lindilus.blogg.se

Sadelsår i röva

Kategori: Livets lilla gång

Idag har vi haft kafferep och cykeltur...Herreguttans så givande livet kan vara med ett gnagande sadelsår i röven. Dock är jag besviken på livet som gjort cheese ballz-en mindre och inte lika luftfluffiga som förr i världen. Nej jag säger det... vart är världen på väg när sådana som Parfalk får vandra fritt??? Förfärligt!!

400 pers utan ström

Kategori: Livets lilla gång

Det e mörkt som natten så långt ögat kan nå vill jag lova. Ett massivt strömavbrott mitt i filmen vi gluttade på. Rätt mysigt när man har en bärbar som går på batteri så att man kan blutta runt i mörkret. Synd bara på spraygrädden som står i kylen óch blir ledsen.

Päron-dag <3

Kategori: Livets lilla gång

Mysig känsla i kroppen har jag efter en mysig dag hemma hos min mor och far. Vi har mumsat hallon, gluttat på kräftorna och kolla på MASSOR av gamla bilder från livet förr i världen. Vill lova att mina parents va mer än lite vackra i sina ungdomens dagar. Papi med världens bästa humor och världens snällaste mami. MYYYYYSIGT!

Hallå solen, är det du?

Kategori: Livets lilla gång

DET ÄR SOOOOOOOOL! Studsar runt som den där irriterande hackspetten på KalleAnkas julaftonsprogram och är allmänt lycklig åt solens små strålar i vårt annars så grå universum. Tänkte först blada ner till stranden med mina 2(!) nyinköpta badmadrasser, men jag kom på att det är nog lite kallt i vattnet och massor av barnfamiljer med dinglande nakna småpenisar där nere idag så jag la mig på min kära balle istället. Ojsan hoppsan va fläsket steker som bacon i extra smör. 

Linda 3 - Geting 0

Kategori: Livets lilla gång

Knasigt när syrrans fejja kikar fram på passagens förstasida... det e livet på en pinne det.Men jag har lite skrajsna ryck i ögat nu såhär en måndagseftermiddag. Mitt i min "städa-betala räkningar-tvätta- och baka piroger dag" så invaderas köket av 3 getingar som helt klart gate crashade min rofyllda samvaro för att knapra i sig min köttfärs. Men nej du farbror Eskil skrek jag och rusade fram och stängde fönstret, rullade ihop veckans Mitt i Haninge, drog på mig min riddarrustning av rosa plast (?) och SMASCH SMACK SVOSCH!!!! Behöver jag säga att det blev 3-0 till mig?? Det som gör mig lite illa till mod i ena ögat är att när jag kollade ut genom fönstret såg jag kanske 4-5 små jävlar till som bara väntade på att få komma in och smaka på min tidningsbackhand. Vad vill dom mig...har jag månne ett getingbo alldeles utanför??? Gud hjälpe oss alla!!!


Nu tror ju alla säkert att jag e värsta barbariska djurmördaren som äter småbebisar och plågar ormar i Borneos djungler. Men då ska jag berätta att igår hittade jag en död fågel utan huvud utanför min port som nån dum kissemiss tuggat på. Jag blev så ledsen att jag va tvungen att hojta till: -Nääääe den lilla lilla fågeln!! Sen la jag den på 2 stora blad och gav den 2 rosa blommor. SÅ fick den en liten begravning iaf och den såg faktiskt rätt nöjd ut när jag gick förbi idag. Mitt utanför vår dörr så att den får massor av uppmärksamhet och kärlek. Men snor man min köttfärs...då ska man faaan dö!

Klåda

Kategori: Livets lilla gång

Igår trampade jag på en snigel.. det va ungefär lika kul som att få klåda i akterkanalen.

Igår spelade vi oxå Jeopardy och skedade daquiris... det va betydligt mycket roligare än klåda.

Idag har hela dagen varit en klåda eftersom jag har jobbat i 9 timmar. Men det va vackert när min lilla lilla mor kom på besök i butiken. Sorgligt när hon gick dock...lite som att ha klåda. =DKliande grejs som kan uppstå i ditt rektala område

PLING

-Vad är KLÅÅÅÅÅDA!!!!

Jonglera med snor

Kategori: Livets lilla gång

Vem fan va det som sköt en gris och hade mopperace utanför mitt sovrumsfönster inatt??? Jag har nog aldrig vart så irriterad i hela mitt liv och det va ett mirakel att jag ens orkade bära min mindre lätta kroppshydda till jobbet i ottans allra tidigaste timme. Gör aldrig om det säger jag bara, och hör sen!!!Nu har Rickard lärt sig nåt nytt, sitter han och mumlar om. Undrar va det kan vara... inte är det jonglera med 6 snorkråkor och 3 getter samtidigt iaf för då hade jag nog sett det i ena ögonvrån lite sådär. Men nu är det dags att äta nåt. Har man vart på gymmet ska man ta det väldigt försiktigt med att bli av med alldeles för mkt kalorier. Det gäller att fylla på...KONSTANT!!! XD

Fuck you, vi ska till Schweizer!

Kategori: Livets lilla gång

De 2 nödigaste grabbarna i stan har idag stekt kalaspinglorna vid Schweizerbadet tillsammans med Tom, Jerry och Mr. Giffel. Första gången jag badar i havet hemma i år och det va lite kallt, men inte så att man dog av invärtes blödningar. Och det va ju tur...för då hade vi ju aldrig kunnat fortsätta spridningen av den urläckra dialekten vi talar. Skitfint jue!

 


Imorn blir det mer sol och blad, men för tillfället ska jag städa och cooka some brunchinner. Mihiii..va gottne det ska bli.

Milje-bad

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Hola nachos y tortillas... mmm comida muy rica! Eller va säger ni ute i de svenska sommarstugorna världen över?Jag har i alla fall vart hos mina pärisar idag i Tyresö och sovit i soffan..hehe, det är nästan oundvikligt. Men hur som helst...med papi bakom årorna och jag och mami som hejarklack susade vi ut till badön för ett par dopp i det blå. Dock fick pappa ett långt fiskben in i foten och jag fick nåt konstigt bett under min egen fossing så att jag går som ett riktigt mongo. Men det va supermysigt och bada från ön även fast jag körde feghänget på pappa när jag började tänka på den äckliga monsterklumpen. Andra aktivities under dagen va att införskaffa diverse blommor till min balle. Så nu prunkar det hejvilt här ute och nöjdheten i min näbb är på topp. Det kan även bero på de fabulösa pannkakorna jag lyckats åstadkomma med bara fötterna och en skvätt olivsoppa. ??

Nej, nu ska jag planera morgondagens badpickning med Jenför och eventuellt den smale faaan.
 

Proppis

Kategori: Livets lilla gång

Efter en skräckblandad grillkväll hos Skinky igår med diverse Bedas så tycker man ju att jag borde ge fan i att äta mig äckligt mätt så att magen nästan spricker. Men nej nej.. körde samma sak idag + lite fotboll på det. Alltså mår jag inte så häslosamt just nu...Imorn ska jag hem till mor och far och sno hallon från deras buskar. Om solen fortfarande vill va med oss så ska jag bada med mami. Musepuse tror jag...

Schneider-power

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Jag mår lite halvtaskigt i kistan, kanske en gammal alkis från 700-talet skulle säga, men jag nöjer mig med att meddela att jag mår väldigt konstigt i magen. Får hoppas att det bara är något slags abnormal bajsnödighet som är på intågande, men i såna fall har den hållit på att tåga i flera dagar nu. Sluta tack! Dessutom ser det ut att bli åska hörni... vilka iakttagelser man gör när man sitter såhär i all sin ensamhet och youtubar för fulla kastruller. Har hittat en av mina fina gamla godingar, Jamie Scott, och lyssnar och sjunger med så att grannarna snart lär kicka ut mig till Säffles bakgårdar. Dessutom hittade jag ett nytt medley med världens bästa Kurt Schneider och Sam Tsui med underbara fina rösten. Nu regnar det visst...Nattis, kom tillbaka med solen!!!!

Heja ostkrokarna!

Kategori: Bedas

Brödbåtar och kubbspel bjöd gårkvällen på nere vid Rudan. Ganska mkt blod och raggare oxå, men bäst av allt gillade jag våldtäktsryssen nere vid stranden. Nu är det jobb som gäller och jag har fått höra att nu har även AC:n på lagret (min enda räddning) tagit solsemester lååångt härifrån. Detta innebär att jag kommer se ut som en dränkt katt i öknen. Önska mig lycka till!

Döda blommor

Kategori: Bedas

Ja här va det dött vill jag lova... ungefär lika döda som mina blommor ute på balkongen är efter detta bombastiska väder Svea bjuder på denna sommar. Synd att den mesta av den måste spenderas nere i tunnelbanan för min del bara. Jag vill schteka som en mås i blåsväder och köpa nya blommor till min balle. Vill ha ett äkta "hej-jag-är-liten-och-är-ledig-hur-länge-som-helst-sommarlov"...det hade suttit så satans bra. Men imorn är det iaf krökelibökel med kära Bedas, om jag nu vågar mig på krökel igen efter den alldeles för tilltagna kvällen med Aurora och hennes lilla gäng. Skrapsår och dubbel ransonering i hålan...näe vet ni va. Jag får återkomma när jag har något sjukt spännande att förtelle. Harebra och heeeej!

Schvettigt!!!

Kategori: Livets lilla gång

Lata människor är äckligt äckliga... varför ta ett jobb om man inte är beredd att göra det som jobbet går ut på?? Fattar inte hur vissa slasiga jävlar tänker. Men hur som helst..ketchupfläckar och käckande svettigt kan man väl sammanfatta dagen med. Premiär på Sats efter semestern och det va inte nådigt på trappmaskinen vill jag lova. Nästan så att jag kryper ihop i fosterställning och gråter hejdlöst. Men god potatis va det till middagen iaf..och det är ju alltid nåt. Mungiporna uppåt...eller?

Well hello again

Kategori: Bedas

Naaeee...handen på nacken! Nu har jag nästan vaknat upp ur Magaluf-koman som infekterat både gom och hals. En redigt både käckig och vacker vecka på många vis. Fulla som kastruller och massa Tommy, vi vill ha balle nu! Skumparty och ostkrokar sitter ju aldrig fel. Kanske langar lite bilder senare om alla är snälla mot min mulåsna. Klappi klappi!

I övrigt orkar jag inte med livet så vi säger så tills vidare. Piiiz ut!