lindilus.blogg.se

Tänt va det här...

Kategori: Livets lilla gång

Pumpan blev helt awesome och pryder nu tomten där hemma till allas stora glädje.. eller mest till min glädje kanske.

*

Är nu just hemkommen från kyrkorgården där jag och min bäste herre tog en liten prommis och tände ljus. Jag tände ett för mormor och ett för farmor... Det var superduperfint överallt, men lite sorgligt är det på tyresö kyrkogård för där är alla gravar så nya och så många unga människor. Vackert för ögonlocken va det iaf...
 

Pumpa & äppelkakis

Kategori: Livets lilla gång

Efter en natt med oräkneligt antal papperstussar intryckta i näsborrarna är jag redo för att möta dagen och börja skära i min alldeles egna pumpa, som jag införskaffat på konsum för 17.50. Orange och fin som en stor morot med påssjukan är den. Och om jag känner mig tillräckligt uppfriskad senare under dagen ska jag svischa iväg som en borttappad vante och tända ett ljus till farmor <3 på Skogskyrkogården. Mamma har tillome lovat att baka sin famous äppelkaka till mig även fast jag är fet. Det börjar ordna upp sig...eller?  

Baconfeber

Kategori: Livets lilla gång

Det borde vara förbjudet att vara sjuk 3 dagar innan man ska åka på semester. Tack Gud för din godhet...skicka lite extra svält till Afrika när nu ändå håller på. 
 
 
Kommentarer:

Jag har också baconfebern i högsta grad :O 
Skrivet av jennifer den 30 oktober, 2009 kl. 23:12 #

Senilsnöre nästa...

Kategori: Livets lilla gång

Jag e sjuk som en sönderdrucken alkis... näsan tar kål på me, myself and I. Busskortet är dock upphittat, som de flesta kanske redan visste skulle hända när det e mig vi pratar om. Senilsnöre nästa!!!

*

Årets första lussebulle och julmust är inmundigad...iofs va det en lightmust, men de e ju sak samma. Man ska börja tidigt sa haren och trampade snett på en kotte. Utöver detta har jag dessutom köpte en pumpa att fixa till halloween och även växlat mina svenska spenor till thai-valuta. Många kosingar blev det..och när ändå va igång köpte jag ett par vantar eftersom de förra mkt mystiskt trasades samman. Hare bra och heeeej!

Jag är säääääämst!!!

Kategori: Livets lilla gång

Horbarns döttrar och 5 penisar i rad!!! JAG HAR TAPPAT MITT BUSSKORT!!! Jag blir så ledsen på mig själv...2 månader kvar hade jag på det..2 MÅNADER!!!! Hoppas hoppas att det på nåt vis ramlat ur fickan hemma hos Rickard. Nåt som däremot inte finns hemma hos Rickard är min laddarjävel till telefonen. Och inte hemma hos mig heller...så den är oxå tappad. Kuuuuuuuuuul....kanske att jag tappat den hemma hos Jenniför. Har ett svagt minne av att den låg i en systemetpåse och sista gången jag svängde en sådan i mina nävar va just hos dig Jenniför. Tappade ju min ena sko där oxå så det är ju inte helt omöjligt. Fan va jag är sämst... Så nu går det icke att nå mig på el mobilo.

*

Fast nu hittade min mamma laddaren inne i datarummet på en stol så att jag kan ju gå och skämmas i en buske. Aja, suck och stön!!! Busskortet är iaf fortf borta...
 
 
Kommentarer:

Askungens sko ligger här.. trygg också ska du veta.. =)
Skrivet av BedaJ den 29 oktober, 2009 kl. 13:18 #

Naken, exposed och rädd...

Kategori: Livets lilla gång

"Utan min mobil känner jag mig bar, naken, exposed och rädd." Och nu är det så att laddaren ligger hemma hos Ricky och där är såklart inte jag och min mobil, som behöver laddas pronto. Den har totaltdött och ger inte ifrån sig ett enda sign of life. Vem ska nu väcka mig imorgon?? Har 3 dagar öppning i rad att se fram emot så jag får väl gå och dunka huvvet i kudden. Ont i halsen som en liten mört har jag oxå. Säkert är det baconfebern som tagit min kropp i sitt våld just precis innan resan. Livet är inte lätt när man heter Göran och bor på landsbygden. Äh vafan...hej!

What to do?

Kategori: Livets lilla gång

Asså jag är så sjukt dålig på att vara ledig. Det är ju lixom awesome att vara ledig varje tisdag, men jag får bara panikångest i höger näsborre av att sitta typ ute i vardagsrummet hela dagen och mata en fisk på facebook var tredje timme eller nåt. Försökte piffa upp ledigheten med att slänga massa gamla kläder som låg och skräpade i ett skåp, men det va inte heller så kul. Om inte Cas och Skinky mirakulöst skulle befinna sig i Svedala nästa tisdag så ska jag fan göra nåt meningsfullt av den dagen. Kanske rensa i lådorna under sängen eller....sitta ute i vardagsrummet och mata en fisk på facebook var tredje timme.

 
Take care!
 
 
 
Kommentarer:

hallå. du åker faktiskt nästa tisdag..!! 
Skrivet av catrin den 27 oktober, 2009 kl. 17:06 #

Vagina slajms

Kategori: Livets lilla gång

Hahahaha, jag avlider av garv!! Frust X 15 och upphöjt till 3 lixom. En tjej kom just in och ville köpa ett paket Vagina Slajms (engelskt uttal). Men asså...stackars tjej om inte hennes kompisar säger åt henne. Dessutom har han spm gör de hårda plastfickorna till SL-korten varit här och gett mig och Aui en varsin plastficka med roliga färger. Jag fick det han hade sitt körkort i...mystisk men samtidigt mysig människa.

*
Just för tillfället (förutom att jobba då ofc) trycker jag i mig läkerol i hopp om att bota mitt akuta sockerberoende. Synd bara att man blir så gasig i magen. Jag kommer säkert vara som en felmonterad dammsugare hela kvällen.Men jaja...back to work!

Congrats!!

Kategori: Bedas

Gårdagens partaj hos Jenniför med tillhörande familj va onekligen en trevlig sammankomst. Alla Sveaboende Beads va på plats, likaså Emelie och hennes skoter. Och när cheesecaken och schläden sparkades igång samtidigt som singstar va kvällen komplett. Grattis Jenniför som fyller 20 idag. 

Blåstuggummi

Kategori: Livets lilla gång

Blåstuggummi är helt klart den bästa sortens tuggummi!!!

Piff och puss

Kategori: Livets lilla gång

Nu har jag piffat och puffat mig så det står härliga till. Sopsäcken är påsmetad och örhängerna gjorda av torkade rädisor dinglar på sin rätta plats. Ska guppa iväg hem till Jenniför och fira hennes 20-årsålder som infinner sig imorn. Jag har fixat ett liten nödpresent som jag hoppas ska passa, men det ÄR ju faktiskt tanken som räknas. Tar med mig kameran för ovanlighetens skull så det kanske bjuds på nåt här senare. Men man ska inte lova för mkt för då kan man fastna med ballarna i brevlådan. Ha en underskön afton all medmänniskor!

Sally & Chichi

Kategori: Djur

Hia hia...nu har även jag ett litet akvarium på fejsboken. 2 små firrar som heter Sally & Chichi och en liten kräfta som heter Conrad. Mysigt att peta på glaset så att de simmar iväg i panik. Mohahahaha! Godnatt...

Kattspya & möglande mandel <3

Kategori: Livets lilla gång

Och så va man hemma igen från diverse gnällkärringar utan liv, SL-tekniker med öronsnäcka lika stor som ett knäckebröd och fulla människor som vill låna toaletten. Hell no!, säger jag och moppar ut dom ur butiken tillsammans med dagens croissantsmulor. Måste tillägga att jag fick aningens klump i magtrakten när ett flickebarn kom in och luktade EXAKT som Skinny. Precis precis likadant...kattspya och möglande mandel...mmmm!

Pengarna flödar fritt

Kategori: Livets lilla gång

Yiiiihah! Finally har jag tagit mod till mig och ringt till Nordea för att löse the krångel och tjaffs. Så nu flödar pengarna fritt mellan mina konton lagom till att lönen damp ner i brevlådan. Japp! Och snart bär det av mot fredagsmys på Prellebyrån. Vill vill vill inte äta mer godis och skit då jag numera har en aningens större kroppshydda än vad jag finner okej för mitt eget välmående, men JAG KAN INTE SLUTA!!! Help me...

Lägenhet numero dos

Kategori: Livets lilla gång

Juste juste...glömde säga att idag skrev Aurora på kontraktet på lägenheten. Det e lilla hon värd....åka till ICA Maxi och storhandla jaaaa. =D Tori Kelly in the lurar...mihiiiii!!!
 
 

Fel på stjälken?

Kategori: Livets lilla gång

- Stjälken har inte fungerat som den ska på 4 år...

Ja, så kan man uttrycka sig om man är impotent...eller som i detta fall när man har nåt krångel med benet.

*

Mina fötter är finare ikväll än va de varit på flera år...plus att jag läser om Twilight-böckerna ännu en gång. Det är nåt som känns ganska bra mitt i allt det dåliga and I like it!!!

Celebert besök bland goodie-bagsen

Kategori: Livets lilla gång

Träningsvärk i de övre lemmarna då jag och Buppis pumpade musklerna i deras "hemmagym" igår kväll. Kan konstatera att en hel del av min en gång så biffiga kropp har hamnat lite efter i utvecklingen och jag känner mig svag som en sparv. Efter träningen bastade vi...dock utan att slå varandra med björkris. Det tycker jag vi med glädje kan lämna över till vårt grannfolk.

*

Idag har det vart paketinslagning och "goodie-bags-fixning" hela dagen lång på jobbet. Med Chichi2 vid min sida klarar jag tillome av den starkaste urindoft från uteliggare utan den minstaste rynkan på näsryggen...eller? Och när Grevens ch. KULOR kommer infarande då är det fäääszt hela veckan!!! Till råga på all lyx och extravaganzzza stegade Björn Kjellman in och införskaffat en remsa om jag inte såg fel. Han är ju bara alltför vacker, mestadels för att han spelade Pelle Svanslös i den där uuhuunderbara julkalendern. They didn't name me Geeklord for nothin'!!!
 

Han som spelade Måns har oxå vart inne & handlat. Vilket jobb man har!!

Arbetsmoralen på topp

Kategori: Livets lilla gång

Har varit sjukligt produktiv på jobbet idag.. nästan som om jag gick på droger. Precis som dig Tin...din stornarkoman!! (OH HERRE!!) Helt på eget initiativ printade (<------ japp, fint ord) jag ut planogrammet över chokladhyllorna och fixade allt efter älskade HK's direktiv. Känns så meningsfullt att slänga bort typ massa spenor (Auroras ord för kronor) för att nån "högre stående" bestämt att göra om. Men hos oss kör vi goodiebags som heter duga så alla som vill ha en mumsig tuggumi/choklad-bag för 25 spenor kan komma ner till Pressbyrån Mariatorget och inhandla diverse skit i påse. Jaja, klapp på axeln till mig iaf för min oklanderliga arbetsmoral. Eeeeeeeh...godnatt!
 
 
Kommentarer:

du skrev väl för guds skull ord i påsen?? 
Skrivet av Catrin den 20 oktober, 2009 kl. 11:36 #

4 i rad

Kategori: Livets lilla gång

4 i rad! Har köpt ett sånt i miniatyr idag för 39 kronor på ÖB. Tänkte att jag och Ricky kunde spela det på planet som 2 små nyfödda 7-åringar. Innan detta inköp var vi och kollade på soffor och vi hittade flera stycken som kändes rätt för både öga och rumpa. Splendid!!! Har inte mycket mer att rapportera förutom att min kropp är som en stor överjäst bulldeg. Add some kanel och grädda i ett par grader så är jag färdigt att serveras.
 
 
Kommentarer:

inandning i påsen hjälper fan mot allt... man blir helt borta, tillome kunderna kan verka lite gull när man tagit ett fett jävla andetag i påsjäveln. 
Skrivet av Catrin den 19 oktober, 2009 kl. 12:37 #

Leopardmönstrad tändare

Kategori: Livets lilla gång

Tja!
Gårkvällen i Bagis bjöds på en hel del Elli, bajs och knaprig lasagne. PT hade en enorm inverkan på samtalets karaktär och chokladrosorna flödade. Mysigt att träffa de gamla rävarna och med en liten kines i bakluckan går det inte att få en bättre hemresa. Tack för skjutsen Helena! Fick en liten beklämmande känsla i hjärttrakten dock när Cassandras gamla leopardmönstrade tändare grävdes fram från ett hörn. Sniffa och klappa frågetecken...ja!!!

*

Idag har det vart en ovanligt trevlig dag. Först hjälpte jag Marcus och Homis med ett litet festfixar-.problem. Sen fortsatte jag och världens vackraste Ricky till IKEA och köpte mina favoritlampor, 2 svarta handdukar och grytunderlägg till mamma eftersom hon aldrig hittar några hemma. Nu e jag mätt i fejan av kinamaten jag tryckt i mig och top model är på TV...livet är vackert ibland!!
 
 
Kommentarer:

låt mig gissa?? var det skamsen kines??? 
Skrivet av Catrin den 19 oktober, 2009 kl. 15:07 #
 
 

Blivande bästa grannar??

Kategori: Livets lilla gång

Heeeeeeeeej finfolket!

Jag e lycklig som en liiiten liiten gråsparv idag. För Aurora kommer antagligen att få en lägenhet som ligger precis precis dit jag ska flytta och det är lixom samma datum och allt. Då kan ju vi åka till MAXI och storhandla tillsammans och bli såna där chica husmödrar som i Desperate Housewives...nja eller, ni förstår vad jag menar. Vi stod och skuttade som 2 nyfödda bambuskott i butiken idag, där det för övrigt va riktigt fint och trevligt när jag kom dit imorse. Bra jobbat Cross!! :D

*

Ikväll ska jag till de gamla barndomstrakterna i Bagarmossen och fira världens finaste (och kanske enda) Kvikmor. Ska ha min nya blåa klännning, som matchar oemotståndilgt bra till systemetpåsen. Så här ska det duschas och målas naglar...kanske till och med ska festa till det så pass att jag borstar håret oxå??? Det va ju ändå ett par veckor sen. :P

Nya vantar!

Kategori: Livets lilla gång

Vuxenpoäng nummer 2 till mig!! (ICA-kortet va nummer 1) Jag har nu på kvällen vart i centrum och köpt mig ett par vantar lagom till höstens första attacker. Rosa och gulliga tumvantar med en fin miniliten rosett på...fick 20% rabatt oxå vilket alltid sitter lite extra fint i fingrarna. Passade på att ta en sväng förbi systemet oxå för att förbereda mig rejält inför firandet av Kvikmors 20-årsbjudning imorn. Är mäkta spänd på den frodiga lasagnen hon har lovat att bjuda på. Nu ska jag umgås en aning med min kära make Ricky The hunking Roo. Godnatt alla småtomtar!

Lindas Deluxe

Kategori: Livets lilla gång

Nu har jag värsta grejen att berätta här. Fram med papper och penna nu för faan för detta ska dokumenteras. Idag på jobbet kände jag för lite varm choklad, då jag tycker kaffe smakar som jäst kattpink, och ville spejsa till det lite extra. Det e ju iaf bara torsdag en dag i veckan. Och då kom jag på det... receptet för min nya "Pressbyrån Lindas Deluxe" - choklad. Lite fiiinare och lite godare.

Do like this:

- Ta lite (jättemycket) extra oboypulver i en stor mugg.

- Häll på kall mjölk så att inte tungan bränns ihop till ett litet russin.

- Tryck i massiva mängder skummad mjölk från lattemaskinen

- Avsluta med att hälla i den varma chokladen från den andra maskinen.

Alla ni som har tillgång till detta eller bor i en Pressbyrånbutik, som jag, måste prova. Det smakar.....JÄTTEGOTT!! Öronen fladdrar som svenska flaggan på Victorias namnsdag, födelsedag och förlovningsdag. Den du!!

*

För övrigt tycker mamma att jag börjar bli sådär läskigt jävla blek nu, som förra vintern när alla tyckte att jag va ovanligt ful och sjukligt risig. Så därför tvingade hon mig ut i det bländande höstvädret med förslaget att jag skulle hjälpa pappa med vinterdäcken. Aaa fast nej!!, tänkte jag och samlade ihop nerdunsade kastanjer i en stor hög istället. Sen tog jag en alldeles särskilt söt kastanj och planterade den i en kruka som nu står och ser fin ut i vardagsrummet. Hoppas det blir en fin liten planta som jag kan vattna och ha som bästa vän. Min avokado-växt som blev så lång och fin slängde ju mamma ut "av misstag". Är inte säker på att min hjärtesorg har gått över riktigt än.

Over and out!

Finns det vaccin mot saknad?

Kategori: Livets lilla gång

Nu ringde min bäste herre och meddelade att han hade akut-vaccinerat sig på nån drop in nånstans söder om öster. Jag har dock 2 sprutor kvar och det känns ju mindre kul i alla artärer. Hoppas hoppas jag träffar er mina bästaste, snyggaste och geekigaste geeklords i thailandet för jag saknar er så att tårna på vänsterfoten snart växer ihop. Hoppas varje dag att ni ska tröttna på solen och längta efter att få se lite fallande löv och snö (som faktiskt redan vart här). - "Står det rec??" .... -"Jaah!!" =´(
 
 
 
Kommentarer:

We miss u finaste geeklord! och JA vi kommer ses i thailandet, annars kommer jag dra en nattis och kissa skinny i ogat. haha oja
bli blek!
Skrivet av caskinny den 16 oktober, 2009 kl. 13:58 #
 

Dagisfröken..det nya "It-jobbet"?

Kategori: Livets lilla gång

- Hur gammal är du?

- 20!

- Du vill inte studera och bli någonting i livet?

- Just nu trivs jag här.

- Jamen jag ser i ditt ansikte att du är väldigt bra med barn. Dagisfröken är grejen för dig.

WHAT!!!??? Asså för det första gillar jag inte barn särskilt mkt och för det andra har man väl inte lyckats och gjort något med sitt liv bara för att man jobbar på dagis??!? Hahaha, skumma människor det finns. Ett annat exempel är ju folk som klappar på en som dom absolut inte känner. DO NOOOOOT!! Ville typ duscha i 16,25 minuter och äta tvål i 5 dagar. Man tar inte på folk om man inte har nån slags Geeklords/Bedas-relation till varandra. Borde vara lag på det!!

Dagisfröken..det nya "It-jobbet"?

Kategori: Livets lilla gång

- Hur gammal är du?

- 20!

- Du vill inte studera och bli någonting i livet?

- Just nu trivs jag här.

- Jamen jag ser i ditt ansikte att du är väldigt bra med barn. Dagisfröken är grejen för dig.

WHAT!!!??? Asså för det första gillar jag inte barn särskilt mkt och för det andra har man väl inte lyckats och gjort något med sitt liv bara för att man jobbar på dagis??!? Hahaha, skumma människor det finns. Ett annat exempel är ju folk som klappar på en som dom absolut inte känner. DO NOOOOOT!! Ville typ duscha i 16,25 minuter och äta tvål i 5 dagar. Man tar inte på folk om man inte har nån slags Geeklords/Bedas-relation till varandra. Borde vara lag på det!!

Tisdag <3

Kategori: Livets lilla gång

Frökusar for breakfast is the shit!!! Sitter just nu och klämmer i mig ett paroch känner mig stolt över att jag lyckades tända en eld i kaminen alldeles själv. (a) Tisdagar, en av veckans bästa dagar, går ut på att inte göra mycket alls. Ledig från jobbet som man är har man tid att stoppa hål i strumpor eller rensa hängrännor hela dagen.... Eller så ligger man i sängen och fifflar på datorn, sounds more like it. Hej hopp!

- Ahhhh cp!!!

Kategori: Livets lilla gång

Klappa klappa klappa katten, det e så vi gör det!! Idag fick jag ett redig raseriutbrott på en pundare som snodde massive ass med lösgodis. - Aaaaaaah cp!!, skrek jag rätt ut bland övriga kunder och kastade golvade godisar så hårt jag kunde rätt ner i papperskorgen. Asså, jag e alltid fett snäll mot pundare och uteliggare, men fan inte att man någonsin får nåt annat än snatteri och jävla äckel tillbaka. Slut med det nu!!! Nästa gång springer jag fan efter vare sig jag dör eller inte.

*

Men över till nåt mysigare nu. Jag, och min extrema mongohysteri för överraskningar, ska nu ha ryggmassage och godisstund för Buppis. Men datorn är ju prio ett såklart. Kolla Caskinnys äventyr och titta lite Maria Montazami bara för att jag älskar henne! Puss i grodan!!!

PB style

Kategori: Livets lilla gång

Surdegsvajs!!! Ingen mjölk, inga 100-lappar, massa folk när jag försöker skriva blogg och till råga på allt fick JAG (??? why god) städa toaletten för att nån här har redigt svårt att läsa instruktionerna på alla miljarders lappar som finns här. Blir så jävla förbannad..ska fan beställa in läsglasögon så att stängningsrutinerna och ansvarsområdena kan läsas tydligare av dem som inte tycks se dem just för tillfället. Tillsägelse av Boss Benny hjälper ju inte heller tydligen.. PINSAMT!!!

*

Jag har iaf vart superduttig lillfot idag och storstädat som en liten dåre. Och nu luktar det bullar så näsan dansar bugg 5 ggr i minuten. Perfekt timing lixom för jag har ju inget mer att skriva. Vi höres!!

I ottan..hehe

Kategori: Livets lilla gång

Sådärja...Nu är jag uppe i god tid för morgonottan i kyrkan. Ska bara sätta på mig min söndagskappa så kilar jag iväg sen...eller? Nej, kanske inte direkt! Idag är det jobb som gäller och då har man ju inte tid med massa trams. Här ska det tjänas pengar. a en underbar söndag alla ni andra som ligger hemma i bakisångor eller måndagsångest. Kramis!
 
 
 

Inte min dag idag

Kategori: Livets lilla gång

Efter biltvätten och ett avsnitt med min älskade Maria Montazami va det dags för Rickard (aka Skalman) att ta sig en tupplur. Och den håller i sig fortfarande. Ingen mat och sov-klocka ringer så att han vaknar upp ur sin dvala. Och här sitter jag ensam och chattar med nån tjej från Korea. Det här är inte min typ av lördag. Jag har så tråkigt att jag vill gråta... Behöver äta mat, behöver duscha, behöver gå på toa..... jag hatar det här just nu!!!! Snart dags att gå och lägga sig för imorn är det jobb som står först på schemat. Härligt!!
 
Kommentarer:

ge pass till miiiiiiiiiiiiig!!! 
Skrivet av Catrin den 11 oktober, 2009 kl. 19:24 #

Mitt bästa frukosttips =)

Kategori: Livets lilla gång

Goder morgon!

Sitter och mumsar på ett par torra baguetter med smör..till frukost då alltså. Mycket delikat i båda käkbenen och nästan lika mmmmm som marabou. Eller?

-

Hur som helst så har dagen mycket spännande aktiviteter på G. T.ex. ska vi tvätta bilen (oh shit) och så är det ju för guds skull Sverige-Danmark-match lite senare. Men med tanke på hur det gick förra gången dessa 2 möttes (Bedas was watching in Bulge) så tror jag hellre att jag blundar hela skiten igenom.

-

Jag vet att ni måste vara helt avis på mitt fabulösa liv och önskar att jag skrev några rader till om det, men baguetterna väntar.

Geeklords <3

Kategori: Livets lilla gång

Åh åååååååååååh, läste precis kommentarerna från Caskinny och en tår letade sig fram i ena ögonhålan. Har suttit i gullmars i över en timme pga att tunnelbanorna va försenade och jag missade min buss. Satt där och såg alla vänner vara partyglada och taggade för en kväller i stada. Då saknade jag er en extra gnutta och så kommer jag hem och läser era små tangenttryck. Fy fan, jag går och lägger mig. Haha :/
 

God morgon världen!

Kategori: Livets lilla gång

Uppe med tuppen idag även fast jag jobbar stängis. Har redan hunnit ta mig en promenad från bussen och känt den härliga hösten pissa i mitt ansikte och förfrysa mina något överförfriskade lår. Men nu börjar ögonlocken dallra av energibrist så jag ska blunda en liten stund innan jag e back on track. Måste gå på toa först bara....jobbigt allt blev...

Kaffe med köttbulle tack!

Kategori: Livets lilla gång

Jag hatar den där f****n från HK. Kunde inte låta bli att langa vissa kommentarer idag när hon står och försöker dumförklara mig och langa små comments när chefen går in på lagret. TRO FAAAN INTE ATT DU ÄR EN BÄTTRE MÄNNISKA ÄN MIG FÖR ATT DU HAR LITE "FINARE JOBB". Utan såna som mig finns inga jobb till dig, ingen som packar upp det skit du släpar med dig, ingen som städar och fixar så att du sen kan komma dit och klaga. Tycker synd om dig oxå för att du antagligen känner dig sjukt ful i min närhet då jag äger dig på allt ditt äckel!! Och Benny har sambo och barn så ge upp!!!! USCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*

Dock blev det fint och luftigt i affären och en liten underbaring kom in idag och hade lite problem med svenska språket. Han ville ha: "- En kaffe med köttbulle.." Asså jag höll på att skratta på mig, men lyckades knipa igen det mesta garvet och istället bara se extremt lycklig ut över denna klockrena beställning. Undrar om det e nån som har lurat honom....nämen det va bara så underbart. :D Och appropå ingenting så kliar det på mina smalben. Kan jag ha fått Cassandra årliga skabb som har drabbat mig? Detta måste undersökas närmre...
 
 
Kommentarer:

jag kom på en sak. om du är astrevlig mot fittan. typ allt hon säger bara superler o ba.. JAAAA HAHAH... gör si o så.. MEN JAAAA, FAN VA BRAAA.. HAHAH =) fatta förvirrad hon skulle bli. hon njuter ju av att vara elak och om du blir glad över allt hon säger så misslyckas hon ju. HAHAHAHHAHA hahahahHAHAHAHHA..!! JAG SKA GÖRA SÅ NÄSTA GÅNG JAG SER HENNE! 
Skrivet av Catrin den 08 oktober, 2009 kl. 22:11 #
 

Jag lamnade skabbet i Svea med dig, loveeer <333333333333
Skrivet av cas den 09 oktober, 2009 kl. 14:30 #

Hollywood-Maria <3

Kategori: Livets lilla gång

Eftersom jag jobbar måndagskvällar så har jag aldrig sett Svenska hollywoodfruar. Anna Anka är ju kanske inte den finaste människan, men jag ÄLSKAR den där Maria Montazami eller va hon heter. Jag tycker hon e så sjukt underbart vacker liten människa som piffar och fixar. Skulle vilja va hennes vän och lyssna på alla hennes dumma awesome kommentarer. Me like a lot!!! Men nu ska väl jag ta och slå pannbenet i kuddarna för imorn är det åter öppning och dagen kommer bjuda på finbesök från vårt älskade huvudkontor. Fan va jag längtar...
 
 
Kommentarer:

Håller med dig totalt! Maria Montazami e grym ;-) 
Skrivet av missbrunett den 07 oktober, 2009 kl. 19:50 #

Chi chi 1 beställer bäst sesamkakor!!!

Kategori: Livets lilla gång

Haha, somnade sittandes framför datorn för en stund sen...helt mot min egen vilja. Har kurerat tröttheten med mat och en bit tårta från igår. Onsdag öppning tar ut sin rätt även fast Chi Chi 2 (Aurora) kom tidigt till jobbet idag och gjorde dagen lite ljusare. Hon har "fått napp" på en lägenhet på samma väg som oss.....HOPPAS HON FÅR DEN!! Då blir vi bästa grannar och kan åka till ICA MAXI tillsammans och storhandla. Men mer om det senare...ska ta mig en sväng runt internet för tillfället. 

Gastric bypass????

Kategori: Livets lilla gång

Blir nästan lite rädd för mängden mat och skit jag kan äta utan att känna ens den minsta mättnad i magen. Antagligen alldeles för stor matsäck för mitt eget bästa. Efter en hel dags svullande skulle jag kunna fortsätta hela natten. Men det går inte för sig för imorn är det öppningspass igen och då behöver man iaf ett par minuters vila i ögonen.

Fullt med släktisar i vardagsrummet, som är enormt mkt varmare än vanligt. Jag, som är van vid ungefär 18 grader, sitter inne i mitt rum och väntar på att Buppis ska komma och äta lite tårta. Han har inte slutat jobba än...stackars stackars lilla söt. Jag får väl socialisera mig lite så länge... hare bra heeeej & godnatt!!

Bye bye love

Kategori: Livets lilla gång

Gamla bilder av Stockholm under typ 20-talet svischar förbi på TV-skärmen och jag har dekorerat 2 feta smörgåstårtor. Såklart har jag även ätit lite av dem...va tror ni om mig lixom??!! En chokladboll har också tryckts in i käften i brist på annat att göra. Kolla hur grymt skillad jag e på att rulla korvar och knöggla ihop skinka. Byta jobb till smörgåstårtefixare?

Och nu har dom åkt... Cas&Skinny har lämnat landet. One Geeklord is left behind! Har krävt minst 5 vykort i veckan, men det kan ju bli lite dyrt på ETT HALVÅR!!! Tur att jag har Thailand och lägenheten att se fram emot.
 
 
 
Kommentarer:

Tand ett ljus for barnen i Geeklords... snyfffffft vart ar du mitt hjartebarn???? oerhort fint altare by the who. miss and love u the most fitta <3333333333333333333333
Skrivet av cas and skin den 09 oktober, 2009 kl. 14:33 #

60-års pappajubileum

Kategori: Bedas

Hoho jaja, söndagens partaj med Bedas och engelsmännen från Bulge va minst sagt epic och aningens känslosamt. Råa kycklingbitar från grillen samverkade med halvdruckna burkar över hela Totte-hemmet. Nattis och jag bölade ikapp över Caskinnys avfärd och Froid...eeh ja...hon sov mest. Blev en hel del kakätning med Chad och en HEL DEL städning dagen efter. Särskilt i köket där det såg ut som att 5 fullvuxna strutsar hade dansat bugg i 5 timmar. Hur mycket Mr. Muscle jag än använde gick det inte att få bort de värsta fläckarna. Stackars Tottefar!!!! Hur som haver va det dags att ta farväl till slut och det va inte helt roligt i ögonvrån. Som tur va glömde Skinny sina ringar och örhängen som jag tänker ha i säkert förvar tills hon kommer tillbax till mig och hämtar dem. Ditt straff för att du lämnar mig idag. Runt halv 2 eller nåt lämnar mina allra allra bästaste vänner Svedala och försvinner från livet i 6 månader. Mindre kul....

*

Roligare är ju dock att min käre far e födslidagsbarn idag. 60 år (!!!!!) fyller han idag och det första jag gjorde när jag kom hem va såklart att lubba in i mitt rum och hämta paketet. Rickard och jag hade köpt en dvd-box med samlad historia från gamla Stockholm. Låter kanske inte askul, men det e min papis kind of style och det är ju hans dag så... Lite smått sugen på alla kakor och smörgåstårtor jag ska smälla i mig idag. Inte så bra för figuren kanske, men jag va ju ändå most fit och 9 out of 10 så jag klarar mig nog idag oxå. GRATTIS GRATTIS FINASTE FAR!!!

Passa på att svulla bulle idag!!!

Kategori: Livets lilla gång

Åååååh vilket fine väder det är idag... Jag gick upp tidigare och städade hela stugan och överrasknings-städade Rickards bil så att han blev helt glad i sina övertrötta ögon när han vaknade. Att överraska människor och ge bort julklappar och presenter måste ju va det mysigaste som finns. Har slagit in pappas födelsedagspresent i grönt papper med hjärtan på och massa snöre. Det blev så fint att jag bara vill springa ut och ge honom det nu med en gång. Men då har jag ju inget att ge honom på tisdag. Tyyyyypiskt!!!

*

Idag är det kanelbullens dag så passa på nu alla småtomtar att hugga tag i första bästa bulle för idag är det inte förbjudet. :P Jag och mina päron ska fira med en varsin bulle och dessutom har jag och far spelat in dagen med lite gitarr och dragspel. Hahaha, fett kul!!!
 
Kommentarer:

jag har inget paket... =( 
Skrivet av Catrin den 04 oktober, 2009 kl. 21:01 #

Mums i mumindalen

Kategori: Livets lilla gång

Blev mysigt värre lördag ändå med världens vackraste älsklingsRickard, Playa del sol och barelona-match. Syster yster och mami e sötingar som oroar sig i lilla ögat.... ingen fara på taket här inte. Jag har pringles och naturgodis att fylla valkarna med. Ni e värda små people!!!!! <3
 
Kommentarer:

Du är en värd liten pipull!!!! puss! 
Skrivet av Catrin den 04 oktober, 2009 kl. 00:03 #

Mr. Smörgåstårta och en påse cider

Kategori: Livets lilla gång

Jaha, nu har jag försökt ringa Cas på alla sätt jag kan komma på. Har tillome försökt sitta upp&ner på huvvet och ringa, men det hjälpte inte det heller. Börjar nu fundera på vad jag ska göra med min lördagskväll då min bäste herre jobbar och alla andra verkar ha gått upp i rök. Det blir väl jag, Mr. Smörgåstårta och min påse cider i alla stillhet. Slipper jag iaf känna mig tjockis och inte hitta kläder och behöver inte knata hela vägen till bussen i antarktis-vädret. Vi hörs när livet lever...hej!
 
Kommentarer:

fy fan vilket vidrigt vis mot min fina älsklings-sötaste finis.. blev helt knipig i hjärtat när jag läste om din påse cider o allt. USCH UUUUUSCH...! HJÄRTA KROSS BAM BAM! 
Skrivet av Catrin den 03 oktober, 2009 kl. 19:50 #

Fäääzt!

Kategori: Livets lilla gång

Jag älskar när det är frost i mossan!!! Det är så fint när man går i den och den lixom stannar nedtryckt. I like!!

*

Idag har vi ett litet minifirande av pappas födelsedag på tisdag. Min halvsyster Kristin är här med sin mor och sin megasöta Emelie. Man vill bara klämma sönder hennes lilla fejja för att hon e så söt (typ som när man håller i en liten fågelunge). Vi har svullat smörgåstårta och eftersom jag är en stor sucker för sådant är jag extremt mätt just nu. Men det lägger sig nog snart så att jag kan äta lite prinsesstårta oxå. Jag får dock ta det någorlunda lugnt så att jag utan större svårighet kan klättra in i kvällens klänning. Vi ska nämligen ut och göra Svedala tillsammans med The Englishmen som är i stada på besök. Eeeeh men, jag skriver innan beger mig...

Laxerande inverkan av mitt inre...

Kategori: Livets lilla gång

- Heeeej! Men vafan har du gjort med håret?

-Nä vadå, det är antagligen för att jag inte har borstat det på ett tag.

-Jaha, ja det kan det nog vara...men ha det så bra då, hejdå!

(Underbar stammis som upptäckt att mitt hår har sin egen lilla livsgång där nånstans under kepsens fuktiga dunkel..euuu)

*

Idag är det fredagsmys och då e man glad i båda byxa och mungipa. Jag och Aurora kmr att ha rännskita hela helgen då MASSIVA mängder tuggummi och tabletter blivit för gamla. Och då va det helt enkelt så att vi räddade de små skräckslagna paketen från att ätas upp av soptunnan. Dock käkar ju vi upp dom i stället...i rasande fart. Känner mig lite bubblig faktiskt nu när jag tänker på det, borde jag ta en lite paus kanske?? Jaja, nog om det! Nu ska jag knåpa ryggen på min massagedyna... HÖRES!
 
 
 
Kommentarer:

tableeeeeeeeett! sparde ni nåt till mej då?? som jag kan roa mig me imorn??? 
Skrivet av Catrin den 02 oktober, 2009 kl. 18:17 #

Greveholm-freaks

Kategori: Livets lilla gång

Juste juste juste!!!!! Igår kom värsta värsta människan in och handlade i butiken...alltså detta är stort. Astrid (Anna-Lena Brundin), mamman i Greveholm kom in och lyste upp dagen. Jag blev så lycklig....stort tycker jag som e stort nördigt fan of her och resten av den vackra familjen på Greveholm. Bästa julkalendern någonsin!!! 
 
 
Kommentarer:

sa du de då?
Skrivet av Catrin den 02 oktober, 2009 kl. 02:41 #

Bedas <3 citronpeppar

Kategori: Bedas

Igår va det "avskeds"middag hemma hos Cas with the gas. Alla BedaBoys va såklart på plats tillsammans med Skinky och Sofie. Efter delikat kycklingklet inrullat i bröd grävde någon fram en kortlek ur framstjärten (eeeeeu hatord) och kvällen va igång. Först ett par rediga rundor med snärtar på händerna....Nattis var röd som en liten liten jultomte och grinade illa i minst 7,5 minuter. Sen gick vi över till bubblan med diverse straff för förloraren. På menyn stod förtäring av chilipeppar, tabasco, soja och lime-juice samt snortning av citronpeppar och vaniljsocker. Vi kunde se en tydlig trend i bottenstriden och återigen va Nattis den stolte, men lite ynkliga förloraren. Hon fick prova på alla finheter som bjöds vid bordet medans vi andra bara fick prova några delikatesser. Jag kan lova att min högra näsborre har haft redigt ont idag på jobbet efter attacken med citronpeppar. Det gäller att ta vara på helgen småflickor för det är sista gången vi ses å 6 månader. Gråta en skvätt..vem, vart...vadå jag..hehe nej...eller??

*

Annars är jag bara så sjukt irriterad på att alla döper sina jävla ungar och djur till Tindra. WTF people....ALLA kan och vill inte heta det...ge upp!!! Jag orkar inte... och den där jävla stalkern som kom in 3 ggr idag och pratade om fett boring saker och "smygtittade" åt mitt håll från kaffebordet: - Ge upp omedelbums!!!!!! Sådärja...härlig avreagering här..mhmmm...jo men vädret är ju fint. :D