lindilus.blogg.se

Samkönat partnervåld...fniss

Kategori: Livets lilla gång

Varje dag jag inte äter godis är en seger!

-

Idag va jag ledig från jobbet. Oerhört skönt i alla kakhål och på varje gräddhylla söder om väst. Och hur firar man inte det bättre än att åka in till kulturhuset och lyssna på en föreläsning om SAMKÖNAT PARTNERVÅLD???? Eeeeh ja... Min bedårande syster och hennes vänsicka (blandning av en blomma, svamp och en vän) Gottis, drog med mig mot mitt bättre vetande och jag satt där som en mumie med extra allt och lyssnade på diverse ordbajserier. Som tröst gick vi efteråt och joinade på Svullarsparvens café och insöp diverse drycker och allehanda. Det är bra med extra energi när man skurit upp halva pekfingret under kaffemaskinen på jobbet. Ganska mycket aj!!

-

Nu lagar Ricky korvstroganoff och jag måste smaka. Är jag rädd?? ... Inte då...me have got mage av stål. Blinkeblink!!

Jag är en kvällspyssling!

Kategori: Livets lilla gång

7 dagar på Pressbyrån har förflutit och jag har kommit underfund med att min medarbetare Aurora är en hemskt trevlig prick. Jag gillar människor som bränner handen på lasagne och åtgärdar det genom att ta på sig en plasthandske och köra ner en fryst vaniljbulle i handsken och sen ställa sig i kassan och arbeta vidare.

-

Idag (min enda lediga) har jag, Ricky och Charliebarn vart i Länna för att Ricky är en tekniknörd och helt kåt på stora dataskärmar. Jag och Charlie höll på att dö av tristess och efter gårdagens piggelin--drinkar knorrade det rejält i magtrakterna. En sallad senare sitter jag nu vid min lilla mobbade miniskärm och sega dator och kollar på när Ricky installerar sina 2 (!) jättemonster till skärmar. Den grabben har en skruv lös....men jag gillar honom på nåt litet sätt ändå. :P

-

Och om några timmar får jag äntligen åka till jobbet igen...längtans små fröätare.

Bananbönor

Kategori: Livets lilla gång

Potterfilmen va en smärre katastrof då det fritt har hittat på och strukits hejvilt ur den riktiga handlingen. Jag blir lite sårad i hjärtat. Tur som faaan att regissören iaf fixade 2 helt underbara scener med Ron, aka sexy face, blev helt betuttad och Harry blev underbart vacker och arrogant av sin lilla lyckodryck. Jaja, nog om dig nu...

-

3 dagar av jobb har förflutit och under mitt och Auroras styre glänser butiken som aldrig förr. Idag va det storrengöring av toaletten...min favorit. ELLER INTE! Hulkade som en pandamamma från Ukraina. Och bara så att alla vet så är banan ett bär som lever på en ört, fast Rickard trodde först att det va en böna. Snipp snopp sprut..nu e sagan slut.
 
 
 
Kommentarer:

okej, jag trodde den där bilden va nåt om hostning, aså hosting!! och att det där runda va en mun och prickarna var uthostningar som kom ut.. förstår du?? jag e så jävla konstig ibland.... 
Skrivet av Catrin den 23 juli, 2009 kl. 10:05 #

Möglar i håret

Kategori: Bedas

Age my age gånger 15 när de polska byggarbetarna hamrade på huset bredvid hela dagen och jag och Cas tävlade i Madrasskmpen BoingFjuff. Bakåtsitten va den solklara favvisen. Sedan kom de andra Bedas + Kinky Kinny och vi samlades runt bordet för ett par jordgubbsdrinkar. Cas och jag påfundade ett nytt stabilt danssteg, som kommer ta alla dansgolv med storm. Men inget gott som inte för något on med sig...mitt hår blev grönt som en korvgrill av kloret i poolen. Snyggt om jag skulle på maskerad kanske, men nu ska jag ju inte det. Ikväll är det Potterfilmen på g och äntligen får vi beskåda våra favvis-fejjor. Dock har jag inga ombyteskläder här hos Ricky så jag får kanske köra samma som igår. Men hey, grönt hår och snuskiga kläder....det är läckert.

I'll be your Toad

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Asså, vem är så dum att den glömmer bort att den ska jobba och har så dålig mottagning så att inte chefen kan nå en???? JAG såklart, min dumma jävla fröätarsjävel. När jag kommit ner till bussen, svettig som en jävla hare, DÅ kunde mobilen passa på att låta mig veta att jag hade 6 missade samtal och 2 meddelanden. Som bara hade försvunnit ut i tomma universums jävla mutta. Jag blir så trött!!

-

Dock är det fint att ha roliga lilla boken att läsa. Är inne på bok 3 nu och har tvingat mig själv att ta en paus för att inte bli helt steril i ögonbrynen. Fast jag har hittat nåt annat att lägga blicken och öronsnibbarna på. Sam Harts asfetingbra låt Mario Cart Love Song. Alla som nån gång har spelat det, och alla andra oxå för den delen, måste ju bara älska denna man och denna sång. VACKERHET!!
 

Lovely reading!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Twilight-filmen va inte direkt den bästa jag sett, men måste erkänna att jag blev en aning sugen på att läsa boken. Så igår bad jag min käre moder att svepa förbi bibblan en snabbis och låna den första boken, Om jag kunde drömma, till mig. Idag fick jag sån abstinens när den va slut att jag fick störta iväg till Farsta för att köpa bok numero dos, När jag hör din röst, eftersom det va kö ända in i augusti för att få låna 2:an. Eeeeh...keep up the speed people!!! Jag är ju en sån sucker för såndär Harlequin-äkta-kärlek-forever ni vet. Blanda det med lite kexiga vampyrer och jag sitter som ett dregglande småbarn. Boken väntar...
 
 
 

Juckande hund

Kategori: Livets lilla gång

"Colan är inte bra för dig Rickard", har Stig nu förklarat utan större resultat hos åhöraren som ligger i sängen och susar värre än en mullvad under parningstid. Och jag va inte framgångsrik nog i mitt "hålla mig undan från bilen" så jag har polerat, putsat, micklat och mojjat även fast jag har en handslida på ena fingret. Tog dock en paus då det blev som allra tråkigast och flydde till skogs för att plocka blåbär i all min ensamhet. Inte för att det va så mkt roligare, men blåbär kan man iaf äta. Dock har jag nu lite hybris i vänster näsborre då jag har på känn att hela kroppen är invaderad av fästingar, som kommer suga slut på mitt prima innandöme. Om det nån som vill veta hur det känns att vara uttråkad så är det bara att fråga mig. I'm an expert!! BTW så sitter det en fluga på skärmen och leker söt. Och Rickards hund Elton vill inte längre bara ät upp mig...nu e han på nåt nytt jävla humör och vill sätta på mig istället. Vetifan om jag gillare...
 
 
Kommentarer:

Aha, finns det uppblåsbara hundar nu för tiden. När jag var ung fanns det bara uppblåsbara grisar, får och Barberor att välja mellan. ;)
Skrivet av Wandus den 17 juli, 2009 kl. 21:38 #

Rambo-porr...eller?

Kategori: Livets lilla gång

Charlie-barn mådde igår lite dåligt.....bakis kallas det... så han hade inte orken att svänga över. Då tog Rickard och jag saken i egna krattor och hade det olovligt trevligt i soffan med Rambo 4. Nu lät det där perverst, men Rambo va som tur var inte med oss i soffan utan härjade lös i TV:n. Och det är inte alls särskilt porrigt när han sliter ut luftstrupar med händerna eller skär upp folks magar så att inälvorna rinner ut. Bra film att se om man bantar dock.....inget för de kräckelmagade.

-

Idag är det bilfix som står på schemat...iaf för Rickys del. Jag ska försöka hålla mig undan och sola eller sticka en halsduk eller nåt. Eeeeeeh aaa fast nej! Skulle det inte vara 25 grader och sol idag förresten???

Piggelin-drinkar

Kategori: Livets lilla gång

Åhej! Idag har jag rört på fettvalkarna och sprungit 4 km och hoppat över en bår då nån hade fallit ihop på spåret och behövde köras iväg i ambulans. Skumma bananer som springer när de inte borde...och massa bärplockare i skogarna. Eller så var det våldtäktsmän förklädda med friluftskläder och bärplockarburkar. Hur som haver gick jag en sväng uppför Albybacken oxå bara för att få känna lite extra kramper i muskulaturen.Har även vart och hämtat mitt burrekorre hos Cas, som va lika fager i fejset som alltid. I färd med att göra sallad lämnade jag Cas och Froid och burnade hem till Brevik. Nu inväntas en kväll med Charlie och Rickard = 2 små fnissande flickor som ska blanda piggelin-drinkar hela natten lång. Hur ska detta sluta?

Maraton & stora näsborrar

Kategori: Bedas

Vilken härlig liten Beda-week-end vi har haft må jag lova. Efter att ha gluttat på Twilight-filmen är jag sugen på att läsa loss böckerna och har planerat att svänga förb bibblan i vildaste hast nån gång under nästa vecka.

-

Igår hade vi då det traditionella Potter-maratonet. 5 filmer ska plöjas igenom och diverse ben ska vaxas på samma gång. Filmerna rullade, skinny gick och la sig...filmerna fortsatte och Nattis&Jenniför snarkade som 2 sjöhästar i soffan. Sista filmen rullar och 3 tappra Bedas sitter i soffan som 3 instabila psykhusinterner när Skinny kmr ner för att gå till jobbet. Cas sitter och gungar fram och tillbaka, Froid stirrar rakt fram med tom blick och jag rullar ett leksakståg över soffan. Tur att Ron-Lover har förmågan att dra blicken till vackraste vackerhet för annars hade ögonen gett upp som en ekorre i en köttpaj. Tillslut fick vi iaf lubba upp och dunka huvvet i kudden och.....gå upp efter 5 timmar igen då Cas skulle kila till Subban och jobba. Och inget gott som inte har någo ont med sig...jag glömde såklart mitt busskort hemma hos Cas och fick åka på snuskig biljett hem. Känner mig som en liten tomte när jag åker med biljett...men tur att de finns!!

-

Efter att ha förfriskat fejjan lite, utan vidare resultat, fick jag skjuts med Olles extremfula mopedlastbil till bussen och begav mig in mot stan by bus. Väl framme träffade jag Tin, Mr Scarf och kusin Jonatan som annars bor långa vägar härifrån i Östhammar. Knasig kalasknutte med rucolaproblem och fluffiga fnissningar. Tyckte det va ytterst mysigt med en liten sammankomst även om Annie, a.k.a.BigNastril, fick sig ett par nävar. Bäst av allt måste ju vara de förslutna emballagen med absolut ingenting inuti. Skumt!

-

Nu e jag så jävla trött att jag kriverar i pannloben. Snark!
 
 
 
Kommentarer:

åh ja... så jävla vackert alltihop! det här va en dag o minnas på nåt vis!
75 blir svaret på mattefrågan idag!! 
Skrivet av Catrin den 11 juli, 2009 kl. 00:33 #

Big News

Kategori: Livets lilla gång

Men vafan...har Michael Jackson dött?? Varför har ingen sagt nåt...när hände detta??? Nämen skämt och sido så har jag gluttat på den ytterst utdragna ceremonin och herregud så hemskt att dottern stod på scen och pratade....INTE OK. Hur som haver är jag sugen på käkbart som vanligt och livet är tråkigare än tråkigast. Avföring i fejjan hade tillome vart intressant...iaf nånting nytt. 
 
 
Kommentarer:

allt har dött... tillome majken fankel.. 
Skrivet av cattis den 09 juli, 2009 kl. 14:59 #

Kräcklor i spåren?

Kategori: Livets lilla gång

Så sitter man här framför datorn igen med förkylningskänningar i näsan och ett knä som skriker långa ramsor på hibreiska av smärta. Men ingenting stoppar stålBedaL när hon med flygande snabba steg svävar över joggingspåret med de nyfriserade lockarna vilt fladdrande i fartvindarna. Nja..inte riktigt så kanske, men jag lyckades iaf springa 6.4 km idag utan att stanna och kräkas en enda gång. Dock började jag känna mig ypperligt nödig efter ett par varv, men jag körde en Gunde så det va bara att springa vidare och njuta av sommarens alla dofter. (inkl. mitt mobildödande bröstsvett)

-

Annars har det vart som så att jag glidit in till Mariatorget och hämtat mina nycklar på kärleksjobbet nr. 1. Lämnade en lapp oxå att om nån vill bli av med ett pass under de närmsta 2 veckorna kan de höra av sig till mig för jag e ledig de allra flesta dar. No shit Linda, du har ju semester. (Semester = ledig) Cipi wounded person!!!

Jo du

Kategori: Livets lilla gång

Filmkväll i all ära, men frukt är inte godis om inte godis är frukt. Och alla vet att it takes a hen to make an egg och tvärtom. Jaja alla fattar, eller så gör man inte det

Fuck it!

Kategori: Livets lilla gång

Usch på livet! Död åt allt utom choklad, pizza, donkenmat, kakor, chips och allt annat som jag vill TRYCKA in i käften idag. Tröstäta är ett måste för att inte få skalbaggar i hjärnbalken. Försöka gå ner i vikt = inte tröstäta = olycklig. Slidan är ju inte heller rolig...den vill jag döda hårt 3 gånger om. Eller kanske köra in en stor fjärrkontroll med chokladmousse i den bara för att. Och vartfan är solen????

Cheer...sportkanalens framtid??

Kategori: Cheerleading

Idag slog blixten ner så nära att jag för en nanosekund trodde att jag dog... men det gjorde jag inte och tur är väl det för då hade alla mina efterhängande gråtit tårar stora som plus sice muffins och hyllorna på PB hade stått tomma för alltid.
Istället för att dö lämnade jag Ricky och far åt sitt bilfixande och gav mig av mot Alby för att springa en vända. Men medan jag ändå höll på blev det mer än en och bäst som hästarna i hagen hoppade högt så hade jag sprungit 4,2 km. Duktig tjockis, säger Linda och klappar sig på bilringenarna.

 


Idag är det EM i cheerleading oxå. Hade vart kul att se Patte svänga sina lurviga och Frida köra skruv såklart, men jag hoppas att jag kan få en glimt av dem på viasats sammandrag nu på fredag. Actually första gången i Svedalas historia som det visas cheer på TV. Så alla kollar ögonen av sig då så att tittarsiffrorna exploderar i nåns panna och alla på viasat inser att cheerleading är ett MÅSTE för framtidens sportkanaler. Men nu är det dags för mig att pussla vidare, som en annan pensionär med alltför grå tånaglar. Tjing along!

Godis-gnagare

Kategori: Livets lilla gång

Gårdagens godis satt jävligt fint i magsäcken....dock svider det att se Ricky sitta och gnaga upp resterna av min vackra godispåse till frukost. Som en liten råtta i ett skafferi. Mitt nya pussel är påbörjat och har orsakat en del krusiduller på tråden, men när clownfiskarna börjar urskilja sig ska ni se att det kmr kännas riktigt fint i hjärtrotens yttre. Mina nya skor, även dem inhandlade igår, gör mig glad i näbben så nu ska jag sväva väg på lätta moln hem till mor&far ocg fixa med Ricky's bil. Fats stryk det där med att sväva på moln och ersätt med åka bil...och stryk det där med att Jag ska fixa bil och ersätt med Ricky och min far. Men ni fattar...livet i en tinkerboll. 

Jag = Wilson Kipketer

Kategori: Livets lilla gång

Hallå i hallonhålan!

-

Denna vecka har jag givit mig ut i springspåret varendaste dag. Mkt roligare har det vart när syster yster har joinat oxå. Igår sprang vi tillome 4 km och jag stannade inte en endaste gång. Nytt personbästa för mig lixom. Sorgligt men sant. Hungrig som en gås är jag fortfarande, men imorn får jag iaf goffa i mig nåt....chooooooklad om jag får be. 2 veckors oönskad semster is up nu och då kan jag ju springa hela dagarna...kul det ska bli. Eller? Hade nog hellre tagit semester i höst, men nu fick jag tyvärr inte välja. Känns skönt i näsborrarna. Smörj in stortårna noga, de kan bli ömma under nageln annars!