lindilus.blogg.se

Knorrvig mage??

Kategori: Livets lilla gång

Tja!

Har just vaknat upp efter min sovstund, som inträffar denna tid varje onsdag. Är något mosig i fejan och knorrvig i magen i brist på saker att stoppa i käften. Får väl sörpla i mig lite nudlar då en riktig middag antagligen skulle komma upp och hälsa på igen när vi ska springa innan träningen idag. Kul jul! Och eftersom jul rimmar på gul så ville jag bara påminna mig själv att jag ska ta på mig halsduk imorn när jag åker till jobbet i morgon-Antarktis-kylan.

Day off...piss of

Kategori: Livets lilla gång

Till&me en ledig dag kan kännas käck när man fyller den med psyktanter, städa, diska och tvätta i den käckiga tvättstugan. Idag bjöd jag åter på konsert med "I'm on a boat" som främsta underhållningsobjekt. Nästa gång ni vill höra nåt riktigt nice är ni välkomna ner i Sågens ruttnaste tvättstuga för sång, dans och lite smutsiga trosor. Mmmmums..ska vi säga den 12/10??



Nu ska jag snart burna iväg på training så atteh...ni får klara er utan mina asroliga inlägg.

Kluttar och rullar

Kategori: Livets lilla gång

Trots det enorma knipet jag haft i magen hela dagen och den onormala tröttheten som tynger ner mina ögonbryn till knäna så känns det som en rätt okej afton. Eller vad säger ni?? Jag fick en jättefin låda sushi idag på jobbet av den lilla japanen som brukar komma och växla pengar. Tack för middagen, även om sushi kanske inte är direkt min grej. Men det va fina små rullar och kluttar med fisk och allt det där...tog en bild, men den sparar vi tills jag orkar resa mig ur soffjäveln.



Annars då... höger rövhalva är totalt infekterad av träningsvärk och jag har köpt massa lotter som jag ska skrapa på nu. Återkommer om jag mot förmodan skulle bli miljonär. Ha det!

Yo Dumbledoh!

Kategori: Livets lilla gång

Hehe..jaaadu! Igår firades det med Potter-race hela dagen och natten och det känns i ögonen och pannan om man säger så. Man känner sig lite naken utan skägget och jag undrar även vad grabben som levererade pizzorna har för psykiska men idag. 
 
 
Kommentarer:


vad vad vad me pizzagubben?
Skrivet av catrin den 27 september, 2010 kl. 12:54 #

Jag kom ut i min trollkars-outfit och frågade hur många galleoner han ville ha. Råkade trampa av mig skägget lite smått oxå när jag tog emot pizzorna. Vackert moment!
Skrivet av Linda den 27 september, 2010 kl. 22:05 #

HAHAHHAH åh syster!! <3 
Skrivet av catrin den 27 september, 2010 kl. 22:33 #

Sommarhälsning i hösttjaffset

Kategori: Livets lilla gång

Fniss...igår fick jag årets första fästing. Sommaren är ju över grabben..vad ville han mig nu lixom?? Hade inte ens vart i närheten av det minsta lilla grässtrå eller buske. Ja men så kan det gå när det smakar blomma och choklad om hela mig. Hur jag luktar ska vi dock inte gå in på (bajs). Men om man fortfarande får fästingar så kan man ju fortfarande sätta sig utan kläder på ballen och sola tänkte jag. Och sagt och gjort.. satte mig ute i kylen och hoppades på att bli lite brunare om skägget. Tror inte det funkade så bra, men hey grannarna fick ju nåt kul att kolla på.



Men innan jag åker och jobbar här nu så är det en fundering jag verkligen vill ha svar på. Varför svider det inte i ögonen när man gråter? Tårar är ju salta lixom..som svett. Och när man får svett i ögonen svider det utav bara helvete...tro mig för jag har extrem expertis på det där med svettningar. Varför är det så??

Potter-Nerds

Kategori: Livets lilla gång

Åh Guds penis va trött man blir av att gå upp "mitt i natten" när det är mörkt och jävligt. Och kroppen känns ju inte lite mör i marängen efter gårdagens mördande springning och hoppträning. Trots tröttheten i både huvud och muskelaturer tog jag mig in till stan och införskaffade props inför helgens Potter-race med obligatorisk utklädnad. Jag ska vara mysgubben Dumbledore och jag skojar inte nu...jag hittade det perfekta skägget!! Är helt lycklig här nu..både över skägget och staven. Hahaha, största Potter-nördarna i stan. =D
 
 
 
Kommentarer:

nice! 
Skrivet av catrin den 23 september, 2010 kl. 17:17 #

Svamp i underlivet??

Kategori: Livets lilla gång

...Nej inte för tillfället, men däremot i skogen. Idag har jag och mor vandrat i skogen och plockat svampareller...mitt i ösregnet. Det drippade loss precis överallt och röven va helt sjöblöt. Men massa svampisar hittade vi och jag vill lovade att dom smakade riktigt fint i både öga och knä. (?) Sen kom fadern i huset hem och då va det hans tur att umgås så då plockade vi äpplen istället..oxå det i regn. HAhah, jävla bönder med stora stövlar...I love it. Nu ska jag snart åka och träna..ska bara stretcha tånaglarna lite först. Kan behövas ibland. 

Hablas español?

Kategori: Livets lilla gång

- Hablas español?

- Si un poco..

- Bra, för det gör inte jag...ett paket Marlboro light tack!

Hahahahahah! Bästa grabben i stan..det va ju ett alldeles underbart skämt. Ganska kul oxå med tjejen som i telefon berättade hur upprörd hon va över valet och SD. Så upprörd att hon blev helt känslig och arg när hon såg nån med blå eller gula kläder eller liknande. Det roliga va att hon köpte en orangina och marabou. Hon måste ha blivit förfärligt upprörd av sitt eget färgval av varor oxå då:

 
Men vad vet jag, hon kanske va färgblind den stackars flickan. Men nog om det nu... orkar inte komma på nåt mer superintressant att piffa er kväll med. Harebraochhej!

Jösapetter i den rödgröna byxan..eller?

Kategori: Livets lilla gång

Jahapp... 9 timmar jobb och 2 timmar träning avklarat! Sprang hem så fort jag bara kunde och satte mig för att valvaka. Jag är så otroligt intresserad av politik att jag knappt kan hålla hålen täta av den enorma spänningen. Nja, riktigt så är det väl inte, men det är ju bara en gång vart fjärde år detta tjaffs inträffar så jag härdar ut och skaffar mig lite vuxenpoäng. Förresten Froid....har du blivit av med en katt??
 
 
Kommentarer:

DUV E SSSCHÖT! när har ni uppvisning/tävling nästa gång..?!
Skrivet av catrin den 20 september, 2010 kl. 02:13 #

Anal beads

Kategori: Partaj

Hrrmm, ja hej världen!



Jag är lite (läs sjukt mkt) däven efter gårdagens danske-partaj hemma hos Skinny. Fiskarna flödade ner i halsen, penisar överallt och en hel del allsång och dans. Men upp som en sol och ner som en pannkaka skulle man väl kunna säga om mitt avslut på kvällen. (Tack Prickard för skjutsen <3) Somnade loss inne på toaletten och så ont som jag har i halsen idag så måste jag fan ha kliat lite på bronkerna alltså. Hahaha, I love it! Huvudsaken är ju att anal beadsen kom till användning och med tanke på hur Cas och Froid lyste upp vid åsynen av det hela så tror jag nog att det gick riktigt vilt till. Röpfen och snisslan är iaf intakta här borta.. what about you?



Nej usch.. trots dagens tillstånd har jag underrättat smärre underverk och städat hela hemmet, vart på MAXI för att råhandla och rösta sådär lite sporadiskt (hörde att det va nåt slags val på G lixom) och lagar just i denna kvart middag åt lillmiljen. (Jag, Ricky och Michocho) Nämen...godnatt!

SÅ jävla upprörd!!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Jag är så jävla upprörd just nu!!! Lyssnade precis på några nya låtar från McFly och VAD FAN HAR HÄNT?? Vart tog de originella asabajsbra låtarna vägen?? Det jag hörde lät som alla andra jävla smöriga popäckel, som egentligen inte kan sjunga. Nä fy jag blev så förfärad att jag snabbt som ögat började lyssna på alla gamla underbara låtar så att jag skulle älska dom lika mycket igen. Tänker låtsas som att jag inte hörde de där äckelpäcket, alternativt hoppas att jag gillar dem bättre efter ett tag, och stanna tiden typ runt denna video. Vackerheten får mig att vilja böla feta tårar!

Ensam & fet XD

Kategori: Livets lilla gång

 
Jag fick ett konstigt ryck och åkte till centrum och införskaffade lite kläder och annat kraffs. That´s not like me om man säger så. Gick där och strosade i all ensamhet och kände mig fet... extra fint är det då att komma hem, sätta sig i soffan och titta på Biggest Looser. Ja, det kunde ju vart värre antar jag. 
 
Kommentarer:

Du e vacker o fin!!! Glöm aldrig det!! Du har fel bild av dig själv! puss på dig grodprinsessan! 
Skrivet av catrin den 16 september, 2010 kl. 21:32 #

Trisslott med vinst = NEEEEEEJ

Kategori: Livets lilla gång

Nu säger jag det igen!! Skämten: "En trisslott..med vinst" är INTE, har aldrig varit och kommer aldrig att bli det minsta roligt. ALLA säger det..ge upp!!!



Sen har jag även tänkt på att asiater alltid har väldigt feta buntar med sedlar med sig när dom ska handla. Är det typ svarta pengar från deras kinarestaurang eller gillar dom bara inte att använda betalkort?? Mycket intressant frågeställning det där.



Nu ska jag åka till centrum! Höjdhopp!

Degklumps-dag

Kategori: Livets lilla gång

Jag är så sneknullat jävla trött att träningen, med springrunda och gymnastik, om några timmar inte alls känns särskilt upplyftande. Har vart helt sjukligt trött hela dagen.. så trött att jag åkte till jobbet med mina leggings ut&in. Riktigt jävla snygg va jag med håret åt alla håll och sömmar spretandes från byxornas alla hörn och kanter.



Nu ska jag göra en liten rundvandring: Toan, kylskåpet och slutstation soffan.

Sammanfattnings-poop

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Den här videon jag bara råkade snubbla över på youtuben är en lagom seriös och reflektabel sammanfattning på dagen i stora drag. Livet!
 
 

Tittsi filmsi

Kategori: Livets lilla gång

Wiiiiiiihooo! Hemkommen från ångestjobbet nummer 1 med ont i både knäskål och fotrot. Men eftersom jag är ett miffo, och inte ett piffo, så låtsas jag som ingenting och firar kvällen med att titta film med min bäste herre. En ny blomma har jag i vardagsrummet oxå..sånt livar ju alltid upp, eller vad säger du Jörgen?

Jävla gråsparvar!!

Kategori: Livets lilla gång

Varför känns det som att 13 gråsparvar spottar och sparkar i mina ögon fast klockan snart är halv 12 på dagen? Tröttheten sitter där den ska iaf och vi har ingen frukost hemma, vilket förvärrar situationen ytterligare. Grått och jävligt och jobb hela kvällen... känner att en fet chokladbit skulle sitta jävligt fint i kakhålet todaysies.
 
 
Kommentarer:

Du ska va glad att du inte har en jävla grönsparv i ditt hem som skriker sig hes såfort den slår upp dom små, runda ögonlocken.. Vill säga kl minus morgon. 
Skrivet av catrin den 13 september, 2010 kl. 14:43 #

Spy nykter, nej tack!

Kategori: Livets lilla gång

Jag är så jävla hungriiiiiiiiiiiiiiiiig! Skulle kunna äta en varg och 5 små pizzor...stenugnsbakade då alltså. Samtidigt mår jag lite småkäckigt i magtrakten...lite som när man är utomlands och inte kan göra stort på mången dag. Bedas, you know what I'm talking about. Har hört att det går nån slags magsjuka just nu och det gör mig lite rädd i ögat. Vill inte sitta inne på toan och småböla i ögonen, som jag alltid gör när jag måste spy nykter. Hate it! Jamen detta va ju ett meningsfullt litet inlägg. Se till nu att ni kopierar detta och lägger upp som bakgrundsbild på datorn ögona bums i brallan. Så jävla spännande är jag faktiskt! 

Tik-tok

Kategori: Cheerleading

Dagen har spenderats hemma hos mina päron där vi kalasade på tonfiskröra och kollade in deras nya, lite mer up to date, TV. Pillade lite på Totis the rabbit oxå bara för att senare våldsamt köra in en maskros i käften på henne. We both liked it!



Sen bar det av till träning och den gick snabbare än ögat idag. Sjukt apakul att efter bara några veckor sätta 360 och tik-tok. Me love it!! Synd dock att Bedas är cheer-ångest-förstörda från back in the days. Men det släpper nog när vi fått tillräckligt med smällar i fejan och fått ett par nya magdräkter att klämma ner valkarna i.

Kvarg i käften

Kategori: Livets lilla gång

Förstår inte varför jag icke blir bombarderad med komplimanger när jag är så söt som jag är just nu. Ruffsig, rödfnasig och käften full med världens godaste vaniljkvarg (!?). Vadå kvarg lixom?? Nämen världens godaste yoghurt, som smakar godis och hallongrottor. Skulle kunna trycka i mig 15 byttor i minuten. Men det är såklart förbjudet när man har fetanlag som heter duga. Fluga!
 

Cinderella man

Kategori: Livets lilla gång

Har just kollat in filmen Cinderella man...och jag är helt svettig och har sånt sjukt nervösknip i magen. Jävla film...under hela sista fighten satt jag med en kudde över huvvet så att jag knappt såg, höll för öronen och va sådär spynervös som precis innan man ska ut på mattan och tävla. Uuuusch!! En bra film, men inte alls så hälsosam pour moi.

Dör lite smått inombords!!!

Kategori: Livets lilla gång

Alla magens 27 valkar och resterande 38 (utspridda från lår till stortå) skriker efter middag. Det låter ungefär som en kråka utan ljuddämpare.



I väntan på maten sitter jag och gluttar igenom det senaste idolmojset och jag dör inombords när jag hör denna brutta sjunga. Helt pörfekt jävla röst och sen att hon sjunger typ den bästa Rickard-låten någonsin gör ju inte det hela sämre. Nä fyfan va vackert...jag älskar när dom hittar såna som verkligen kan sjunga. Då blir jag lycklig i hjärtroten. Heja heja Alice!!

Bajsrännor & möglig tejp <3

Kategori: Livets lilla gång

Hahaha! Fnissade för mig själv när jag läste nattens underbart filosoferande inlägg om brända kaniner och illegala droger. Ooooopsie! Det känns iaf i bakhuvvet att man tog ett par sug i snorkeln igår... den e så fin vår lilla snorkel. Om man inte tittar så nära och ser bajsränderna och den mögliga tejpen dåråh.



Jag firar lördagen genom att återigen sjunga skiten ur akustiken i tvättstugan. Ja, mkt smuttstvätt blir det med en lökighet som min. Det blir ju inte bättre av att min mars står i linje med merkurius och allt det där ni vet. Hur som haver så hade jag planerat att åka och handla idag, men min skjuts ligger just nu och sover som vanlig och jag är ju alldeles för fin för att ta bussen. Så jag får väl sitta och rulla tumme och pilla navelludd. Ska fan ta och kolla om "Hem till gården" går på TV. Det skulle bli minst lika stort som OC bara det började sändas på en lite hippare kanal, som kanske 3:an eller 5:an. Helt klart

Bränd kanin

Kategori: Bedas

Jorå..det blev en del snorkel... och hallå-min-ost!!! Gott som chips tycker vissa och andra tycker bara att man ska ta tratten i munnen och skaka ur det sista. Skvätt skvätt... hur blev klockan redan halv 5 på morgonens lilla kvist utan att vi andra märkte det?? Livet är allt bra märkligt under inflytandet av olagliga droger... eller hur barn? Nä..skämt och sido så ska jag gå och dunka fejset i kuddfodralet nu. Hoppas jag inte behöver bränna mamman till mina kaninungar i drömmen igen. Det va lite småhemskt...men det va söta kaninungar

Snorkel-Fäszth

Kategori: Bedas

Tjabba grabbar..läget dah?



Själv har jag haft världens hemskaste dag på jobbet. Sjukt mkt folk, sjukt mkt axfood, sjukt mkt planogrambyte och sjukt mkt svett i fejan. Stackars mig och Auiui säger jag bara!



Nu sitter jag här, efter att ha bytt trosor och turkduschat lite, och inväntar C-kas and the crew för förtsatt firande av hennes födelsedag. Jag kunde ju inte hänka på och lyssna på Hoffe på grönis, men det tar jag igen med snorkeln. Och det vet ni! Fet i håret och med smutsiga strumpor..det är då festen är som bäst..och vi ses sen!

Hurra hurra!

Kategori: Livets lilla gång

Jättejättegrattis från alla oss till dig! Som sagt, grattis Cas 13 år... mozarellahår och en kväll på Grönan med Hoffe är ett faktum. Själv ska jag dock jobba kväller så det blir gnälliga kärringar och moppa golv som gäller för mig.



Dock har jag det ultramysigt just för tillfället. Degig som jag är har jag lagt mig i sängen igen efter att ha varit uppe i typ 10 minuter, Det börjar fan bli lite småkyligt runt stortån såhär års. Men nog om detta nu...

Höjdhopp!

Secret mission

Kategori: Livets lilla gång

Just nu är jag så jävla lökig att man skulle kunna vrida ur mina boobs och göra kryddig bröstmjölk av det hela. Eeeu, jag vet, men det är ett par sanningens ord det där. Anledningen till de enorma svettningarna är den multisnabba cykelturen jag precis varit ute på. Den tog mig till Vivekas domäner där jag, med rånarluvan på topp, smög ner en liten grattisöverraskning i brevlådan till min fina fina (läs fula) vän K-Cas. För imorn fyller gammeltanten 21 år, vilket innebär lite mer gäddhäng, lite mer rynkor i fejset och lite mer andnöd i lungorna. Då kan man behöva en liten upplyftande piffighet på sin dag. (Som hon btw delar med Larsi om ni glömt eller förträngt det.) Om du läser detta innan 00.00 inatt nu Cas så får du väl fira tidigt eller så. Godernattis allesammen!

Skinkbett

Kategori: Livets lilla gång

Varför har jag 2 feta myggbett på högra skinkan?? Hur fräscht är det att gå och klia sig som en jävla babian lixom? Tur att jag är så jävla ybersöt att alla bara stirrar som förtrollade på min feja istället. Ja så är det vettu. Mör som en kanelbulle utan pärlsocker är jag oxå.



Det är sjukt nice akustik nere i tvättstugan måste jag bara tillägga oxå. Sjunger som en dåre där nere och känner mig som en riktig Tina Turner ( eh hehe ). Jag har bjussat grannarna på bland annat "Burning burn " och lite Eminem. Men nuw är det dags för kycklinggryta.... muuuuuuuuuums!
 
 
 
Kommentarer:

buuuuurniiiiing burn!
Skrivet av k-cas fo shooow den 10 september, 2010 kl. 12:45 #

Paiiinful

Kategori: Cheerleading

Du Jörgen, det va fan inte skönt i örat att vandra upp imorse efter gårdagens mördarträning. Efter springningen pumpade vi bygg i typ 2 timmar = massive muskeldödare. Därför ska nu bli extra myspys att vandra ner till tvättstugan och svettas som en gris. 

En gnutta lök & bussremsa

Kategori: Livets lilla gång

God morgon, god morgooooon! Hör fåglar sjunga glatt: God morgon, god morgon i kööööör! ... Eller är det förmiddag nu? Hur som helst så känner jag mig nödig och trött. Tur att jag har nya numret av Nemi att pigga upp mig med. Det är den bästa serien som finns...väldigt realistisk och sanningsenlig samtidigt som den tillför en gnutta doft av lök och bussremsa. Japp! Se bara så mysig det ser ut att sitta och läsa i sin vita morgonburka medan man inväntar kvällens träning.
 
 
 
Kommentarer:

Vill gosa in mig i din kind snarast!!!!!
Skrivet av Skins den 08 september, 2010 kl. 17:04 #

Gnäll

Kategori: Livets lilla gång

Fy fan för äldre kvinnor och gamla kärringar som alltid bara måste lägga sig i och verkligen letar efter fel för att få nåt att klaga på. Förgyller det deras dag så jävla mycket?? Jag vill bara kräkas ner i deras fula små svarta ryggsäckar och loska sönder deras äckliga glasögon och äckliga frisyrer. Hatar hatar hatar gnälliga jävlar som har som hobby att gå runt och surgnälla. Så jävla o-nice att jag vill fräsa en hackad bäver med lite lök och salt.



Men imorn är jag ledig så då slipper jag alla äckel päckel och får skura toan istället. Fan va livet är givande hörni!

Buggar vilt i käften

Kategori: Livets lilla gång

Bugg tuggummi med "het kola"-smak är superduper att tugga runt på tycker jag. Rensar ut sesamkroketterna ur hörntänderna riktigt bra oxå.



Mor kom förbi på jobbet idag, där jag för övrigt satte mystery shopper som en smäck. Dock med lite hjälp förstås, men ändå en nice feeling att sätta det helt perfekt. =D



Nu är det Sverige-Ungern... heja heja! Fatta lycklig lilla grabben va som fick stå framför Zlatan. Han såg supernöjd och snuttig ut.

Avföringspasta!

Kategori: Livets lilla gång

Nu är jag hemkommen från mitt underbara jobb där man blir ignorerad av tjejer som berättar högljutt för sin kompis om hur magsjuka de var inatt och hur ofräscht det var att ligga bredvid killen och känna att man inte kan slappna av för att man kanske pruttar på sig. Idag blev jag dessutom tillsnäst att vara tyst för att telefonsamtalet som pågick (fast personen först kommit fram till kassan och sagt vad han skulle ha) var otroligt viktigt och inte fick bli stört. Jävla idioter!!!! No more Mr. Nice Guy här säger jag bara...inte om man inte förtjänar det. Hade sån lust att ta hans jävla 500-lapp, riva den i 104837 småbitar, lägga dessa i en skål, spotta och kanske bajsa lite i skålen och röra ihop allt till en äcklig liten kryddpasta som han kunde ha till middag. Varsegod och ha ett bra liv!!!



Nu ska i alla fall jag och Aurora åka till Sats, som inte har vart alltför välbesökt på senare dagar. Får se hur det går då kroppen känns som en mör köttbulle med extra majonnäsgurka och lite dill på topp. Skulle kunna vara dagens middag det, men icke! Har ingen aning om vad jag ska äta idager... önskar jag hade en liten Dobby som kunde fixa åt mig. Men men...

Oväntat jättegott!

Kategori: Livets lilla gång

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra! Fast sanningen är att jag har sån träningsvärk i nacken att det är riktigt kämpigt att orka hålla upp pumpan på topp. Dagens träning är inställd dock så kroppen får vila lite idag. Matchade det med en hembakad pizza med massa rödlök. Rödlök är så oväntat jättegott..man tror att det ska smaka skit på nåt vis, men icke!! Iste däremot har jag aldrig gillat.. ändå sitter jag här med ett glas och tycker att det smakar helt OK. Bättre än bajs lixom... ja nu vet ni det oxå. Fortsatt trevlig kväll!
 
 
Kommentarer:


SA JU att du skulle börja dricka te när du blev vuxen som en sill.. ;) 
Skrivet av catrin den 02 september, 2010 kl. 06:54 #
 

ALDRIG att jag dricker te... iste som smakar saft går dock bra. =P
Skrivet av Labe den 02 september, 2010 kl. 15:28 #