lindilus.blogg.se

Diskborste i högsta hugg!!

Kategori: Livets lilla gång

Efter en helg med Ollan, en vidrig Eurovision-vinnare, diverse träningar och ett enormt sammanbrott på jobbet är nu köksskåpen på Mariatorget ett handtag fattigare efter att jag gick lös med diskborsten mitt i ett vredesutbrott. Jodå, ADHD ska vara bra har jag hört! Men nu är vi redo för en ny och härligt uppfriskande vecka...eller?





Glöm inte att skutta in på min systers ytterst framgångsrika blogg. Hon är den nya Kissie for sure...fniss!

KLICKA HÄR

HIV i vrångstrupen =(

Kategori: Livets lilla gång

Jävlar i mig vad smakerna gifter sig mellan wasa rågrut och bregott!! Riktigt nice nu när jag ligger här sjuk och jävlig. Ska ta en massive power nap nu så att jag orkar tuffa bort mot Torvalla lite senare. Min hals har typ 5 HIV-infektioner i varje vrångstrupe, I'm telling you! Och det blir inte bättre av att folk envisas med att ha fula ryggsäckar som dom ska sätta på sig, ta av sig och böka ner massa nödvändigt tjaffs i. JAG HATAR RYGGSÄCKAR!!!!

Räzer-Linda

Kategori: Livets lilla gång

Toodles alla poodles!! Idag är det min weekly städdag här hemma i fågelboet. Tvättstugan är ockuperad och diskmaskinen är snart så överhettad att mina ögonbryn brinner upp om jag kommer i närheten.



Hur som helst så känner jag mig otroligt nöjd med mig själv idag satte jag mig för första gången i en bil och lyckades få den att rulla framåt. Minst 6 varv på Torvallas parkering och både jag, min medpassagerare och de 2 hararna överlevde det hela. Fick ju 2 lektioner i födslipresent så nu ska jag fan ta mig i kragen och skaffa mig ett körkort. Dock kommer det bli många byten av underbyxor innan jag lyckats.



Men nu ska jag ner och mysa i tvättis. Pusselurv!!

21 barre todaysies

Kategori: Livets lilla gång

Men supergrattis till mig då!! En födelsedag med sol, löning och friterad kyckling är alltid nice. Tack alla som har firat och grattat mig denna dag då jag blir gammal och grå. Nån som kan hämta alla kakor, tårtor och godis så att jag kan fortsätta att banta imorn???

Fäääääzt!!

Kategori: Bedas

Låten med Timbaland och Timberlake (ja den som Cas älskar när jag sjunger) susar i öronen och håret är plattat minst 3 ggr. Har en finne (!) och mina tuttar och mage är för stora för klänningen, men på det stora hela så skulle jag väl kunna vara fulare än såhär. Huvudsaken är ju att Nättiz ser ut som en liten prinsessa med marsipanros mitt i pannan... och det ska vi nog kunna ordna. Presenten är ordnad och finskorna är på. Nu ska jag bara vandra ner till burren och bege mig över för att påbörjar firandet. Hoppas vi kommer ha en hyvens kväller som gör födelsedagsbarnets feja att lysa som en bordslampa. Hipp hipp hurra!

Va är det för en dag??

Kategori: Bedas

Nattis klunkar på, Nattis klunkar på, Nattis kan dricka, Nattis klunkar på!!! Inatt och idag och hela lördagen den 22:a maj fyller Lill-Bedan 18 år. Massa grattis och födelsedagsgodisar till dig!!

Kiss i ögat?

Hej du glade bagare!

Kategori: Livets lilla gång

Nämen du.. här va det fan inte livat. Vill du surfa? Rör på musen! Vem skriver så, förutom nån som kan göra helikoptern med sitt kvinnliga underrede? Inte är det jag iaf...eller?



Bombarda i ögonen för att jag är så trött och bara för det så ska vi ha nåt slags utvecklingssamtal på jobbet med tillhörande jobbiga frågor att svara på. Jag gillar inte sånt...har aldrig varit bra på utvecklande samtal med obekväma frågor. Känner att Bennyponken får lugna sig lite innan jag börjar kräkas varmkorv över hela stället.



Hur som helst så ska jag ta mig 1 eller 2 lurar innan jag beger mig till Sats för att dansa lite Afro. Snark i ballen!

Livet suger snorre

Kategori: Bedas

Jag är så jävla deppig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Även om solen har lyst hela dagen och jag pressat fejan tills det sved i pannan så känns det inge bra. För det första så kastade nån en tennisboll rakt i skallen på mig, sen är jag dessutom sjukligt sugen på att svulla och sist men inte minst ska jag jobba imorn. Spelar ingen som helst roll hur trevliga saker man än gör på en lördag om man ska jobba dagen efter. Då är det bara ångest hela dagen som gäller. Jag får hoppas att kvällens brännboll á la Bedas livar upp stämningen. GOOOOOOOOOOOODIIIIIIIIIIIIIIIIIIS!!!!

BEDAS UNITED!!!

Kategori: Bedas

Idag har jag varit nydeligt produktiv...nästan som en bonde under skördetid. Inte bara har jag städat hela lägenheten...nej nej. Cas och jag gled iväg till centrum i solskenets strålglans och införskaffade diverse flytande inför morgondagen och dessutom lyckades vi ta oss i kragen och fixa lite bankkort, id och pass. Jag blev otroligt ful på min bild till passet...vad hände lixom?? Jag som är så otroligt vacker IRL (frust). Hur som helst så va jag tvungen att gnugga pekfingrarna mot näsan och blåsa på dem innan jag visade mina fingeravtryck för maskinen. Man skulle tydligen fetta till fingrarna lite innan själva proceduren. Känner lite smått förvirring över det hela...ofta man ens behöver lämna avtryck för att få ett pass.



Men nu du så ska jag trycka i mig nåt att fylla ut valkarna lite med. Ska ju på fin träning ikväll där alla boysen kommer att vara samlade. Har ni tänkt på att det är Bedas United för första gången ikväll. Lyckotår i ögonvrån!!!!

Välkomna hem!!!!

Kategori: Livets lilla gång

Är så trött att högerögat snart skuttar ut genom brevinkastet.. men fan va värt det va att gå upp så tidigt och få se de mest saknade fejorna i Svea. Peta lite på Caszn mustasch och bli impad av Skinnys nyabystmått. I love it!! Fan va jag älskar att ni är hemma igen. 

Pirr i plytet

Kategori: Bedas

Men gud så nydeligt då.. idag har jag bakat bröd som en riktig bullmamma. Goda goda små bollar med solrosfrön....hej jag äter 5 i minuten!!! Kanske det va därför det kändes lite extra tungt på träningen idag eller? Lökade som ett litet bergatroll och musklerna dallrade som en pudding på en grekisk julafton.



Men imorn smäller vet ni!!! För 06.20 lämnar vi Sågen och beger oss mot Arlanda för att välkomna våra finisar back to Svea. Är lite nervös av någon konstig anledning, men det kommer bli så sjukt kul att se dom igen. Fäller nästan en liten tår bara jag tänker på det. Bäst man går och lägger sig snart kanske så att man är riktigt redo.

Värsta bomben!!

Kategori: Livets lilla gång

Det är så jävla awesome att bo i Sågen att man nästan hoppar av lycka ibland. Speciellt när man sitter på bussen hem och tror att allt man äger och har ska spolas bort av den totala kissnödighet som råder i livet. Då kan man helt enkelt hoppa av i Norra Sköndal, kissa på skolgården och sen gå tillbaka och ta bussen som kommer efter bara några minuter. I love it!



Måste även få visa en lapp jag fick av en grabb som stod inne i butiken i typ en halvtimme och blängde igår. Tillslut kom han fram och sa att han va tvungen att springa till tunnelbanan, men att jag skulle titta lite på lappen (där tillhörande namn och nummer stod). Skrattde som en lite flodhäst med benprotes när jag såg den...tycker det va jätteroligt faktiskt. Men jag har ju min fina Ricky Roo så den där grabben få gå och bomba nån annan.


Du é ju värsta bomben!



Och eftersom gårdagens datum va min systers födelsedag så va vi på fiksi fiksi hemma hos henne idag. Innan det va dock mor och far här en sväng och satte upp en alldeles förträffligt fin hylla som papi gjort alldeles själv. Han e så duttig!!!! Utöver det så har jag köpt 2 par mjukisbyxor som jag e mucho kär i. Vill bara slänga mig ner på marken och slicka lite på dom. Får man göra så nu i dessa dagar?
 

Den fabulösa hyllan.

God eller ond morgon?

Kategori: Livets lilla gång

Jag skulle säga att morgonen är ganska ond, förutom soln (som jag iof ändå inte ser här nere i underjorden)

Står på jobbet och nördar mig vid den nya datorn vi har fått. Datorn där det endast kommer att sitta massa pundare och skumma bananer som gör livet äckligt i ögat. Utanför står 2 vakter och vaktar en ond uteliggare och i Slussen är det bussbrand. Det verkar bli en bra dag...

Kläm och hoj!

Kategori: Livets lilla gång

Chips med dipp, ja tack! Men icke det nej för jag har vart på gymmet och dallrat med tårna så det blir att knapra salladsblad och annan gräsmatta resten av dagen.



Sitter och tittar på Unga Mödrar på TV och jag känner en smärre ångest över dessa små flickor som inte ens gått ut skolan som ska hålla på att klämma ut ja ni vet vad. Vissa vet inte ens vem pappan är....hur menar dom då?? Nääe, illa berörd blir jag....tror inte riktigt att barn är min grej helt enkelt. XD

Helgens leverne

Kategori: Livets lilla gång

Nä nu ni alla korvstumpar får ni lugna ner er. Valles hårda leverne sliter fortfarande på hälsan och mina ögon känns som 2 hårdkokta ägg med riktigt mkt salt och grus i. Men jag har iaf hunnit med en hel del detta soliga datum. Förutom ett par fröätars timmar på jobbet så lagade jag stekig middag (satt redigt fint i både käft och valkar) som inmundigades på vår soliga balle. Hann med lite stek i fejjan oxå...man vill ju inte se ut som ett visst "cheer-djur" lixom. Och apropå det så gjorde jag ett försök till att dallra bort stekmiddagen med lite träning med the walruses... och oj va vi kräla på golvet. We will win for sure...*lyfter på fläskvecket*.



Och för ett litet musigare slutt på helgens aktiviteter har jag och Ricky vart och storhandlat och gluttat in Avatar. Jag vill va i den där skogen och peta på de lysande sakerna som snurrar!!!!! Men det är lika troligt att jag får göra det som det är att jag skulle se ut som en Gud i en cheerdräkt. Well well, drömma kan man ju alltid....God natt gott folk!