lindilus.blogg.se

Anticimex-relaterat

Kategori: Livets lilla gång

Jag funderar på att falla för en av dödssynderna... tvätta i tvättstugan efter det att man egentligen får. Dock är det redan någon som gör det i den bästa stugan, damn it! Vi får se om jag vågar om en liten stund helt enkelt! =D



Annars så har dagen bjudit på en joggingtur, världsgod lasagne (jag överträffade mig själv helt hysteriskt) och Anticimex-relaterade lekar på bakgården. Jag stod nämligen på ballen och samtalade med min käre mor i telefon när jag ser ett jävla kryllande och flygande på gräsmattan. Det var 2 feta bon med sånadär äckliga flygmyror som svärmar loss i luften och sätter sig över allt. Men NEJ DU GÖRAN!! tänkte jag och slängde på luren snabbare än snabbast och susade ut i köket. Där tog jag en skål och blandade ihop alla rengöringsmedel och balsamvinägrar jag äger. Sen skuttade jag på glada ben ner för trapporna och ut på gräsmattan och hällde min mirakelkur över hela skiten och stampade till några gånger. Det har varit väldans lugnt och stilla där nere sen dess...*nöjd*. Undrar om någon stod och kollade ut precis när jag höll på som ett riktigt jävla mongo. Oh well!
 
 
Kommentarer:

http://malarviken.wordpress.com du som kollar om tre kronor väl? Satt o skratta åt deras kommentarer här på jobbet. Antigen e bloggen kul, eller så ere kl 5 på morgonen o jag e trööhöhööttast.
Skrivet av syrr den 17 augusti, 2011 kl. 05:33 #
 

Haha, klockren Reine är!! Fnissar loss!
Skrivet av Linda den 17 augusti, 2011 kl. 10:32 #
 

Haha, klockren Reine är!! Fnissar loss!
Skrivet av Linda den 17 augusti, 2011 kl. 10:32 #

Kommentarer


Kommentera inlägget här: