lindilus.blogg.se

Hungarian...

Kategori: Livets lilla gång

Yay...åter igen är internet tillbaka efter ett sammanbrott. Upplev mer med Bredbandsbolaget, jo tjena!Jag har precis ätit middag, men är så jäääävla hungrig fortfarande efter en dag med svält. Trött som en skadeskjuten bäver är jag oxå = humöret är inte på topp. Dock har vi nu börjat rensa och slänga allt på jobbet...idag va första gången det verkligen kändes helt på riktigt....om 8 pass kommer jag aldrig gå igenom den där dörren ever again för att ställa mig och jobba. Satt och mysade en stund med Benny och Aui på lagret en stund innan jag dregglade hemåt i smått komatillstånd.Nä usch va hngrig jag är...

Stackars mig!!!!!

Kategori: Livets lilla gång

Nä..nu har jag fått svulstig cancer i hela jävla hälsenan. Vaknade av enorm smärta och får hoppa runt i lägenheten som en halvflådd pirat på ett ben. Hur gör jag imorn när jag ska till jobbet?? Kryckor, rullstol, nån bär mig...stanna hemma??? Min käre mor var precis förbi en sväng för att tycka synd om mig och säga åt mig att äta alvedon och knipsa bort de torra blommorna på balkongen. Planen idag var ju annars den obligatoriska städ-tisdagen, men som läget nu ser ut får det fortsätta att osa utedass och mögelost omkring oss. Mumma!

Fingal..wtf?!

Kategori: Livets lilla gång

Jorå, idag blir det till att ringa runt och gratta. Man känner ju en del som heter Fingal tänkte jag och alla dom måste ju bli uppmärksammade på sin dag. Fingal??!!?? Jaja, livet är som det är!Är ytterst nöjd över dagens sol som infunnit sig på ballekongen. Tar igen den senaste tidens b-väder med att pressa i solen tills svetten sprutar från valkarnas alla hörn och kanter. Får skjuts mot jobbet idag oxå eftersom Prickard ska på mission inne på söder. Nä, men grattis då Fingal...

He´s back!

Kategori: Livets lilla gång

Nä men tjena... bredbandsbolagets central blev översvämmad i torsdags där någon gång så internet har varit borta fram tills idag. Förstå vilket hemskt trauma...internet, TV och telefon helt döda pga lite regndroppar. Vi bor i Sverige för guds skull...regn är sånt som faktiskt inträffar här.Igår var det ju midsommar med dunder och dromedarer. Hemma hos mami och papi va det mysigare än pysigt med Tin, Jesper och Prickard. Jag käkade för hela Saudiarabiens befolkning, men lyckades ändå ta mig igenom VM i kubb och fly från världens största skalbagge som helt klart ville äta upp mig.
 

Med röven i vädret bar det sen av mot Skinnys tillställning. Väl där mötes man av något välförfriskade vänner som inte alla var helt kontaktbara. Men vad gör väl det när man tar sig ett dopp i det blå och sätter sig i djurbajs? Vad är väl midsommar utan nubbevisor, spyor och en smått hysterisk Skinny??

Dräktig hälleflundra med bladpenis!!!!!! Mums!

Kategori: Livets lilla gång

JAG VILL ÄÄÄÄÄÄÄÄTA!! Jag är hungrig och sugen som en dräktig mamutt under istiden...men min kropp är inte riktigt byggd för att svulla varje dag så det är bara fortsätta leka mamutt. Muuuuu!! (Eller hur fan dom nu lät)


Dagen har spenderats hos mina päron med diverse bär och åskskurar. Jag och far bytte klädsel i den söta bilen, dock inte helt utan problem. Hysteriskt skulle man kunna säga med andra ord. Mor och jag planterade fina fina blommor i mina balkonglådor som jag skulle hänga upp här på ballen. Men mitt liv får ju aldrig gå riktigt för bra så balkonglådorna gick inte att hänga upp. Så nu står de små fitterna där ute och gör mig ledsen och irriterad. Skitliv!!!!
 
 
Kommentarer:

imbäddkod till Fönen och Jag. Om du vill ha förståss... 
Skrivet av syss den 22 juni, 2011 kl. 20:01 #

Men va? hahahahaha dör... vänta
< iframe src="http://p.videofy.me/v/240588" width="480" height="360" frameborder="0">
Fast utan mellanslag mellan < och iframe i början. 
 Skrivet av Catrin den 22 juni, 2011 kl. 20:02 #

Helstekt spädgris

Kategori: Livets lilla gång

Alla barn åkte bil till skolan utom Linda, hon åkte skrinda. Oj oj oj, idag har guds bästa barn namnsdag. Brevlådan svämmar över av gratulationer och folk står på kö för att komma in och få en titt på namnsdagsbarnet. Det är fan inte lätt att vara så grovt poppis...särskilt inte när ens mobiljävel väljer att inte ta emot samtal och sms. Igår ploppade det helt plötsligt upp 12 sms från olika dagar förra veckan som mobiljäveln tyckte att den kunde vänta lite med. Stort frågetecken på den känner jag. Det kanske hjälper om man lägger den lilla djävulsapparaturen i toaletten, spolar ett par tretusen gånger och sen stampar liter nätt??Annars har jag ett annat stort jävla frågetecken som jag läste i en tidning som hänger över elementet inne på toan. Där jag satt i godan ro och utförde mina morgonbestyr i solljuset, som inte finns, så såg jag en Sabis-reklam där det stod följande:

Asadogris/spädgris 2700 kr/st

18-25 kg. Rökt och rimmad. Perfekt till den stora festen. Helstekes med fördel över stor grillbädd. Kanske någonting för midsommarfesten?

Dom menar alltså att man ska köpa en hel jävla gris (!!!!) för 2700 spänn (!!!!!!) som en jävla grottmänniska och bjussa polarna på det? Nä men ok... ringer Skinny och säger att jag fixar midsommarmat till alla som kommer. Det kmr bli the best party ever...Mums!!
 
 
Kommentarer:

ja men köp en o fira namnsdagen me..!! 
Skrivet av syss den 20 juni, 2011 kl. 19:02 #


Tramsigt värre!

Kategori: Livets lilla gång

Nä men tjena! Lördagen flöt förbi i en rosenrusande galopp med föreningsdag och filmglutteri med Michell och Ricky. Vi kollade in Little Red Riding Hood. Alltså, den skulle kunna varit himla bra, men det va så mycket trams. Sluta tramsa...vemfan vill se när rödluvan ligger och knullar i snö lixom. Inte jag iaf!Hur som haver så ska jag snart ta mitt pick och plock och bege mig hem till mampapi för lite myspys i regnet. Käka lite fisk, småpeta på min kanin, kanske knåpa lite med papis bil och framförallt ta en nap i soffan. Så mysigt så!!

On the edge of glory...pling!!

Kategori: Livets lilla gång

Åh Gud i bakisbajset alla kvalitétssäkringars byxor va härligt jag mår idag...eller så var det kanske inte så iaf. Kalaset hos Cas igår hölls ihop av några tappra soldater från Bedas och laget. Popcornen gick åt i en hysterisk (!) takt och det var annat som också gick ner i halsen rätt smärtfritt. Poolen fick sig även den lite sällis och sällan har någon skådat en samling skönare damer i en och samma pool, och hör sen! Med rullstol och stödskenor bar det tillslut av mot bussen för de små gröngölingarna som hade en bit hem. Själv gick jag upp och "småvilade" lite i soffan tills Ricky kom och hem och hittade mig som en liten dreggelboll. Livet är allt bra mysigt ibland.
 
Nu, om vädret tillåter, ska jag försöka rycka upp mig...kanske borsta gaddar och hår lite granna. Sen är det föreningsdag i Rudan om gräset är torrt och stuntvänligt. Är det så det ligger till, någon som kollat gräset idag? Klassas detta som tillräckligt fint väder?? Hur som helst är första prio att trycka något ätbart i min kurrikurre-mage. Säss då!

Mr. Silverfisk

Kategori: Livets lilla gång

Waka waka! Idag när jag kom till jobbet och tände på lagret var det MASSOR av små silverfiskar på golvet som gnutta runt. Blev faktiskt riktigt glad då det kändes som lite sällis mitt i all ensamhet. (sorgligt men sant) Så resten av dagen har jag haft det släkt inne på lagret och tänt lite då och då för att titta på de små kravlande liven. De som bor hemma här tycker jag dock inte om...de är inte alls lika trevliga vänner.

Mr. Silverfisk!!!
 

Men iaf, nu har jag sovit som en marinerad storkbäbis i flera flera timmar så förhoppningsvis orkar jag med lite polhäng hos Cäz med de örnar som behagar dyka upp och joina i regnet. Kan bli mys, men det kan oxå bli en del nys. Vi får se vart livet för oss helt enkelt... säss dah bloggen tja tja!!

Ompalompa!!!

Kategori: Livets lilla gång

Jag känner mig ovanligt glad idag. Tillome jobbet kändes överkomligt idag trots dampande surkärringar och ifyllande av försäkringsblanketter. Sitter och skäms lite smått över Friends-avsnittet där Chandler och Monica gifter sig. Piiiinigt värre!!! Behöver mins trettioelva kuddar att trycka för fejjan för att slippa se.

 

För övrigt händer inte mycket....Ricky har rakat skallen och gurglar värre än någonsin av de sockerfria tablettaskarna. Har det något samband månne? Får ta och undersöka saken!

Brunare än Beritt??

Kategori: Livets lilla gång

Min plan om att ligga på ballen och steka hela dagen för at bli brunare än Beritt gick ju ungefär lika bra som om jag skulle toppa i en basket = Nej nej nej! Men lika bra var väl det för här i hushållet har det inte tvättats på riktigt sen Gustav Wasa blev konung i vårt land och det var ju ett par dagar sen om man säger så. Har slitigt som en myra utan bakben hela dagen så nu hänger det tvätt på hela ballen och i sovrummet står 3 feta jävla säckar redo att klämmas in i lådor och skåp. Usch, det är det som jag tycker är så fruktansvärt jobbigt med att tvätta, att skiten måste plockas in sen oxå. Pax för att ha en liten grön buskis (en sån lurvig från My little Pony) som kan göra det åt mig.  
 

Massive hatattack!!!

Kategori: Livets lilla gång

Ge mig mina pengar era jävla inflamerade hönsarslen!!! Vet inte hur många papper och tjaffs jag fyllt i nu angående det här jävla skadeståndet. Sämsta ståndet någonsin!!! Och nu är det dags att börja höra av sig till Pressbyrån för försäkringstjaffs och diverse. Är det något jag hatar i hela vida jävla världen så är det Pressbyråns huvudkontor och nu måste jag beblanda mig med skiten. JAG SPYR!! Och där på psyket sitter Ali Omar och riktigt myser för att han slipper bo på gatan. Han får säkert bättre mat än vad barnen får i skolan. Hatar hatar hatar hatar dessa jävla blanketter och jag hatar Ali Omar och jag HATAR Pressbyrån!!!!
 
 
Kommentarer:

host.. inflammerade... hönsäschlen?? host host...? vafalls...!! 
Skrivet av systeri ysteri den 14 juni, 2011 kl. 14:50 #

Förvirrad grabb på äventyr

Kategori: Livets lilla gång

Alltså förvirrad grabb man är! Åkte till Svartis för att leka med örnarna men det var ju mer öde än tidningsstället på Arlanda efter Caszns smygfis. När jag vandrade hemåt igen förstod jag plötsligt innebörden i Karros meddelande om att det inte skulle vara träning idag: Det betydde antagligen att det faktiskt inte skulle vara träning idag. Men men, fick mig en redig långpromenad med Froid iaf så mig lider det ingen störrre nöd på. Dock ser jag en julgran när jag blundar...undrar om det är bra eller dåligt. Men eftersom jag nu inte har några spännande nyheter om brutna revben eller fabulösa fantasier från dagens träning så langar jag ett par bilder som jag precis upptäckte på Coach K´s fejsbjuck. Bilder som får hjärtat att dallra en aning. Sånt jävla vackert moment i livet!!! <3

VM-brons VM-brons VM-brons!!!
 

Fladdrande fladdertaskar

Kategori: Bedas

Att vara tillsammans med Ricky är lite som att vara tillsammans med en fladdermus. På dagen märker man inte av honom alls där han ligger inne i mörkret, men sen på natten fladdrar det till lite lagom till att man själv ska gå och lägga sig. Hahaha, en klockren analys av det lilla livet! Själv låter jag inte en endaste skvätt sol förgå mina arma valkar så självklart spenderar jag dagen på min bästa vän Balkong. Önskar ganska hårt just nu att vi var tillbaka i Magaluf.... hinka på E4:an och fnissa åt ostkrokar!


Handen på nacken och köör!!

För övrigt ska jag väl försöka komma i ordning med det dävna dunket i skallen efter gårdagens briskafestligheter innan jag ska flyga iväg på träning. Som en glad kamrat i Kalmar ska jag nu skutta och ordna lite krubb och stubb till alla som så önskar. Jaha, det var bara jag...okej!
 
 
 
Kommentarer:

Jag viiiiiiiiilllllll jvbfkdsksndnznxksmlz! 
Skrivet av Dyänför den 30 juni, 2011 kl. 12:33 #

Slirarn!!!!

Kategori: Bedas

Tja fan, slirarn här! Och som Fritz brukar säga: ska det va så ska det va på riktigt! Efter bygget av egna ollon-sugrör gick det fint att dra i sig både ettan och tvåan...ettan och tvåan hela kvällen om faktiskt. Leffe-lus och de 80-åriga grabbarna tillsammans med kimonon (kimon) utgjorde kvällens ragg vilket kanske inte ser så jävla lovande ut. Spott i koppen och kiss i kotten...här ska sovas!!

Ollonborre

Kategori: Bedas

Mot Ollans alla ollon med bästa Bedas. Svettig som en gök och korvstroganoff som guppar upp och ner i magen. Sommar och sol!!!

Sultans of swing

Kategori: Musik,TV,Video,Film

När man är däven på livet och vill sticka en osthyvel genom hjärtroten varje gång man ska gå till jobbet kan man behöva en fin låt att att fladdra med örsnibbarna till. Just för tillfället är min absoluta favorit Sultans of swing. Sån ultimat jävla låt...låter lika bra live som inspelat...och han e ju så rolig att titta på att man får knip i magen. Vi har kommit fram till att när alla legender dör ut så kommer det inte göras mer ultimat hjärtknipemusik...bara inspelat trance lance fusion mix brand fan multi spam. Aaa ni fattar.. nu ska jag titta vidare och bara swinga med!

Vilken gåta

Kategori: Cheerleading

Alltså, ni kan bara aldrig någonsin gissa vad jag gjort idag!!! Om det här var en tipspromenad nu så hade alternativen varit: 1. Solat X. Solat 2. SolatNu har jag iaf gett upp stekandet för man vill ju inte få solsting och börja dilla om stora flugor i sömnen eller något sånt astöntigt. Ska ta och gegga ihop någon slags mat, småstäda undan all skit vi aldrig kan sluta att slänga runt oss och sen bär det av till Svartbäcken för träning, känns som typ 717 år sedan. Men inte nog med det så är det ju tryout idag för nya små fjädrar som vill vara med i örnfamiljen. SPÄNNANDE det ska bli!!!! :O

Paxipax!

Kategori: Livets lilla gång

Gårdagens soliga timmar spenderades hos världens bästa mor och far med en sovstund i pappas nya volvo duett som han mixrar och mojar med. Fick hjälpa till att renovera lite och somnade lite smått av den totala mysigheten som rådde inuti gullebilen. För övrigt bjöd min mor på fisk, som alltid när jag kommer eftersom det aldrig inmundigas annars. Bärpartaj och myrmasaker hinner man alltid med oxå hos mysispäronen.Idag på självaste nationaldagen har jag festat till det med en Sverige-rosefett i hårsvallet. (jo för ett svall är ju precis vad jag har). 9 timmar på jobbet med tillhörande ångest förbyttes mot en finare afton hos min gamle gosse Skinky bitch som bjussade oss mannar på en hejdundrande middag. Fula barn leka bäst som vi brukar säga. <3Imorn är det dags för tryout (Jenför ska vara med ja tack). Ska bli nice att träna lite igen eftersom jag får dampig överskottsenergi annars och går runt och klappar hela tiden. Mennä..paxipax!!!

Här ska det skitas!

Kategori: Livets lilla gång

Efter en lite alternativ och underlig hängstund hos Cas, som mer liknade en timme hos Fat Camp med tillhörande gymning och simtur, sitter jag nu på min vanliga plats i soffan och tänker på livet. Filosofiska under i mina ensamma stunder skulle man kunna säga. Måste bara berätta för alla som det berör att jag nu äntligen har fått en riktigt lampa på balkongen så ni förstår ju att lyckan är gjord...och denna lampa behöver jag inte vara kastrull för att bli glad över.För övrigt så är det bara att komma hem till mig om det är någon som behöver låna lite toapapper...en meter eller fem. Jag har så det räcker åt alla!!!
HÄR SKA DET SKITAS!!!

Sommar-naglar

Kategori: Naglar

Nämen vilken fetans sommardag vi har fått skåda idag då gott folk. Dagen började lite smått med en uppvärmande promenix med Aurora och voffsingen Tintin. Svetten satt fint under armarna lagom till att jag gick upp och riktigt stekte sönder på ballekongen. En riktig Solbritt va jag där jag låg med svetten rinnandes och kombinerade det hela med att måla naglarna så komplicerat jag bara kunde. Här ser ni det ytterst somriga resultatet:
 Snart ska jag blada vidare i livet och studsa ner i poolen hemma hos Tottefar. Förhoppningsvis är Cas och övrigt finfolk även där för att musepusa. Vi höres inom kort!

Solbritt???!!!

Kategori: Livets lilla gång

Har suttit och fnissat en stund mitt i ensamheten här nu en stund. För idag har namnet SOLBRITT namnsdag...haha vilket konstigt jävla namn. En brittisk sol, en sprittande britt med solsken i blick. Nä, jag älskar det! Förutom fnisset i ensamheten har jag städat lägenheten, druckit massa vatten och...ja, fnissat åt Solbritt. Hahaha...så kul man kan ha det!

Knees is ass

Kategori: Livets lilla gång

Varför vill inte passagen-helvetet fungera för mig?? Morr i byxan och allt det där man gör när man är lite vrång. Skriver en lien snabbis här innan jag drar på BB 24/7 och lägger mig i solen. Exakt 2 timmar och 40 minuter tänker jag steka för sen ska jag (ååååååååååååååångeeeest) åka till jobbet och stå och slava dit solens strålar aldrig hittar. Don´t fucking love!Knees in ass, blades and fist!! Onsdagens studentfirning av schnyggingen Natiis sitter fortfarande lite tungt i pannan, men det går nog övning med lite morotsjuice, hel packning papper, fyra gröna äpplen och 2 grillkorvar som inte är grillade (det kan man värma själv i micron). Bästa receptet på en riktigt kry dag!