lindilus.blogg.se

Bildööör (som alla försvunnit från passagen)

Kategori: Livets lilla gång

Massa blöta babianblöjor på voft i skogarnas djupa dunkeldimma. Det var en fin liten rad och jag har gjort den själv. Bjuder på den utan extra kostnader eller villkor.

Ricky överlevde rakningen så pass att hanklarar att titta på fotboll och äta nachochips. Jag försöker hitta annat att göra för at slippa glutta på vuxna gubbar som jagar boll. Ha fixat lite med mobilen och lagt in bilderna på datorn så här har ni en liten guleflock med bilder, som jag tror kan passa även de mest kräsna smaklökar. Enjoy!
 
 
Kommentarer:

 kokilajni bananipajli.. palla att ha tristi ballanern... 
Skrivet av catrin den 27 september, 2008 kl. 17:51 #

En rak apparat...riktigt rak är den.

Kategori: Livets lilla gång

Nu ska jag raka frillan av Ricky, som om han vore en talibansk fånge på Guantanamo Bay. Har aldrig förut brukat en rakapparat ut min hand så jag hoppas att detta inte slutar i blodförlust och skillsmässa. Önska mig lycka till...lr det kanske är Ricky Roo man ska oroa sig för. Hehe!!

Snus i mus

Kategori: Livets lilla gång

Har precis kommit hem från en nattlig biltur i det oerhört naturtrogna Tyresö. Vi såg bland annat en polisbil med tillhörande poliser, som letade saker på marken med ficklampa, massa moln av dimma och typ tjugoelva nattvandrare (alla på samma ställe). Rickard, som har vart utan snus i 4 dagar har nu bestämt sig att åter smutta på de små giftpåsarna och känna frihetens vinglslag daska hans babyrumps-lena fjunfejja. Får se hur detta urartar!

Unk

Kategori: Livets lilla gång

Finally frid efter ännu en dag på Hornstull. Vinn solglasögon när du bleker tänderna, läser jag här nu. Ska man ha på sig dom då så att man inte ser att skillnaden på tandfärgen är lika med noll??? Antagligen är fallet sådant!

Jahapp, vad ska hittas på nu då???? Och imorn..va e det för gojs Maddi pratar om?
 
 
 
Kommentarer:

 Eh hej.. år sedan vi träffades eller vad, kommer jag ens ihåg hur du ser ut? Borde gosa någon dag, typ måndag eftersom jag är ledig :) Piff och puss på näsan 
Skrivet av Skinny den 26 september, 2008 kl. 22:57 #

Sol i inne...brun inne

Kategori: Livets lilla gång

Jahaja... nu blir det spännande i ögat. Jobbar stängning idag så jag har fått sova ut. Dock har jag vaknat med nervösa ryck hela morgonen då jag trodde jag skulle försova mig. Synd att jag måste stå inne hela dagen, som en soltorkad tomat, när det e så fint väder. Krupp á la krupp och 15 stora afroamerikaner.
 
 
 
Kommentarer:

 vänta tills i sommar om du jobbar kvar då.. fan vare suger o stå där nere i bunkern i strålande sol. men du e ju min sol så du kanske klarar dig.. puss! 
Skrivet av catrin den 25 september, 2008 kl. 17:11 #

Trööööööööööööööööööött!

Kategori: Livets lilla gång

Äntligen hemkommen från en mindre angenäm dag på Hornstull. Tur att söte-AM va där ett tag och kunde piffa upp tillvaron genom att bli glad över mjölk och sådana ytterligheter. Kan nämna att jag under dagens lopp har varit ytterst nära att göra i brallan flertalet gånger då nödigheten var total och chansen att gå på toa i stort sett var lika med noll. Mkt mysig känsla må jag säga! Fick iaf beskåda en man med glasögonen satta i nacken... jo, så kan man ju göra om man vill.

Känner att energi tryter i ögonlock och pannben så jag ska susa iväg, på lätta tår, till min säng. Den är nästan bäddad till och med, en ovanlig syn i mitt oftast urskunkiga rum. 5 % bäver och en banan lixom!

Hoppas man e pigg till träningen i afton, men jag tvivlar stort. Har man jobbat är man trött för det och är man ledig är man trött för att det blir för degigt. Hur finner man balansen i livet är min stora fråga. Någon borde ju veta och denne någon som har ett svar kan komma mig till mötes vid kebabkiosken i Tumba Centrum den 15/12 - 09.

Ha ett bra li
 
 
 
Kommentarer:

 obanoba! Hur känns lönen? 
Skrivet av Catrin den 24 september, 2008 kl. 22:01 #
 

 Det känns väl kul i öga när man måste betala räkningar coh skulder så att allt e borta. Men men.. är ju på plus minus 0 iaf :D 
Skrivet av Lindilus den 25 september, 2008 kl. 12:20 #

Ett halvt år

Kategori: Livets lilla gång

Ännu har ingen hört av sig om en större filmroll utomlands.

6 månader har Pandaplutten <3 tärt på mitt psykiatriska yttre och inre och love is in the air och allt sånt. För att fira och för att slippa sitta hemma åter en dag, som paralyserade pärlhöns, hade vi tänkt glutta på bio. Film är dock inte bestämd ännu.

Därefter blir det den sköna måndagsträningen med tillhörande upphopp och rygglyft. Om jag inte smälter bort i mina egna lökångor och kvävs av min egen spya så hörs vi senare i livets lilla gång.

Lev väl!
 
 
 
Kommentarer:

 frudies.blogg.se spana in! she\\\'s just like you (; 
Skrivet av casilduw den 23 september, 2008 kl. 21:38 #

Snart e vi kändisar

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag och Cas tagit ett stort steg framåt i vår globala artistkarriär. The bajs song finns nu att skåda för allmänheten om ni förstår vad jag menar med den saken. Rädslan för igenkännande är enorm och befogad. Vi hoppas vi överlever detta. Cas har dessutom förutspått att jag och Rickard inte kan få några röda och hårda barn.

Jaha.. och det senaste från stugnytt??
* En våldsam brottningsmatch i soffan avslutades nyss med slutresultatet 1-1, ett skadat knä och en jävla massa känningar av träningsvärken.

* Ricky är på bajerian som vanligt

*En pappamygga flyger runt i närheten av datorn och får min koncentration på Afghanistan-boken att tryta.

Så va det med den saken!

Polly pocket & damp

Kategori: Livets lilla gång

Hallå i stugan!

Jag fick nyss ett raptus-uttbrott över att min mobil är totalt cp. Kastade runt alla möjliga saker och var allmänt rosenrasande på mer än ett ställe.

Träningen idag var kopiöst jobbig då alla muskler kändes som sönderkokt kåldolme och mitt halsområde mår INTE bra!! Men joodå... så ska de små groddarna skördas ibland till hösten.

Efter träningen va jag nere i gammelhuset en sväng och jag kan lova att mörkret, som tryckte runt mig som en virkad vante, var mer än nog för att få blåsan att börja skvalpa. Jag grabbade tag i en kartong och lubbade med ögonlocken fladdrandes i vinden. I denna kartong låg mina gamla, och oemotståndligt vackra Polly Pockets. Det är ju typ en av de bättre leksakerna som någonsin gjorts..typ näst efter Lego. Jag har bland annat en cirkus, ett gym och en hårsalong.


Nu är det väl dags att sussa tror jag. Vi ses när nordanvinden står i öst och ost går om prost.

Memory lane

Kategori: Livets lilla gång

Åh bajs på burk!!

Har idag gluttat igenom gamla saker på datorn hemma hos mor och far. Jäfflar va dåligt jag mådde... saknade old times dåjag satt vi datorn och mysade loss hela dagen. Hittade bland annat Bajs på burk-klippen, som är så obeskrivligt roliga att jag inte ens finner beskrivning. Snacka om att ha humor.. right Cäsbanana?!!??

Det är så här det såg ut på den gamle goda tiden. I miss it sooo much..fucking sad faced fucker.
 
 
 
Kommentarer:

 miss the good old times! <333 skicka barre på burren-klipp! 
 Skrivet av casilduw den 20 september, 2008 kl. 00:12 #

Sjuwk...

Kategori: Livets lilla gång

Jag e sjuuuuwk!! Mår apansdåligt både i brallor och bihåla och det var hemskt att jobba idag. Fick bland annat skit för att man inte kan få en hårt stekt grillkorv i butiken. Suck!!!

Sitter och musar in mig i diverse täcken och bananskal och hoppas på tillförfriskning inför morgondagens träning. Undrar om det är nåt asroligt på TV idag... jag tvivlar!

Wall-E <3 <3 <3

Kategori: Livets lilla gång

Hallå i stugan!

Dag 2 på fettoprojektet och magen är hungrigare än någonsin. Sitter och fifflar och mifflar med diverse mackor medan Pandaplutt (älskar det ordet) är ute på avföringsäventyr.

Igår tittade vi ju som sagt på Wall-E.... och den va så jäääävla vacker. Höll på att snutta nyllet av mig ett flertal gånger. Filmen är fan obeskrivligt sötnötig och jag hade offrat många näshår för att ha en liten pandaplutt-robot hemma hos mig. Undrar om han kan ta sig fram i enorma mängder smutstvätt och allmän skit??


Snart får familjen Holm besök av nån farbror och brorsdotter. Jag tror att jag försvinner hemåt då eftersom jag inte känner rischarmens krafter ha vaknat upp riktigt än. Tänk om jag får ett anfall som skrämmer hela kvarteret. Jag får åka hem och ladda inför träningen helt enkelt.

Skvidevitt!

En kopp vin!

Kategori: Livets lilla gång

Men hjälp mig ut från hallonskogen.. fan va längesen det va jag skrev här då!!!

Inte mycket har hänt i våra vuxna och tråkiga liv. Skinny jobbar som vanlig och träningarna fortgår utan större inverkan av väder och vind.

Igår firade vi dock Cas födslidag hemma i Viveka-lägenheten. Jag tror att det stod jävligt klart för alla att Cassandra bor i skrymslet bakom gardinerna. All hennes post är adresserad dit. Chirre, dirre och en del smirre inhalerades och äntligen..ÄNTLIGEN.. är min obeskrivligt äckliga General Popov slut. Mina smaklökar kan äntligen andas ut. Dock har mina luktsensorer fortfarande inte riktigt kommit över spyan jag igår fick torka upp i hissen. Jag gillar damen som den kom ifrån, men hennes innanmäte innehar inte den mest glamorösa lukten. Väldans trevlig kväll helt enkelt med en fnissande Frida, Jennifer på PET-flask-trumpet och Emelie på bästa Axel-shake-humör. Shake your axels, watch yourself...shake your axels, show me what you\'re working with.

Enough written for today känner jag. Här ska det titas på Wall-E. Puss i klyftan. (euuu)

Jag är mutant...

Kategori: Livets lilla gång

Jag är defekt!!! Va hos tandläkaren här om dagen och hon hittade en extra tand bredvid den ena visdomstanden. Åh så söt tyckte hon, men vafan händer lixom tyckte jag. Jag känner mig som en muterad mambo utan rytm och korta kjolar.

Idag har vi kört runt på diverse äventyr. Eller Rickard har väl stått för körandet. Jag satt bredvid och babblade om lila prydnader på min nyckelknippa och körde ner sojabönor mellan halskotorna. Bland annat åkte vi en sväng och hälsade på Tin mandarin och hennes undersåtar. Sen skådade jag åter Skinnys fina fejja då vi gick på jakt efter en present till vår bästaste mustachmoster Cas. Hittade tillslut en passande pastej och sen va det inte mer med det.

Anders ringde nyss och babblade tonvis med strunt.. bland annat om stora bröst och svampsäsong medans han drömde om att ha äpplen i munnen medan han blev tagen. Livet är mystifikt!!

Grattis Cäsbus!

Kategori: Livets lilla gång

GRATTIS Cassandra min mögliga lilla hårtork. Tänka sig att du skulle uppnå en så ödesdiger ålder som 19 år, utan att ännu fått diabetes. Du ska få en liten hjälp på vägen när vi skådas på träningen idag. Grattis grattis iaf..och till Frida oxå, som oxå klämdes ut detta datum. Larsi Lars är iofs inte heller att förglömma.

Och som om det inte va nog med grattis så har jag klämt en kattsvans i fem kolahalvöar.. Nämen allvarligt. Grattis till sötis-Ricky, som lyckades knåpa åt sig ett körkort idag. Duttig duttig!

Men nu över till lokala nyheter. Idag va jag så cp-trött att jag la mig en stund på golvet bakom kassan och vilade medan bullarna tinade. Har haft mucho mängder av saker att göra och det blir inte bättre av att den ständigt återkommande kärringen, som vill ha morotsjuice och bananer, även kom på visit idag. Vet inte om det är för att hon är döv & blind, eller bara allmänt obruklig i huvvebollen för hon tycks inte, efter alla dessa besök, fatta att på Pressbyrån hämtar man sakerna själv, INTE JAG! Slutade en kvart senare idag oxå och va ytterst förgrymmad på bussen hem då jag lötsligt sågd en ljusaste gestalt jag känner: Lilla E! Humöret blev genast mkt bättre och jag babblade loss trots trötthet i både hjärntrådar och käkmuskulatur.

Nu när jag har vilat i mer än en stund kan jag meddela er några viktiga fakta om omvärlden:
1. Det finns fortfarande barn i vår nutida Sverige som blir satans nöjda över ett äpple i en butik full med godis. Jag har sett ett med mina egna hörntänder och det var Vackert, som en måne utan fläckar.

2. Efter att ha handskats med bananerna på jobbet luktar man sannerligen svettig herrunderbyxa och allmän röv. Tvättade händerna minst 3 ggr.

3. Idag utfördes ett försök till att återskapa BigBang av nåt gäng forskare. Risken fanns att jorden skulle gå under, men jag tänkte lugna alla nu genom att meddela att det gjorde den inte. Vi har överlevt!

Ha en fortsatt trevlig dag.

Un dos tres....dobido dobidooo!

Kategori: Livets lilla gång

Jag steg av bussen vid Söderbymalmsskolan och skådade på längre vägar Madde och Jennie, som hade skakat överflödigt fett på Srb-träning. Som den trogne babian jag är höll jag Madde sällis i väntan på bussen samtidigt som mina tarmar var i uppror. Kände en enorm nödighet som snabbt glömdes då jag kom till den mörka och övergivna löparbanan vid Torvalla. Tog ett par första stapplande steg in i mörkret och fick snabbt sällis av mer än dussinet svettdroppar i min ovanligt lökiga ansiktsyta. Snart fick jag även sällskap av 2 äldre män, som frågade om jag ville tävla. Nej tack utropade jag med andan i halsmandlarna och begav mig upp mot Torvalla för att genomlida en svettig timme med P-nilla och Malin, då Tess va på andra kordinater denna kväll.

Nu sitter jag i mitt kära gamla datarum, som är lika kallt och jävligt som vanligt. Saknar att sitta här i min ensamhet dock. Det är här man skriver bloggi som bäst. Men om det ska bli nån mer bloggi i detta liv är det bäst jag pallrar mig i säng på lätta tånaglar nu för imorn är det 05.00 som gäller igen. Och blundar man inte tillräckligt noga om nattens små timmar så kan det gå illa med både inre och yttre kroppshållning. Ta hand om er alla sockerärtor och pösmunkar!
 
 
 
Kommentarer:

 Labe din lilla kringelutt! Vad glad jag blev av o kika in lite har! Nej nu e d lunch, o jag maste till banken o tjaffsa! Jippiiiiiie! 
Skrivet av Ali den 10 september, 2008 kl. 12:44 #
 

 Du e en hög med frostiga flingor Alina! :D 
Skrivet av Linda den 10 september, 2008 kl. 17:59 #

Ironman

Kategori: Livets lilla gång

Då jag lånat ut min kamera till Sara så känner jag bristen på bilder knapra mig i nacken. Därför tänkte jag att en bild på Ironman alltid piggar upp. Han e ju bara så söt lixom och hade jag en bil skulle jag ge honom skjuts varje dag. Japp så är det!


Sitter ensam i stugan och läser Fången från Azkaban och är extremt sugen på godis. Det är antagligen tanken på kvällens styrketräning och morgondagens "hej gå upp jättetidigt och jobba" som gör att det kniper i smaklökarnas innersta kretsar.

Fånigt!

1732 steg och ett renhorn

Kategori: Livets lilla gång

Träningen är över och även om man inte luktade julafton efteråt så var jag mkt förnöjd i fejset. Även sällskapet av Casilbus på bussen hem gjorde vädret innanför pannbenet mkt mer molnfritt. Att vi sedan såg min dagisbästis päron, med stövlar och ett renhorn i handen, sitta bredvid va ju bara för bra för att vara sant.

På hemvägen kände jag rädslan för mörker och red&krocked våldtäktspenisar så jag började räkna mina steg från Apelvägen och hem till dörren. Det funkade riktigt bra och för er som är intresserade, vilket ni såklart är, så gick jag 1732 steg. Imponerande för en tusenfoting utan hälar!!!!

Nu är det dags för filmiskväll á la tomtarna i degarstugan.

Sjukligt fet?!?!!

Kategori: Livets lilla gång

Morgondimman (klocka 1 på dagen) lättar ute på markerna och jag lyssnar loss på Michelle Branch - Goodbye to you. Riktigt fläskig må jag säga. Idag har det inte hänt mkt... har ordnat några 50-öringar i roliga mönster och tittat på Tins gamla mms med bilden av den böjda och röda penisen. Riktigt bra för aptitet innan frullen, men jag brukar inte ha problem med att äta iaf.

Jag och Ricky testade åldern på vårt hjärta igår på becel.se. Ricky, som typ äter fett onyttigt och sitter framför datorn most of the time fick ett grönt litet meddelande med ett grattis, som sa att hans hjärta va 18 år gammalt. Jag däremot fick ett meddelande i rött där det stod att hjärtat var 18 år, men att jag borde göra någonting åt min övervikt. Längst ner fick jag lite tips om sidor som kan hjälpa en att gå ner i vikt. Åh tack så mkt Mr. Becel. Självmordstankar..va nej..det va inte jag! :lol:

Får se om mitt hjärta och kropp klarar av kvällens programträning nu nä jag vet att jag är sjukligt överviktig. Bara jag inte dör innan DM för det skulle vara kul att uppleva det en sista gång i livet.

Lev väl!
 
 
 
Kommentarer:

 hahahahhahah fy fan va våra kroppar rockar alla BMI-test! 
Skrivet av catrin den 07 september, 2008 kl. 20:04 #

Aloneeee

Kategori: Livets lilla gång

Sitter i all min ensamhet i stugan och väntar på att Ricky ska komma hem från övningskörning och diverse. Är hungrig som en lufttorkad bäver med klamydia. Vet inte heller vart min tejp är.. måste ha den till träningen. Annars blir det jag som får heta "Helstekt bacon" en vecka framöver. Men nej.. tristessens vindar sveper över markerna så jag ska ta och läsa lite Putah. Det piffar alltid upp.
 
 
Kommentarer:

 kriv nåt då.. ja ill läsa! 
Skrivet av catrin den 06 september, 2008 kl. 20:47 #

Idol är urk på burk

Kategori: Livets lilla gång

Ännu en dag med tidig morgon och korvdoftande Pressis. Va dock på bettet, som en citrongrillad lax, idag och fixade och trixade hela dagen. Kanske var det gladheten av att ha kört flickis i programmet for the first time igår som fick dagen att verka ljusare. Fett taggad inför morgondagens träning då jag hoppas på en bra voltdag då inte axlar och andra armkotor skuttar åt Anders stuga = långt bort bland lera och skog.

Har just gluttat in Idol och det suger ju bara mer än någonsin. Juryn är ju lika tråkig som ett paket Marlboro light och folk som kommer med sjunge sämre än uppstoppade bävrar från Californiens västra kust. Sorgligt!

Vill oxå påpeka att det är fett med mygg här!

Pullad padda!

Kategori: Livets lilla gång

Hallå vad händer här..varför skriver ingen???? Det vet bara gudarna.. dom som bor under fodret i mina cheerskor.

Lördagen iaf började med ett ruttet pass p Hornstull. Tjelmilen på G och busslaster med gamla kärringar som ALLA skulle ha ett 24-timmarskort. Inte det roligaste när man heter Beda och har fem flugor i pannan. Efter jobbet, och en del piffande, åkte jag till Caszns nyare boning och det var riktigt stylish må jag säga. Diggade att Cas va det enda barnet som inte hade fått ett eget rum, utan sov bakom ett skynka i hallen. Visste väl att du va lite mobbad hemma, men det va ett helvetes snyggt skynke du fått iaf. ;) Med Popov i hand och finskorna på tänkte jag, Cas, Larre och Anna strosa in till stan och besöka huset. Men då våran rundvandring tog lite mer tid än förväntat bestämde den fattigare delen av oss att vika hädan för pengens hårda handflata och svassa vidare till After. Dock va inte partyhumöret på topp (som vanligt..suckface fucker suck) och vi gick till BurgarKungen en snabbis innan vi lunkade hemmåt. Fick iaf återförenas med busskompisen för en kväll.

Mste oxå nämna att i affären där Cäs bor finns det en godis som heter pulverfyllda paddor som jag snabbt döpte om till pullade paddor. Mkt nöje åt det kan ni förstå när jag va på bästa fnisshumör.

Söndagen dårå va inte lika händelserik och kanske inte riktigt lika fnissig. INVENTERING PÅ WILLYS I NYNÄSHAMN!!! Mor följde oxå med och hjälpte till. Under glada rop och gråtattacker över hur lyckligt lottade jag var fick jag räkna juice, diverse saker till kräftfesten, städgrejor, konserver, soppor, godis och korv. I slutet ville jag nästan stoppa in alla korvjävlar i örat för att slippa rääkna dem. Vill även nämna att jag fick millions av myggbett INNE (?!?) i affärn. Tillslut kom vi iaf därifrån och lyckades faktiskt hajka oss hemmåt till TYresö utan större överfall eller borttappade kroppsdelar.

Idag blev jag nyss väckt av mor: - Ska du sova hela dagen?!
Ja det var faktiskt min plan så låt mig sova heeeeej. Men nu sitter jag här istället och tråkar loss som en panda utan underbett. Ikväll är det träning igen och jag hoppas inte det är alltför jobbigt då jag inte gillar då det är alltför jobbigt. Hahahaha! Undrar om jag ska springa innan månne..

Se upp för dörrarna, dörrarna stängs.
 
 
 
Kommentarer:

 "Med Popov i hand och finskorna på"... Ja ba, vilka finskor? kommer nån av Labes kompisar från finland.... Störd! 
Skrivet av catrin den 01 september, 2008 kl. 18:15 #
 

 asså linda, är det du som bestämmer reklamen på din blogg eller : Ads by Google Större och längre penis Förläng din penis och få hårdare erektioner redan idag! HAHAHA 
Skrivet av heleniii den 01 september, 2008 kl. 19:24 #
 

 självklart är det linda som bestämmer det...! hon fnular länge på d varje inlägg... :P 
Skrivet av catrin den 01 september, 2008 kl. 19:30 #
 

 jag tror nog åxå det , för det där är ju inte fysikt möjligt ...ba " jag har lagt in 300 mg silicon i min penis" Linda nu fåru tänka om 
Skrivet av heleniii den 01 september, 2008 kl. 20:26 #
 

 Men jag älskar 300 mg 
Skrivet av Linda den 03 september, 2008 kl. 15:37 #