lindilus.blogg.se

Feelings!

Kategori: Gymnasietiden

Bomber och granater!

En dag med blandade känslovågor och allehanda nervtrådar som rycker åt alla håll. Bildlektionen bidrog till en enormt ökad ångestnivå.. en nivå som endast kunde lugnas med Mac D. Älska att de på Tyresös donkeluring jävligt ofta lyckas spela McFly. Idag var det Heart never lies, vars smäktande toner fick våra örsnibbar att darra i takt till de undersköna tonerna.

När humöret va lite bättre var det dags att köpa läckra kalaspinglebyxor till Cassandra och sen smyga iväg på träning. Där fick humöret ännu en smäll på käften när vi fick veta laguppdelningen. Även fast vi hamnade i tjejlaget så kändes det inge vidare kul när all va så lessna i ögonen. Fett sadface!

Åkte med tunga knäskålar hem till min syster, där en bilkrock hade ägt rum på gatan utanför. En tjockis i ful väst stod och gjorde sig viktig genom att dirigera om trafiken. Jisses asså! Hur som helsts å smetade vi in färg-helvetet i babbet och vad händer??.... INGENTING!
Garnier..oemotståndligt..naturligt hit och dit.. jävla piss är vad det är. Inte fan är jag oemotståndlig i frillan.. ser ut som en grådaskig pudel! Vi ska dock fixa till det hela imorn.

Imorgon händer oxå massa annat skojsigt: Födelsedag och skiva på samma gång. Är lite orolig i fötterna då dom värker som skadeskjutna marsvin p.g.a. nya skor. Men det löser sig nog sa katten och dök ner i en hink med mjöd. Tjoppi!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: