lindilus.blogg.se

Jag och Mr. Mumin

Kategori: Livets lilla gång

Nämen välkommen hem då... Bl.a. till vackerheten Aurora som vart på Finlandskryssi och tog med sig en liten presenti med tukumi och katukrill. Tumba har det! Kul att hon e tillbaka iaf så att inte jobbet suger alltför hårt. "Rött-Prince-Hårt-gubben" kom in idag och hade ett stort hål i sin tröja så att naveln och hela hårigheten bjöd upp till allmän beskådning. Det va spännande och skrattifierande...

-

Annars skiner solen över mig och mina närmsta vänner mumintrollen och där va sagan slut.

Skönhet är att älska livet..

Kategori: Livets lilla gång

Det här e nog en av de tråkigaste helgerna i hela mitt liv, nu när jag tänker tillbaka på den och känner söndagens tristess i troskantens yttersta krets. Jag börjar även känna enorm ångest av att gå upp innan resten av världen e vaken och jobba, svettas och vara ensam. I hate it so mucho! Blir så deppig att jag nästan måste ha godis...tur att det inte finns nåt särskilt gott inom en radie av 25 km. För då hade jag sprungit dit och tuggat i mig hela skiten. Såg en reklam där dom sa att: Skönhet är att älska livet. I sånna fall är jag sjuuuuuuukt cp-ful och genomäcklig. Suck! 
 
 
 
Kommentarer:

Nej då du är underbar!! 
Skrivet av änni den 30 augusti, 2009 kl. 19:40 #

Blodbad och fniss

Kategori: Livets lilla gång

ARE you dum eller, utbrister Rickard och kämpar sig upp ur sängen kl. 13.20. Charlie knaprar på en twix, eftersom vi inte får nån frukost, och är i extas över att Ricky-roo vaknat ur sin morgonkoma och är redo för att spela Las Vegas. Vapen, blod och pojkarna skriker som små flickor...ganska underhållande att kolla på. Dock skulle allt kännas jävligt mkt saftigare med frulle i käften och ett massive glas med minimjölk.

Lonely...I'm so lonely

Kategori: Livets lilla gång

Nu börjar jag tröttna på att sitta här i min ensamhet och försöka komma på roliga bloggar eller sidor att titta på för att inte dö av tristess. Ensamhet får jag nog av på jobbet tycker jag nog... man e ensam mitt bland alla människor som kmr in och ser en fast endå inte. Det är konstig det där. Nä fan, nu blir det för djupt här...om man skulle ta och finnas igen så att man kan gå ut och kolla på TV eller kolla på Charlies nya mohawk-frilla. 

Lyssnar och lyssnar...

Kategori: Musik,TV,Video,Film

 

Gömmer mig

Kategori: Livets lilla gång

Hej! Jag sitter inne i sovrummet och låtsas att jag inte finns. Charlie och Ricky leker med sina datorer där ute och dom kan ju få va själva med varandra nån gång de små söta nissarna. Dock har jag inte nån större lust att göra nåt ikväll och orkar inte sätta mig på bussen till mor och far så jag sitter här och gömmer mig med min Evinrude och ett gäng kryddiga ostbollar. Patetiskt tycker säkert många och ja feel free to think so. Rätt deppigt faktiskt, men så måste man ju oxå känna ibland för att uppleva livets härligare tider. Eeeehh...

Har jag svininfluensan?

Kategori: Livets lilla gång

Redigt sugen på friterad kyckling är jag såhär på morgonkvisten, men har inget att fritera i. Gammal öl eller coca cola, går det? Iofs har jag inget kyckling heller så det sket sig lika snabbt som en kanin med ADHD. Cas och Froid befinner sig nu i England hos grabbsen vi träffade i Bulge. Håll hårt i trosorna flickor!!! Och ta inte emot godis från främmande folk, om ni inte ser att det e en snickers eller nån form av marabou. Då går det bra!

-

Igår trodde jag nästan att jag hade fått svininfluensan på jobbet. Hade sjukt ont i magen, ville spy och svettades som en gris. När jag började tappa saker hela tiden gick jag och stängde dörren och satt inne på lagret och kände svininfluensan gå över = det va nog inte svininfluensa. Senare på kvällen trodde jag att jag höll på att få hjärtattack då jag hade ont i högerarmen och diverse. Men jag levde när jag vakna imorse så det där va nog bara en lite rectus psysalis- bacillusk som angrep i några sekunder.

-

Dagens aktiviteter är ovissa, men jag vet en sak jag inte kmr göra iaf. 28 days om man säger så. Äh, vilket svammel...hare fint allihop så ses vi till påsk.

Tori Kelly <3

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Asså helvete i mina byxor!!! Har alltid tyckt om Tori Kelly, men nu fan avgudar jag henne....lyssnar och lyssnar tills öronen blöder och ramlar av. Hon sjunger som en rödhake en sensommarnatt. Lyssna bara på denna helt underbara lilla påhittiga plutt som hon bara hittat på som om det vore en penis i ett hål. Eeeh... Lyssna bara, själva låten börjar på 0.44 om ni inte orkar glutta på trudilutterna. I LOVE IT!!!!
 
 
Kommentarer:

Det har var riktigt bra! ;)
Skrivet av Goran van Den Buske den 29 augusti, 2009 kl. 01:25 #

Doftigt värre!

Kategori: Livets lilla gång

Jag börjar se en återkommande Larre-trend i livet. Du är överallt kvinna! Hon förföljer mig säkerligen för att jag luktar så underbart av bullar, korv och kafesump. Idag va det dock andra dofter på PB....en kund förde med sig en fläkt av Froid. Det va ett underligt ögonblick innan jag kom på vad det va för lukt. Lukter e kul...om de inte e äcklig fisdoft eller liknande odörer. Eller det kan iofs oxå va kul vid rätt tillfälle. Men inte idag!

-

En skrapkryss, en skrappyramid och en triss. <3 Favoritstammis of all times!!!

-

Nu tar Ricky en Estrella (not the crisps if you know what I mean) och avnjuter livet. Själv mår jag rätt sunkigt, men ändå rätt nöjdans i näbben över de fina inköpen jag gjorde igår på min "hej-jag-är-ensam-hela-dagen-i-farsta-dag". Köpte bland annat en fin tröja med Eiffeltornet på, ett par jeansleggings och mandelolja att smörja in Bulgeballarna med. Oooh aaah I like it! Nu känns det som om jag har trådsvamp i hela halsen...mår illa som en liten jude och är inte ens särskilt sugen på choklad. Fatta!!?!! Deppigt värre, men det är väl bara att tugga på, sa uteliggaren och gjorde kycklinggryta av gamla strumpor.
 
 
Kommentarer:

Heldag i Farsta? Häng på den ockuperade Västbodaskolan.
Skrivet av Västbodaskolan den 29 augusti, 2009 kl. 15:27 #

Jackpot!!!

Kategori: Livets lilla gång

Jag har vunnit 200 kronor på en lott!!! Hell yeah, det känns som en miljon. Det ska jag fira med att åka och handla skräp i Farsta. Efter besöket hos Sule ofc....spännande dag. 

Hem för slagna trätulpaner

Kategori: Livets lilla gång

Regnet drippar i sakta stril och mor och jag planerar vårt kommande genombrott med att sälja trätulpaner. Jag provar ett par konstiga skor och spyr av hunger. Snart dags för en till måltidsersättning...mmmums. Tin och Gottis är här och lånar telefonen för att fixa sitt framtidsprojekt, ett hem för kastrerade igelkottar som blivit slagna av en kioskägare. Tror det va så...låter som det på asgarvet därute iaf. 

25 kg bröst??

Kategori: Livets lilla gång

Det blev guldiga naglar... lite känsla av kattspya, men ändå inte så illa att man gråter. Illa gick det dock idag när jag skulle försöka väga mina boobs på en köksvåg. Tänkte det kunde va kul att veta va de väger, men tyvärr fick de inte riktigt plats och det hela gick allmänt åt helvete. Men kul va det! Nu e det SYTYCD på femman och såklart sitter jag som klistrad. Tror jag har bestämt mig för att heja på Brandon nu. Älskar denna han och Janette dansade för några program sen. Ja, vackert är det!!!

2 överdimensionerade skinkor

Kategori: Livets lilla gång

Klapp på axeln till mig som idag än en gång insett att mina lår ser ut som 2 överdimensionerade julskinkor med riktigt mkt glasering och senapsfrön på. Klappen är för att jag tog tag i det ständigt rådande problemet och greppade cykeln för att åka till Alby och springa en vända. Det va inte dödande jobbigt, men ändå så pass att min lungor hann sjunga hibreiska julsånger ca 15 ggr innan jag va färdig. 2 måltidsersättningar, lite pannkaka, plommon och en banan senare sitter jag nu här som en utsvulten kastanj och kliar mig i hårbotten. (Inte för att jag har eksem och mjäll eller så utan för att det lät bra med hårbotten i den meningen) Funderar på att mla naglarna nu för att ha nåt att distrahera svullartankarna med, men att måla naglarna brukar bara resultera i att mina händer ser ut att ha blivit spydda över av en magsjuk katt. What to do Basil?

Juletid

Kategori: Livets lilla gång

Har tagit en liten paus i solandet nu då svetten hotade att skölja bort altanen. Ni vet ju hur förödande mitt svett kan vara. Jag e by the who så jävla sugen på jul. Längtar efter att få köpa paket och slå in, pynta julgranisen och äta mumsemat. Ska fan börja planera julklappisarna redan nu så man har de perfekta när de väl gäller. ÅÅÅ jul jul strålande jul....bara 4 månader kvar. 

Vem kan slå "Philrik"?

Kategori: Livets lilla gång

I söndags va jag och Rickard på inspelningen av Vem kan slå Philip och Fredrik. Bertil Monegrim, den patetiska jäveln, satt förstås oxå med i publiken med rosa pikétröja för att synas riktigt ordentligt. Berättade för "smågrabbarna" hur det går till under inspelningar och liknande. JÄVLA TÖNT!!! Hur som helst tävlade nån pilot med felmonterad feja och det va faktiskt mycket spännande. Skumt att se "Philrik" och Felix Herngren på nära håll. Vi fick till och med babbla lite med Fredrik då Ricky tydligen e nån slags liten internetväninna med honom. I pausen bjussades det på korv, glass och öl....kan väl säga att Ricky Roo mumsade vilt bland ölburkarna och va redig taggad då det va dags att kolla vidare på tävlingen. De vackra små filifjonkarna vann och för att göra lyckan ännu större fick vi en (hatord) goodiebag innan vi vandrade hemmåt. *frust* Dock kände vi att kvällen bara va barnet och tog en liten runda på Fridays och The soap bar. Jag drack en mycket mumsig Ultimate Electric Lemonade. Hemvägen kanske inte va det roligaste jag vart med om...lite dystra miner och rädsla i ögat. But I love you!!!

-

Idag är jag ledig och solen skiner som en liten kråka i storstaden. När jag kollat klart på The Doctors ska jag slänga av mig alla kläder jag äger och kasta mig ut i solen. Wopah!!

Artificiella krabbor...hot or not?

Kategori: Livets lilla gång

Skicka FIS till 72525 så får du 5 kvinnors exploderande ändtarmar direkt i din mobil. Eller skicka TROSA och få en rosa bumbibjörn i mobilen som ändrar utseende vartefter dina trosor blir smutsiga. Men alltså seriöst...man blir ju fan rabiat av alla reklamer för allt "fantastiskt" man kan få i mobilen. Ge upp!!!

-

Idag är det superväder och jag ligger på altanen och solar vänstra lillfingret som sig bör. Dock är det inte alltför trevlig att min mindre söta morgonfejja reflekteras i skärmen då jag e lite kräcklig i magen pga brist av frulle. Men det ska åtgärdas inom snar framtid. Fort som en hare ska jag burna iväg och köpa mig en mumsig sallad med extra tallbarr och artificiell krabba i. Min favorit...

End of skip!

Kategori: Bedas

Ligger i soffan och lyssnar McFly på spotify. Blir alltid lite blödig i näsborren när jag lyssnar på de gamla godingarna, men ikväll e det lite värre än vanligt. Det har väl nåt att göra med att jag slagit i huvvet 2 ggr idag, En gång i Nattis bastanta toppknopp och en gång med Caszns lite mindre fejja då vi i största entusiasm skulle kolla vilka godisar den andra plockat i sin påse. I'm not tired enough to sleep, men ska göra ett heroiskt försök. Imorn ska jag och Ricky på TV-inspelning. Det ska bli spännande i höger ytterlår. Godnatt!

Gos med mos

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag och Cas (loml) kollat på alla gamla bilder och filmer från våra awesome år together. Man förstår lätt varför folk tycker vi är fett irriterande störbarn utan liv, men jag älskar det. A proud Geeklord so to speak. Saknar the good oldies när livet va lätt och roligt. Tider som bringade fram våra bästa sidor såsom bajs på burk, flyga kvast, fula turister och hollaback slide. Cas och Skinny...NI FÅR INTE LÄMNA MIG!! Jag är bättre än alla Thailändskor i världen..jag tillfredsställer er med både cocosolja och bananmousse om det är det ni önskar. Denna vecka e jag ledig från jobb tisdag, torsdag eftermiddag och from friday to saturday. Call me, ni som vill leka.

-

Nu ska jag gå och smiska råttan. Nej eeeeeeuuuu fyfan va äckligt det blev. *frust* Tror jag ska glutta på TV och se ännu en kväll av mitt underbara liv passera förbi. Puss i det gröna!

Mer diken i innerstaden!!!

Kategori: Livets lilla gång

Idag har det vart Lindas & Auroras fredagsmys på PB Mariatorget. Det innebär slemmiga vurrar, sura tryllestavar, inslagning av chokladaskar och mobbning av Stefan den vindögde. Det är oxå glädje i skåpet då alla mynt har flugit till banken för ett liv bland sina egna. Skönt i ögonvitorna!

-

Efter jobbet träffade jag fulaste Skinky, som klippt frillan i en något kortare nyans än senast jag såg henne. Vi masade oss sakta mot byns enda biograf (eller?) och köpte lite olikheter att fylla munhålan med. Skinky kom fram till att jag är ytterst blond när jag handlar....blond och osmart. Men under ytan vet hon att det bubblar av mystiska idéer och oerhörda sällsynta kunskaper ända inifrån Borneos djungler. Vi satte oss tillrätta i stolarna och började glutta in The proposal, med ögon och öron på största beredskap. Fina små moments här och var och på hela taget en trevlans film, under vilken man kan låtsas titta men egentligen sniffa på Skinnys korta skäggväxt på högerörat. Doftar kanel och ingerfära. På väg hem, efter en pengaavlämning till min alkis-syster , träffade jag de gamla pinglorna Stina, Frida och Jessica. Gamla goa fnissiga såpbubblor med intressanta små liv.

- Cas vart e du?

Nu sitter jag framför min Evinrude med ett klistermärke i pannan och en gurglig mage. Skulle säkert behöva lägga av värsta brakskiten, men sånt går ju bara inte för sig när man e flicka och lite fin i kanten....som jag.....(?) För övrigt så har jag kommit tänka på att de som bott i stan hela sitt liv har gått miste om diken. Det lär ju inte finnas ett enda i hela stan. Diken med fina blommor och grodor i går ju lixom inte att jämföra med en trottoarkant. Mer diken i innerstaden!!!!
 
 
Kommentarer:

äsch då.. bara lite alkis e jag...! 
Skrivet av Catrin den 22 augusti, 2009 kl. 11:53 #

Framtid som plommonbonde?

Kategori: Livets lilla gång

Oh yeah... Idag har jag kört gräsklippartraktor som en riktig bonde. (NU ska Bolt springa 200 m....världsrekords blev det) Men åter till traktorn...körde runt runt på tomten och plockade plommon i farten. Mkt roligt liv ja och för att göra det ännu mer kuriosa gick jag ner i lilla huset och kollade runt. Hittade en gammal bok om spöken och alla mina barbie-dockor. Sååååå fina med massa vackra kläder och en kill-barbie som båda benen gått av på. Asvackert!

-

Nämen nu ska jag väl gå och lägga mig då så jag orkar upp imorn kl 05.10. Fågelsång och rosenblad!!!

Hallå solen..e det du?

Kategori: Livets lilla gång

Sitter ute i sommarsolen på min lediga dag och ser pappa pilla på sina "tama fjärilar". Dom flyger iofs inte iväg när han mojar runt på dem så i guess it's true. Ganska fantastiskt faktiskt. Det är ett jävla tjat om plommon oxå..att dom e färdiga..att dom e goda..att man superbajsar av dem. Parents alltså..dom e ju för gulliga. Nu ska jag sola skinkhalvorna...

Lösgodis kostar!!!

Kategori: Livets lilla gång

Men bomber och granater... Idag skrek jag till den helvetes center-gubben (som tar lösgodis VARJE gång fastän han vet att vi ser) att: - Lösgodiset kostar faktiskt....idag oxå!!! Men gubbfan bara ignorerade mig. Blir fan rabiat av den jäveln asså!

-

För övrigt så har jag och Ricky the Roo vart på lägenhetsvisning i Sågen idag. Halvt skabb gammalt tant som bott där med handikapptoallett (med 2 L ja) och diverse. Men då tänker ni att det passar ju mig och...ja det gör det nog. Minsta vrå kan duga som sovplats åt en fluga. Nu ska jag äta nåt!

<3

Kategori: Livets lilla gång

The heart never lies...
 

Fiiiiiiiiisk!!!!

En trisslott med vinst.

Kategori: Livets lilla gång

Jag kom just på en asbra idé som jag måste skriva först av allt för att inte glömma bort den totalt. Jo det är så här att jag denna jul ska baka lussekorvar istället för lussebullar. En lussekorv ska se ut som en gul kort tjockkorv med ett russin i varje ände. *Frust* Det kmr bli en sån jävla hit att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Elva nätter före jul!!

-

Idag har vi haft personalmöte på jobbet. Stor victory för mig och Aurora, som nu är stallets nya hingstar. Inte helt fel att latmaskerierna fick sig en rejäl avhyvling. Och det bästa av allt: JAG ÄR INTE LÄNGRE TOALETTANSVARIG. Prisa Gud och alla hans 64 apostlars fruars barns morsbrödrar.

-

Och sen en gulligt litet tips till alla er där ute som ska köpa en lott. Säg fan inte: - En trisslott MED VINST. Det är det äckligaste som finns och inte det minsta roligt eller originellt. ALLA säger så och man spyr gallan ur ögonhålorna när man får höra skiten. Det är INTE okej att stå att småfnissa och vara nöjd över sitt uppenbart uttjatade och bedrövligt tråkiga skämt. Kan ni inte säga något annat kul..typ som: - En trisslott med ketchupklet på. Please!!!?!!

Ganska tjock, men Jättesnabb

Kategori: Livets lilla gång

Nu har det lugnat ner sig lite bland kunderna här och jag hann tillome rusa ut till soprummet i vildaste galopp med soppåsar och kartonger fladdrande i fartvindarna. Jättesnabb är mitt andranamn näst efter Ganska Tjock. (Linda Carina Ganska Tjock Jättesnabb Genborg) Sitter nu inne på lagret och lyssnar på Sex on fire och tror hela tiden att musen till jobbdatorn hör till min dator. Sliter och rycker i den utan resultat innan jag inser att jag e dum i huvet. Om och om igen... men med tanke på att jag dragit ner byxorna inför vilt främmande folk idag så är det väl ingen nyhet. Sug på den kolakatten! 

@ work

Kategori: Livets lilla gång

För första gången i världens historia skriver jag ett inlägg från jobbet. Denna dag kmr gå till historien som den mest intressanta någonsin tack vare mig. Tjohoooo! Dock får jag slidkramper i hjärnan varje gång nån jävel kommer in och plingar = förstör min alone time med Evinrude.

-

Innan jobbet tittade jag förbi den väldigt smala Stina Larsson på Robertos Kaffe i centralen. (Gå dit och gör livet svårt för henne) XD Vi diskuterade öronvaxets månadscykel och kycklingens vara eller icke vara i en ceasarsallad. Men nu satan i helvete får jag krupp...måste ut och slava. Vi säss!
 
 
Kommentarer:


Psst EvinRUDE gör ju ganska sörplande båtmotorer så är din HjärnSlidKRAM av det "Goa Tömmande sorten" eller den FRIGIDA Torra sortens;)
Skrivet av Raoul PETE Joacim Parfalk EldRödGul V NejlikaJEDI KommunistHjärtade Thunder VIKING RONIN den 17 augusti, 2009 kl. 18:46 #

oj jaha.. där hitta du till min syrras blogg ja...! 
Skrivet av Catrin den 24 augusti, 2009 kl. 01:19 #

Min alldeles egna Evinrude <3

Kategori: Livets lilla gång

Ååååh åååhh jag e så lyckans ost för min nya bärbara dator som jag köpade igår. Hela dagen igår höll Ricky på att installera och fixa och feja. Så idag tar jag bästa tillfälle i akt och blippar runt som en galning på diverse hemsidor...bara för att jag kan. Sitter i biblioteket (nuuurd) och inväntar dagens aktiviteter: läskiga järnstänger och jobb. Framför mig sitter en man och läser DN. Han luktar nog äckligt om man kmr lite närmre. Hans väst ser ut att kunna lukta äckligt..hehe.



Hur som helst så har jag döpt datorn till Evinrude, dataväskan till Orvil och det lilla modemet till Pärlan. Vi ska bli små vänner! Men nu ska jag bege mig från bibblans mystifikation. Vi höres...
 
 
Kommentarer:

Bilden tog jag endast för din skull Lindus ;)
Skrivet av jennifer den 17 augusti, 2009 kl. 16:37 #

Friterade råttsvansar

Kategori: Livets lilla gång

Det blev ingen dator igår... för det är nåt fel med mina konton hos Nordea så det går inte att överföra mellan dem. Rickards funkade helt flawless, men mina gick bara inte...såklart. Istället köpte vi kinesmat och goffade loss som 2 utsvultna valrossar. Man fick massa massa friterad kyckling och jag åt upp allihop...that includes Rickys left overs. Tjock eller vad?

-

Nu ska jag åter göra ett försök med överföringarna så att jag kan få en fin liten datis nån gång. Sen måste jag duscha oxå...jag luktar borstad råtta!

Kräftis #2

Kategori: Bedas

Och så förflöt ännu en kräftskiva...denna gång i Bedas sällskap och då kan man ju räkna ut att ljudnivån va på en helt annan skala än normal decibel. Medan regnet strilade på som bäst utanför husa, trycktes det in diverse bajsrännor och röror i våra näbbar. De piffiga tuberna smakades av tillsammans med flarror och....röror. När Totte kom på en snabb visit fick han nog en smärre anfall av : OMFG, då jag och Cas hade intagit ett sjungande modern-dans-ligga-på-golvet-mode. Men det gör inget för våra vänner sniglarna va där för att piffa upp stämningen lite. Favoriten är den lilla spilevinken som Cas hade för avsikt att kasta in i buskarna, för att Frida fick en snigel-fobi-attack. Dock tog det hela en helt annan vändning och hon kastade den rätt in i trästaketet som omgav uteplatsen. Med en härligt sugande ljud satt snigeln där som en smäck. Inte ens det minsta död..otroligt! Otroligt va oxå Froids spya på bordet och hur jävla redigt Caszns hem såg ut när vi vakna upp dagen efter. Inte helt mys... men vi är iaf glada att kunna konstatera att Cas bara är allmänt fet. 

-

Ska meddela oxå att min kamra/minneskort bara huxflux slutade att sammarbeta. Antagligen så har VARTENDA JÄVLA kort jag tagit från min födelsedag (detta inkluderar bulgarien, kräftskivor och ALLT) är gone forever. Min vanliga underbara tur här i livet. Är kind of jätteledsen i ögat och inte lär vi åka och köpa nån dator idag heller för Buppis bara sover och sover och klockan 4 är det match. Men det är väl lika bra att inte köpa nåt för skiten går ju sönder bara jag tittar å det. Hatkänslor X 538!!!

Sick n' tired

Kategori: Livets lilla gång

I'm sick and tired of always being sick and tired.

-

Har precis kommit hem från jobbet och om 7 timmar kommer jag vara där igen. Blir så sjukt deppad av det och av allt annat som försigår i min värld. Nästa gång nån behöver tömma sina sopor är det bara att ringa. Jag kmr inte säga nej, även om jag skulle vilja. Hoppas alla har underbara liv...godnatt!

Av deg blir man seg

Kategori: Livets lilla gång

Men hurra vilken dag! Efter att mor och jag gick ner till badet och doppade oss, i typ en millimeters nanosekund, har jag legat som en avslagen potatis i soffan hela dagen. Löst diverse korsord med mor och livnärt mig på nutrillett måltidsersättning. Fyfan...det börjar gå utför! Läste i mitt horoskop att: - Du bör nu vara sund. MEN JAG VILL INTE VARA SUND!!!

-

Ryssarna landar mitt i blåbisarna!!!

Tub-alkis?

Kategori: Livets lilla gång

Dubbel dusch i all ära, men jag och Aurora jobbar som bäst under de lite svettigare förhållandena. Tur då att det är något fel på luftkonditionen. Gudrun verkar iaf trivas rätt fint i sin nypyntade kruka. Någon glömde den, inte så lilla, växten hos oss och vi har gett den namn, kruka och allmän kärlek och vård.

-

Min mor har vart på kryssning och kommit hem med diverse småpysslingar. Däribland ett par tuber med färdigblandade vodkadrinkar. Eeeh vadå desperat att ha dricka på tub...perfekt för handväskan. Haha, jag gillare!

Kräftskivornas tid är åter här...

Kategori: Livets lilla gång

Jag är lång!

-

Igår skuttade jag i störts ahast (ja precis) från jobbet för att komma så fort som möjligt hem till Helena och den stundande kräftskivan. Så stressad va jag att jag svettades som en gris på en trehjuling...va helt enkelt tvungen att kliva av i Medborgarplatsen och sitta på en bänk ett par minuter och löka av mig innan jag var redo att fortsätta min färd. Väl på plats med Smalefan vid min sida knäckte jag en kräftklo och körde salto på studsisen så kraftfullt att jag flög omkull som en vante under juliregnet. Lelle i Flanellen va på bästa toe touch - humör och kameran gick lika varm som Pressbyrånbullarna i micron. Jag och Skinny delade fint mulan-moment under Pål "polack"-stjärnan och inne på toan va det fullt fabulös. Lindaaaa....Skinniiiiiiiii!!!!!!!!

-

Väl hemma i stugan tog jag en sista liten sängfösare och somnade i soffan där stackars Charlie skulle slå läger under natten. Men allt ordnade sig till det bättre och tur va väl det för annars hade vinden mojnat och mina kalaspuffar blivit geggiga i mjölk. Slutt!

Papper är till för att torka sig med!!!!!!!!

Kategori: Livets lilla gång

Just för tillfället är jag satans trött på livets lilla gång. Och jävlar va jag vill bränna ner hela skatteverket. "Deklarera på internet senast 4:e maj och få pengarna innan midsommar." MMmm visst..i min lilla kolagrottas barnbarn...Jag blippade in det där skiten en månad innan sista datum och inte en endaste jävla 50-öring har jag fått. Och inte nog med det så blev jag åter påmind, medans jag raffsade bland diverse "viktiga papper" om att jag har ett cp-betyg med 50 poäng för lite då äckelkärrings"rådgivaren" i skolan langade en lista på kurser jag kunde ta bort för att "höja min slutpoäng". Synd bara att kursen jag valde från listan fuckade up hela skiten. Säkert har jag passerat nån "1-års hej, du får inte längre ta tillbaks kursen- gräns". Hääääärligt!!!! Fast vad gör det egentligen när jag står på pressbyrån och stinker korv...50 poäng gör ingen som helst skillnad när jag imorn spyr mig ur sängen 05.20 för att åka och tina upp frysta bullar.

-

JAG VILL HA GODIS!!!!!!

Saltlakritssås

Kategori: Livets lilla gång

Todaysies har jag vart med Stajna. Efter ett kortare besök på vägverket, där Stina jobbar i en riktigt snajdig miljö med öronsnäckor och egna bås, promenixade vi till RISE(?) där vi åt en mumsig buffé med friterad kyckling och lakritssås. Mkt mystifik liten get together med gammelgojan..alltid lika trevlans.

-

Just nu gluttas det på Kvarteret skatan och dricks juice..astufft!!!

Måttligt med Graham

Kategori: Livets lilla gång

Den monumentalt malande träningsvärken, från lördagens bowling, sitter fortfarande i. Då frågar ni er säkert hur otränad jag är egentligen, men jag skyller på kromosomfel i höger bröstartär som får mina muskler att reagera på ett särdeles sätt. Idag har jag faktiskt lyssnat på min lilla vita i skrud (sitter på höger axel i mitt fall) och knatat ut i springspåret med förnyade kraftor i hälsenorna. Har haft en smärre eller större (välj själv) svacka i min strikta diet, men nu e jag igång igen med full ångest och hungerskänsla. Håll pekfingrarna för mig....åter igen!!

-



Annars är det inte så glatt i stugan idag. Lite ledsna miner hos min söta Buppis och det hjälper inte ens att jag hoppar upp och ner som en påtänd ekorre eller petar mig i hårbotten på hibreiska. Men ett tips för bättre resultat i livet är iaf: Använd måttligt med graham och sockra ALLTID bären. Det blir så konstigt annars....Geeklords would know.