lindilus.blogg.se

Ågestattack á la square dance

Kategori: Gymnasietiden

Hallååå i stugans alla garderober och kylskåpsdörrar!

Idag är tröttheten så extrem att vänster lårkaka håller på att rymma till Bolivia. Såg dock 2 jättegula sniglar påväg till bussen imorse som piggade upp.. dessutom tog jag mig en stärkande tupplur i skolan.

Efter skolan och en underbart välkoordinerad måltid från Subway råkade jag och Cas ut för stora missöden. Vi har lärt oss att vissa kallar tunnelbana för tåg. Ångesten & stressen satt som nyårsraketer i halsgropen och Cas blossande som en helvild pirat.

Vi kom iaf fram till Bagarmossen tillslut, long time no see. Slajdade in och drog på oss de hemska dräkterna som får både svettkörtlar och valkar att dansa rumba. Bagis typ square dance-pensionärer var där och tittade på oss och verkade rätt nöjda i ögat.

Ikväller blir det skiva med nån mysko klass från skolan. Skinny känner nån brutta där så vi hänkar.. geeklords måste ju vara kompletta ffs. Vi siktar på att komma till Nivå 22 innan. Feting längesen vi var på vårt älskade sunk-äckel-place. Är trött som en panda, men hoppas ändå på en givande kväll.

Gonatt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: