lindilus.blogg.se

Hungriga tankar

Kategori: Livets lilla gång

Rickard och jag har idag följt upp gårdagens minigolf (jag vann stort btw) med att spela fotboll och bada vid sandholmarna. I detta väder lyckas tillome badkrukan nummer 1 att ta av sig mössa och vantar och doppa hela kroppshyddan i de välsvalkande vågorna. Nu ser det ut som så att vi ska åka och äta nåt mys då jag inte har ätit på hela dagen och hungern är lika stor som volymen fett i min cuerpa. Känner för en redig svullardag, men mullig mullvad som man är borde man hålla sig till salladens krispiga smaksensationer. Typiskt!

Sim salabim balle!

Kategori: Bedas

Veckan har bestått av många intressanta inslag som fått näsvingarna att krulla sig i sommarvinden. Mor och jag har cyklat till Notholmen och ätit melon, finfolk har suttit på filt i Tanto och svullat och hejsat på Fritz och company, bedas feat. skinny har haft heldag vid Caszns pool och skapat kratrat i fettet med hjälp av vattenstrålarna. Ytterst intressanta happenings som idag eskalerade i en lugn filmkväll med Tracey-slingor och förseningar av pizza. Jag har vait duttig mus hela veckan och enbart ätit onyttigt igår då jag med hjärtans lust slukade mina oreos med hårtestar och alla tillbehör. "Nyttigheten" är en stor bidragande faktor till den deppighet som för tillfället förtär mina inre organiska lustar. Guds änglar kan väl komma och dansa hula hula för mig eller nåt. Det hade vart nåt att hänga i midsommarstången. Hur som helst...tack för skjutsen mamma. 

F***a

Kategori: Livets lilla gång

Tack kalorier för att ni förstör mitt liv!!!
 
 
 
Kommentarer:

åh, ja vet.. har ätit 1200 idag o sitter här som en svulten panda...!
Skrivet av Catrin den 25 juni, 2009 kl. 00:01 #

Tankar från fetanlagslandet

Kategori: Bedas

Målln!!! Det säger jag er att en mer godissugen kamrat än mig får ni fan leta efter. Trots att jag svullade som en fiskmås på midsommarafton hjälper inte det den minsta lilla gnutta när jag nu återgått till mitt "nyttiga" liv. Måste ändå få säga att jag är lite duttans i ögat ändå. Igår (på min namsdag hehe) fick jag ett paket Oreo's - kakor av Rickards snälla mor. OCH JAG FICK INTE ÄTA UPP DOM FÖR JAG ÄR ETT TJOCKT LITET BARN!!! Paketet ligger och smyger uppe i bokhyllan och bara väntar på att jag ska slita upp det och trycka in skiten i käften i fullaste fart. Det får dock vänta till nästa helg. Hoppas dom inte börja mögla....*host* jag äter ändå *host*.

Idag har vi vart nere på ällmoraängen och sparkat boll åt alla möjliga håll. Dock kom det annat finfolk just som vi hade som allra roligast. Då bestämde vi oss för att ta en tripp ner till trinntorp och bada. Dock va det bara jag, med min oklanderliga fysik och sykiska styrka, som vågade doppa mig i det iskalla och vindpinade hav som var nära att bli min död. Hehe, tillome kallare än poolen i Bulge if you know what I mean.


 

Svenska flicka dricka vodka!!! Eh psst lady, ladies..

Morden i midsummer...hela dagen

Kategori: Livets lilla gång

Glad midsommar på er alla grodhoror och sillslampor. Övrigt finfolk får vänta tills det blir julafton!!Denna dag är som den är och jag vet inte alls vad jag ska göra. Kanske bladar ner en stund till slottet för att beundra min syster och hennes vän Gottis när de samlever i gröngräset. Måste ju iofs midsommar-piffa mig först så att man känner sig ett med dagen. Eller så åker jag hem och hjälper mor att laga potatis...hungrigt barn hela dan! Vad kvällen bjuder på återstår att se.

Don't leave me hanging here like a jojo-bantare

Kategori: Livets lilla gång

Sockermonstret i min kropp skriker efter choklad och annat skit. Men jag har stått emot hela dagen och vart ute och sprungit, "gymmat" på redskapen i Alby och promenerat som en duktig liten nyckelpiga. Känner att det är dags nu efter de ytterligare 2 kg jag lyckats samla på mig under veckan i Sunny Beach. Jättebra att börja den nyttiga veckan då med en grillkväll hos Larre, men det är bara sätta dragkedja på käften och köpa ett tillhörande hänglås för här ska det fan inte ätas något. Känns som om jag vart med om detta många ggr förut....oooh ja!

Back in town

Kategori: Bedas

Balls out, your dead! Så känns det nog i alla BedaBoys-halsar ikväll och tröttheten är enorm. Åter tillbaka i regninga Sverige...kind of like it. Dock har resan vart mkt gulle med nakna kvällar på ballen, barcrawl med dans på baren, gos på strand (vilket resulterar i sand på ställen inte ens solen når), holländare och engelsmän, blonderade finnar, tuttgluttare och en satans massa insekter.

-

Tack söta pappa för skjutsen från Arlanda. (Han fick faktiskt en uppstoppad blåsfisk som tack.) Bästa på hela dagen va dock mamas lasagne, MINIMJÖLK och att träffa pandaplutt igen och se intresset i fejjan när jag langa fram hans små presentisar. En jättefin flarra bland annat. Langar antagligen ett par bilder för ögat senare. Saknar min söta syss oxå..värt att nämnas. Nu ere filmglutt på G.

Idag är en dag, precis som igår.

Kategori: Bedas

Idag ser jag ut som en pudel i håret!

-

Idag ska jag gå och titta när BedaJ springer ut ur skolans trygga vagga. (eeeh?)

-

Igår va jag och röstade som en riktigt ansvarstagande yngling.

-

Inatt åker jag till Bulgarien med BedaBoys

-

Idag måste jag säga farväl till Buppis. Kmr sakna dig massor!!!

-

Fan, dagen är ju bara barnet!!!

Full shiatsu massage

Kategori: Livets lilla gång

Sitter på min massagestolsdyna, som langar lite shiatsu på min rygg. Vilka grejor de kmr på va..de där kambodjanerna. Inte mycket är på g måste jag erkänna. Kollar in Simon Cowell true hollywood story. Nästan så att jag pirrar ner brallorna av hysterisk spänning. Blir så svettig att fingrarna dansar bugg på tangentbordet. Är nog bäst jag sätter mig i soffan istället. Bye bye then...

Pengar som lever

Kategori: Livets lilla gång

Resan närmar sig med stormsteg och därför har jag vart i Länna och köpt 2 par sommarpjuck att ha i varmare väsatnvindar. Sen åkte jag med mor till MAXI och inhandlade nudlar, soppor, pasta och annat ätbart som jag alltid har med mig på resor som dessa. De obligatoriska wasa-mackorna är icke att förglömma! Just för ögonblicket sitter jag hemma i Tins öde lägenhet och lyssnar på när fågeljäveln skränar och skruttar för full näbb. Ska snart gå ner till centrum och växla swedish kronor till nå jävla bulgariska lev. Ja eller dö kanske...vad vet jag. Hare!

Mega bega string bikini

Kategori: Livets lilla gång

 Hola compadres! Idag har jag och syster vart i Farstas tätare terasser och införskaffat diverse förnödenheter inför våra resor. Tin åker imorn till Portugal så dom får ta och se upp där nere eller uppe beroende på hur man ser på det hela. Hur som helst så lyckades jag inhandla badkläder utan att bli deppig en endaste gång även fast jag såg en del fettveck som lekte hoppa hage på min mage. Langar bilderna här nere så att ni kan föreställa er mig i all min glans. Har dock målat om kulorna på den svarta delen med rosa nagellack för bättre anpassning till resten av livets ateraljer. Köpte även ett par mjukisar åt Buppis som nu myspyser i dom och gluttar på Shrek. Me are gonna join now. Bye bye then...