lindilus.blogg.se

Tjoflöjt!

Kategori: Livets lilla gång

Jorå..mörschade lite pyrre idag på träningen så axlarna är lagom möra nu. Men det känns som en bit av kaka när man tänker på hur nära vi alla var döden där uppe på plinten. Att falla bakåt mot tre små snuttetoppar är inte varje dag. Nämen såatteeeh...bra att får röra lite på valkarna såhär efter en dag med stilla stek och mamilek. Nu är det susselisus som gäller för imorn är det jag som kliver upp i ottan och beger mig till en dag som kommer knäcka varje nerv i mina ögonbryn. Fisdoften hänger fortfarande kvar för den som vill veta... och inte nog med det..min vattenflaska har blivit osynlig och försvunnit upp i det blå rakt framför ögonen på mig. Ser nån den så kan ni ju be den att komma hem igen.

Fjärt-helvete!!!

Kategori: Livets lilla gång

Det luktar fis i hela jävla lägenheten! Rickard knaprar sockerfritt i vild fart och det är mina luktkörtlar som får ta smällen. Nu sitter han här bredvid och berättar ingående hur han lagade kvällens korvstroganoff som faktiskt smakade riktigt fint trots all odör. - Alltså Guuud vad det kommer prutt!!!



Ja det här blev ju ett seriöst inlägg!

SOlen, är det du?

Kategori: Livets lilla gång

Soooooolaaaaaa!!!!! (Springer mot balkongdörren snabbare än spindelmannen)

Planogram-faaan!

Kategori: Livets lilla gång

Planogram är bland det värsta skit som någonsin har uppfunnits..och det har jag fått spenderat dagen med. Tuggummin, tablettaskar och all världens skit ska flyttas om och bytas ut i onödiga små sekvenser som nån på huvudkontoret räknat ut så duktigt, men själv slipper lyfta ett finger för att fixa i ordning ute i butik. Tur att min mysiga mor morsdagade förbi och spred lite ljus över min dag. Jag överraskade henne imorse med ett bio-presentkort som jag gömt i hennes handväska... så då överraskade hon tillbaka med en liten visit. Love it!



För övrigt är jag hungrig som en förstfödd noshörning så en liten kycklinggryta är på G ute i köket. PURJOLÖÖÖÖÖK!! Nystädat i alla rum och blommigt på ballen min...mmbop! Men bara så att ni vet: Arbetslös grabb kan festa!

Beda <3

Kategori: Bedas

Ingen har väl missat att gratta alla med det oemotståndliga namnet BEDA idag??? Har hört att det räknas till ett av världens allra vackraste namn faktiskt. Eller så kanske det bara var min personliga åsikt...ja vem vet?!

Kämpa kämpa!!!

Kategori: Livets lilla gång

Åh kyss mig! Hammarby e så nära så nära på att göra mål hela tiden...jag blir gaaalen i högerögat. Maic Sema är ju som en pralin under juletid dock.



Jag är fortfarande tung som en havande mamutt efter systers och min lilla middagsbjudning på Helenes krog där portionerna skulle kunna göda hela södra Balkan-området. Som tur är är ju vi bäst på att beställa och be om notan och diverse så det hela löste upp sig rätt så fint lagom biotime. Vi gluttade in Pirates-fimlen och den var faktiskt ytterst spännande...sjöjungfru-bruttorna var helt klart mina favoriter. Men bäst av allt var ju att jag hörde av mig till syrran efter bion..bara så att hon liksom skulle vara helt säker på att den var helt slut.

Nej nej..nu är det för spännande i matchen... jag urinerar snart i ögat på degerfors!!!!

Over and out

Kategori: Livets lilla gång

Jaha, då va födelsedagen snart över och jag kan konstatera att det känns ungefär exakt likadant att vara 21 som det känns att vara 22. Inga hjärtinfarkter, åderbrock eller benbrott i höftkulan än så länge. Har däremot fått många fina presenter och massa blommor och gratulationer så att man blir alldeles rörd i tårkanalen. En liten träning med de bästa mitt i allt svullande hann jag klämma in också. Nu står magen rätt ut som om jag svalt 3 minigrisar och det värsta är att hela köket är fullt med tårta och kakor och all skit. Får nog bli tvungen att slänga det för annars kan det få oanade och skrämmande följder. Over and out!

Bonsai!!!

Kategori: Livets lilla gång

Hittills har födelsedagen rullat på som den ska. Syrrebyrr va här och stökade runt med fina rosefetter och passionsblommebabbel. Sen firade jag ensam i soffan med en FET jävla nachotallrik och lite glasyr till efterrätt. Sen kom min vackraste livskamrat hem med en jättefin blombukett, ett litet bonsai-träd (love it) och små egenhändiga presentkort som jag kan byta ut mot massage...någon som har tröttnat på mitt tjat om träningsvärk frågetecken??! =D Nu sitter vi och pillar med mitt playstation och bara inväntar tårtgästerna som kommer later on. Solen är på ingång också ser jag..fina fiskar i Fagersta.
Systers hemsnickrade cheer-bows. <3
 

Min hemsnickrade tårtis

Hipp hurra!!

Kategori: Livets lilla gång

Grattis världen! För exakt 22 år sedan föddes Guds bästa och snyggaste barn. Det är ju inte varje dag det händer...och det är framförallt inte varje dag som det är sånt underbart dåligt väder. Men med en tårta i kylen och ost på mackan ska man inte klaga. Nu kom syster yster så nu måste jag socialisera. 

Monday "morning"

Kategori: Livets lilla gång

Nä, nu är jag hungrig som en hel flock flodhästar och trött som en mullvad. Sitter i soffan, som så många gånger förr, och känner träningsvärken spira loss i armhålorna. Idag blir det antagligen en FANTASTISK dag på jobbet med underbart trevliga kunder, en härlig axfoodbeställning och påfyllning av tobak. Kan ni tänka er något roligare en måndag som denna??? Bäst att värma upp ordentligt...mot kylskåpet!

Liket under ballen

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag haft ett mysterium på bakgården. Låg och solade på ballen i godan ro när jag plötsligt upptäcker ett täcke precis nedanför på gräsmattan. Men det va inget vanligt täcke...man såg helt klart och tydligt att det var en kropp inrullade i det. Först försökte jag kasta lite småsten och vissla lite småhögt för att personen i täcket skulle vakna upp. Det kunde ju bara vara en grässovare eller ett däckat fyllo. När jag inte fått någon reaktion och det hade gått ett par timmar var jag bara tvungen att gå ner och pilla lite på täcket...men jag vågade inte peta hela vägen igenom. Det verkade liiiite för mjukt och såsigt för att vara ett lik, men man vet aldrig. Nu verkar någon ha forslat bort kroppen iaf så jag får väl gå ner och leta blodspår senare.

Här har ni den lilla stackarn!
 



Nu ska jag småglutta på Miss Secret Agent (ÄÄÄÄÄÄLSKAR DEN) och bara känna lycka efter den fina fina träningen med det fina fina laget. Pussilurv!!

Piuff!

Kategori: Livets lilla gång

Solen strålar in över gårdar och torg och jag sitter här med pannknack från gårdagen och bakisbajset segrar igen. Dock helt lövliful att det är helt nystädat och mulligt en dag som denna då man knappt orkar lyfta en stortånagel. Piuff! Snart kommer svärfar Stickan hit och blir rakad i håret....frissören ligger dock fortfarande och sover så vi får se hur det går med det där projektet. Nä, nu ska jag ut i solen på ballen igen så ni får hålla till godo med ett litet kollage á la Nattis fyller 19 år. I mitten ser ni min helt sjukt fina födelsedags-konstallation bestående av annanas, godis, tandpetare och en vodkaflarra. 
 

Snip snaps snut

Kategori: Bedas

 
Åh Torstens enfotade fladdermus är på g i mitt huvud där tröttheten flaggar i topp. Kvällen började lite smått hemma hos Nattis, som by the way fyller åris idag. Take a sip on your player to the right after giving a toast!! Sen bar det av in mot stada där det dock var kalare än öknen på det ställe vi tänkte lurva in på. Så vi hamnade på Snaps, ett mycket märkligt ställe enligt mig själv. Dansgolv + jag = jätteroligt så det styrde väl upp sig helt ok där med tyskar och krukor i fönstret och allt va det va. Fyllesvull och gullegull och nu ligger jag helt ensam hemma i tysta lägenheten. Min bäste herre är ute och roar sig i gamla dassiga Tyresö och jag får ABSOLUT INTE vara med och leka. Så jag snorklar väl neråt kuddtrakten då och hör sen!!!!
 
 
Kommentarer:

haha fullgubbe-näbb.. <3
Skrivet av syssi den 22 maj, 2011 kl. 10:55 #

Pärlsocker!

Kategori: Livets lilla gång

När man kommer hem och hittar pärlsocker mellan boobsen..då har man fan jobbat hårt!!!!

Plankstekar i vinden

Kategori: Livets lilla gång

Trotsar mina USA-brännskador och ugnsbakar mig själv på ballen som en plankstek i motvind. Yiiiihaaaao!
 
 
Kommentarer:

Akta sötnäbbs-skinnet! 
Skrivet av tin den 20 maj, 2011 kl. 13:15 #

Viol < choklad?

Kategori: Livets lilla gång

Varför i hela helvetet luktar chokladcroissanter viol när man bakar dom? Ska det va så eller gör jag något överdramatiskt fel som gör att skiten helt plötsligt byter smak?? Nej, mycket mycket märkligt! Oxå ytterst specifikt att folk kommer fram och snackar afrikanska med mig som om det vore helt självklart att jag skulle förstå precis vartenda ord. Dessvärre gör jag inte det...det blir svenska, engelska, kanske kan sträcka mig till ett par ord spanska eller alternativt att rita på ett papper...annars blire inget!!


 

Just för tillfället sitter jag och myspyser i soffan med ögonlocken hängande ner till hälarna av trötthet. Det tar på krafterna att vara hurtfrisk och übertrevlig hela dagen. Kanske ska ta mig ett litet dreggel på kudden...jag jobbar ju ändå sent imorn. Ja vafan..godnatt!
 
 
Kommentarer:

För att det är kewl! 
Skrivet av Tin den 20 maj, 2011 kl. 08:11 #

Fabuloso

Kategori: Livets lilla gång

 Såhär söt kan man alltså bli.. inte för att all skulle kunna bli lika fabuloso som jag, men vill ni ändå testa så kör hårt HÄR. 
 

Gulebööööj!

Kategori: Livets lilla gång

Guleböjerna attackerar när norbaggarna firar syttonde maj åt både höger och vänster. Och har ni förresten tänkt på att det är lättare att bajsa i halvmörker? Det tål att tänkas på, men glöm aldrig att tvätta händerna efter toalettbesöken. Annars kan både den ena och den andra bacillen angripa. Ring närmaste vårdcentral för mer ingående detaljer.



Hellre våta tillsammans än ensam i regnet känner jag och ligger därför inne i sängen med datorn med en snusande och snarkande Ricky-roo bredvid. Ibland petar jag lite i fejan på honom för att få en rolig reaktion..haha, love it! <3 För övrigt har jag spenderat hela morgonen på att piffa och puffa bilder på RuPauls dragulator. Jätteonödigt och såklart därför jätteroligt. Man kanske borde leka lite vuxen då och köra tisdags-städningen?

Map of Moscow

Kategori: Livets lilla gång

Här en en tjing och ett litet ping för gruppen Map of Moscow som releasar lite smått idag. Glutta in deras video och bah älskare om du känner för det...annars kan man ju bara titta och vara neutral oxå. Man får välja själv, huvudsaken är ju att man faktiskt tittar. 

Go Saade go!!!

Kategori: Livets lilla gång

Alltså det här är den roligaste röstningen någonsin i Eurovision och det är inte bara för att Sverige ligger etta, utan för att folk faktiskt röstar på låtar och inte bara på sina grannländer. Lovin it! Älskar även Danny Saucedos tröja!!

Promenix i vårsolen

Kategori: Livets lilla gång

Är hemkommen från en promenix i "solen" med Cas-bruur. Dock vad det en jävligt blöt och ösregnig sol så nu är man riktigt genomgo i babbet. Dessutom lider jag av en fruktansvärd träningsvärk i överkroppen efter gårdagens mongoträning. Känner mig som en överkörd grävling med herpes! Träningsvärken i magen lär ju dock komma från asgarvet åt alla mindre klockrena stunts som uppvisades av de 3 ytterst fabulösa grupperna. Love it!



Ligger lite smått och inväntar ångestögonblicket då jag måste kliva ut genom dörren och åka till den underjordiska hålan. Försöker att göra så lite som möjligt så att tiden går riiiktigt riiiiktigt långsamt, som en snigel med brutna fötter. Fatta hur långsamt det hade varit??!!
 
 
Kommentarer:

här e videon jag prata om.. =) 
Share:a gärna vidare.. dom e superduttiga.. 
http://www.youtube.com/watch?v=7BnnAva_Q-8&hd=1
Skrivet av Syss den 17 maj, 2011 kl. 11:37 #

Bumblebee

Kategori: Livets lilla gång

Nu har jag tagit igen mig någorlunda efter gårdagens 2,5 timmars sömn och jobb på det, men jag är fortfarande trött som en möglig disktrasa. Har dock haft en riktigt piffig dag på jobbet. Huvudkontoret svängde förbi på en liten kvalitétssäkring och hon va så nöjd så nöjd att jag fick en flarra av Benny för att jag är så otroligt snygg och bra. Dessutom räddade jag en megastor humla som flugit vilse. Fångade den i en mugg och bad en kund släppa ut den i det fria. Så nu har jag fixat good karma inför morgondagen då det är fredagen den 13:e. Skärrigt!!!

Tjo&tjim

Kategori: Cheerleading

Älskar maskrosorna, älskar de gröna bladen och älskar solen!!! Bah älskart!!!



Nu ska jag iväg till Svartis och hänga med det bästa laget i Sverige och det tredje bästa landslaget i världen. Efter det bär det av till Nattis skiva för lite tjo och tjim. Är sjukt taggad faktiskt även fast morgondagens öppning på jobbet kommer vara sinnespsykat spyfärdig.

Bah massa cheer

Kategori: Cheerleading

Måste bara få skryta lite mer va....inte varje vecka man får vara så stolt i hjärtat.  
 

Guldörnar <3

Kategori: Livets lilla gång

En bild säger mer än tusen ord hörni grabbar! Men jag skriver det för säkerhets skull oxå: SM GUUUUUUUUUULD! Alltså...äntligen får vi sätta programmet och fy faaan vilken jävla lycka...att ta ner pyrren och få gå till dansen är fan bland det bästa någonsin. Ungefär som en chokladdoppad chokladbit. 2 guld och 2 brons på 4 starter fick föreningen. Pax för att vara bäst! 
 

Dags för SM

Kategori: Cheerleading

Då va det dags igen...för förkylning och för tävling. Halsen känns som en överkörd grävling, samtidigt som tävlingsväskan står fullproppad ute i hallen. Idag bussar vi ner till Borås där vi ska campa på hotell hela helgen. SM here we go! Ska gå ner till affärn och köpa lite färdkost inför resan och sen pussa hejdå på min pandaplutt!



Håll alla tummar ni har för ett SM-guld att matcha VM-bronset med.

VM-brons

Kategori: Resa

Say what now... här kommer man hem från en kämpigt jävla lång flygresa och möts av fetaste snövädret. Iofs behöver min SÖNDERBRÄNDA (!!!!) kropp all vila den kan få från sol och värme så det är väl ok antar jag. Dessutom möttes jag ju inte bara av snö på Arlanda utan oxå av systeri och Jesper som, med cheer bows på plats, skjutsade hem oss degiga tomater. Tack för allt heja heja och fixi trixi fina syster!!



Nä men måste säga att VM-resan känns helt okej. Har bränt mig så jag knappt kunnat röra mig, livnärt mig på M&Ms, sett groteskt feta människor + sjökossor och såklart tävlat VM och sett så sjukt mkt grym cheerleading (Senior Blacks perfektion ger mig typ fortfarande diarré). Sen att vi tog brons bara sådär helt jävla oväntat va ju som en extra stor M&M peanut butter. Fatta att fina bästaste laget tog medalj!!!! Känner mig så grymt såsig efter resan, men samtidigt mucho taggad på kvällens träning. 2 träningar kvar..sen SM. Weyhoooo!!