lindilus.blogg.se

Muskeldöden

Kategori: Livets lilla gång

Ännu en mördarmorgon som får mustaschen att krulla sig i pannan. Kan lova er att kroppen är mer än lite död efter helgens träningsläger och en sån sak som att ta av sig kläderna felfritt är allt annat än skönt i musklerna. Nu väntar en spännande dag på Pressbyrån, full med doften av kanelbulle och ljudet av klagande kunder. Föredrar faktiskt ljudet av Ökenboll.

-

Kram i karamellen!
 
 
Kommentarer:

själv ska man åka o jobba på nya jobbet idag.. nervös i näbben!!!!!!!!!!!! e du hemma nån dag i helgen!?!?! vi vill komma o filura på er! puss
Skrivet av Catrin den 28 april, 2009 kl. 15:28 #

Kaos i kolahålan!

Kategori: Livets lilla gång

Dagen har satt på sig nattmössan och pyjamasbyxan och jag överlevde tillome att träna efter en natt utan sömn och en dag på jobbet. Detta med en handfull tortellini och morötter nerkörd i halsen. Och det va tillome riktigt skojs när Torsten (?) instruerade efter bästaste förmåga och på underbart vacker engelska. Me like!-

Tänkte även dela med mig av den fasansfulla drömmen jag hade inatt. Jag drömde att jag va på väg hem från bondgården i Alby, på min blå cykel, när jag såg en exotisk huggorm på marken. Hipp som happ hade omen hoppat upp runt min hals och tagit en råtugga i min hals. Helt förlamad och äcklig ramlade jag ner i diket och ringde min mor. Hon sa bara: Ja, men det där ordnar sig säkert. .... Betyder detta att min mor inte älskar mig eller kan det va så att jag läst lite för mkt HarryPotter på senare tid? Jag tror på det sista alternativet.

Sova lr inte sova, det är det som är frågan.

Kategori: Livets lilla gång

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT!!!!!!!!!! Rena mordet att gå upp i denna morgonstund och det borde var helt förbjudet om man frågar mig. Nu är det alltså fun time at work först och sen direkt iväg på träning med tysken. Känns som att jag kmr vara pigg som en sill hela dagen...eller?
 
 
Kommentarer:

INTE SOVAAAAAA! när du slutar på maria så börjar jag på hor... sisters avbyting varandra on pessimistbyrån! 
Skrivet av Catrin den 23 april, 2009 kl. 13:23 #

Katten, svalan, rosen, döden

Kategori: Livets lilla gång

Jag och mor såg just en brutalt överkörd kissekatt på väg hem. Vart finns Gud när universums alla småfolk behöver honom som mest?? Och var finns barmhärtigheten med träningstiderna denna kommande vecka?? Mkt att fundera på...

Boring

Kategori: Livets lilla gång

Lever livet i ladan eller??? Knappast knäppast...

Har 6 dagar (i sträck) av träningar framför mig och livslusten är på topp. Eller? Jag är iaf inte likblek längre.

After-work-rock

Kategori: Livets lilla gång

Bananas kallas det...bananas!!

Idag va det mysepysigt på jobbet med en liten knasig spindel som fastnat i diskhon. Jag räddade den i ett glas och bar ut den i tunnelbanan. (Jag kmr lätt att hamna i himlen för min goda gärning) Sen kom en mystisk man in och bjöd in mig på nån slag After-work-rock. - Om du inte spelar instrument kan du ju alltid komma och sjunga lite, sa han och lodade iväg med sin gitarr. Ytterst märklig människa!

-

Efter jobbet följde jag med Tin till Hötorget för att glutta på när Chris tatuerade sig. 2 feta blaffor på armarna blev det i en underliga miljö med både fina och mindre önskvärda medmänniskor att beskåda. När allt bläck va intryckt i grabbens stackars kropp gick vi och tog oss en varsin wrap och man kan väl säga att det va gott. Vet dock inte om wrapsen va gjorda på FLLLIHAND...jag undrar...

-

Dipp i morgonsol...nu ska jag läsa HP!

Painface dag

Kategori: Livets lilla gång

Dagens korvgrillning på jobbet idag va ju inte närmelsevis så mysig som den igår då jag, pappa och Rickard grillade korv i en skottkärra tills korvjävlarna va svarta som natten. Idag däremot har det, som sagt, inte vart ett dugg jävla roligt. Kö konstant hela morgonen och såklart packar SL-maskinen ihop. Efter 2 timmar med skit kom en liten subb-kund som helt totalt förstörde dagen. Tydligen va jag den mest otrevliga människa hon någonsin handlat av, och att hon bara inte förstod hur servicen fick gå till på detta vis. Bakom henne stod en annan kärringjävel och höll med på ett grovt äckligt vis. Ofta jag är otrevlig när jag ger henne biljetten hon ska ha och sen bara står och tittar rakt fram och ignorerar hennes skitsnack. Önskar hon kunde läsa detta för jag vill att hon ska veta att: JAG HATAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA JÄVLA SUBBA!! Orka bli en sån gnällkärring redan vid 30 års ålder. Intressant för de andra kunderna dock när jag stod och bölade som en jävla idiot och samtidigt försökte se riktigt glad ut och prata med en stört ful röst. Haha, kul dag!!
 
 
 
Kommentarer:

När du blir stor o härdad pressbyrå-subba som jag då jävlar älskar du o få in såna där fittiga små löss som du kan knäcka med äckligt sockersöt röst och ignorant fejja för diverse elakheter!! I SWEAR!! Tyvärr får jag aldrig in såna där subbor längre, tror att jag med mitt sura fejs så fort kunden öppnar munnen med ett gnäll har en ganska preventiv inverkan på mongolidiheter från kossorna... SYND, SSYYYYND ATT JAG INTE VAR DÄR JUST DÅ....!! I LOVE U SYSS! 
Skrivet av Catrin den 14 april, 2009 kl. 20:45 #

Kul jul

Kategori: Djur

 
Och så återuppstår Jesus och alla firar med att köpa ägg av kartong ooch fyller dem med godis. Själv köpte jag ett megastort ägg till min bäste herre som jag gömde utanför stugan. Helt klart blev han mest nöjd över chokladkakan med SpongeBob på.

-

Sedan bar det av mot Gimmersta-hemmet där mor, far, syster och moster va samlade för att svulla diverse ätbara saker. Tillome min lille kanin Totis fick vara med och leka påskhare då jag för en stund släppte mina påskägg för att gosa med den tjocka hårbollen. Dock va det annat tema än godis i äggen i år. Av mamma fick jag bla. en deo och tandtråd...är det nåt du vill säga mig??Efter att ha fyllt upp det sista magutrymmet med hembakad cheesecake åkte jag och Rickard en mystisk sväng förbi kyrkan för att fira jesu födelse och allt sånt där. Hehe...

-

Nu är det tydligen Rambo2 som gäller...Gud hjälpe mig!
 
 
 
 
Kommentarer:

Shit vilken tjock katt!
Skrivet av Catrin den 13 april, 2009 kl. 15:19 #

Vintergökning = rekordfödsel i april??

Kategori: Livets lilla gångEeeeh heeeej!

En mysig dagis på jobbet är över. Inget folk what so ever så jag kunde lunka runt bäst jag ville och fixa hela place:et tills det var perfektare än perfekt. Benny kom förbi en sväng med sin lille dotter Nike, som dock inte verkade gilla mig alltför mkt. Linda och barn är inte riktigt lika mkt perfect match som Linda och godis.

-

Idag, den 10:e, är tydligen den dag då flest personer i Sverige har födelsedag. Tänkte bara säga det eftersom alla antagligen går och funderar så jävla stenhårt över sånt. Träffade på en man idag som jag grattade och meddelade denna nyhet. Han bräkte då, på mkt vacker finlandssvenska: - Men satan att man ska vara en sån dussinmänniska! Ja, folk gökar väl på vintern och så föds vi såhär års. (Hihi, han va vacker!)

_Men för övrigt så ser kvällens planer ut som så att vi ska glutta på Rambo 1. Vet inte riktigt om det är direkt nåt jag jublar över, men man kan inte alltid äta tårta med pannkaksplättar och se supermodellsmal ut. Trust me, I know!! Det kan ju iofs vara en ytterst bra film om man anstränger sig lite.

Glad påsk i vår kiosk

Kategori: Livets lilla gång

Jag hatar att vara sjuk... särskilt när man har lov från träningarna och måste pallra sig till jobbet i morgondimmornas mörkaste stund. Dock piffade jag upp arbetsplatsen med en lapp där det stod: Glad påsk i vår kiosk. (Detta på min systers beställning) Blev helt klart upplyftande.

_

*Hoooooooooost* Snart dags att gå och sussa...jobb imorn igen.

Jaha, hur gör man det här då?

Kategori: Livets lilla gång

Trots mina döende vader och min förkylning släppte jag taget om min HP, kravlade ur sängen och börnade iväg för att möta upp de andra 2 Geeklordsen. Moonwoker och Starfighter stog på schemat (skådar jag ett litet rymdtema på kvällens aktiviteter??) Woken va kanske lite av en besvikelse i mängden, men smaken satt där den skulle. Sen bar det av mot bion och eftersom vi redan klarat av köpa biljetter, trots vissa svårigheter för vissa, klev vi rätt på och började glutta. Kenny va lika vacker som alltid, även om denna film inte höll riktigt samma nivå som den första. Men hur lätt är det att slå den lixom?? Helt klart en fin liten dagis.

Vasaru?

Karriär i toabranschen?

Kategori: Livets lilla gång

Tjolahopp i kolastången!

Nu är det då "lov" från träningen och såklart blir jag sjuk som en liten sill och har sån enorm träningsvärk i vaderna att jag knappt kan röra min fettklumps-kropp. Lyckades iaf ta mig igenom en dagis på jobbet utan större problem. Det gick snarare mkt bra och jag har gjort ett stort framsteg i min karriär... jag är nämligen utnämnd till toalettansvarig. Åååååh yes, äntligen....kmr inte bli några problem alls med min äckelfobi för papper och toalettsnusk. Klarade iaf av att städa den idag utan att matlådan kom upp baklänges. :P

Nu ska jag svälja 532 alvedon och 17 halstabletter och hoppas på bättring i halsmandelns inre.

Lejonbacken = hemsökt?

Kategori: Bedas

Lilla solen???

_

Igår va det en snabb sväng i Fisksätra med ett kärt återseende av bl.a. SmaleFan a.k.a. Skinny och en del pill och pet med lössnoppar och diverse. Sen blev det inte bättre än att jag hänkade Med Cas till nån weird jävla skiva på den fördömda Lejonbacken. Nåt jävla knas är det med stället asså...och "dansgolvet" är ju inte annat än dödsdömt. Dock gjorde vi det bästa av den latinoamerikanska situationen och mongade loss så redigt att äckelbobban med glitterklänning fick ta till sina allra bästa "skaka rumpan moves" för att riktigt visa att hon va queen of the night. Nä usch..inte riktigt en helbra utekväll, men grattis till Nattis (jessica??) som lyckades smita förbi trots enorm kontroll av the fejja. Tur att pricken va på plats säger jag bara.

_

Idag händer det ju inte så värst mkt här inte. Har kollat på lite Robinson och petat Rickard i örat. Men det gäller ju att vila upp sig inför kvällens träning som antagligen kmr att bli allt annat än kul. Jesus Kristus, rädda mig!

Flyyyyygeeeel

Kategori: Livets lilla gång

Vad händer med vädet?? Vad det än är så måste jag säga att jag gillare!

Helgen har mestadels gått åt till att piffa och dutta med Rickard nya bil, som jag mot hans vilja döpt till Ellen. Blå och fin, som en muterad mandarin!!!

På TV är det allsvenskan och utanför skiner solen. Jag ska sola, piffa mig och sen åka hela vägen till Fsksätra för ett litet utflyttningspartaj.

Tell me where your pelvis @

Livet!

Kategori: Livets lilla gång

 
 
 
 
Kommentarer:

VARFÖR?????????????????
Skrivet av Catrin den 04 april, 2009 kl. 16:19 #

En jämförelse mellan Jesus och Aladdin...

Kategori: Livets lilla gång

Jag överlevde både inventering och första april utan större benbrott eller astmaattacker. Kanske berodde det på Caszns och min helfriterade hälsokost, som får även den mest sege samuraj att dansa quickstep på matbordet. Längtar till i sommar då vi ska ha pool/studs-partaj. (= mucho mys i kakhålan) 
 
 
Me like a lot!!!!!

Idag har livet levt långsamt och utan något vildare väsen. En jäffla massa Fenixorder och youtube-mupp. Och så fort det blir tråkigt vill man SVULLAAAAA....har ätit havrefras med jämna mellanrum bara för att jag är en sån fettis. Men jag har iaf tagit en prommis med mosters hund Kulan. Man kan ju hoppas att jag svettades bort några havrekuddar iaf. Kan ju behövas med tanke på att träningen igår blev allt annat än hård. Kanske för viss käkmuskulatur, men men... det löser sig sa tant Agda och sket ner sig.

Nu jävlar ska vi umgås här!