lindilus.blogg.se

Sschvettigt!!

Kategori: Cheerleading

Lökigheten börjar sakta avta och då är det 40 minuter sedan vi körde programmet sista gången på träningen. Hysteriskt varmt, men kul jul i gul nu när det bara är 33 träningar kvar till första tävlingen. Nervösfniss i byxan!



Idag gjorde jag en tabbe som jag planerat hårt att inte göra. Igår ställde jag om klockan, som sig bör, för att inte komma för sent till jobbet idag. Men mobiljäveln ska såklart hålla på att leva eget liv under natten och på nåt jävla vänster kom jag till jobbet över en timme för sent. Helt sjukt irriterande eftersom jag va planerad och all iaf blev fett op. Jaja..så är livet.



Och vart fan är Rickard kan man ju undra. Ska jag sitta här nu helt ensam en söndagskväll som denna?? Jag får väl kicka igång mitt fina lilla spel och låta Little Big Planet hålla mig sällis. Vi höres!!

Kår clown här!!!

Kategori: Bedas

Meeen tjeeena alla gamla groddar i salladshuvvets mittersta krets!

Inte för att jag vill störa eller så, men jag har just anlänt hem från en fin Beda-halioweenis där man bland annat kunde möta Ron Weasley, Jesus, en fransyska och en kissemus. Själv va jag en kåt clown, som Jesus hade ganska svårt att hålla fingrarna borta ifrån. Bästa utklädnad idag är dock grabben på jobbet som kom in utklädd till Austin Powers. Cred till den grabben vill jag lova.. typ som en riktigt bra penis mot mun metod. Det skulle behövas när fransyskan däckar i soffan. Nån som sa salami??



 

Btw..tack för skjutsen min fina fillifjonk. I love u långtime!

Bus eller banta?

Kategori: Bedas

Jag måste säga att sedan jag köpt mitt PS3 har vi även fått en liten hustomte, som med jämna mellanrum infinner sig i soffan och trycker på knapparna i vild jävla fart. OMG hööööger!!! Cäz är officiellt ett Crash B-proffs och jag är jävligt bra på att titta på och skrika nödrop och hjälpande (?) instruktioner.



Jahapp.. nu är det såndär bus- och godishelg och eftersom jag inte får äta godis så går väl jag till jobbet då..eller? Jodå, först blir det Pressbyrån - det säger pang i plånboken! Men efter det drar jag på mig nån vacker utstyrsel och beger mig mot Svartbäcken för lite halloween med Bedas & co. Vet dock inte vad jag ska klä ut mig till...tänkte alternativt gå ut på gatan och smälla upp lite löv i mitt risiga babb och sen leka lövhög. Eller kanske att jag kör på Pippi...i burka. XD Nä..jag får ta tag i detta innan jag beger mig till le work. Känner mig dock inte på topp då jag e krasslig som en rostig spade i hals och näsborrar. Jobbigt det där vettni!



Och om ni undrar vad jag haft för mig den senaste tiden så kan jag sammanfatta det på enklaste sätt genom att säga:

- Powrrrr cheeriagles!

- Cortimyk...sssccchh, i smyg!

Mandelhockey

Kategori: Livets lilla gång

Fniess... jag sitter och spelar Monkey Island på mitt nya playstation 3. Är nöjd med min lilla apparat..tänk vilka spelkvällar man kan ha med den. Sen att den kostade mer än alla mina framtänder tillsammans behöver vi inte gå in på tycker jag.



Sitter lite smått och funtar på vad jag ska göra av dagen. Köpa toapapper och mjölk är det jag kommit fram till än så länge. Låter spännande va? Men ikväll är det ju träning igen så jag får väl mysa med mitt PS3 hela dagen så att den begynnande förkylningen får vila lite i djupet av mina halsmandlar. Mandelhockey någon??
 
 
Kommentarer:

Vad sägs om att fila på CV så systri kan fixa jobb åt dig. HAHAHHA. 
jag ÄLSKAR monkey island. jag kommer o spelar nån da!! 
Skrivet av systri den 26 oktober, 2010 kl. 12:28 #

Playstation lr inte?

Kategori: Bedas

Jamen detta var väl en händelserik helg. Efter sista camp-träningen klämde jag in en liten storhandling på Maxi innan jag och Frida begav oss till VH för att spendera kvällen på Restaurang Fisken där vår käre kompanjon Cas häller upp öl åt grabbarna. "Grabbarna tyyyycker hooon e bra" Jo men det var väl en alldeles särdeles speciell upplevelse att se de övervuxna fjortisarna festa loss på sitt lilla vis. Men om man ska säga nåt klokt på värmländska så är det iaf ämnet afrikabarn som står på tapeten.

Igår, efter en dag hos mampapi, hade vi Beda-kväll i min boning. Det va en playstation-kväll utan playstation så atteh..så va det med det.



Cassandra i gårdagens outfit:

Strumpbyxor - Lindex

Klänning - HM

Plåster - Ica Maxi



Den här morgonen har jag spenderat med att:

*Städa bort alla burkar och flarror

*Langa upp massa bilder på fejjan

*Glömma en kastrull på spisen så att hela locket smälte. (oops)

*Fundera på om jag ska köpa ett playstation 3.

Urgelgurgel-dag

Kategori: Livets lilla gång

Jag har haft världens äckligaste och jobbigaste dag idag. Det blir antagligen så när man möts av käckig jävla snö när man vaknar upp och ska gå till burren. Allt gick åt helvete... massa massa kunder samtidigt som smallshops- och axfoodleveranserna bara stod och svettades mitt i butiken. Nordea-korten gick inte att betala med, kassan fuckade up och en kund som fått fel lottokvitto kom in och tjaffsade. Tur att min Ricky-Roo kom och höll mig sällis den sista timmen. Annars hade jag lagt mig ner på golvet och gråtit som ett litet barn.



Nu har jag tagit en 20-minuters sleepingstund och har trängt i mig träningskläderna för det e dags för sista dagen av camp. En liten fågel viskade i mitt öra igår att vi antagligen kommer köra skruvbasket idag så hålla alla tummar ni har för att jag kommer hem utan allt för ont någonstans ikväll.

T*R*Ä*N*A

Kategori: Livets lilla gång

"Du luktar bulle i pannan...jag tänker jättemycket på vinter och julen då."



Men tjena alla småbönder och bilmekaniker. Gissa vad jag ska göra idag????!!? Om ni gissar träna så är det helt rätt och ni vinner en årsförbrukning av våtservetter. Ta och fundera på det ni medan jag suger i mig min macka och smular ner hela soffan. Muuuuuuuuuums!

Suck it up!

Kategori: Livets lilla gång

Jahapp...så va power nap:en tagen och stroganoffen nertryck i halsen. Dags att börja klämma på sig träningskläderna och bege sig till Svartbäcksskolan för lite 5,6,7,8 och hukande spring. Är trött som en sköldpadda med hemorrojder i ögat, men det är bara att suck it up and rub some dirt in it för imorn är det upp med tuppen igen och gosa med mina älskade kunder. Hur lycklig är inte jag som får snitta 21 korvar per dag???
 
 
Kommentarer:

Men åh syster, så stolt jag blir över dig.. 21 korvar. hahahah måste dina fingrar dofta fräschör som heter duga för jämnan juh! 
Skrivet av Syster din den 21 oktober, 2010 kl. 00:12 #

Fresh breath

Kategori: Livets lilla gång

Ligger i sängen och pillar mig i armhålorna. Idag är det, som vanligt, ledigt från jobbet och det firar jag mestadels med att inte göra ett piss. Rickard ligger bredvid och snarkar. Dör lite smått av hans morgonandedräkt som susar emot mig då och då. Men jag ska inte klaga för mycket för då kanske dementorerna kommer och suger själen ur mig. Usch usch!

Styckmördare på g?

Kategori: Livets lilla gång

Jag blev nyss superförföljd av en konstig man...som bor några portar härifrån. Han kommer antagligen att styckmörda mig när jag minst anar det. SÅ vill ni säga mig ett par sista ord så är det dags att passa på nu.



Annars är det inte mycket som händer. Jag och Ricky är nyttiga idag, mina strumpor luktar konstigt och jag tittar på ett program med människor som klär ut sig till älvor. Så spännande kan livet vara om man är jag.

Skönt i näsroten

Kategori: Cheerleading

Mintpastill minstpastill!!!! Har fått Rickards panna i näsan...fan va skönt!! Bra uppvärmning inför kvällens träning där en smäll eller 5 alltid är att vänta. 4:e dagen av campet idag och jag längtar massimass tills vi får lära oss dansen. Just nu består allt mest bara av en massa räkningar, platser och ett bygg eller 2. 

Camping..eller?

Kategori: Cheerleading

Tjipuh... Lite tur ska man ha! Nacken går att vrida rätt så bra åt alla håll och tur är väl det för om bara några timmar drar camp igång. Los americanos kommer och giver oss säsongens tävlingsprogram. Spännande värre! 
 
 
Kommentarer:

åh säg å säg!! 
Skrivet av tin den 14 oktober, 2010 kl. 18:42 #

Halvt förlamad

Kategori: Livets lilla gång

Hej hej förlamning, please go away! Har så sjukt jävla ont i högerhalvan av halsen och nacken att jag knappt kan röra mig. Ber till alla jävla Gudar och till Harry Potter himself att det ska va borta på torsdag då campet drar igång. Ska bli mindre kul att kliva upp 05.40 imorn i kylan och bege sig till jobbet. Såklart är det onsdags - "hej du måste bära tunga grejor hela dagen och stressa järnet" -pass imorn. Ibland är livet mindre kul!!!
 
 
Kommentarer:

Men vad har du gjortit me lille nacken?? du bryter den väl inte om du tränar? oj oj oj..!! "cheersyrran oroar sig"
Skrivet av Storesyss den 14 oktober, 2010 kl. 05:24 #

Tung och lång korv någon?

Kategori: Livets lilla gång

Har inte haft den skönaste dagen på jobbet idag, även om den gick fort som en racerbil med halsfluss. Det är inte lätt att fiffla med sedlar och mynt när fingrarna är ihoptejpade som en jävla mumiepenis. Självklart tappade jag hela myntbrickan bakom kassan oxå. Blev så jävla glad att jag ville slita av mig kläderna och dansa regndans....INTE!!!



På bussen hem vände dock turen. Längst bak hittade jag ett paket Pall Mall som hade alla cigg kvar utom en. Även fast jag absolut inte alls röker det minsta så kändes det lite värdefullt på något vis. Sparade paketet så att nån Beda kan ha dom som nödcigg eller dylikt. Vi får se hur det där fortplantar sig.



Vill även meddela alla att om ni är supersugna på en lång och dyr salami så säljer jag såna nu för att skrapa ihop några sketna ören till VM i USA. Nån som känner sig manad att gå loss på 142 cm kryddig korv får mer än gärna lägga in en beställning hos mig. Hare bra så länge!!!

Lite smått aj!

Kategori: Livets lilla gång

Varför är jag fortfarande vaken??? Har degat i soffan och läst vackraste 7:an och tyckt lite synd om mig själv. Om jag inte visste bättre, och va lika hyppo som Ricky och Auroris, så skulle jag tro att lillfingret va brutet på minst 5 ställen. Måste ta mig till Stadium och köpa tejp så att jag kan inmobilisera (ett bra ord ja) skiten riktigt ordentligt. Men nu får jag ta och bogsera mig själv till sängen så att jag inte ser ut som en vårtbiten gurka imorn. För det ska gudarna veta att då är det inte lätt och leva. Höjdhopp!

Skruvat värre!

Kategori: Cheerleading

Ischlo pischlo va det bultar och bankar. Har tejpat ihop högerhandens små fingrar och axeln ser ut som Olle i blåbärsskogen. Första gången jag fångar skruvbasket idag och jag tycker iaf att det gick skapligt. Mindre kul va det att trycka på sig dräkten och inse att man har levt livets glada dagar ett par år för mkt. Magtröja och kjol är ju inte mina favvoplagg om man säger så, men det är bara att banta och se glad ut.

Grattis till Pottan

Kategori: Livets lilla gång

Grattis på namnsdagen Harry Potter! <3

 

G-borgs dag

Kategori: Livets lilla gång

Idag va det twisted sisters på jobbet och sånt är ju alltid mys. Särkilt eftersom Tin alltid langar snyggaste jobb-outfiten. Fniss! Efter jobbet tränade G-Borg och D-borg loss på sats så att svetten skvätte runt stavmixrarna. Vi hann även med att krattata våra telepotatisar inne på ÖB en snabbis. Men nog om mitt överintressanta leverne nu för här ska tittas på film med min lilla snuttefilt Prickard. Predators tror jag bestämt att han valde, vilket betyder att jag kommer att sitta och småkissa ner soffan lite halvt. Oj oj!!!

Fuck you!

Kategori: Livets lilla gång

Haaaaodihaao!! Steppar med cowboy-bootsen och svänger med mitt lasso i 180 graders vinkel. Så är det serru! Jag har för en gång skull hittat en presentilus till min käre fader som har bestämt sig för att hålla på att fylla år. Så idag har jag vart i centrum och piffelipuffat lite med presenten och köpt ett par hörlurar så att jag kan poppa loss på bussar och i joggingspåret. Tänkte faktiskt åka tidigare till träningen snart för att springa idag istället då jag inte will make it to the träning imorn. Och jag behöver faktiskt ut och dallra på låren lite så att så får det bli.



För övrigt har jag tillagat en liten pasta med skinksås som jag avnjuter medan jag lyssnar på: "Fuck youuuuu!". Blir på så bra humör av den att jag inte kan hindra stortårna att studsa i takt. Men nu ska jag dra på mig svettbanden och vädra cheerskorna för snart bär det av. Cya!

Den bästa upplevelsen

Kategori: Livets lilla gång

Är just hemkommen från en höstpromenix i grannskapet tillsammans med min bäste herre. Vi strosade förbi lekparken och åkte linbana och guppade gungbräda så att det pirrade i magen och röven fick sig ett par fina smällar. Självklart har vi oxå tryckt käften full med kanelbulle och mjölk. Vad vore livet utan mjölk va hörni? På vägen tillbaka upptäckte vi ett konstigt rum nere i källaren i vårt hus. Ett blått ljus där innifrån och det verkar vara en massa akvarium, en hund och en konstig tant. Skumt!!?!



Idag va det tillome lite kul på jobbet . Med 231 bullar sålda och pärlsocker i både skor och innanför brallorna så kunde inte ens en tjaffsande pundare stoppa mig. Många glada miner och fina kommentarer fick jag. Tydligen är jag:

* På oförskämt bra humör och den bästa "Pressbyrån-upplevelsen" någonsin.

* En supersäljare!!

*Och så jävla glad att man måste göra en intervju för att få reda på orsaken.

Hahah..blev lite glad och stolt i ögonvrån faktiskt. Nu ska jag överlåta mitt modem till Rickard innan han får massive internet-abstinens då vårat vanliga modem inte vill sammarbeta idag. Vi höres!
 
 
Kommentarer:

Du e en supersyrra! 
Skrivet av catrin den 05 oktober, 2010 kl. 00:08 #

Du kan va supersyrra! <3
Skrivet av Labe den 05 oktober, 2010 kl. 13:54 #

Småkräckel i kotten?

Kategori: Livets lilla gång

Bullfest bullfest hela dan! Så skulle det kunna vara om man själv fick sitta hemma och mysepyse med ex antal bullar i munhålan. Men istället ska jag såklart till Prellebyrån och slava så att alla "underbara" kunder kan komma in, stressade och jävliga, för att köpa sina bullar på Kanelbulledagen. Uuuusch! Ska småkräckla på varenda bulle i smyg...eller?? 

Lapp i pannan

Kategori: Bedas

Är jag av manligt kön? Har jag träffat mig själv? Är jag cheerleading-relaterad? Jadu..det är karameller att suga på för den som har lapp i pannan så att säga. Men sammanfattningsvis så skulle jag väl mest vilja säga att:

* Om man äter halstablett och dricker kallt vatten så smakar det som när man håller på att spy av en äcklig shot.

* Jag blir illa berörd av att ha sett kanske 3 minuter av "Kungarna av Tylösand"

*Jag är superstolt i ögat över Caz the man som langade salle idag på tränisen. <3
 
 
 
Kommentarer:

du är fin ^^,
Skrivet av cäz the man den 04 oktober, 2010 kl. 17:56 #

Spännande sprutande korn

Kategori: Livets lilla gång

Kanelbulledagen nummer ett!! Folk kunde tydligen inte vänta till måndag då det är riktiga kanelbullens dag, för gudars skymningar vad jag fick baka loss. Och för att piffa till fredagsmyset ytterligare kom det en ultramacho 50-årig säkerhetsvakt och berättade för mig att det minsann brukar vara mycket narkomaner häromkring och att dom brukar sno en del choklad. Jaadu...tack för infon lilla vän! Han kan kanske komma tillbax och prata pundare nästa gång jag blir sparkad eller Aurora får en fet väska slängd efter sig.



Vi sket i det helt enkelt och firade fredagen med en mysemiddag med lillmiljen. Kötte, potatisklyftor och bea..fett busigt I know. Nu ska det bara gluttas klart på Idol och sen är det movie time. Ricky Roo har köpt en jätteknasig popcorn-maskin som lixom sprutar ut poppisarna i en skål. Ska bli så otroligt spännande att prova den att jag nästan hoppar ur soffan och slår hörntänderna i golvet. Shiet pommes vilken kväll va!?!
 
 
 
Kommentarer:

men du vet ju att det är viktigt för dom där machovakterna att få berätta nåt.. typ som.. Det är lugnt här (när man står å råläser nån tidning) eller... mycket folk idag (när man står å råstressar med milslång kö) osv... och dom måste ha händerna på bältet och strutta lite samtidigt, alternativt luta sig lite nonchit mot en drickakyl..!! och sen när de går så lyfter de handen lite i förbifarten o säger med dov stämma: Vi ses....! 
Skrivet av catrin den 03 oktober, 2010 kl. 19:33 #
 

juste juste och när de sagt vi ses då lyfter de lite på kom-radion som sitter på axeln och låtsas lyssna...!! 
Skrivet av catrin den 03 oktober, 2010 kl. 19:34 #