lindilus.blogg.se

Shrek!!!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Alltså...fan bra bra musik det är i Shrek 2!!! Supermysigt...

Pissdag!

Kategori: Livets lilla gång

Jag har haft en HEEEEEEEEEEEMSK dag. Kallt som fan när jag klev upp helt olidligt tidigt, en gubbjävel som snodde cola, kassajävel som hakade upp sig mitt i rushtimmen. Allt har bara varit jobbigt och jävligt. Dessutom har jag fått hem massa brev och blanketter om skadestånd och rättegång som senast skulle skickas in idag med bifogade kvitton och missade jobbdagar och allt vad det är. Hur menar dom att man ska kunna fixa med kopior och intyg som ska skickas in senast samma dag. Sen när man ringer runt till alla jävlar klockan 16.30 på en vardag så är det stängt eller finns ingen på stället som kan hjälpa. Jag spyr...spyr spyr spyr på sån skit!!



Som tröst i ögat gör jag hembakisade pizzor... inte så nyttigt, men jag har ju hela veckan på mig att banta inför magdräkten nästa söndag. Woopaaah!

Smutt eller prutt

Kategori: Livets lilla gång

Jahaja, där ser man: Bodil och Boel har namnsdag en smäcker dag som denna. Riktigt smutta namn som förtjänar all uppmärksamhet de kan få. Själv mår jag mer prutt än smutt. Har så förjäffla ont i kroppen alltså. Den skriker efter att få ligga i sängen och bara läka ihops sig lite, men icke! 1 vecka kvar till tävling och då blire inge ro och ingen vila. Snart dags att bege sig till träning igen, hoppas på en good one. =)

Husmor Gudrun

Kategori: Livets lilla gång

Idag leker jag husmor Gudrun. Har vart och megastorhandlat med mor min...4 kassar med diverse nödvändigt kraffs kom jag hem med. Samtidigt håller jag på att tvätta kläder för fulla toamuggar och försöker dessutom städa hela lägenheten samtidigt. Jag gillar Rickards bidrag till det hela: ligga och snarka loss inne i sängen. Men men.. har inte tid att sitta här som en lat loppa. Jag har ju kycklinggryta och kleta ihop oxå. Goa grejjjjer det där vettu!

Morotsextrakt

Kategori: Livets lilla gång

Men Gud, det här kan aldrig sluta bra. Hehe, så kan man känna ibland i både höger och vänster örsnibb. Särskilt när det är måndag och man har ett äckligt kvällspass framför sig eller alternativt när man kör en så hög jävla flickis att man hinner dra alla jävla multiplikationstabeller som finns innan man landar igen. Hysteriskt!!!



Jag känner att jag måste göra något åt blekhets-situationen innan DM den 6:e, men jag vill icke sola solarium för då kommer jag helt garanterat att få cancer eller någon annan otrevlig åkomma. Så jag antar att det blir till att smörja in sig med något morotsextrakt och bli riktigt orange och go i fejset. Jaja, vi får se hur det blir med det där helt enkelt. Först på listan är iaf att köpa nån slags gucamole att smörja in min cp-hand med. Annars överlever jag inte dagen vettni.

Igölsopp <3

Kategori: Cheerleading

Woop woop, hemkommen från en full time arbets-och träningsdag. Fina Lina tog halva mitt pass så att jag kunde rusa iväg till Svartbäcksskolan i vildaste trav. Hade ingen topp idag, så det va rätt chill för mig. Men åh va duttiga de andra gruppisarna va, heja heja laget!!!! Men nu känner jag att mina strumpor luktar äckligt så jag får nog avbryta bloggandet ocg gå och tvätta tårna istället.



Ps. Igölsopp = en svamp med solstrålar = fett med pepp

Ettårsjubileum

Kategori: Bedas

Idag är det på dagen, exakt på pricken, 1 år sedan vi sov här i lägenheten första gången och därmed flyttade in för gott. =) Helt läskigt hur fort ett år har gått. Men jag tycker att vi har klarat oss riktigt bra hr i vår lilla boning hela året. Trots att taklampor och diverse fortfarande lyser med sin frånvaro har jag t.ex. inte krympt ett enda klädesplagg i tvätten eller fått fuktskador i sängen (peppar peppar).



Och som grädde på moset en sånhär specifik dag så är det Beda-träff i Tottes residence ikväll. Brunbjörnarna Jenför och Nättis är influgna frn Tailandet så nu ska vi snusa på varandra och umgås med vin och räkor. Hehehe...nja kanske inte riktigt då, men nästan!

Morotsfest

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Och som vanligt älskar jag Tori Kelly för hon är bäst. Diggar loss som en råtta utan fötter till denna medan jag knaprar morötter och har ångest över att jag måste hänga upp tvätten innan den möglar och dör. Jobbigt det där med livet hörni.. men idag ringde handläggaren iaf och babblade om le kejs så att säga. Begärde lite skadestånd och babblade om häktningstid, rättegång och sånt livsnödvändigt. Personligen hoppas jag att den jäveln utvisas från landet så att man slipper se hans jävla tryne igen, men det kommer ju inte hända. Jag får helt enkelt fortsätta poppa loss till Tori och tugga morotisar. Mums!
 

Masterchef

Kategori: Livets lilla gång

Wiaaooha..nu är det finalprogrammen av Masterchef! Jag typ lövar det programmet och vill bara äta massa massa av allt dom gör. Jag hejar på David Miller och hans supermini äppelpaj. Men ut med den indiska jäveln...pallar inte henne!!!!!!! 

Fläskpadda i gomen

Kategori: Livets lilla gång

JAG MÅR SÅ ILLA!!!! Nu har jag precis tryckt i mig den första riktiga maten på flera dagar, för att inte va så trött på träningen, men nu mår jag bara så illa att jag vill lägga mig ner och avlida. Dessutom har en ny smärta i höger hand tillkommit under natten. Jo tack, för det räckte ju inte med det jag redan hade?? Åh så skönt det känns! Dessutom har jag 2 dagar öppning kvar att se fram emot plus jobb hela söndagen. Fan va livet är kuuuuuul!

Smått otagg i kroppen

Kategori: Livets lilla gång

Fisken LillaGul är avliden, känns som igår jag såg dig som ett litet yngel. Nu ligger du där upp&ner på botten av akvariet..åh det är ju så sorgligt. R.I.P LillaGul!!!



Btw så mår jag jävligt illa.. vill spy, alternativt sitta på toa och skita i 5 dagar, men det vill inte min kropp. Den vill bara gå runt och må illa och ha ont överallt. Känner mig 700 år och 5 dagar gammal = aj! Tur att jag har min vackra blåtira som piffar upp.

915 spänn fattigare

Kategori: Livets lilla gång

Shiet i Svea va onte det gör att borra i gaddarna!! Har borrat en gång förut när jag va en liten knodd, även då utan bedövning, men idag va det så att jag ville kissa i en skål och slänga den i fejjan på de 2 kärringarna som satt och grävde runt i min käft samtidigt som dom pratade om sättningar i huset, sina män, sprickor i innertrappan och såklart om vädret. Eh hallå, jag betalar 915 jävla spenor för 20 minuters obehag och ren smärta...då kan jag väl få slippa höra deras lilla chitchat?! Nej usch, nu ska jag sussa en stund och sen dra mig iväg till misshandelsbyrån för lite jobb.Kul det ska bli!!

Birds som lirar

Kategori: Livets lilla gång

I brist på annat har jag suttit och bild-googlad lite och funnit denna helt underbara jättehysteriska bild. Jag fnissar som en flodhäst med herpes när jag ser dom små söta pippi birdsen spela boll. Hahahaha, nej jag får fan ont i magen.
 

Eagles!!!!

Kategori: Cheerleading

Efter en 4 timmar lång och grymt jobbig träning är jag rätt slut i både knäskål och pannben. Men fan va vi kämpade bra idag.. det fanns små moments som fick hjärtat att snurpa lite. Dräktprovning och fotografering klämde vi in oxå, tur att jag är så jävla snygg säger jag bara.



Imorn blir det up and about till tandläkarn för att borra lite sporadiskt för 900 spänn. Härligt det ska bli!

Heja Svedala!!

Kategori: Livets lilla gång

Hur bra är inte Sveriges lag i handbollen som går på 4:an just nu?? Jag sitter och hoppar av lycka!! Älskar målvakten och älskar hur alla råkämpar, älskar sånt!!!! Åh, blir taggad att gå och träna själv.



Idag har syster och nya boytoyen varit här och bakat muffins och spelat fighting-spel. Dom blev så impade att vi alla samlades inne på toan och bajsade i kors och gjorde klappramsor samtidigt. Mjo, visst serru!



Men nu e vi så hungriga här att jag måste springa ut till spisen och kirra klart maten. Prickard börjar bli lite smågrinig i magen, fniss!
 
 
Kommentarer:

Boytoy banani!! =) 
Skrivet av catrin den 16 januari, 2011 kl. 00:33 #

20 dar med Knut

Kategori: Livets lilla gång

Idag är det ju 20 dagar med Knut eller vafan det heter och då ska ju julekraffset ut. Sagt och gjort, nu ligger allt nere i källaren och vilar upp sig och jag är alldeles svettig efter att ha piffat och puffat hela dagen. Blir så stolt i hjärtat ibland när jag tänker på vårt lilla hem här som vi fixat oss, alla fina saker som vi jobbat ihop och mysestämning nästan jämt. Love it!!

Eye of the tiger

Kategori: Livets lilla gång

Dum diki dum dum dum diki dum dum duuuuuu...eye of the tiger!!! Känner mig så grymt cool i min nya ansiktsbeklädnad att jag springer runt i lägenheten och leker Rocky Balboa. Haha, kanske inte riktigt så va. Men efter att ha vart och kollat tryck i ögat hit och dit och undersökt diverse mitt i natten så känner jag mig riktigt alive idag måste jag säga. Funderar på att ta ner julpyntet och äta ciabatta. Vilken planeringskapacitet..slutar aldrig förstummas över hur bra jag är.
 

Dags igen

Kategori: Cheerleading

Det här är fan inte min vecka. Misshandel numero 2 har precis inträffat mitt på vänsterögat. Dock va detta lite mer frivilligt då det skedde på träning. En krämig blåtira och ett härligt litet jack, som jag ber till gudarna om att det inte ska bli ett ärr av. Så nu är båda sidorna av fejan sönderslagna och jämvikten är totalt. Ibland älskar jag bara vad livet har att bjuda på. Känns fett bra över los basquetos idag iaf så nåt får man väl vara glad över. 

Pannkaksfekke

Kategori: Livets lilla gång

Dagen har bjudit på en helt ointresserad läkare, diverse telefonsamtal och en tripp till Bauhaus. Pannkaksfest i boningen har vi ställt till med oxå. 5 miljoner ägg och några kg mjöl senare så är det dags att sitta i soffan och rulla tummarna. Eventuellt samla navelludd oxå om jag får några minuter över någonstans. 

Mångkulturellt och havrepuffar

Kategori: Livets lilla gång

Nuv e jag suvgen på govdis igen... jävla livet alltsåv!! Blev dock precis på fnissigt humör när jag kom ihåg ett par havrefras-puffar som låg på en hylla i en klädaffär. Som om nån stått där och käkat frulle bland klänningarna och polokragarna. Haha..små små havrepuffar!



Annars så rullar livet på och imorn ska jag uppsöka en läkare som får ta och glutta in och dokumentera min månkulturella fejja. Eftersom han som slog va från nåt annat land och hans näve och mitt ansikte möttes så måste det ju uppstått nåt slags mångkulturellt?? Fan, vilken grej!



Vad är det som luktar?? Ja, det är krabba, men skit i det nu och jobba i stället. =)

Up and about

Kategori: Livets lilla gång

Uuuuusch.. så otroligt irriterande att ha hela dagen ledigt och sen inte kunna sova bort hela morgonen. Kan verkligen inte somna om...så här sitter jag och inväntar dagen. Det gör sykligt ont att tugga i sig morgonmackan oxå...förbannade jävla piss. 
 
 
Kommentarer:

kom till Farsta o pyssla imorn!! 
Skrivet av syss den 11 januari, 2011 kl. 16:44 #

Mitt livs läskigaste dag

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag blivit misshandlad. En svart man misshandlade mig med knytnävsslag i ansikte och rygg för att jag sa åt honom att lämna min arbetsplats för att han flera gånger har stulit hos oss. Chocktillståndet går fan inte ens att beskriva. Lyckligtvis sitter den jäveln i häkte redan och polisen har massor av vittnen. Men fatta att den jäveln slog mig i ansiktet!!!??!! Jag fick hoppa över kassan och springa ut i tunnelbanan... där han slog en annan kille som försökte gå i vägen. Jävlar va förbannad jag är... dessutom sparkade han sönder lysrören utanför butiken när jag sprungit tillbaka in och låst dörren. Det känns som om jag vart med i ett hysteriskt avsnitt av Cops. Är lite skakis i knäskålen måste jag säga... 
 
 
 
Kommentarer:

Min finaste syster..!! <3 
Skrivet av Catrin den 11 januari, 2011 kl. 16:59 #

Drugs inc.

Kategori: Livets lilla gång

Jaha..då reser vi oss alla upp och gratulerar Gunnar och GUNDER (???) på namnsdagen. Hoppas ni har en bra en killar.



Och skoja inte om jag har haft en kul 9-timmars helt ensam på jobbet idag med bara kunder som sällis. Waaahahaaaa (avbrott i bloggskrivandet) nu börjar en dokumentär om Drugs Inc (massa droger och tjaffs)... har sett lite av den förut!! Fan så spännande, iofs somnade jag efter halva förra gången, men nu jävlar. 
Tamponger i stövlarna kanske kan hjälpa mig?
 
 
Kommentarer:

kan man se den på play??? vilken kanal så fall?! annars får ni hiva över en skiva med den till mig!?? 
Skrivet av catrin den 10 januari, 2011 kl. 12:12 #
 

Tror den gick på nån viasat-kanal så vi har den icke på skiva. =/
Skrivet av 83.226.176.214 den 10 januari, 2011 kl. 22:41 #

Puffigt värre!!

Kategori: Livets lilla gång

Skottish snö i typ en timme jao så nu e jag biffigare än Pippi och hennes pappa tillsammans. Passar ju bra lagom till att träningen kickar igång imorgon. Ska bli så gott så gott så gott, men oj så svettigt! Har införskaffat ett par nya brallor på rean som kan hålla lårdallret på plats när jag studsar runt i takt med skönsång och hejarramsor..eeeh?



Just för tillfället stirrar jag på säsong 2 av Glee. Dock hoppar USB-minnet runt lite hur som helst bland avsnitten så jag kollar inte i rätt ordning..helt hysteriskt alltså!! Men lika glad är jag för det för jag har sockor med puffiga bollar på. Och då kan ju inget bring me down (förutom det faktum att jag ska jobba imorgon). Nä hörni, back to Puckerman...dregel.

Riktigt jävla upprörande!!!

Kategori: Livets lilla gång

Jag är fan upprörd!! Först tvättar den jäveln en kvart in på min tid, jag slänger ut skiten i en korg... Nästa gång jag är nere har han hängt upp sin jävla tvätt i torkskåpet, fortfarande på min tid. När det är 5 minuter kvar av MIIIIIN TIIID så går jag ner för att hämta det sista som fortfarande hänger och torkar i skåpet. Nämen hallå på honom där han står och hänger upp sin tvätt, pekar lite på mina kläder som han plockat ner och slängt i en korg. Vem fan tror han att han är som tar sig äckliga äckliga friheter med mina kläder när vi alla andra, i de 3 feta husen som delar på 3 tvättmaskiner, skriver upp oss på listor och väntar i år och dagar på vår tid??? Han fick höra ett och annat mutter och en dörr i fejjan. SÅ JÄVLA UPPRÖRANDE!!! Nu har jag fått ventilera det oxå, som en gammal surkärring som luktar kål. Härligt!!!

En paddel flera paddor!

Kategori: Cheerleading

Padel padel padel är en tennis blandat med squash. Vanligt paddel till kanot stavas ju såklart med två D = killen som sa åt mig att jag inte kunde svenska när jag frågade vad padel var kan gå och stava sig lite extra i nåt hörn.



Idag har lilla laget intagit Stockholm Winter Games och kört battle mot amerikansk fottbollspelarna, släpat runt på småbarn och tictoc:at loss. Volterna satt som en groda i ögat idag så nu e jag lite lycklig, men redigt trött i kroppi kroppi. Hej och välkommen träningsvärk!
 

Och 2 dagar i rad nu har jag känt mig sjukt wild and crazy och tagit en buss jag aldrig åkt förut. Fett spännande och glutta på nya saker. T.ex. åkte jag idag förbi hållplatsen Tussmötevägen!!!! Hur gulligt är inte det att 2 tussar lixom möts..urgulligt om ni frågar mig. Nån gång skulle man spendera en hel dag med att åka runt på okända bussar och upptäcka omvärlden. Japp, en riktigt bra idé!!
 
 
Kommentarer:


hur länge har inte vi pratat om att vi ska utforska okänd mark? LETS DO IT!
Skrivet av cääzzz den 07 januari, 2011 kl. 21:04 #
 

schysst stavning på fotboll syrran.. ;)
Skrivet av catrin den 07 januari, 2011 kl. 21:54 #
 

Haha.. ja en riktigt fottig boll spelar dom =D Fott fott!!!
Cas..kanske kan vi ta oss ända till Säffle!
Skrivet av Linda den 07 januari, 2011 kl. 22:52 #

Du luktar prupp

Kategori: Livets lilla gång

Men gud så mysigt då...kollar på en dokumentär om folk som har schimpanser som husdjur. Trauma och tragedi är ordet! Djur i ur och skur helt enkelt då jag hela morgonen knatat runt med voven Kim(othy) och doftat på hans enorma prupphögar.



Och nu fick inte jag skriva färdigt här..för Prickard ligger och dampar inne i sängen. Dampbarn ggr 2 är alltid lyckad kombination. =D

Det är inte burgarn...det är bödet.

Kategori: Bedas

Såklart att man ska fira 2011 med en inventering på Willys i Nynäs...tacka Gud för skjutsen men jag tänker inte tacka för de 2 jävla plogbilarna. Daaaaaaamp!!



Nyår firades annars med beer pong (inte OS), tomtebloss och diverse tipspromenader. Jag va sämst såklart och fick straffa 10 shots... muslimskt skulle jag säga.