lindilus.blogg.se

Cheerleading SM 09 Nyköping.

Kategori: Cheerleading

Jahapp!

Igår tävlade vi då SM, på det program som vi i månader (år?) har tränat på nästan varenda jävla dag. Dagen började mystifikt med att BedaBoys tagit fel på ankomstiden till bussen. Glatt fnissandes i tron att vi skulle släntra in sist av alla, som vanligt, kom vi bland de första och fick stå i den kalla vårmorgonen i en halvtimme.

-

Sist ut av alla lag va vi och dagen bestod mest av att värma upp med typ en timmes mellanrum. Lite segt kanske, men vi fick iaf gå upp och glutta på JuniorA när de körde. Så jävla vackert att lilla tåren kröp fram i ögonvrån. Grattis till bronset små smultron!

-

Kan ju tyvärr inte säga samma sak om oss då vi misslyckades ganska totalitärt. Vårt program såg ungefär lika inbjudande ut som Stenbackas mungpor och alla som har varit i kontakt med henne vet att de inte är de minsta mysiga. Sjukt äckelpäckel att vi cp:ar till det och inte visar vad vi faktiskt kan. Vi vet att vi är dunderhonungsbra, men vi ville att alla andra skulle se det oxå. Min stillastående flickis va dock över förväntan och jag hade tillome stäm efter...börjar fundera på om jag råkat dopa mig eller nåt. Måste va alla smygfisar av vårt bajsnödiga lag som fått flickishormonerna att gå igång rejält. Rymde hemmåt med näsblod i vänster näsborre (why??) och en demolerad högerarmbåge. Heja heja alla andra HCE-lag som står på mattan idag och imorn!!!
 
 
 
Kommentarer:


Huvudsaken att ni försökte ;) 
Skrivet av MFC den 24 maj, 2009 kl. 01:10 #
 

mfc? hur hittade de hit :D? men du och jag var schnygga iaf ;)
Skrivet av cas den 24 maj, 2009 kl. 22:34 #

Vi är alltid extra krydda
Skrivet av Linda den 25 maj, 2009 kl. 16:31 #

Kommentarer


Kommentera inlägget här: