lindilus.blogg.se

Slappt som en dallrig tallrik med fett.

Kategori: Livets lilla gång

Jag överlevde attacken från de spanska balkong-gubbarna även fast de fick öronen att blöda av allt oljud och lägenheten att förvandlas till ett frysfack på minus 311 grader (celsius). Sen att jag fick sitta och vänta i 3,5 timmar i onödan på dem var ju bara alltför gulligt när mina ögon höll på att förfalla av trötthet. Men sen kom min otoleranta syster hem och artikulerade rakt i fejan på spanjackerna: - VILKEN TID?!?
Och sen utbrast ena gubben det vackraste på hela dagen och mungiporna blev genast gladare. Jenci satt på discokulan i köket och gubben utbrister:
- Aaah, den lever fritt..ah va fint! :lol:

Väl hemma tog jag tag i min nyttiga vecka och sprang i hela 15 minuter..hipp hurra, medalj till mig och allt det där. Bolle och Elsie hade också anlänt med deras kära husbil. Såklart var supersöta limpan Sören med oxå, taxjäveln, som nu är så gott som döv. Fick lite försenade studentpresents och åt en del flintastekar.

Idag har vart den ultimata slappardagen och jag orkade inte ens gå ut och lägga mig i solen. Tarvliga tuttar! Istället har vi kollat på Wedding kraschers, spelat Sims2 och babblat med Smalisvännen i telefon. Och och och och.. JAG HAR ÄTIT PANNKAKA!

Imorn gäller det...hallonbåt eller böldpest!
 
 
 
 
Kommentarer:

 Tack, jag är så himla lycklig =P 
Skrivet av Patrick den 27 juni, 2008 kl. 09:18 #
 

 :P Oh Patte lyckades kommentera. Då måste jag bara pröva min lycka och se om det faktiskt kan vara sant att den funktionen e tillbaka,,,hoppas... 
Skrivet av Linda den 27 juni, 2008 kl. 17:00 #

Kommentarer


Kommentera inlägget här: