lindilus.blogg.se

El musica!!

Kategori: Cheerleading

Sitter och diggar progge-musiken på högsta volym i lurarna. Lovin it..än så länge iaf, haha. Sen när man har hört den ett par miljoner gånger vill man spy ibland, men inte än. <3
 

Akut!

Kategori: Livets lilla gång

 
How NOT to do flickis: på långfingret!! Fick gå tidigare från jobbet idag då jag på rikigt trodde att jag brutit fingret. Så jag har spenderat runt 5 timmar på SÖS akuttmottagning idag för att kolla upp det hela. Röntgade mig för allra första gången i livet...och fick se mitt eget skelett. SPYYYYYYR!! Ska försöka förstränga den synen det allra bästa jag kan..för jag har inget skelett och så är det med den saken. Som tur är var det inget brutet utan bara en kraftig stukning i någon slags fingerled och det ska tydligen gå att träna rätt hyffsat med sånt tjaffs så det känns superduper förutom att det gör ondare än ondast (och att jag är 550 spenor fattigare). 
 
Kommentarer:

HOPPAS DU stämplade in det i ett sånt där frikorts-häfte, unge!! Jag har ju sagt att du ska träna försiktigt, storesysterhjärtat dallrar ju i halsgropen på mig när du skadar dig o sånt!! 
Skrivet av catrin den 01 december, 2011 kl. 01:49 #
 

Jadå.. nån tant tvingade på mig massa stämplar och skit! =D Och det va bara en stukning, det dör jag inte av. 
Skrivet av Linda den 01 december, 2011 kl. 10:46 #
 

Jo men syrran börjar ju bli tant vetty, oroar sig som en riktig hönsmor! 
Skrivet av Catrin den 01 december, 2011 kl. 18:46 #

Snart dags..

Kategori: Cheerleading

Nu är det inte långt kvar till träning = det är inte långt kvar tills vi får höra årets musik for el first time ever. Det är såååå spännande!! We are ready to work it! 

Fäärdig!

Kategori: Livets lilla gång

1 timme och 20 minuter senare är jag tillbaka i soffan med ett laddat sl-kort och årets första julklapp inslagen. Insåg 2 saker på den lilla trippen:

1. Jag hade ingen jacka på mig...i slutet av november!!

2. En man som jobbar på apoteket bredvid Tacobar i centrum är alldeles för närgången. Låt mig strosa ensam bland piller och plåster i godan ro för faan!!

Byxorna nere

Kategori: Livets lilla gång

Nu har jag startat morgonen med en tisdags-promenad med Tintin och avlämning av NewBody hos Aurora. Så nu skulle det va skönt att bara sitta och dega som en jäsande lussebulle en stund, men mitt busskort går ut idag och det närmsta stället att ladda det på (vad jag vet) är i centrum så det blir till att kamma ögonbrynen och bege sig. Kanske hittar jag en julklapp eller två när jag ändå har byxorna nere.  

Sunes jul <3

Kategori: Livets lilla gång

Alltså finally har ett namn med lite betydelse namnsdag. Sune...en av de allra bästa julkalendrarna och en av de allra bästa sommarfilmerna någonsin. Har man en lillebror som Håkan går det ju inte att misslyckas lixom. Och här har ni Sune, då och nu. Liiiiite charmigare som liten grabb, men bara lite. XD



(Varför går jag aldrig och lägger mig är ju frågan)
 
 
Kommentarer:

HAHAHAH va fan.. ja varför går jag inte o lägger mig, ligger d i släkten?!
Skrivet av syrran den 29 november, 2011 kl. 01:39 #
 

ååh <3
 Skrivet av cas den 29 november, 2011 kl. 12:56 #

Hippo is a vegetarian!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Tack syster för att du hittat min nya favorit-julsång. Den e så galet poppig!!!
 
 

BIG like!!

Kategori: Cheerleading

Vilken lyckaaaaaa!!! Vill att det ska vara imorgon och träning nu nu nu nu!! 
 

Back on track!

Kategori: Livets lilla gång

Det va då själva fan att passagen alltid ska krångla... bilder går inte att lägga upp och idag har jag inte kunnat skriva ett endaste litet inlägg om mitt fullspäckade och apspännande liv på hela dagen.
 



Men men...måndag igen och fyrkylningen är nästan borta = back on track med springningen. Det gick förvånansvärt bra att lubba idag, men det var antagligen för att radion spelade Titanium den sista biten som det kändes extra lätt. Lovin it!!

Yeeeeah buddy!!!

Kategori: Livets lilla gång

Åh..alltså! Jag är sjukt nöjd med dagens träning..pyrreträning is the shit!! Är oxå så jävla stört stolt över mig själv som precis fixade nåt internet-anslutnings-problem med datorn genom att koppla nån liten sladd jag hittade på golvet. Nu funkar det som fisken i filmjölken igen. Det måste vara något magiskt med advent. 

Beritt is here

Kategori: Livets lilla gång

 Nu är fan stormen Beritt ute på min balkong och härjar. Ge fan!! Ska bli mindre mysigt att bege sig till träningen i blåsten, men det ska bli nice att träffa alla örnar och slippa vara ensam.

Oh, happy holidays!

Kategori: Livets lilla gång

Men är det mysfaktor att få tända första ljuset eller vad?? Tiden på året har kommit när man får sjunga julsånger 24/7, äta lussebullar som om det vore frukt och pimpa allt med paketsnören och julekulor. Lite snö på det här sen oxå så kommer prinskorvarna smaka extra fint i magtraktren. Glöm dock inte att blåsa ut ljusen efter er gott folk... blir så jobbigt om det börjar brinna. 

Crazy kids!!!

Kategori: Livets lilla gång

Efter att ha sett filmen kan jag konstatera att han verkar vara en go och glad kille i sina bästa år med väldigt mycket hår i pannan. Sjunger och dansar som en liten spillevink på solsemester gör han oxå. Dock är hans fans skitläskiga. Dom uppför sig typ som om Danny Jones stod framför dem...då är det ok att go crazy. Fnizz!
 

Bieber-party

Kategori: Livets lilla gång

Eftersom att jag inte direkt har någon uppfattning om Justin Bieber (förutom Baby, baby, baby ooooh) så ska jag nu kolla på hans lilla film, Never say never heter den va? För man måste ju ha något att säga om det mesta så i rent utbildnings- (och lite nöje) -syfte ska jag nu glutta in den samtidigt som jag förtär den absolut apgoda frukten pomelo och smuttar lightcola ur burk. Fäzt när den är som bäst!!


 



Lika söta är vi iaf...

Bamse goes crazy

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Jag kan inte annat än apälska denna hur barnslig den än är. Skrattar högt för mig själv! "Dricker kiss från Katten Jansson ur ett glas"

Bestyrligt värre

Kategori: Livets lilla gång

 
Jag har haft en ytterst mysig dag hemma hos mor och far. Provade att springa på deras nya löpband och självklart blidde det fisk till middag. Får nästan alltid det där eftersom jag aldrig keeekar det här hemma. Och mor måste ju då prompt trycka i mig omega3 så att jag inte dör.



När jag kom hem sprang jag ner i källaren och hämtade julprydnaderna för imorn är det första advent och då måste det ju vara rätta julkänslan här hemma. Så jag har knåpat, hängt och flängt runt hela lägenheten så att jag fått skärsår på fingrarna och gipsbitar mellan boobsen. Klappat och klart är det nu så jag har slagit mig ner i den ständigt ockuperade soffan för att glutta på Grinchen. Julmysx 57 ikväll alltså!!!
 

Smello caramello

Kategori: Livets lilla gång

Jag klarade mig igenom både hårfärgningen och att sova ensam hemma efter att ha tittat på Walking dead. Ska ta fram VM-medaljen och ha runt halsen hela dagen bara för att hylla mig själv, haha.



Tänkte blada över till mina päron idag och umgås lite med djuren och naturen...och mor&far oxå såklart. Har dragit på mig mitt lilla "Active spring-set" jag köpte från Newbody, dagen til ära, och det är typ bland det skönaste jag klämt på mig. Ska ALDRIG ta av mig det igen...(El smello caramello)
 

Skatbo goes blonde

Kategori: Livets lilla gång

Har lite småtråkigt och är lite småful så jag har bestämt mig att det är dags att färga skatboet så här efter mörkrets inbrott. Håll tummarna för mig och mina hårtestar...det kan behövas.
 
 
Kommentarer:


Asååå, haha dina bilder.. HULLÄRIJUSS! 
Skrivet av syrran den 26 november, 2011 kl. 09:37 #
 

De brukar kalla mig Fotografen eller alternativ "the blonde Tyra Banks" vettu. ;)
Skrivet av Linda den 26 november, 2011 kl. 10:24 #
 

Mer trosor till folket!!

Kategori: Livets lilla gång

Ordnat kaos skulle man kunna kalla Aurora och Linda tillsammans på PB. Haha, I totally love it!! Vi borde stå alla pass tillsammans så skulle vi tjäna miljoner varje dag tror jag.



Efter jobbet gjorde jag debut på 810 för att hämta mina NewBody-paket. Så nu kan alla som beställt trosor och diverse hoppa av glädje. Men nog om det nu.. för nu ska jag glutta in idol här i min ensamhet. Sniffs snoffs!

Off to work

Kategori: Livets lilla gång

Sådärja! Då va det dags att blada iväg för lite ost&bacon-korv...eh, jag menar för att jobba lite. Hoppas och tror att det är Aui som står där och svettas under kepsen. Det skulle göra det hela mycket roligare och då känns det såhär lyckligt att åka iväg:
 
 

Strumpjakt!!!

Kategori: Livets lilla gång

Nu har min make lämnat boet och rullat på vägarna mot Jönköping. I all min ensamhet kom jag på den sjukt bra idén att rensa bland alla enstaka strumpor jag har samlat ihop i en påse. Då har jag ju nåt att pyssla med...para ihop massa ensamma strumpisar e ju supermysigt lixom. Men jag kan ju tala om att det hela gick på några sekunder. TVÅ (!!) ynka par gick att matcha och resten ligger nu ensamma i påsen igen. FML!!





 
Det såg så himla lovande ut!!






 

Det ytterst mesiga slutresultatet. Inget av paren va mina heller.

Dreamhack

Kategori: Livets lilla gång

God morgon i stugan! Idag är jag uppe med tupparna för att keeeka lite frulle och säga adjö till min pöjk som ska på en liten weekend idag. Han och Charlie Körsbär ska bege sig till Jönköping och Dreamhack. Det är världens största digitala festival. Människor från hela världen som nördar loss och spelar dataspel i flera dagar. Min mor frågade bekymrat om inte jag fick följa med... HAHAHAHAHA!!! Alltså för jag hade ju haft så jävla kul bland miljontals datanördar?? Nä, jag sitter hellre här i hemmets lugna vrå och knaprar på en sparris eller nåt.


 
Såhär kan det alltså se ut...sick!!
 
 
 
 
Kommentarer:

Ska du titta efter honom då? i webcamsen som finns därifrån?! 
Skrivet av Catrin den 25 november, 2011 kl. 14:08 #

Nä..jag tittar på TV istället. Hahahaha!!
Skrivet av Linda den 26 november, 2011 kl. 00:45 #

Pigg som en spigg

Kategori: Livets lilla gång

Fan då! Gick och la mig för cirkus 1,5 timme sedan, men var alldeles för pigg och alldeles för förkyld i fejan för att kunna nana. Ska ta en liten uttröttande runda i datorns värld och sen försöka sussa igen.

Presenter! =)

Kategori: Livets lilla gång

Snörvel snörvel, här snorar jag fram som en snigel. Idag va syrran och Gottis här på en snabbvisit. Syster hade pysslat ihop 2 små presenter, som hon absolut måste ge mig på stört. Jag fick en jättestor och julig december-rosett och en väsk-påse, sydd av gamla saker från prellebyrån. Skjortor, tröjor och använda kaffebönspåsar. Knäpp är hon allt min syrra, men väldigt väldigt pysslig och fin!! =D


 

(Älskar min klämda mongonagel på bilden nere i vänster hörn)

Så jävla redo

Kategori: Livets lilla gång

Idag om exakt en månad så är det min favoritdag på hela året. Julafton med min familj är det bästa som finns. Mysigaste stämningen och den godaste jävla maten någonsin. Sen att jag fått lön idag och att att det blev mycket mer än jag trott gör mig på extra lyckligt julhumör eftersom jag kommer kunna köpa massa mysiga klappisar. Julkorten är fixade och de absolut livsnödvändiga kalendrarna är på plats..I'm more than ready!!
 
 
Kommentarer:

och jag ska julblogga om allt som händer.... eh.. eller nä, men om pepparkaksbak o lottengodis, typ.
Skrivet av catrin den 24 november, 2011 kl. 16:35 #

Knarkbaroner är sååå spännande

Kategori: Livets lilla gång

Jag nyser trettioelva gånger i minuten, ska det behöva vara så?? Har på känn att det inte blir någon torsdagsrunda imorgon. Får lubba på lördag istället om jag känner mig piggare i pallet då. Just nu sitter jag och väntar på att Knarkbaronerna på Tv4Fakta ska börja och när det är färdig-gluttat så ska jag dö i sängen utan att ställa klockan imorn och sova bort alla onda bacillusker.



(Grabben från Maroon 5 sjunger just nu riktigt riktigt jävla dåligt på Annual american music award. Det låter inte som radioversionens röst någonstans. Och Aguilera har blivit sjukt fet för att vara hon.)

Schletet

Kategori: Livets lilla gång

Ork int!! 
 

Mongo-clementin

Kategori: Livets lilla gång

Klemens har namnsdag...Klemens?? Låter som en mongolidiserad clementin. Jaja!

 


Idag har jag inte alla ägg i kartongen.. mår inget vidare denna dag heller, sämre tillome. Så jag ska snart köpa lite soppa i valfri kulör att trycka ner i truten och se om det känns lite bättre sen. Hoppas!!

Dance flick

Kategori: Livets lilla gång

Firar att den här apdryga dagen är slut med att kolla på Dance Flick. Fan bland det sjukaste jag sett...och jag ÄLSKAR det!! Önskar bara att jag hade en ost&bacon-korv oxå. Vilo-mode on ända till träningen imorn. That's for sure!!!

Regular silver fish

Kategori: Livets lilla gång

Jag mår riktigt jävla skumt. Ont i huvudet, knastrig i näsa och hals och fryser som en liiiten liiten eskimå. 35 grader har jag tydligen så då kanske det är ok att frysa.



Drömde dessutom så jävla skumma drömmar inatt. Bland annat gick jag runt på en brygga och drog på en såndär röd shoppingkorg från Maxi. Den va helt sandig och rutten och jag drog den inte på hjulen, utan den skrapade efter mig liggandes på sidan. Jag var bara en liten flicka, men hade ändå min kropp som jag har idag. (Skulle ju lätt kunna se lite konstigt ut) Tydligen va jag där för att förklara för turisterna att här hittar ni bara "regular silver fish..nothing special". Alltså what??!



Antar att det bara är att le och se glad ut..för idag är det jobb följt av träning. Ska iaf äta en ost&bacon-korv på jobbet. Det är lätt min nya kärlek i livet.
 
 
Kommentarer:

alltså visst alltså :D! ostandbacon in my heart ;D
Skrivet av aui den 22 november, 2011 kl. 15:32 #

15 kokta rödbetor

Kategori: Livets lilla gång

Sådärja.. då var man ägare till öppningspasset dagen efter nyårsafton. Smack, pang booooom!! Kommer se ut som 15 kokta rödbetor i fejjan och vara lika pigg som 37 avdankade fyllon, men hey hey it's some good money in my pocket. Huvudsaken är att man slipper julafton och juldagen. Ingen tjaffsar med min julstämning.. då jävlar!!!!



För övrigt så har jag en riktigt mördande träningsvärk i ryggfiléerna, hela vägen från hårfästet i nacken och ner till rövens början. Sinnes! Kanske lyckas jag jogga bort lite av smärtan på min stundande måndagsrunda, men ska jag vara helt ärlig så har jag inga större förhoppningar. Toodles!

Snuttigt x 37

Kategori: Djur

Snutte, plutte och skrutte!! Så söt är den här lilla kaninbebisen. Tjing pax för att ha den på en kudde bredvid mig i sängen och gos-sova med.

Godnatt!!!

El fín de semana

Kategori: Livets lilla gång

Sådärja..då va ännu en helg avklarad!

* Fredagen bjöd på myskväll med världens bästa Prickard med överraskningsmiddag och årets debut av julmust. Muuuuums!



* Lördagen bjussade på jobb. Både humöret och kepan va på topp och det höll i sig ända till Karros lilla privata födelsedagsbjudning på Debaser. Några från laget hade en egen liten hörna där man fan fick pass pannan om man inte ville kvävas av skratt eller få brallorna sönderrivna av klackar. Typ den bästa stunden i livet när Melitza dansade så vilt med fötterna att hon gjorde att feting hål i en tjejs strumpbrallor. En annan som fick en klackspark va den pedofiliska grabben...don't mess with me!!! Jag säger bara: I like the smell of it!!

* Dagens deg i soffan: check!!

Dagens köttning med världshistoriens finaste lag: check!!

Blodig söndag & kylskåpsmagneter

Kategori: Livets lilla gång

I
 
dag rensade jag lite i en låda ute i hallen och hittade så sjukt mycket kylskåpsmagneter, reflexer och texten till Sunday bloody sunday...översatt till svenska av mig och Cas. Alltid kul att kolla igenom skåp och lådor som man aldrig gluttar i. Igår hittade jag tex. en bild på mig och Rickard när vi sitter på en elefant. Ganska peculiar!!



Medan min manboy sover vidare på våran fredags-nap ska jag nu laga en överraskningsmiddag som vi kan snuffsa i oss när han vaknat. Det blir potatisgratäng och marinerat kött...one of his favourites. Det ska bli så jäffla mumsigt att goffa i mig eftersom jag är hungrigare än fem rävar på skattjakt.

Tröttare än Torsten

Kategori: Musik,TV,Video,Film

 
Är tröttare än Torsten på grönbete. Har legat i soffan och stirrat i en timme snart. Ska ge mig ut och skaka låren inom en snar framtid, men inte riktigt än. Försöker vakna till liv genom att poppa lite Timberlake. En enmannas fredagsfest i soffan skulle man kunna säga. 
 
 
Kommentarer:


hihi drömde att du joggade förbi mig i min dröm ^^, "det är ju springning på fredagar" fueleto!
Skrivet av cas den 18 november, 2011 kl. 10:58 #
 

Måste vart bara för att jag hittade våran skriftliga översättning av "Söndag bliodig söndag" i en låda i hallen. DET är fueleto!!! XD
Skrivet av Linda den 18 november, 2011 kl. 12:41 #
 

mys <3 bliodig bliodig söndaag! 
Skrivet av cas den 18 november, 2011 kl. 21:39 #

Säg att hon överlever!!!!

Kategori: Livets lilla gång

Abooow! (härmar min nya idol från pendeln) Filmen var riktigt trevlig att titta på (särskilt Eddans extremt vackra fejja) även om den ibland va lite smått Twilight-fånig och Bella flåsade på i vanlig takt. Nämen, den va riktigt spännande och bra faktiskt. Roligaste av allt va dock Nattis, som knappt kunde hålla sig kvar i stolen av rädsla, spänning, spyattacker över blod och jag vettifan allt hon höll på med.

 


Ganska skämtsamt oxå att en man hade ner min nyköpta dricka i en papperskorg... men lugn allihopa!! Den gick att rädda..smakade helt normalt även efter en tripp bland soporna. Och hemvägen bjöd också på en del glada miner tack vare megamycket tandkött och extrem korthet. Ostkrokarna flabbar åt allt som vanligt...minst 10 ggr...i minuten. <3

B to the io

Kategori: Livets lilla gång

 
Me did good! Promenixade 15 minuter, sprang 15 minuter och körde lite hoppträning och styrka borta vid "stockarna". Alltid nåt när man egentligen inte ville göra nåt alls känner jag.


 

Firar det hela med en bio-myskväll med ostkrokarna. Självklart är det den senaste twilight som ska spanas in. Hoppas att Jacob aldrig har tröja på sig.. och att Bella Swan slutar andas överdrivet. Då blir jag nöjd, haha!!

Stelopererad

Kategori: Livets lilla gång

Idag har jag ont precis överallt i kroppen och känner mig så sinnesjukt seg och stel. Men planeringen säger ju springning (måndag, onsdag, torsdag och fredag) så det är väl bara att trotsa livet och ge sig ut. Jag kommer antagligen tacka mig själv för det senare. Tjipuh!



Och kom ihåg: I can't hug every cat!!! XD

Hug every cat?

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Nej nu jävlar! Detta är min nya favvosång (skämtar inte ens). Man blir dock lite rädd och fundersam över bruden i orginslvideon, men sången är så satans svängig. 

Spindelmannen <3

Kategori: Livets lilla gång

Såg precis på syrrans blogg denna lilla bild som jag älskat sedan första gången jag såg den. Kan sitta och kolla i flera minuter på den. Små små superheroes som gör en liten koreografi...och Spindelmannen är såklart bäst. Jag <3 spindelmannen!!!
 

Kontaktannons

Kategori: Livets lilla gång

Alltså fniss! Sitter och läser kontaktannonser i Mitt i Haninge och garvar läppen av mig. Varför läser man inte sånt här oftare? Det finns en väldigt massa roliga människor runt om i landet...och en jäffla massa män med trevligt utseende och ordnad ekonomi.

Detta är dock min favorit idag. Jag undrar om det är många som hör av sig...han verkar ju onekligen myyyycket spännande. 39 år är han iaf.

"En man, 39 år, söker en kvinna." Punkt!!!! XD
 
 
Kommentarer:

Pax för honom!! Har en vän som samlar på roliga kontaktannonser i en burk, bra partytrick kan jag lova!!! 
Skrivet av cat den 15 november, 2011 kl. 16:41 #

Suck!

Kategori: Djur

Fan, är redan sugen på frulle. Det är väl bara att börna och lägga sig då så att man får käka nån gång. Njom njom!
 
 
Kommentarer:


njomnjom.... syrribyrr, snart får vi farao ta o leka nåt! 
Skrivet av syrr den 15 november, 2011 kl. 11:26 #
 

Ja, mamma pappa lådbil vill jag leka. 
 Skrivet av Linda den 15 november, 2011 kl. 12:04 # 
 

ÄSchje, men hänka på å simma me mig o Kotten imorn om du e sugen.. runt... 11 kanske... 
Skrivet av Syrr den 15 november, 2011 kl. 13:21 #
 

Hur fin?

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Men hur fin är inte den här då!!?? kan behöva lite lugnande musik efter att ha spelat Deathly Hallows på mitt playstation. Jag är helt enkelt inte riktigt byggd för att döda och bli jagad. Räddast i stan skulle man kunna kalla mig. 
 

The vow - a must see

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Måste måste måste se den här filmen. Mest för att det är ultravackra megasnygga och bäst i världen Channing Tatum som är med. Grabben är ju som en kattunge i innerfickan. (?)

Sluta blogga, ut & jogga

Kategori: Livets lilla gång

Perfekt väder för en springtur..tycker ni inte??!!! (försöker leka positiv och överlycklig över att just jag ska få snöra på mig joggingpjuxen och bege mig ut i friska luften)

 


Sluta blogga, ut och jogga!

Grupo loco

Kategori: Cheerleading

Duttiga duttiga ADHD-gruppen idag! Diggar dagens träning lika mycket som en choklad-doppad chokladbit. Jonni, el grupo esta muy loco. WTF?!?!! <3
 

Krille..what up?

Kategori: Livets lilla gång

Nu är jag hemma från en mysig dag hos los päros. Vi har gluttat på 112 På liv och död hela dagen eftersom brandmans-Jocke är vår stora idol i livet. Dessutom har vi ätit fläskkotlett och diskuterat skidlandslagets tänder. Vilken jävlafest!



Snart ska jag samla ihop mitt pick och pack och bege mig ut igen för en trill till Svartis och träna meddet bästaste laget. Känns alltid som år och dagar mellan onsdag och söndag. Sånt är livet i lådan!

Bamsefars dagis

Kategori: Livets lilla gång

 
Upp och hoppa! Dags att fläta mustaschen och spraya underbyxorna med turkdusch, för inom en snar framtid beger jag mig hem till päronen för att fira lite Fars Dag. Ni har väl för guds skull inte glömt er bamsefar denna dag? Min papi ska få ett par strumps och en korsordstidning. Bara för att jag är en extrem sucker för att ge presilenter när man kan. =)



Catch up with you later!

Ventura räddar kvällen

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Jag har så JÄVLA TRÅKIGT!!! Vill leka med mina brunbjörnar idag, men måste spara mina sista små kronor till bredbandsräkningen och mat. Vuxen och smått överviktig bäver söker lekkamrat, haha! Tackar gudarna att Ace Ventura går på TV, annars hade jag gått under av tristess. 

Coocoo you?

Kategori: Livets lilla gång

Jag borde få 375 klappar på vänstra näsvingen (jo Skinny, jag har visst näsvingar) och 25 på den högra.. för hittills denna vecka har jag vart ute och sprungit 4 av 5 dagar. Det är beundransvärt av en person som absolut avskyr att jogga runt. Men jag förstör för fler än mig själv om jag har för kass kondis för att palla det hysteriska programmet och det vill jag icke!!! Så joggingskorna har första parkett ute i hallen nu.

 


För övrigt har det inte hänt nåt särskilt detta märkliga datum. Jag har poppat loss här hemma med lite Cool James & Black Teacher medan jag städat. Can I coocoo you?? Grymma gamla låtar som får det att spritta till i både knäskålar och smalben.

11.11.11.11.11

Kategori: Livets lilla gång

Nu är den stora stunden inne. Kommer jorden gå under, kommer alla önskningar slå in eller kommer det bara vara ett helt vanligt fredagsmys med en speciabel sifferkombination bakom????
 

Julkonsert med Dr. Fart

Kategori: Livets lilla gång

Har precis betalat lite räkningar och diverse och insåg att jag nu har 700 spänn kvar på mitt personkonto. Fatta att jag har överlevt typ 4 eller 5 månader utan att jobba det minsta och utan att behöva ta en krona från sparkontot. Måste ju säga att utan Ali Omar hade det aldrig gått, så tack igen för ditt flitiga arbete med knytnävarna i mitt fejs. Och nu får jag snart en liten lön igen så att jag kan köpa juuuuuuulklaaaaapppaaaar. Best time of the year!!!



Börjar faktiskt få en riktigt fin julkänsla redan nu. Har börjat smygsjunga lite julsånger och tänkt ut julklappar till olika personer. Vill ni också ha en såndär äkta julkänsla i hela kroppen kan ni kolla in denna video från förra året då min syster filmar när jag har julkonsert i soffan och spelar Blinka lilla stjärna på en Dr. Fart-maskin. Se och njut!

Kollektiva duvor

Kategori: Livets lilla gång

Vaffan!! Nu har syrran vart i farten och dresserat Farstas duvor att åka tunnelbana. Slår vad om att det är du som lärt dom.
 
 
 
Kommentarer:

Aså, grejjen är att det där är brevduvor, som susar fram och tillbaka med alla sms som jag och Gotte skickar till varandra... Vi skickar så många om dan att duvorna blev trötta i vingarna av allt flygande mellan Centrum o Strand... så vi lärde dom o planka på tbanan istället... Fett bekvämt!! <3
Skrivet av Syrr den 11 november, 2011 kl. 11:06 #
 

Paprika&chili <3

Kategori: Livets lilla gång

Alltså.. créme fraiche med paprika och chili är typ bland det godaste som finns. Man kan typ käka det direkt som godis, den e supergod som dipp och tillome den äckligaste gryta blir till smaklöks-bugg om man häller i en skvidevitt av den. Njom njom njom!
 
 
Kommentarer:

använde den idag nominomi :D
Skrivet av aui den 10 november, 2011 kl. 20:23 #

Dagens

Kategori: Livets lilla gång

 

Master chef

Kategori: Livets lilla gång

Är helt jävla slut! Har lagat pannbiff och potatismos med brunsås... och det va typ bland det mest ansträngande jag gjort på länge. Särskilt eftersom jag hela tiden va tvungen att springa fram och tillbaka mella köket och TV:n för att hålla koll på Top Model och Project Runway. Det blidde iaf gott i magen så nu har jag enough energi för den underbara onsdags-springningen innan träningen. Hopp och hej!

Korv och trosor?

Kategori: Livets lilla gång

Nån annan än jag som blir lite smått kräckelnödig (spyfärdig/illamående för er som inte pratar Beda) när ni måste göra numero dos?? Gravid i andra veckan med en brunbränd liten korv som jag döper till Allan när han kommer ut. Fresh and clean!



Nämen skämt å sido. Sitter och fifflar lite smått med mina beställningslistor för New Body och Salamikungen. Har sålt sex korvar och 2 paket New Body..känns som en förbättring från förra året. Någon som känner sig sugen på lite salami eller underkläder, t-shirts, strumpor och diverse så hojta.
 
 
Kommentarer:

jag blir oxo kräckel, som fan!!!
 Har du sportbhar i storlek "våra megafeta pattar"?
Skrivet av syrr den 09 november, 2011 kl. 13:46 #
 

Jag använder sporttoppar därifrån som funkar super för mig. Har största storleken L85. Kostar 150 spenor. 
http://www.newbody.se/produkter/17/
Skrivet av Linda den 09 november, 2011 kl. 14:13 #
 

Men va fan, langa på mig 2 då.. Sån storlek du har, borde väl funka för mig oxo.!? Finns det bara i Bra Svart? hahahaha... 
Skrivet av Cat... den 09 november, 2011 kl. 14:41 #
 

Det finns vit oxå. De lär ju sitta tight och bra på dig..för jag brukar ha 2 samtidigt. =)
Skrivet av Linda den 09 november, 2011 kl. 15:21 #
 

hur många spenor kostar trosorna har tre sånna redan å jag gillarom :)! När ska jag pröjsa salamisarna :)
Skrivet av AUI den 10 november, 2011 kl. 10:20 #
 

4 st för 150 om det är hipsters du menar. Tror kovarna kommer runt vecka 49 så det blir väl då någon gång. Jag hojtar! =)
Skrivet av Linda den 10 november, 2011 kl. 13:07 #
 

typ löning då eller? :P Vetu vad lindilus jag tar 4st vita hipsters om man får välja annars tar jag blandat ;P!!!
Skrivet av aui den 10 november, 2011 kl. 20:25 #
 

stl large :) elr xl tar ja :)
Skrivet av aui den 10 november, 2011 kl. 20:30 #
 

detta är officiellt inte längre en blogg, utan en webshop :)
Skrivet av catrin den 11 november, 2011 kl. 11:04 #
 

Haha ja visst! Inom kort startar även försäljningen av radiostyrda tandpetare så håll utkik. ;)
Skrivet av Linda den 11 november, 2011 kl. 12:25 #

I <3 U

Kategori: Livets lilla gång

Tänk vilken tur man har som får sussa bredvid sin absoluta favvisperson varenda natt. Min lilla snarkis som ligger därinne i sovrummet och babblar som en tok och skrattar högt i sömnen. Världens bästa!!
 

GODNATT!!
 
 
 
Kommentarer:

Ow how cute :)!
Skrivet av aui den 09 november, 2011 kl. 11:46 #

Pinsamt!!

Kategori: Livets lilla gång

Åh.. ibland gör man så dumma saker i livet.. dumma och pinsamma. Idag har jag gjort 2. Då är det extra skönt att komma hem från träningen och se att folk hittar hit till bloggen genom att söka på ordet vuxenblöja. Det är sånt som gör mig riktigt glad i hjärtat.  

Krossa alla fönster!

Kategori: Musik,TV,Video,Film

I LÖRV IT!!!!

Up and about

Kategori: Livets lilla gång

Ja, då försöker vi igen. 3:e gången jag försöker mig på att blogga denna morgon, men datorjäveln slocknar ju ihop och dör varenda gång man råkar komma åt sladden det minstaste lilla. Jag bliva gaalen!! (läs med pompös italiensk brytning)

Idag har jag stigit upp i fin takt för att hinna piffelipuffa lite här hemma och gå ut med vovven innan jag ska iväg och jobba mig lite i ett par timmar innan träningen. Mina hälar mår sämre än någonsin och nagelfingret är fortfarande bortdomnat. Det kan helt enkelt inte bli annat än en riktigt spännande dag!



Förresten så va det en asfin polackpöjk som hittade min mobil i tvättstugan igår och ringde hem hit på knackig engelska så att jag kunde gå ner och hämta den. Jag hade inte ens en aning om att den va borta, haha, jag har sån sjukt bra koll på mina grejor jämt.
 
 
Kommentarer:

Hör nu min bäste herr linda! Du måste smörja in toten med salva varje kväll! Du måste fotbada toten i iskallt och jättevart vatten i små varv! Det hjälper!! gört genast innan hälarna ramlar av, inte kul... då får du gå runt och stirra upp i himlen resten av livet, fett ovärt!
Skrivet av syster! den 08 november, 2011 kl. 11:16 #
 

jättevarmt, inte vart...!! och salvan ska vara av antiinflammatorisk sort.. ok? 
Skrivet av Syrr igen den 08 november, 2011 kl. 11:17 #

Morr på alla stylesheets

Kategori: Livets lilla gång

Alltså..böndipp och slemgroddar!!! Håller på att bygga om i bloggen lite, men man fattar ju fan nada av alla stylesheets, som inte liknar Mystic Wolf det minsta så det får se lite fult ut medan jag försöker lista ut livets små mysterier. Pallar ikke just nu!!
 
 
Kommentarer:

Asbra nu ju! hahhah i löv it! 
Skrivet av syrr den 07 november, 2011 kl. 16:49 #

Nystekt rödlök

Kategori: Livets lilla gång

Nu du, nu är jag fan svettigare än en nystekt rödlök i olivolja. Har vart ute på en liten springtur för att skaka bort överflödigt lårdaller och kärleksmunkarna runt magtrakten. Tänker man "smal i dräkt, smal i dräkt" i takt till stegen så går det rätt bra faktiskt.


 

För övrigt så är jag freaking livrädd att min nagel ska ramla av efter det extrema våld den har fått utstå. Jag kommer kräkas galla 7 dagar i veckan om den ska ramla av och lämna mitt finger kvar som en äcklig liten stump. Muuääää!!

Yeah buddy

Kategori: Livets lilla gång

Japp.. då satt man vid datorn igen som en mobbad lågstadienörd med svettluktande armhåla och en finne i pannan. Härligt livet kan va ibland va?!?



Gårdagen bjöd (förutom mitt mosade långfinger) på mys med familjen på skogskyrkogården. Det är så sjukligt fint där på alla helgons lilla kväll. Vi tände till farmor på det vanliga stället vid fågelholken och så fick jag ju vinka på nära håll. Annars vinkar jag ju lite smått varje gång jag åker förbi med buss eller tunnelbana. (Jag har allvarliga tvångstankar jaaaaa).



Efter den lilla turen mötte jag the bruds på gullmars för att fira att vår käre Cas-bruuur va i stada. Och vilket jävla tagg det va.. haha! Vi hette FEEEZT i andranamn allihopa! Längtar tills du kommer igen min man så att vi kan ha julkväll med upp-poppade tipp tapps och pipparkakor. =)

Surisar

Kategori: Livets lilla gång

- Helvete, nu bröt jag fan fingret!!, skrek jag högt när jag klämde långfingerhelvetet mellan dörrarna i ett kassaskåp av järn. Så satans ont gjorde det att jag fick stå och kyla pisset på en kall RedBull i flera timmar. Och så va jag irriterad över de jävla klämkäcka små meddelanderna som de lägger upp varje dag på kassaskärmen. Idag stod det:
 

Men för i helvete??!! För det första så är sura godisar typ bland det godaste. Och menar de sura människor så måste de ju bara driva med oss. Har de någonsin sett hur många sura och otrevliga människor som handlar varje dag?? Vissa dagar är ju för fan som 3 hela påsar Surt&Blandat... spyr i min egen mun!!!
 
 
 
Kommentarer:

hahaha jag dör! Fulaste lilla meddelandet evar :D
Skrivet av aui den 08 november, 2011 kl. 14:15 #

Ut på tur

Kategori: Livets lilla gång

Toodles! För att fira Sverkers namnsdag har jag och Caszn idag tagit en lagom (läs mördande) cykeltur till Tyresö och sen tilbaka igen efter diverse bestyr. Som tur är va vi båda riktigt moderiktigt utstyrslade med det senaste cykelmodet, vilket är ett måste nu när kylan börjar tränga på. Ska snart cykla över till Tottes hydda, som så många gånger förr i världen, förr att mysa ihop med alla små finingar. 
 
 

Storfniss

Kategori: Musik,TV,Video,Film

Skönaste snubben i stan..helt klart lika skillad som brudarna som hamrar på smörburkar... om inte bättre. Klockren!
 
 
Kommentarer:

haha sipi.. i love it!
Skrivet av cat den 04 november, 2011 kl. 01:09 #

Tjock lätt

Kategori: Livets lilla gång

Om man säger choklad på engelska (chocolate) med riktigt svenskt uttal så får man den sanna betydelsen av ordet. Chocolate - choc lett - tjock lätt. Man blir helt enkelt lätt tjock av choklad. Svårare än så är det inte. =D
 
 
Kommentarer:

värsta apiffanin :D!!!!!!!
Skrivet av aui den 03 november, 2011 kl. 22:09 #

Besök från Danneland <3

Kategori: Livets lilla gång

Här va det ju inte direkt en anstormning av inlägg. Well well, är man ful så är man. Idag är det hard work work som gäller och sen träning direkt på det. Kan bli hur kul som helst, men även bli lite dävet i kroppen. Som tur är kommer Prins Casscar på besök till Svea rike och Svartis idag så då lär ögonen fladdra till lite extra av lycka. Ni ser ju själva hur jäffla förträffligt våra möten brukar sluta. Lurv it!