lindilus.blogg.se

Ont i fötterna, men lyyyycklig!!!!

Kategori: Livets lilla gång

Para bailar la salsa se necesita una poca de gracia. Fy fabiluttan va underbart skoj det var att dansa salsa. Och då snackar vi inte sån här salsa även om den oxå är god.
 
 
Nybörjarkursen va mkt givande. Särskilt då man fick dansa med killen med dålig andeträkt, killen som vevade med ena armen och killen utan hår som inte kunde hålla takten. Jag kände mig mkt uppskattad då jag fick beröm av den söta lärarinnan och blev uppbjuden av flertalet herrar som svängde runt mig som ett litet blåbär på dansgolvet. Även fast alla var 500 ggr bättre än mig kände jag att detta va supördupör. Sen att McFly´s Heart never lies kom på donken efteråt gjorde ju inte kvällen mindre underbar.
 

Allt är bara bäst helt enkelt. En tjej på tunnelbanan frågade vart jag köpt min väska (eftersom den va såååå gorgeous). Och inte behövde jag vänta på bussen ute i kylan heller för jag loda hem till Stina på en snabbvisit och fck skåda d hennes mor kom hem från en Joe Labero-show med en tröja till Stina som han signerat. Kan det bli mer skojs i bananhålan??
 
Jaja...godnattkramis!

Nervösa ryck!

Kategori: Livets lilla gång

Nu rycker nerverna i både ögonbryn och smalben. Har i vild desperation över klädval smetat på mig något som, jag hoppas, inte kommer dra blickarna allt för mkt åt mitt håll. Men förhoppningsvis kommer alla bli så hänförda av mina salsamoves att andan i deras lungor flyger all världens väg och stoppar syreflödet till deras ögonhålor = de kommer inte kunna se mina kläder. Stina verkar entusiastisk och ska ha på sig en t-shirt-klänning. Detta ska onekligen bli spännande. Nu ska jag kila till burren. Piff o pu

Elektrisk salsa

Kategori: Livets lilla gång

Kaos i maskineriet! Det är det minsta man kan säga om todas las problemas med alla elektriska aparaturer på jobbet. Till slut kom en mkt bitter och elak eletriker, som hela tiden sa: - Jag vet ju inte vad det här är för sladdar, det kan ju inte jag veta. Istället frågade han mig och Cross 511 frågor om kopplingar och grejor. WTF, vem är elektriker och får betalt för att mixtra med sladdar...du eller jag??? STICK OCH BRINN KURRE!!!

Imorn iaf är det dags för Stina och mig att visa framfötterna på dansgolvet. Vi ska dansa salsa är det tänkt. Jag måste säga att jag är lite nervös då jag inte vet vilka kläder och skor man förväntas tränga på sig och dessutom lär det krilla av gamlingar med hudavlossning och skrynkliga skråmor som man måste parta upp med. Håller alla 3 tummar att detta ska gå vägen. Lovar att meddela resultatet senare.

Nej, nu blev jag jävligt toanödig. Piff & puss!

Luktar det guld??

Kategori: Livets lilla gång

Cheer Elite, we're the blue and white! Oh yes...vi ska lukta på guldet i år och då får vi kämpa svetten ur våra, några välformade och andra bombastiska, bakdelar. Spänna laxar och damp i hostmusklerna ska vi väl kunna klara tror jag.

Asså det är så grymt mys att sitta vid datorn här hemma och hitta gamla låtar och bilder som bringar fram de mest maskfyllda myterierna. Lyssnar t.ex. just nu på Kovin mix som fått mer än en fettvalk att dallra i takt till tonerna. Sen att datorn är seg som en slända utan vingar får man väl ta såhär en onsdagskväll i januari när koltrastarna tassar på tå. Vi har ju iaf mat på bordet..hehe!

Men nu får väl jag ta och pallra mig in under täcket för imorn ska jag till Pressis igen och slita som en flodhäst i miniatyrstorlek. Ät inte kex i motvind...ni kan få smulor i ögat!
 
 
Kommentarer:


Namninsamling - Förbjud att barn hängs ut på nätet! - Hänger du med på det här? 
Namnlista att skriva på:
 http://www.namninsamling.com/always1 
Skrivet av always den 29 januari, 2009 kl. 22:23 #

Heta sommartrender...oh yes!

Kategori: Livets lilla gång

Här ser vi en kvinna i sina allra bästa år. Fick en liten kär klump i halsen då jag såg denna bildis. Så sjukt jävla fin...En för stor BH, en kameraväska och 3 flugsmällor. Kan det bli mer sommar än såhär?  
Världens vackraste Tjäsi  
 
 
 
Kommentarer:

Årets mode? Det här kan bli den trend som åter sätter Sverige i topp bland världens trendsättarländer. Pricken över i:et vore dock att matcha denna underbara kreation med ett par rosa solglasögon med tofsar. 
Skrivet av Trendoraklet Wandus den 30 januari, 2009 kl. 21:55 #
 

Påskägg i systemet?

Kategori: Livets lilla gång

Hipp hipp hurra! Äntligen har alla mina gamla inlägg från sprayblog förts över till denna eminenta blogg. Jag skickade ett lite mail för att höra varför segheten va så enorm. Hade ett påskägg fastnat i systemet lixom?? Men tydligen va det bara så att min blogg råkat "glida igenom" som de så fint kallade det. men hur som helst kan man nu läsa om mitt välskapta liv ända från min födelse den 14 februari 2007. Vilken lycka för alla medmänniskor!

What else? Larmet fick raptus på jobbet idag när jag kom och det va fan nära att jag sket ner mig av rädslan för att ha begått något mayor misstag. Men som i de flesta fall va felet inte mitt utan nån annan råtta som knaprat kex i mängder. Det va iaf lövli när larmet finally slutade pipa och jag fick sätta igång att ta hand om alla grejor som va kvar från igår då annat folk inte behagat fixa och trixa. För fina, för långsamma, för lata????
Jag vet iaf att kakor är gott och får jag inte en snart så blir jag hårig som Caszns vader. Bara 18 dagar kvar tills jag får svulla. Hurrey!

Spagat eller lat?

Kategori: Cheerleading

Jag är ytterst irriterad efter dagens träning. Kan ju lätt säga att jag inte kmr kunna volta om inte armen får bli bra, men tydligen har jag redan vilat för mkt på något jävla höger. Konstigt att jag har sjukt ont i huvvet, nacken, ryggen, armen och knät när jag har vilat. Förvirrande!

Sim salabim balle känner jag inför livet i stort och Rickys dammsugare luktar spya. Hoppas det går lite "Girls of the playboy mansion" på TV för jag är uttråkad.

Bussjävlar!!!

Kategori: Livets lilla gång

Gårdagens ansamling i Fisksätra var trevlig. De rosa köksluckorna, det mysiga badkaret och det genomgående tejptemat gjorde verkligen susen. Det mest spännande måste nog ändå varit att jag och Cas för första gången i våra liv fick åka Saltsjöbanan. Bong fjiufh!

Hemresan var dock inte trevlig hela tiden. På bussen satt en mkt förfriskad kvinna som hävde ur sig ett och annat och man kan väl säga att hon missade papperskorgen rätt rejält. Stanken från hennes inre fick Anna och mig att kliva av vid masten och ta oss en liten prommis till centrum. Där upptäckte vi återigen hur sjukt jävla underbar busstrafiken är här i tyresö. Till Brevik går det nämligen ingen buss mellan halv 1 och halv 3. HUR SKA MAN KOMMA HEM DÅ?????? Jävla pisspandaröv...och idag måste jag åka härifrån 2 timmar innan träningen. Det ska ta sin lilla tid att åka till grannkommunen. I love it...NOOOOOOOOOOOOT!!!
 
 
Kommentarer:

aha då va den som våran busstur hem , man jag åkte med en jävel som vägrade gå av en station tidigare *skadad*
Skrivet av helajna den 25 januari, 2009 kl. 16:58 #
 

aså.. lätt jag slängde på korven i ett rytande huj.. jag lovar dig...! 
Skrivet av catrin den 25 januari, 2009 kl. 18:43 #

Massera mera!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Nu sitter jag här hungrig och jävlig igen och vet inte riktigt vad som händer med livet. Går det käpprätt åt Skåne eller är det bara en tillfällig svacka i fettvalkarna? Jag drömde iaf att min pappa var busschaufför på nätterna och att jag råkade äta godis och var tvungen att spotta ut allt fort som attan innan det "räknades" att jag hade ätit. Skadad frågetecken ...?

Idag ska vi då umgås i Fisksätra som riktigt fina flugor i sockervadd. Inte för att fisk låter så aptitligt för näsborrarna, men jag antar att Skinnys smalhet kommer väga upp det hela. Hoppas vi ska äta tonfisk ur burk...eller jag vet inte.

Måste även berätta att jag börjat läsa ett feting häfte som ingår i en kurs för att bli massör. Det är mkt intressant och lärorikt och jag hoppas att jag kommer bli ännu mumsigare på att massera när jag lärt mig de olika greppen såsom Slemmande snigeln, Piskande pilträdet och Bonka bäver. Ställ er i kö redan nu säger jag bara..detta kommer bli magiskt!

Men nu ska jag planera dagen vidare och fortsätta lyssna på Susie Q (Creedence clearwater). Började lyssna på den igår efter att Ricky-Roo spelade den på elgitarr . En helt jättelövli låt som alla borde låta öronen ta del av! Here it is:
 

En grillad med rostad tax tack!

Kategori: Djur

Ehhhh vafan heeej! Bjussar på en söting såhär till att börja med. Önskar jag var sådär liten..eller mest kanske jag önskar att jag hade en varmkorv med bröd??
 

Bara så att alla vet så säljer korv enormt bra på morgonen och Pressbyråns sopor är inte alls äckliga. Tur at huvudkontoret har så bra koll på grejorna säger jag bara.

Extra bra är det då jag under dagens pyrreträning åtskilliga ggr fick en snuttig liten toppkropp i huvvet och halvt dog i nacken. Men jag antar att jag är hedrad över att ha fått prova på att ha en så fast bakdel i fejjan. Jag överlever...tror jag.

På schemat för kvällen står Lets Dance. Jag har förälskat mig i Carl-Jan och spenderar mesta av min tid med att befinna mig utanför hans hus, i riktig JohanPalm-fjortisanda. Imorn ska jag dock låta min idol vila från min efterhängsenhet i några timmar och resa till Fisksätra för att skåda det nya Skinny/sandrorna-hemmet. Måtte det lukta bättre än Caszns lya!
Min drömprins...hehe!
 
 
 
Kommentarer:

är carl-jan gay eller inte ,,,, ???? 
Skrivet av 90.229.131.63 den 24 januari, 2009 kl. 16:53 #

Äckelvärld vi lever i

Kategori: Livets lilla gång

Jag blir så trött!! Kollar man på TV i typ 5 minuter blir man lika deprimerad som en Britney under högsäsong. Kellogsreklam med en fittigt smal tjej som tydligen ska föreställa fet. Nån jävla reklam för youghurt som fixar så att man blir asbra på gymmet, fett social och festens drottning + att man blir asframgångsrik på jobbet oxå. Nejdå, man får inte alls mindervärdeskomplex...inte alls. Jag menar inte lägger man väl märke till att det på varenda omslag på tidningarna står: Bli sexgud, ät dig 5 kg lättare på en kvart, dessa kläder får dig att bli bäst på allt i höst.

JAG BLIR ARG!!!!
 
 
 
Kommentarer:

äsch lägg av... 14is på dig va.. hahahha måste ju spicea upp bloggen lite... =) 
Skrivet av Catrin den 20 januari, 2009 kl. 13:17 #

Varning för mullvad

Kategori: Livets lilla gång

Alldeles alldeles för sent vaknade jag idag. Klockan 3 är inte okej Linda, INTE OKEJ!!! Att jag var utvilad till styrketräningen var väl fint, men nu är det ju såhär att jag inte är det minsta trött för tillfället och jag ska åka till jobbet om ungefär 5,5 timmar. Detta innebär att jag antagligen kommer sitta uppe hela natten och istället få en riktig jävla tröttchock imorn på jobbet. Men för att se positivt på det hela så är det enormt mysigt att sitta här i det gamla kalla datarummet igen och nörda hela natten. Just like them good old days.

Nämen eftersom min dag bara pågått i några timmar har jag inget särskilt att mumla om. Kanske återkommer under nattens lilla dvala.

Nattlig fruktstund

Kategori: Livets lilla gång

Vad glädjer inte tarmarna bättre en söndagsnatt som denna än feta mängder pomelo? Denna frukt är fan ultimat. Och när vi ändå är inne på ämnet kan jag ju nämna att konkelbär i rumpen inte gör smaklökarna det minsta glada. och någonstans där märkte alla att jag inte har så mkt till liv. Mitt livs mening är tydligen att sitta uppe på natten, äta frukt och sitta vid datorn. Way to go!
 
 
Kommentarer:

Jag fattar! Konkelbär är alltså inte värt ett ruttet lingon..
Skrivet av Goran van Den Buske den 19 januari, 2009 kl. 01:

Räkmacka med marmelad

Kategori: Cheerleading

Best of the best? Då va dagens träning över och ännu en fläskläpp på plats. Jag förstår att ansiktet inte är det bästa att fånga en människa med, men vafan...jag fångar iaf. Hehe! I vilket fal som helst kändes det inte direkt på topp idag. Fast det kan ju vara för att vi inte försöker...så måste det vara!!!

Efter skutteluttet åkte jag och Ricky på en kärlekstripp till Maxi och suktades av socker och saltgurka. Jag ville köpa nötter, potatissallad, räkost och en macka eftersom jag är en stor tjockis. Men jag beslöt mig för att jag nog ska försöka ge den stackars tävlingsdräkten en liten chans och köpte inte ett enda jota. Duktig drakflygare!

Oh oh... E-channel väntar, måste rusa!
 
 
 
Kommentarer:

duktig du va som avstod sötsakerna... men den sötaste saken e allt du!!! puss 
Skrivet av Catrin den 19 januari, 2009 kl. 16:28 #

Nyår all over again

Kategori: Bedas

Inte giooodiis....Rena vita tänder eller bort med en i sänder!

Igår var det nyår hemma hos Cas. Jag, Jenniför, Froid, Nattis och Sofie va där för att fira nyår tillsammans då vi inte va med varandra den riktiga dagen. Då vi tyvärr glömt tomteblossen fixade Cas eget partytrick och brände hål i bokhyllan. Och vid 12-slaget lubbade vi allihop ut på ballen och studsade av lycka för att det nu är 2009.

Så nu sitter jag här i stugan med gnag i magen, surdeg i huvvet och bakisbajs som trycker på i de nedre regionerna. Men det fixar sig nog när träningen sätter igång och gifterna ångar ut ur kroppen såsom middagen försvinner fort från en magsjuk minderårig.

Nä..om man skulle stoppa nåt i käften. Ärtsoppa kanske...

Usch!

Kategori: Livets lilla gång

Nämen fyfan.... har inget att skriva. Livet är boring, jag är sugen på godis, min arm gör feting ont och ikväll är det träning. Sug på den spännande karamellen!
 
 
Kommentarer:

hur gick träningen lillskrot?!
 Skrivet av Catrin den 17 januari,2009 kl. 13:28 #

Ett problem och en lösning...+ - 0 ?

Kategori: Livets lilla gång

Milda makaroner vilken katastrofal kastrull. Igår på träningen gjorde jag en särledes speciell flickis som sparkade Jennifer i magen (förlåt) och mörsade sönder min arm. Har haft så jävla ont idag att småfåglarnas fötter förmultnar och att sätta på sig kläder var ungefär lika lätt som att försöka köpa en burgare på donken inne på Burger King. Känner mig lite rädd i ögat att jag ska bli utbytt om jag inte kan träna på några ggr. Ber till bambuskotten att detta fixar sig till på onsdag. Annars är det farbror doktorn som gäller.

Trots att min sinne är fyllt av oro och besvär så har jag kommit på en fabulös lösning på problemet övervikt. En ätarsugen människa som missar busen går ju lätt iväg och köper nåt att smörja tarmarna med medans man väntar. Men om busarna gick oftare och matchade med varandra skulle man inte bara komma hem snabbare från träningen. Man skulle oxå missa tillfälle att gå och köpa godis då man inte hinner innan bussen går. Sen att ingen köper godis, alla Pressbyråer går dåligt och måste stänga och jag inte har nåt jobb är ju en annan sak. Men smalare skulle jag ändå bli då jag inte skulle ha några pengar. Tänka sig så bra jag kan tänka!
Det va väl det jag hade på hjärtat för tillfället. Adjö

Skurkar via telefon!

Kategori: Livets lilla gång

Jag är mkt konfundersam. Precis när jag klivit upp ringer ett mkt mysko nummer till min mobil och jag känner att: - Hej, vem kan det här vara...någon jobbig människa som vill att jag ska städa deras garage eller tvätta underkläder?? Så jag stoppar svansen i örat och bestämmer mig för att inte svara. Och tur va väl det för det va tydligen ett av de nummer som de varnat för i t.ex. Aftonbladet. Om man svarar eller ringer upp kostar det tydligen multum och du kan inte köpa mat åt dina nära och kära på flera år. Helt enkelt ska man ge fan i att svara om några av dessa nummer ringer:
+88213229026
+88213220048
+88213229034
+88213229017
+88213220002

Annars sitter jag här ensam som vanligt och väntar på att Buppis ska vakna. Jag börjar se ett mönster i detta nu, ett mindre mysigt mönster. Typ som hysteriska ränder med tillhörande prickar. Men så är livet och då får man väl ta och leva med det. Precis som att jag får leva med min obotliga hunger. Nu knorrar det något enormt här så jag får väl dämpa med lite äpple. Mums!

Toabesvär och allmänna problem

Kategori: Livets lilla gång

Varför ska det vara så svårt att gå på toaletten? Ska det vara så jävla svårt att bara göra vad man ska och känna: -Fan, det där gjorde jag bra! (haha) Istället slänger man 5 kg papper i toaletten innan bestyren, har vattenkranen på full gas, visslar en liten melodi i hopp om att ingen ska höra och håller parfymflaskan i högsta hugg. Och trots dessa för- och efterberedelser är det ändå inte alltid säkert att man får till det. Nej fyfan....

Men jaha! Då va klockan mitt i natten igen och som vanligt sitter vi uppe utan att egentligen ha någon som helst bra anledning till det. Kan inte direkt säga att E-kanalens lista över sexiest beach bodies är någon höjdaranledning. Och som vanligt kommer jag imorn vakna sent som en slända på Stureplan och inte hinna göra något av dagen förrän det är dags för avfärd till träningen. Mitt liv e ungefär lika meningsfullt som att Ben&Jerry's finns i smaken vanilj.

Varför åh varför??!!?

Nog med filosofiska illustrationer från det undre livet (underlivet?). Hoppas alla får en riktigt hipp natt och en fortsatt svettlös morgondvala. Schwipp!
 
 
Kommentarer:


ja den där vanilj aså.. palla badbralla... varför? verkligen? Typ som att göra alkoholfri sprit.. skulle va helt stört.... juh.... 
Skrivet av catrin den 11 januari, 2009 kl. 02

Samling vid Sågen

Kategori: Livets lilla gång

1,2,3,4,5 meter. Och det här e bara hallen...kaniooon!Idag har Geeklords återförenats hemma hos Cas. Den största underhållningen bjöd Beuty&the geek på och såklart det vackra shotschackspelet. Och nånstäns där mellan klockan 17.00 och Caszns högra öra hann vi med en vända till centrat oxå för införskaffning av middag och upphämtning av nycklar. Sedan gjorde även Sofie entré och började dillydalla om Barbados-Magnus och Robert Wells i körslaget. Ungdomen dessa dar, jag säger då det!

Nä, men nu måste jag nog ta och snyta mina barnbarn för de ser lite halvt dävna ut. Pussegull!

Smärta...

Kategori: Livets lilla gång

Gudars skymningar!

Efter en natt med mkt lite blundande ögon, pga en viss sjuklings små sjuklingsbestyr, är jag nu trött som en åsna med diabetes. Att träningsvärken bultar och bankar gör ju inte det hela skönare direkt. Då passar det ju jättebra att jag ska träffa Stina och spela badminton idag och sen åka till träningen och avlida ännu mer. Detta kan alltså vara det sista ni hör från mig här då jag antagligen kmr dö av muskelinflammation.

Äh vafan...hej!

Diverse liv

Kategori: Livets lilla gång

Åh nej, här kommer PeddoSven...nu är han här igen.

Igår va jag på en liten visit hos Cas. Kvällens underhållning va schack med hutt lr afan det heter. Cas spice:ade till det med diverse mjölk och limesat. Med Greveholm i bakgrunden kunde det ju inte bli annat än partystämning. När dramatiken sedan var över knåpades en hysteriskt snabb middag ihop och sen bar det av mot Torvalla.

Bortsett från att vi kom en timme för tidigt och att muskeldöd och enormous andfåddhet ekade mellan lagets people så tycker jag ändå att det kunde vart värre än vad de var. Håll tummarna för oss på DM!

Idag har jag gsat runt på Pressis igen och det var som vanligt, fullt med aggromoment och lustiga kurrar. Nu är jag hemma hos en mkt sjuk och ynklig liten Rickard. Det är inte lätt att vara en så liten pandaplutt.

Vi höres!

Träningsångest

Kategori: Livets lilla gång

God morgon eller vad man säger såhär års.

Jag har nyss vaknat upp till en underbar ryggvärk och ljudet av desperata vänners telefonsamtal. Alla vill såklart ha mig. Jag ska därför smyga iväg till Sågen och kolla in huruvida Cazsns feja fortfarande är ful eller inte.

Därefter är det dags för det jag så länge har fasat för... träning. Vet inte riktigt vad jag ska tänka när vi sätter igång direkt med 4 timmar. Har smärre förhoppningar om att vi kanske sitter i ring i några timmar och klappar varandra på ryggen. Fast..jag tror inte det!

Nu ska jag försöka ta mig till grannkommunen, om det nu är möjligt i dagens samhälle vill säga. Det kan ju ta ett par timmar.

Sssugen

Kategori: Livets lilla gång

Efter en pasta mums mums och en hemskjutsad Charlie sitter jag åter i soffan, som den ångkokta potatis jag är, och trycker på tangenter och musknappar så svetten rinner och hårtestarna flyger. Dä gick jag lite till överdrift kanske, men allt för att underhålla småbarnen lixom.

Jag är så otroligt sugen på godis att jag knappt vet vart jag ska parkera skorna. Drömmer tillome om choklad på natten och vaknar med önskan om en stor tårta till frukost. Hjälp mig doktor Diet att överleva utan att ha godisrester i hörntänderna!
Nog om dig nu lixom tänker ni...och det kan jag hålla med om. Kanske ska börja kolla på nån rolig serie, men careface lixom. Så...hejdå!
 
 
Kommentarer:

Sv: Hmm..Jag vet inte riktigt men det var en intressant teori =
Skrivet av Patrick den 07 januari, 2009 kl. 10:56 #

1:a klass

Kategori: Livets lilla gång

Åh jag avlider... först nu har medmänniskorna vaknat och jag känner att jag måste göra nåt nuuuuu innan jag avlider av tristess och träsmak i de bakre delarna.

Dock har jag hittat en ultrasnuttig bild som mer än väl piffar upp livet för ögonen. Tror det måste vara små 1:a-gluttare. Jag är andra från vänster på nedersta raden.
 
 
 
Kommentarer:


Vilken underbar tanke. Jag ska genast börja tillämpa den på mitt försök till "fem frukter om dagen" :D
Skrivet av Nova den 06 januari, 2009 kl. 17:46 #
 

Linda!
 Tyckte du jag gnälle så jag 
 behöver en syrgastub*ler*
 Skrivet av agath den 06 januari, 2009 kl. 20:33 # 
 

Så söt du är på bilden:-)
 Skrivet av Anne-Sofie den 06 januari, 2009 kl. 21:07 # 
 

minstaste lilla syster.. vackrast wowowowo... love u!
Skrivet av catrin den 06 januari, 2009 kl. 21:33 #

Läkemedel...ny trend?!?!

Kategori: Livets lilla gång

Mumsiga metaforer och lite kaviar i hörnen??? Lider du oxå av det ska du prova nya metazeril Q5+ som fixar alla problem på 3 röda. Lägg 5 brustabletter i ett glas vatten...OCH DRICK. Asså jag e amazed över alla jävla reklamer för läkemedel på TV. Hur många ggr om dagen ser man inte reklam för halsbränna t.ex.? Det finns ju minst 3 tabletter bara för det..och alla är så jävla bra och håller si och så länge och räddar världen bara man tittar på förpackningen. Man bah hallå...ät grönsaker istället! Tacka vet jag alvedon...

Jaha, men nehe... här ligger alla utom jag och sover som grottbjörnar i ett stort björnkollektiv. Och jag som ville åka skridskor idag, denna sista frihetens dag innan tränngarna börjar igen. Och för att smyga igång sådär lite lätt kör vi på en 4-timmars träning imorn. HALLÅ??!!?? Min kropp kommer vara som en stor friterad räka utan sötsur sås!!!!

Jag återkommer senare under dagen med mer livsnödvändig fakta om livets små krumsprång. Piff och puss!

Märkliga mänskliga varelser

Kategori: Livets lilla gång

En oändlig skara av märkliga människor har idag besökt arbetsplatsen. En som sa att jag såg ut som en finne, en som sa att jag såg snäll ut och som var rädd för att bli överfallen när han gick till Södra station, en som snattade godis och sa att han inte hade några fickor och en man som sa att jag såg ut som hans älskling och sen blev tagen utav vakterna utanför affären. Aurora hade oxå fått en haschpipa i present av en kund. Den ligger nu inne på lagret och vilar sig.Ganska underhållande må jag säga!

På väg hem knorrade magen som 5 hungriga rävar i en barnsaga så jag köpte wok på 7eleven och herre jävlar va god den va. Vattenkastanjer måste ju ha den roligaste konsistensen i världen...bättre än att tugga på gammal gubbsnopp! Och så här der de ut de små liven, innan de hamnar i wooken that is.

Och i stugan sitter Charlie med en piratbandana på huvvet och spelar trudelutter på gitarr. Piratgrejen har han för att det är måndag och han har sin piratmåndag då. Den har han varje vecka för att piffa upp måndagen och göra folk glada genom att bära olika saker med anknytning till pirater. FETT FIN IDÈ!!!! Rickard är dock sjuk tyvärr och sitter nere i huset och surplar varm choklad. Stackars lilla pandaplutt.

Men nu är det dags för kvällsrussinen. Ta på er vantarna om ni går ut!

Pigg som en piraja

Kategori: Livets lilla gång

God morgon allt finfolk!

Nu är det av till jobbet igen och för första gången på år och dar är jag faktiskt pigg när ja ska åka dit. Men det är STOR skillnad på att vara pigg på jobbet och att vara pigg på att jobba. Tänk på det!

Annars är det russin som pryder tarmarnas innerväggar denna morgon. Varför äter man så sällan russin? Antagligen för att man beter sig som en gamling på hem, men dom är åh så goda.

Rösten före hästen!
 
 
 
Kommentarer:

"Pryder tarmarnas innerväggar"? Ha ha ha, det låter som om något jag skulle kunnat skriva. ;)
Skrivet av Cia den 06 januari, 2009 kl. 01:22 #

Russin och små sköldpaddor

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Idag har jag hittat 2 tamagotchi's på jobbet. Det är 2 små dinosaurer som vandrar fram och tillbaka i rutan. Tin har en flygödla och jag har en liten sköldpadda. Lyckan va stor när vi stod där bakom kassan och fixade med Dino-gotchisarna och dissade kunderna. Man måste mata, leka och skyffla bajs. Gissa vad som är min favoritsyssla.

Vad annat i det livslånga loppet då?? Cas och jag har samtalats på telefon och det var orgasmiskt att höra hennes fräna stämma i andra änden av trådarnas värld. Jag har även införskaffat russin, frön och frukt att ha som förråd när jag blir hungrig på cholad. Jag ber till Gud att detta ska funka.

Kollar oxå in Blondinbellas TV-dagbok, som irriterar mig nåt så förbannat jävla mkt att jag skulle kunna hugga av mig ena lilltån. Och nu säger alla: Du stödjer ju henne när du kollar. JAG VET DET...men jag älskar att hata!!!!
Och här bjuder Daze på en riiktigt gammal slagdänga rörande ämnet tamagothi.
 

Frukost på element

Kategori: Livets lilla gång

Fy faaaan för att gå upp tidigt. Ögonen krampar som 5 dosor hockeypulver i gomen och suget efter frukost är stort. Dock har mina mackor legat ute under natten då vi inte har någon kyl här. Det betyder frysta smörgåsar som nu ligger på elementet för uppvärmning. Mums!
 
 
 
Kommentarer:

Hej Du! Har Du inte tänkt på det gamla ordspråket
 "morgonstund har guld i mun" 07.54 är väl inte så tidigt även om mörkret fortfarande är kompakt.OK 7.54 en söndag är väl kanske lite tidigt men tänk vad du kan få mycket gjort! Trevlig söndag!
Skrivet av Lars Gartz den 04 januari, 2009 kl. 08:17 #

Sammanfattningsvis

Kategori: Livets lilla gång

Då va 2009 här och som vanligt känns livet som livet.

Kvällen igår var till större delen en fin tillställning. Middagen på Cocodrilo var lika krydig som min Buritto con carne och ännu hetare blev det när vi blev blåsta på 400 spänn. Men gott var det fan oc helt klart värt det när vi fick nyårshattar och tillhörande tutor som vi blåste sönder och samman, till andra männskors stora sorg. Med hattar och tutor i högsta hugg sprang vi ut på Skanstullsbron och kollade in de sjukt vackra fyrverkerierna. Vissa var nog de finaste jag sätt i hela livet. Kvik och Larre befann sig dock nere i tunnelbanan av okända anledningar.

Fortsättningen på äventyret ägde rum på Sofies fest i Sågen. Men jag hann inte mer än att ta av mig skorna innan jag fick syn på fitt-kuk-hora-Käkis som fann mkt nöja i att garva loss åt att jag (FÖR ÖVER ETT ÅR SEDAN) varit ihop med Martin. Extra störtskönt när andra människor satt runtomkring och skrattade åt det oxå...åt vad vet jag verkligen inte. Tydligen är det nåt fel och väldigt kul med att jag har pojkvän eftersom jag blivit hånad i över ett år och även blev mobbad när jag blev tillsammans med Rickard. MOGET!

Hur som haver satte jag på mig skorna igen och vandrade ut i natten tillsammans med min lilla vän Anna. Vid Hanviken blev vi dock trötta på ångor av spya och ljudet av störiga brudar så vi klev av bussen och gick hela vägen till centrum med riktigt mördande klackar. Undslapp med nöd och näppe att pissa på allmän plats med en polisbil på första parkett och lyckades oxå klara oss utan att få cancer i fötterna, även om det kändes som om det var nära. Sen var det såklart fett mysigt att komma hem till världens vackraste Rickard och lilla Charlie som snarkade i soffan.

Idag har det vart inventering på MAXI och det gick megasnabbt = ångesten i ögat försvann som en fågelhjärna mot ett nyputsat fönster. Så nu sitter jag hemma och myser och ska tydligen titta på Day after tomorrow. Imorn kmr Cas hem!
 
 
Kommentarer:


dom e bara avundsjuka för att dom e för fula och äckligt inavlade för att någonsin lyckas få nån som inte hela tyresö oxå bangat på! Bry dig inte om tyresöfittor okej!!!! Tyresös alla invånare är inavlade, vindögda äckel! Du är bäst! Puss! 
Skrivet av syster den 02 januari, 2009 kl. 16:34 #

Kulturellt & spårlöst

Kategori: Livets lilla gång

Idag har Stig, Rickard och jag varit oerhört kulturella och besökt Nordiska muséet. Som vargar under vinternatten smög vi på fyra ben genom salarna och spanade på gamla dockhus och samekoftor. Så jävla interesting!!! Det mest kulturella av allt va muttern som ramlade av en monter av allt för ivrigt pillande av mig och sedan P-bötern som väntade oss när vi kom ut i svinkylan.

Lapplisor är fan som råttor...man ser dem aldrig, men man vet att de är där. Och vad heter en manlig lapplisa, lapplasse?

Imorn är det dags för ännu ett pass på Pressbyrån och nu fick jag smak av ägg i munnen. Mystiskt! Kan vara för att jag enbart ätit ett par mackor idag. Ge mig middag, annars äter jag rynkorna i din panna! Godnatt!
 
 
Kommentarer:

Heter inte manliga lapplisor, P-Nissar!?
Skrivet av Linda den 06 januari, 2009 kl. 20:54 #