lindilus.blogg.se

Fredag

Kategori: Gymnasietiden

Men hallå i stugan!

Gårkvällen var ganska mystifik, men intressant på många håll och kanter. Tillsammans med Axel och Rickard begav jag mig till China station för en visit hos tungelstafolket. Även om allas humör inte var på topp så tycker jag ändå att Geeklord, som vanligt, handskade situationen med mer än lite uppåtböjda mungipor. Dansgolvet, musiken och de buggande åldringarna gjorde verkligen susen. Och hur kan man må dåligt när man har ett shotglas mellan boobsen och Anders ännu en kväll lyckas ha solglajorna på inomhus. ;) Kvällen resulterade även i en massa Caszn-låtar på bussen hem och att Rickard kom underfund med att varma nötter i wook faktiskt är gott.

- Han sa B som i beautiful
- Till mig sa han B som i full :lol:

Idager kändes skolan jävligt överflödig så vi hade en liten grillning hemma istället. The whole familio knaprade allehanda potatisar och stekta smågrisar... det mesta av babblandet stod dock jag och Tin för. Enbart för att vi är hälsofreaks, som gillar att förbränna lågintensivt och äta friterad morot.

Sen var det lite avslutningsuppvisning i Torvalla..ala var ganska mycket jättteOP, men jag diggade ändå SRB\'s lilla extranummer.

Nu känns fötterna som ett par kluttigt klämda våfflor i varm grädde så jag ska sätta mig i soffan och tänka över morgondagen. Ser fram emot el tantolund med de söta bruttorna.

Pussis!
 
 
 
Kommentarer:

 fisk i lutan, fisk i skutan!!! letar efter lappen med alla era namn på... o vad i hell hell hette er klass? 
Skrivet av Syrro den 02 juni, 2008 kl. 08:05 #

Brännboll och rysshoror

Kategori: Gymnasietiden

Nu kan det tyckas att jag inte skrivit på länge.. relativt sett dårah! Och ja.. men då har jag tagit med 1 liter tjära som vi kan smörja in oss med. Och då kanske du tänker: Det är väl inte så hälsosamt att ha massa tjära där nere..och nej, det är det inte!

Idager är det strålande solsken i både byxor och landskapsarkitektur. Klivade upp ur sängen 4 timmar för tidigt för att dra mig på hörntänderna till skolan och leka konstnär. Ritade en helt magnifik bild i all min ensamhet och läraren verkade till synes nöjd i ögat med min oerhörda ansträngning.

Cas har precis fått en rejäl avsnäsning från den lättklädda ryssen som sitter brevid och pluggar järnet. Cas deppar dock inte över det utan tar tjuren vid hornen och börjar tänka på att hennes framtid ser lika mörk ut som huden runt Fluffys näsa.

Moreover ser vi fram emot lite brännboll ute på gräset och senare lite avslutning på franskan. Med cider då såklart för att få lite anknytning till Frankrike ni vet.

After skolis ska Geeklords in till stan och dega på parkbänkar och dylikt.. den vanliga stylen helt enkelt!

Ses i nästa liv!

Den långa vandringen

Kategori: Gymnasietiden

Sitter som ett uttorkat bambuskott framför datorn och anmäler frånvaro. Gårdagens träning var speciell.. inte bara för att man ideligen sneglade på Casis übersnygga överläpp, uan för att jag skulle vara bakperson. Hej hoj det var svårt i ögat. Dock väldans mysis att klämma en stund på Jessicas välformade bakdel.

Gårkvällen var mystifik med ett snabbbesök på Stinas skiva. Cas och jag skrattade ögonhålorna ur oss på bussen in till el stano. Bl.a. p.g.a. en störtskön lillkille som fick allehanda skrattutbrott, men det mest roande måste ändå varit Orsa Grönklitt. :lol:Min andra trogna följeslagare Skinny var såklart oxå med mig. Vi körde några smärre koreografier på dansgolvet och sen bar det av till donken som planerat. Ni e så myspysigt fläskiga mina vackra damer. Tack för att ni följade med mig.

Blev dock lite lessen i ögat då jag insåg att jag tappat ännu en tjocktröja..studenttröjan. Nåt e fel på mig.. kan inte hålla reda på en endaste pinal these days. Börjar väl bli gammal antar jag.. TJIPUUH!

Men iaf.. hemvägen på från donken var ganska dramatisk eftersom ingen tunnelbana gick och bussarna till stor del också lyste med sin frånvaro. Fick dessutom sällskap en en läskig svart man,f rån USA/Gambia, på bussen som insisterade på att babbla massa skit. Flyttade sig närmre och närmre och skulle ha mitt telefonnr och tjaffs. Som tur var ringde Buppis och räddade mig från den trånga (eeuu) situationen.

Väl i centrum fick jag vänta i miljoners miljarders minuter kändes det som. Mestadels eftersom jag inte var klädd för antarktiskylan. Bestämde mig i vilket fall som helst för att gå från kyrkan och ut på brevik. Det tog sin tid kan jag lova och jag vet fan inte vad jag tänkte med asså. Men det va fan lite mysigt stundtals.. tog nog 50 minuter. Påminner om vandringen till Kasbah lite granna faktiskt.

Men nu ska jag sova loss ordentligt..det behövs i både tår och tarmar. Piff och puss!

Estoy triste

Kategori: Gymnasietiden

Någon som under dagen hittat min CheerElite-tröja?? Måste ha tappat den på väg till eller i skolan. Sadfaced Lindilus!

Caszn närvarande inte i skolan då hennes läpp ser ut som 5 stora paddor och 4 små. Detta var orsaken till att jag släpade runt på 2 exakt likadana väskor. En ny trend månne??!?

Träffade vackraste Axel, från the old class, på bussen hem. Vi diskuterade skivan och såklart hans cath of the night: Larre! Livet är vackert ibland!!

Ikväller är det träning (tjipuh va tröttit) och sen direkt vidare till Stinas skiva på Toxic. Eftersom vi fortfarande är lite dåsiga i trampdynor efter i lördags ska vi nog bara ta en kortare visit och sen mysa på donken. Jag har ju faktiskt min älskade spanska klockan 9 imorn. TJIPUUUH!

Känner mig lite nedstämd i ögonlocket så jag går och slår rosett på mina tarmar nu istället.

Glöm inte att komma till Tungelsta-folkets skiva på torsdag. China station mellan 20-02, inget inträde och massa söta människor in action. Be there! Om inte annat så e ju jag där.. vem kan motstå?

Födelsedag och skiva

Kategori: Gymnasietiden

Grattis i efterskott till mig.. igår fyllde jag 19 ljus på tårtan. Det fanns egentligen bara pluppar till 18 ljus, eftersom man tydligen inte får ha ljus när man fyller 19. Jag körde dock loss på ljus ändå.

Dagen började med lite paketöppnande och färgning av hår. Det kliade så cp-mycket att jag var tvungen att klia mig med ett sugrör i babbet. Resultatet blev inte häpnadsväckande, men jag e nöjd.

Sen kom mina 2 vackraste kompanjoner hit och kalasade loss..eeh.. Fick ett enormt vacker foto på dem båda i en hjärtram. Ska glutta tills tårarna sprutar varje kväll innan jag går och lägger mig. Även Rickard anslöt sig till den tappra skaran och tillsammans svullade vi allehanda tårtor och negerbollar. Måste nämna det enormt fina örhängerna jag fick av vackraste hunkis. Sådär fina så man skäms..=/ :D

Samtidigt grävde Tin och pappa under äppelträdet för att leta efter en femkrona som Tin tappade i ett sorkhål för miljoner år sedan...stabil familj :lol:

Hipp och hopp så va tiden borta och vi va tvungna att piffa våra småstjärtar inför vår efterlängtade studentskiva. Skinny tog över min syster och de toksmala fånet blev helt krullig i babbet. Cassandra gjorde sitt bästa för att underhålla Rickard, som tyst och snällt låg i sängen och studerade spektaklet. Jag studerade nogrant mina trosor som för närvarande satt på Cas. Skrattade som en mås när jag stirrade upp under hennes kjol..you should try it, haha!

Sen var det min tur att bli tångad och klämd på. När frillan va fixad och Skinnys löstuttar var på plats så rusade vi iväg med andan mellan tånaglarna. Vi träffade de andra underbarnen inne på favvisstället nivå 22 och smållullade lite innan middagen. Ganska jättekonstigt att vara där när det är ljust och inget folk. Men helt klart as beautiful as ever.

Efter ett tag med piff och puss på Nivå begav vi oss till Viper för att åtnjuta sällskapet av the samsam-boys och resten av klassen. Fördrinkade och babblade loss innan vi finally satte oss ner för att svulla mat. Asagodis mat var det minsann, även om man titt som tätt behövde springa som en avlad häst till toaletten like all the time. Sen fick jag en vacker födelsedagssång av alla fina människor och en tillhörande shot. Mkt vackert indeed!

Det bästa under hela middagen var inte Evas tal, även om man kunde ha trott det. Det bästa var helt klart nomineringarna som alla fick. Utan förvåning blev Skinny klassens...skinny, med kropp som en modell. Cas, min partner in crime, blev klassens PANIK och jag blev SKRIK. SKRIK OCH PANIK!!! Så jävla extremtvackert!

Sen började alla nära och kära vandra in som husmöss under en dörrmatta. Tungelstagänget, 9b-människor, Cheerare, syster+Åsa och folk från skolan. Anders, iförd tomteluva och solglajjer, va på bästa bjudarhumör och även Attila var givmild i ögat. Tackar tackar!

Sjukit rolig kväller..kan helt klart rekomendera att ha födelsedag och skiva på samma gång. Det känns dock inte som att man hann vara med alla så mycket som man ville. Jag studsade runt korta stunder hos alla lixom. Cas och Skins skulle jag gärnat klappat lite mer på..men jag missade iaf inte Skinnys lycka då hon (OMFFFFFG) hånglade med...SEAMUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det va helt sjukt när jag kom ihåg det imorse.. shit jävla fettomajbritt vilken status :D

Hemresan minns jag inte så mycket av..Rickard bajsa på Daisys och en svart kvinna öppnade toadörren då jag satt utanför på marken och väntade. Vägra säga åt henne att det var upptaget, haha! Sen gick jag runt på bussen och frågade efter snus till en behövande. Gick barfota från burren med Tins alternativa jacka på mig. Somnade som en jävla palsternacka så fort jag la mig. SÅ ROLIG DAG!

Trots oerhört illamående och allmänna krämpor kollade jag och Rickard på GKT\'a uppvisning. Träffade alla de små barnen igen och jag blev fan sugen på att vara tränare igen..hur jag nu kan känna så.

Sen va det träning och jag va lika OP som vanligt.. cassandra fick också en läpp som liknar köttfärs och karamellsås. Mkt smakfullt och oerhört sexigt!

Ingen glömmer 100 spänn till slutskivan imorn.. annars går det illa! Piff och puss!
 
 
 
Kommentarer:

 Super special awesome kväll!!!!!! Seamus blev kryddan på min utstående näsvinge och det är inte lite.. You are too wierd, but I love you <3 
Skrivet av Skinny den 26 maj, 2008 kl. 19:00 #

Feelings!

Kategori: Gymnasietiden

Bomber och granater!

En dag med blandade känslovågor och allehanda nervtrådar som rycker åt alla håll. Bildlektionen bidrog till en enormt ökad ångestnivå.. en nivå som endast kunde lugnas med Mac D. Älska att de på Tyresös donkeluring jävligt ofta lyckas spela McFly. Idag var det Heart never lies, vars smäktande toner fick våra örsnibbar att darra i takt till de undersköna tonerna.

När humöret va lite bättre var det dags att köpa läckra kalaspinglebyxor till Cassandra och sen smyga iväg på träning. Där fick humöret ännu en smäll på käften när vi fick veta laguppdelningen. Även fast vi hamnade i tjejlaget så kändes det inge vidare kul när all va så lessna i ögonen. Fett sadface!

Åkte med tunga knäskålar hem till min syster, där en bilkrock hade ägt rum på gatan utanför. En tjockis i ful väst stod och gjorde sig viktig genom att dirigera om trafiken. Jisses asså! Hur som helsts å smetade vi in färg-helvetet i babbet och vad händer??.... INGENTING!
Garnier..oemotståndligt..naturligt hit och dit.. jävla piss är vad det är. Inte fan är jag oemotståndlig i frillan.. ser ut som en grådaskig pudel! Vi ska dock fixa till det hela imorn.

Imorgon händer oxå massa annat skojsigt: Födelsedag och skiva på samma gång. Är lite orolig i fötterna då dom värker som skadeskjutna marsvin p.g.a. nya skor. Men det löser sig nog sa katten och dök ner i en hink med mjöd. Tjoppi!

Charlottis :D

Kategori: Gymnasietiden

Rickard sparkade just sönder tån på stolen jag sitter i och sitter nu och mongar i soffan. Vill spruta tårgas på mig och grejor. Hmm.. snuttigt värre. <3

Jag däremot är fett taggad på att kolla in Charlotte Perelli.. för ögonblick är det nån böglåt som spelas.. lixom hallå! Wow wow nu e det hennes tur.. dags att spänna upp ögonlocken!

Cirkus

Kategori: Gymnasietiden

Haoooodihoow!

Idager va det kaveln dårah och våran klass blev, utan större förvåning, en mycket vacker cirkus. Själv var jag och Cas de bästa dansade akrobaterna man kan tänka sig. Dansade i riktigt fin takt med måttlig fart. Oavsett om vi kom bland de sista på grenarna ägde vi alla fall rumpa på utklädnad och kom 2:a. Grattis Homis och Marcus till 1:a-platsen.
Minnesvärda moment:
- Går ni på cirkusskola? (en äldre kvinna på ICA)
- Åhh, hon e cool! (liten minigrabb då vi gick förbi ett dagis)
* Maria som gick upp för halva alby-backen. Underbar atlet!!!

After school åkte mor och jag för att shoppa loss allehanda artiklar inför student, skiva, bal och diverse. Hittade 3 par skor, smycken till skivan och köpte min studentklänning. Känner mig nöjd med det hela. Dock såg jag sen att skorna va gjorda i Kina och insåg att det va nån liten Ming Wong som suttit och sytt dom för 2 ynka små kronor. Känns rätt ruttet.. men jag e ju fräsig iaf.
 
Snart dags att träna bort lite fläsk från boobsen eftersom de egentligen är för stora för den härna klänningen. Så det blir att börna iväg till Torvalla om cirkus 50 minuter. Ha en firrefin kväller alla pandamammor!
 
 
 
Kommentarer:

 Halå är det här nån slags jävla modeblogg eller??? 
Skrivet av Catrin den 22 maj, 2008 kl. 13:21 #

Håltimme

Kategori: Gymnasietiden

Jahapp.. Ännu en morgon vaknar jag mystiskt upp i Rickards soffa efter att ha gått och lagt mig i sängen på kvällen innan. Kan jag vara besatt av onda andar eller utomjordingar...?

För tillfället är det dags för håltimme igen och det är menat att jag ska plugga naturkunskap så att fingrarna flyger över svettindränkta tangenter. Det är dock inte så lätt när man ser Arpis svallande hårman i den ena ögonvrån och Björnils hästsvans i den andra.

Och en uppmaning till alla killar över 16, som har penis och inte tvivlar på sin sexuella läggning:
Kom och prova cheerleading på söndag 18.30 i Runstensskolan. På menyn står bruttor med korta shorts och möjlighet att klämma på allehanda kroppsdelar.

Sluta läs detta crap nu förfan och jobba istället Cas!
 
 
 
 
Kommentarer:

 men du har ju alltid gått i sömnen.... Vet du inte det???? 
Skrivet av Catrin den 20 maj, 2008 kl. 16:28 #

Diverse

Kategori: Gymnasietiden

En hitler med kaffe och en vaniljstalin, tack! Eller..ska vi ta en leninrulle och en moccamussolini? = Historia- och franskaprov avklarat utan större benbrott eller blödande sår. Casis näsa såg dock lite sne ut efter några minuter på franskan..??

Mor har hittat en asafin klänning till födelsedag/skivan på lördag. Lite stor kanske, men vi får se om det finns någon trängre storlek att klämma ner valkarna i. Fick oxå en för tidigt födelsedagspresent..ett par tjicka svarta skor..dock för små. Nån som försöker säga mig något?? *host* du är fet *host* :lol:

Har på känn att det här blir den sista riktigt riktiga pluggisdagen. Eng-redovinsning, spanskainlämningar och naturinlämning imorn will keep me going ända fram till träning. (som btw kommer att bli fläskigt bökig i kroppens alla trötta hörnor)

Och till alla som läste igår att man skulle betala balen idag så kan jag meddela att jag ljög totalitärt. Ni kan andas ut och allt det där för det va visst ett tag kvar. Men jävlar om ni inte har laxrosa klänning!

Jag har insett att jag ser fram emot skåpstädningen enormt mycket. Iofs kommer det ta mig mer än 311 timmar att städa det där bombnedslaget. Lovar att jag skulle kunna sälja en del av det på auktion..typ skiftnyckeln och den stulna skylten med texten: Biologi. Ska i vilket fall som helst bli skönt att trycka ner allt som gett mig ångest i papperskorgen. Kan hända att jag spottar lite balsamvinäger på dem oxå.

Är hungrig på ris och kyckling, som en riktigt lättlagad vietnames, så nu bär det ut till köket för att plåga min stackars mor med diverse ljud och kommentarer. Ha det!

Kvalitetssugning

Kategori: Gymnasietiden

Hej kom och hjälp oss va träningen gick piss idag! Ingenting gick som normalt och musklerna krampade på fler än ett ställe. Sad but true: Vi sög hästballe! :lol:

Men för att trösta sig lite har vi ju 2 prov imorn; historia och franska. Känner att det inte riktigt e så jättekul att öva på historian så jag ska gnaga mig fram på hörntänderna ut på Brevik och sitta i den vanliga gamla soffan och dega som en bäver utan svans. Titta på min hunk och kanske bita lite i vänster tånagel.

Och ingen glömmer att lämna in 250 spänn för balen imorn innan klockan 12. Jag vill se era undersköna nunor på den tillställningen och jävlar om ni inte har laxrosa klänningar allihopa!

Over and out!

Bloggi back :D

Kategori: Gymnasietiden

Wohoooo! Bloggis funkar igen.. jävla spermakladdiga sprayblog. Vill byta till nåt annat, men kan inte lämna min käre lille blogg. Det vore som att klippa av sig ena tånageln och alla som känner mig vet att jag aldrig klipper tånaglarna. Är uppe i tre meter på vänster fot snart.

I fredagis efter en träning med monsturösa hopp åkte jag till Tin och gosesnosade. Kollade på Clueless och dippade riskakor och diverse. Sen lyssnade vi på vår radiostation vi spelade in när vi va små, Lica lovely 93,5. Helt sjukt va störda vi va.. satt i flera timmar och spelade in det mest crapy man kan tänka sig. //4 dödade under en fottbollsmatch i Sevilla..fotboll alltså! Blinkeblink!// Vi skrattade så tårarna flödade i ögonfransarna. Stackars Jens som fick lyssna på skiten. :lol:

Igår va jag på Fridas skiva situerad på Vanilla. Temat var 80-tal och jag måste säga att jag, Frida, Jessica och Elin var riktigt fräna puddingar. Stina körde på lite mindre utklätt, men var såklart en klassisk skönhet ändå. SJälv bar jag Rosa strumbyxor med benvärmare, en rosa klänning med leopardmönster, en brunvit randig jacka med massive uppkavlade armar och en fule babian-snetoffs. Förhoppningsvis kommer det bilder från kvällen lite längre fram. Det vackraste var Fridas lulliga mor och Elin som ägde sönder en hiphop-tjej på dansgolvet. Helt sjukt att jag inte vart ute med de gamla bruttorna nån gång.. kan säga att Porris-Elin passar ultrabra in i Geeklords dansgolvsideologi.

TRÄNINGSVÄRK!!!!!! Min röv är helt enorm av träningsvärk..smärta smärta smärta. Kan nån förklara hur dagens träning ska gå till??!??

Kan även meddela att en ny låt från albummet Caszn Hit mania har släppts. Den heter Uti Caszns byxa och jag kan lova att den sätter fart på både fötter och näsvingar. För övrigt är det väl inte så mycket mer att nämna. Sitter här i all min ensamhet och pluggar historia. Har på mig den gamla gymnastikdräkten och en ful balettkjol som ska bäras på kaveln följande onsdag. Det här med utklädnader kanske inte är så dumt ändå. En ny fetish måhända?

Orökt pussy face!

Kategori: Gymnasietiden

Cassandra och jag var fett P på NK:n idag.. iofs fick vi lite hjälp av det fina racer-tangentbordet i bibblan. Vi fnissade som flåsande flensostar samtidigt som vi skrev om genteknik och tomater som inte ruttnar.

Klassen har även slagit sina mosiga huvven ihop och bestämt tema för kaveln nästa onsdag. Fulaste Sp05b ska vara cirkus.. skulle lätt betalat för en biljett till den. :lol:

Såg igår (detta var innan fisklukts-incidenten) på Vivo..världens finaste små flaskor i en av kylarna. Helt vanligt flarra med asfin etikett där det stod: SMULTRONPUSS! Men gud så vackert säger jag bara..måste provas på min födslidag.


Sitter för närvarande och knåpar ihop diverse meningar om börskrascher och Hitler. Gäller att passa på att ha roligt innan träningen så att säga. Oh ah..cancer i axeln! Cellgifter till salu nån?

Fiskdoft

Kategori: Gymnasietiden

Linda har problem med tekniken!

Nu skriver jag på Casibus begäran.. jag måste strylka det där jag sa förut om att hon inte kan plugga. Hon ringde för en stund sen och berättade ingående att hon gjort massa nyttigheter.

Samtidigt som det samtalet ägde rum började det dock dofta oerhörda mängder fiskfitta. Skrattade som en skadeskjuten kanin samtidigt som jag desperat försökte hitta källan till odören och ångorna. Kom inte fram till något direkt beslut utan lubbade iväg som en hungrig morot och sprayade toalett-smarrig-spray i hela rummet.

Tom & Jerry- kex är så de ultimata kexen!
 
 
 
Kommentarer:

 Så går det när man har bajs-rummet!!!! 
Skrivet av Syrro den 14 maj, 2008 kl. 08:37 #

Utvilad o effektiv som en apelsin

Kategori: Gymnasietiden

Första natten på år och dar som jag sov ensam och.. jag är inte trött idag. Jag e helt enkelt inte så bra på att sova med andra persons.. som ni vet har jag en tendens att prata och låta när andra mänskliga varelser är i närheten. Haha!

Har burnat på som en traktor utan framdäck idag. Har skickat in psykologin och skrivit klart eng-arbetet. Buppis ligger inne i min säng och sover som ett avdankat fyllo. Funderar på att ta tag i mitt ökända "fusk-arbete" nu med hjälp av Cas hemsnickrade analyser. :lol: Får se om jag orkar lyfta mina korvfingrar efter strimlad kossa med pasta och ketchup. Ketchup e ju lätt den mest ultimata såsen..så e det bara.

Så underbart knaprigt att sova ordentligt och sen få samtalet att dagens enda lektion är mystiskt inställd. Va tvungen att fira med en såndär klubba man doppar i spruttlande grejs så hela munnen knastrar. Mycket roande för en kvinna i sina bättre år som fyller 19 om 11 dagar. I\'m lövin\' it!

Puss på er alla söndertrampade hallon! (hallon e lätt det mest ultimata bäret)

Storasysteris <3

Kategori: Livets lilla gång

Va inte alls taggad för att bygga idag på träningen, men det var mkt underhållande att basa tillsammans med käraste Casibus. Du va duttig tycker jag.. du e P på allt i mina ögonvrår iofs. Kanske på allt utom att vara snäll och plugga.. mohaha!

Appropå plugga så känner jag just nu att den mesta av ångesten rinner av knoppen.. Jag har sån jävla tur att min syster e bäst i världen och alltid försöker hjälpa lilla puckade mig. Eftersom hon e fett jävla bra på psykologi så hjälper hon mig med inlämningen. Orättvist javisst, men så är livet! Vissa har föräldrar med mycket pengar, andra har inte fetanlag.. jag har världens finaste storasyster. Myskvällis på fredag..that\'s right baby, right on!
 
 
 
 
Kommentarer:

 Klart som korvspat... vi e ju hallonnäsor båda två, såna måste hålla ihop vetu!! 
Skrivet av Syrro den 13 maj, 2008 kl. 13:47 #

Life is pain

Kategori: Gymnasietiden

Trots det vackra fyrklövret som upphittades igår känns livet inge vidare snajdigt just för sekunden. Psykologi-boken ligger och spretar brevid och arbetet måste göras pronto.

Vi fick dock storartat besök i skolan idag..en Anders ploppade upp utanför klassrummet och såg ganska misplaced ut. Vi fnissade med pannorna veckade som dragspel och sen va det inte mer med det.

Träningsvärken bränner som juleljus i låren.. passar fint eftersom jag ska springa innan kvällens träning. En ljuspunkt är ju ändå att jag börjar 13.45 imorn. Living the dream!

Ses imorn alla fiskälskande muslimer!

Badort Brevik

Kategori: Gymnasietiden

Maybe I\'m amazed of the way that you love me all the time... Underbar låt! Blir sååå sugen att kolla in OC när jag lyssnar på den. Mr. Cassandra = hitta säsong 4 = annars ryker din mustach = du får inga fler kvinnor = du blir understimulerad = jag får ta smällen = jag gillar det iofs = hitta säsong 4.

Idag har jag och Buppis badat..i havet! Det var kallt, men inte alltför mördande isigt om man säger så. Alla ben och ögonfransar är kvar så don\'t cry for me Argentina.
- Linda, ser jag tjock ut??
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

Träningen idag var spännande på många håll och kanter. Pyrren va helt enormt hysterisk och vilt. Sköna smällar och vackra ramlingar. Styrkan va inte lika vacker, men ibland måste man ju faktiskt äta bruna bönor till fläsket oxå.

Nämen nu kanske man ska kexa upp sig lite så att inte omgivningen får kväljningar. Tvivlar på att det nånsin kommer kunna undvikas dock. Ses i nästa jordhög!

The flip flop kwell

Kategori: Gymnasietiden

Besöket på nivå 22 var vackert i ögat. Även om vi största delen av kvällen fick sitta på ett par sketna stolar i ena hörnet så va det mycket givande både till höger och vänster. Söta stol-fixar-grabben va på bästa humör och flörtaren Andreas hade minst 3 burkar gelé i håret.

Sedan skuttade vi vidare till Fransius eller vafan det hette. Träffade många knapriga kluttar man kände igen. Dansgolvet var dock tomt som en öken utan solstolar. Jag kände mig bara extremt lökig hela tiden. Vi tog oss därifrån på någe jävla höger.. vi va inte bäst på tunnelbanorna så att säga. XD Däremot hade vi med oss en blomkvist från ett träd och mina orangea flip-flops som va asbra att fläkta sig med.

När Binda Letsgobird vandrat iväg från sina underkönaste kompanjorner, Katrina Livington and Jocelyn A.K.A Joyce Gerrard, slog hon pannan i en taxi i Tyresö C och hoppade i vildaste galopp in i den och åkte till Brevik. Mycket trevlig man bakom ratten måste jag säga.. 4 barn och boendes i Granängsringen. Samtalet flödade som en vattenkran i badhuset.

Joinade Rickard oh Charlies lilla natt här i stugan... diverse diverse. E på sugit humör nu = ingen lust att kleta runt på tangenterna = gör det nån annan gång istället = bye bye now!

Ågestattack á la square dance

Kategori: Gymnasietiden

Hallååå i stugans alla garderober och kylskåpsdörrar!

Idag är tröttheten så extrem att vänster lårkaka håller på att rymma till Bolivia. Såg dock 2 jättegula sniglar påväg till bussen imorse som piggade upp.. dessutom tog jag mig en stärkande tupplur i skolan.

Efter skolan och en underbart välkoordinerad måltid från Subway råkade jag och Cas ut för stora missöden. Vi har lärt oss att vissa kallar tunnelbana för tåg. Ångesten & stressen satt som nyårsraketer i halsgropen och Cas blossande som en helvild pirat.

Vi kom iaf fram till Bagarmossen tillslut, long time no see. Slajdade in och drog på oss de hemska dräkterna som får både svettkörtlar och valkar att dansa rumba. Bagis typ square dance-pensionärer var där och tittade på oss och verkade rätt nöjda i ögat.

Ikväller blir det skiva med nån mysko klass från skolan. Skinny känner nån brutta där så vi hänkar.. geeklords måste ju vara kompletta ffs. Vi siktar på att komma till Nivå 22 innan. Feting längesen vi var på vårt älskade sunk-äckel-place. Är trött som en panda, men hoppas ändå på en givande kväll.

Gonatt!

Nostalgitripp!

Kategori: Gymnasietiden

Ännu en eng-lektion som får nervändarna att skaka av tristess-feber. Min trogna följeslagare Tjäsilmus sitter brevid och läser den gamla resedagboken från Grancis. Den får sannerligen ögonfransarna att fyllas med diverse vätskor.

- Det är meningen att vi ska ha en tyst aktivitet.
- Jahaja, det är ju inte vår starka sida.

Nu kommer Fluff och Niclasio och gör sälle i den otroligt tysta bibblan. Dom är oh så söta och underbart kreativa själar. Båda är överlyckliga över att få vara med i min blogg och Niclasio är övertygad om att han nu kommer bli kändis. BTW så serFluffis bror Addis-chocolate bear ut som ett ulligt lamm i håret. Vackert!

Funderar starkt på att klippa topparna idag.. men nu kanske man ska plugga lite innan häxan is coming to get us.

Swivel sweeper

Kategori: Gymnasietiden

Näsa är lika med tårkanal. Det var lärdomen av dagens träning då jag fick en liten Madde rakt på nästippens alla hörn. Kroppen känns som en lovikavante som körts genom 5 tvättmaskiner med miljöprogram. Träningen va enormt lökig, men kul i ögat som fan.

Måste även nämna att jag idag provat en såndär dammsugare från TvShop (swivel sweeper) hemma hos Tin. På TV verkar den ju helt otroligt asbra och tyst och allt va det är. Fast den lät mer än ljudet då man tappar ett spädbarn i golvet och den sög IKKE upp fågelfjädrar. Men det va ju kul att få prova en sån nymodighet! :lol:

Buppis sitter i soffan och övar på att skriva en snygg namnteckning.. utan större framgång tror jag eftersom han skriver som en ultragullig 5-åring. Jag tycker hans bokstäver ser ut som små frukter på nåt jävla höger.

Fan vad jag hatar att man inte kan kommentera.. angryface for real!

Grattis Tin!

Kategori: Gymnasietiden

Grattis Tin lilla knapriga bacon-skiva! Grattis pattis på födslidagen!

Sitter i farsta hos sötaste syster och äter onyttigheter så tarmarna skriker av alla fettsubstanser. Sötisfågeln Jenca flaxar runt som en vilde och mami får diverse hjärtinfarkter i soffan.

Igår va en rolig dag med frat-ryck, shopping i farsta med Cas & Skinnymus och afrikansk linedance med Rickard. Linda and Rickard sitting in a three... moget lixom, man bah okej lixom bah va??!?

Snart ska jag bege mig till träning och tårtorna kommer skvalpa loss rejält i magtrakterna. Det känns ganska riskabelt kan jag lova. :lol:

Nu snackar mor om frysbaciller i bullar så det är väl bäst att dra sig tillbaka norrut. Tjoppi!

Betyder

Kategori: Gymnasietiden

Men sluta tjata på mig dina jävla näsjuckare! Asså du betyder gumman.. kärlek asså!

Sitter och ruttnar på engelska lektion ch tröttheten dansar afrikansk bugg under ögonlocken. Smootches dör av hostattack på andra sidan och Cas tillfredställer sig själv med en trädgårdspade.

Snart väntar en monsturöst lång håltimme och jag fundar starkt på att köra en favorit i repris och sova loss nere biblioteket. Kan behöva lite krafter då jag ska åka och shoppsi after school. Kolla in a dress och presentis till Tinen.

Men ät inte för mkt kaviar nu. Hej!

Mösspåtagning

Kategori: Gymnasietiden

Jo visst.. mösspåtagning idager och jag förstår absolut inte varför det ska vara nödvändigt att gå med mössjävlarna från centrum till skolan.. det finns ju buss! Vi fick skämmas rejält över vårt uppträdande på scenen (tack Fluff som inte kom btw) och filmen var sisådär. Vi fick iaf 2 poäng och det är ju bättre än bajs. Det var antagligen tack vare Marias vackra insats i Shrek-dräkten. Måste även säga att samklassens pögar var ovanligt söta i sin lilla filmis. Vackert!

Har just avslutat historiauppgiften och dagens middag som bestod av lite hårdkoktpasta med stenhårt spenatinnehåll. Känner mig som en felknullad bäver i magdjupet och tanken på att åka och springa och träna känns inte alltför angenäm.

Dessutom måste jag göra spanskaäcklet och skriva min projektloggbok. Grattis Linda!

En märklig nyhet är dock att jag provade min balklänning från 9:an. Får visserligen inte plats med nån BH och det blir lite riskabelt att andas för mkt, men jag kan fortfarande ha den. 4 kg och den skulle nog sitta som en trollslända utan vingar. Blev ganska kollrig i bollen faktiskt.

Ha det alla mygglarver!

The helg

Kategori: Gymnasietiden

Som att jag någonsin skulle glömma din födelsedag vackraste syster???? Erkänner att jag inte köpit present ännu, men glömt har jag IKKE! Hur skulle jag kunna glömma det när du är en nykter vuxen?!? <3

Gårdagen var oerhört intressant och inte bara för att Rickard gjorde en vacker handvolt på vår gräsmatta (fett p). När lysmaskarna samlades i ögonvrån och myggen svärmade i höjd med vänster öra begav sig en smärre skara till Sanders partaj. Den tappra ministyrkan var Kvik, Larre, Cas och jag. Vi anlände till det oerhört space:ade huset och insåg snabbt att vi var i enorm brist på smurf. (som om vi inte visste det innan) :lol: Vi räddade dock situationen på bästa sett, även om jag inte fick veta vad som menas med tänk om. (ond blick på Anders) Sander i blöta trikåer och Cas med röven fast i en potta är inte att leka med. Älskar dock mest geeklords lilla äventyr med hemlig proviant, "klämma" klamydia och sökning efter bussens spår. Löf u soo much!
- Den åkte ditåt!

Idager är en sån dag som dagar är mest.. lite nipprig i halsen efter att ha väntat på bussen i 45 minuter inatt. Annars dallrar valkarna som vanligt och håret spretar som aldrig förr. Far är hemma från Norrland igen oxå så nu behöver man inte känna sig så ond när man lämnar mor ensam här hemsi. Då får man ta sig i kragen som en felkörd Volvo och fösöka åstadkomma nåt med historiainlämningen till imorn. Wish me duck!

Ledigt = deg

Kategori: Gymnasietiden

Skinny sms:ar av sig tummen i vild desperation över att jag inte skriver. Kan hon ha knullat i lunden för lite på sistesn??
[quote]- Jag har mkt pengar!
- Och jag har klamydia!![/quote]

Helgen har mestadels bestått av diverse gosmos med rostad lök och en del komplikativa konsekvenser. Jag har iaf lärt mig att alltid ha hemnycklarna till hands.

Idag när jag och Buppis skuttade hem till mig för att fixa lite var det nobody hemma och jag hade zero nycklar med mig. Efter allehanda inbrottsförsök fick jag ge upp och vänta på att mor skulle anlända och släppa in mig. Sen börnade jag iväg i vildaste galopp för att glutta bio med Buppis. Vi kollade in 21, som var helt gångbar både söderöver och i Brasiliens djungler.

Men jag meddelar mer häpnadsväckande nyheter senare då syrorna tagit över min bakdel och ögonlocken slutat fladdra av trötthet. Av deg blir man seg!

Måslort!
 
 
 
Kommentarer:

 vafö e do aldrig på msn mer... jag har trokigt utan min fiffefiffa.... du kanske tillome glömmi min föddeleda? 
Skrivet av Catrin den 03 maj, 2008 kl. 21:57 #

Redig och stabil

Kategori: Gymnasietiden

Skinny och Cas knullade i lunden medans jag kollade på.. Vi satt på skinnaviskzbergethetoch fick svårigheter att andas av garvigheter. Vi satt uppe på Skinnaviksberget ? och inhalerade diverse roliga rapar från anna. Micke och Larre diskuterade öppet derby med hammarb. Folk hade mitt huvud som mål för trakaserier..vindruvor occh en fin ABC-bollsom upphittats på g atan. Kvällene avslutades utanför donken där jag satt på en blå back och peppade min älskade Cas, som var i värre tillstånd än en vildsill på avgiftning. Tack sötisar för en fin kväller

Alla försvann på Gullmars och där stod jag som ett fån utan tandställning. Jag ursäktar inläggets karaktär då jag e mås. Sitter hemma hos världens sxigaste hunk. Rickards mor har gett mig en fin drink med banan-drinkpinne som gör mig glad i ögat.

Vi hörs imorn då vi e rediga