Tungelsta. Jude-Danne hade kalas med bullar och saft och då är ju inte Tyresö sena att komma dit och partaja loss. Även en del cheer-people var där och då föll det sig ju naturligt att vi kastade runt lite med lille Steffolucocus. Dock tappade jag då mitt halsband. Lite sadface, men vad gjorde det när jag blev totalt asfalts-antastad av Cascarus, som är inne i sin allra vildaste parningsmånad. Sedan lugnades tempot ner (not) när Geeklords låg på den extremt sketna minigolfbanan och önskade upp mot stjärnorna. LOL-face! Ricky anslöt sig oxå till minigolfpacket och vi började fundera på om nån har så bred pillesnop att de skulle kunna ha sex med ett golfhål. Om nån vet så meddela mig...
[line]
Idag är det måndag om jag inte tar alldeles för fel. Kan trösta mig med att Cas oxå verkade lite förnumsig i bollen idag och kom helt off time till träningen som började lite kalasknasig tid. Innan, då vi skulle värma upp, låg vi på gräsmattan och letade fyrklöver. Helt sjukt tursam gräsmatta för jag hittade 3 och Norén hittade 2. Dock hjälpte inte det laget något vidare. Folk föll som furor i hård motvind, Linda körde en läpp á la Caszn och Elin ser ut som ringaren i Notre Dame. Jessica hade dock gudarna på sin sida och körde kick-dubbel med tillhörande ljudeffekter.

Nu sitter jag här i fulestugan och har tvingat The Hunk att kolla på Harry Potter med mig. Det tillhör allmänbildningen att ha sett alla 7. Men ikväll börjar vi från början och gluttar på minstaste sötingstrollkarlisarna. :D

Tjihopp!
 
 
 
 
Kommentarer:

 O när ska vi leka hade du tänkt!!!??? *surar med suraste bita på läpp o knyta händerna rakt ner-stil* 
Skrivet av C den 09 juni, 2008 kl. 11:25 #

STUDENTEN!!

Kategori: Gymnasietiden

För jag har tagit studenten..fy fan vad jag e bra!!

Studentdagen 5/6-08 började tidigt med fixning av håret och piff och fix. Precis innan jag skulle gå lyckades jag dock duscha mig i håret så frillan delvis packade ihop, men det fick fungera ändå. Burnade iväg till skolan där fule klassen träffades bakom skolan på en liten parkbänk. Satt där och insöp både sol och allehanda vätskor.

Sen bar det av upp till skolbyggnaden där det bjöds på diverse underhållning av lärarna, som sjöng låtar till sina små klasser. David ägde såklart rumpa..gonna miss him big time.

Sedan var det lunch med läskigt röd rostbiff och potatissallad i matsalen, som faktiskt såg helt gångbar ut. Genast drogs pennor fram och skrivandet i mössorna kunde börja. Undrar hur många gånger man frågade efter en penna alltså. Pretty sick! Snart var mössan fullständigt nerkladda.. jag och Cas har dock icke skrivit i varandras än. Vad att skriva lixom.. måste göra det nån dag dock. =/

Efter ännu lite mer tjaffs i aula och klassrum var det äntligen dags för utspring och kära Sp05b sprang ut som 7:a. Det var så lökigt att jag trodde mössjäveln skulle smlta loss på babbet mitt. Ute på gården stod massive med folk som helvilda illrar och pillade med plakat och blommor. Jag fick en vattenballong över mig, men eftersom frillan redan var allt annat än på topp så grät jag bara i en halvtimme. XD

Mitt i crowden dök Ricky och Tin upp..små söta knoddar som gav mig blommor och gosedjur. Längre bort stod mor, moster Kristina med Kulan och faster Carina. Även far stod gömd bland buskarna och återfanns senae vid flaket. Mitt plakat var bara så ägande.. HELT SLUT indeed!

Sedan bar det av till flaket på fotbollsplanen. Systes söte vän Robbin hjälpade till med musiken. Underbart vackert att vi hade en lillebil á la Kviken. Ännu vackrare var att Rickard oxå fick hänka på flaket. Så får han oxå vara med att ta studenten lite grann iaf lixom. När musiken var igång och kapsylerna avlägsnats var det dags att starta motorn och burna runt i Tyresö och Haninge. Dansade loss, blev nerdränkt i vätskor, blåste såpbubblor som alla 3 Geeklords fått av Tin, waterpipade (thanks David tha king) och skrek allehanda knasigheter. Åkte tydligen runt i över 2 timmar. Dock kändes det som om vi precis börjat då det var dags att packa in sig i bakluckan på Robbins bil och köra hemmåt.

På "mottagninge" trodde vissa tydligen att jag var feting lullig i bollen, men ikke sa nicke. Klart jag fattar att vi inte åkte vid Globen..haha! Åt kycklingsallad, tårta och kladdkaka. Massive gott måste jag säga..min mor e duktig hon. Öppnade ket och fina kort från folket. Fick fina glas, pengar, örhängen och SNAPAS..haha så underbart vackert.

Sen började piffet inför slutskivan och ännu en gång fick jag höra att klänningen var för kort. Fuck it tänkte jag och spräckte strumpbyxorna jag hade på mig. Ett stort hål mellan benen blev det..luftit ch bra tycker jag. :lol: Våran fula skara samlades hemma hos Kvik-mor där det tisslades och tasslades om dagen. Cas och jag gjorde en underbart vacker Smirnoff-reklam. We sure do like it.

Väl framme på källan (dit jag sagt att jag aldrig skulle gå) blev jag faktiskt positivt överraskad. Helt gångbart ställe och fetsmockat på dansgolvet. Cas, SKin och jag stutsade ut på dansolvet direkt och förblindade alla med vår oerhörda skönhet. Fatta att vara på en fest där alla snuttarna är.. too good to be true lixom. Asabajsakul var det att träffa Marve som gick i vår klass förut. Han hade hipp som happ blivit fett social och kulig och dansade loss som en inbiten valross utan betar. Arpad var oxå på det mest älskvärda humör..måste säga att den grabben har ryckt upp sig rejält. Fett super special awesome! Robbin var oxå där och en MASSA av alla de gamla Tyresöfolken såklart. Underbart var det att dansa med de små teknik-snuttarna!

Rickard anlände lite senare med en keps på huvvet då han klippt sig i babbet på en liten fläck. Såg för bedrövligt ut, men det tog han igen med att vara superlullig istället. Han erkände senare att han tog sig på bronkerna inne på damrummet.

Geeklords var ng bland de sista att lämna stället..dansgolvet och Puccinis moves var för lockande lixom. Utanför köpte Ricky en korv.. vem gör det lixom?? Jag fick en klubba av korvgubben som kallad mig lilla damen. Sen påbörjade vi vandringen hemmåt. Men mina fötter var i riktigt dåligt tillstånd då jag bland annat skurit mig på glas. Rickard ruttnade oxå och ringde en taxi. Frös loss totalt medan vi väntade, men sedan var vi äntligen hemma kl 6 på morgonen. Låg dock och mongopratade till kl. 8 på morgonen = inte stabilt i ögonen.

SÅ GICK DET TILL NÄR LILLA LINDA TOG STUDENTEN OCH BLEV ARBETSLÖS. Fast jag säger hellre at jag är mitt emellan två sysselsättningar. ;) Kolla in min syrras blogg (Tins blogg) för bättre bilduppdatering av de senaste händelserna. Hon har även gjort en studentfilm från den stora dagen

En bal på slottet

Kategori: Gymnasietiden

Skinny säger:
darn, men då förväntar jag mig ett miiilslångt inlägg som aldrig tar slut, någonsin. (dock försvann hela inlägget jag skrivit så nu får jag börja om igen..livet alltså)

Gårdagen var dagen då alla småflickor dansade balett av lycka inför kvällens stora evenemang, studentbalen på Tyresö slott. Vi hade fått hela dagen ledigt för att piffa oss riktigt ordentligt. Såklart var jag och mina 2 ärkekompanjoner här och förberedde oss med andan i halsen. Ångesten ångade över vilken håruppsättning som passade bäst..or nooot! Vi tog det ganska lungt..studsade lite volts och körde ölspelet tills magarna skrek av skvalpande substanser. Men nån gång måste man ju vara tjej oxå så med en hjälpande hand från syrran och min blivande make förvandlades vi från lortiga bananer till prinsessor. Såklart kom Skinnys obefintliga och mina köttiga boobs upp på tapeten och Caszns naglar fick sig ett par rejäla duster med lacket. Efter att Rickard fått sig lite glitterspray i håret och foton tagits på alla Geeklords var det dags för avfärd i en trång sketen bil. We liike it!

Väl framme minglade vi runt som sig bör och kollade in alla vckra kreationer. Vi var snyggast såklart! Tvingade i oss välkomsdrinken, som jag svär var importerat kamelpiss från Indien. Sedan bar det av in i tältet med min bordsherre Emil vid min sida. Mycket flådig kavaljer må jag säga. Bland gäster runt bordet befann sig även, Skin, Kvik, Westius och Cas, för att nämna några. Jag och vin går inte riktigt ihop, men jag lyckas med det omöjliga genom att snajda till det hela med lite citroner. Även älginnanlåret gled ner felfritt. Måste säga att det var en hysteriskt hetsig dräggstämning för att vara en bal på slottet. Men vad vore en bal utan en kille med blodig feja pga en fet skallning?

Jag hade roligt iaf och dansade loss med allehanda underbaringar. Första valsen blev med Björn och jag fick även till det med Niklas. Utanför satt Charlie, Axel och Rickard och iakttog med ölen i fasta grepp. Måste säga att Axel är en ypperligt trevlig prick med håret fladdrandes och blicken glittrande av skratt. Han kommer bli känd en vacker dag! Hur som haver så satt dom där och gjorde oss sällskap då vi behövde gå ut och löka eller dylikt. Vi lyckades även smuggla in en Charlie och en Rickard på balen. Allltså var inte säkerheten den bästa.. man ba hallå! Det va fett myspysis att Buppis fick gå på balen iaf. :D Att Fluff blev balens kung var ju oxå ganska jätterätt.. särkilt då man fick låna kronan och staven att dansa loss med. Helt klart en super special awesome night på mer än bara ett sätt. <3

Idager har det varit studentfotografering på G. Fick stå på exakt samma plats som Tinis stod på sitt foto..lite kuligt tycker jag. Jag har dock lite småpanik över skorna som inte fungerar som jag vill. Men alla blev råsexiga på fotot iaf och imorn smäller det smällkarameller för då är vi stora barn som tagit studenten. :D

Andra aktiviteter under dagen har varit:
*Mörtfiske och solning på bryggan med Ricky
*Träning i Torvalla
*Nattlig badminton med systeri som e här för att fixa mig till imorn.
* Skrivning av massive inlägg i bloggen as you can see.

Nu ska det duschas loss!

Sum up

Kategori: Gymnasietiden

Woooooow..vafan händer med skrivandet. Får snart straffa mig själv med ett strykjärn om det inte blir bättring på det hela! Att missa 2 dagar är ju inte helt acceptabelt.

Lördagens förmiddag spenderades på Zinkens arena för att hejhoja på Djurgårdens amerikanska fotbollslag. Solen stekte som en nyinköpt grill och där stod vi i våra omänskligt tajta dräkter som inte lämnar nåt åt fantasin. En av mina allra lökigaste upplevelser, men en ganska trevlig dag även om jag inte fattade ett jota av sporten som utövades på det alldeles förträffligt gulliga konstgräset.

På kvällskvisten var det ju då dags för grillning i Rålis med alla de små söta trollsländorna och deras vingar, som man får klappa. Dock råkade bromsoljan spöka då vi kom till Nivå och det blidde att vi satt där och mongade en längre stund innan vi lekte en annan stund på den ökända skolgården. Film finns att åtnjuta, dock i målsmans sällskap. När mörkret föll över Stockholms stad begav vi oss till parken och bubblade om allehanda småämnen. Skinny (och Cas *host*) snubblade i avföring och var inte lite insmorda på benen. Läckert tjejer! :lol:

Igår var det söndag ja just.. solade loss hemma hos Rickard. Jag stod iofs för solningen och Rickard förstörde sin mors rabatter med en fotboll. Sen blev det lite vattenkrig och promenix till bryggan. Mkt trevlig pöjk må jag säga! <3

Senare på kvällen var det dags för middag med laget på Pizzahyddan i Haninge. Efter ett år av väntan kom maten..till vissa.. andra fick vänta betydligt längre och fick sitta och smygtugga då alla redan ätit upp. Missnöjda miner från vissas håll medförde att allt inte behövde betalas. En donken-flurre och en prommis till bussen senare satt jag ensam uppe vid lagergrens väg, i väntan på Ricky, och sjöng som en stork utan halsmandlar. Kom nån snubbegubbe förbi, som dock dissade min sång totalt. Jag ville ju ha applåder =/

Idager har det varit en super special awesome dag i skolan. Det började med dansträning och jag och Cas fann ett par redigt snuttiga grabbar från teknik. Valsade loss med benen samtidigt som överkroppen körde en vild bugg. Helt klart VM-guld nästa.

Därefter var det vacker sångträning och sedan "lite" vett&etikett. Jävla trams säger jag.. de där reglerna gör ju att balen, som ska va fett kul och blabla, bara blir allmänt tillkrånglad och plastigt tillgjord. TRAMS!!

Sist men inte minst va det finally skåpstädning och det kändes fint i brallan att få slänga allt piss. Hmm.. 3 dagar kvar..