lindilus.blogg.se

Hemmalajni

Kategori: Livets lilla gång

Nu e jag hemma från kryssningen och du jävlar om jag inte väger 5 kg mer nu än innan jag åkte. Kan tala om att buffén var mer än god. Kycklingsalladen och vaniljsåsen fick det att tåras i smaklökarna. Antar att jag inte gör någon förvånad när jag säger att jag lassade på 2 tallrikar åt gången och riktigt körde in smojset i käften. Tror Tin var mest nöjd med vinet.

För övrigt lodade vi runt bäst vi kunde utan att dra allt för mkt uppmärksamhet åt vårt håll. Tror vi klarade oss rätt bra i vår mjukis-style och med våra penga-letar-rundor. Diggade mkt våra egenhändigt tillverkade drickakyl och aluminiumsked. Uppfinnarglöd när den är som bäst. Även Glennarts och kålmaskdamen var en riktig höjdare. Passa er för min munhygien bara! En skål räkor och massa svarta och grejor lixom!

Kryss

Kategori: Livets lilla gång

Grattis farmor Viola på namnsdagen! Har vinkat ordentligt idag när jag börnade förbi skogskyrkogården.

En mardrömmisdag på jobbet är över jag jag e hemma hos Tin, Jens och Jenci. Jenci och jag han en hemlig klubb tillsammans nu :D.

Inom snarare minuter åker Tin o jag till färjan för att svulla diverse buffé och annat tjaffs.

Hare!

Uppdates

Kategori: Livets lilla gång

Hallå i hålan!

Jahaja jahaja, illa uppdaterat här ser jag. Men igår iaf så gav jag fan i att åka det 500 timmarna till träningen utan körde styrka + kondition hemma istället och jävlar Britta vilken träningsvärk jag har idag. Kunde knappt dallra oss valkarna ur sänghalmen.

Lyckades iaf komma iväg till el jobbo och baka en och en annan bulle. Marianne-gubben kom in idag och och jag fick mig såklart en karamell. Inte för att jag äter den, men vafan... snart är det vinter.

Och imorn händer det grejor. Efter jobbet lubbar jag och Tin iväg på kryssning, och det med snabba ryck. Äta buffé som 2 riktigt feta finska fetson och joddla som 2 stora mumintroll. Det kommer bli gos i brallan.

Vidare planering ser ut som sådan att jag på fredag ska peta Skinny-face i baken och lördagen ska spenderas med att åka till kyrkogården. Det e ju sååååå myspys.

Vi höres!

Up-and-downare

Kategori: Livets lilla gång

Blev tillslut att jag, utan min respektive, fick vandra hemmåt och smocka diverse mat och pajer med familjisen. Sitter nu hemma vid min gamla ruttna dator och lyssnar McFly. Blir alltid lika sorgsen fast glad när jag hör de gamla slagdängorna. Fundar på att ringa Skin eller Cas, men de små bananerna jobbar säkerligen. Men jag har iaf fått bevittna och utföra diverse up-and-downare idag. En gammal klassiker som ikke får underskattas. :D
 
 
 
Kommentarer:

 Buffé 0 mystime bigtime!! Sitta o sippa cider o showbaren!! =) =) vi är bäst, du o jag, syrrisar 4ever!! =) 
Skrivet av catrin den 28 oktober, 2008 kl. 14:19 #
 

 Hihiiii.. jo det hade ju vart lite skumt om vi slutade vara syrrisar helt plötsligt bara sådär. 
Skrivet av Linda den 28 oktober, 2008 kl. 15:40 #
 

 Det hade vart hemskt!! 
Skrivet av C den 05 november, 2008 kl. 02:06 #

Tidigt!

Kategori: Livets lilla gång

Oj oj, tidig morgon (12.40) och det är tänkt att vi ska bege oss hemåt för en gullenuttig middag @ my place med toda la familia. Jens och Tin anländer oxå och då kan det ju inte bli annat än bladiöst. Dock ser det fr tillfället ut som om det bara är ag som orkar röra mina korvstumpar ner mot bussen så så är det med den saken.

Puss i kragen!

Old time utekväll...

Kategori: Partaj

Är nu hemma från en trevlans utekväll i cheeranda då de närvarande va Cas, Froid, Jenniför och Katta + bihang. Först tog vi självklart en svängom på Nivå där det va lika fabulöst och stinkande som vanligt. Sedan gav vi oss faktiskt ut på vidare vändor..till Viper närmare bestämt. Längesen vi va ute och dansade frågetecken... hade typ glömt hur kul det va. Att shake:a loss totalt framför en helt taktlös snubbe som fattar noll är ju typ massive med fun. Dock dras stämningen ner en uns av allmänt lök och en HEL DEL torknull från det manliga hållet. Skäms på er!
Men mkt bouncylicious måste jag medge och att träffa lilla E va ju inte helt fel heller. Han var som en nykläckt ros mitt i Vipernatten.

Så va det med den saken...nu ska jag ha mjölk!!!

Ooooont!

Kategori: Livets lilla gång

Nämen tjenare Leffe!

Sitter och tuggar i mig Läkerol i brist på annat. Har lyckats vara rätt så nyttig i typ 48 timmar nu, men hela den planen lär väl åka på besök till Afrika ikväll. Då ska vi spatsera ut på stadens gator och firelifira Jenniför, som fyller år imorgon. Inte blir det någon träning ikväll för min del tror jag. Det är nåt fel på mina axlar, särskilt den högra. Känns som om miljoner Shrek-bäbisar har stampat sönder mitt inre axelparti och sedan lämnat sin avföring i de skadade områdena. Leave me be lixom!

Frånvarande frågetecken..

Kategori: Livets lilla gång

Nämen va händer och fötter?? Blir nästan lite bekymrad i högra ögonvrån och på en del andra ställen under midjan som inte är värda att nämna i ett civiliserat samtal som detta.

Vad händer i livet då?? Jahaja, ingenting..jomen jahaja! Det enda special edition är väl att en ful jävla gubbjävel kallade mig för tjänsteflicka på jobbet igår.
- Ja, men där har vi ju den lilla tjänsteflckan!
WTF!!! Jag blev fett sne i fejjan...vem använder ens det ordet lixom?? Som om jag e hans lilla hembiträde med ful klänning och en skurhink i handen. Apa!

Nu blir det lite rundtur i Hökis, glutta gamla dagis och shiet. Vet inte riktigt why, men det låter ju bättre än att äta löv. Hur som haver blir det träning lite senare och sen hem och sussa.

Puss i kallingarna på er.
 
 
 
Kommentarer:

 vattafack. vad gjorde du i hökis utan o komma o hälsa på?`???????????????????? 
Skrivet av catrin den 23 oktober, 2008 kl. 00:50 #

Grattis-kalas á la Kvik

Kategori: Partaj

Beda har 4 ägg och en dildo, som är grön. Dom äger ingen bostadsrätt tyvärr men grannen flög bort till...?

Kom just hem från Kvikens lilla tillställning och jag har iaf haft en mkt förnämlig kväll med fint sälle och övrigt umgänge på topp lixom. Att man fick bilskjurre hem va ju inte lite underbart.

Vad händer nu lixom..tårtspadar eller underbyxor i ankbadet??
 
 
 
Kommentarer:

 aöfjaösdfjaös jag är så trött... i näbben! 
Skrivet av c den 20 oktober, 2008 kl. 17:57 #
 

 <3 
Skrivet av catrin den 20 oktober, 2008 kl. 22:57 #

Känsla för skönhet...

Kategori: Livets lilla gång

Asså, hahahahahahaha! Satt i all stillhet och kollade på extremt gamla föruttnade mail och helt plötsligt möts jag av 2 underbart vackra fejjor på dataskärmen. Det är de sköna bevismaterialet från kasta-sig-på-ängen-och-förstöra-träd-kvällen som så länge har legat i mörker som nu åter får möta dagens ljus. Groteska kanske vissa säger, men moi...jag tycker detta är höjden av skönhet. Tänkte att Cas verkligen borde ha den där läckra blomkreationen i babbet ikväll hos Kvikens. På tal om det så är jag taggad i både vänster och höger näsborre.

Clothings

Kategori: Livets lilla gång

Det blev ingen magpumpning.. Det blev diverse halleluja-flickisar och sen hem och trycka gomen full med couscous och sallad istället och jag e tamejfan lika glad för det. Gladare utan en ekorre utan kottar iaf. Min tur att sälja de förbaskade ULMMAX-kläderna dock och jag känner att de sätter fler än en käpp i mina skrangliga hjul. Me don\'t like them!!!

Däremot gillar jag mina nya kläder jag har kommit över denna dager. En asafin ny kappa som man kan ha när man campar på antarktis spröda isar, en kjol med psykadeliska färger och 2 tröjor med ett alldagligare liv på fickan. Sen fick vi föreningsclothings idag oxå, mysig mysig tjockiströja. Mkt kläder helt enkelt.

Träffade på mina gamla goding STina på TIME nu för ett par stjärnvarv sedan. Mer än lovligt gulligt må jag säga, om jag nu måste säga nåt. =) Nu böir det PB som vanligt när natten ännu är ung som huden på min lenare stjärthalva.

Sov gott!

Hunger

Kategori: Livets lilla gång

Sitter ensam i stugan, som en mobbad påfågel utan stjärtfjädrar, och gluttar på matakuten då Ricky e på arbetsintervju. Matakuten är inte det bästa programmet att spana in om man e hungrig som en somalisk tiger. För trots att mattanterna lätt skulle få en att tappa aptiten i vanliga fall så är denna hunger absolut inte att leka med. Icke!!!!
Såhär hungrig är jag lixom.. inte helt okej!

Jaha..later on blir det lite härlig fredagsträning och man kan ju undra vad för spännande som ska hända idag. Kanske fastnar en damtuss från mattan i halsen på mig så att jag i snabbaste galopp måste föras till sjukhus och magpumpas. Det skulle mina valkar må ypperligt bra av. Men men..vi får se vart Gud leder mig.

Lev väl!

Standard proceadure!

Kategori: Livets lilla gång

Åter igen gryr dagen... och jag behöver inte jobba mer denna vecka. Så glad i byxan!!! Det är nog oxå killen som kom för att fixa jobbets skrivare idag. Lubbade in på lagret efter honom snabbt som attans och låste kassaskåp och dylikt samtidigt som jag flåsade den underbart charmiga frasen:
- Måste låsa här nu eftersom du e så himla mkt tjuv. Standard proceadure you know!

Träningen var tung som en fiskmås utan fjädrar och diverse handleder dog på fler än ett ställe. Men jag tycker endå att luften va full med lycka (och även av svettpartiklar kan jag tro). Helt enkelt en träning lika fin som Mona\'s hjulningar.

Nu blir det mer Scofield och grabbarna. Pöss på huvva!

Städtant

Kategori: Livets lilla gång

Jahaja.. ännu en mördande tidig morgon och en svettig dag på Mariatorget. I brist på kunder försökte jag hitta diverse sysselsättningar. Städade under lösgodiset, i kassaskåpet med lotter och i alla små lådor jag kunde hitta. Fick även lite underbart skäll för att jag inte kunde varenda litet pris i hela butiken. - Hur uppdaterad är du egentligen???
(GUBBJÄVEL!!!)

Öppning imorn oxå så jag får väl typ daska pannan i kudden typ nu med en gång för att inte drunkna i mitt eget dreggel imorn bitti. Puss i hålan!

HATA!

Kategori: Livets lilla gång

FAN VA JAG HATAR BUSSAR!!! TRÄNINGEN BÖRJAR 21.00 OCH GISSA NÄR JAG MÅSTE GÅ HEMIFRÅN??? JO PRECIS JUST NU!! 2,5 JÄVLA TIMMAR FÖR ATT TRÄNA STYRKA I 1 TIMME. JÄVLAR VAD NÖDVÄNDIGT OCH KUL DETTA KÄNNS!!!
 
 
Kommentarer:

 skönt med körkort;P 
Skrivet av änihoe den 13 oktober, 2008 kl. 19:06 #
 

 snart har vi oxå körkort syrran... (allt är relativt) 
Skrivet av cattypatty den 13 oktober, 2008 kl. 21:31 #

Mina lår är kackor av fett

Kategori: Livets lilla gång

Degiga dagar får en verkligen att känna sig sååå mkt fetare, har ni tänkt på det? Det är precis som om det är nån litet troll med en sliten väska med fett i som går och smetar upp klumpar och kackor med fett på människor som degar för mkt. Jag ser på mina lår att jag har degat en hel del på sistone, om ni förstår vad jag menar. Kan det vara Prison Breaks fel månne??

Jag har börjat glutta på andra säsongen nu och det är så gulligt att man bara vill grabba tag i närmsta medmänniska och valsa ut genom dörren och vidare in i moder jords sköna natur. Nämen spännande är det ju iaf... man får nervösa ryck och krämpor i ögonbrynet och det där ni vet.

Nä.. om man skulle glutta på ett till avsnitt...eller kanske gå på jakt efter Leffesvampen och heffaklumparna. Tuff call, vad väljer man?!?!
Den...
..eller den?

Best of the best!

Kategori: Livets lilla gång

Nu tjatas det om bristfällighet här... Jo ja så är det och anledningen är som en urtvättad strumpa = tråk i mitt stråk.

Men igår iaf va det den otroligt efterlängtade tävlingen och alla var taggade som nyvässade igelkottar..hehe! Vi hoppade och skuttade som om vi hade elden i underbyxorna och våran frenetiska kämparglöd gjorde att vi knep förstaplatsen och därmed ligger 1:a i årets största kupp. Största kuppen genom tiderna kanske???? Det jag vill säga helt enkelt är att det va ju duttigt gjort av oss.

Inne i sovrummet ligger en darrande täckeklump, som snörvlar och snarkar som en cancersjuk skata. Ricky har åkt på nån slags tumörartad förkylning och jag har pysslat och fixat som en kossamamma med 5 spenar.

Nu har jag på egna ben kravlat mig ut i stugans ljus och möter dagen i all min ensamhet. Mysigt kanske du tycker då.... men det du inte vet är att någon lurar i skuggorna. Det kan vara en katt, men det kan oxå vara en apelsin. Det tål att tänkas på!

Joosiii, go without me! (Jennifers och min åsikt om Jossans flickisar)

Ingen kickar fotboll som han...

Kategori: Livets lilla gång

Oj oj vilken spännande afton. Känner ni att känslan från Råsunda (?) riktigt spretar ut ända hem till TV-soffan och nästan får en att nysa av närgångna vibrationer?? Själv anser jag att Portugal borde satsa lite mer deffensivt och sätta bitarna på plats kring eget mittfält. Ronaldo och Zlatan borde dessutom jobba mer hem, annars blir det off side illa kvickt.

Idag har Tinis hjälpt mig att färga mitt skatbo från typ grådaskig golvmopp till aningens ljusare nivåer av banangul. Skämt och sido så blev det bättre än innan iaf.

Innan vi åkte hem och kollade på den extremt spännande fotbollen slirade vi in på MAXI, världens mysigaste affär, och köpte varsin färdigmat från FELIX. Jag köpade en asagod kyckling&ris-rätt med yoghurtbröd. Ricky köpte pasta Alfredo, men jaja vem vill ha en gammal gubbe i maten lixom?

Sucki sucki i lilla ögonvrån...jag vill att fotbollen ska vara över så att jag kan få inspektera gulleponkarna i Prison Break lite närmare. Livet alltså..det e inte lätt.
 
 
 
Kommentarer:

 inläggen är ju smått bristfälliga hära... 
Skrivet av cattypatty den 12 oktober, 2008 kl. 23:52 #

Lalala..lalala

Kategori: Livets lilla gång

Mina bröst är som svalor som häckar!!!!! Tänkte bara meddela alla glada ankor det nu när det lider mot juldagsmorgon. Och den som inte antecknar får ingen mandel i gröten detta gyllene årtionde.

Och med den inledningen kanske livet förstår att jag är uttråkad som en böna på grönbete. Gluttar på Polisskolan 4 och fick just otaliga kramper i nackområdet av att sitta som ett felknullat rikspucko. Men hur som haver känns det inte som jag får ut så mkt av det här så alla får bre sig en mysig kaviarlimpa och gå och lägga sig tidigt. Stay in school!

Sjungande bin

Kategori: Livets lilla gång

Vi lyckades överleva denna träning oxå och tillome båda stortåna sitter kvar. Kul kul när det närmar sig jul!!!

Tiiiin tiiiin... jag kanske svänger förbi med Ipodi så kanske du kan färga babbi på mig??!!?

Nu ska det gluttas på Prison Break... Me love a lot. Fast först är det visst Singing Bee. Haha, lika fult som en julskinka utan ben, men mkt intressant gluttning.
 
 
Kommentarer:

 ja gör det lilla labe!!!! 
Skrivet av cattypatty den 11 oktober, 2008 kl. 13:05 #

Ångest

Kategori: Livets lilla gång

Vafan händer lixom???

Igår hade vi en mysig randejvooo hemma hos Cas efter jobbet. Tittade på röda linser och pillade på metallbitar från strumppaket. Sedan fortsatte vi kvällen på Nivå tillsammans med Froid och Jenniför. Skin va dock tvungen att vika från vår sida och åka hem och sussa. Nivå var tommare än vanligt, men fortfarande lika äckligt B-mysigt ändå. Och toaletterna är faktiskt inte sååååå äckliga!!!

Just nu känner jag mig lite rädd för kvällens träning pga graden av dödlig jobbighet i onsdags. Ber till Gud att vi ska klara oss igenom detta med båda öronen och armarna i behåll. ;)

Vi säss!
 
 
Kommentarer:

 om ni kommer förbi i helgen, ta me min poddi... kram 
Skrivet av cattypatty den 10 oktober, 2008 kl. 20:53 #

Mobilcancer

Kategori: Livets lilla gång

NU ÄR MOBILEN DÖÖÖÖÖD!!!!! Den är iaf i sista stadiet av en mkt svår mobilcancer. Vet inte riktigt hur detta ska lösas. Nån som har en gammal mobil att låna mig medan jag botar cancern?? Hur ska jag annars kunna bli kontaktad av mina många hundra fans varje dag? Jag är ju ovärderlig lixom.

Jaja, men idag fyller lille papsen år. Grattis grattis min runda köttbullefar. Väntar på att Ricky ska komma hem från centrum och sen ska vi hem och lassa in tårta i kakhålet. Ni behöver inte önska mig lycka till för jag e grym på det där med att lassa in, va inte oroliga.

Vi ses i bärplockarlandet.

Köp fler, njut mer

Kategori: Livets lilla gång

Många bullar blev det då jag och Pandaplutt åkte till Tin i Farsta för ett parti bomberman och lite tacos. Vissa bullar hade gurka i sig och andra inte. Tänka sig vad underhållande 2 plåtar med bullar kan vara. Tin lyckades oxå sno en "Köp fler, njut mer"- skylt till mig. Vid passande tillfälle ska jag lägga upp en bild åt er här så att ni får chansen att skåda vackerheten.

Idag har det inte hänt mkt. Träning som vanligt, men det hände inte direkt mkt där heller. Kunde inte bygga ett enda bygg idag så jag gick och slog dank och pillade på maskrosor istället.

Imorn fyller papsen år. Han ska få sperrrriiiit!
 
 
Kommentarer:

 oh lord. har inte köpt nåt än.. störd! 
Skrivet av catrin den 06 oktober, 2008 kl. 03:29 #

Bulle

Kategori: Livets lilla gång

Iadag är det då kanelbullens dag och gissa vem som har ätit en.... FettoLinda såklart! Och jag kan meddela att den va god.

Somnade klockan 5 igår så ögonen rycker lite ohämmat i fira luften då jag sitter i min ensamhet och försöker lösa Sudoku. Tin är hemma från Barcelona igen oxå så ikväll ska vi bada i varandras svett.

Myyyyyyyyyyyys!

Nostalgi

Kategori: Livets lilla gång

Kviken som tror att anderna ligger i kontinenten Luxemburg, Peppes låtar, Cas och jag mimar till Greveholm innan utgång, jag utan tröja på kräftskivan, fula filmer från SRB-danser och fett mkt andra bilder och videor. Musik som Geeklords lyssnade på under S1F-tiden. FY FAN VA JAG MÅR DÅLIGT AV DET HÄR! Trodde aldrig jag skulle säga detta, men jag längtar tillbax till gymnasiet. Absolut inte till läxorna och det, men SHIET MAJBRITT va kul det va att ha feting många roliga människor att va med varje dag. Nu träffas vi typ aldrig längre. Vad hände med Nivå varje helg och dansa som dårar lixom? Eller Geeklords svullarkvällar med miljoner bilder som resultat? Nä fyfan, detta är inte helt ok.

Jag borde inte må såhär ruttet då The bajs song har blivit favoritad på youtube och morgondagen är självaste kanelbullens dag. Varför är inte det en röd dag förresten?????

Lonely

Kategori: Livets lilla gång

Sitter hemma vid datorn som ett misslyckat fetto med gula naglar och verkande tår. Har ingen att spendera kvällen med. Skin ska upp tidigt och Cas tränar Srb. Hatar att sitta här..förstår inte hur jag kunde göra det all the time förut. DET SUGER JU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
Kommentarer:

 Ja du Linda min vän, det är helt enkelt så att du oxå får börja träna srb:P för att ha ngt att göra och för att jag saknar din vackra profil allt för oftaXD 
Skrivet av Madilu den 04 oktober, 2008 kl. 20:58 #

Bored

Kategori: Livets lilla gång

Mobilen fungerar nu någorlunda igen och livet är tillbax i sin vanliga lilla gång. Har tagit en massive sovmorgon fram till nu för att försöka vara pigg som en speedad mört med AIDS på träningen.

Jahaja.. får väl meddela närmare senare vad som händer och inte. Ska antagligen skåda Skinnys smalare delar och kanske ropa hej ett par gånger. Eeeeh hej!

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Kategori: Livets lilla gång

Asså jag avlider i båda näshåren och hälarna krampar som de två musketörerna från Köpings södra delar. Anledningen är att min mobil, under nattens glada gång, har gett upp totalitärt. Hann dock se att Benny the boss hade skickat viktigt sms, med diverse frågor. Det är ju underbart att jag inte kan svara på dom lixom. Men jaha..får väl lösa detta på bästa vis antar jag.

För övrigt vill jag äta frukost...verkligen trycka in nåt i käften i&med den desperata hungerskänsla som just nu befinner sig i mina tarmtrakter. Dock har jag ingen möjlighet att bombadera kylskåpet här i stugan då det inte finns något...och den andra lille jäveln ligger och susar som en halsduk utan fransar. Funderar på om jag kommer överleva den här dagen över huvve taget. Hoppas...
 
 
 
Kommentarer:

 akta sà inte den dár aftonbladetmannen e han som snor sà mkt. e han liten o kort o alldaglig och betalar aftonbladet fñrst och tar den sen, samt spanar runt lite bland godispàsar och halstabletter innan han kommer till kassan... SE UPP!!! 

Skrivet av catrin den 02 oktober, 2008 kl. 17:20 #
 Hmmm.. tror inte det e han. Han bara kmr och går utan att glutta på nåt annat. 
Skrivet av Labe den 03 oktober, 2008 kl. 14:05 #

Updates i lingonskogen

Kategori: Livets lilla gång

Vad händer med uppdateringen här lixom??? Skäms på dig och din mammas currysås!!! Fast det blir lätt så när datorn hemma är så seg att min mosters hustru skulle kunna vara din man. Och på senaste då..vad har hänt??

I helgen va det gosmos med dubbeltrion och Mäddu...lite inhalerande av mat under sträng uppsyn av them crazy eyes och sen vidare på gallej. Dock utan Skinny, den lillle jäveln (med 3 l i lille), som icke medhaver leg til jobbet. Men det var ju kul att återse din stjärt om så bara för ett par flyktiga tidsåldrar.

Veckan har innehållit jobbi jobbi och såklart är det både mys och nys. Nys eftersom jag i tisdags fick en kunds feta snorobba i handen. Asså.. JAG EVLED AV ÄCKEL. SPrang in på toan och tvättade händerna 2 ggr, sen vidare och tvättade händerna med tvål 4 ggr ute vid kassan. Därefter såntdär desinfekteringsfuckah som läkare har. Därefter va det två omgångar med tvål till och sen handkräm å det. Skoja papegoja om jag mådde som en äcklad blöjbytare i fängelsecell. Dock blev det roligare miner idag när sötisgubben som köper aftonbladet varje dag gav mig 2 marianne-godisar för att allt va såååå angenämt. Iofs slängde jag godisjäveln i soptunnan senare, men jag neg ändå som en fin flicka av min börd gör.

Idager va det träning och hej va det gick. Mucho mer taggad än vanligt då vi haft 2 träningar ledigt. Gick mkt bra på flickisfronten för min del, men Caszns feja hade dock inte gjort nån vidare förbättring...synd!

Och bara så alla vet har jag problem med att läsa sms på min inte alls jättehela gullemobil. Ser typ halva sms så om ni frågar nån rolig fråga eller ger mig vital information om morgondagens frukostschema så är det större risker att jag går miste om sådana påpekelser. Med detta vill jag önska alla en fortsatt trevlig natt med mkt fina mandariner och ett örngott i vrångstrupen. Godnatt!