lindilus.blogg.se

Är det du?

Kategori: Livets lilla gång

Här bjussar jag på en msn-konversation mellan mig och Ricky som precis ägde rum i vardagsrummet där vi båda sitter och hänger framför datorn.

Linda säger:
det luktar prutt... är det du?
Rickard säger:
mjo
Linda säger:
hm.. tänkte väl det

Cocktails

Kategori: Bedas

Denna fina bok har jag införskaffat idag nu när det snart är dags för Bedas United. Finns massa fina drinkar i den, sen hur dom smakar är en annan femma. Skynda er hem så att vi kan prova!
 
 
Kommentarer:

haha Bedas United, det ar vart fotbollsnamn om vi nagonsin kampar oss upp i varlden!
Skrivet av casi den 06 mars, 2010 kl. 06:48 #

Vindarna viskar mitt bajs

Kategori: Livets lilla gång

Nu luktar det tårta igen! Är det mina armhålor månne...eller kanske bara min morgonandedräkt som förgyller dofthåren i näsan? Sånt är ju aldrig lätt att veta, men när Rickard sjunger Roger Pontares "Vindarna viskar mitt namn" fast byter ut alla ord till bajs så vet man att söndagen är här och tristessen är på topp. Återkommer när det finns nåt spännande att meddelan. Tugga försiktigt innan ni sväljer!

Jag hatar de flesta människor

Kategori: Livets lilla gång

Dagens bodypump sitter som en blodpudding i överkroppen och jag har träningsvärken på känn redan nu. Jag gillart! Gillar dock inte att vi på Prellebyrån ska få alla jävla skit för det här med SL:s jävla rabatt hit och dit. Man slutar aldrig fundera på hur mkt sjuka pipöll (min egna stavning på people) det finns. Så mkt skit som vi har fått idag borde vi få minst 150000 i timmen. Men nog om er nu, här ska det gluttas på film.

Klapp(ar) på axeln

Kategori: Livets lilla gång

-Kom precis hem från gymmet
-Har lyckats säga nej till pass helt bara för att jag inte vill ha dom och inte massa ursäkter.
-Lagade awesome lövbiff med klyftiga potatoes.

Alltså borde jag få minst 5 klappar på varje axel. Eller iaf en Minute Maid med äpple och acerola, som jag blivit helt betuttat i. Den är ganska äcklig fast ändå så himla god.

 

Kommentarer:

Testade den där juicen nu imorse och har kommit fram till att den smakar flytande äppeljuice!
Skrivet av johanna den 02 september, 2011 kl. 09:27 #

flytande äppeljuice? 
Skrivet av cat den 04 september, 2011 kl. 09:54 #

Stalker-varning

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag fåt 3 (3!!!) sms från CityGross att dom har si och så billigt lösgodis. Lugna ner er för fan...och låt mig kämpa med mina valkar ifred!!! 
 
Kommentarer:

HEJ just nu har vi billigt lösgodis JUST för dig!! bunkra upp innan påsk, då är det försent!!!!!!!!!! 
Skrivet av citygross den 25 februari, 2010 kl. 17:03 #

Geeks are coming home!!!!!!

Kategori: Livets lilla gång

Med blommor och med blad har jag firat min mors födelsedag borta i det "lite finare Tyresö" idag. Hon fick en plattång av mig så att hon kan vara extra snyggo när hon och Kristina ska åka och kolla in Björn Skiffs (?) på fredag. Hahaha, kasta trosor upp på scen och vifta med de plattade lockarna. Nä kanske inte riktigt så vilt och frejdigt, men tårtan va ju god och förvirringen med blomsterbudet va pretty underhållande. :P Grattis finaste mor på födslidagen!!!!

*

För övrigt är jag lite smått tårögd i näsan då jag för en stund sen såg kommentaren från min smalaste vän på andra sidan jordklotet. Saknar er så mkt att troskanten skaver lite extra såhär i vinterkylan!

GEEKLORDS

Då hela Sverige dog

Kategori: Livets lilla gång

Vissa dagar är det ovanligt mycket fler otrevliga människor än andra. Idag va en sån dag...en massa sura och dryga jävlar som tror att dom är fett ägande bara för att jag inte får vara dryg och otrevlig tillbaka. Töntar, jävla fröätarsjävlar!! Men tur i skogen att jag har Aurora som idag satt kvar och gjorde livet lättare ända till klockan 6. Glad feja!

*

Ingén spya på bussen idag iaf, men nog fan är hela tunnelbanan som en stor spya i dessa tider. Vintern 09/10...vintern då hela Sverige dog.

Hysteriskt

Kategori: Livets lilla gång

Kan det bli mer hysteriskt med OS och Melodifestivalen på samma gång?? Fan, kan inte folk skärpa till sig lite och bara ta det lite lungt i backen. Så jävla hysteriskt viktigt kan det omöjligt vara. Inte i min värld iaf. Och ännu mer hysteriskt är det att det rinner vatten, från sovrumsfönstret, och ner på fönsterbrädan pga 2 snarkande andedräkter möter vinterns extremkyla. Andas jag verkligen så mkt?? (Ja, tänker alla då som försökt sova i samma rum som mitt elefantflås)

*

En som har det ännu jobbigare är nog Rickardus Delux som står borta på parkeringen utan att få igång sin lilla bil. Ojsi ojsi, en halvtimme försenad till jobbet oxå. Hela Sverige går verkligen sönder den här vintern.

The collector

Kategori: Livets lilla gång

Asså usch i alla hörn av byxan...man skulle kunna tro att jag bajsat på mig 5 ggr om medans vi tittat på den sjukt psykade filmen The Collector. Med tillhörande surroundljud som pillar en i nacken hela tiden. Nervösa sammanbrott och irritation över filmens slut är allt jag har att bjuda på för tillfället. Godnatt Sverige!! (Och Australien oxå såklart =D )
 
 
Kommentarer:

Du ar soooot!!! Snart kmr vi hem, hoppas du kissar pa dig av lycka ;)
Skrivet av Skin den 23 februari, 2010 kl. 14:16 #
 

Tro mig, det gör jag!! Börjar fan nästan böla bara av att ni kommenterar i min blogg. DÅ märks det att ni lever iaf...era fitter! <3
Skrivet av Linda den 23 februari, 2010 kl. 20:40 #
 
 

"Insert penis here!"

Kategori: Livets lilla gång

Det här tycker jag faktiskt va en fin liten dag på något sätt även fast jag spenderat det mesta av den väntandes på bussar och tåg och med att stå bakom kassan och flina.

Dagen började med att jag av misstag gick upp 1 timme för tidigt och vandrade, pigg som en spigg, ner till burren och kände solen fisa mig i fejan. Och tur va väl det att minuterna inte va så många för 2 bussar va inställda och T-banan va som en övermogen banan i en fruktsallad (den funkade inte alls bra med andra ord).

I Gullmars hände den första av dagens underbaringen som fick mig att fnissa högt för mig själv. På en fönsterruta, som va helt frostig, hade någon rolig prick skrivit: "Insert penis here." Barnsligt kanske, men åååh vilken bra start på dagen.

Sen framspolar vi till när jag hade stängt butiken och satt på toan i godan ro och tog det lungt som sig bör efter en hård dag på jobbet. Då kilar det förbi en liten liten silverfisk på golvet framför mig, precis under handfatet och vidare in under en disktrasa. I like a lot!!! Och när jag sen vandrar ner mot rulltrappan kommer stammisen med de stora utstickande vårtorna på halsen och babblar med mig om diverse liv. Folk stirrar hysteriskt på oss som om jag va helt dum i huvvet som pratar med en sån liten äcklig filur. Nog ser han ut som ett litet lodarpucko, men han har små spännande saker och säga ibland.

Silverfisk

Den sista underbaringen inträffade när jag stod och smådansade för mig själv i brist på bussar att kliva på. Hipp som happ landade det en värsta värsta awesome snöflinga på min vante. Det va en såndär riktig Disney-flinga som man lixom bara vill spara i en ask och ta fram när man e lite deppig. Fast efter det vände turen lite då jag råkade sätta mig på en plats i bussen som uppenbarligen blivit utsatt för en alltför hårt festande ungdom under natten som gått. Min näsa kröp ihop till en liten boll och snart upptäckte jag den stora (STORA!!!) intorkade pölen under de båda sätena där jag satt. Hoppas inte grabben brevid trodde det va jag som stank värre än "Röd-Prince-Hårdpack-Gubben".
 

Pure sex!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Oooh snaaap! Har kollat på Mcfly i typ 2 timmar och känt tårkanalerna vibrera på högsta nivå. Danny Jones = Pure sex!!! 
 
Kommentarer:


TA MIG NUW! dromde att Fake Jones och hans bruuursa hade flyttat in i varat rum pa hostelet har ... Hur grymt (om otroligt obekvamt) hade inte det varit?!
Skrivet av cazor den 26 februari, 2010 kl. 05:38 #
 

Hahaha, obekvämt för dom ja. As you hade bundit fast dom och våldtagit varenda centimeter. =D
Skrivet av Lindi den 26 februari, 2010 kl. 22:18 #
 

What´s with the snö??

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Vad händer med snön... vad heter ni ens små jävla kalla flingor som förpestar vardagen för oss alla???

Jag som hade tänkt att skutta iväg till Sats och ta mig en sväng på trappmaskinen. Men som det ser ut nu är det ju jobbigare att ta sig till gymmet än vad det är att vara där. Men det är väl bara att ta tag i trosan och släpa sig utåt för här kan jag inte sitta hela dagen och ruttna på min enda lediga dag denna helg. Stor hatkänsla!!!

Nämen tjena fan!

Kategori: Bedas

aha, nu skulle man ju kunna tro att jag dött eller tappat tråden helt här. Och det har jag...eller? Fast egentligen har jag bara varit oerhört upptagen (jag e så viktig så viktig jaaaadå) med en mördarvecka på jobbet och med att fira min bäste herres 21-års dag på självaste semmeltisdagen. Stod i köket hela dagen och fixade och fejade som den där feta Muminmamman i randigt förkläde. Fast mitt förkläde är blått!


 

Stooooor semmeltårta med grön och vit hammarbygrädde
Ja, alla fattar nog

*

Idag börnade jag hem efter jobbet, tung i huvudet efter 3 öppningar i rad, och la mig direkt och snarkade hejvilt i ett par timmar innan jag åter gav mig ut i antarktis-kylan för att besöka Nattis på Srb-träningen. Gillar att jag mötte P-nilla i dörren på väg in i kära gamla Torvalla, och att ingen av oss "såg varandra". Väl på plats upptäckte jag till min glädje att även Jenniför, Emelie och Veronica släpat sina fossingar till den aktuella platsen för att skåda när Nattis tog hand om sina flickor med hjärnhand och en del hamstrar i fickorna. Vet inte om det var BH-knutarna eller doften av fotsvett som gjorde det, men jag har inte fnissat så mkt på länge. Kändes bra i båda ögonen och även lite i höger armhåla.

*

Resten av kvällen har bjudit på diverse inköp på MAXI och en del goa hundskitar. Ta ett foto rätt ner i påsen och lägga upp på RateMyPoo?? Kom igen alla mina vänner och rösta!!! =P

Xena, blöjprinsessan

Kategori: Livets lilla gång

Jag sitter här och dör av äckelkänslor. Tittar på Xena krigarprinsessan och det är ju typ det töntigaste skit människan någonsin har skapat.. möjligtvis med undantag från TV-shop. Nä usch jag spyr på hennes "hej-tryck-upp-mina-obefintliga-pattar-outfit" som ser ut som en förvuxen nerskiten blöja. Morr!

Romantik på hög nivå

Kategori: Livets lilla gång

Som sig bör har vi nu firat med att åka till IKEA och äta en så sjukt romantisk middag att vi höll på att ramla av stolarna. Det är ju alltid så det blir när man bjuder på tunnbrödsrulle med korv och potatismos... fint ska det va sa katten och hoppade jämfota ner i en ICA-kasse. Och apropå ICA så har jag åkt hela jävla Haninge runt i flera dagar och letat efter ett jävla vaniljhjärtan. Ja asså, jag åkte iaf till Maxi och Coop Forum och letade med växande hopplöshet i hjärtgropens alla innersta hörn. Pinigt, pinigt Gud, att du inte ens kan langa ett par små kakor för att fira kärlekens dag. Uuuuusch! Men jag ska inte bara klaga för jag har faktiskt fått en ask geléhjärtan av Stig och en awesome present på Rickard. (Blev väldigt överraskad må jag säga.) Jag fick en receptbok för Smoothies och en... KAVEL. Fniss, hittills har jag använt den runda trästaven som hushållspappret hänger på så det va en välbehövd presilent.


(bild på geeklords borta från passagen)
Vart faan är ni???
 
 
Kommentarer:

Hahaha..älskar att jag fick en present PÅ Rickard. Man kan ju undra hur och var den låg på honom. 
Skrivet av Linda herself den 14 februari, 2010 kl. 20:33 #
 

LINDYYY; vi har vaniljhjärtan på jobbet!!! inte världens bästa men vi har dom iallafall ^^
Skrivet av larreeeeeeew den 15 februari, 2010 kl. 19:11 #
 
 
 

Broken vanilla heart

Kategori: Livets lilla gång

Nä, nu blir jag fan besviken på livet. Är nyss hemskuttad från affären där jag hade tänkt köpa det enda lilla fnuttiga jag hade tänkt att köpa på denna pengarkåta dag: Vaniljhjärtan. Men nej nej, självklart finns inga såna att hitta någonstans i hela jävla affären, inte ens bland blöjorna. (Oh yes jag tittade efter) Men däremot kunde man hitta semlor vart man än tittade... nästan så att man trampade på dom om man inte höll ordentlig jävla utkik på sina egna tår. Jaha, nehe...då blir det väl inget vaniljhjärta på alla rövars jävla dag. Vart fan är världen på väg?

Bedas <3

Kategori: Bedas

Glad alla härtans till världen. Köp massa onödigt kraffs, kort och nallebjörnar och skit för det är vad den här dagen går ut på. Själv firar jag alltid med ett vaniljhjärta and thats it. =D Bjussar på lite myspysiga bilder från vardagsrummet som nästan är färdigpiffat.
Roligare är det alltid med Bedaskvällar. Och i fredags efter jobbet fick jag äntligen skåda mina vackra vackra vänner som jag (för att jag är jättedålig, jag vet!!) inte har sett på massor massor av lång tid. Popcorn, lite tårar på ballen och massive skrattanfall i hallen och lyckan är på topp. Jag har verkligen saknat er!! (Och tack Jennifer för att du räddade mig när jag var vilse i Brandbergen)

 
Oh no, popcornskålen är tom!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer:

FIIIIIINA!
Skrivet av caskinny den 15 februari, 2010 kl. 02:12 #

Magnum mandelsoffa

Kategori: Livets lilla gång

Soffan har kommit! Lyckan är total när vi idag ska åka och hämta soffan som vi väntat på i 6 veckor. Jag ska inviga den med att äta middag framför TV:n har jag bestämt. Åh, det kommer bli så fint!

Att soffan heter MAGNUM gör ju inte saken sämre heller. Skulle man kanske springa ner till Sgens Närlivs och skaffa sig ett par magnum mandel att fira med medans man sitter och myser??
 
 
Kommentarer:

ooo Sagens Narlivs! <3
Skrivet av casurrr den 10 februari, 2010 kl. 06:57 #

Kissa på dig!

Kategori: Livets lilla gång

Idag failade jag på en omgjord version av mystery shopper. Dock failade Hornstull oxå trots att de blev förvarnade så då känns det inte som om jag va alltför dålig. Mohahahaha!

Annars va det ganska underhållande att jobba när Auiui höll mig sällskap i en timme eller 2. Det går alltid fortare när man har sällis... och ännu fortare om det kommer in kissnödiga otrevlingar. 

- Finns det någon toalett här i närheten?

- Det finns en borta vid Södra station...

- Men fan, jag orkar inte gå dit!

- Då får du kissa på dig!

Vill ha Sessor och grodisar

Kategori: Livets lilla gång

Wiiiii... storstädning hela morgonen har det varit här i kolahålan och diverse rostade mackor och självklart lite chokladsås direkt från tuben. Det luktar fräscht vill jag lova!!! Nu sitter jag dock här ensam och vet inte riktigt vad jag ska fiffla med... jag vill kolla på Prinsessan och Grodan. Det verkar vara så söta figurer i den som man vill ha i en liten ask och ta upp och titta på när man e deppig. Typ så deppig man blir när man tänker på att det här är enda dagen jag är ledig i helgen. Aaah för så roligt ska jag ha det imorn och få åka till jobbet. Men hur som helst släpper vi det nu och så bjussar jag på lite ögonsnacks så länge. EN bild på nya färgen i vardagsrummet, en bild på min valnöt/marmela-macka och en gammal bild från studsmattan. Saknar att STUHUTSAHA!! <3
 

Sexy Gudrun...

Kategori: Livets lilla gång

Nej, gudars bajs i brallan! Såg precis en bild från Gudrun Schymans so called "rumpchock". Och kärringjäveln har ju typ fett snygga ben och röv... ser fan så mkt bättre ut än va jag gör iaf. Vilken totaldeppig syn och särskilt när jag precis tryckt i mig pompa med bea. Livet!!!
 
Kommentarer:

Har Gullan snygg häck? Shit.. DET måste undersökas! Finns det månne nåt gylfsprängande klipp på u-tube?
Skrivet av Farbror Rashidi den 19 februari, 2010 kl. 14:33 #

Sexy Gudrun...

Kategori: Livets lilla gång

Nej, gudars bajs i brallan! Såg precis en bild från Gudrun Schymans so called "rumpchock". Och kärringjäveln har ju typ fett snygga ben och röv... ser fan så mkt bättre ut än va jag gör iaf. Vilken totaldeppig syn och särskilt när jag precis tryckt i mig pompa med bea. Livet!!!
 
Kommentarer:

Har Gullan snygg häck? Shit.. DET måste undersökas! Finns det månne nåt gylfsprängande klipp på u-tube?
Skrivet av Farbror Rashidi den 19 februari, 2010 kl. 14:33 #

Träna <3

Kategori: Livets lilla gång

Wihooo... nu har jag tränat 2 ggr sen jag köpte mitt Satskort. Det börjar ju bra iaf tänker ni då och pillar er i mungipan. Igår tränade jag med Tin i farsta och jag lovar att vi inte ens lämnade en liten lapp i skåp nummer 51 inne på damernas. Och idag va jag med Aurora, Jessie och Marcus här i Haninge och gnagde på maskinerna tills skinkorna svettades som en gnu under parningsmånaderna i Alaska. Ja, så mkt faktiskt!!

*

Efter träningen skaffade jag mig another vuxenpoäng då jag, till kassakillens stora sorg, fixade till mig ett poängkort på Vi. Mohahaha, han led nog värre än värst när jag krånglade loss, men det e jag värd för idag har jag vart duktig och sprungit efter en pundare som snodde plopp. Dock hann den jäveln igenom spärren med MIN choklad. Den jäveln har satt sin sista potatis kan jag lova... rör man min choklad så får man 5 varmar kanelbullar (direkt från plåten oh ja) rakt upp i pastejhålet. Tjohej va det går! Nu ska jag laga soppa....

Valnötter och marmelad =D

Kategori: Livets lilla gång

Hola mamazitas..papazitos!

Efter det mystiska mötet med Annika fick jag en så ypperligt bra idé när jag satt och åt en macka med marmelad. XD Helt plötsligt kände jag att jag bara måste lägga på ett par valnötter på mackan. OCH DET BLEV SÅ JÄVLA GOTT!!! Ingen vidare bantarmat, I know, men det e endå min nya favvis. Har tagit ett foto på den, men pallar inte bråka med alla 500 sladdar och skit för tillfället så den får ni njuta av senare i livet.

Mor och jag har tagit vår tisdagstripp till Maxi och även en tur till ÖB. Väl där kände jag att nu får jag ta katten i baken.. (eeh ja) så jag gick iväg till sats och skaffade mig ett kort. Så nu är det tack och adjö valkar och hej hopp träningsvärk.

Discolatte

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag bråkat med en pundare, sålt en "discolatte" och kommit hem till ett färdigmålat vardagsrum. Mkt mer händelserikt än så blir inte livet. Därför har jag börjat kolla på Paradise hotel XL (på tv6 play)... kan inte låta bli att älska sådana program.

Det bultar och det bankar

Kategori: Livets lilla gång

Träningsvärken är väl utspridd i hela kroppen och de känns finfint i armhålans trakter. Det va längesen jag hade en sån redig träningsvärk and I like it. Trots de svåra smärtorna har jag lyckats städa och fixa hela morgonen. Och snart är det dags att bege mig till jobbet..fan va kul det ska bli!!!