lindilus.blogg.se

I made it!!

Kategori: Livets lilla gång

Sådärja..då var denna dag avklarad och jag klappar fan mig själv på axeln för att ha genomfört min allra första anställningsintervju någonsin. Det var lite kaosartat på stället, alla hade fått gåt hem för dagen för att datorerna kraschat och allt va det var. Men i det stora hela gick det ju riktigt skapligt tycker jag. Dock ett arbete jag aldrig någonsin skulle kunna tänka mig...telefonförsäljning = jag skulle avlida i varje por i min kropp.



Idag var det en ganska soft träning. Cyklade dit, sprang den lilla joggingrundan, voltade lite (jag suger mer än vanligt, döda mig) och byggde lite pyrrar och cyklade hem. Så några kalorier har man nog blivit av med..2 eller 3 kanske. Nu ska jag bara sitta och känna lugnet av att slippa gå på intervju imorgon. Hahaha!

SNabbspolning tack!!

Kategori: Livets lilla gång

Jag är toanödig som fan, har sovit pissdåligt, luktar bajs i munnen, vet inte vad jag ska ha på mig.....jag mår psykiskt jävla dåligt av att behöva gå på intervju. Sitta och smöra in sig och sälja sig själv är inte en av mina starka sidor. Det kan jag ju säga om han frågar efter mina svagheter. Längtar tills ikväll när jag står i Svartbäcken med fina laget och köttar pyrrar. Snabbspolning tack!!
 
 
Kommentarer:

haha jaja DU BORDE göra som de "Stora" Maffiososarna dvs som Maria Wetterstrand o liknande dvs HÖJA ERT Värde som Miljöfanatiker o sedan SÄLJA er till de MEST Miljöförstörande fan har du o andra INTE Lärt er Maffia Metoderna som används TRODDE ni Hollywood Fanatiker Lärt er alla Fula Knep som finns
Skrivet av Raoul PETE Joacim Parfalk den 31 augusti, 2011 kl. 10:55 #

ÖrnNästets IT Parasiter kan väl göra som Bordemdamas adler Kärringen vetja dvs Ryska SS Dubbelörnens slaveriflagg PåTvingad Ryssar av Chodorkovskij Judens LiberaliseringsProcess som MES NyNazistiska i öst är ju just den Tyska Azkhenazen Örnens Ryska Motsvarighet dvs Adlers Släktens Barna Mördare på RuSki Kruski vis
Skrivet av Raoul PETE Joacim Parfalk den 31 augusti, 2011 kl. 10:57 #

Ruski kruski värre faktiskt!! 
Skrivet av Catrin den 31 augusti, 2011 kl. 15:35 #

Jo du har nog en poäng där.. grejen är ju den att Hollywood inte riktigt är min stil. Jag är lite mer åt utedass-hållet om du förstår vad menar. Men RuSki Kruski lät onekligen intressant. ;)
Skrivet av Linda den 31 augusti, 2011 kl. 17:55 #

Nerverna öser

Kategori: Livets lilla gång

Jag är så sjukligt trött i kroppen efter att ha cyklat till träningen, kört styrkan med hantlar, hoppat, byggelibyggat och sen cyklat hem. Min kropp har inte riktigt ställt om från sommar-chill-mode till kötta-kötta-mode. Men det ordnar sig ska ni se!!



För övrigt sitter jag och försöker förbereda mig mentalt på en arbetsintervju som sker imorgon klockan 13.30. Det är för något kundtjänst/försäljningsjobb och jag är så nervös i byxan att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Kom på idag att jag ju faktsiskt ALDRIG varit på en riktig anställningsintervju. Men sjungit en Mulan-låt och läst ett låtsatsbrev framför 3 stirrande främlingar...det har jag gjort!! Skjut mig!!

Lufsande lady

Kategori: Livets lilla gång

Nu har mamsel mus och jag varit på Maxi och inföskaffat diverse livsnödvändigt. Så nu är skåpen fulla med gul lök och burkar med majs. Skulle kunna trycka i mig alltihop då jag är så jävla hungrig och uttråkad, men jag väntar troget tills min make kommer hem så att vi kan tugga i oss lite köttfärssås och spagetti tillsammans. Som Lady och Lufsen tänker ni säkert då...men det ska jag tala om för er att ICKE!!


 

Annars då?? Sitter och petar runt lite på Arbetsförmedlingens hemsida och söker jobb lite sporadiskt här och där. Har sådan jävla träningsvärk i händerna (?) att minsta tangenttryck känns som 15 kg bly i näven. Så för att pigga upp mig lite kan ni ju gå in på länken här nere och klicka like så kommer ni att få flyga till himlen när ni dör. (Hahaha, tjatelitjat om den jävla länken)



KLICKELIKLICK!!! <--------

Hjälp

Kategori: Livets lilla gång

Nu är det snart sista chansen att rösta på min syrras pysselväska om hon ska ha chans att vinna sitt lilla presentkort på på Panduro. Ni skulle göra en liten själ så glad så glad...det är ju bara att gå in på länken och sedan trycka på LIKE-knappen. Pretty please??

KLICKA HÄR

Snart midsommar då...

Kategori: Naglar

Ligger och solar som vanligt så fort det finns den minstra strimma sol på himlen. Nu börjar man fan känna att hösten är på ingång även fast man ligger och steker. Så jag har gjort egen sommar på naglarna istället och låtsas som att sommaren bara har börjat. 
 

Sötaste kotten ever!

Kategori: Livets lilla gång

Tror seriöst att mina ögon precis dog av att titta på denna EXTREMA söthet. Alltså...den är sötare än en gungande hamsterbebis!!! Jag dör i hjärtat!! 

Ut på hajk

Kategori: Livets lilla gång

Nämen fantastiskt...det går att blogga idag!! Trodde det var lite det som var meningen med hela det här arrangemanget, men jag kan ju ha fel förstås.



Idag har jag min lilla "vägnings och skriva in på kostplaneraren-dag" och det märktes att jag slarvat lite förra veckan. Men vågen pekade neråt iaf så jag deppar inte ihop för det. Jag snörar på mig mina pjuck och tar en promenix istället. =)



Dessutom måste jag få påpeka att efter gårdagens ENORMT SVETTIGA träning har jag bara en ynka fjuttig nuttig träningsvärk...och då cyklade jag ändå till och från Vikingaskolan oxå. Märkligt det där med muskler hörrni, de gör precis som de vill.

Hej hopp!

Kategori: Livets lilla gång

Nämen här var det ju full rulle...eller? Men jag har ju vart så ohyggligt upptagen med att vara upptagen ni vet..allt det där!



Igår var jag på visit i Jänförs och Nattis Farsta-lya, som fick ögonen att tåras av vackerhet. Vi töjde magsäckarna med diverse drinks + tilltugg och Jennifer skrattade gott åt Fridas ärtsoppemissöden på jobbet. Då skulle hon varit med på hemresan då jag och Frida skådade 2 brudar som var fullare än fullast. Ena tjejen sätter sig och pissar mitt bland alla som väntar på bussarna. Sen börjar den andra tjejen spy och spyr så jävla stenhårt att hon samtidigt släpper av en rackabajsare ur ändan. Så jävla fräscha damer.. hade du hört den fisen Jennifer så hade du DÖTT av skratt!!!



Idag sysselsatte vi oss med lite annat. Michell, Rickard och jag kämpade oss in till stan med bilen (mest Rickard som kämpade) och gick och badade på Eriksdalsbadet. Lite småsnuskigt tycker jag nog att det är där med så mycket folk, men bada är alltid mys. Efter att ha torkat öronen torra och parfymerat mellangärdet åkte vi hem till Sågen igen, där det dagen till ära var någon slags Thailands-festival. Så vi gick dit och kollade runt lite på alla vårrullar, buddhistmunkar och nudlar. Thaiboxningen som pågick va dock helt sjukt läskig att titta på. Fick fan magknip av att se dem spöa skiten ur varandra de små liven. Nä...inte min grej!!

Pain-faice!!

Kategori: Livets lilla gång

Nämen, det är knappt så att jag står ut i axlarna. Klipper snart av dem med en häcksax och låter dom vila för sig själv i några dagar. Smääääärta!!! 

Gungande gosefjun

Kategori: Djur

Hamstrar är seriöst något av det sötaste jag vet. Hamstrar som äter broccoli och hamstrar som gungar är mina absoluta favoriter. Alltså...huuuur söt är den inte?? Nom noom nomn nom!
 

Ta det chill!!!

Kategori: Livets lilla gång

Jag.orkar.inte.med.träningsvärken. Ville bara förtydliga det..och informera om att jag inte drunknade en enda gång under våran 40 minuters simning. Dock drunknade jag säkert 20 ggr under vår "Ta-det-chill-sim", men det är ju för att jag är diplomerad chilli. På botten ligger man som skönast, som vi chillis brukar säga. Nu ska jag sitta resten av dagen i soffan och sitta så still jag bara kan för att slippa känna den enorma smärtan i mina axlar. Uffa!!! 

Blötdjur

Kategori: Livets lilla gång

Nä, men fan va fräckt att Bartalomeus har namnsdag detta datum. Måste vara en jävla massa lirare där ute som bär på det namnet.



Hur som helst så håller min kropp sakta och säkert på att dö den stora träningsvärksdöden. Och hur botar man då den som allra bäst?? Jo, jag tänkte åka in till stan och simma ett par längder med systra mi. Att simma ska ju tydligen inte vara så påfrestande för kroppslighetens alla vinklar och vrår så det ska nog gå riktigt bra. Nån motion har jag ju bestämt mig för ska utföras varje dag så detta passar ju alldeles perfa. Syrran får vara redo att dra upp mig från botten bara när musklerna leker förlamade eller diverse. Men nu ska jag trycka i mig en liten bantar-shake och 2 riskakor och sen flyger jag iväg. Ha en uuuuuunderbar dag allesammans!!!
 
 
Kommentarer:

Dra upp dig från 4,5metersbotten när du försöker Ta´re-chill. I ett kick syrran, i ett litet kick..!
Skrivet av Syrran den 24 augusti, 2011 kl. 14:41 #

Moves like Jagger!!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Nä nu dör jag lite... har hittat en ny youtube-älsker. Denna tjej sjunger awesome och sen att låten hon spelar är min absoluta favoritlåt just för ögonblicket gör henne ju inte sämre. Fucking love her!! (Hennes äldre covers äcklar mig dock..då sjunger hon inte ens bra..vad hände lixom?)
 

Potatismos i musklerna

Kategori: Cheerleading

Alltså shiet i Svea rike va musklerna är slut som artister. Axlarna kunde lika gärna varit gjorda av potatismos och handlederna heter Håkan hela kvällen. Men fy fabilutta va kul det är att komma igång igen...och vilket jävla lag. Vi är så många att man typ tappar lilltån ibland när man försöker räkna. Nu är jag bara så sjukt taggad på den här säsongen. 

Practice time <3

Kategori: Cheerleading

Det känns som en riktigt bra dag... en fet sol på den blåa himlen och om några timmar är det den första riktiga Eagles-träningen på säsongen 2011/2012. Ska bli grymt kul att lpeta lite smått på alla nya örnar och börja röra lite på bilringarna igen. Har dammat av cheerskorna och stretchat upp mig lite för nu jävlar spritter det i stortårna vill jag lova!!! Träningslinnet från Ullared får sig en liten debut oxå såhär dagen till ära. . Tjihoooo!!!

Schtekarn

Kategori: Livets lilla gång

19 grader och sol!!!!!! Gissa vad jag gör...
 
 
Kommentarer:


hahhaa du ba riggar kameran, typ lite så, nej mer så.. hm.. nej där oooooh den vippar, nej sådär, ja sådär.. och så klicka på knappen, rusa till solstolen... låtsas ligga lungt o sola.. sååååå.. ja sååå!!! ;) i know the thang va!
Skrivet av syss den 23 augusti, 2011 kl. 17:26 #
 

Det är en bild från förra årets stekning på ballen så jag slapp springa det minstaste lilla. Apaskönt!!
Skrivet av Linda den 23 augusti, 2011 kl. 20:50 #

Sockerberoende x 15

Kategori: Livets lilla gång

Jag är så stört sugen på chokladmousse med crisp och på naturgodis. Typ såna havrepuffar med yoghurt runt. Aaeej, fy fabiluttan va jag vill goffa i mig just nu. Tur att jag har så jävla ont i röven för annars kanske jag hade cyklat till Maxi och gått bärsärk bland chipshyllorna.



Alltså vad gör man när man är arbetslös egentligen?? Sitter framför datorn hela dagen och går runt och plockar brödsmulor från matbordet? Det är skittråkigt!!!!!! Särskilt när man inte får trösta sig med chockladmousse med crisp. Skitliv!!!

Babianröv

Kategori: Livets lilla gång

Idag förstår jag ingenting. Jag har inte en minsta lilla lilla partikel av träningsvärk någonstans i benen eller röven. Minsta lilla suck av träning brukar ju räcka för att mina muskler ska värka och ha sig hur tränad eller otränad jag än är. Däremot har jag så fruktansvärt ont i röven efter att ha suttit och gnagt på den där jävla sadeln. Ska fan knyta fast en kudde på cykelfan så jag slipper gå runt med en sånhär babianröv. Jag vet att det är gulligt med babianrumpa och att alla tycker att det är fett hett och så, men alltså det gör alldeles för ont för min smak så jag skippar den helst. 
 

Dödens död!!

Kategori: Livets lilla gång

Dödens död va mina lår och min rumpa dog under cykelturen. Mor och far joinade nästan ända hem som tur var...annars hade jag legat i någon uppförsbacke nu och kippat efter luft. Så imorgon blir det nog en härligt förlamande träningsvärk som växer sig starkare lagom till träningen på tisdag. Kommer krypa fram som en överkörd snigel. Vill man vara fin får man lida!! 

Pedaler i mina sandaler

Kategori: Livets lilla gång

Upp åhoj!! Nu är man up and about igen efter ca sex timmars sömn och den bästa frukosten i världen. Alltså det är så sjukt gott med Rågform (såna jättemörkt bröd) med smör och skinka på. Jag typ dör av lycka i själen varenda gång jag får äta det och dör av sorg när skiten är slut. Mumsfillifjonk!!!



Idag ska jag besöka mina små päron och bara blada runt. Någon som lagar mat och bebisar runt lite med en för en dag, haha! Sen hade jag tänkt hämta hem min cykel därifrån, vilket innebär en nätt liten cykeltur från Tyresö och hit. Inte någon mastodont-sträcka kanske, men låt oss komma ihåg att jag inte cyklat på ett par kvartal. Vi får se hur det går med det hela.

Älghuvud!!

Kategori: Partaj

Det här var en underlig afton. Den börade med att jag fann ett älghuvud nere på bänken vid busstationen. Alltså, ett riktigt blodigt älghuvud med ögonen öppna som låg och stirrade och luktade rutten gamblöja. Alltså va?? Vem lägger ett dött avhugget älghuvud på en busshållplats??



Sen blev vår enögda kamrat lite väl förfriskad i koltygens vindar så hon och hennes kavaljer fick färdas hem lite snabbare än väntat. Men jag och Skinky fortsatte till slutet. Vi träffade pool-party-grabbarna och sprang efter dem resten av kvällen. Dansade med Esmeralda från Ringaren i Notre Dame, svetades som en gammal hyperventilerande dam och skrattade som en gök med blodsockerfall på bussen hem. Inget älghuvud va kvar då så Oliver trodde inte riktigt på min story, men I know the sanning så jag kommer sova som en prins. (essa) Natti fnatt!

Back again, back again!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Jahapp, det blev visst utgång ikväll med trots gårdagens blöta fest i ösregnet. Skinny måste ju ha nån som kan lära henne allt om rischarmen och jag kan ju inte säga nej. Jennifer och Nattis, inte den blicken tack! Jag ska hälsa så mycket från er och göra mitt bästa i buggturerna. =D Försöker tagga till lite med äckel-Lopez. Hatar henne, men diggar verkligen låten så atteh..det är bara blunda och lyssna! 
 

Snoffsigt värre!

Kategori: Naglar

Nu ska jag göra något som jag i princip aldrig någonsin gör. Lägga upp en "handen på höften kolla hur jag ser ut idag-bild". Har snoffsat till kaggen (som syns på bild) och luggen riktigt vackert för jag och övrigt finfolk ska in mot stadens gator och leka Barbapappa och Lilleskutt. (?) Tog en bild på mina lilaglittriga naglar med mörklila prickar oxå, men den bilden blev rätt skit. Men nu har ni nåt att kolla på iaf. Smaklig spis!!
 

Body guard

Kategori: Livets lilla gång

Sådärja.. nu har jag agerat body guard åt Auorora som skulle hämta ut några av sina miljoner på banken. Lite risky business att åka ensam med en massa pengar sådär för en kvinna i nöd så det är klart man ställer upp. Fick åka gratis på bussen oxå både dit och hem... visserligen var det samma busschaufför båda gångerna, så han kanske blev lite skrajsen för min AK45:a som skymtade under kavajen. Det e tuffa tag i den här branschen vettni!
 
 
 
Kommentarer:

hahaha fnissar på mig ;D
Skrivet av aui den 20 augusti, 2011 kl. 01:11 #

Hungrig grabb söker chipspåse

Kategori: Livets lilla gång

Det blev både påklädning, hantlar och en halvtimmes promenix innan jag krubbade så nu sitter jag här och knaprar på min äppelcidervinäger-tablett och önskar att jag inte hade ätit än. Hahaha, hungrig grabb 97!! Kände när jag var ute och knatade att jag har sån sjuklig träningsvärk i röva efter gårdagens strapatser (skulle kunna misstolkas) Får smörja in skinkorna med lättmajonnäs och strö över lite hackad rosmarin så kanske det går över. Hoppas!

Bli min granne?? =)

Kategori: Livets lilla gång

Woooaaah! Jag är så himla hungrig på frukost..eller lunch kanske det heter vid den här tiden?? Men först har jag bestämt mig för att veva lite hantlar och för att göra det är det bäst att klä på sig lite först och det är ju så satans jobbigt. Det är mycket roligare att sitta på facebjuck och spela TheSims-spelet som jag hittade för några dagar sen. Så nu tycker jag att alla mina vänner på fejjan springer och går med i det spelet så att jag får många grannar att leka med så inte min gubbe blir så ensam.



Nä juste...kläder och hantlar va det ja...

Den långa vandringen

Kategori: Livets lilla gång

Ibland får jag ju för mig en del "hej kom och håkan-saker" och idag fick jag för mig att jag skulle gå fram och tillbaka till Maxi för att handla bröd och en banan att äta till lunch. Så istället för att gå till Vivo 3 minuter från dörren så börjar jag vandra i stekande solsken och med Sultans of Swing i öronen. När jag kom in på Maxi måste jag ju sett ut som Bengan och hans 16 svettkörtlar, men det var bara att plocka på sig brödet, skyffla in bananen i käften och sen börja vandra hem igen. På tillbakavägen slapp jag dock den tolal överhettning eftersom det började regna efter ett tag. Det var faktiskt ganska mysigt att gå där i regnet och känna att fötterna levde. Totalt knatade jag runt i 83 minuter innan jag damp ner i soffan igen. Men nu..nu ska det knådas köttbullar!

Eagles 2011/2012

Kategori: Cheerleading

Titta vem som är uppe med hönan fast man är ledig och allt. Eller är jag det??



Hursomhelst... det har ju vart ett jävla bananas crazy-talk om laguppställningen till kära Eagles i år. Så pass att man nästan blivit lite rädd i pannbenet. Men nu har Coach K iaf börjat släppa vilka personer som är med i laget...på våran blogg lägger hon lite hippetihopp upp bilder och namn så är man nyfiken är det bara att glutta där så blir man upplyst:

Nationalchamps.blogg.se

Tillbax i soffan

Kategori: Livets lilla gång

Nu är jag hemma i ensamheten igen. Kvällarna är inte så roliga när man mest sitter ensam och glor och har ångest i magen för att man inte har något jobb. Och det är ännu tråkigare när man inte får skyffla i sig massa goda grejor. Det brukar vara det som får dagen att kännas bäst och nu har jag bytt ut det mot promenader. Det är bra, men inte roligt...men nog om det nu.



Mor och jag hade en mucho trevlig dag med vasin tallrik kinamat i magsäcken och solsken i blick. Vi tittade på Bridesmaids och den var faktiskt 10 ggr roligare än vad jag hade trott. Jag trodde det skulle vara en såndär ultrasmörig kärlekskomedi som man inte riktigt orkar med, men det blev riktigt fnissigt där några gånger. Men nu är det over and ut som man brukar säga i Hong Kong.. jag ska hänga tvätt. Jippie!!!

Kebab i armhålan

Kategori: Livets lilla gång

Nu har jag solat loss en stund begravd i Hawaian Tropic (får en annan slags bild i huvudet när jag hör det namnet). Men då mina armhålor luktar kebab med extra rödlök och jag snart ska in till stada med min mor så känner jag att en gnutta fräschör vore på sin plats. I better hit the shower...twice så att säga! Jag och mor ska glutta på bio. Hon fick ju ett presentkort i morsdags-present för typ 700 sekel sen så nu tänkte vi att det finally är dags. 
 

Bantar-Beda

Kategori: Livets lilla gång

Idag känner jag mig totalt på topp. Som en slända på 3 koppar Gevalia...inte för att jag dricker kaffe, men det var en ytterst fin liknelse om ni frågar mig. Morgonpromenaden är avklarad och nu sitter jag på min soliga ballekong och sörplar i mig en Nutrilett Smoothie. Jag har redan gått ner nästan 2 kg sen i lördags och lyckats hålla lägenheten helt städad och fin sen dess så nu jävlar e jag på G igen. Har dock en sån jävla träningsvärk i benen att jag kanske ska ta en liten vilodag idag . Ska ändå kajka upp och ner i trapporna till tvättstugan så det blir ju några kalleri-kalleraisar som flyger sin kos från mina valkar.Så kan jag hämta min gamla ruttna barncykel från mamma och pappa någon dag sen och cykla runt tills låren blöder. Det blir perfa!
 

Anticimex-relaterat

Kategori: Livets lilla gång

Jag funderar på att falla för en av dödssynderna... tvätta i tvättstugan efter det att man egentligen får. Dock är det redan någon som gör det i den bästa stugan, damn it! Vi får se om jag vågar om en liten stund helt enkelt! =D



Annars så har dagen bjudit på en joggingtur, världsgod lasagne (jag överträffade mig själv helt hysteriskt) och Anticimex-relaterade lekar på bakgården. Jag stod nämligen på ballen och samtalade med min käre mor i telefon när jag ser ett jävla kryllande och flygande på gräsmattan. Det var 2 feta bon med sånadär äckliga flygmyror som svärmar loss i luften och sätter sig över allt. Men NEJ DU GÖRAN!! tänkte jag och slängde på luren snabbare än snabbast och susade ut i köket. Där tog jag en skål och blandade ihop alla rengöringsmedel och balsamvinägrar jag äger. Sen skuttade jag på glada ben ner för trapporna och ut på gräsmattan och hällde min mirakelkur över hela skiten och stampade till några gånger. Det har varit väldans lugnt och stilla där nere sen dess...*nöjd*. Undrar om någon stod och kollade ut precis när jag höll på som ett riktigt jävla mongo. Oh well!
 
 
Kommentarer:

http://malarviken.wordpress.com du som kollar om tre kronor väl? Satt o skratta åt deras kommentarer här på jobbet. Antigen e bloggen kul, eller så ere kl 5 på morgonen o jag e trööhöhööttast.
Skrivet av syrr den 17 augusti, 2011 kl. 05:33 #
 

Haha, klockren Reine är!! Fnissar loss!
Skrivet av Linda den 17 augusti, 2011 kl. 10:32 #
 

Haha, klockren Reine är!! Fnissar loss!
Skrivet av Linda den 17 augusti, 2011 kl. 10:32 #

Welcome back =D

Kategori: Livets lilla gång

Igår hade jag en hemsk känsla i magen. Jag satt ensam i soffan efter min kvällspromenad och tittade på Remember me. Alltså den filmen...se den INTE om ni har problem med ångest och sånt i ert liv. För jävlar vad jag mådde dåligt hela kvällen efter att jag sett den. Det hjälpte inte ens att kolla på Scrubs eller How I Met Your Mother.



Men idag när jag vaknade till liv ovanligt tidigt kände jag att nu du Stjärnan och Lottan så är det jag som vevar lite med hantlarna i sann morgongympa-anda. Jag känner att min fina karaktär är på väg tillbaka, den som gör att jag går ut och springer fast jag hatar det och den som gör att jag inte trycker in massa saker i käften fast jag bara vill begrava hela kroppen i choklad. Jag gillar det! Den har lite nice timing också sådär lagom till att träningarna drar igång. För extra motivation och för att jag tycker det är mysigt med sånahär typer av sidor så skriver jag in allt som försigår på: KOSTPLANERAREN. (helt gratis)
 
 
Kommentarer:

Så där... brukar jag oxo träna... fniss <3 Eeeller snarare flåsa loss på yogamattan som en jävla konstig blåsfisk me stödstrumpor..!! 
Skrivet av cat den 16 augusti, 2011 kl. 14:52 #
 

TA MED MIG, TA MED MIG!
Skrivet av Nattis den 16 augusti, 2011 kl. 21:56 #
 

VAd menar du Fnatten. Vill du va med på kostplaneraren eller ut och kajka på promenader med lilla mig?? =D
Skrivet av Linda den 17 augusti, 2011 kl. 10:30 #
 

promenada med dig :D
Skrivet av Nattis den 17 augusti, 2011 kl. 12:34 #
 

Klart vi ska promenada och va glada =D =D =D
Skrivet av Linda den 17 augusti, 2011 kl. 19:43 #

Stjärnan & Lottan

Kategori: Livets lilla gång

Hahaha, jag och Rickard har lekt sångpedagog och elev en liten stund och vi kan konstatera att han inte kan texten på en enda låt. Blinka lilla stjärna går tydligen såhär för alla som inte riktigt har koll:

- Blinka lilla sjärna där! Du, jag undrar var du är. Stjärnan Lottan du min fru..



Hahahahaha, vadå stjärnan Lottan du mina fru?? Störtkul!

Ge mig ett jobb!!!!

Kategori: Livets lilla gång

Nu har jag och Aui vart och köpt ett par plattor på Rusta så nu blir det fest...bantarfest då alltså. För just nu är det 15 kronor styck på Nutrilett-drinkarna så vi slog på stort.

Annars har natten och dagen gått åt till jobbsökande. Vet inte hur många jobb jag har sökt nu, men det börjar kännas i fingertopparna. De ringde faktiskt från Olearys idag och samtalade lite smått, men jag är inte säker på om det vart positivt eller inte. Ja, vi får se helt enkelt hur livet beger sig. Annars finns ju som sagt alltid Pressbyrån i Slussen, hehe!

Rango med dipp

Kategori: Livets lilla gång

Sådärja.. nu är hela lägenheten helt megastädad. Jag har tillome bytt sängkläder, vilket inte händer alltför ofta, så att Ricky-Poo ska sova som en prins innan första dagen på jobbet. Han ligger redan och sussar som ett såsigt blåbär så jag tänkte glutta på en film här. Det är jag och soffan för evigt! <3



Det blir barnfilmen Rango (med Johnny Depp) och lite dippade grönsaker.



+



=

Linda blir superglad i ögat!!!

Röksvamp

Kategori: Livets lilla gång

Nu har jag och Rickardo vart och storhandlat på Maxi: falukorv och yoghurt blev det då vi handlade á la pensionär med enbart mynt. Skrammel skrammel!! Självklart handlade vi av den kexigaste tösamajan på hela bygget, Mr. Nattis himself. Hon blev så till sig när jag stod i hennes kö att hon nästan ramlade av stolen...det såg jag det!



Så nu ska jag städa ute i köket innan jag lagar till min berömda korv- och yoghurt-gryta med hjortron och morötter. Best there is! Kanske kan jag oxå lubba ut till motorvägen och plocka in några röksvampar som jag såg imorse på min lilla promenix. Röksvampar måste ju vara bland det muffigast och mysigaste som finns. Petelipet och så puffar dom ut lite rök. Urgulligt om ni frågar mig..
 

Makaronisk händelse!!!

Kategori: Livets lilla gång

Idag har det hänt något alldeles magiskt makaroniskt, som nästan aldrig hänt förut i denna världskapelses historia. Rickard var nämligen vaken innan mig idag. Anledningen är att han ska börja på ett nytt jobb imorgon och därför måste vara trött i näsan lagom till vanlig sänggång så att han kan gå upp vid "öppna Pressbyrån tid" imorgon. Det är så spännande!



För övrigt så har min gurka Uno namnsdag idag så han ska väl få extra vattning eller nåt sånt helcrazy under dagens gång. Jag ska nog söka lite fler jobb också för att dämpa arbetslös-ångesten lite. Det är inte lätt när det är svårt. Kom ihåg det!!!
 
 
Kommentarer:

Holly makaroni!
Skrivet av 94.234.170.37 den 14 augusti, 2011 kl. 12:20 #

Strandfest

Kategori: Livets lilla gång

Har ändrat bloggen till en strandfest deluxe nu när sommaren är kort, sandalerna är av plast, glassen mitt i munnen och allt det där ni vet. Finally har min livskamrat vaknat till liv så nu ska vi glutta på filmen The Condemned. Jag känner på mig att den kommer vara riktigt spännande och bra. Lite som en blandning av BigBrother och Lost fast ändå inte alls.

Hjälp, min hjärnhinna!!!

Kategori: Livets lilla gång

Nu har det hänt... det som jag fasat ända sedan jag började få ont i nacken och känna mig krassel i trasslet. En festingjävel...på MITT ben!!! Nu har jag säkert både borelia, TBC och hjärnhinneinflammation på samma gång. Den var visserligen mindre än minst och såg ganska ofarlig ut, men man vet ju aldrig hur länge den har suttit där och förpestat mitt ben. Den jävel dog på stört kan jag ju lova. Den lilla lilla jäveln! *Morr!*
 
 

Bacillus delux

Kategori: Livets lilla gång

Måste det nödvändigtvis vara sol just idag när jag är full av bacillusker som trivs bättre än "Linda i godispåsen" ute i solen??? Ännu ett bevis på att Gud inte finns... just!
 

Nej till knark, ja till banan

Kategori: Livets lilla gång

Min syrra sms:ade just och frågade om jag hade börjat knarka för att det senaste inlägget var lite "Hej kom och Håkan". Men jag kan försäkra alla att jag inte snusade in någon olaglig substans i näsan, utan det var en blomma från kommunens rabatter som jag snusade på så att den fastnade i näsborrarna. Nä ni, det enda narkotikum jag håller på med är alkohol och choklad. Så nej kära syster, jag har sannerligen inte tagit droger.



Men nåt jag har gjort däremot är att äta en banan till frukost. Följer min moders ordination på lite mer frukt i livet så jag har gjort mitt allra bästa för att peta i mig den lille guleböjen, trots förkylningshalsen. Bananen fastnar ju trots allt inte i röven. (Fattar fortfarande inte det uttrycket) Och för att visa hur man äter banan på bästa sätt har jag lite på en höft sådär klippt ihop en liten manual för er som brukar tycka att det är lite svårt. Se och lär:
 

Lätt som en plätt!!

Muffar både här&där

Kategori: Partaj

Varför gör man såhär mot sig själv?? Snoret sitter i fejjan som brevet på posten och dävenheten är betydligt större än imorse när jag vaknade upp med fågelkvitter innanför pannbenet. Men Vider-Vlademir och Berusade Bonden vägde väl upp det antar jag. Och det luktade ju trots allt fitta inne på Ollans toalett så jag ska väl inte klaga. Känner brännmärkerna i nackbenet efter gammelgrabben som stirrade som om tåget krockat med hans ögonfransar. Krasch tjottabang sa det och sen vart han cepe! Tur att jag hade en svalkande blomma att köra upp i alla näshål jag äger.... krysantemum va bra sug jag har i näsborrarna!!!

Gurkor, vitlök och fotboll

Kategori: Livets lilla gång

Vilken fin dag Guds gossar har bjudit oss på. Inte en droppe regn från himlen och massa frukt i köket som min mor kom hit med för att pigga upp sin lilla sjuklings-bebis. För hon är helt övertygad om att jag blivit sjuk för att jag inte äter tillräckligt med frukt.



Sen helt plötsligt, när jag var mitt uppe i mitt fnattryck och bakade rågbullar, plingar Charlie på dörren och kommer in och röjer runt inne hos den smått nyvakna Rickardo. Skönt att slippa vara väckarklockan för en gångs skull, haha! Vi tog sedan en snabbare tur hem till Rickards päron där det var smått hysterik som vanligt. Gurkor, vitlökar och vilda diskussioner om politik och fotboll. Är väldans trött i ögon och hals nu, men man kan väl Olla för det...eller?
 
Kommentarer:

my sexy photo :) - http://adf.ly/183291/weronika 
Skrivet av weronika den 12 augusti, 2011 kl. 23:49 #
 

Nä, nu hänger jag inte riktigt med i svängarna?!!?!
Skrivet av Linda den 13 augusti, 2011 kl. 02:48 #

Harry min Harry

Kategori: Livets lilla gång

Harry Potter och How I Met Your Mother i samma bild. Kan det bli bättre?! Man kanske skulle ta och ladda ner sista filmen och se den igen, analysera loss och reta upp sig på ändringarna? *Neeeerd*
 

Pizza-party

Kategori: Livets lilla gång

Men satan i gatan va bra pizzorna blev då. Min blev såklart snyggast, men jag tycker nog att Rickards smakade lite bättre i gomspalten. Right on så att säga! Alla 715 liter mjöl runt om i köket är undanstädat och nu återstår det bara att slänga sig på sofflocket och låta kvällen göra sitt. Ska ta en sista till på mailen, balsamera mustachen, fila käkbenen och sen kan jag somna in i lugn och ro vilket ögonblick som helst. För nu tror jag fan att Nattis är och dansar på mina ögonlock igen...fan, jag har ju sagt till henne. 
 

Gurkan Uno

Kategori: Livets lilla gång

Hej hej..Linda heter jag, men ni kan kalla mig för Svett. Inte för att jag tror att jag luktar alltför illa utan för att det rinner om mig mest hela tiden. Det är ju inte det mest ultimata när man ska försöka sig på att göra pizza. Har precis knådat ihop degen så nu sitter jag och vilar ett tag innan det är dags att gå ut och svettas i köket igen.



Kollar mailen 17 ggr i nanosekunden för att kolla ifall någon svarat på mina arbetsansökningar. Hittills har väl kanske 6 stycken (av alla 37) svarat och varenda eviga en säger att dom har så otroligt fullt nu, men att dom sparar mitt CV ifall att nåt mirakulöst skulle inträffa. Det är väl ungefär lika troligt som att min egenodlade gurka Uno (ja jag har döpt honom) skulle utses till Vendelsös största gurka. Men att han är oemotståndligt stilig, det kan man inte ta ifrån honom.
 

Sjukt festlig morgon!!!

Kategori: Naglar

Shiet vilken morgon alltså! Hade ni varit hät hade ni dött av all uppståndelse och fantastiska händelser. Jag har suttit i soffan och kollat på Bolibompa och andra helt psykiskt förstörande barnprogram och målat massa hjärtan på naglarna. Kan ni tänka er vilket drag??? Festligare än Solna skulle man kunna säga. Men jag mår iaf bättre idag så jag ska väl inte klaga alltför mycket. Men nu måste jag kolla vidare på Bolibompa... krokodilerna håller på att äta upp den lilla tjejen med frukt på huvudet. 
 

Dulcolax mot förstoppning

Kategori: Livets lilla gång

Och så vart det nästan okej väder helt plötsligt och elen är tillbaka. Ligger i soffan och tittar på Grease och tycker synd om mig själv. Rickard har inte behagat kliva upp ur sängen än så jag har ingen som jag kan klaga och leka jättesjuk inför. Tur att jag köpte min lilla första hjälpen-låda på Ullared för annars hade jag aldrig klarat mig genom dagen. Särskilt använd är Dulcolaxen där överst....den är bra mot förstoppning har jag hört så jag kör 2-3 stycken om dagen. 
 

Stormigt värre

Kategori: Livets lilla gång

JÄVLAR vad det regnar och blixtrar. Det är helt svart ute och åskan är fan precis ovanför.... och här sitter jag mitt i min ensamhet, sjuk och jävlig. Borde man kanske stänga av TV:n och datorn? Det är som om 1700 duschar vattnar min balkong just nu...man kanske ska gå ut och raka armhålorna. Passa på när det är gratis lixom! =)

Mellan 2 jobb

Kategori: Livets lilla gång

Jag är så nöjd och stolt över mig själv! För det första rensade jag igår ut alla mina jävla tusentals kläder som jag aldrig använder. La dom i en stor tomtesäck som ska tryckas ner i Myrornas container...samma väg som mina gamla skor för några dagar sedan. Man blir så nöjd när man tänker på att någon annan ledsen stackare kanske blir megalycklig över mina lurviga stövlar eller en sketen gammal klänning med fult mönster. Så nu står tomtesäcken där i hallen och väntar på att få komma till användning.



För det andra så har jag idag försökt ta tag lite smått i min arbetslösa situation. Jag har skickat arbetsansökningar till 37 olika ställen. Letade bland alla butiker i Haninge centrum, farsta centrum, Port 73 och lite andra ställen och skickade loss. Har Tyresö centrum och Länna kvar och sen får det vara bra för idag. En stor fet klapp på axeln är jag värd. Särskilt eftersom jag känner mig riktigt sjuklig. Ont överallt!!!! =(
 
 
Kommentarer:

Gratis presentkort! Bli medlem så får du ett! Tryck på länken www.gratisklader.se/?r=7329
Skrivet av A den 09 augusti, 2011 kl. 16:07 #
 

Bra jobbat syrrebyrr...
 men det där me gratis presentkort, fan va simpelt gammalt. måste registrera hit, måste värva folk dit.....!! måste nog va den tråkigaste typen av kommentar att få.. :P Aja förutom storesyrror som spämmar o dillar då... <3
Skrivet av catrin den 09 augusti, 2011 kl. 21:30 #
 

Wäy :D duktig! (pengar till thai)
Skrivet av Nathalie den 09 augusti, 2011 kl. 22:36 #

Pink day

Kategori: Livets lilla gång

Vilken extremt rosa dag det har varit. Min allra sista maskin nere i tvättstugan bestod av rosa handdukar, mitt i trappan på väg upp låg det en besynnerlig rosa hatt i plast och lite senare hade hela vardagsrummet ett apaskumt ljus eftersom hela himlen var alldeles rosa. Jag undrar om det är något slags tecken som Gud har sänt mig...fast jag undrar ännu mer vad den rosa plasthatten gjorde mitt i trappan.

 


Nu ska jag dega ner mig i soffan och kolla på Vampyrer suger. Har inte sett den, och alla säger att den är dålig, men jag brukar ju skratta åt mina egna dåliga skämt så jag kommer nog skratta åt den också. Den som lever får se.

Sjökuken!?!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Alltså.. nu har jag upptäckt nåt här. Jag fnissar så jag dör åt dessa grabbar...jag blir så extremt sugen att oxå vara med och leta sjökuk. Hahahaha, det här är lätt det bästa avsnittet av Mitt i naturen som jag någonsin har beskådat.

Up and about =D

Kategori: Livets lilla gång

Jihooo...idag är jag en lycklig liten hamsterbebis på grönbete i tallskogens allra innersta. Rickard har äntligen nästan lyckats vända på dygnet helt. Så mysigt att sova samtidigt och gå upp samtidigt. Dock är han ju tröttare än Torstens alla påsar under ögonen tillsammans, men nog sitter han där vid sin lilla dator och kämpar sig fram genom livets "tidiga" timmar. I fucking love!!



Idag är det tvättstugan och städning av kylskåpet som gäller och mina valkar skriker dessutom efter lite motion så jag får väl ta någon slags promenad eller springtur...alternativt veva runt lite med hantlarna. Då vet vi det allihop så jag tar väl och säter igång dagens första betapet-match.
 

Nattmusik

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Sådärja...nu har jag lyckats slita mig från ni vet vad och ska börja bädda stortårna och borsta ögonbrynen. Sen blir det sängen så det smäller om det (ungefär som när Jennifer ätit naturgodis). Har lyssnat runt på youtube samtidigt som jag spelat och hittat några av mina gamla fina som jag brukade lyssna på förr. Alltså Kurt Schneider....jag har sagt det förr och jag säger det igen: JAG ÄLSKAR!!! Bjussar på två finingar som får livet att kännas lite mindre jobbigt. Puss i pannkakan!
 
 

En natt i Solna

Kategori: Livets lilla gång

Eftersom mina underbara små flickor inte riktigt tyckte om storleken på de extremt vackra bilderna från festligheterna i Solna så kommer dom nu åter igen för allas välbehag eller tvärtom. Känsliga tittare varnas!!!

Spider monkey

Kategori: Livets lilla gång

Men duktigt...efter sjuttiarton timmar utan att kunna skriva blogg har jag fått sysselsätta mig på bästa sätt. Förutom en hel morgon med städning och fixelifax har betapet nu gått så långt att jag nästan höll på att missa bussen för att jag inte kunde sluta spela. Bussen förde mig iaf tillslut till käraste Maxi där brudarna ansamlades för att köpa på sig lite fett till kvällens Twilight-maraton.

Jag kan ju säga er att vill ni ha lugn och ro medan ni tittar på film så är denna liga inte nåt att rekomendera. Förutom hackspettarnas film nummer ett så sitter Fnatten och bakar gigantiska chokladbollar i luften, Jennifers mage lever eget liv och hon fnissar fejan av sig för minsta fis, Frida hatar Bella Swans öron mycket ljudligt och jag själv skrattar hysteriskt år såpbubblor och tanken av att Jacob skulle behöva springa med mig i famnen.

Har smält i mig så mycket goffe nu att jag nästan är lika stor som skräckspindel som satt utanför fönstret och kollade med i vårt lilla maraton. Jag tror att den var på Team Edward... eller så kanske det bara var en spider monkey.
 

Racoon <3

Kategori: Musik,TV,Video,Film

 
2 maskiner fick det bli... sen pallade jag inte mer. Halvsover i soffan istället och babblar med min nederländska gamle kamrat from back in the days. Han påminde mig om en låt som jag totalt älskar med alla fingrar och tår och som jag helt glömt bort. En av de bästa låtarna i heeeela världen om ni frågar mig. 

Oh crap!

Kategori: Livets lilla gång

Jag . mår . inte . bra ! Jag hoppas att det är ok att känna sig en kvart eller 20 minuters däven dåsighet en dag som denna. Alla dagar utom denna skulle jag trippa ner till tvättstugan med lätta steg och vika kläder i rykande fart. Men idag...idag känns det lite motigt i pannbenet vill jag lova. Tomt verkar det vara innanför också för jag har inte en aning om vad jag ska skriva. Herrå!

Solna nights

Kategori: Partaj

Alltså va??? Vad fan gör Beda en natt i Solna med knasgökarna nummer 1?? Rökat flödade och tryckarna duggade tätt när dalmasen kom nära. Att en kväll kan börja så stillsamt hos Bennyfer med "Morsan morsan morsan...jag sköt just en man" och sen övergå till jag vet inte vad. Tack för bugglektionen Kryckan och hejkon bacon i brysselkålen. Fan alltså... tur att man har livet i behåll!!!!! Imorn vankas tvättstuga och spyfluga... i samma smäll!!!!!!
 
 

Bröstcentrum??

Kategori: Livets lilla gång

+ ???



När vi var i stan senaste och strosade på Drottninggatan såg vi en skylt där det stod "Bröstcentrum". Och då tänkte ju vi att: Nämen vänta här nu Arne..ett centrum fullt av bröst?? Eller att det kanske var här man kom ut när man precis opererat in silikonpåsar i boobsen. Men nu har ju jag, som den upptäcksresande panda jag är, kollat upp det här. "På BröstCentrum City bedrivs ett samarbete mellan Capio S:t Görans Sjukhus bröstkirurgiska mottagning och Medicinsk Röntgen med gemensamt fokus på bröstutredningar."

De erbjuder:

• Mammografi
• Ultraljud
• Biopsi för cell- och vävnadsprov.

Nu vet vi det! =)

A mi me gusta bailar

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Nu är man lite brunare om näsan efter ett par sandiga timmar på stranden. Riktigt nice var livet ett tag när den här låten spelades i lurarna och man kände att nu är det fan lite sommar ändå. Sen kom jag hem och tänkte att jag skulle kolla på videon till låten och möttes av en syn som fick mig att spy upp allt jag ätit på flera veckor. Usch usch usch va hon äcklar mig när hon dansar och sjunger. Tur att man slipper titta på henne varje gång man hör låten för då hade fan ögonfransarna ramlat av mig. 
 

Hörntandar iväg

Kategori: Livets lilla gång

Äh, jag får vänta med att gratta alla Alrik och Ulrik på namsdagagen för nu pallar jag inte sitta inomhus längre. Tar min badboll och mina flippi-floppis och drar mig på hörntänderna ner mot badstranden. Är det någon som vill vara med och förlusta sig i solens strålar så finns jag nere vid Drevan. Leta efter den mest inoljade klethögen med dallrande lår så hittar ni lätt. Sommar & sol!
 

Ge mig nu!!!!!!

Kategori: Djur

God förmiddag alla badkrukor och landkrabbor. Temat är idag fisk! Jag satt och klickade runt på Existenz.se och såg dessa små små små fiskar i sitt lilla lilla lilla akvarium. Tror inte riktigt ni förstår HUR mycket jag vill ha det där akvariet med tilllhörande håv. Jag avlider i båda hjärtrötterna och i fötterna. Välkomna hem till mig och min minikaktus lixom!!!
 
 
Kommentarer:

shiiet
Skrivet av 213.114.70.219 den 10 september, 2011 kl. 12:17 #

Summer time

Kategori: Livets lilla gång

Har haft en ytterst mysig dag hemma hos mor och far med övriga familjebesökare. Grillning, bad, alfapet och korsord fick timmarna att rulla på i bra takt och nu sitter jag här på min feta röv i soffan igen. Tur att jag fick ett paket bratwurst av mamma för annars vettifan hur jag hade tagit mig igenom kvällskvisten.

 


Mysigaste tomten i världen <3

Gårdagens

Kategori: Partaj

Gårdagen bjöd på en heldag med finaste Jennifer som är en mycket positiv och flexibel tjej. Vi hängde en skvätt på systemet eftersom alkohol var ett måste. Vi hittade så mycket spännande och roligt där inne så jag var tvungen att ta sjuttio-femton bilder på alla fina flarror. Korv och spännande läsk införskaffades också och sen bar det av mot svartan för bad med tokhunden. Kvällen avslutades med byns snyggaste brudar, en toalett full med klotter och ett par smuttar i glaset. Glöm inte att Emanuel Mini har happy hour mellan 23.00 och 00.00 varje kväll. 
 

La familia

Kategori: Livets lilla gång

Efter en natt med magkrämpor och en krovspya mår jag nu prima ballerina igen och tänkte dansa mig mot Tyresö och mina föräldrars residence där även min halvsyster, hennes man och min ultrasöta systerdotter hänger för tillfället.


 

Tin, mor och far har försökt ringa dig.... dom undrar om du också vill komma och hänga with the familia idag. =)

Betapet is killing me

Kategori: Livets lilla gång

Nä, men är det OK om jag slutar spelar alfapet nu och går och lägger mig??? 

Ruttet fläskmongo

Kategori: Livets lilla gång

STRÅLANDE FUCKING JÄVLA SOL!!! Det innebär träning nere på Rudan med bästaste laget. Hantlar och svettkörtlarna ligger redo i hallen så att jag riktigt kan rusa ut ikväll när det är dags. Nu däremot bär det av in mot stada med de 2 brunbjörnarna. Sa jag att det luktar ruttet fläskmongo i min lägenhet? Stinker så att näsan krullar ihop sig. Muuuuuuuff!!
 
 
Kommentarer:


det ROADE mig se att SECURITAS Johan LarSSon i ER Johan Forsells LYX LUDER Liga av BRATZ numera MED KGB SoSSialist Judars Ständiga BESKYDD ÖPPET kallar sig SS
Skrivet av Raoul PETE Joacim Parfalk den 02 augusti, 2011 kl. 12:57 #
 

Ja, jag tänkte precis samma sak. Letade precis i hela min SS-lägenhet efter alla mina BRATZ-vänner och de judar jag brukar ha i garderoben. Märkligt hur de kan försvinna så snabbt. Ringer securitas med en gång. 
Skrivet av Linda den 02 augusti, 2011 kl. 12:59 #
 

haha Hittade du Några KiSSiSSie "Kittens" HOS DIG själv då? haha
Skrivet av Raoul PETE Joacim Parfalk den 02 augusti, 2011 kl. 13:52 #
 

Alla kissies kitty CATS är nu insamlade så securitas har åkt vidare på annat soSSialist-uppdrag. =)
Skrivet av Linda den 02 augusti, 2011 kl. 16:40 #
 

Hahahha Labelutt <3
Skrivet av Catrin den 02 augusti, 2011 kl. 18:40 #

Sumo-ögonlock

Kategori: Livets lilla gång

Tjohalopp i bärskogens alla grenverk! Nu har jag anlänt från Auroras residence där tacosen och los mojitos hade strykande åtgång. Gluttade på 2 filmer (Due Date & So high) som båda var riktigt fnissiga i underläppen. Dock degade vi ihop riktigt ordentligt under sista filmen så nu är jag tröttare än fyra hamstrar på grönbete. Jag ansamlade precis alla krafter jag äger för att plocka in den rena tvätten som vi gått och klampat på inne på sovrumsgolvet så nu kan vi sova i frid och fred. En sumobrottare dansar fan salsicha på mina ögonlock nu så jag ska polera hörntänderna en aning och sen är det godnatt.


 

Hamstrar på grönbete?

SÖdra Mellerud

Kategori: Livets lilla gång

Livet är allt bra besvärligt...en besvärlig sak är att man måste vattna blommorna VARJE dag ute på ballikongen. Annars säckar dom ihop som små röksvampar under juletid. Idag har jag riktigt piffat och puffat runt bland de små växterna och mojat med min lilla balle. Jag spenderar ju faktiskt ganska mycket tid där ute på golvet så då är det ju trevligt om det är någorlunda gulligt. Personligen tycker jag att jag har en av de mysigaste ballekongerna i södra Mellerud såatteh..jag är nöjd.


Är precis hemkommen från en långpromenix så nu spritter det i lårmusklerna. Varför gör det det?? Jag tycker att det är ytterst obehagligt. Hoppas att det går över inom en snar framtid för alldeles strax ska jag blada över till mullinuttan Aurora & company för lite filmglutt och diverse annat.
 
 
Kommentarer:

å gulle ballen du har då. Med tanke på sin solbrända fejs så vill jag ha en inbjudan snarast att få sola på din balle med dig.
Jag är tillbaka i bloggvärlden :) såatteh! Hej.
Skrivet av Bedan den 01 augusti, 2011 kl. 23:20 #

Hare bra och heeeeej!

Kategori: Livets lilla gång

Efter cirkus 6 år av mongoliditet tillsammans lämnar Skriks vapendragare, Panik, landet. Caszn flyr idag sin kos till Danmark för att leva och bo med de gurglande grabbarna i söder. Vi hade just ett mindre torrt samtal per el telefono för att rensa luftvägarna och säga varandra ett par sanningens ord. Linda Beda Kletit lövar Cas Merbal Gert trots att hon luktar bärfis ibland. Adjö min vän, ses på skype! =/

Mon dieu

Kategori: Livets lilla gång

Varför går man inte och lägger sig?? Det här är ju inte tid för en fin dam att sitta uppe. Utan min skönhetssömn kommer jag ju se ut som en rutten nakenhund i fejset. Ve och fasa!! Det är det jävla alfapetets fel...jävla Jennifer&Nattis.