lindilus.blogg.se

Livet...

Kategori: Livets lilla gång

Först var det en sjukligt trött dag.

Sen var det en sjukt grym säljardag (13,10 i snitt är inte varje dag)

Sen blev jag kallad för lilla solsystemet av en kund eftersom jag var på så sjukt bra humör.

Sen fick jag reda på att Bempa gör sig av med Mariatorget = jag blir arbetslös runt juni.

Sen vart det ännu mer deppade nyheter så kvällen har bestått av diverse besök och hämtning av bilar hit och dit. Känner bara att fy fan vad man aldrig ska ta någon man tycker om för given, hur stor och stark och självklar den människan än kan kännas. Älskar min undebara fina familj, ni är bäst! Och tack mami för den fina blåa mjukisdressen.

Dampryck i högerörat

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag varit irriterad på i stort sett allting hela dagen på jobbet. Trodde ett tag att jag hade sönder ena frysen när jag avreagerade mig lite genom att smälla igen dörren så hårt jag bara kunde. Bra skit det där... jättehärliga prishöjningar på allting oxå. Sånt kan ju bara göra livet underbarare...eller?



Åkte hem och sov sönder fejset en stund så nu är jag fett for fight igen. Det bär av till The Black B (svartbäcken ni vet) för träning numero dos denna vecka. Men nu måste jag fan rusa på toa innan jag ska börna ner till Tottes Taxi. Kööössar!

Gulle-kycklos

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag införskaffat voltaren, både tabletter och sånt där smörj. Så nu jävlar ska handleden få sig en rejäl jävla omgång. Ktsssccchhh! Det är voltaren som gör voltaren, som gammelfarfar Gunnar brukar säga.



Och nu nu..har jag hittat dom fina fina kycklingarna. Men man ser inte riktigt min favoritfeja där borta i godishögen.
 
Kommentarer:


nämen vad skådar mitt norra öga.. *Penky i en godishög och Bugg vid sidan om??? 
Skrivet av catrin den 29 mars, 2011 kl. 22:42 #

Denna film MÅSTE ses!!
Skrivet av Linda den 29 mars, 2011 kl. 22:54 #
 

Godis, fjäderfän och rock'n roll

Kategori: Livets lilla gång

Hopp och hej i päronskogen! På väg hem från jobbet såg jag en helt FANTASTISK reklam för en ny barnfilm. Godis, fjäderfän och rock'n roll heter den...lixom bara namnet är ju helt urbra. Sen dom små puffiga kyklingarna gjorde min dag alltså! En puffig liten guling sitter mitt i en godishög och ser dönöjd ut. Hittade ingen bild på den, men åååh va söta dom var. Aja, nu ska jag glutta på Big Brother. 

Horpiss äckelfan

Kategori: Livets lilla gång

Bra, jävligt bra!! Har suttit i TyresöHälsans telefonkö i år och dar nu, även fast jag hade plats nummer ett från allra första början. Vad är det för fel på dom? Har ringt 3 gånger nu och de blir samma sak varje gång...får plats nummer 1, men måste iaf sitta i kö i typ 20 minuter. SVARA, GE MIG EN TID!!! Annars kommer min hand att ramla av snarast!!!!! AAAAAaaaaaarg!!!

Nähä..tar ett par djupa andetag och bladar till köket och gör frulle till min sovande snutteplutt.
 
 
Kommentarer:

Inte så mycket positivt kan sägas om vårdcentralen i Ringens (Stockholm), men EN sak är föredömlig!!:
När man ringer dit, får man genast veta en tidpunkt när de ringer tillbaka. Då vet man EXAKT när man ska passatelefonen, och slipper bli f-d på eviga telefonköer!
Tipsa din vc (men du måste väl vänta i telefonkön först förstås!)
Skrivet av hellen den 28 mars, 2011 kl. 19:53 #
 
 
 

Pang pang!

Kategori: Livets lilla gång

Tjipuh, jag va så jävla nervös när vi kom fram till det där stället (The Target) att jag höll på att kissa på mig. Man vill ju inte va hur dålig som helst och slå upp skiten i pannan av rekylen eller diverse. Man får ju inte göra pappa McGyver besviken så att säga. Men det var sjukt kul när vi väl satte igång och jag vågade prova alla vapen som man fick, även revolvern och den amerikanska feta pistolen som pangade MASSOR. Fick skjuta med sån picka som James Bond har bland annat..den var min favorit. Fick tillome in en 10-poängare = jag överträffade mig själv riktigt stort. Här nedan ser vi ett litet sample på hur snygga vi var och min 10-poängsträff är markerad med rött. Man måste ju skryta lite nu när man känner sig som Robocop himself. This is a bust!
 

Brownies and weapons

Kategori: Livets lilla gång

Åh, vädret gör ju att örsnibbar och fläskvalkar fladdrar av lycka. Och på min ballekong är den nästan inte en enda småfis av vind så det går att sitta i bikini-överdelen utan att frysa som en daimstrut. Ni kan ju räkna med att jag ska sitta där och schteka så fort tillfälle ges så att man äntligen kan få bli lite alive igen och slippa se ut som ett lik med halsfluss. Typ sånhär brunhet skulle jag vilja uppnå (bildbevis på att brunhet = lycka):
 

Nu ska jag hur som helst piffa till mig lite och sen ska jag och Pricky åka och skjuta diverse vapen. Han fick ju nån såndär jäkla upplevelsepresent av mig i julklapp och nu ska vi alltså åka och pangelipanga. Jag känner mig ytterst nervös och smårädd i stortårna. Vet inte riktigt om det är min kind of grej, men vi får helt enkelt se hur det artar sig. Återkommer...

RALLY!!!

Kategori: Livets lilla gång

Idag fick jag skäll av en kund för att jag satt bakom kassan och åt på arbetstid. Det blir väldigt svårt att inte äta på ett 8 timmar långt pass helt utan rast känner jag då. Fast han kanske tänkte att jag inte ska äta alls på hela dagen... för hey, skippar man att gå på toa en hel dag kan man ju lika gärna skippa att äta oxå. Allt för att vara tillgänglig och sälja så mycket som möjligt!! Men vi fick iaf en present av the boss idag, bara för att Aui och jag är bäst i världen, så då kändes irritationsmomentet inte lika hysteriskt irriterande.



Efter jobbet börnade jag till Farsta centrum med min syster.. vi köpte diverse fågelfrö och jag slog till på en necessär inne på hemköp som jag bara inte kunde låta bli att köpa. Sen bladade vi hem till Tin, både på och nedanför trottoaren, och käkade små örtbiffar med hampurjitressing <---- mitt försök till att stava hamburgar-dressing på finska. Gick väl sådär kan jag tycka. Tin visade alla cheer-rosetter hon har gjort och när hon ändå hade byxorna nere gjorde hon några till. Och effektiva, som de två arbetselefanter vi är, så hann vi tillome färga mitt uschliga babb och pyssla med diverse djupa och tankemässigt utmanande kollage. Fast det där med pyssla och djupheten stod väl mest syrran för medans jag stod för snyggheten och dampandet. Det var helt enkelt riktigt rally.



Här ser ni en helt magisk bild av rosetterna och min lilla necessär med en flodhäst på. Love it!
 

Killing me softly här alltså...

Kategori: Livets lilla gång

Jag har haft en hemsk dag på jobbet, jag är extremt jävla trött och jag har ont nästan precis överallt. En toppenkväll med andra ord! Nu får jag fan ta mig i kragen och gå och kolla handjäveln, hos farbror doktorious, för it is fucking killing me. Men mitt i allt det bröliga vill jag ändå påpeka att det är ljust igen nu när jag åker till jobbet på morgonen. Älskart!! <3

Love is in the air

Kategori: Livets lilla gång

Jahapp.. då har jag tagit den vanliga tisdagssvängen till Maxi med min mor. Det blev lite tandkräm och diverse läkerol...någon som anar dålig andedräkt? =) Träffade på Alex oxå som hade matchat sina jobbkläder oerhört kexigt med ett par ballerina. Jag gillar det!



Idag är det 3-årsdag här i boet. 22 mars e vårat lilla datum...det firar Rickard med att ligga och sova medan jag sitter på ballekongen och solar lite innan jag måste lubba ner i tvättstugan igen. Nä, men vi ska väl mysa till det med en dillkvist på falukorven eller liknande när grabben har vaknat. Det ska ju inte va för påtvingat såna här romantiska grejer ni vet.
 

Världens bästa människa...I löf u long time!!!

T to the rött

Kategori: Livets lilla gång

Äntligen hemma i soffan i sällskap med BibBrother igen efter en mördarsöndag. Långa ensamma timmar nere i underjorden gör att man blir lite pillrig i pannan så det blev ett par flummiga garv på träningen tillsammans med ett face plant och en liten gullig fläskläpp. Nä..det är väl bäst att gå på toa nu innan den där zombie-serien börjar för annars kan det hända en olycka både här och där. Hopp och hej!!

Knatarn

Kategori: Livets lilla gång

En ypperligt trevlig dag som började med en väckning av Stig. Så det va bara att vandra upp i solskenet och kirra kaffe. Efter det lyckades jag dra med Rickard ut på en långpromenad i sooooooooooolen. Knatade runt bland hundbajset och tittade på fina hus, som 2 pensionärer i sina bästa år.



Nu är det deg i soffan som gäller..har kollat på Bröderna Lejonhjärta. ALLTSÅ, man blir ju gråtfärdig typ 3 gånger i minuten när man kollar på det och hur sjukt spännande är det inte?? Jag säger då det, de gamla barnprogrammen regerar! Det är så jävla underhållande att det alltid är fullt solsken när de spelar in scener som föreställer nattetid. Lixom, hej Skorpan nu ska vi sova fast himlen är helt blå och solen skiner. I like!

Fresh and clean

Kategori: Livets lilla gång

FA-AN vad trött jag är... det är inte så bra att börja städa badrummet klockan 02.30 om man ska upp och jobba dagen efter. Sanna mina ord! Men toan va ju fräsch som en nyponros idag när jag klev upp iaf så inga sura miner här inte. Neej neej!



Idag är jag megabajsasugen på godis och bara allt som är onyttigt. Men heter man Beritt och har fetanlag så kan man ju glömma det. Då får man knapra på halvtorra morötter och salladsblad. Kul kul att jag ska stå omringad av godis, chips och bullar hela jävla dagen och kvällen. Livet är verkligen hårt ibland

Torftigt

Kategori: Livets lilla gång

Hatar när man inte har nån mat hemma..torrt halvruttet bröd och bara massa såser i skafferiet typ. SÅ jävla råkigt! Hur kul är det att äta varma koppen till middag lixom? Torftigare än Torsten!



Idag har jag haft 3 massive jävla leveranser på jobbet som mördade min rygg typ trettielva gånger delat på fyra. Kämpade som en liten myra med epelepsi som tagit överdos av XTC. Onsdagar är faan inte OK. Men det är ingen idé at klaga alltför mycket...snart dags att rulla mot Svartbäcken och ge handleden och ryggen en liten omgång med örnarna. Alohaaaaa!

Victory

Kategori: Livets lilla gång

Haha, det kändes så sjukt bra i hjärtat att se den jäveln komma in ihopsjunken och med handfängsel. Läkarns utlåtande var ju bara för underbart övertygande om att Ali, Musse, Ramdan, Abdulah eller vad hans namn nu är (ingen som vet) behöver sitta inlåst för han kommer garanterat att ge sig på nån igen. Typ som han gjorde under utredningen nu i mars där han slog en av sina medintagna och helt plötsligt började prata flytande svenska. Åh åh..så underbart härligt att se när han sjönk ihop i förtvivlan när han fick veta att han skulle tvångsintas på rättspsyk och inte kunna komma ut förrän rätten kommer fram till att han är ofarlig. Cashiiing i min ficka och så jävla klockers att han efter sin dom helt plötsligt kunde prata svenska med sin advokat. Jävligt nödvändigt att tolken skulle sitta där och ha betalt. Nä fyfan va nice...VICTORY!!!!



Dock mindre nice att jag letat runt om en galning efter ett handledsskydd och inte hittat nåt någonstans. Handleden börjar fan leva sitt eget liv nu vill jag lova så det vore på tiden att införskaffa ett. Hur som helst är jag ytterst nöjd i näbben med denna dag... en hel dag med min lille far. Vi har promenixat, varit på Bauhaus och krånglat med en bänkskiva som 2 riktiga miffon. Fina fina pappa! <3



Nu ska det fixas med mina nya balkonglådor!

Handvapen sökes

Kategori: Livets lilla gång

Åh, nu är det lite nervöst i magsäckarna (som hårsäckar fast i tarmområdet?). 13.00 idag är det dags för rättegång igen och då får vi reda på vad som händer med det jävla efterblivna cp som smutsade ner min fejja med sina äckliga nävar. Antagligen kommer grabben släppas ut och då blir det ju ingen bal på slottet för mig direkt att gå till jobbet när han kan komma förbi any time lixom. Nån som har en pistol eller ett gevär att låna mig...en handgranat går oxå bra??!?!!



Ska ladda lite genom att sätta mig på min ballekong och snusa in solstrålarna och tugga i mig lite frulle. Nervöööööös i magen!!

H-E-J

Kategori: Livets lilla gång

Hemkommen från mitt äckliga jobb. Känns som att det var 315 år sen jag och Cas låg här i soffan imorse efter våran fina promenad. Det va så mysigt så mysigt...hoppas på fler prommisar med min allra fulaste vän <3



Sitter lite smått och förundras Över BigBrother-Rodneys sjukt fula shorts och hans groteska hållning. Varför sätta på sig nåt dylikt? Det ser ut som att han vandrar runt i en vuxenblöja..men jaja, det är hans lilla val här i vår stora värld. Vi släpper det och hinkar lite saft istället..schkåll
 
Kommentarer:

du är fin, min fulaste vän! (minus skinny förstås)höres om nästa promme vättöh!
Skrivet av cäääsi den 15 mars, 2011 kl. 00:24 #

Up and away

Kategori: Livets lilla gång

Har vart uppe i cirkus 5 minuter och har mörschat i mig en superäckligt frulle och kletat på mig diverse kläder. Den där jävla Cas ska ju ringa och väcka en och tjata om morgonpromenader hit och dit. Jaja, jag får väl ställa upp.  

Bästa bästa!!

Kategori: Cheerleading

Ääälskar dagens träning! Sånt underbart köttigt jävla kämpande...det känns som att jag sprungit minst 15 maratonlopp. Eagles <3



Nu är det BigBrother för fulla muggar... så har inte tid att leka storbloggare här. EEeeehh ja..

Julkonsert & promenix

Kategori: Livets lilla gång

Tänd ett ljus och låt det brinna!! Jag har en liten julkonsert för mig själv i soffan i väntan på att Ricky ska vakna så att vi kan fixa lite med hans läxor innan jag rullar iväg mot träningen ikväll. Man vet fan aldrig när den grabben behagar kliva ur sängen. Tristessen är på topp vill jag lova.



Nu fick jag en sån jävla bra idé bara sådär helt plötsligt: Jag ska gå på promenad!!! Nu jävlar...ett varv runt huset eller så. Det blir skitbra! Schhwiiooonng (ljudet av mig när jag i ljusets hastighet springer och sätter på mig skorna för att gå ut på prommis)

Små päron

Kategori: Livets lilla gång

Har haft en sån mysig dag med mina fina små små päron. Det är så stört att man alltid tyckt att mamma och pappa är så stora och starka...och nu när man själv blivit "stor" ser dom så små och söta ut. Vi satt i solen och stekte fejsen, åt hälsokost och gluttade TV. Fina fina päron! <3



Nu sitter jag här och ska kolla Melodifestivalen, fastän jag ogillar Marie Serneholt så mkt att jag knappt kan kolla på skiten. Hon är så präktigt jävla äcklig att jag nästan spyr på TV:n...och de flesta låtarna suger hästsnorre. Men titta på det, det ska jag!

Wonderful!!!

Kategori: Livets lilla gång

Shiet vilket väder!!! En dag som denna är det fan dödsstraff på att sitta inomhus så jag har redan snörat på mig pjäxorna (?) och beger mig mot mina föräldrars residence i Tyresö. Ska bara trycka käften full av frulle först och sen är jag klar för avfärd. =) 

Överfulla blöjor

Kategori: Livets lilla gång

Ögonlocken hänger som överfulla vuxenblöjor på ett ålderdomshem där det bjöds på ärtsoppa med bruna bönor till middag. Japp, då har alla full koll på läget!
 

XD

Halv åtta hos Bedas <3

Kategori: Bedas

Nu är jag hemkommen från Cas lilla middagsbjudning och det va ytterst trevligt och ytterst so not Beda-style. Vi bjöds på alkoholfri fördrink, toast skagen, ruccolapaj och efterrätt med kesella, bär och smuliskex. Supergott för en tjockis like me! Applåder och pet i baken till Caszn som va en extravagant värdinna. The only thing missing var väl egentligen Helge Skoog som kunde referera medan vi åt.

Jag <3
 

Chosen one

Kategori: Livets lilla gång

Hahahahaha...jag skrattar så jag dör. På Tv4Film går en film, som papi precis ringde och hojtade om. Vi har tittat på den typ massvis med gånger och jag skrattar lika mycket varje gång. Kung Pow: Enter the fist heter den och det är fan det sjukaste jag har sett!! Choooosen one...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!



Ikväll ska jag knata hem till Cas på en liten middagsbjudning i style med Halv åtta hos mig. Haha, nerds...men jag gillare. Men nä, kan knappt skriva för jag skrattar så mkt. Lurve it!
 
Kommentarer:

OUIO OUIO OUIIII
Älskar den filmen. Den är helt sjukt bra! 
Skrivet av Natalie den 10 mars, 2011 kl. 18:21 #

Vårtsvinsbarn

Kategori: Livets lilla gång

När jag va ett vårtsvinsbaaaaarn!! Är så hungrig att tarmarna dansar lambada i tredubbel takt. Prickard står in tha kitchen och fifflar med korvstroganoff. Det skumma är att det luktar pizza...undrar vad som händer där ute egentligen. Återstår att se om det blir tomt på savannen när jag blivit mätt.

??

Kategori: Livets lilla gång

Kråkslott... heter det så för att huset är så jävla ruttet och öde att massa kråkor bor i det?

 
 
Kommentarer:

snor-kråkslott då?
Skrivet av bow-galningen den 09 mars, 2011 kl. 06:16 #

Fuck yeah!!

Kategori: Livets lilla gång

Det är ju typ varmt i solen...på riktigt!! Åh jag blir så glad i hjärtat...då kan jag sitta på min kära balle igen och schteka fejjan till oigenkännlighet. Firar denna lyckliga dag med att åka med min mami och handla. En och en annan semla kanske, men bara kanske. Har saknat min lilla mor kände jag nu. <3  

Smygis

Kategori: Livets lilla gång

Nä nu har jag ruttnat på det här..nu gör halsjäveln ont igen. RickyPickyPoo fick en tid idag för att gå och checka det hela då han har precis samma som jag. Men det fanns ingen tid till mig när jag ringde...såklart. Men jag frågade om jag inte kunde få joina på Rickards tid och tydligen fick man icke det, men jag kunde ju prova att smyga med in lite sådär sporadiskt sa bruttan i telefon. Jaha, så idag ska jag smyga runt inne på TyresöHälsan. Kul för mig!



Icke att förglömma att detta är FETTIS(dagen).... inte för att semlor är överdrivet goda men ordet fettis e ju ganska roligt. Nehe, men jag tror jag går och vilar lite och laddar inför dagens smygande. Wish me luck!

Myspys!

Kategori: Livets lilla gång

Wie wie myspysigt jag har det....sitter och gluttar på BigBrother (spyr på Nicky som sitter och bölar i sängen) efter en hemskt äcklig dag på jobbet. Tydligen är det fritt fram att plocka på sig vad som helst i butiken. 0 kronor för alla varor, bara at stoppa på sig och gå. Dock blev jag glad i hjärtat när Stefan polis kom in och hälsade på en stund. Han va en av dem som kom efter att jag blivit misshandlad så när han har vägarna förbi kommer han in och checkar läget. Tycker att det är fantastiskt vackert.. en mycket fin människa helt enkelt!



För övrigt har jag en bula i skallen och sådan jävla träningsvärk att Guds kallingar snart faller ner från himlen och landar rätt i pannan på mig. Mums!!! Meningsfullt inlägg känner jag...

Gråfeber

Kategori: Livets lilla gång

Haha, jag hade en sån himla ful dröm inatt. Jag drömde att jag lekte med en jättestor klump av sånt där blått kludd. Men tydligen var det ytterst ohälsosamt att klämma loss på det så jag blev sjuk och började tappa håret. Mamma konstaterade att det var "gråfeber" och vi va tvugna att åka till min farfar så att han kunde ta sig en titt på problemet. På vägen dit ringde min mobil som inte knapparna fungerade på = jag kunde inte svara. Jag blev så jävla förbannad att jag kastade den in i en husvägg och skiten pajade. När jag satt där och pillade med bitarna från den så tänkte jag att nu har jag ju iaf nåt att blogga om. Sen slutade drömmen med att vi kom fram till farfars hus som var omringat av massa svarta män med vapen. Undrar vad detta betyder..kommer jag att få gråfeber nu? 

Bäbisdusch och diverse

Kategori: Livets lilla gång

I bönskåpet finns det fina grejor! Igår hade vi "bäbisdusch" för Emelie som ska ha en liten knodd nu i mars. Massa fina bebiskläder, smält choklad i blöjor och ett praktras från en väl förfriskad Fritzel. Så det va lite dävet i ögonen i morse när jag skulle iväg till bullarna och ensamheten nere i tunnelbanan. Men det hela piffades ju upp rätt skapligt efteråt med en träning med finaste laget.



Nu sitter jag dock här och tittar på massa zombieprogram igen...kissar på mig lite smått i ena byxbenet, men kan ändå inte sluta glutta. Det e ju så otroligt jättespännande! Rickard får helt enkelt vara beredd på att agera "följa-med-till-toaletten-kompis" hela natten. Grattis grabben!!

Solen, är det du?

Kategori: Livets lilla gång

Haha, gillar att papi ringer och väcker mig på en solig lördag som denna för att jag skulle gå upp och glutta på dokumentären om arbetsförhållanderna för ungdomar. Ytterst informerad och upplyst känner jag mig nu, samtidigt som jag är aningens trött i ena ögonlocket. Men nu när jag lixom redan är uppe börjar jag fundera lite smått på om det är varmt på balkongen. Kanske så varmt att jag kan sitta ute i solen utan 575 kg vinterkläder på mig och bli lite brun i fejset? Hoppas...  

T-red i ögonen

Kategori: Livets lilla gång

Det här är inte bra..BigBrother förstör min sömn helt. Måste lixom gå och lägga mig senast kl. 22.00 när jag ska upp och öppna dagen efter för att inte dö av seghet. Men nu när BigBrother har börjat (och jag MÅSTE titta) så blir det ju alldeles för sent för en gammal kärring som mig. Sen när jag kommer hem från jobbet igen så somnar jag, som en däckad A-lagare, och då är jag ju lixom inte tillräckligt trött sen när jag måste sova. Snurrigt det där! Men har iaf tagit igen några dregliga timmar på soffan nu.



För övrigt så har jag väl inte direkt någonting att skriva om. Återkommer när jag har uppfunnit ett sätt att tillverka guld av toapapper, hur man går ner 10 kg av att äta choklad eller något annat revolutionerande. Tjohopp!!
 
+
+
=
????

Pankisar

Kategori: Livets lilla gång

Varför lutar alltid spisar så att det blir ojämnt med smet i stekpannan när man ska steka pankisar? Ytterst märkligt och ganska irriterande...

Dilemma

Kategori: Livets lilla gång

Men gud i himlens alla hålor! Idag har jag haft sådan full rulle på jobbet att jag till sist glömde bort att äta lunch. Hur sinnesykt är inte det?? Rusade hem så fort benen bar och däckade i sängen som en liten vante på vift. Och där har jag legat fram tills bara en liten stund sen = inte alls nån bra idé eftersom jag måste kunna somna tidigt då jag äckelöppnar imorn med. Vilket dilemma alltså, hur ska livet bli nu?


 

Tar och bläddrar lite bland celluliter och silikon i "Hänt Bild" medan jag tänker igenom det hela. Hare gött!

Helt normalt cp-öga

Kategori: Livets lilla gång

Tja, jag är inte döende i pupilltyfus eller ögoncancer så alla kan andas ut. Min förstorade pupill och jag har varit på ögonsjukhus idag. Det var en mindre angenäm känsla att sitta i ett väntrum fullt med folk som alla hade cp-ögon. Rinnande, röda, svullna och allmänt skabb mötte min blick vart jag än tittade.Men mitt öga var tydligen tutti normale och för "damer i min ålder" är det icke något konstigt att ha mongopupiller. Så det så!!



Måste oxå få visa den söta outfit:en det är meningen att man ska ha på jobbet just nu. Men seriöst, va tror dom? Jag har inte sett någon i någon butik som faktiskt har detta på sig. (Förutom Aurora och Benny som skrämde skiten ur mig i dessa utstyrslar när jag kom till jobbet igår). Inte ens Miranda Kerr skulle kunna se normal ut.
 
 
Kommentarer:

åh... nej.... nu... dog jag... så smått... i mitt inre... säg att det icke är sant???? *stor spya på golvet* Why God whyy?? 
Skrivet av cat den 01 mars, 2011 kl. 21:14 #