lindilus.blogg.se

Sista gången

Kategori: Livets lilla gång

* Jag har sett Rickard sista gången...

* Jag har städat lägenheten sista gången...

* Jag har duschat sista gången...

* Jag ska piffa mig och åka iväg sista gången..

..sista gången för i år då alltså. 2010 har ju inte vart någe särskilt speciellt år så vi låter det nya komma och hoppas på nåt bra. Och så ska man väl skriva nåt nyårslöfte här då så jag får väl säga att jag vill gå ner 9 kg till detta år..då är min målvikt nådd. Men nog om sånt tjat nu..ska strax börna över till Cas och fira tillsammans med mina fina fina vänner. GOTT NYTT ÅR TILL ALLA, stora som små, illaluktande som rosendoftande, smala och fläbbiga...ja ni fattar. Vi hörs next year!!
 
 
Kommentarer:

Men lill-plippan!!! Du e ju superfin nu juh!! :S 
Skrivet av catrin den 31 december, 2010 kl. 20:09 #

Frostigt

Kategori: Livets lilla gång

Ja se över era små finanser äckelkäckelpckel-snåljåps! Blir upprörd över att alla ska gå och sneaka åt sig gratis access-kort bara för att dom kommer börja kosta efter nyår. Uuuuusch!Dessutom har jag en maffioso träningsvärk väl utspridd i kroppen..den sitter som en smäck skulle man väl kunna säga. Men inte hindrar det oss här från att frosta av frysen inte. Det tog ett par dagar att förstå hur man stängde av helvetet bara, men annars så är intelligensen på topp.SOMMARVILLA!!!

Åhej åhångest!

Kategori: Livets lilla gång

Är så inte taggad på att åka och jobba. Har ångest i hela magen..VILL INTE stå och passa upp på vidriga människor i flera timmar. Nån som har ett par miljoner att ge mig så att jag slipper jobba mer??? Tack gode Gudrun att jag är ledig imorn åtminstone. Uäääh, 35 minuter tills jag måste gå till burren. =,(

52 tummar

Kategori: Livets lilla gång

Dagen har spenderats i Mediamarkts hysteriska köer. 20% på allt va det visst så vi åkte dit och köpte en megastor, helt megamagnifik och sjukt stor TV för miljontals kronor. Hehe..inte riktigt, men nu står den här i vardagsrummet enorm och mysig med alla sina 52 tummar. Och vi tittar på Fångarna på fortet och känner de nostalgiska vindarna fläkta i luggen. Myyyyyys!

Avslutande dipp!

Kategori: Livets lilla gång

Är så trött i ögonen att jag snart ger upp chipsätandet. Men satan så gott det är!! Efter en dag med nästan ständigt svullande avslutar jag det hela med lite chips och dipp...som jag lovat!Efter att far fått mandeln, Pippi fått LSD och nejlikorna tryckts in i apelsinerna börnade vi hem en stund till Breviksboet och glöggade loss med hundhår och kakfat. Fnissigt och tossigt skulle man kunna säga. Sen bar det av hemåt igen lagom till klockan Kalle Anka. Efter ångest-Ferdinand och hysteriska hackspetten va det så äntligen dags att intaga matbordet och trycka käften full med ägghalvor. Dock har alla i familjen fått betydligt mindre magsäckar så det fick bli att äta i flera omgångar...självklart med en jävla massa godis mellan.Den mongolida granen svämmade, som vanligt, över av klappar och när vi kunde sitta upp efter middagen igen så gick vi loss på ketisarna. Fick så många många fina klappar att jag inte riktigt vet vilken som e favoriten. Jag vet iaf att jag fick 3 parfymer och 2 deos... nåt ni vill säga mig familjen?? Sniff sniff och god jul!!!

God (choklad) jul!!!

Kategori: Livets lilla gång

Klockan 10 kunde jag inte hålla mig längre och sprang upp ur sängen, in i köket och körde in en kaka i käfta i vild fart. Sen gick jag över till chokladen från min kalender och avslutade med att provsmaka Marabous vintervita choklad som Rickard fick av mig i juleklapp. En riktig lyxfrulle med andra ord så nu är jag uppvärmd och redo för mer. Har fått fina morgonjulklappar av Aurora och Rickard...bland annat en superglad tröja, en parfym och en lökhackare. Hihihi... julafton är den mysigaste dagen på hela året.Rickard sitter och laddar ner några filmer som mor och far ska få. Det är det enda som e kvar nu innan vi kan börna iväg hem till mor och far för den obligatoriska mandeln i gröten. GOD JUL på alla denna underbara dag!!!

Dan före svullardan!

Kategori: Livets lilla gång

Skoja inte om vi hade problem att hitta gran igår. Platta och stelfrusna som nertrampad broccoli va dom hela högen så vi fick tag i en lite halvhysterisk gran utan grenar på mitten. Men vi pyntade hejvilt iaf så nu är vi redo för jul.Och såhär dan före svullardan måste man ju tagga med bingolottos uppesittarkväll. Och självklart va det lika lätt att hitta en bingolott i den här stan som att hitta 50 kilos övervikt på Skinny bitch. Inte alls med andra ord... men tillslut fick jag tag i 2 stycken så nu sitter jag här och vrålmyser i min överjulpimpade lägenhet med adventsljusstaken i lågor. Sorterar strumpor samtidigt oxå....fyfaaaaaaaaaan va mysigt det är!!!!!
 
 
Kommentarer:


Dan före svullardan, men det
var ju något nytt. Jag trodde
det var dan före doppardan. Men
din variant går ju också bra.
För julen består ju av en massa
ätande och ökar i vikt gör man
 också. 
Skrivet av Bojen den 23 december, 2010 kl. 21:02 #
 

Vunnit nått?
Skrivet av cathrin- den 23 december, 2010 kl. 22:31 #
 

Inte vann vi ett enda pink... men oj va mysit det va!!
Skrivet av Linda den 24 december, 2010 kl. 10:59 #

Skrämma fettmassorna...

Kategori: Cheerleading

Tjipuh! Nu är alla julklappisarna inköpta och inklämda under granen. Trots den massiva shoppingen har jag fortfarande massa kosingar kvar på kontot...tät_grabb_92 här vettu? Ska fira det hela genom att gå ner till Vivo och köpa yoghurt.Sen, när jag lyckats rycka upp min sovande sängbäbis ur sömnen, ska jag börna iväg till Sats för att skrämma fettmassan nu lite när det är lov från träningen. Det kostar att ligga på topp så nu får löpbandet och trappmaskinen se upp. Det va typ ages sedan jag var på gymmet så det känns ytterst spännande faktiskt. =D Keeping up the örnmuskler lixom.

<3
 

Torvalla-time

Kategori: Cheerleading

Up and about en söndag som denna. Snön myser ner utanför och jag har dagen till ära fått en finne på hakan. Sånt gillar vi...inte! Men det är väl så det ska va när det är uppvisningsdags. Först ska vi dock börna iväg och glutta in HCE´s (föreningen jag gick i förut) uppvisning. Det kan bli spännande och lärorikt att hänga i kära gamla Torvalla hela dagen lång.Koltrastarna e sötisar och tarmen är inte vad den en gång har varit. Måste nog börna iväg till damrummet en snabbis och bland annat duscha bort den gudomliga odör som sprider sig från min välsvarvade kroppshydda. Nej..nu får det vara nog! Ha det!

Tourettes-night

Kategori: Bedas

De kom, de såg, de söp! Bedas, praktikanten Alex icke att förglömma, har ikväll intagit min boning för diverse spel och tourettes syndrom. Jag passar väldigt bra med den åkomman har vi märkt och Cas har faktiskt en del koll på kändisarnas whereabouts. Ni e fina mina små spelnyktra tranbär!!Nu fladdrar ögonlocken som maskar i en jordhög..ja så trött är jag. Det är väl bäst att sussa in snart för imorn är det ju cheer hela dagen som gäller. Torvalla 18.30 om ni vill se mina valkar dansa tango i takt till övermixad musik. Be there!!

Spännande info..just for you

Kategori: Livets lilla gång

Man mår ju så bra av att slå in julklappar. Nu har jag bara ungefär 6 stycken kvar att köpa...det får bli på tisdag och torsdag det. Julgranen hos mampapi åker upp på onsdag så snart e vi fetingredo för tomten och hans crew. Mest redo är jag på att svulla tills jag stupar!! I helgen väntar spridda skurar från alla håll. Tvättstugan, Bedakväll och cheerleadingsöndag. =DVille bara informera er lite sådär smått...kan ju bli döjobbigt annars. Nu ska jag glutta vidare på Brottsplats USA...späääääännande!!

Pipparkakisar!

Kategori: Livets lilla gång

 Idag har det vart pepparkakebak hemma hos mor och far. Förutom de vanliga små peppisarna med 20 ton glasyr byggde vi diverse konstverk. Inga hus eller så.. utan lite cheerleading och en parkbänk med tillhörande soptunna. Känner att min kreativa ådra riktigt spirade idag.. så till den grad att mitt hår blev ett par nyanser blondare. Tänka sig vad man kan åstadkomma med ett fjärtluktande kylskåp och lite smält socker.
 

Deppigt

Kategori: Livets lilla gång

Idag är jag på deppigt humör och då vill man äta och då tänker man på att man inte får äta för att man föddes med en inte alls för smärt kropp och då blir man deppig. En riktigt skön dag med andra ord. Kan det inte bara vara julafton snart?
 
 
Kommentarer:


Men duv e ju den schötaste jag vet!! inte deppa nu i näbb!!! Ska vi köpa nonstopp o sånt o dekorera vårt fula hus med sen när vi bakat ihop det?!?!?
 jag slutar kl 15 på söder på torsdag, kanske vi kan samåka osv..?!??! bluddd
Skrivet av syribyrr den 14 december, 2010 kl. 14:38 #
 

du är finast min lilla ostkrog med extra ost på, "två påsar tack"..
hoppas jag får klappa dig på pannbenet i helgen på lite bedamys!
Skrivet av makaronen den 15 december, 2010 kl. 00:16 #

Vart tog alla tåg vägen?

Kategori: Livets lilla gång

Ljusklara hägring, tippelitapp och tänd ett ljus!! Sitter och letar på alla kanaler jag har efter ett luciatåg att titta på, men NADA!! Vad händer med världen?? Själv har jag gjort det bästa av situationen och haft eget lussetåg för Rickard med lussebullar och kaffe. Supermysig frukost.. det första svulliga jag ätit på flera månader. Så nu e jag hög på livet. Mår nästan friskt idag oxå så det blir nog ett par lusselullar till i kakhålet innan dagen är slut. Nu ska jag fortsätta jakten på luciatåg..damn it!
 
 
 
 
Kommentarer:

tänk va fint o klä alla riktiga tåg me lussekronor, tomteluvor och stjärngossestrutar!! haha måste nästan tillverka ett sånt..!! =) 
Skrivet av syrrebyrr den 14 december, 2010 kl. 11:43 #

Helveteshål och panikfeber

Kategori: Livets lilla gång

Asså woooot!Tandläkarbesöket va ju inte det roligaste jag vart med om. Känns mer som att man är hos nån jävla bilförsäljare som försöker kränga på en så mycket skit som möjligt. 2 pers måste dom tydligen vara för en kvarts undersökning. Ska det behövas? 640 spänn för att titta i min mun i en kvart..och dessutom hade jag ett hålhelvete som kommer att kosta 900 (!!!!!!!!!) spänn att laga. Det är ju nästan så att man skrattar lite smått och låtsas som om hon inte sa att jag behövde dra ut 2 visdomständer oxå. Nä, man får väl leva på skorpor och vatten nästa år då. Men det är ju tur att vi betalar massa skatt så att världen går runt som den ska...ELLER??Åkte iaf och köpte klappar efter det och hör och häpna: Jag är färdig med alla pappas julklappar!! När händer det att man är färdig med honom först?? Känns riktigt bra och nu ligger alla klappar under granen och myser.Efter klappköpet åkte jag hem och fick värsta panikfebern, frossa, ont i hela kroppen och sinnesjukt illamående. Yrade som en senildement panda och skickade fel i sms:en som skulle göra att jag fick vila från jobbet idag. Så jag fick åka till jobbet och öppna till Leffan. Tack till fina fina Aurora som tog resten av mitt pass. <3 Du ska få viol/lakritsfudge av mig bara för att du e så snäll. Nu har jag ingen feber iaf och har bara mest jävligt ont i huvudet. Så imorn ska jag nog kunna ta mig till work och sälja skiten ur lussebullarna.

Har tandläkare har ingen helg!?!?

Kategori: Livets lilla gång

Fan..jag kan inte somna om. Har vaknat från och till sen Buppis kom hem från firmafekken typ runt 6 imorse. Fram till 08.40 låg jag där i sängen och väntade och väntade och tillslut fick jag nog och bröt mig in i badrummet, som va helt jävla sjöblött över allt. Hej hej miljön, här har vi duschat varmt i 3 timmar! Bra grejor det där...så då vet man ju vem man inte kommer att se röken utav idag. Kul!Jag ska dock bege mig till tandläkarn snart. Menar dom verkligen allvar med att jag har en tid på en lördag? Men jag har fått både brev och sms så jag antar att det bara är att åka dit och visa upp hörntänderna för dom..och icke att förglömma - casha upp en jävla massa stålars för lite rotande bland gom och övriga ateraljer. Suck!Sen är jag lite fundersam över vad jag ska göra efter tandis. Antingen åker jag och köper julisar. Slog in min första igår och fick nästan en glädjetår i ögat. Eller så åker jag till sats och pumpar lite. Är sjukt taggad på att gå ner mina sista 3,5 kg så att jag gått ner 10 totalt. Det skulle va så fint så fint!!!

Tug of war

Kategori: Livets lilla gång

// In this tug of war you always win, even when I'm right//Ja..livet i sin helhet här i soffan. Upp med tuppen imorn oxå och tumören i nacken är fortfarande kvar..fast den har blivit lite mindre. Varannan vecka deppar man verkligen ihop totalt alltså. 3 dagar öppning och en hel söndag på Prellebyrå-fanskapet får även den minsta lilla glädjefjäder att flyga ut ur fönstret. Idag orkar jag inte med mitt liv känner jag så atteh.. jag går väl och lägger mig nu då så får jag kanske sova 8 timmar för ovanlighetens skull. Kuk-kul!

El nacho muchacho

Kategori: Livets lilla gång

Cp-tumör i huvvet har jag...bergis bombis alltså. Jag orkar inte med skiten längre!!! Tänker tycka synd om mig själv och äta nachotallrik bara för det. NAAAAAAAAAAAACHOOO!!

Cp-lego

Kategori: Livets lilla gång

Nä fan va upprörd jag blir! Ser här att man kan köpa en "lego byggsats" föreställande ett värdetransportrån. Så då tycker man alltså att det är en ytterst bra idé att små barn ska sitta och leka värdetransportrån??? Det va tamejfan nåt av det dummaste någonsin.För övrigt sitter jag och knaprar kycklinggryta med ris och dricker årets första julmust (light). En alldeles förträfflig kombination som får smaklökarna att dansa balett i käften. När jag har svalt ner allt tjaffs ska jag påbörja skrivande av julkorten, som är inköpta dagen till ära. Mamma har oxå vart här och lämnat av Icas julkalender, vilken jag absolut inte klarar mig utan en december som denna. Mindre mys är dock att den äckliga huvudvärken och äcklet i nacken fortfarande infinner sig. Jävla kisskotte!
 
 
 
Kommentarer:


Helt sjukt lego; hur kan de hitta på nåt sånt?
 Ha det gott!
Skrivet av Batboyslim den 07 december, 2010 kl. 14:40 #
 

nej, sorg i min borg.. I MIN BORG TA MIG FAN!! 
 Skrivet av catrin den 07 december, 2010 kl. 17:09 # 
 

Jag önskar mig en mortel! 
Skrivet av Tin den 07 december, 2010 kl. 18:42 #

Kräckel i kroppen

Kategori: Livets lilla gång

Mår så extrempissigt i hela kroppen att jag bara vill avlida i en brunn med bajs... nästan iaf. Rickard har lagat megagod middag till mig iaf så lite mys i mitt soffbo är det allt. Ska damma av ögonlocken nu och glutta lite på tv. Alltid finns det väl nåt förlossningsprogram jag kan störa mig på eller så

Bröd och vatten

Kategori: Livets lilla gång

Men shiet i Svea rike. Här försöker jag ta mig en fet sovmorgon ända tills jag måste såsa upp och dra till jobbet. Men icke! Då ska nån slags plogbil hålla på och köra fram och tillbaka i 7 timmar utanför mitt fönster. Det åker ju för frittan inga bilar där så låt mig vara!!! Morr..

Har knaprat i mig några skorpor och känner mig fortfarande morgonhungrig på t.ex. chips med dipp eller en pizza. Men 6 kg har jag iaf gått ner och då är det liksom bara 4 kg kvar till 10 kg och det hade ju varit rätt smuttprutt att lyckas med.

För övrigt är jag supersugen på att åka och köpa julklappar och skicka julkort. Alltså helt hysteriskt sugen..här har jag en megafin gran med en gullig röd matta under...men inte en endaste julklapp att lägga under den. Vad är det för slags jättekonstig uträkning? Får åtgärda det problemet imorn. =)

Hej mitt vinterland

Kategori: Bedas

Nu är fina granen äntligen uppe och pyntad så fin så fin. Har gått och hängt upp massa kraffs i hela lägenheten så nu är mysfaktorn högre än ett 5-head med hårlossning.Helgen har förflutit i en stor trött istapp. Lördagen spenderades på julmarknad i Tyresta by där laget sålde diverse kakor och fiskdammade med barnen. I don´t like kids säger jag bara. Fötterna dog minst 15 gånger, men den grillade korven var iaf god. Sen lyckades jag och Frida ta oss till lagkvällen i det typ finaste huset någonsin. Lite lek, pepp och stepp... sen var det knäckarn och tändaren som vandrade ut i natten för att joina Tottepartaj. Jag blev så totalt övertaggad att jag lagom till bussresan in mot stada somnade ihop totalt och begav mig hemåt igen. Somnade sönder på bussen, i duschen och slutligen in tha bed. Icke att förglömma med Fridas små vänner fasttryckta mellan boobsen.Vi glömmer det och bjussar på en bild på min uuuuundersköna gran istället. Håll till godo:
 

Survivor

Kategori: Livets lilla gång

Jag överlevde kakbaket, vilket resulterade i 5 påsar havrekakor med choklad. Små fina påsar med snören och etiketter. Det är fan för roligt med jul alltså..piffa och puffa hela dagarna vill jag göra. Men det kan man ICKE göra när man är en vuxen och ansvarsfull individ som jag..heehehe. 

Space cookies på G

Kategori: Livets lilla gång

Inte en enda jävla gång till idag tänker jag gå ner till Vivo för att köpa grejor till kakbaket. ICKE, jag vägrar! Havrekakor med apelsinchoklad ska det bli till helgens julmarknad där laget ska stå och sälja diverse hembakta space cookies. Vi befinner oss i Tyresta by lördag och söndag så skena dit och köp ett par bullar då vettja!För övrigt så vann jag säljtävlingen på jobbet så jag fick ett presentkort på Åhléns. Då blev jag så nöjd i näbben att jag tryckte upp 2 läkerol i vardera armhåla. Åheeej!Efter jobbet skuttade jag och syster och kollade på bio. Cornelis-filmen kollade vi på, då båda diggar honom ytterst mycket. Ytterst skum skådespelare, med norsk dialekt...men i det stora hela en trevlig film att insupa en torsdagseftermiddag. Är säker på att Tin ger en mer invecklad insyn och utsyn på filmens alla samhällskritiska nivåer om ni tar er en sväng in på hennes blogg. ---------->Nu är det åter till köket och kakbrakelibaket!