lindilus.blogg.se

Följ min resa...

Kategori: Resa

På min systers blogg... Hon uppdaterar vad som händer nu under VM-dagarna i Florida.

Off to VM

Kategori: Resa

Up and about!! Cas, Froid och moi vandrar runt i Tottenhemmet och pillar i oss diverse frukost. Digestive och vatten är prima uppvärmning inför en massive flygresa. Efter cirkus 5 timmars sömn är vi mer än vackra i fejjorna. Dessutom ramlade det dessutom precis ner en fågel utanför fönstret...usch.



Nä men nu drar vi till VM i Florida då. Ber till gudarna att jag packat ner allt och kör en extra bön för att jag inte går upp 700 kg in the land of super size. Puss och gull alla finingar här hemma och en megastor pussilurv på min lilla Rickard. Me luf you! <3
 
 
Kommentarer:

Jävlar va spännande syssi... <3 Jag uppdaterar allt jag får reda på att ni gör på min blogg. hehe! <3 Jag är er stalker på Eagles, team sweden! 
Skrivet av Catrin den 28 april, 2011 kl. 09:13 #

Gomörra & glad påsk

Kategori: Livets lilla gång

Men hörni, vilket väder svea rike bjuder oss denna påskafton! Jag sitter och funderar på om jag ska försöka tvångsväcka min extrema sömntuta till pojkvän för att ge honom sitt påskägg, eller om jag bara ska ge upp den idén och blada iväg till Tyresö på en endaste gång. Hihi, det får nog bli det senare alternativet med tanke på hur ledsen han kommer bli på mig om jag stör hans skönhetssömn. Fniss, jag är så otroligt bra på att vara störig. =)



Note to mig själv oxå: PACKA KVINNA!!!!

Sockerpsykos i blodfettet

Kategori: Livets lilla gång

Det här måste vart den längsta jävla långfredagen i mitt liv. Det va så dött på jobbet att jag nästan tappade pannan i golvet...15 ggr. Men en tippentoppig sak denna långa fredagis är att vi firar Stig som fyller imponerande 70 barre med mustaschen på vift! Jag gjorde en superstilig tårta till honom med massa grädde och bär. =)



Igår hade vi myspysigaste påskmiddagen hemma hos mor och far. Syster och Prickard va oxå närvarande och tillsammans sprang vi runt på tomten och letade ägg som 3 alkoholiserade sångsvanar. Svullade så det stod härliga till oxå, men innan det testade vi alla vårt blodsocker på pappas lilla maskingrej. Kändes riktigt skönt i hjärtat att veta att man inte led av nån sockerpsykos i blodfettet eller liknande då jag hade 5,5, som tydligen är ett riktigt hyvens resultat. Även ytterst flådigt att åka dit med smutsig tvätt och komma hem med ren... mycket fin ekvation som är mycket mysigare än att vara nere i tvättstugan en hel dag. =)



Men här ska ni få se på det bästa av allt. Min fiiiina fiiina påskpresent från mami&papi. Det är en rosa pyjamas med massa flodhästar på och så står det Love to dance. HUUUUUR PERFEKT ÄR DEN INTE???? Jag älskar den...såsar runt i den 24/7 här hemma.
 

Så jäffla trötter!

Kategori: Cheerleading

Jahapp..då sitter man i soffan igen efter en riktigt svettig träning. Vettifan vad som va på g med mig idag, men jag va så trött i kroppen att jag skulle kunnat somna ståendes i en kalldusch samtidigt som en piraya tuggar sönder ena rövhalvan på mig. Den du! Men nu är det dags att glutta in BigBrother och sen direkt i säng och nana kudde för imorn är det upp med tuppen och möta min absoluta hatdag på hela veckan.
 

Införskaffning - check!

Kategori: Livets lilla gång

 Idag har jag och mor haft en liten shoppingrunda. Bladade runt i centrum för att införskaffa lite diverse inför USA-resan. Man har ju inte direkt överflödigt med sommarkläder så jag köpte lite kraffs att trycka på mig när andan faller på. Dessutom växlade jag pengar så nu ligger det massa dollars redo här. Dock hittade jag ingen bikini då mina boobs heter Lars Donut Wilhelmson i alla bikinis jag provar. Får lösa det med ett par ICA-kassar eller dylikt. Nu ska jag fixa lite dinner och sen bär det av till en av de sista träningarna innan VM. Spännande!!

Uuuusch!

Kategori: Livets lilla gång

  Alltså, såg nyss en 40-årig man hugga en liten tonåring med en flagga och sparka och slå honom allt vad han hade pga att han håller på en annan klubb och tjaffsade med några grabbar i sin egen ålder på bussen. Det kunde vart hans egen son som han slog sönder allt va han pallade... jag blir så jävla förbannad. Och bryr sig busschauffören när jag ber honom ringa några vakter eller så? Neeeej nej, han skriker till lite i högtalarna. Men alltså den där gamla mannen....hugga med en flagga på en liten pojke, som redan är omringad av en jävla massa arga jävlar. Nä..förbannat förbannat!!!!
 
Kommentarer:

vad hände sen då?? vad hände sen då?? döda du honom... (borde du nästan gjort!)
Skrivet av Catrin den 19 april, 2011 kl. 10:04 #

Dom lubbade av vid en busshållplats så den lilla grabben är väl död nu. =( Ytterst otrevligt!
Skrivet av Linda den 19 april, 2011 kl. 16:19 #

Stekarn

Kategori: Cheerleading

Alltså...summertime and the living is easy eller vad?? Ligger på ballen och steker värre än en ugnsbakad paprika med köttfärsfyllning. Kan ju behövas lite B-vitaminer och diverse solljus när man ska stå nere i undejorden hela kvällen.



Idag är det exakt på pricken en vecka tills laget drar till USA. Har lite smått klädpanik och packarpanik, men är ändå sinnesykt taggad på att få åka till plus size hamburgare och en pool. Försöker inte tänka på att vi ska tävla oxå...för då blir jag bara så nervös att jag får byta underbyxor en gång i kvarten. Prupp!

Cheerforchildren

Kategori: Cheerleading

Det känns som om det är en väldans massa cheer these days. Just nu sitter jag här med fin-tishan på, håret manglat mot huvvet och rosefetten på topp. Idag är det CheerForChildren i Eriksdalshallen, någon liten välgörenhetsuppvisning med massa olika lag. Ska bli ytterst intressant och specifikt....lite synd bara att det verkar bli så fint väder idag när vi ska va inne hela dagen dock. Jag missade ju Mr. Sol igår oxå när jag mongojobbade hela dagen. Men nu är det off to the burre...mor, Tin och Jesper kommer ju och gluttar idag oxå.

.

Ready here we go!

Kategori: Livets lilla gång

Onsdagar alltså... kan inte bli annat än dåliga. Bulljävlar, smallshops och axfood stod i hela jävla affären innan halv 9, mitt i den härligaste morgonrushen. Och där står jag som ett fån och kan inte göra annat än att se bullarna säcka ihop i värmen...för numero one prio är såklart att ta emot de underbara, snälla och förstående kunderna som vältrar in. Underbarast av dem alla var uteliggaren med blodigt plåster i pannan som luktade så förvånansvärt äckligt att jag hade seriösa kväljningar i en kvart. Can't wait to get out of that place. Just nu är jag hellre arbetslös faktiskt!



Har sovit min lilla onsdags-nap nu för att orka ta mig till träningen över huvud taget. Får ta i rejält från tårna för att inte somna ståendes av den intesniva tröttheten. Men jag har ju min nya dans att träna på så det e bara att le och se glad ut. Peppar upp mig i den nya Team Sweden-munkjackan och knaprar på en potatisbulle. VM om 12 dagar!

Liv och död

Kategori: Livets lilla gång

Idag har Liv namnsdag... då undrar jag lite smått vilken datum vi ska fira Död. *frust* Ni kan kalla mig Linda Asrolig Genborg om ni vill...det är okej!

För övrigt är jag ypperligt trött på livet idag. Rickard ligger och sover (ovanligt) och jag har städat lägenheten och psykosat loss hela morgonen. Nä, skiter i detta nu. Undrar om man ska ta och vaxa Cazsns spriror tills de är lena som bäbisrumpor.

Fuck life!
 
 
Kommentarer:

Liv mi biii.. som prickard skulle ha sagt!! 
Skrivet av cat den 13 april, 2011 kl. 07:01 #

Diverse liv

Kategori: Bedas

Alltså...träningsvärken i mina bröstmuskler är så intense att jag knappt vet om armarna kommer sitta kvar resten av dagen. Men det skulle ju va rätt soft om dom ramlade av en stund där runt eftermiddagen när jag står i kassan och lider så att jag inte kan jobba vidare. Sen hoppar dom på igen lagom till att jag är hemma.... satsar på det.



Helgens "sleepover" bjöd på gos med sötaste Elvira-bebisen, sudie- och smsteknik med Nättiz och så mycket svullande att valkarna har att leva på resten av min livstid. Tur att jag är så himla smal och smärt att jag kan unna mig lite ibland...hehe.



Igår hade jag solarie-time på ballen endast iförd bikini. Snacka om varma vindar från norr till söder mina bröder. Passade på att råpressa innan träningen som bestod av ännu mer ändringar av program då vår sjukstuga växt något enormt de senaste veckorna. Från att ha varit bakperson i princip hela programmet igenom är jag nu sidobas. Annorlunda, men roligt...jag och Froid for the win lixom!

Biffen anropar världen! ;)

Kategori: Bedas

Så puttinuttigt då! Har vart i Tyresö hemma hos en liten familjedag hos min mor och far. Syster med tillhörande pojk var även på plats...min va hemma och sov. Efter att ha stärkt kroppen med diverse prinskorvar och valnötter biffade jag upp mig med lite bänkpress. Klarade 3 ggr på 40 kg och en gång på 45. Känner mig så pass nöjd med prestationen att jag ska festa till det lite ikväll och blada hem till Cäsmor på sleepover á la Beda-style. Myyyys! <3

Give me money now!!!!

Kategori: Livets lilla gång

Vad hände med fina solen som va min tjompis när jag skuttade till affären imorse? Nu e det bara massa drizzle utanför. =/ Men jag får väl glädja mig med minnet från gårdagens torktumling... åh, en torktumlare nere i tvättis!!! <3



Idag har jag suttit och ringt runt och fyllt i blanketter och diverse asjobbiga grejor för att försöka få mitt jävla skadestånd. Ska det va så jävla svårt att bara ge mig mina pengar??? Varför ska jag behöva betala frimärken och telefonsamtal hit och dit för att nåt jävla äckel slagit mig i skallen? Ge mig mina pengar!!!! Men jag är stolt i ögat att jag blivit så duttig på att ringa. Skulle varit kul att se mig ringa till kronofogden och brottoffermyndigheten för nåt år sen eller så. Hade aldrig kommit på frågan, alternativt att jag börjat hyperventilera och svimma av. Haha!

Spotless

Kategori: Livets lilla gång

Yeeeees! Va nere och skulle beställa tid i tvättstugan och upptäckte att dom håller på att bygga om...med nya maskiner och allt. Wiiaaahoooo, så jävla nice att jag småkissar lite i byssan. Vi har ju haft de ruttnaste jävla grejorna någonsin så att man blivit småarg i ögat varenda gång man ska tvätta. Haha, underbart hur som helst!



Annars så har jag spenderat min lediga tisdag med det jag alltid gör: städa städa varje fredag och så varje juuuul, för det tycker jag är kuuul. Så nu är det spotless lagom till att Cas kommer hit och stökar runt med kycklingfiléer och pc-kontroller. Ja jag säger då det hörrni!

Hare bra och heeej!

Kategori: Livets lilla gång

Träningsvärken efter gårdagens mörschar-träning har planterat sig riktigt fint i kroppen. Känns som att jag blev en 70-årig gammal kärring över en natt så det är bara att plocka fram rullatorn och lösgaddarna.



Annars händer väl inte så mycket. Sitter mest bara och glor för att tiden ska gå så långsamt som möjligt innan jag drar till jobbet. Bara 3 månader kvar av helvetet i underjorden nu...sen blir jag arbetslös. Tänker så det knakar på vad jag ska hitta på efter att ha knegat järnet i 3 år. Dags att bestämma sig ganska snart kanske...

Smurfigt värre

Kategori: Bedas

Smaklig spis och en och annan fis bjöds det på ikväller. Middagen var superb, om än lite mensig i diskussions-temat. Fräschare bruuds får man leta efter. Efter att vi dinerat och samtalat i godan ro var det dags att splitta upp gruppen för lite individuella aktiviteter. Nattis och Cas kokade grönsakssoppa medan jag, Froid och Bennifer kollade in The Grudge 3 och skrattade så att fisringarna höll på att krivera. För en i gänget gjorde det det oxå..hahahaha! Smällde av en rätt på benet!!! Det hela avslutades med en smärre jogg till bussen för min del och en riktigt jävla sprint för de andra damerna. Bra jobbat!

Boys boys boys

Kategori: Bedas

Idag har jag och Prickard hämtat hem lille far. Länge länge fick vi vänta innan vi fick komma ut till friheten..hehe. Hungrig grabb hemma hos mamma nu vill jag lova.

Jag är också redigt svång i magtrakten då jag sparat mig hela dagen för att orka tugga i mig Frittas delikatesser på kvällens Beda-middag. Long time no see på alla Bedas så det ska bli übermysigt. Ska blada iväg till Totte´s nu där allting händer.
 

Jippiiiii!!!!

Kategori: Livets lilla gång

Sanna mina ord...nu har jag ätit så många vindruvor att mina tarmar snart dansar disco och salsa samtidigt.

MUUUMS!!


Jag och mami va och hälsade på min käre fader idag och farbror doktorn hade fixat till det lilla hjärtat så imorn kanske vi får hämta hem gammelgubben. =D <3 Känns bra...en stor del av klumpen i magen försvann så fort papi började konstra sig och leka påskkärring med mitellan och börja dra "när kommer middagen-skämt". Hahaha, störtskön!!