lindilus.blogg.se

Vaccinations-ångest...

Kategori: Livets lilla gång

Jaha..nehe..ångest i artärerna.. idag va jag och vaccinerade mig vilket innebär att hepatiten nu rinner helt fritt genom kroppen. Jag måste mellan varven ligga helt rakt och låtsas att jag inte finns...annars blir det spyäcklans attacker. Har inga problem med att ta själva sprutan.....men faaaaan i helvete att allt smojs måse åka runt inne i kroppen på mig!!!! Och om en månad e det dags igen...oh herre! (500 spänn per sprutjävel...det ska kosta att ligga på topp)

*

För att dämpa besvären åkte jag och mor runt i vårt avlånga land och köpte allmänt kraffs och tjaffs. Jag införskaffade rosa diskhandskar <3, färgglada påsklämmor och gröna äggkoppar.......VILKA INKÖP!!!

Massive införskaffning

Kategori: Livets lilla gång

Tjoflöjt i lingonskogen!!!!! Idag har jag och Ricky-Roo vart i Kungens Kurva och shoppat loss hejvilt bland diskborstar och grytunderlägg. Povsnosade i minst 178 sängar inne på IKEA och hitta en ytterst fin soffa att vila fötterna i. 3 megastora påsar med kraffs blev det vilket innebär nöjda näbbar i alla fejor. Men nog om er nu...jag ska kolla på Playa del sol.

Ölkorv

Kategori: Livets lilla gång

Charlie äter ölkorv och heja heja Zlatan som gjorde mål again. Älskar Barcelonas rosa "dräkter"...kjolarna är bäst såklart.Just nu kollar jag på dödsdömda kvinnor på TV....livet lever och ölkorven skrevar!

Torka

Kategori: Livets lilla gång

Asså trasiga kråkor i min muttenhet... Ibland har man dagar då det inte finns nåt att skriva om (och eftersom mitt liva suger hästlem händer det all the time) Idag är iaf en sån dag så att...eeeeh hej! Cas, när kommer din feja till Svedala, har den landat i hemlandet än?

Boreface!!

Kategori: Livets lilla gång

Nu har jag och Cha-cha-Charlie lekt med grejor från "sakletarlådan" hela dagen och gissa vem som fortfarande ligger och sover..?..! Vi som skulle åka och titta på roliga saker till lägenheten idag....livet alltså. Hungern börjar oxå tränga på och om jag ska överleva denna dag får jag typ tugga i mig dörrmattan. Eller så hysteri-attackerar vi min bäste herre tills han ber om nåd, springer upp ur sängen och lagar 5 pizzor och 3 lasagner till oss på typ 6 minuter. Jag hoppas på det sista!!

Artikulerande fnitterkorrar...

Kategori: Livets lilla gång

Efter en sväng förbi Sköndals donken med de små fnitterkorrana Ricky Roo och Charlie-barn sitter vi som vanligt i stugan, pojkarna med en varsin öl i sin hand och jag med kanalväljaren (aka smällarn som vi säger i vår familj). Har tänkt på idag att de flesta pensionärer och äldre över huvud taget, som ska köpa saker, artikulerar och pratar onödigt tydligt och på nåt lite "finare" vis. Ennn rrrremmmmssaaa ttiill rrrreeedduccceeeerrrattt prrrriiiisss!!! Va väl så man snackade way back, when dinosaurs roamed the earth. Nä, men hörni....hej på ett tag!

Plattfisk

Kategori: Livets lilla gång

Jaha, då va det snart dags att gå....ska ha mina nya stövlar på mig idag. Och nu slänger sig alla ner med papper och penna och skriver upp det fort som fan. Ser lite annorlunda ut idag...har plattat håret. Brukar se ut som ett redigt skatbo, men iiiiinte idag. Tycker hela mitt appearance blir totally different. Skriv upp det oxå när ni ändå e i farten!!
 

Svettig och solbränd <3

Kategori: Livets lilla gång

Det blev toast som trycktes ner...och nu känner jag nödigheten komma över mig. Jag blir alltid så nödig i baken när det e mysigt. Typ innan öppning på jobbet eller som nu när man e ensam hemma...fatta va jobbet det blir när det e fredagsmys lixom. Ojojojoj!!!

*

Sitter och lyssnar på pianomusik av Yiruma..vackrare än 10 äpplen på en och samma kvist. Dock är det så kallt här att jag håller på att tapp känseln i högra ögonlocket. (Ni som vart här och hälsat på vet att temperaturen kan va allt annat än go och glad). Men det blir andra bullar om ungefär en månad...då är det svettas och bli brun som gäller. Lycka!

Fredagsmys...

Kategori: Livets lilla gång

Det e dags för fredagsmyyyyyyyyyyys!!! Stängningspass på fredagar är nog min favoritis...fett mkt glada människor och när man slutar halv 10 på en fredag så är dagen liksom inte slut även fast klockan e mycket eftersom man e ledig dagen efter. Underbara dagar!!! Bara jag kan hålla mig ifrån alla brownies så att jag inte får sockerhyperventilering ska jag nog kunna ta mig en sväng förbi den analkande PB-anordningen på Kvarnen ikväller. Jag e lång och sugen på frulle = springa ut till köket, dyka in i kylskåpet och tugga i mig allt inom en 4 meters radie. Vi säss!

Fudge brownie <3

Kategori: Livets lilla gång

Nämen fy i fagerlundas alla hagar....nu har vi fått in chocolate fudge brownies på jobbet och jag kan hålla med om att det inte ser så jävla mumsiga ut. Men en enda jävla tugga och ögonen ploppar typ ur huvvet på dig. Håll hårt i hatten för snart lär jag behöva en gastric bypass-operation.

*

Försöker få igång TVn så att jag kan glutta lite på IDOL medans jag sitter här och blippar. Men såklart strejkar den loss som allt annat här i världen. Det är ungefär lika roligt som att kissa i handfatet och bli upptäckt!!! *Frust*

Tack alla säljare!!!

Kategori: Livets lilla gång

Jag blev så sjukt irriterad imorse när jag loggade in på jobbdatorn och huvudkontoret hade lagt upp ett litet meddelande på förstasidan. Det stod typ: Succé för vår tidningskampanj med pressat pris. Vi har sålt över vårt satta rekord och blablabla. TACK ALLA KÖPMÄN - det är i er butik matchen finns!! Jovisst, men vem fan är det som får kånka och släpa på tidningshelveterna, packa upp, returnera och sälja dem till kunderna???? Det är säljarna...men de får inget tack what so ever. Vägra bara skriva typ "bra jobbat allihopa" eller nåt. Jag blir så jävla upprörd!!!!

*

För att lugna nerverna lite tittar jag i IKEA-katalogen och drömmer mig bort bland soffor och bordslampor. Finns så fina saker...hoppas vi kan åka och titta nån dag, bara på skoj lixom. Åh, jag älskar lampor...runda och fiiiina!
 
 
 
Kommentarer:

det är bara folk med pengar som räknas och vi säljare har bara pisslöner och därför är vi inget värda!!! 
Skrivet av Catrin den 24 september, 2009 kl. 01:11 #

Vackert brott!!!

Kategori: Livets lilla gång

Fan vilket vackert jävla rån...iskallt planerat!! Ajabaja att göra så jag vet, men så jävla tufft gjort tycker jag...att sabotera polishelikoptern och allt. Hoppas dom gör film av det...me will watch!!! Rånet i Västberga
Från Aftonbladet.se
 
 
Kommentarer:

Jag håller med Dig om att det var skickligt gjort. Men varför begå brott? De som planerat detta kunde säkert lyckats lika bra med lagliga affärer.
Skrivet av ebjn den 23 september, 2009 kl. 16:34 #
 

Care face.... De pallar väl inte routine life. Jag gillar hela grejen!!!
Skrivet av Linda den 23 september, 2009 kl. 16:50 #

Allmänt tjaffs

Kategori: Livets lilla gång

Jag kunde inte slita mig från datorjäveln (kanske framgår ganska tydligt)....men nu luktar det iaf inte bränt här längre. Lyckan sitter fortfarande i och jag har nu hållit the very contract i mina händer. Shit, vi måste köpa en potatisskalare!!! Det blir lätt att skriva önskelista denna jul. Gonattplätt!

Överhettning lr mamas cooking?

Kategori: Livets lilla gång

"Flytta-hemifrån-lådan" har nu genomskådats rejält av mig och mor. Skoja papegoja va mkt mysiga grejor jag har.Men vafan....Vet inte om det är mammas matlagning eller min dator, men nogfan börjar det lukta aningens bränt i mina hemtrakter. Tror jag drar öronen till de bakre hörnet och stänger av min kära Evinrude ifall han skulle känna sig lite överhettad. Vi får skrivas imorn efter el jobbo istället. Natt i naveln!

FET JÄVLA LYCKA

Kategori: Livets lilla gång

VI FICK DEN....VI HAR FÅTT LÄGENHETEN!!! Buppis ringde precis och berättade....lyyyyyyyyyyyyyyyyyyycka! En 2:a i Sågen, precis vid busshållplatsen. Och mitt rum är städat oxå....WIIIIIIPAAAAHH!!!! LYCKAN ÄR STOR DÄR JAG BOR. Men i januari bor jag inte här längre. Måste gå och fira på nåt sätt.....lära mig tvätta utan att misslyckas kanske??? Men bara så att alla vet så finns Gud inte bara för att detta råkar ha inträffat.
 
 
Kommentarer:

mbop... 
Skrivet av Catrin den 22 september, 2009 kl. 18:00 #

Är vi tillsammans?? Ja, om du vill! =)

Kategori: Livets lilla gång

Skojar papegoja att det är nasty i mitt rum...har städat och städat, men det ser fortfarande ut som 3 krig och en bytta bränd lasagne här inne. Kulan och jag har tagit paus och lagt oss i den ovanligt renrakade sängen. Pliiiiiis låt oss få den där satans lägenheten!!!
 
 

Hemtrevligt som vanligt... Kulan and moiself har dött av tristess.

*

1,5 år idag med min lilla lovemuffin....jag har gett honom kolor och en trisslott. HAHAHAHAHA!!! Puss på dig min bäste herre.


 

Aj lav juv!!

Gud finns inte, har aldrig funnits och kommer aldrig att finnas!!!

Kategori: Livets lilla gång

Är nyss framliden...eh hemkommen menar jag...från jobbet och inväntar något att trycka ner i magtrakterna. Är hungrig som en sparv under parningstid. Avast!!!!

*

Spyhinken med lägenheten va idag äntligen kontaktbar och min bäste herre for över och kollade in placet. Det va underbarit har jag fått höra, men tydligen har det vart andra där och kollat redan. HUUUUR FAAAN KUNDE DOM KOMMA FRAM PÅ TELEFONJÄVELN???? Gud, vart är du i tider som dessa???? Blir för upprörd alltså...hoppas den jäveln klämmer kuken i ytterdörren!!
 
 
 
Kommentarer:


Tänk om Gud är en hon? Ingen kuk i dörren?
Skrivet av Sunny den 21 september, 2009 kl. 23:47 #
 

Men eftersom Gud inte finns alls så behöver jag inte oroa mig. Could'nt care less!!!
Skrivet av Linda den 22 september, 2009 kl. 00:09 #
 

kanske tjejen Gud-run har en strapon då som hon kan klämma i dörrn.. 
Skrivet av Catrin den 22 september, 2009 kl. 00:10 #

Pippi är stark, men Jesus har ju folket med sig!!!

Kategori: Bedas

Grattis till Froid (BedaBitchy) , som dock firades under gårdagens ädlare timmar. Jag får tydligen inte kalla den lilla "get-to-gethern" för en BRUNCHINNER så vi skippar väl det då. Men nån gång ska ni få se era små judisdjur. När Cas hade slängt på sig Jesus-utstyrseln och paraplyerna satt där dom skulle i babbet bladade vi iväg i Snufies överlastade minibil. Tur att inte farbror polisen kom och arresterade både oss och spindeln...måste vart Jesus som vakade över situationen. Pippi är ju stark, men Jesus har ju folket med sig. - Hur är det Jesus?? - Det är heligt!!

*

Efter ett antal guppande moments under täcket, en mansdoftande parfymdusch i ögat och en svängom med äppeldansen va det skönt att få Joshis små tassar uppkörda i rumpskåran då han lagt sig tillrätta på mina madrass-lår. Är lite öm i baken idag Joshi, men det va helt underbart ändå. Bättre än Skinnys katt med ägg på magen iaf. Mohahahaha!

*

Men back to business måste det ju alltid vara och klockan 2 svassade jag in på PB och mötte syster yster som troget stog och kämpade med sköna inandningar i påsen. Hela passet va hon med och gjorde nödvändigheter. Gick multivitamin-snabbt att jobba... - Jag hälsar inte på någon...jag pallar inte!!!
 
 
 
Kommentarer:


haha TÄNK på att ASET som VILL Lura i er ASET är "Pippi Långstrum" IT Hackern ÄR bara en IDF fd STASI ZIONIST hallick AFA WEGGIE som blev NPD Kristnad TIMBRO WEGGIE KRÄK så ÄKTA Kvinnliga Pippi ÄR Fortfarande MYCKET stark o LÅNGT Borta medan falske SkinHeadset ÄR sjuk i sit Aula Huuen den
Skrivet av Raoul PETE Joacim parfalk EldRödGul V Nejlika JEDI den 20 september, 2009 kl. 21:24 #
 

Kolla några meter åt höger....ser du??? Det är mitt careface och så lite bryr jag mig!!!
Skrivet av Linda den 20 september, 2009 kl. 21:41 #
 

Grattis igen syrr!! Du e poppis!! 
Skrivet av Catrin den 21 september, 2009 kl. 14:06 #
 

fin kväll älsker <3
Skrivet av casilurv den 21 september, 2009 kl. 14:08 #

1 pinne i brasan

Kategori: Partaj

Det är ju okej att Micke spyr 2, 3 gånger lixom.....han e ju iaf hemma!!! Vatten och tvål, vatten och tvål...Ricky Roo = in tha house och livet lever snabbare nu när pinnen e i brasan. (Det där skulle kunna misstolkas) Alsolsprit i underlivet kan ju inte va helt bra..lr??

Bajsluktande puss

Kategori: Livets lilla gång

- Jag skulle vilja pussa dig...

- Gör det då !?!

- Men jag luktar bajs i munnen.

- Vill du ha ett tuggummi??

- Ja!
 
 
 
Kommentarer:

Så kan det gå man sprutar in rövfett i läpparna.
Skrivet av Wandus den 18 september, 2009 kl. 22:52 #
 
 
 

Me are a sad sad human being...

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Ricky har lämnat mig ensam i stugan...han skulle på nåt partaj. Sitter ensam och lyssnar på grabben från idol som sjöng 18 and life. Trycker käften full av Dorotas egenodlade vindruvor och känner mig som en satans sorglig människa utan liv... Lite halvt förälskad i denna grabben dock..gulle rösten och fejan!!!
 
 

Kinesmums

Kategori: Livets lilla gång

Lyssnar på Ace of Base och kollar på Färjan 3.....käkade precis kinafood som sitter jävligt fint i magtrakten. Friterade småkycklingar dippade i skitsur sås...finns det nåt finare på en fredagskväll???Jäveln med lägenheten lyser fortfarande med sin feta frånvaro...den som e i Sågen och allt. Cas, springa dit och övertala honom med lite stripp och klamydia ferågetecken

Nattlig funderare

Kategori: Livets lilla gång

Neeerds...jag och den där Ricky pratar på msn om diverse snoppar och livets allmänna gång i vår långkalsong. Fortfarande inge svar från spyhinken med lägenheten, men jag har annat att hålla hjärnan igång med. Alla måste ju lixom ha sett hur stora öron och näsor människor får när de blir gamla. Är det för att hörsel och luktsinnet blir sämre med åren så att det behövs lite tyngre verktyg i plytet?? Eller är det bara så att allt skrumpnar ihop till ett litet russin utom just näsan och öronen som innehåller extra mkt jdshjshfajkgdhjagf och därför stays in shape?? Tål att tänkas på....ta er en funderare så går jag och lägger mig så länge. Imorn är det uppe med tuppen för 3:e dagen i rad...börjar bli bra på det nu. Spongebobsers!!!
 
 
 
Kommentarer:

jag vet. hon e vidrig den där anna anka... realitycheck please lxiom!!! 
Skrivet av Catrin den 18 september, 2009 kl. 10:19 #

Rich bitch

Kategori: Livets lilla gång

Appropå torsdag så hittade jag en 100-lapp ute i butiken idag när jag skulle sopa under en godishylla. Är den min då? Finns Gud på torsdagar??? Eller är det tandfen som fått utökade ansvarsområden? Jag blev jag i båda ögonen iaf och hoppas att det räknas som dricks. Annars får jag väl dra bort tumnaglarna som straff eller nåt. Typiskt det skulle va!
 
 
Kommentarer:

om du jobbar på willys i ronneby är den min!
Skrivet av eulalia1 den 17 september, 2009 kl. 19:37 #
 

Jag jobbar icke där..så tyvärr får du söka vidare. =/
Skrivet av Linda den 17 september, 2009 kl. 21:21 #
 

Svara då din fröätarsjävel!!!

Kategori: Livets lilla gång

Åh, jävla irriterande bajsätarsjävel!!! Imorse ringer dom och säger att det finns en lägenhet åt oss om vi ringer till nån gubbe och frågar om visning och jadi jadi. Men oj va han va bra på att svara då...INTE!! Har ringt så många gånger att det inte ens borde få vara lagligt att inte svara. Spyhinkars balle!

*

För övrigt har det vart en fin dag....lyckades ta mig igenom jobbet utan att äta en enda lösgodis. Medaljer till mig!!! "Röd-prince-hård"-gubben har en ny tröja utan hål i oxå. Lyckans ostar för honom och hans tunga doft av urin.

Vad menar ni med offer?

Kategori: Livets lilla gång

Nu kommer ett nytt inKLÄGG i bloggen. Måste meddela att vi e sååååå vuxna nu. Cas tvättar smutsig tvätt som luktar Gregers mamma...och jag har skaffat mig ett ICA-kort. Rosa och plastigt såklart, men jag har inte döpt det än. Namnförslag någon?? Cas-mamman har iaf hittat det ultimata brödet, fråga mig ej vart, och har till råge på allt fått mittbena. Telefonen går varm och datorn låter mig veta att jag kan ha blivit OFFER (va menar ni?) för nån förfalskad programvara. Det låter ju döallvarligt och så, men alltså att kalla mig för ett offer är väl ändå att ta i??


 

Jag och mitt ICA-kort...Inga offer här inte!!?!

Dagens kändis

Kategori: Livets lilla gång

Det e slappi, den Crossi krokodiiilll....! MASSIVE axfood idag, som fick ögonen att tåras och kroppen att kännas som en punkterad basketboll. Plockade och plockade varor tills fingrarna nästan ramlade av. Världen kändes dock en aningens bättre igen när finheten själv, Miss Aurora PB Gos, kom invandrades lika glad som alltid. Fick oxå skjuts av pappa hela vägen hem så att tjockislåren fick samla på sig ännu lite fler kalorier... och snart e det middag oxå. Tänt va det här!!!

.........................................................................*

Dagens kändis:

Sissela Kyle

Gravid, brunstig och ungar

Kategori: Livets lilla gång

Heldag med syss har lett till att jag är gravid, brunstig och har ungar omkring mig. Blondare i babbet har jag blivit oxå...och lättat hjärtat med lite alternativt bönearbete. Vi har bakat en vit kladdkaka, som rann hejvilt som bara en Helny, Halvny och Ejny kan göra. Roligast av allt va dock ungen som fick en såndär grind, som öppnas när man går in i en mataffär, mitt i plytet och ramlade omkull bölandes. *Mohahaha* Ännu bättre va lilla myspojken som körde runt i affären på en gnisslande trehjulning och 3 bananer på laket. Det va vackert!!!!
 
 
Kommentarer:

grattis till brunstigheten, graviditeten och ungarna ikring dig..!! 
Skrivet av Catrin den 16 september, 2009 kl. 02:46 #

Big gurl walking out

Kategori: Livets lilla gång

Jag kände mig lite uppsvälld så jag tog en sväng på motionsbandet.
 

Nobody puts baby in a corner

Kategori: Livets lilla gång

Jag e ledig som en liten Lotta!! Ska åka till Tin idag och göra who knows what....kanske bygga en trisslott av kartong?? Vinst varje gång... 

Tråk i ögat dock att Dirty Dancing-Patrick Swayze har gått och dött. Det va väl onödigt av honom!

Klamydiamåndagen lika stor som julafton?

Kategori: Livets lilla gång

Klamydiamåndagen... tusnetals lite urin i muggar och bomullspinnar uppstuckna i de små flickorna... är det bara jag som firar klamydiadagen med dillstuvad leverkorv och friterad potatismos?? Dock har inte dagen på jobbet vart lika sprudlande som landets underliv. Tidningsjävlarna kom för sent och jag fick stå ända in till kvällskvisten eftersom folket aldrig ville sluta komma in. De flesta va redigt otrevliga idag oxå...jävla surkärringar. Idol-Kirsti kom dock in på prima humör och handlade ett frimärke och ett kuvert. Men nog om er nu...jag ska betala el resa. 

????

Kategori: Livets lilla gång

Ska det va så jävla svårt att få va lite glad i livet? 
 
 
Kommentarer:

love u.... 
Skrivet av Catrin den 13 september, 2009 kl. 23:34 #

Sy mig..rädda mig!!!

Kategori: Livets lilla gång

Snopp i vulva är bara skit, som Åsa på Storgatan 25 brukar säga. Sura miner i mina gardiner och jag har blivit tjock som ett jävla cirkustält på senare tid. Men inte slutar jag äta för det.....JÄVLA CP!!!! En sjukt ensam dag på jobbet har passerat och en ny vecka gryr med all sin pest och kolera. Längtar tills 3:e november då jag flyr landet. Be till gudarna och deras fastrar att inte Ricky blir sjuk.

Tackar Gud för denna morgon...lr?

Kategori: Livets lilla gång

Nog för att söndagar e till för att gå till kyrkan och massa sånt tjaffs, men att tvingas gå upp såhär tidigt är totalt okristligt och inte särskilt empatiskt från Guds håll. Vad har jag gjort dig old man? Om 18 minuter går burren nere från Trinntorp så snart är det väl dags att knata iväg med mina korvstumpar till ben. Kommer bli ett par underbara 9 timmar i all ensamhet med bara Mr. Ramlösa och en skurmopp till sällskap. Wish me luck!

Joseph!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

 
Nämen då e det väl dags att slå ner fejset i kudden och stänga titthålen för dagen. Alla Kitkat popchoks är slut och jag avnjuter dagens sista minuter med en underbar gammal snutt: Joooseph!!! Godnatt alla glada skogsgrodor!
 
 
 
Kommentarer:

ganska Roande att STALINS COHEN lyckats HOOKA DIN sorts BARBIE NO BRAIN NO Pain att skapa HÖGERNS ÖstSyskland av Sossarna sämsta Folkpartist IT DET ÄR skoj det
Skrivet av Raoul PETE Joacim Parfalk den 13 september, 2009 kl. 00:17 #
 

Ser du där borta...det är mitt care face. Så mkt bryr jag mig!
Skrivet av Linda den 13 september, 2009 kl. 08:02 #
 

hahah grattis labe, har du fått riddarhjärta på din blogg nu..!! han skriver SÅ mkt spännande saker faktiskt. inte! 
Skrivet av Catrin den 13 september, 2009 kl. 16:19 #

Som en etnisk kvinna

Kategori: Livets lilla gång

Ångesten över morgondagens söndagspass börjar knipa i kastanjerna. Ska det va så här nu resten av livet...stillestånd i trosan och depp i bakhuvvet? Längtar tills jag får segla iväg i 2 veckor och bli brun som en etnisk kvinna från södra breddgrader. Har läst de 4 första månaderna jag skrev i bloggen 2007. Fnissat som en liten jude har jag gjort....vi ägde hela Tyresö Gymnasium som bara riktiga Geeklords kan. Mamazito mamazito...sa du gordo??

Don't drink and dreja...

Kategori: Livets lilla gång

Don't drink and dreja. Jag tror inte man kan dreja om man har druckit." Haha, kvarteret skatan e det bästa som hänt swedish television. 

Kåta gun <3

Kategori: Livets lilla gång

Känner mig allmänt illamående och håller inte alls den höga standard jag brukar....inte ens efter 2 mackor med skagenröra. Om jag inte visste bättre skullejag nästan kunna tro att det va "baconfebern" som spökade i kroppen. Halli hallå Magnus..... Min lycka är fortfarande stor över att KåtGun från Kvarteret Skatan va inne och handlade av mig igår. I like her a lot!!!

Redigt rediga

Kategori: Livets lilla gång

Nej fan, det är inte redigt hos nån denna morgon och huset ser ut som gamla dambindor i skogsdunge. Ser här att ett av nattens inlägg e borta...big misterium huh? Kan ha vart alla gurksallad och uppbundna paket som blivit lite för mkt. Jag e hungrig som ett liiitet liiitet judedjur och jag fundar på att åka och äta nåt redigt. Typ en bäver...låer kul!

Party på Esplanaden

Kategori: Bedas

Festen är i full gång... Gurkan och melonen har dock fått ge plats åt andra danser. Sven-Anthony har finally dragit och bara ett antal drägg e kvar. Stick så att vi får sova...eller? Nattis kirrar grabs och Froid langar socitetsengelskan nr.1. Skinny och jag gömmer oss och känner att födsel inte är nåt för oss.

- Sy mig, rädda mig!!!! JAG OGILLAR FAN GRABBEN I SKJORTAN...han tror att jag e shemale. Men vi hörs väl om jag inte dör av cola-raz.
 
 
 

Congratso Casorini

Kategori: Livets lilla gång

Att sova bakom kassan innan öppning va en nödvändig åtgärd för att jag skulle klara av att fira min bäste herre Cas på bästa sätt resten av gårdagens fina afton. Harry Potter Stickers Album (ja hon fyllde 20) va en given succé och vi ska lätt jobba rumphalvan av oss tills det är komplett. Många gäster små kom och gick...tillslut va det bara Bedas, Skinky och Sofie kvar. Proppmätta av diverse crap, nerjästa i soffan. Ikväll smäller det igen när det ska firas på riktigt á la Beda-style. Men innan det är det ett mysigt stängningspass som står i vägen. Men skäms den som inte har snopp i underbyxa, sa Gudrun och tog en cigg. Det går som en dans. (Sa jag att resan till Thailand är beställd??????)

Fertil man utan skägg...

Kategori: Livets lilla gång

Du ser härlig ut! Guld!
...och kanske skulle du känna dej extra läcker i lårhöga högklackade stövlar....
...som du gärna får av mig tillsammans med chokladen och skumpan...
...som du kan smutta på när du provar stövlarna...
...och vi snackar om livets outgrundliga mysterier...

Jag är 50, 180, 85, mellanblond, blåögd, utan skägg, välutbildad, kreativ, hel o ren, frisk o fertil (?), lugn, målmedveten, initiativrik,
...och kan skicka bild...

...och du kan väl skicka mig ditt skonummer....

Bengt

Detta helt hysteriskt roliga meddelande fick jag idag och jag visste inte vart jag skulle ta vägen riktigt då jag skrattade som en liten kanin med tillhörande pälsvantar. Tack Bengt för att du piffade upp kvällen och speciellt tack för att du lät oss veta att du är fertil och utan skägg.

Alkoholiserade Sverige

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag helhjärtat gått in för att vara en lycklig och glad säljare som ger kunderna en WOW-upplevelse när de kommer in i butiken. Eller? Kanske inte helt, men jag fick iaf 30 kronor i dricks av en tant med fin hatt. Hon sa att jag skulle gå och köpa mig en glass.

-

Imorn blir Cas myndig i systemetbyxan. Och precis som alla andra nyfödda 20års-barn ska hon springa i största hast till systemet och köpa sig full av flarror och burkar. Helt stört alkoholiserat land vi lever i. Det är längre kö på systemet än i mataffären. Att ta körkort när man fyller 18 e ju typ inte ett måste, men att vandra in på systemet på sin födelsedag är ju lycka nummer ett i livet typ. Men jag ska inte säga nåt för jag gjorde exaktamundo the same thing. Me was soooo happy!

-
 

Idag e det lyckans ostar i ögat då The Big Benny har sagt att jag får ta ledig i 2 veckor. Jag har tur som har världens bästa systeri som slänger sig in bakom kassalinjen för att få mig ur den knipigaste knipan. Du ska ha stort tack och en puss på vänstra näsvingen! När Rickard kommer ska vi beställa.....JAG SKA ÅKA TILL THAILAND OCH SE EN SKÖLDPADDA!!!!


Tack!
 
 
 
Kommentarer:


oj. vad har hänt med mitt hår... var det så där troll-likt?! hahaha

Skrivet av Catrin den 11 september, 2009 kl. 10:22 #

Idol-glutt

Kategori: Livets lilla gång

Idol has started for sure.... kollar med ögon stora som influensasmittade apelsiner. Hoppas på att få höra nån riktigt bra jävel som man kan lyssna sönder på youtube sen. Lätt roligare när nån e asbra än när nån skämmer ut sig i kycklingdräkt och köttfärs i håret. 

Sektmöte i Thai-landet?

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag vart på Pressbyråns säljarmöte med AM och Benny. Eller vi kan kalla det för sektmöte...alltså ooooh gudars. Folk va uppklädda till tänderna och helt sjukt taggade över att sitta och höra HK-diktatorerna pracka på oss mer merförsäljning och annat crap. Massa gratis nyheter och mat va det iaf så jag överlevde mot alla odds. Dock e jag lite deppelidepp över resan till Thai-landet som jag och Ricky tänkte göra i höst. Verkar inte som om jag får ta ledigt i 2 veckor, Benny the boss sa iaf att jag inte skulle beställa. Men beställa måste jag ju lixom göra nu för att få den resan jag gluttat på och Ricky-Roo har redan fått sina semesterdatum satta. Knepigt det där med semester....synd bara att man inte kan välja när man vill ha den. =/Me wanna go and watch them big turtles and noodles.
 
 
 
Kommentarer:

varför får du inte ledigt?? eller beror det på om jag kan jobba??? får du ledigt då??? 
Skrivet av Catrin den 08 september, 2009 kl. 23:12 #

Från Pressbyråns innersta kretsar

Kategori: Livets lilla gång

Hej lilla Kärleksmuffins! <3

-

Står i Pressbyråns allra innersta hörn och petar på min Evinrude. Ensam som en flundra utan vatten och alla jävlar betalar med 500-lappar. I've had enough of you people!!!!!! Tur att jag har Pattison och Tori Kelly att sällskapa mina öron. Annars hade jag nog fått rabies på stört. Här bjuder jag på en fett snyggo mig med världens kexigaste workingdress, tillhörande nybakad kanelbulle och icke att förglömma 4 fina pins som redogör för bullfesten som ständigt råder på denna underbara plats.

Kapad Cas

Kategori: Bedas

Men gud så trevligt det blev här nu då... inte helt prickfritt utan kanske snarare som en blommig falukorv. Sorry Cas att du kapades från BedaBoys uppe i hörnet. Ska försöka åtgärda det nån gång när inte orken tryter alltför mycket i höger pekfinger. Om en timme bär det av till jobbet och jag har ingen aning om vad jag ska fördriva tiden med fram tills dess. Leta efter mytoplasma kanske?
 
 

Klamydiamåndagen?

Kategori: Livets lilla gång

Är det idag det är klamydiamåndagen??? Hahaha, jag vet en som skulle behöva närvara. Nämen skämt och sido....befinner mig på hemlig ort och jag tror jag håller på att lära mig hur man fixar och trixar med utseendet på bloggen. Har ju bara haft den i ett par år nu. *Frust* Inte ens Ricky the hinkypunk kunde hjälpa mig så jag fick gnugga geniknölarna mellan låren helt på egen hand. Jag e för bra för att ni ska tro att det är sant..right?

Love muffins

Kategori: Livets lilla gång

Är man söta så är man... fattar inte att jag inte har vunnit Americas top model typ minst 4 gånger i rad. Men nog om er nu...ska kolla på Prison Break. Me like!
 

Big mistery, huh?

Kategori: Livets lilla gång

Kings of lion i mina öron och hungriga attacker i mina tarmar. Söndagen är som de flesta andra söndagar, sjukt sega och ångestfyllda inför det kommande jobbandet resten av veckan. Förstän mist friegleisch...alecht. Big mistery huh??? Jo precis... Stig och Lovemuffin ska tydligen åka och bowla, men I do not wanna join så jag får väl dallra fläsket i takt till musik eller nåt annat underhållande. 

Vamping with Squirt the cat

Kategori: Livets lilla gång

Massive vamping yesterday with Squirt the cat. Det glittrade och isade som aldrig förr när jag och Cas hade 2-mannafest i hennes rum. Greveholm va självklart tillgängligt för ögon och öron, kapsylerna flög och livet levde. Vi TRÄFFADE UPP Skinky hårt på flera ställen och tog ett par fina på Nivå. Jag var ganska överförfriskad och behövde hålla i mig under dansen, för dansa måste man!!! Kvällen avslutades med stora mängder ketchup på kläderna och mys i sängen med Lillan och Ivar. Idag har våra kex varit on fire och Pattison har fått öronen att darra. Over and out!

Glöm inte bort att andas

Kategori: Livets lilla gång

HEJA MIG:::JAG KLARADE DET!!! Jag sprang ett av varje varv nere i Alby, sammanlagt 6,6 km. Självklart höll jag på att dö mest hela tiden, men Gud belönade mig på stört efter att jag va färdig. Käkis och company sprang förbi och jag slog mig ner på första parkett en stund och gluttade innan jag kämpade mig hemmåt på cykeln igen. Jag kan lova att min ben och röv känns som slemmiga sniglar utan huvud. Painface!

-

Och vill berätta att jag är "meddelande-i-påse-ansvarig". Haha, idag har kunderna kunnat läsa meddelanden som: Efter regnet kommer solsken och Glöm inte bort att andas. Helt sjukt kul och finurligt tyckte jag. Tjing along!

Whats with the helmet head?

Kategori: Livets lilla gång

Mor och jag har idag vart och shopsi shopsit i Länna. Eko hade 75% på allt i hela butiken så vi passade på att raffsa åt oss diverse skit. Jag köpte 4 skålar, ett svart nagellack och fina partyservetter med fiskar på. :P Allt tillsammans kostade bara 21 kronor så jag kände att ett par skor gör ju ingen ledsen i ögat. Köpte ett par stövlar på skopunkten och när jag ändå var i farten kunde jag ju lika gärna köpa det satans horiga terminskortet. Det är ju så att man vill skada nån jävel så dyrt som det ska va att åka lite tunnelbana hit och dit. Spya på någons skrivbord!!!

-
Och varför kan ingen bara designa ett par hjälmar som för flickor, som inte får huvudet att se ut som en mongolid melon???? Det finns ju lixom helt respektabla och någorlunda tuffa hjälmar som killar kan sätta på sig utan att se ut som hej kom och hjälp mig.Inte konstigt att man inte vill ha hjälm på sig...kände bara att det behövde sägas. Men nog om det nu....finalen av SYTYCD ikväll om jag inte minns fel. Wopah!