lindilus.blogg.se

Ruffs ruffs i butiken

Kategori: Livets lilla gång

Ta på korven!! XD

Efter en fet sallad är det åter dags att gå hungrig hela veckan. Längtar till julmaten mer än någonsin...ska trycka i mig gräddost och ägghalvor så jag går upp allt jag gått ner igen. Låter som min style japp!!! För övrigt så ska jag smygpynta i affären idag hade jag tänkt. Benny uppskattar ju inte direkt krims krams, men några små julesaker MÅSTE det ju ändå få finnas...eller? Jaja, I do as I like!

Julklapps-premiär

Kategori: Livets lilla gång

Wihooo! Årets första julklapp är inköpt och adventsljuset har blivit tänt. Tänkte köpa låtsassnö på sprayburk med tanke på bristen av julstämning ute i naturen. Men jag sket i det och köpte en sallad istället. Har gått ner 2 kg den här veckan så jag unnade mig det. *Klapp på axeln* Kollar på REA nu där små barn undersäker hur bra olika bindor är genom att hälla blod på och ställa tunga böcker på dom för att se vilka som läcker. Skojar dom med mig??? Asså euuu...fett ofräscht att se små barn hålla på med sån skit!!!! Nej usch!! 

Glee-glutt

Kategori: Livets lilla gång

Nu har jag då finally börjat glutta in serien Glee och...jag gillar den såklart som den nerrrrd jag är. Sitter och gluttar medans jag väntar på att min bäste herre ska vakna upp ur sin dagliga koma så att vi kan hitta på nåt rowligt. Typ kasta kottar på varandra eller hoppa i vattenpölar med bara strumpor på fotsingarna. Eeeehh...eller så sitter jag kvar här och kollar på Glee. Hungrig som en kastanj utan skal är jag iaf...jobbigt det där!!

Ihoppackning påbörjad

Kategori: Livets lilla gång

My f-ing God va mycket skit jag samlat på mig....och mkt av skiten kan jag lixom inte slänga. Det går inte!!! Hittade massa gamla dagböcker där det t.ex. står att jag va värsta fanet av det där programmet Farmen och att jag va lite betuttad i min slöjdlärare när jag va liten. Hysteriskt roligt att läsa allt gammalt liv. Sen hittade jag sjukligt mkt vykort och brev från Stina...kniper till i hjärtat när jag tänker på hur dålig jag e på att höra av mig till henne. En jävligt fin gammal vän är vad det är. Dock va det inte lika fint när pappsen fick rusa hit och rädda mig från flertalet spindlar som bosatt sig under min säng. En av de små krälande krypen e nu tyvärr på andra sidan och de andra ligger i damsugaren. :D Hahahaha, hittade oxå en låda full med tändare och tändsticksaskar som jag samlat på. Den slängde jag....INTE!!! Hur ska detta gå??
 
 
Kommentarer:

åh, jag som gick o samlade olika tändsticksaskar till dig back in the days!
Skrivet av catrin den 29 november, 2009 kl. 13:35 #

"Svävaren"

Kategori: Livets lilla gång

Hej omvärlden!

Sänder ett litet livstecken inifrån mitt för tillfället halvt städade rum. *Klapp på axeln* Har packat ner massor av saker i flyttlådor i takt till McFly´s melodiska läten. Mor och far har lämnat byggnaden för att hämta några pinaler nånstans i världsaltet, Ricky är på julbord och jag...sitter här. Men hur tråkigt man än har så kan det inte vara värre än hur "Svävaren" har det. Det är en pojke som kommit in 3 dagar i rad nu, som har uppenbara grava psykiska problem. Han lixom svävar fram lite smått hysteriskt, iklädd svarta solglasögon, nerhukad så att ryggen fått puckel och ständigt gluttandes med hysterisk blick runt omkring sig. Han slänger snabbt ifån sig pengarna när han köper sina flarror och backar undan helt jätterädd när man försöker ge honom växeln. JAG GILLAR HONOM!! Det kan inte vara lätt att vara han....stackars!

Opium & diverse smärtor i hålan

Kategori: Livets lilla gång

Men alltså det här med att vara nyttig går ju riktigt bra förutom att jag e hungrig och sugen hela dagarna. Har gått i alla trappor (istället för att ta den rullande varianten) hela veckan och idag kom jag på att om jag gör benböj medans jag plockar upp frukten och small shops på morgonen blir det asbra smygträning. Avsaknaden av vänner som oxå älskar att trycka i sig fett kanske är bra för min kroppshydda?? Kan det va så att Caskinny har dåligt "ätar-inflytande" på mig? Nej nej du..snarare tvärt om! Jag älskar alla era flytningar flickor..både dom som kommer in och dom som åker ut. Blev det för mycket nu...?...eh ja, över till annat.

*

Känner en smärre smärta i höger halshåla och det är ju aldrig bra. Skulle inte förvåna mig om det är följden av min överkonsumtion av läkerol. Och för alla som undrar: Jo jag är gurglig i magen all the time so watch your nose!! Det gjorde dock inte mor och syster yster utan dom kom och hälsade på mig på jobbet idag. Jag blev mycket nöjd i plytet och så fick jag ju ge min thailand-present till Tin oxå. Rökelser med doft (?) av opium och en prydnadsuggla. Undrar vad som händer när man tänder igång opium-rökelsen. We can only wait and see...

"Hej, gift dig med mig nu"

Kategori: Livets lilla gång

Igår gluttade jag då på den efterlängtade New Moon liggande i sängen med massa läkerol i käften. Inte närmelsevis lika bra som första filmen såklart, men ändå så att ögonen flödade över av "Hej, gift dig med mig nu - scener". Iofs gillade jag inte direkt första filmen förrän jag sett den ett par gånger eller 5.

*

Nu letar pappa hejvilt efter ett kasettband (oldie yes), vilket innebär att hela huset håller att på att slitas sönder. Vild desperation må jag säga. Själv tar jag det bananas i sängen (som vanligt i dessa tider) då jag gjorde illa ryggen idag på jobbet genom att lyfta en låda som en jävla mongobabian. Mor har föreslagit tigerbalsam, men jag får kväljningar av att smeta på mig massa sånt guck och särskilt zon gel. Nej hej kom och hjälp mig...då har jag hellre ont.

Leverpastejs-skandal

Kategori: Livets lilla gång

50 olika förpackningar med leverpastej på ICA Maxi....Alltså ta i lite mer om det går lixom. Behövs det verkligen så mkt urval av lever pastej. Det är en pastej gjord av lever....hur different kan det bli bara för att locket är rött på den ena burken. Skandal!! Som tur är köpte jag 2 reflexer för att lätta upp stämningen. 1 fotboll till Ricky och ett spöke till mig. Så nu blir jag förhoppningsvis icke påkörd bakifrån av en lastbil. Framifrån går bra... 

Hundvakt

Kategori: Livets lilla gång

Well hello you! Idag är det tisdagsmys eftersom jag är ledig. Mor har precis gett sig av mot de centralare delarna av kommunen för att införskaffa familjens föda. Detta faktum gör att det är jag som får hundvakta Kulan, som för tillfället ligger i hallen och surar då hon är rädd för att tuggummit jag tuggar på ska blåsas till en bubbla och spricka i ett obehagligt ljud. (På allvar ja) Får väl spotta ut gummibiten och gå ut och kasta en pinne, ett äpple eller vad det nu är man brukar kasta. 

Allergisk mot renlighet?

Kategori: Livets lilla gång

Det kliar som en liten tomte över hela kroppen...för att jag har duschat. Hmmm...har jag blivit allergiskt mot att vara ren månne?? Hur som helst kan det vara för att torrheten är som en lite klaustrofobiskt kräfta på kroppen efter att ha badat och solat i 2 veckor. Man kan ju hoppas att problemen inte blir värre och jag får lukta fisk och möglig strumpa resten av livet. SVAMMEL!!!

*

Idag är det återgång till jobbet för min bäste herre och ångesten verkade iaf inte alltför stor...och det är ju superintressant för alla, men nämner det iaf. Det e ju iaf jag som bestämmer här lixom. Men hörni..nu ska jag iväg och tjäna kosingar och äntligen träffa finaste arbetarkamratisen Aurora. Kul jul i stugan....har en after eight-ask att slå in oxå.

Lonely

Kategori: Livets lilla gång

Känslan av ensamhet i livet är som allra störst efter 9 timmars söndag på pressbyrån....eller efter ett fredags stängningspass när man strosar hem i all ensamhet och ser alla piffade vänner som ska ut och partaja. Rickard sitter för tillfället och leker med sin laserpekare (skulle kunna misstolkas) och tittar på Hem till Midgård och icke att förglömma att nya Football manager 2010 är inköpt...vilket innebär mycket spelande i stugan. Själv sitter jag och tänker på hur mycket jag tycker om hockeypulver samtidigt som jag försöker ladda ner New Moon. Måste verkligen se den snarast...abstinensen är större än arean av mina lår och den är stor ska ni veta. Imorn ska jag bli nyttig igen så det blir väl en promenad eller 5 och kanske tillome en morot och liten vatten. Låter kul...



*

Saknar er barn!
 
 
 
Kommentarer:

du får alltid hänga me syrran om du vill.. puss! 
Skrivet av cattis den 24 november, 2009 kl. 23:09 #

Trippelmys

Kategori: Livets lilla gång

Trippelmys råder i stugans alla hörn när Charlie-barn är på besök. Vi halsar hockeypulver och pressbyrånmackor. Jag har kommit underfund med att jag vill börja kolla på serien Glee. Vi kan ju hoppas att jag lyckas!!

Blablabla

Kategori: Livets lilla gång

Första dagen på jobbet va onekligen spännande med massa tekniker och telefonsamtal. Kassasystemet håller på att gå under och alla julgrejor är redan i full försäljning. Extra spännande när Benny är lurvig i frillan. Och det är alltid lika mysigt att åka buss när man kommer hem från utlandet...sitta och mysemysa i bussen, japp! Och nu kollar jag på svensk TV...det är grejor det.



Bjussar på lite bilder från Thailand:
 

Vad händer?

Kategori: Livets lilla gång

 Här vaknar jag upp 1 timme för tidigt. Vad händer lixom.. vem vaknar av sig själv kl. 4 och är aspigg??? Är för att jag längtar så oerhört mkt till jobbet kanske. Nehepp...jag får väl gå och göra mig anständig i fejjan och äta en macka eller 5 innan jag beger mig. Pussigull!

Trött som en kolaböna

Kategori: Resa

Hemma igen efter världens längsta resa hem. Natten/morgonen börjar med att Ricky är aspackad efter en tur nere i baren. Jag får tvångs-klä-på honom kläderna och packa alla hans saker. Ett under att grabben kom på planet med den spritdoften omkring sig. Men med en hel del kräckel och en stor croissant till frulle ordnade det hela upp sig och vi överlevde resan utan någon tsunami eller flygkrasch. Rickard fick såklart en maginfektion under semestern och fick tillkalla doktor Wattana som klämde och pillade lite för att sedan skriva ut 3 påsar mystiska piller...som verkar funka. För övrigt kan jag nämna att en del av höjdpunkterna va att snorkla vid korallrevet och se CLOWNFISKAR!!!!!, att bada i "monsunregnet", ballekorven, nattmarknaden som vi knappt överlevde pga all svettning och såklart va det super special awesome att vi lyckades träffa Skinny, Cas och Froid över några nudlar. Wiiiii, fast nu saknar jag er nästan mer....skumt! Men dagen har satt sina spår (precis som frukostbuffén i mina valkar) så nu ska jag ta och sussa en snabbis. För imorn är det back to reality = jobba!

Bye bye thai

Kategori: Resa

Long time no see har ser jag, men vad gor man inte nar vattenbufflar och poolbaren vantar. Ikvall ar dock den sista har i thailandet och rickard har precis firat med att prutat till sig en polotroja och ska nu ga och kopa en planbok...han kor hart den grabben. Sjalv tar jag det lugnt i lobbyn, som ar en av de fa platser som inte far min alltfor svettiga kroppshydda att ga under i varmen. Imorn ar det upp och hoppa tidigt i nattmossan for att flyga den 11 timmar langa resan home to you people. Vi hores da!

Thailand!!!!

Kategori: Resa

Snart snart snart åker vi.... sitter i soffan och väntar på att min prins och hans far ska komma och hämta mig. Är sjukligt redo med korsordstidningar och 4-i-rad-spel. Vid 3 nånting lyfter planet och 11 timmar ska spenderas i flygplan. Är lite rädd att jag ska störta och dö eller hamna mitt i en tsunami, men det tänker vi inte på nu. Men hejdå alla småpluttar här hemma så ses vi när jag kmr hem (fett brun ja). Thailand here we come!!!

Pirr i piraten

Kategori: Livets lilla gång

Sista dagen på jobbet är avklarad och det börjar fan pirra lite i piraten nu. Vid ungefär kl. 12 imorn kliver jag ut genom dörren och beger mig till Arlanda. Men nu fryser mina nipples till is så jag ska sova..om det går. Godnatt i Svea rike!!!

Hej!

Kategori: Livets lilla gång

Har precis matat mina fiskar och klappat lite på mina kossor så nu är båda jag och dom redo att möta denna sista dag i Svea rike. Iofs åker vi mitt på dagen imorn, men alla förstår principerna!! Ska snart bege mig ner mot bussen och rulla in till jobbet en sista kväll innan bikinin och solkrämen krattas på kroppen. Är fortfarande aningens förkyld, men bölderna runt armhålorna och näsan e borta nu iaf. Eeeeh...ja fast nej! 

Bearnaise-monstret

Kategori: Livets lilla gång

Jaha, då va man ensam igen tack vare fucking fotbollsmatch som e si och så viktigt och bla bla bla. Men det är ju iaf sista matchen i allsvenskan så hurra för det. Dessutom har jag ätit upp Rickards chips så jag är inte heller helt oskyldig. Wooopsi.. men det va faktiskt de nya chipsen med bearnaise-smak så jag va ju tvungen att smaka..halva påsen.

*

Hur som helst är det bara segsöndag och måndagsjobb kvar tills jag och min bäste herre beger oss till Thailand. 2 veckor lär ju räcka för att bli brun som en extramörk hundskit??!! Väskan står iaf packad och jag vet tillome vad passet ligger nånstans. Fett planerad är jag och bara därför ska jag fira med lite Girls Of The Playboy Mansion - marathon. Jippi!!!