lindilus.blogg.se

Extrema hatkänslor!!!

Kategori: Livets lilla gång

Apa, balle och allmänt skit, jag hatar livet!!! Vår dator e så jävla seg att man få gråa hår mellan benen, sl-sidan funkar inte just som man behöver den som mest och så är det härlig inventering i nynäshamn ikväll. Skönt att det bara tar typ 2,5 timmar att åka dit..ååååååh va mysigt det ska bli. Snart dags att åka då!!!!  

Ris och ros...eller?

Kategori: Livets lilla gång

Sådärja, klappat och klart som de brukar säga nere i bulgarien!

_

Träningen va kanske inte den roligaste vi haft då ansamlingen inte va på topp och därav inte humöret hos vissa heller. Men en fet smäll på halsen (jag tror jag brutit ett blodkärl, fniss) och en kronisk dödande styrka gjorde susen i såsen och jag hade tillome styrka kavr att fixa påskriset när jag kom hem. Dock har jag fått konkurrans av Rickards mor som oxå kraffsat ihop ett litet ris och trängt in i stugans lilla hörn. Men slår det mitt välplanerade hammarby-trubute-ris??? Njae...håller nog på mig själv this time.

_

AAaa fast nää...nu ska jag sova brallorna av mig. Hörs imorgon om alla tänder sitter rätt i käften. Pöss!

Påsktranan is on his way

Kategori: Livets lilla gång

Såhär med skägget i brevlådan kan jag ju säga att äta hårväxthormoner kanske inte va min bästa idé hittills.

_



Idag har mamma Annika, storasyster Catrin och lillasyster Linda varit på shoppingrunda. Och nu får ni för guds skull inte tro att det var kläder från trendiga butiqer som inhandlades. NEJ NEJ....vi besökte ÖB, Lidl och Maxi för att införskaffa (En av Froids favvisar) föda och diverse kraffs inför den stundande påskhelgen. Jag köpte massa användbara saker att glädja medmänniskorna med. Jag ska göra ett hammarby-ris med gult, grönt och vitt pynt. Självklart har jag de obligatoriska cp-kycklingarna som grädde på moset. Mkt nöje med att fixa påskägg vill jag lova!!! Kan det vara för att det är tranan, och inte påskharen, som kommer med påskäggen till vår familj?? XD

_


Jag och mor har även pyntat vårt egna ris här hemma. Dock med mindre framgång då riset blev jävligt lame och att vi hittade en fuktskada i golvet då vi flyttade på krukan som var i vägen för vårt desiger-ris. Ack och ve va jag skrubbade för att få bort fläcken, men nej minsann!! Den sitter där den sitter...eller ligger den?



Mkt påsk blir det såhär kring nyår, men ikväll blir det andra bullar när vi får äran att bära dräkterna på träning. Undrar om jag kmr va sötast av alla i den överdimensionerade rosetten som liknar ett par grövra känselspröt i blå nyans. Hoppas!

Gratismode

Kategori: Livets lilla gång

Nu har jag hittat nåt kul att sysselsätta mig själv med i väntan på potatisgratängen som ska fylla mitt inre som botemedel mot den rådande hungern. Jag har registrerat mig på Gratismode.se där man samlar ihop poäng som man kan byta in mot presentkort på olika trendiga butiquer. Det kostar inte ett enda öre och det är inte sådär tråkigt och jobbigt att samla poäng som på alla andra sidor av samma art. Här får man små söta poäng bara genom att man t.ex. klickar runt lite på olika hemsidor eller registrerar sig lite här och var. Underhållande tycker jag iaf. Prova du oxå:
http://www.gratismode.se/?c=52733
 
 
 
 
Kommentarer:

hej,det stämmer-Gran Ganaria
Skrivet av pia den 29 mars, 2009 kl. 21:47 #

Snöhelvete!!!!!

Kategori: Livets lilla gång

Och så var fredagen här med snöstorm och annat tillbehör.

Dagens startade i morgondimmans tidiga dis. Rickard och jag begav oss ut på tur och besökte först Tyresös vackra centrum och strosade en stund. Sen styrde vi gummidäcken mot Länna och införskaffade mobilen (som Ricky-Roo nu visar upp med nöjd fejja) en ryggborste och en läskburk. VILKA INKÖP!!!! Sen rullade vi vidare till Haninge centrum och införskaffade en del förnödenheter och imponerades av av Caszns subbanteknik med mackskärandet. Vilken kvinna! Näst sista stoppet på vår resa fick bli en titt in i hyddan för en,två eller 15 bitar att äta. Och för att avsluta en fin file´ kikade vi in på djuraffären och kollade på söta möss och pippijåglar.

Sen bar det såklart av till träning där volterna flög vilt genom Torvalla och våra baskets var nära att slå i taket. I verkliga livet kanske det va lite mindre livat än så, men man får ju se det från den ljusa sidan. Dock blev ljuset lite svagare när jag skulle bege mig hemåt. I det rådande snökaoset gick trafiken helt åt helvete nånstans söder om klenavägen och vi fick bege oss till fots ett bra tag innan det kom en buss att börna vidare på. Dessutom fick denna ta ett ex antal omvägar och samtidigt som busschaffisen kämpade loss satt en kärring några rader framför mig och skrek ut små instruktioner, frågor och klagomål. Tillslut ruttnade jag totalt och sa åt henne att: Ta och skaffa dig en egen jävla bil att åka med om det inte passar! *Arg i ögat* Hon fick sig även en utskällning av chaffisen över hela bussen vilket va otroligt tillfredställande i byxan. Väl framme i centrum missade jag precis min andra buss och fick vänta på nästa som såklart kom försent. Och som grädde på helvetesmoset fick jag göra ett härligt bussbyte i Petterboda. Nästan 2 timmar att komma hem är ju helt klart en mindre lyckad avslutning på aftonen.Ska försöka piffa upp den med lite BigBrother!

Tack för att jag fick avreagera min ilska över livets små krumsprång!
 
 
 
Kommentarer:

hahaha sa du så till kärringen på riktigt?? hahah!! 
Skrivet av Catrin den 27 mars, 2009 kl. 23:45 #
 

OM jag gjorde!!!! Blev så satans irriterad på kärringjäveln! Sa tack till chaffisen oxå för att vi fick åka med till tyresö. 
Skrivet av Linda den 28 mars, 2009 kl. 17:17 #

Snoppliv!

Kategori: Livets lilla gång

Nämen Beda i julgranen! Livet är fan inte jätteskojigt...vill ha tillbax times like Grancis, Geeklords och typ skivan. Men icke, istället sitter man hemma och gör pressbyrån-kurser om lottos snabbspel i kassan och sånt trams.

Har även försökt med vidare åtgärder för min blekhet och suttit ute i solen en timme eller så. Såg ett par snödroppar oxå och sånt kan ju alltid vara kul, men det va det inte direkt. Tråkigt alltså...ja jo men visst!

Längtar tills ikväll då jag ska äta våfflor till middag. Just nu är våfflor med grädde det enda ljuset i tunneln. Har annars varit ytterst nyttig denna vecka. Applåder till mig lixom.
 
 
Kommentarer:

Hallå! Jag har ett superbra tips till dig! Bli medlem på gratismode och få gratispresentkort från över 60 olika butiker! Bli medlem via denna länken, http://www.gratismode.se/?c=4678
 och du får 50 poäng som registreringsbonus! Gratis mode ger dig gratis shopping, det har aldrig varit enklare!
Skrivet av liesansfantasies den 25 mars, 2009 kl. 13:41 #

Åldersfilosofi

Kategori: Livets lilla gång

Sitter och surplar på den sketna blandningen med järn och c-vitamin som min mor har givit mig då hon finner min fejja alltför lik en urtvättad vante = blek och förjävla ful. Vet inte om det hjälper, men äckligt är det iaf så till den grad att facemusklerna rycker som babianer på heroin.

Fulheten i fejan kan ju oxå kanske bero på att jag börjar bli gammal och grå. Idag är det exakt 2 månader tills jag fyller 20. Detta betyder alltså 2 månader tills jag är 30 om 10 år och 2 månader tills jag utsätts för större risk att joina a-lagarna på bänken i centrum. Vilken värld vi lever i...slemmig, men mättande.

Idag va det jobb på G och det va väl samma tjaffs som vanligt. En pundare som hade allvarliga förföljelsemanier och skrek ut i luften och spillde pepsi va det enda lilla nöjet jag hade och då kanske ni förstår vilken rolighetsnivå dagen har bjudit på. Men imorn är det äntligen den dag vi alla så länge har saknat och drömt om: Våffeldagen!!!! Me like a lot!

Booooring!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

 Jag måste ringa Carina...får inte glömma det!! Snacka om hitlåt number one...

Nån annan än jag som har träningsvärk efter gårdagens matning av lib? Jomen jag tänkte väl som så att 5 myror är fler än 4 elefanter och eftersom jag inte har så mkt till liv finns de inga aktiviteter att meddela.

Har tittat på Hem till gården (snark) och nyhetsmorgon (dubbelsnark) och mer än så kan jag inte direkt säga att det är. Ser fram emot kvällens fiskpinnar och träning med så stor spänning att jag nästan ramlar av stolen. Somebody stop me!

Ett år

Kategori: Livets lilla gång

Idag är det dagen som blir igår imorgon. Idag har jag och Rickard varit tillsammans i ett år. Detta firas med att jag sitter vid datorn och Rickard ligger inne i sängen och sover. Snart är det dags för träning igen oxå. Underbar dag! XD



Jag lövar dig Pandaplutt! <3
 
 
 
 
Kommentarer:

GRATTIS ERA FÖRKORVADE GRISAR!!! 
Skrivet av Catrin den 23 mars, 2009 kl. 13:22 #

Stormvänd i mitt stjärtrum, låt mig begunga och njut!!!

Kategori: Bedas

Stormvändaningar och extremt djupa begungningar va det som gällde igår då la cheer-crew besökte Emelies kattluktande lya. Byxor och kepsar flög hejvilt över dansgolvet i takt med de fludenta tonerna av vår egenhändigt ihopknåpade singstarversion av Lisa Nillson med tillhörande bakgrundssång. Extremvackert!!! Det tyckte dock inte grannarna som rngde störningsjouren. Ytterst oförskämt mot sådana uppenbara sångtalanger anser jag.

Idag är det dock svårare att le mot livets lilla rundtur. Känns som att spyan sitter som smort i halsen och träningsvärken knådar loss på alla möjliga nivåer i kroppen. Tur att man har nåt toppenkalaskul att se fram emot ikväll då: Ny säsong av Robinson. Har lagrat upp lite Tyrkish peppar och några burkar örtsalt så att jag är riktigt redo till klockan 20.00. Man kan ju hoppas att det blir roligt.

Sug långsamt på karamellen...det blir roligare då!

Hajk i vårsolens sken (lol)

Kategori: Livets lilla gång

Gud bevare dig lilla solstråle, ut i hagen och över magen!

Idag ler solen mot Kina och övrigt finfolk. Jag och min boytoy satte på oss vandringssandalerna och lodade iväg ut i skogen på en prommis. Såg 2 högar med djuravföring och massa vatten. Snacka om spännande grejer naturen har att bjuda på...hehe.

Och när vi ändå pratar om vandringssandaler så råkade jag vandra iväg med just ett par såna ner i tunnelbanan igår efter jobbet. Glömde byta skor påväg hemåt och lubbade glatt runt på perrongen med kardborrbanden och de rosa strumporna i fria luften. SÅ jävla fuuuuuuuuuuuul, tack Gud att jag kom på det innan det fick oanade konsekvenser med livshotande effekter!!!

Snart är det åter dags för trejning. Undrar vad det är för bullar som ska bakas idag...
 
 
 
Kommentarer:


Hej ville bara tipsa om den nystartad topplista för nätets bästa länkar.Va bland de första att registrera din sajt och få fler gratis besökare.
http://simplythebest.link.se
Skrivet av Ermin den 18 mars, 2009 kl. 17:05 #
 

så där har jag oxå gjort massor me gånger.... alltså... tofflorna... 
Skrivet av Catrin den 18 mars, 2009 kl. 19:26 #

Nämen hallå i hålet!

Kategori: Cheerleading

Nämen hallå i hålet!

Dagen har passerat och jag har lyckats merförsälja 2 cola och en bulle. Jippi i strumplådan lixom! Tillsammans med kletet från grillkorv och svettluktande kunder är dagen komplett.

Just för ögonblicket sitter jag ner, på båda skinkor denna dag, och knaprar lite läkerol. Gluttar på bilder från DM som systeri lagt upp på sin angenäma bilddagbok, som vi här får ett litet smakprov ur. Prisutdelning om jag inte minns helt fel och det gör jag ju inte. Ska bli mys att träna imorn...taggad på att volta.

 




Håll hönan högt!

Livet i lådan

Kategori: Livets lilla gång

Hallå alla kolatoppar och lingonbroderier!



Är lite förvirrad på om det är träning ikväll eller icke. Har för mig att vi inte hade, men man kan fan aldrig vara säker när rummet lökar över av fukt och instängda sjukdomssvettningar. Ricky ligger som en skollad skalbagge och halvt dör i nån malaria-liknande sjukdom. Packars piten!

Annars lever livet som vanligt och morgondagen bjuder på en uppstigning runt klockan 05.00 och en mysig dag på Pressbyrån. En bulle till kaffet?
 
 
Kommentarer:

OM JAG SÄGER EN KAFFE DÅ VILL JAG VÄLL INTE HA EN BULLE ELLER????????????????????????????? OCH JAG VILL INTE HA 2 DRICKOR, SER DET UT SOM JAG HAR TVÅ MUNNAR ELLER?????????????????? VA FAN,SLUTA TJATA PÅ MIG VAROR SOM JAG INTE VILL HA!!!
Skrivet av Catrin den 17 mars, 2009 kl. 12:15 #

CHEER-DM 2009

Kategori: Cheerleading

Va gör vi? Nu kör vi!

Efter en ganska sömnlös och fnissig nattetid hos Cas med övrigt crew begav vi oss i buss till Uppsala och DM. En lång dag med fasansfulla knäckningar i Caszns rygg och förödande paljettmängder i röva. Men trots allt besvär och bestyr gick vi in och va så sjukt bäst. Det har aldrig sett så piffigt och perfekt ut... synd bara att bedömningen är lite sisådär på Sthlms-DM. Är så sjukt stolt över Dreamisarna och alla andra sötisar som tävlade idager. En 3:a blev det idag, men va gör det när vi vinner SM??? ;) Och herregud, Stig vann ju för guds skull ett påskägg på lotten han köpte. 

Här kmr lite bevis på hur bäst vi är.. lite extra ögonsnacks nu när melodifestivalen sög så hårt att vinden vände och mina brallor skar in i skåror som bara gud vet namnet på.





The best of the best, thats right!
 
 
 
 
Kommentarer:

Älskar era nya dräkter, de e superfina, love hottisarna. Vi har funderat länge på sådana hottisar med paljetter, min fråga är, håller de bra, eller släpper det mycket paljetter??
Skrivet av Emma den 06 augusti, 2009 kl. 23:13 #

Horribla kroppsstruma!

Kategori: Livets lilla gång

Här ska höra! Min mobilblev i ett par porösa timmar borttappad på en buss och har därför tillbringat natten i bussgaraget. Det måste vara mina spridda tankar på dräkten som gjorde att jag utan vidare lät min lille vän ligga kvar ensam på bussen. Dräkten är så stor och så felsydd att Christina och mor, som idag försökte styra upp det hela, gav upp utan resultat. Jag kmr alltså vara dödsgullig på DM denna lördagis. Tur att jag har min likbleka slitna feja med mörka ringar under ögonen att piffa upp outfiten med. Man kan ju iofs inte få allt..guldmedaljen kmr ju va snygg iaf.

(Grattis till Anna som fyllde 20 igår..har du vart på systemet månne?)

Kroppsstrumpa..hell yeah!

Kategori: Cheerleading

Räkblandade vitlöksbröd med svårtydande budskap mellan pizzabagare och kund?? Ja det kan vara problematiskt ibland.

Nu är jag finally hemma efter en dagis på jobbet och en sväng hos Jenci. Gluttar lite på Paradise hotel och äter halstabletter i brist på annat. Synd bara att jag blir så enormt gasig av sockerfritt..hehe!

Ikväll kmr iaf dräkterna till Svedala från USA. Detta betyder att vi imorn kmr att få se hur härligheterna klämmer över valkar och annat klämbart på kroppens ädlare delar. Ber till gudarna att man kan ha sporttopp under, annars är det jag som får köpa ett par 100 rullar med tejp. Lite nervös i näsan må jag säga. XD
 
 
Kommentarer:

du kommer se glamouros ut som ett hallon i blasvader... puss bastaste syss... 
Skrivet av syster den 10 mars, 2009 kl. 21:47 #

Trejning

Kategori: Cheerleading

Kvällens träning är över och jag kan sammanfatta det som så att man ska aldrig köra programmet efter att ha suttit 20 minuter och blivit kall!!!!!! Inte fint och sofistikerat, men det tar vi igen på DM med våran fabulösa sminkning och håruppsättning. Vet inte om jag kmr va så söt, men ena flickisen borta iaf = lindrar smärtan något.
 
Kommentarer:

Haha, jag visste inte om att de skulle gifta sig. Vart har du hört det?
Skrivet av Patrick den 08 mars, 2009 kl. 23:31 #
 

du e jotaste lilla fnaben jag nagonsin sett... helt otroligt hur skrojsig du e i fejjan... puss!!! 
Skrivet av tin den 09 mars, 2009 kl. 17:17 #

Pizzaflens?

Kategori: Livets lilla gång

Den här skiten hit och skit dit...

Kalas i lingonhålan kan det vara på fredagar, men nu är det söndag och då är det träning som gäller. Svett och nästäppor i långa kösystem och här har vi fler vantar till småbarnen. Nämen precis, ni märker ju själva att jag har mkt att skriva om. Vi säss!

Vem där?

Kategori: Livets lilla gång

Jag luktar äckligt...och så va det med den saken! Duscha frågetecken...ja varför inte.

Idag hade jag trevlans Benny-besök på jobbet och mynt flög all världens väg. Så skönt att bli av med det äckliga päckliga småskramset. ALLA betalar med mynt dessa dagar. How come?

Hur som haver sitter jag åter i min systers residens i Farsta och underhåller fågeln efter bästa förmåga. Rätt ensamt och dystert må jag säga även fast Penki gnisslar som en felmonterad torktumlare.

Men snart smäller det.. det är Vem där på G!!
 
 
 
Kommentarer:


auuuuh penky.. kan tanka mig att han berattar nabben ur led nar du e dar... hahahahahah... e du bjuden pa klackelsedagsfesten an da?????/ 
Skrivet av tin den 06 mars, 2009 kl. 09:38 #
 

auuuuh penky.. kan tanka mig att han berattar nabben ur led nar du e dar... hahahahahah... e du bjuden pa klackelsedagsfesten an da?????/ 
 

eh... e inte 12 + 1 = 13??? jag tryckte in d o dom ba.. du misslyckades med att svara pa mattefragan... hahaha cp!! 
Skrivet av tin den 06 mars, 2009 kl. 09:39 #
 

Klart jag e bjuden... jag hängde upp kolven extra fint så nu är jag hedersgäst. ;)
 Skrivet av Linda den 07 mars,
2009 kl. 17:22 #
 

hahhaha auuuh penky.. kan aldrig motsta en kolv...! 
Skrivet av catrin den 08 mars, 2009 kl. 05:57 #

Teardrop on the fire

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Jag har varit sååå duttig idag och städat mitt sketna rum. Orkade inte sopa eller sortera papper och sånt tjaffs, men vafan nu ser man ju golvet iaf och jag har en madrass i sängen. Inte för att jag kmr sova bättre för det inatt då det är BigBrother på G.

Och gissa vad jag ska göra nu??? ÅKA OCH TRÄNA!!!! Vilken surprise... Men imorn ska jag och Rickard spela Vem där, som jag vart nere och hämtat i huset. Oh yes, det kmr bli barnsligt kulinariskt. Ehee heh!
 
 
 Lite läskig video, men mucho lövli låt.
 
 
Kommentarer:

Du är söt!!! <3
Skrivet av Skinny den 04 mars, 2009 kl. 18:00 #

Idag är det idag!

Kategori: Livets lilla gång

Åter igen är min näsa demolerad av armbåge, denna gång av Idahs fagra lemmar som spretade hejvilt. Jag måste säga att jag älskar kombinationen armbåge-framtänder-näsa. Det är oerhört....smärtsamt och blodigt!

Något som oxå var oerhört smärtsamt var att efter 4 timmars sömn kliva upp och åka till Pressis. Och varför sova endast fyra när man kan få hela sex timmars sömn undrar ju alla förstås då. Och då kan jag berätta att BigBrother har börjat sändas 22.55-00.55 varje vardag och JAG KAN INTE MOTSTÅ DET!! Och igår kom ju min favvis-favvis Danne in och jag var helt enkelt tvungen att avstå från att sova. Det gäller att prioritera...livet är tufft!
 



Dock kom det in rätt roliga typer idag. Ni vet pappan i McDonalds-reklamen som skrattar och säger att happymeal inte alls är enligt tallriksmodellen? Han kom in iaf och såg extremt lustig ut. Idol-Danny struttade in och pratade spanska i mobilen. Där ser man! Och en enormt genomtänkt grabb i sina äldre år som kom in för att upplysa mig om att: Idag är det idag! Jag tyckte dock mindre om damen som fick raptus över att flingorna till nån yoghurt va söta och hon hatade minsann allt som va sött. Hon stod där och skrek ett tag innan hon rusade ut... lugna sig lite lixom!!!

Nu sitter jag hemma hos Tin, inte för att hon är här, utan för att umgås med lille Jenca som e aaaaalldeles ensam. Han knaprar just nu på en frökorv och är därför för upptagen för att bli petad på. Vi får se hur det fortskrider helt enkelt....pannbiff!
 
 
Kommentarer:

tittar in:)
Skrivet av bettan den 03 mars, 2009 kl. 18:22 #

Mord i Emmaljunga?

Kategori: Livets lilla gång

Jahapp, nu sitter man hemma i Svedala och blir småblå om bollarna medan syster är nere i Serbien och dansar soldans och dricker drink. Detta innebär att jag ska åka till Farsta imorn efter jobbet och ta hand om det lilla fågelskrället som sitter ensam i lägenheten och deppar. Oh jävlar va jag ska gosa med lillnäbben!

För övrigt känner jag att det är ett JÄVLA tjat om denna förlovning mellan whats their faces. Orka att aftonbladet och expressen i en veckas tid enbart har bestått av detta meningslösa trams. Att Lill-Nils från Emmaljunga blir skjuten i pannloben av ett fembent monster med snabel kan vi väl strunta i den här veckan för att ge plats åt diverse 75-sidiga extranummer om hur det gick till när ringen skulle putsas och hur kungen snöt sig bara minuterna innan Victoria sa ja till sin drömprins. Nä kyss mig nånstans!

Ikväll blir det träning igen, 4:e dagen i rad, och jag måste medge att det känns lite krampaktigt både i armar och näsvingar. Bara 2 veckor kvar till DM nu och man känner lite smärre svallningar av illamående vid tanken. Tur att vi alla går på hälsokur så att vi är pigga och krya när den stora dagen kommer. :D